Šta Znači Sanjati na Slovo “S”

Sanjati Sabotažu

Sanjati da ste sabotirani predstavlja sukobe u budnom životu. Ogromna anksioznost preti granici između vašeg nesvesnog i vašeg ega. Morate se osloboditi svojih starih stavova i nekadašnjih načina razmišljanja.

Sanjati Saksofon

Videti ili svirati saksofon u snu pokazuje da postoji nešto što treba da izrazite duboko u svojoj duši. Možda ste uspostavili duboku vezu sa nekim.

Sanjati Salatu

Videti ili jesti salatu u snu sugeriše da morate da izrazite svoja osećanja i prihvatite pozitivne uticaje u svom životu kako biste stvorili lični rast. Alternativno, to pokazuje da žudite za prirodom i dobrim zdravljem.

Sanjati Salon

Sanjati da ste u salonu pokazuje vašu svest o svom izgledu i lepoti. Možda se previše trudite da impresionirate druge. Takođe može da sugeriše obmanu i prikrivanje neke situacije. Alternativno, može označavati novi pogled na život.

Sanjati Samoubistvo

Ako sanjate da ste izvršili samoubistvo, to znači da su uslovi u vašem životu toliko frustrirajući da više niste voljni da se nosite sa situacijom ili vezom na isti način kao u prošlosti. Alternativno, možda nećete moći da prevaziđete osećanje krivice i na taj način okrenete agresiju na sebe. Što je pozitivnije, to može sugerisati da se opraštate od jednog aspekta sebe ili karaktera koji ste nosili sa sobom.

Videti da neko u snu počini samoubistvo naglašava vašu zabrinutost za tu osobu. Takođe razmislite koje karakteristike i kvalitete u toj osobi možda pokušavate da „ubijete“ i uništite u sebi. Možda se nadate da na neki način niste poput te osobe i pokušavate da se oslobodite tih osobina u sebi.

Sanjati Sanke

Videti sanke u snu ukazuje na detinjstvo. Sanjati da se sankate predstavlja vašu ličnost koja voli zabavu i otvorene poglede na život.

Sanjati Santu Leda

Videti santu leda u snu sugeriše da ne koristite svoj puni potencijal i snagu.

Sanjati Saobraćaj

Sanjati da ste u saobraćaju ukazuje na frustracije u životu i da stvari ne idu tako glatko kako biste želeli. Osećate se zaglavljeni tamo gde ste u životu.

Sanjati Saobraćajnu Nesreću

Sanjati da ste u saobraćajnoj nesreći pokazuje da se vaša uverenja, stil života ili ciljevi sukobljavaju sa drugima. Takođe može predstavljati šokantnu situaciju ili bolno iskustvo. Alternativno, saobraćajne nesreće mogu upozoriti na vaše opasne ili nemarne navike u vožnji.

Sanjati da se avion srušio znači da ste sebi postavili previsoke i nerealne ciljeve i da ste u opasnosti da se srušite. Alternativno, vaš nedostatak samopouzdanja, samoporažavajući stav i sumnja u ciljeve koje ste sebi postavili predstavljaju avion koji se srušio; ne verujete u svoju sposobnost da postignete te ciljeve.

Sanjati Sapun

Videti sapun u snu pokazuje da morate da operete neke od svojih emocija ili prošlih uspomena. Možda se takođe osećate emocionalno prljavo ili krivim i pokušavate da operete stid. Možda moraš nešto da priznaš.

Sanjati Sat

Videti sat u snu ukazuje na važnost vremena ili da vreme ističe. Vaš um može biti zaokupljen rokom koji morate da ispunite ili nekim drugim vremenski osetljivim pitanjem. Sat koji vidite u snu takođe može da simbolizuje otkucavanje ljudskog srca i stoga ukazuje na emocionalnu stranu vašeg života.

Sanjati o satu se odnosi na protok vremena. San može poslužiti da vas podseti na sastanak, rok ili godišnjicu. Na primer, 12 časova predstavlja neku prekretnicu. Alternativno, pokazuje izbegavanje u suočavanju sa svojim problemima i u suočavanju sa svojim anksioznostima.

Sanjati Saradnika

Videti svoje saradnike u snu, naglašava aspekte vašeg budnog odnosa sa njima, uključujući poteškoće/podršku. To ukazuje na vašu ambiciju, borbu i takmičarsku prirodu. Ako saradnici u vašem snu nisu vaši stvarni saradnici, onda se mogu odnositi na neki psihološki posao na kojem morate da radite. Sanjati da obučavate nekoga da zauzme vaše mesto, sugeriše da idete dalje u pogledu nekog zadatka ili unutrašnjeg razvoja. Ostavljate stare stavove i gledate u budućnost.

Sanjati Samoću

Sanjati da ste sami, pokazuje osećanje odbačenosti. Možda osećate da vas niko ne razume.

Sanjati Savet

Sanjati da dobijate neki savet ukazuje na vaš visok nivo integriteta i morala. Sanjati da tražite pravni savet znači da ćete biti uključeni u neku sumnjivu aktivnost u kojoj će biti dovedene u pitanje njene zasluge i zakonitost.

Sanjati Savetnika

Videti savetnika ili sanjati da ste to sugeriše da tražite neku podršku i pravac u svom životu. Obratite pažnju na ono što savetnik govori i/ili radi. Vaš san pokušava da prenese poruku o kojoj treba da razmislite i eventualno da delujete.

Sanjati Savijanje

Sanjati da se savijate ukazuje na vašu sposobnost da se prilagodite novim situacijama. Konkretno, savijanje unazad može predstavljati način na koji se trudite da ugodite, dok se savijanje napred podrazumeva da imate želju da nešto učinite.

Sanjati Sastanak

Sanjati da ste na sastanku sugeriše da ćete upoznati neke skrivene aspekte sebe. Priznajete svoje skrivene talente. Alternativno, to može odražavati vašu zabrinutost oko zabavljanja ili pronalaženja prihvatanja.

