Šta Znači Sanjati na Slovo “D”

Sanjati Dagnje

Videti dagnje u snu ukazuje na male dobitke u novcu, ali ćete biti ispunjeni mnogo radosti i domaćeg blaženstva.

Sanjati Dabra

Videti dabra kako gradi branu, simbolizuje ambiciju i da je neophodan naporan rad da biste postigli svoje ciljeve. Vreme je da svoje ideje sprovedete u delo i rešite sve nesuglasice sa kolegama i prijateljima. Kada se izolujete od ovih ljudi, biće vam teško da postignete svoje ciljeve. Podrška ljudi oko vas je važna.

Sanjati Dan

Sanjati sunčan dan ukazuje na prijatnost i opšte poboljšanje vaše trenutne situacije. Ako sanjate tmuran ili oblačan dan, to ukazuje na gubitak i slab uspeh u poslu.

Sanjati Dalmatinca

Videti Dalmatinca u snu sugeriše da ste skloni da previdite svoja osećanja i težite potrebama drugih. Ugađate ljudima.

Sanjati Dvorište

Videti uredno i održavano dvorište, odražava vašu sposobnost da održavate i organizujete aspekte vašeg života, kao što su posao i vaše društvene aktivnosti. Videti neuredno i neodržavano dvorište znači da su aspekti vašeg života van vaše kontrole.

Sanjati Devicu

Sanjati da ste devica simbolizuje čistoću i potencijal. Konkretno, za udatu ženu sanjati da je devica ukazuje na prošlost i kajanje i sumornu budućnost.

Sanjati Devojku

Videti svoju devojku u snu, predstavlja vaš budni odnos sa njom i kako se osećate prema njoj. Za muškarca sanjati da je devojka znači da teži da bude glumac i da igra ženske uloge.

Sanjati Debljinu

Sanjati da ste debeli ukazuje na srećnu promenu u vašem životu ili ste možda pretererali u nečemu. Doslovnije tumačenje ovog sna je vaš strah od dobijanja na težini. Imate iskrivljenu percepciju sopstvenog imidža koja može proizaći iz niskog samopoštovanja. Sanjati da su drugi debeli ukazuje na prosperitet.

Sanjati Deda Mraza

Videti Deda Mraza u snu pokazuje da morate više davati, prihvatati i/ili opraštati. Morate priznati i težiti nekom aspektu sebe. Sanjati da ste vi ili neko obučeni kao Deda Mraz sugeriše da morate da se ophodite prema drugima onako kako biste želeli da se ophode prema vama. Stavite se u nečiju cipelu i odredite kako bi se oni mogli osećati.

Sanjati Delfina

Videti delfina u snu simbolizuje duhovno vođstvo, vaš intelekt, mentalne osobine i emocionalno poverenje. Iskoristite svoj um do njegovog kapaciteta i napredovaćete u životu. Alternativno, to sugeriše da je uspostavljena linija komunikacije između svesnog i nesvesnog aspekta vas samih. Delfini predstavljaju vašu volju i sposobnost da istražujete i navigirate kroz svoje emocije. Sanjati da jašete delfina predstavlja vaš optimizam i nesebičnu briga za dobrobit drugih.

Sanjati Detinjstvo

Sanjati o svom detinjstvu pokazuje vašu želju da se vratite u život u kome ste imali malo odgovornosti i briga. Takođe predstavlja nevinost. Alternativno, to sugeriše da određeni aspekti vašeg detinjstva još uvek nisu integrisani u vašu odraslu ličnost. Ili, s druge strane, neka anksioznost iz detinjstva tek treba da se reši u vašem odraslom životu.

Sanjati Detelinu

Videti detelinu sa tri lista u snu simbolizuje prošlost, sadašnjost i budućnost. Videti detelinu sa četiri lista u snu predstavlja sreću. Uspešno ste došli do rešenja nekog problema.

Sanjati Decu

Videti decu u snu ukazuje na vaše sopstvene detinje kvalitete ili povlačenje nazad u dečje stanje. To je produžetak vašeg unutrašnjeg deteta u vreme nevinosti, čistote, jednostavnosti i bezbrižnog stava. Možda žudite za prošlošću i šansom da zadovoljite potisnute želje i neispunjene nade. Gubitak deteta ukazuje na pale nade ili projekat. Spasiti dete, ukazuje na vaše pokušaje da spasite deo sebe od uništenja.

Sanjati Decembar

Sanjati mesec decembar ukazuje na povećano bogatstvo, ali gubitak prijatelja.

Sanjati Depresiju

Osećati se depresivno u snu predskazuje dolazak loših vesti.

Sanjati Deterdžent

Videti ili koristiti deterdžent u snu pokazuje da morate da rešite veliki problem u svom životu. Možda ćete takođe morati da očistite svoj imidž i stav.

Sanjati Detektiva

Videti detektiva u snu ukazuje na uzbuđenje i opasnosti nekog aspekta vašeg budnog života. Sanjati da ste detektiv pokazuje da tražite svoje skrivene sposobnosti i talente. To takođe ukazuje da pokušavate da rešite problem i tražite istinu o problemu koji vas brine. Sanjati da vas prati detektiv ukazuje na krivicu. Vaš lik će biti stavljen pod lupu i doveden u pitanje.

Sanjati Demone

Videti demone u snu predstavlja neznanje, negativnost, nevolju. Takođe upozorava na preterano uživanje i dopuštanje požudi da ustupi mesto vašem boljem rasuđivanju. Kao rezultat toga, vaše fizičko i mentalno zdravlje može da pati. Sanjati da ste opsednuti demonima pokazuje krajnju bespomoćnost.

