Šta Znači Sanjati na Slovo “F”

Sanjati Fasciklu

Videti fasciklu u snu sugeriše da morate da sredite svoja osećanja i reorganizujete probleme u svom budnom životu, posebno ako ste nedavno doživeli neku traumu ili previranja. Razmotrite sadržaj fascikle za dodatne tragove.

Sanjati Feniranje

Ako sanjate da sušite kosu, to sugeriše da čistite svoje misli i dobijate nove ideje. To može biti i igra reči o nečemu što vas oduševljava.

Sanjati Film

Sanjati da gledate film sugeriše da gledate kako život prolazi pored vas. Možda živite vodjeni postupcima drugih. Razmislite i o tome kako je film paralelan sa situacijama u vašem budnom životu. Posmatrajte kako se likovi odnose prema vama i kako mogu predstavljati vaš aspekt. Sanjati da igrate ulogu u filmu predskazuje da će nešto iz vašeg nesvesnog izaći ili će se otkriti. Takođe može predstavljati sećanja na slike ili scene iz vaše prošlosti. Alternativno, san vam može ukazivati na novu ulogu koju možda preuzimate. Vaše nesvesno vas psihološki priprema za ovu novu ulogu.

Sanjati Fioke

Videti fioke u snu ukazuje na vaše unutrašnje i skriveno stanje i biće. Dakle, neuredna fioka predstavlja unutrašnji haos i nemir, dok uredna fioka ukazuje na red.

Sanjati Figure

Videti misteriozne figure u snu ukazuje na veliku duševnu nevolju.

Sanjati Fontanu

Videti fontanu u snu predstavlja veliku radost, obnovljeno zadovoljstvo i/ili povećanu osetljivost. Možda ulazite u novu vezu. Videti suvu fontanu u snu pokazuje da se oporavljate od prekinute strastvene veze.

Sanjati Fosile

Videti fosile u snu simbolizuje smrt. Predstavlja dugovečnost i ono što je trajalo.

Sanjati Fotografiju

Videti fotografiju u snu pokazuje da postoji veza kojoj je potrebna vaša pažnja. To takođe može da govori o lažnoj slici. Alternativno, to sugeriše da se držite prošlosti ili neke lažne nade.

Sanjati Fotokopir Aparat

Videti ili koristiti fotokopir aparat u snu predstavlja vaš nedostatak originalnosti i sklonost kopiranju tuđih ideja/uverenja. Morate početi sami da razmišljate o stvarima. Alternativno, to može ukazivati na želju za širenjem neke ideje i širenjem reči.

Sanjati Flaminga

Videti flaminga u snu predstavlja osećaj zajednice i saradnje. Takođe pokazuje nova iskustva ili situacije. Alternativno, možda ste previše zabrinuti za svoj fizički izgled.

Sanjati Flautu

Čuti zvuk flaute u snu ukazuje na prijatan ponovni susret sa udaljenim prijateljima. Sanjati da svirate flautu predskazuje da ćete se uskoro zaljubiti u dobro vaspitanu i otmenu osobu.

Sanjati Flašu

Videti flašu u snu ukazuje na to da možda gurate svoja osećanja nazad unutra, a ne da ih izražavate. Sadržaj boce ukazuje na prirodu emocija. Boca šampanjca pokazuje vašu potrebu za druženjem, dok flaša otrova ukazuje na zle misli. Videti praznu flašu znači da ste iscrpili svoje unutrašnje resurse. Možda se iznutra osećate iscrpljeno i prazno.

Sanjati Frižider

Videti ili otvoriti frižider u snu predstavlja vašu jezivu ličnost i/ili hladne emocije. San može takođe da govori da morate da odložite neki cilj, plan ili situaciju. Alternativno, to ukazuje da ste pronašli i postigli ono što ste nesvesno tražili.

Sanjati Frizbi

Videti ili igrati frizbi u snu predstavlja opušten stav i/ili nedostatak konkurencije. Takođe služi da vas podseti na situacije i odnose u životu ili davati i uzimati.

Sanjati Frizera

Sanjati da ste frizer sugeriše da namećete svoje ideje i mišljenja drugima. Alternativno, možda ćete morati da poradite na svojoj slici o sebi i poboljšate svoj imidž.

Sanjati Frizuru

Sanjati da nosite frizuru pokazuje neku vrstu prevare. Možda odajete lažan utisak i propuštate stavove drugih kao svoje. Ako sanjate da vam se frizura pokvarila, to sugeriše da počinjete da gubite razum ili da nekome dajete deo svog uma. San može biti i igra reči o tome da izgubili svoj „mir uma“.

Sanjati Frustraciju

Sanjati da se osećate frustrirano predstavlja vašu poteškoću u suočavanju sa situacijom u svakodnevnom životu. To može odražavati vašu zabrinutost da vaš život ne ide u pravcu koji želite.

Sanjati Fudbal

Sanjati da gledate ili igrate fudbal ukazuje na to da ćete imati veliko zadovoljstvo u svom poslu i da će vaši ciljevi biti ostvareni kako budete napredovali kroz život. Sanjati da ste na fudbalskom terenu predstavlja takmičenje i razmetanje. Nedostaje saradnja u nekoj oblasti vašeg života.

Slični Članci