Sanjati Sanjate

Sanjati da sanjate ukazuje na vaše emocionalno stanje. Preterano ste zabrinuti i uplašeni zbog situacije ili okolnosti kroz koje prolazite.

Sanjati Sahranu

Sanjati sopstvenu sahranu simbolizuje završetak neke situacije ili aspekta vas samih. Možda potiskujete neka svoja osećanja ili delove sebe i san može biti signal za vas da prepoznate i priznate ta osećanja. Umesto da se suočite sa situacijom, vi se nosite sa njom tako što je zakopavate i pokušavate da je zaboravite.

Ako se bližite smrti, san o sahrani može se odnositi na vaša osećanja/teskobe zbog sopstvene smrti. Sanjati da ste na nečijoj sahrani ukazuje na to da sahranjujete staru vezu i zatvarate poklopac prošlosti. Možda otpuštate neka osećanja (ogorčenost, bes, neprijateljstvo prema nekome) kojih ste se držali. Sanjati da prisustvujete sahrani još živog roditelja, sugeriše da morate da se odvojite od roditeljskih ograničenja i toga da zavisite od roditelja.

Simbolična smrt može vam dati hrabrost koja vam je potrebna da napravite sledeći korak ka svojoj nezavisnosti i autonomiji. Sanjati da ste na sahrani nepoznate osobe sugeriše da bi nešto nepotrebno u vašem životu trebalo da odbacite kako biste napravili mesta za nešto novo. Morate dalje da istražite koji aspekt ili komponentu svog života treba da napustite.

Sanjati Svatove

Ako sanjate svatove, to predskazuje veridbu koja će dovesti do mnogo radosti i harmonije.

Sanjati Svađu

Sanjati da imate svađe sa svojim najmilijima ukazuje na premeštaj posla ili preseljenje. Sanjati da imate sporove oko trivijalnih stvari ukazuje na vašu nepravednost u osuđivanju drugih.

Sanjati Svemir

Videti ili sanjati da ste u svemiru, predstavlja istraživanje. Vi ste nezavisni mislilac.

Sanjati Svemirski Brod

Videti svemirski brod u snu simbolizuje vaš kreativni um. To znači duhovno putovanje samorazvoja i samosvesti. Možda ćete morati da zauzmete drugu perspektivu, ma koliko ona bila bizarna ili neobična.

Sanjati Svinju

Videti svinju u snu simbolizuje prljavštinu, pohlepu, tvrdoglavost ili sebičnost. Svinja takođe može predstavljati raskoš i preterano uživanje.

Sanjati Svanuće

Sanjati da sviće ukazuje na uspeh u vašim projektima i poduhvatima.

Sanjati Svekrvu

Videti svoju svekrvu u snu predskazuje mnogo gorkih nesuglasica. Stvari će se možda rešiti na prijatan i prijateljski način. Sanjati da ste u svađi sa svekrvom ukazuje na to da će vas jako nervirati bešćutni i bezosećajni ljudi oko vas.

Sanjati Svesku

Videti svesku u snu znači da pokušavate da budete u toku i da vodite detaljnu evidenciju.

Sanjati Svraku

Videti svraku u snu ukazuje na nezadovoljstvo i nesuglasice i da treba da pazite šta govorite i radite.

Sanjati Svetao

Sanjati da je nešto svetlo, predstavlja božanstvo, višu svest i duhovnost. Morate odati počast osobi ili situaciji koja je vredna divljenja. San može biti i metafora za intelekt i nekoga ko je pametan. Ako je osvetljenost zaslepljujuća, onda to sugeriše da ne obraćate pažnju na neke nove uvide.

Sanjati Svetlost

Videti svetlost u snu znači bistar um, jasno razumevanje i uvid. Pronašli ste istinu o situaciji ili odgovor na problem. Videti jako svetlo u snu pokazuje da morate da se krećete ka višem nivou svesti i osećanja. Jarko svetlosni snovi su ponekad uobičajeni za one koji su blizu smrti.

Sanjati Sveću

Videti upaljenu sveću u snu ukazuje na to da će vam sreća i nada stizati u malim i stalnim količinama. Nalazite se u ugodnoj fazi svog života i možda tražite duhovno prosvetljenje. Upaljene sveće su takođe simbol intelekta, prosvetljenja, svesti ili potrage za istinom. Videti neupaljenu sveću znači da imate osećanje odbijanja ili razočarenje. Ne koristite svoj puni potencijal.

Ako u snu vidite kako se sveća gasi, to pokazuje da se predajete značajnom aspektu sebe. Otpuštate nešto što vam je nekada bilo važno. Gledati kako sveća dogoreva u snu ukazuje na vaše strahove od starenja i umiranja ili strah od seksualne impotencije.

Sanjati Sveca

Videti sveca u snu pokazuje da vam je data posebna poruka iz duhovnog carstva.

Sanjati Sveštenika

Videti sveštenika u snu ukazuje na duhovne potrebe, propise, verska uverenja i vođstvo. Takođe simbolizuje čednost i uzdržavanje. Na seksualnost možete gledati kao na nemoral. Videti diktatorskog sveštenika ili sveštenika koji osuđuje u snu ukazuje na nepopustljiv autoritet i preteranu zaštitu.

Sanjati Sebe

Videti sebe u snu je odraz vaših postupaka i ponašanja u vašem budnom životu.

Sanjati Sedenje

Sanjati da sedite pokazuje vašu neodlučnost i neznanje šta želite da radite sa sobom u bliskoj budućnosti. To takođe može da sugeriše da ste samo besposleni i da ne radite ništa.

Sanjati Sedlo

Videti sedlo u snu sugeriše da morate slobodno da sledite svoje ciljeve. Ne dozvolite da vas neko koči u postizanju ciljeva. Sanjati da sedite na sedlu ukazuje na to da ćete se uzdići do istaknutog i moćnog položaja.

