Šta Znači Sanjati na Slovo „G“

sanjati na slovo g znacenje

Sanjati Gavrana

Videti gavrana u snu simbolizuje izdaju, nesklad, nesreću i smrt.

Sanjati Gajde

Čuti prijatnu muziku gajdi znači sreću i zadovoljstvo. Čuti neprijatnu muziku gajdi, ukazuje na to da će vam nesreća stati na put.

Sanjati Gađenje

Osećati gađenje u snu predstavlja nepriznati ili negirani aspekt vašeg sopstvenog ja. Takođe sugeriše da se plašite sukoba i da vam nedostaje sredstava da se odbranite i/ili zaštitite.

Sanjati Gangrenu

Videti nekoga ko je pogođen gangrenom u snu, predskazuje tugu, gubitak i moguću smrt nekoga u blizini.

Sanjati Garažu

Sanjati da ste u garaži ukazuje na period neaktivnosti i nerada u vašem životu. Možda osećate da nemate pravac ili uputstva ka postizanju svojih ciljeva. Sanjati da parkirate svoj automobil u garažu, predstavlja sigurnost i stabilnost koju donose vaša dostignuća i trud.

Sanjati da otvarate vrata garaže znači da ste doneli odluku o nekoj stvari. Možda ste se odlučili za put kojim ćete krenuti da biste ostvarili svoje mogućnosti i ciljeve. S druge strane, ako zatvarate garažna vrata, to sugeriše da odlažete svoje ciljeve zbog drugih oko sebe.

Sanjati Gvožđe

Videti gvožđe u snu simbolizuje grubost i nemilosrdnost. Pozitivno, to može značiti snagu i volju. Videti crveno, vrelo gvožđe u snu znači neuspeh koji je rezultat izmeštene energije. Videti staro, zarđalo gvožđe u snu ukazuje na siromaštvo i razočarenje.

Sanjati Genitalije

Sanjati svoje genitalije predstavlja vaša osećanja prema seksu/seksualnosti i vaše stavove prema muškosti/ženstvenosti. Takođe se odnosi na pitanja posvećenosti i zadovoljstva.

Sanjati Geparda

Videti geparda u snu sugeriše da se morate pokrenuti i biti aktivniji u potrazi za svojim ciljevima. Možda ste bili malo lenji i morate da siđete sa tog mesta.

Sanjati Gejšu

Videti gejšu u snu predstavlja lepotu, šarm, ravnotežu i gracioznost. Sanjati da ste gejša pokazuje da ste dobro izbalansirani u svom ličnom, društvenom i profesionalnom životu. Dobro se prilagođavate u raznim situacijama.

Sanjati Gimnaziju

Sanjati da ste u gimnaziji, pokazuje da morate da primenite ono što ste naučili i da ono što već znate ugradite u svoj svakodnevni život.

Sanjati Gimnastičarku

Videti gimnastičarku u snu ukazuje na agilnost, snagu i gracioznost.

Sanjati Gitaru

Sanjati da imate ili svirate gitaru predstavlja strast i emociju. Takođe se odnosi na seksualne konotacije. Videti nenaštimovanu ili slomljenu gitaru ukazuje na razočaranja u ljubavi.

Sanjati Glavu

Videti glavu u snu ukazuje na mudrost, intelekt, razumevanje i racionalnost. Takođe može predstavljati vaša dostignuća, sliku o sebi i percepciju sveta.

Sanjati Glavobolju

Ako sanjate da vas boli glava, to sugeriše da idete u pogrešnom pravcu. Možda potiskujete svoj intelekt i racionalno razmišljanje. Morate iskoristiti svoj um i ne dozvoliti da vam emocije izmaknu kontroli.

Sanjati Glad

Sanjati da ste gladni ukazuje na osećaj neispunjenosti u nekoj oblasti vašeg života. Možda gladujete za priznanjem, moći, seksom, bogatstvom ili slavom. Žudite da postignete nešto što ste neko vreme želeli. Ili ovaj san može jednostavno biti da ste zaista gladni i da se to manifestuje u vašem snu.

