Sanovnik

Tumačenje Snova Sanovnik

Sanovnik i Značenje Snova

Tumačenje snova je umetnost i nauka. Tumačenje snova se razvijalo decenijama uz pomoć pionirskih teoretičara kao što su Sigmund Frojd, Karl Jung, Alfred Adler i Frederik Perls.

Tumačenje snova uzima u obzir simbole sa kojima se susrećemo dok spavamo. Boje, životinje, kućni predmeti, pokret, priroda, odnosi i strašne stvari su deo tumačenja i analize snova.

Tumačenje snova pomaže čoveku da noću otključa skrivena značenja koja utiču na dnevnu životnu dramu. Kada telo spava, um pokušava da nam kaže šta se dešava u našim budnim satima.

Kada spavamo, mozak kroz nas može imati vizije i slike jurnjave, gole, padanja, leta, putovanja ili smrti. Tumačenje snova pomaže da se ove poruke razdvoje u značenja koja su relevantna za naše budne sate.

Sanovnik

Kliknite slovo pod kojim se nalazi pojam koji ste sanjali da otkrijete značenje Vašeg sna
tumacenje snova A
tumacenje snova B
tumacenje snova C
tumacenje snova Č
tumacenje snova Ć
tumacenje snova D
tumacenje snova Đ
tumacenje snova E
tumacenje snova F
tumacenje snova G
tumacenje snova I
tumacenje snova J
tumacenje snova K
tumacenje snova L
tumacenje snova Lj
tumacenje snova M
tumacenje snova O
tumacenje snova R
tumacenje snova S
tumacenje snova Š
tumacenje snova T
tumacenje snova U
tumacenje snova V
tumacenje snova Ž
tumacenje snova Z

Šta Je Tumačenje Snova?

Kako Vam Značenje Snova Može Pomoći

Na primer, kroz tumačenje snova možemo saznati šta stoji iza anksioznosti polaganja testa ili ispita iz noći u noć dok smo nesvesni. Kroz tumačenje snova možemo saznati šta simboliziraju zubi.

I, kroz tumačenje snova, možemo pronaći značenje iza našeg seksualnog života koji se igra u fantaziji dok su nam oči širom zatvorene. Tumačenje snova je ključ za rešavanje problema na poslu, u porodici i samo u životu.

Mnogi terapeuti i teoretičari će preporučiti vođenje dnevnika pored kreveta kako bi osoba mogla da zapiše svoje snove nakon buđenja. Oni se onda mogu protumačiti kao prošli događaj koji je nerešen ili trenutna dilema kojoj je potrebna naša pažnja.

Tumačenje takvih poruka je od vitalnog značaja da bismo se pomirili sa tim ko smo. Veliki stresovi se mogu rešiti, a prošli konflikti priznati i prihvatiti metodom tumačenja snova.

Zapamtite, tumačenje snova je ono što od toga pravite. Snimanjem i analizom nesvesnih slika tokom spavanja, osoba može da se izbori i reši mnoge trenutne životne drame.