Sanjati Sekiru

Videti sekiru u snu pokazuje da treba da budete oprezni u svojim poslovnim odnosima. Sekira je takođe simbol uništenja, neprijateljstva i frustracija koje doživljavate. Videti druge sa sekirom u snu ukazuje na to da rival želi da vam naudi i okleveta vaš karakter.

Sanjati da cepate drva u snu predskazuje da ćete upoznati novog saputnika. Ako je ova sekira tupa, nećete moći da zavisite od ove osobe. Direktnije rečeno, cepanje drva može simbolizovati vašu potrebu da svoj problem podelite na manje delove kojima se lakše upravlja.

Sanjati Selo

Sanjati da ste u selu predstavlja ograničenja. To takođe može ukazivati na to da ste nesofisticirani, ali dobro izbalansirani.

Sanjati Semafor

Videti semafor u snu sugeriše da osećate da vas koče da ostvarite svoje ciljeve. Takođe možete osećati pritisak da uspete ili da budete ostavljeni. Ako je na semaforu zeleno, to pokazuje da ste dobili odobrenja da pratite bilo koji put koji ste izabrali ili bilo koju odluku koju ste doneli.

Sanjati Seme

Videti seme u snu simbolizuje plodnost, nasleđe i potencijal. Takođe predstavlja kontinuitet života. Alternativno, odnosi se na ljudsku psihu i dušu. Ideja je usađena u vaš um i stvorena su nova iskustva.

Sanjati Sendvič

Videti sendvič u snu sugeriše da ste pod velikim pritiskom i stresom. Takođe odražava vašu sposobnost da radite dve stvari odjednom. Međutim, ponekad je sendvič samo sendvič. Videti ili jesti riblji sendvič u snu pokazuje sukob između vaših duhovnih uverenja i onoga što je praktično.

Sanjati Seno

Videti seno u snu, predstavlja neophodnost napornog rada; ništa u životu ne dolazi lako. Možda se takođe osećate beznadežno u vezi sa situacijom. Alternativno, seno pokazuje potrebu da negujete svoje materinske instinkte, mušku energiju i/ili svoje seksualne nagone. Vaš san možda pokušava da vam skrene pažnju na nešto.

Sanjati Sestru

Videti svoju sestru u snu simbolizuje neki aspekt vašeg odnosa sa njom, bilo da se radi o rivalstvu braće i sestara, brizi, zaštiti, itd. Vaša sestra može skrenuti pažnju na vašu porodičnu ulogu i osećaj pripadnosti. Takođe može poslužiti da vas podseti da neko u vašem budnom životu ima karakteristike slične vašoj sestri.

Alternativno, vaša sestra može biti metafora i zapravo se odnosi na monahinju. U ovom slučaju, ona može predstavljati duhovna pitanja. Ako nemate sestru i sanjate da je imate, onda to ukazuje na neke kvalitete koje morate aktivirati ili priznati u sebi. Obratite pažnju na postupke i ponašanje sestre iz snova.

Sanjati Sef

Videti sef u snu ukazuje na to da skrivate osećaj sopstvene vrednosti. Takođe može da simbolizuje sigurnost ili čuvanje tajne. Videti prazan sef ukazuje na gubitak ili nedostatak.

Sanjati Sečenje

Sanjati da nešto sečete ukazuje na prekinutu vezu ili prekinutu povezanost.

Sanjati Sečivo

Videti sečivo u snu sugeriše da donosite teške i važne odluke. Morate biti u stanju da napravite jasne razlike između svojih izbora. To takođe pokazuje da hodate po tankoj liniji i da morate pažljivo da uravnotežite aspekte svog života.

Sanjati Sex-Seks

Sanjati o seksu može biti način na koji vam vaš libido govori da je prošlo predugo otkako ste imali seks. To može ukazivati na potisnute seksualne želje i vaše potrebe za fizičkom i emocionalnom ljubavlju. Alternativno, predstavlja pronalaženje vašeg „Ja“ kroz otvaranje sebe.

Sanjati o seksu sa nekim drugim, a ne sa supružnikom ili drugom značajnom osobom, ukazuje na nezadovoljstvo fizičkom stranom vaše veze. S druge strane, to može biti bezopasna fantazija. U takvim situacijama možete otkriti da ste manje seksualno inhibirani i da čak možete uneti taj osećaj avanture u svoju postojeću vezu.

Sanjati da imate seks sa bivšim znači da ste rezervisani prema ulasku u novu vezu ili situaciju. Možda ćete se osećati nervozno zbog izlaganja sebe ili trenutno osećate oživljavanje onih starih emocija i osećanja koje ste osećali kada ste vi i vaš bivši bili zajedno.

Ako ste heteroseksualni i sanjate da imate seks sa nekim istog pola, to ne ukazuje nužno na homoseksualnu želju, već na izraz veće ljubavi prema sebi i prihvatanja.

Sanjati Sidro

Videti sidro u snu ukazuje na stabilnost, sigurnost i čvrstu osnovu. Videti sidro takođe simbolizuje da čvrsto stojite na svojim stavovima i mišljenjima. S druge strane, sidro se može posmatrati kao simbol nečega što vas koči i sputava vašu slobodu. Razmislite o vezi koja možda ne funkcioniše ili o karijeri koja vam ne vodi nigde.

Sanjati Simbol

Videti nepoznati simbol u snu pokazuje vašu ambivalentnost, zbunjenost ili neznanje u nekoj situaciji. Razmotrite na šta simbol podseća za dodatni značaj.

Sanjati Simfoniju

Sanjati da prisustvujete simfoniji, predstavlja harmoniju i saradnju u situaciji ili vezi. San može poslužiti kao oblik inspiracije i obnove. Osećate se emocionalno i mentalno uzdignuto.