Sanjti Gladovanje

Sanjati o gladovanju pokazuje da vam nedostaje neka mentalna ili emocionalna oblast vašeg života. Možda ignorišete ili izbegavate važan porodični/emocionalni problem. Snovi o gladovanju nisu neuobičajeni kod osoba koje su na dijeti ili imaju poremećaj u ishrani.

Sanjati Glasanje

Sanjati da glasate sugeriše da govorite što mislite i da dopuštate da se vaš glas čuje.

Sanjati Glasove

Čuti prijatne i mirne glasove u snu ukazuje na prijatna okupljanja i pomirenje. Čuti ljutite i visoke glasove u snu znači razočaranja i nepovoljne situacije.

Čuti glasove koji se jedva čuju znači da morate pažljivije slušati i obratiti pažnju na svoje unutrašnje potrebe. Za majku sanjati da čuje glas svog deteta ukazuje na dugotrajnu bedu i tugu.

Sanjati Gledanje u Dlan

Sanjati gledanje u dlan predstavlja vaše životne ciljeve i ambiciju. San pokazuje kako želite da živite svoj život i kuda želite da idete.

Sanjati Glumca – Glumicu

Videti glumca ili glumicu u snu predskazuje da ćete uživati u ogromnom užitku u životu. Vaše divljenje određenoj slavnoj ličnosti može dovesti do želje da imate neke od njihovih fizičkih ili ličnih osobina. Sanjati da ste glumac znači da će se vaš trud i rad na kraju isplatiti. To takođe pokazuje vašu snažnu želju da budete prepoznati i priznati.

Ovo takođe može biti pokazatelj uloge koju igrate u svom stvarnom životu, bilo da je to uloga roditelja, brata, sestre, saradnika, itd. Ili možda glumite o nekim stvarima. Sanjati da ste zaljubljeni u glumca ili glumicu ukazuje na to da ste skloni profesiji u oblasti zabave.

Sanjati da ste vereni ili u braku sa glumcem/glumicom ukazuje na to da će vaše maštanje završiti tugom i razočarenjem. Videti mrtvog glumca u snu ukazuje na to da ćete iznenada biti pogođeni lošom srećom i ogromnom bedom.

Sanjati Gluvoću

Sanjati da ste gluvi, pokazuje da se osećate povučeno od sveta, možda se zatvarate od novih iskustava ili mogućnosti. Sanjati da je neko drugi gluv sugeriše da je neko vama blizak povučen.

Sanjati Gljivice

Videti gljivicu u snu predstavlja negativne emocije koje se šire i rastu u vašem nesvesnom. Morate pronaći produktivan način da ih izrazite pre nego što to izmakne kontroli.

Sanjati Gnezdo

Videti ptičje gnezdo u snu ukazuje na uspešan poduhvat, nove mogućnosti i bogatstvo. Videti prazno gnezdo u snu ukazuje na tugu zbog odsustva prijatelja. Videti gnezdo ispunjeno razbijenim ili lošim jajima, simbolizuje razočaranja i neuspeh.

Sanjati Gnoj

Videti gnoj u snu sugeriše da nešto treba da se izrazi. Možda gajite neke predrasude, stavove ili neku drugu negativnu emociju koja pokušava da se oslobodi. Morate da priznate ova osećanja i da se nosite sa njima. Takođe razmotrite simboliku gde se na telu nalazi gnoj.

Sanjati Govor

Održavanje govora u snu pokazuje da morate da izrazite svoja osećanja i misli. Morate da saopštite nešto važno i/ili hitno. Alternativno, to može naglasiti vaš strah i nervozu da govorite u javnosti. Čuti govor u snu sugeriše da su vaša unutrašnja osećanja postala svesna onima oko vas.

Razmotrite šta je rečeno u govoru. Ako čujete govor političara, onda to predstavlja egoizam i prevaru.

Sanjati Godišnji Odmor

Sanjati da ste na odmoru pokazuje da vam je potreban odmor da biste napunili energiju i revitalizirali se. Morate napustiti svakodnevnu rutinu i učiniti nešto drugačije.

