Šta Znači Sanjati na Slovo “Ć”

Sanjati Ćebe

Videti ćebe u snu simbolizuje toplinu, ljubav, sigurnost i zaštitu. Možda tražite neki oblik skloništa od spoljašnjeg sveta. Razmislite i o tome kako vaš san možda skreće pažnju na „zataškavanje“ u nekoj situaciji ili okolnostima u vašem budnom životu.

Sanjati da ste umotani u ćebe pokazuje vaš strah od nepoznatog. Možda ćete osetiti neku vrstu pretnje/haosa ili osetiti neku hladnoću od onih oko vas. Sanjati da nekoga pokrivate ili umotavate u ćebe sugeriše da želite da brinete o toj osobi.

Sanjati Ćelavost

Ako sanjate da ćelavite, to ukazuje na nedostatak samopoštovanja ili brige o starenju. Alternativno, ćelavost simbolizuje poniznost, čistotu i ličnu žrtvu. Nalazite se u životnoj fazi u kojoj ste sigurni da ćete se potpuno razotkriti.

Sanjati Ćerku

Videti svoju ćerku u snu ukazuje na to da će vašu nevolju uskoro zameniti zadovoljstvo i harmonija.

Sanjati Ćošak

Sanjati da ste u ćošku ukazuje na osećanje frustracije i nedostatka kontrole u ​​donošenju odluka. Možda ćete se osećati zarobljenim i „sateranim u ćošak“.

Sanjati Ćurku

Videti ćurku u snu pokazuje da ste bili glupi. Ne razmišljate jasno. Alternativno, može predstavljati vreme zajedništva i porodice. Videti bolesne ili mrtve ćurke u snu znači napad na vaš ponos.

Videti leteću ćurku u snu predskazuje brz uspon do istaknutog položaja. Sanjati da lovite ćurke ukazuje na to da ćete steći bogatstvo nepoštenim sredstvima.

Slični Članci