Sanjati Sina

Videti svog sina u snu ukazuje na vaš ideal, nade, potencijal i mladalački deo vas samih. S druge strane, videti svog sina u snu možda nema nikakvog značaja i jednostavno odražava vaš budni život.

Sanjati Sir

Videti sir u snu simbolizuje dobitke i profite.

Sanjati Sirenu

Videti sirenu u snu ukazuje na ženski aspekt sebe koji je misteriozan i tajanstven. Takođe može pokazati strah od seksa. Konkretno, za muškarca koji sanja sirenu, to pokazuje da se plaši da će ga utopiti ženski aspekt njegove psihe. Za ženu to ukazuje na sumnju u njenu ženstvenost.

Sanjati Sirene za Uzbunu

Čuti sirene u snu ukazuje na situaciju ili problem koji vam daje veliki stres. Sirene mogu poslužiti da privuku vašu pažnju i fokusirate se na problem koji je pri ruci.

Sanjati Siromaštvo

Sanjati da ste siromašni simbolizuje zanemarivanje vaše seksualne prirode. Možda preuzimate previše odgovornosti i radite previše naporno da ne odvajate vremena da se pobrinete za sebe.

Sanjati Siroče

Videti siroče u snu ukazuje na strah od napuštanja i osećanja usamljenosti i odbačenosti.

Sanjati Sirće

Videti ili piti sirće u snu sugeriše da se osećate kiselo zbog neke situacije. Može označavati vezu koja je pokvarena. Nešto ste zabrinuti.

Sanjati Skakavca

Videti skakavca u snu predskazuje neprijatelje koji će ugroziti vaše interesovanje, razočaranja u poslu ili bolest. Skretanje pažnje drugih ljudi na skakavca ukazuje na vašu indiskreciju u obavljanju privatnog posla.

Sanjati Skakanje

Sanjati da skačete preko nekog predmeta simbolizuje vaš uspeh u bilo kom poduhvatu. Pokazujete veliki napredak i budućnost izgleda obećavajuće. Sanjati da ne uspevate da preskočite neki predmet ukazuje na neprijatne i nepodnošljive poslove. Skočiti sa zida znači razočarenje u ljubavi.

Sanjati Skejtbord

Videti ili voziti skejtbord u snu pokazuje da imate dar da svaku tešku situaciju učinite lakom. Nosite se sa stilom i velikom smirenošću u najtežim situacijama. Alternativno, san ukazuje na vašu slobodnu i zabavnu stranu.

Sanjati Skelet

Videti skelet u snu predstavlja nešto što nije u potpunosti razvijeno. Možda ste još uvek u fazi planiranja neke situacije ili projekta. Alternativno, može sugerisati da morate da dođete do suštine stvari. Treba da se zalažete za sebe i svoja prava. Videti nekoga prikazanog kao kostur, znači da je vaša veza sa njima odavno mrtva.

Sanjati Skidanje

Sanjati da se skidate pokazuje potiskivanje vaših ličnih i fizičkih želja. Žudite za većim samoizražavanjem.

Sanjati Skijanje

Sanjati da skijate sugeriše da se gurate i stavljate svoje mentalne i/ili fizičke sposobnosti na test. Vi ste sami sebi najžešći konkurent.

Sanjati Skitnicu

Sanjati da ste skitnica znači da pokušavate da pobegnete iz okvira društvenih očekivanja. To takođe može ukazivati na vaše trenutno stanje siromaštva i bede. Govoriti i davati skitnici, simbolizuje vašu velikodušnost i okruženi ste vrednim prijateljima.

Sanjati Sklonište

Videti ili sanjati da ste u skloništu, predstavlja poteškoće i osećaj bespomoćnosti kroz koje prolazite. Alternativno tražite neku vrstu sigurnosti; to ukazuje na vaš strah od stvari koje su različite od onoga što vam je poznato.

Sanjati Skrivanje

Sanjati da se krijete sugeriše da čuvate neku tajnu ili skrivate neke informacije. Možda se ne suočavate sa situacijom ili ne želite da se bavite problemom. Međutim, možda se spremate da otkrijete i priznate pre nego što neko sazna. Sanjati da se neko drugi krije pokazuje potrebu za sigurnošću i zaštitom. Konkretno, sanjati da se krijete od nekog autoriteta (policije, roditelja, nastavnika…), implicira osećanje krivice.

Sanjati Slagalicu

Videti slagalicu u snu predstavlja mentalni izazov ili problem u vašem budnom životu koji treba da rešite. Ako u slagalici nedostaju delovi, onda to sugeriše da nemate sve činjenice da biste doneli dobru i zdravu odluku. Ako vidite ili radite ukrštenicu, to sugeriše da ste suočeni sa mentalnim izazovom.

Sanjati Slaninu

Videti slaninu u snu simbolizuje osnovne stvari, osnovne namirnice i zalihe za život. To može biti i igra na uobičajenu fazu „donesite kući slaninu“ da se odnosi na zarađivanje za život. Ako u snu vidite slaninu koja je užegla, to ukazuje na zabranjenu situaciju.

Sanjati Slavlje

Sanjati o proslavi predstavlja vaše dostignuće ka višem nivou rasta. Ovaj san može biti i samo čestitanje za ciljeve koje ste postigli i za priznanje koje ste stekli. Možda slavite neku pobedu, uspeh ili dostignuće.

Alternativno, sanjanje o proslavi simbolizuje slobodu i emocionalno oslobađanje. Snovi o slavlju su uobičajeni za one koji očekuju neke predstojeće prekretnice ili događaje u svom budnom životu.

Sanjati Slavuja

Videti tihe slavuje u snu ukazuje na manje nesporazume među vašim prijateljima. Čuti pesme slavuja znači prijatno i zdravo okruženje.