Sanjati Gozbu

Videti gozbu u snu znači vaše emocionalne potrebe ili seksualni apetit. U bliskoj budućnosti mogu biti i prijatna iznenađenja. Videti nered na gozbi, predskazuje svađe ili nesreću zbog nemara ili bolesti neke osobe. Zakasniti na gozbu, ukazuje na dosadan događaj koji će vam zaokupiti um.

Sanjati Gojaznost

Sanjati da ste gojazni znači nedostatak samopoštovanja i preterano uživanje. To može značiti vaše beznađe i bespomoćnost da izrazite i potvrdite moć i autoritet. Ovaj san takođe može značiti da pokušavate da se izolujete od svog okruženja. Želite da se zaštitite od bilo kakvog mešanja u situaciju.

Sanjati Da Ste Goli (golotinja)

Sanjati da ste goli znači strah da ćete biti otkriveni i razotkriveni o svojim aktivnostima i pogrešnoj proceni. Sanjati da iznenada otkrivate svoju golotinju i pokušavate da prikrijete, ukazuje na vašu ranjivost u nekoj situaciji.

Videti golu osobu u snu i zgroženi ste zbog toga, ukazuje na zabrinutost oko otkrivanja gole istine o toj osobi ili situaciji. Takođe može da predskazuje nedozvoljene ljubavne veze, gubitak prestiža i skandalozne aktivnosti.

S druge strane, ako nemaš problema sa tuđom golotinjom, onda to znači da prihvataš ljude. Golotinja je uobičajena u snovima.

Sanjati Golicanje

Sanjati da vas golicaju ukazuje na neprekidne brige i bolest. Sanjati da golicate druge znači da će vas vaša slabost i glupost ometati da uživate u životu.

Sanjati Goluba

Videti goluba u snu sugeriše da preuzimate krivicu za postupke drugih. Golub takođe predstavljaju tračeve ili vesti. Možda izražavate želju da se vratite kući.

Sanjati Golubove

Videti golubove u snu simbolizuje mir, spokoj, harmoniju i nevinost. Konkretno, videti bele golubove u snu simbolizuje lojalnost i prijateljstva. Takođe može predstavljati poruku i blagoslov od Svetog Duha. Otpustili ste svoje misli o mržnji i osveti.

Sanjati da se golubovi pare i grade gnezdo, simbolizuje radostan kućni život ispunjen spokojem, zadovoljstvom i poslušnom decom.

Sanjati Da Nešto Gori

Videti nešto što gori, pokazuje da doživljavate neke intenzivne emocije i/ili strastvena seksualna osećanja. Postoji neka situacija ili problem koji više ne možete izbegavati i ignorisati. Alternativno, može sugerisati da morate da uzmete slobodno vreme za sebe i da se opustite.

Sanjati Gorilu

Videti gorilu u snu sugeriše da ste možda previše „preterani“ u svom ponašanju. Možda nadoknađujete svoju rigidnost i ukočenost u svom budnom životu. Alternativno, gorila simbolizuje vaše primitivne impulse, divlju prirodu i potisnutu seksualnu energiju.

Sanjati Gorko

Sanjati da je nešto gorko ili ima ukus gorčine sugeriše da određeni aspekt ili stanje u vašem životu postaje teško progutati/tolerisati. Možda takođe osećate neku krivicu.

Sanjati Gomilu

Sanjati da ste u gomili ili da ste deo nje, ukazuje na to da morate da napravite malo prostora za sebe. Potrebna vam je samoća da biste razmislili o situaciji koja vam je pri ruci i napunila svoju energiju. Uzmite u obzir i poznatu frazu „ići uz gomilu“ koja implicira konformizam i nedostatak individualnosti.

Ako u snu vidite neposlušnu gomilu, to ukazuje da vas brige i problemi oko vas pritiskaju. Bićete veoma uznemireni. Videti srećnu, sređenu gomilu u snu znači sigurnu sreću, prijatne prijatelje i prilike za napredovanje.

Sanjati Gospodara

Sanjati da ste gospodar ukazuje na to da ćete imati visoke položaje i steći mnogo bogatstva. Sanjati da imate gospodara znači da se osećate neadekvatnim i da vam je potreban vođa jake volje da vas vodi.