Sanjati Sladoled

Videti ili jesti sladoled u snu znači zadovoljstvo i zadovoljstvo svojim životom. To je takođe pokazatelj sreće i uspeha u ljubavi. Sanjati da jedete sladoled bez ukusa ili kiseo ukazuje na tugu, razočaranje ili izdaju. Videti kako se sladoled topi u snu simbolizuje neuspeh da ostvarite svoje nade i želje.

Sanjati Slamku

Videti ili koristiti slamku u snu pokazuje da ste možda neke stvari uzimali zdravo za gotovo. Obratite više pažnje na ljude oko sebe. Otkrićete da ćete sa njima izgraditi jače i značajnije prijateljstvo. Sanjati da kupujete slamke sugeriše da pokušavate da uđete u situaciju ili vezu.

Sanjati Slatkiše

Videti ili jesti slatkiše u snu predstavlja uživanje, senzualnost i neko zabranjeno zadovoljstvo. Možda ste sebi uskratili neku radost ili zadovoljstvo. Alternativno, može da simbolizuje vaše nagrade. Ovaj simbol iz snova takođe može biti metafora za vašu dragu ili posebnu osobu u vašem životu.

Sanjati Slatki Krompir

Videti ili jesti slatki krompir u snu sugeriše da je vaš libido jači od osobe sa kojom ste ili obrnuto. Morate da pokušate da promenite neke aspekte sebe kako biste vezu učinili udobnom i zadovoljavajućom za oboje.

Sanjati Slepe Miševe

Videti slepe miševe u snu simbolizuje nečistoću i demone. Alternativno, slepi miševi takođe predstavljaju vašu potrebu da napustite stare navike jer vaš trenutni način života više ne odgovara vašem novom rastu i izgledu.

Sanjati belog slepog miša ukazuje na smrt člana porodice. Sanjati crnog slepog miša ukazuje na ličnu katastrofu. Videti šišmiša vampira u snu predstavlja da vam osoba u životu možda crpi samopouzdanje i/ili vaše resurse.

Sanjati Slepi

Sanjati da ste slepi predstavlja vaše odbijanje da vidite istinu ili nedostatak svesti o problemu. Možda odbacujete nešto o sebi ili svojoj situaciji. Da li odbijate da vidite bilo koju drugu tačku gledišta osim svoje?

Sanjati Slona

Sanjati slona u snu znači da postavljate čvrste temelje za bogatstvo i uspeh. Zauzimate položaj časti i dostojanstva. Ako je slon bio divlji ili neukroćen, to pokazuje tiraniju i nekontrolisane sile. Videti mnogo slonova u snu simbolizuje ogroman prosperitet, snagu, moć, pamćenje i intelekt.

Slonovi takođe poseduju introvertnu prirodu koja može opisati vašu ličnost. Sanjati da hranite slona znači da ćete se svojom ljubaznošću uzdignuti u svojoj zajednici. Sanjati da jašete na slonu ukazuje na dobre vesti iz daleka i vaši budući planovi putovanja će biti plodonosni. Ali ako sanjate da ste pali dok ste ga vozili, to ukazuje da neprijatelji žele da vam naude.

Sanjati Slušanje

Sanjati da nešto slušate pokazuje da morate više da obratite pažnju na ono što vam se govori i šta vidite. Možda vam san govori da budete prijemčiviji prema smernicama/kritikama drugih.

Sanjati Smanjivanje

Sanjati da se smanjujete sugeriše da vam nedostaje samopouzdanje i samopoštovanje. Možda ćete se takođe osećati neugodno zbog neke situacije. Alternativno, san se može odnositi na vaše detinjstvo. Videti druge kako se smanjuju u snu pokazuje njihovu beznačajnost. Videti predmete kako se smanjuju u snu pokazuje da oni nisu toliko važni kao što su nekada bili.

Sanjati Smaragd

Videti smaragd u snu ukazuje na to da ćete naslediti neku imovinu koja će izazvati probleme sa drugima.

Sanjati Smejete

Sanjati da se smejete znači da ćete biti okruženi prijatnim saputnicima i mnogo uspeha u svojim poduhvatima. Sanjati da se smejete drugima znači da ćete namerno povrediti druge kako biste unapredili svoje želje. Čuti veseo dečji smeh znači sjajnu radost i vitalno zdravlje. Čuti zli, demonski smeh u snu predstavlja osećaj poniženja i/ili bespomoćnosti.

Sanjati Smetlište

Sanjati da ste na smetlištu predstavlja strah, frustraciju i bes koji ste zadržali u sebi.

Sanjati Smokve

Videti smokve u snu ukazuje na preokret ka pozitivnom. Sanjati da jedete smokve ukazuje na povoljan preokret u zdravlju. Videti ih kako rastu, simbolizuje profit i bogatstvo. Smokve se takođe često povezuju sa seksom i erotizmom.

Sanjati Smoking

Videti ili nositi smoking u snu predstavlja kulturu, sofisticiranost i/ili gracioznost. Odnosi se na kultivisanu strast ili na vaše želje za finijim stvarima u životu. Alternativno, to sugeriše da želite nešto da postignete u svom životu. Želite da steknete ime i uspostavite svoju reputaciju.

Sanjati Smrt

Sanjati o smrti voljene osobe sugeriše da vam nedostaje određeni aspekt ili kvalitet koji ta voljena osoba oličava. Zapitajte se šta ovu osobu čini posebnom ili šta vam se sviđa kod nje. Upravo taj kvalitet vam nedostaje u vašoj vezi ili okolnostima. Alternativno, to pokazuje da šta god ta osoba predstavlja nema udela u vašem životu.

Sanjati Sneg

Videti sneg u snu ukazuje na vaše inhibicije, potisnute/neizražene emocije i osećanja frigidnosti. Morate osloboditi i izraziti ove emocije i inhibicije. Možda se takođe osećate ravnodušno, usamljeno i zanemareno. Ako se sneg topi, to sugeriše da priznajete i oslobađate te emocije koje ste potisnuli. Savladavate svoje strahove i prepreke. Videti prljav sneg u snu znači gubitak nevinosti. Neki aspekt vas ili situacije je ukaljan.