Sanjati Grabulje

Sanjati da koristite grabulje ukazuje na to da posao nikada neće biti obavljen osim ako ga sami ne uradite. Videti druge kako grabljaju znači da ćete biti srećni zbog dobrobiti i sredstava za život drugih.

Videti polomljene grabulje u snu ukazuje na to da će neka bolest ili nesreća prekinuti vaše planove, što će rezultirati neuspehom.

Sanjati Grašak

Videti grašak u snu simbolizuje neke manje probleme i smetnje koje vas neprestano muče.

Sanjati Grozd

Sanjati da berete grozd, ukazuje na sreću i svetlije izglede na horizontu nakon što ste bombardovani problemima. Videti grozd u snu predskazuje da ćete pobeći od strašnog posla.

Sanjati Grad (mesto)

Videti grad u snu ukazuje na osećaj zajednice i vašeg društvenog okruženja. Sanjati da ste u pustom gradu ili da se osećate otuđenim od aktivnosti grada, to sugeriše da se osećate odbačeno od strane onih oko vas. Videti grad u ruševinama znači da zanemarujete svoje društvene odnose i dozvoljavate im da se pogoršavaju.

Sanjati Grad (vremensku nepogodu)

Sanjati da vas je uhvatila oluja sa gradom ukazuje na osrednje rezultate u vašim projektima. Čuti grad kako bije na vaš krov znači da ćete proći kroz period teških vremena.

Sanjati Grejpfrut

Videti ili jesti grejpfrut u snu predstavlja osećaj blagostanja i osveženo stanje uma. Doživljavate podizanje duha i podmlađivanje tela. Videti drvo grejpfruta u snu je simbol vaših talenata, sistema verovanja i dobrih dela. Takođe može predstavljati plodove vašeg rada.

Sanjati Grlo

Videti svoje grlo u snu simbolizuje sposobnost da se izrazite i saopštite svoje misli/ideje. Ako sanjate da vas boli grlo, to sugeriše da imate problema da kažete ono što zaista mislite. Možda ćete se osećati ugroženo kada se izrazite. Alternativno, vaš san vam možda govori da morate da progutate svoj ponos. Videti lepo i graciozno grlo u snu predskazuje napredak u vašem položaju.

Sanjati Grljenje

Sanjati da grlite nekoga simboliše vašu ljubavnu i brižnu prirodu. Držite nekoga ili nešto blizu svom srcu. Alternativno, to može ukazivati na vašu potrebu da budete ljubazniji.

Sanjati Grmljavinu

Čuti grmljavinu u snu ukazuje na nasilnu erupciju besa i agresije. Alternativno, to je pokazatelj da treba da obratite pažnju i naučite važnu životnu lekciju. Doživeti neprestanu grmljavinu u snu ukazuje na velike gubitke i razočaranja.

Sanjati Grob

Sanjati da posećujete grob, upozorava na ozbiljnu opasnost koja lebdi nad vama. Takođe, to može značiti da morate da zaronite u svoje nesvesno u potrazi za problemom. Alternativno, to predstavlja nešto što će se dovršiti u vašem životu.

Videti prazan grob u snu simbolizuje razočarenja i gubitak prijatelja. Sanjati da kopate grob znači nervozu i nelagodu zbog nekog poduhvata. Ako u snu vidite grob ukrašen belim cvećem, to ukazuje na crni oblak koji se nadvija nad bilo kojim užitkom u kome možete uživati.

Sanjati Groblje

Sanjati da ste na groblju ukazuje na tugu i žalost.

Sanjati Grobnice

Videti grobnice u snu ukazuje na aspekte sebe koje ste sakrili i zakopali. Sanjati da vidite sopstvenu grobnicu znači da ćete se upustiti u delove svoje ličnosti koji su zaboravljeni ili su umrli.

Sanjati Groznica

Sanjati da vas je pogodila groznica znači da brinete o trivijalnim stvarima dok vas život prolazi. Videti druge pogođene groznicom u snu ukazuje na privremenu bolest za njih.

Sanjati Grudnjak

Sanjati da nosite grudnjak ukazuje na podršku i zaštitu. Možda treba da podignete svoje raspoloženje. Alternativno, može predstavljati vašu negu i majčinska osećanja. Sanjati da ne nosite grudnjak pokazuje da nemate disciplinu ili kontrolu. Alternativno, to može odražavati vašu seksualnu prirodu.

Sanjati Grudi

Videti grudi u snu simbolizuje primarnu ishranu i vašu potrebu da negujete i brinete se o nekome. Predstavlja majčinstvo, negu i zavisnost od dece. Alternativno, grudi predstavljaju seksualno uzbuđenje i sirovu energiju.

Videti gole grudi takođe može značiti osećaj izloženosti i narušavanja privatnosti. Konkretno, za ženu, san može ukazivati na zabrinutost oko toga da postane žena/majka.

Sanjati Gulite (ljuštite)

Sanjati da nešto gulite predstavlja odbacivanje starih načina, navika i verovanja.

Sanjati Gusare (pirate)

Videti gusara u snu ukazuje na to da neka osoba ili situacija dodaje haos u vaš emocionalni život. Možda osećate da je neko narušio vaš integritet ili kreativnost. Alternativno, pirat može simbolizirati slobodu i onoga ko prkosi autoritetu. Možda imate želju da istražujete nove avanture i preduzimate rizičnije poduhvate.

Sanjati Gusenicu

Videti gusenicu u snu ukazuje na fazu vašeg ličnog rasta i razvoja u kojoj ste na putu, ali još niste dostigli svoj cilj.

Sanjati Guske

Videti guske na travnatim mestima ukazuje na solidnu plodnost, uspeh, bogatstvo i bogatstvo. Čuti dosadne guske u snu, upozorava na smrt u porodici. Videti guske kako plivaju u snu ukazuje na postepeno povećanje vašeg bogatstva.

Sanjati Gusle

Videti gusle u snu ukazuje na harmoniju u domu.

Sanjati Gumu

Videti gumenu robu u snu ukazuje na to da će vaše tajne aktivnosti dovesti do otuđenja vaših prijatelja. Neće razumeti vaše ponašanje. Sanjati da vam se udovi protežu kao guma znači pretnju od bolesti i da obmanjujete i manipulišete ljudima u potrazi za ljubavlju i u poslu.

Sanjati da ste obučeni u gumenu odeću predskazuje da ćete biti počastvovani zbog svog postojanog i čvrstog karaktera.

Sanjati Gumica za Brisanje

Videti ili koristiti gumicu za brisanje u snu sugeriše da morate da raščistite neke greške koje ste napravili.

Sanjati Guranje

Sanjati da nešto gurate simbolizuje energiju, trud, ohrabrenje i novi nagon za uspehom u životu. Uzmite u obzir i to kako neko u vašem životu može vas „lako savladati ili uticati na vas“. Sanjati da vas guraju znači da ste pod pritiskom ili se osećate prinuđenim da nešto uradite.

Alternativno, to implicira vašu potrebu za savršenstvom. Možda ćete otkriti da nemate dovoljno vremena da završite zadatak.

Sanjati Gušenje

Ako sanjate da se gušite, to sugeriše da ćete možda smatrati da je neki savet/primedba/situacija teško progutati ili teško prihvatiti. Konkretno, ako se gušite hranom, onda to može biti izraz samokrivice i grubih negovanih osećanja.

Sanjati da vas neko davi pokazuje da potiskujete svoje emocije ili da možda imate poteškoća da izrazite svoje strahove, bes ili ljubav.

Alternativno, možete osećati da ste sprečeni ili ograničeni u slobodnom izražavanju. Sanjati da nekoga gušite ukazuje na osećanje agresije. Možda takođe pokušavate da sprečite da se nešto kaže ili otkrije. Snovi o gušenju su često strašno iskustvo i nije neuobičajeno da se sanjari probude iz njih.

Sanjati da se gušite ukazuje na to da se osećate ugušeno ili potlačeno nekom situacijom/vezom. Nešto ili neko vam stoji na leđima. Doživljavate stres i napetost.

Slični Članci