Sanjati So

Videti so u snu predstavlja dodatan ukus i novo iskustvo u životu. Možda imate i povišen osećaj lične vrednosti i povećan polet i energiju u svom životu. Vaš trud se isplati. Alternativno, so takođe simbolizuje pouzdanost, istinu, posvećenost i dugovečnost. Sanjati da solite meso ukazuje na nagomilavanje dugova i zbog toga ćete biti stalno uznemiravani od strane potražioca.

Sanjati Sobu

Sanjati da ste u sobi predstavlja određeni aspekt vas ili određenu vezu. Snovi o raznim sobama često se odnose na skrivene oblasti svesnog uma i različite aspekte vaše ličnosti. Sanjati da pronalazite ili otkrivate nove sobe sugeriše da razvijate nove snage i preuzimate nove uloge. Možda rastete emocionalno. Videti privlačnu ili udobnu sobu u snu ukazuje na raskoš i zadovoljstvo u životu. Videti mračnu, jezivu ili zatvorenu sobu znači da se osećate zarobljenim ili potisnutim u nekoj situaciji.

Sanjati Sovu

Videti sovu u snu simbolizuje mudrost, uvid i vrlinu. Sova je takođe sinonim za smrt i tamu. Čuti urlik sove znači razočarenje i predupozorenje da se smrt približava. Videti mrtvu sovu ukazuje na  bekstvo od očajničke bolesti i smrti. Smrt u ovom smislu takođe može predstavljati simboličnu smrt, kao u važnoj tranziciji u životu.

Sanjati Sojka Pticu

Videti pticu sojku u snu ukazuje na prijatan, ali neproduktivan rad. Videti mrtvu pticu sojku u snu ukazuje na svađu u porodici.

Sanjati Sok

Piti sok u snu predstavlja dar života i vitalnosti.

Sanjati Sokak

Videti sokak u snu sugeriše da imate ograničene mogućnosti. Alternativno, to pokazuje da ste možda skrenuli sa važnih poslova zbog kućnih obaveza. Sanjati da hodate sokakom znači da možda ulazite u ćorsokak ili da ste u životu krenuli prečicom. Takođe može značiti da je vaša reputacija ugrožena.

Sanjati Somot

Sanjati da nosite somot ukazuje na odlikovanje i čast. Takođe predstavlja vašu senzualnost i emocije.

Sanjati Spavaćicu

Sanjati da ste u spavaćici predskazuje da ćete biti pogođeni lakšom bolešću. Videti druge u spavaćici u snu ukazuje na to da ćete čuti neprijatne vesti od odsutnih prijatelja.

Sanjati Spavanje

Sanjati da spavate znači mir uma. Alternativno, to takođe može značiti da ste neupućeni i da niste u potpunosti svesni uslova i okolnosti oko sebe. Videti druge kako spavaju često je odraz vas samih i vašeg sopstvenog nesvesnog uma. To ukazuje na to kako možda niste budni ili obavešteni o određenoj situaciji. Spavanje takođe može biti sinonim za smrt jer poziva na obnovu i nove početke.

Sanjati Spajalice

Videti ili koristiti spajalicu u snu sugeriše da osećate da treba da održavate vezu. Možda treba da organizujete određene aspekte svog života.

Sanjati Spasavanje

Sanjati da ste spaseni ili spasavate druge, predstavlja aspekt vas samih koji je zanemaren ili ignorisan. Pokušavate da pronađete način da izrazite ovaj zanemareni deo sebe.

Sanjati Spermu

Videti spermu u snu simbolizuje muškost i/ili plodnost. Takođe pokazuje potencijal za rast i razvoj.

Sanjati Sport

Sanjati da se bavite sportom ukazuje na učenje pravila, talente i postizanje vaših ciljeva. Takođe naglašava važnost saradnje, harmonije i timskog rada. Alternativno, predstavlja vaše stavove o seksu kao agresivnom činu. Sanjati da gledate sportsko takmičenje predstavlja dva suprotna gledišta ili oprečna mišljenja.

Sanjati Sramotu

Sanjati da ste osramoćeni ukazuje na to da ste niskog moralnog karaktera i da još više umanjujete svoju reputaciju. Sanjati da ste zabrinuti zbog sramotnog ponašanja drugih, simbolizuje vaše nezadovoljavajuće nade i dosadne brige koje vam i dalje lebde nad glavom.

Sanjati Srce

Videti svoje srce u snu ukazuje na istinu, hrabrost, ljubav i romansu. Reprezentativno je kako se trenutno nosite sa svojim osećanjima i izražavate svoje emocije. Uzmite u obzir i izreku „slušaj svoje srce“ koja implicira da ćete možda morati da dobro razmislite šat držite u svom srcu i da li će te to podeliti sa nekim.

Sanjati Stadion

Videti ili sanjati da se nalazite na stadionu predstavlja vašu odlučnost da uspete i postignete svoje ciljeve. Morate biti aktivniji, agresivniji i hrabriji.

Sanjati Stajnjak (Đubrivo)

Videti stajnjak u snu simbolizuje sreću i plodonosne dobitke.

Sanjati Statue

Videti ljude koje poznajete kao statue u snu simbolizuje nedostatak komunikacije sa tom osobom i da je veza nefleksibilna. Pozitivnije gledano, može predstavljati nekoga koga idealizujete i kome se divite. Sanjati da ste statua ukazuje na to da vaše pravo „Ja“ nije u dodiru sa stvarnošću.

Sanjati Stene

Videti stene u snu ukazuje na postojanost i stabilnost kao što je izraženo poznatom frazom „čvrsto kao stena“. To takođe može ukazivati na to da se obavezujete na vezu. Ili možda razmišljate o nekim promenama u svom životu koje će postaviti čvršće temelje. S druge strane, kamenje takođe može da simbolizuje tvrdoglavost, nesklad i nesreću.

Sanjati Sto

Videti sto u snu predstavlja društveno jedinstvo i potencijal za sastanak ili okupljanje. Odnosi se na vaše društvene i porodične veze. Ako je sto polomljen ili nije funkcionalan, onda to sugeriše neslaganje u grupi. Možda postoji nešto što više ne možete da držite unutra i morate to da iznesete na videlo.

Sanjati da postavljate sto sugeriše da postavljate osnovu za plan ili ličnu stvar. To takođe podrazumeva samopouzdanje. Videti okrugli sto u snu pokazuje ujednačenost, deljenje, saradnju i jednaka prava i mogućnosti za sve. Takođe može da simbolizuje poštenje, lojalnost i viteštvo.

Sanjati Stolara

Videti ili sanjati da ste stolar, pokazuje da se suočavate i savladavate svoje prepreke. Alternativno, to sugeriše da morate da promenite svoj način razmišljanja i prilagodite svoj stav.

Sanjati Stolicu za Ljuljanje

Videti zauzetu stolicu za ljuljanje u snu ukazuje na prijateljsko okruženje i vesela zadovoljstva. Videti praznu stolicu za ljuljanje u snu predskazuje tugu i otuđenje.

Sanjati Stolnjak

Videti ili staviti stolnjak na sto sugeriše da u svoj život primate novu osobu. Možda ulazite u novu vezu, bilo na nivou prijateljstva ili na romantičnom nivou.

Sanjati Stomak

Videti svoj stomak u snu odnosi se na vaše prirodne instinkte i potisnute emocije. Ovaj simbol takođe može imati striktno fiziološki faktor gde možda imate zatvor ili loše varenje. Emocionalno, videti svoj stomak u snu može značiti nešto u vašem stvarnom životu što „ne možete da podnesete“ ili imate poteškoća da prihvatite da želite da to izbacite iz svog sistema. Sanjati da vam je stomak otkriven, ukazuje na poverenje i ranjivost. Možda izražavate želju da izrazite svoje prvobitne emocije/instinkte.

Videti sopstveni stomak u snu sugeriše početak novih promena u vašem životu. To se može odnositi na vaše poteškoće sa prihvatanjem ovih promena. To takođe ukazuje na to kako više ne možete da tolerišete ili trpite određenu situaciju, vezu ili osobu. Stomak se takođe može posmatrati kao centar emocija.

Sanjati Stopala

Videti sopstvena stopala u snu, simbolizuje vašu osnovu, stabilnost i osećaj razumevanja. To ukazuje na vašu potrebu da budete praktičniji i razumniji. Držite obe noge na zemlji. Alternativno, predstavlja mobilnost, nezavisnost i slobodu. Možda ste napravili korak u pravom smeru i razmišljate o svojim ciljevima ili sledećem koraku.

Taban može biti igra reči da se osećate kao jedini oslonac neke osobe/situacije. Sanjati da perete noge ukazuje na to da ćete dozvoliti drugima da vas iskoriste. Posebno za ljude u Indiji, sanjanje stopala može da simbolizuje božanske kvalitete jer se stopala smatraju najsvetijim delom tela.

Sanjati Stopiranje

Ako sanjate da stopirate, to sugeriše da niste zaradili ili zaslužili da budete tamo gde jeste. San može biti i metafora da dobijate besplatnu vožnju.

Sanjati Strašilo

Videti strašilo u snu pokazuje depresiju. Prolazite kroz neku krizu u svom životu.

Sanjati Strije

Ako vidite ili sanjate da imate strije, to sugeriše da se previše opterećujete drugima i da ne obraćate dovoljno pažnje na svoje potrebe. Morate naučiti da ne možete svima biti sve. Možda imate neku emocionalnu neravnotežu i napetost. Alternativno, to predstavlja osećaj neuspeha ili da vas drugi vide kao neprivlačnu.

Sanjati Stres

Sanjati da ste pod stresom odraz je stresa koji doživljavate u svom budnom životu koji je prenet u stanje vašeg sna. Čak ni u snu, možda nećete moći da se opustite. San može da skrene pažnju na neuspehe, prepreke, sumnje u sebe, kritike sa kojima se suočavate u nekoj situaciji ili vezi. Morate uzeti malo slobodnog vremena.

Sanjati Stršljena

Videti stršljena u snu simbolizuje nevolje i opasnost pred vama. Možete dozvoliti da vaš bes i temperament nadvladaju vas. Sanjati da vas je ubo stršljen ukazuje na osvetu i osvetnički stav. To takođe može predstavljati neku ljutu primedbu.

Sanjati Starost

Sanjati svoje godine ukazuje na anksioznost i zabrinutost zbog starenja. To takođe može predstavljati neko žaljenje ili neuspeh u vašim nastojanjima. Sanjati da ste stariji nego što zaista jeste, ukazuje na to da ćete pasti u negativno društvo.

Sanjati Sreću

Sanjati da ste srećni može biti kompenzacioni san i često je san suprotno. Možda pokušavate da nadoknadite tugu ili stres u svom budnom životu.

Sanjati Staklo

Videti staklo u snu simbolizuje pasivnost. Sanjati da pijete iz staklene čaše predznak je sreće. Sanjati da gledate kroz staklo predstavlja vašu otvorenost i neodbranjivost. Alternativno, možda postavljate nevidljivu emocionalnu barijeru oko sebe. Videti razbijeno staklo u snu ukazuje na promenu u vašem životu. Videćete da će se situacija naglo i neblagovremeno završiti. Sanjati da jedete staklo ukazuje na vašu ranjivost i slabost. Postoji osećaj konfuzije.

Sanjati Starije Osobe

Videti stariju osobu u snu predstavlja mudrost ili duhovnu moć. Obratite pažnju na poruku ili savet koji vam prenose. Pomažu u pružanju životnih odgovora i rešenja za vaše probleme i pokušavaju da vas vode u pravom smeru.

Sanjati Stepenice

Sanjati da se penjete uz stepenice pokazuje da postižete viši nivo razumevanja. Napredujete na svom duhovnom/emocionalnom/materijalnom putu. Sanjati da se spuštate niz stepenice ukazuje na to da ćete se suočiti sa mnogim neuspesima u svojim nastojanjima. Sanjati da padate niz stepenice to znači da ćete izgubiti poštovanje zbog lošeg rasuđivanja.

Sanjati Stolicu

Videti stolicu u snu simbolizuje vašu potrebu da sednete i odvojite vreme da razmislite o situaciji pre nego što nastavite. Sanjati da vam neko nudi stolicu ukazuje na to da morate biti otvoreni za prihvatanje saveta.

Sanjati Stoku

Videti stoku u snu ukazuje na to da morate biti oprezni sa nekom situacijom ili odnosom. Videti stado stoke u snu predstavlja nedostatak individualnosti. Obično idete u skladu sa tokom stvari.

Sanjati Stranca

Videti stranca u snu predstavlja aspekt sebe koji vam je nepoznat ili čudan. Možda zanemarujete ili ignorišete neka važna osećanja ili talente. Videti stranca u snu simbolizuje deo sebe koji je potisnut i skriven.

Sanjati Stub

Videti stub u snu predstavlja sigurnost i stabilnost. Uvek imate nešto ili nekoga na koga se možete osloniti.

Sanjati Studiranje

Sanjati da studirate ukazuje na to da će vas intelekt i znanje katapultirati na put uspeha i bogatstva.

Sanjati Sud

Sanjati da ste na sudu i podnosite optužbe ukazuje na vašu borbu sa problemima straha i krivice. Situacija ili okolnost u vašem životu zadaje vam mnogo nevolja i brige. Možda osećate da vam se na neki način sudi.

Sanjati Sudiju

Videti sudiju u snu znači osećanje krivice ili strah od hvatanja. Vaš san vam možda pomaže i vodi vas u donošenju sopstvenih presuda. Vaš san može ukazivati na to da će se sporovi rešavati pravnim postupkom. Videti sudiju u snu ukazuje na unutrašnju bitku između vaših ideala i vrednosti i između ideala i vrednosti drugih.

Sanjati Sudskog Izvršitelja

Videti sudskog izvršitelja u snu ukazuje na to da će vam vaš trud i marljivost biti sredstvo za podizanje životnog standarda i moguće unapređenje na poslu. Sanjati da vas sudski izvršitelj hapsi ukazuje na vašu potrebu da poboljšate svoju poslovnu etiku. Vaš integritet je doveden u pitanje.

Sanjati Suđenje

Sanjati da ste na suđenju pokazuje da morate više prihvatiti sebe i manje osuđivati druge.

Sanjati Suze

Sanjati da ste u suzama ukazuje na to da se u vašem životu dešava neka vrsta izlečenja. Takođe može da upozorava da će biti pogođena nekom nesrećom. Sanjati da su drugi u suzama ukazuje na to da će vaša tuga zabrinjavati vaše prijatelje. Videti suzu u snu predstavlja prethodnu mudrost koju ste naučili i zapamtili.

Sanjati Sunce

Videti sunce u snu simbolizuje duševni mir, prosvetljenje, spokoj, bogatstvo, dobru volju i uvid. Takođe predstavlja energiju zračenja. Dobar je znak da u snu sija sunce. Sanjati da hodate po suncu ukazuje na prijatne i radosne prilike.

Sanjati Suncokret

Videti suncokret u snu simbolizuje toplinu, obilje, dugovečnost i prosperitet. Suncokret takođe služi da vas uputi u pravom smeru i izvor je duhovnog vođstva. Čak i kroz teška vremena, istrajaćete. Alternativno, suncokret može označavati oholost. Možda ćete biti prevareni lažnim izgledom drugih.

Sanjati Supu

Slično kao i hrana, sanjati supu predstavlja emocionalnu glad ili hranu. Pored toga, to takođe ukazuje na udobnost i lečenje. Razmotrite sadržaj unutar supe i njenu simboliku.

Sanjati Superheroja

Sanjati da ste superheroj pokazuje vaše natprosečne talente, ideje i sposobnosti za koje možda niste ni znali da ih posedujete.

Sanjati Surfovanje

Sanjati da surfujete pokazuje uspone i padove neke emocionalne situacije ili veze. Možda ćete se osećati preplavljeno. Jednog minuta možete da kontrolišete svoje emocije, a sledećeg ne.

Sanjati Suspendovani

Sanjati da ste suspendovani pokazuje da se osećate isključeno. Možda dovodite u pitanje svoj identitet i ko ste. Možda dovodite u pitanje svoju budućnost. Alternativno, to se odnosi na osećanje krivice i stida zbog vaših postupaka. Morate očistiti svoju savest.

Sanjati Sušilicu

Sanjati da koristite mašinu za sušenje sugeriše da morate da počnete da se nosite sa svojim emocijama. San takođe može značiti suvu ideju koja ne donosi nikakvo uzbuđenje i dobit.

Sanjati Sfingu

Videti sfingu u snu ukazuje na strah od nepoznatog.

Sanjati Scenu (pozornicu)

Sanjati da ste na sceni predstavlja vaše ponašanje, manipulaciju i odnose sa drugima. To govori o vašoj interakciji sa društvom. Postoji izreka koja kaže: „Ceo svet je tvoja pozornica“ i stoga se može odnositi na vašu želju da budete u centru pažnje. Razmislite kako je vaš scenski nastup paralelan sa budnom situacijom. Sanjati da ste na sporednoj sceni, odražava vašu introvertnu ličnost. Ovaj san može ukazivati na vašu potrebu da budete sigurniji i samouvereniji.

Slični Članci