Sanjati Dečaka

Ako ste žensko i sanjate da vidite ili ste dečak, to pokazuje da razvijate muške aspekte karaktera. Alternativno, može predstavljati vaša osećanja prema dečaku iz stvarnog života koji vam je važan i značajan. Vaši majčinski instinkti možda preuzimaju vlast. Ako ste odrastao muškarac i sanjate da vidite ili ste dečak, to sugeriše vašu razigranu, nevinu, detinju prirodu. Alternativno, može da simbolizuje nezrele aspekte vas samih. Vaše unutrašnje dete možda pokušava da vam skrene pažnju na delove sebe koje morate da prepoznate i priznate.

Sanjati Dečka

Videti svog dečka u snu, predstavlja vaš budni odnos sa njim i kako se osećate prema njemu. Sanjati da je vaš dečko mrtav, pokazuje da nešto u vašem odnosu više ne funkcioniše. Nije vam dozvoljeno da se u potpunosti izrazite. Takođe je simboličan vaš odnos sa tom osobom. Možda treba da napustiš ovu vezu.

Sanjati Desert

Videti ukusan desert u snu predstavlja uživanje, proslavu, nagradu ili iskušenje. Uživate u dobrim stvarima u životu.

Sanjati Dezodorans

Videti ili staviti dezodorans u snu predstavlja vašu unutrašnju snagu i sposobnost da se oslobodite štetnog i destruktivnog ponašanja.

Sanjati Dizanje

Sanjati da se dižete visoko u vazduh ukazuje na to da ćete pronaći neočekivano bogatstvo i zadovoljstva.

Sanjati Dijamante

Sanjati da posedujete dijamante znači veliku čast i priznanje sa visokih mesta. Takođe ćete naći jasnoću u stvarima koje vas muče. Sanjati da vam ljubavnik daje dijamante predskazuje srećan i častan brak. Sanjati da gubite dijamante ukazuje na sramotu i nedostatak. Sanjati da kradete dijamante predskazuje da će vašu nevernost otkriti vaši prijatelji.

Sanjati Dijareju

Sanjati da imate dijareju ukazuje na to da vam neki deo života izmiče kontroli ili da više ne možete da obuzdate svoje jake emocije. Alternativno, to može ukazivati na potrebu da brzo izvadite nešto iz svog sistema. To takođe može ukazivati na to da niste dovoljno dugo analizirali situaciju ili da uopšte ne želite da se bavite problemom.

Sanjati Dim

Videti dim u snu ukazuje na to da će neke nevolje ući u vaš život. Patite od konfuzije i anksioznosti. Ne vidite stvari jasno.

Sanjati Dinamit

Videti dinamit u snu ukazuje na brzu i ogromnu promenu u vašem životu. Možda gajite agresiju koja će uskoro eksplodirati.

Sanjati Dinosaurusa

Videti dinosaurusa u snu simbolizuje zastareli stav. Možda ćete morati da odbacite svoje stare načine razmišljanja i navike. Sanjati da vas proganja dinosaurus pokazuje vaš strah da više nećete biti potrebni ili korisni. Alternativno, to što vas proganja dinosaurus može odražavati stare probleme koji se još uvek vraćaju da vas progone.

Sanjati Dimnjak

Videti dimnjak u snu predstavlja toplinu, tradiciju i porodične vrednosti. Alternativno, dimnjak je simbol faličnog simbola. Dakle, videti da se dimnjak srušio impotenciju. Sanjati da čistite dimnjak pokazuje vašu potrebu da ispraznite svoje frustracije i iznesete stvari na videlo. Morate osloboditi svu tu negativnost i/ili krivicu koju držite u sebi.

Sanjati Disanje

Sanjati da ubrzano dišete pokazuje da doživljavate neku anksioznost, napetost ili strah u vezi sa novom situacijom u vašem budnom životu. Sanjati da dišete pod vodom predstavlja povlačenje nazad u matericu. Želite da se vratite u stanje u kome ste bili oslobođeni odgovornosti. Možda se osećate bespomoćno, nesposobni da ispunite svoje potrebe i brinete o sebi. Alternativno, možete biti potopljeni u svoje emocije. Sanjati da zadržavate dah pokazuje vaše tvrdoglavo stanje uma. Vaši stavovi mogu biti jednostrani i san vam govori da budete otvoreni za mišljenja drugih. Ako sanjate da imate loš zadah, to sugeriše da obmanjujete druge.

Sanjati Diva

Videti diva u snu ukazuje na veliku borbu između vas i vaših protivnika. Ovo se može pokazati kao velika i ogromna prepreka koju treba da prevaziđete. Alternativno, džin može biti simbol problema ili osećanja koji dominira vama. Sanjati da se pretvarate u diva pokazuje osećaj inferiornosti.

Sanjati Divljenje

Sanjati da ste predmet divljenja ukazuje na to da, iako ćete se izdići iznad kruga svojih saradnika, nećete vam zameriti. Ostaćete veoma cenjeni i voljeni.

Sanjati Dlanove

Primetiti dlan u snu sugeriše da sve znanje koje vam je potrebno držite u svojim rukama. Morate dostići i iskoristiti svoj puni potencijal.

Sanjati Doktora

Sanjati da idete kod doktora znači bolest i svađe među članovima vaše porodice. To može signalizirati vašu potrebu za emocionalnim i duhovnim isceljenjem. Sanjati doktora u društvenoj atmosferi predskazuje dobro zdravlje i prosperitet. Sanjati da se udate za doktora upozorava da vas neko ili neka situacija vara.

Sanjati Dostignuće

Sanjati dostignuće znači da ćete biti veoma zadovoljni ishodom situacije ili projekta.

Sanjati Dogovor

Sanjati o sporazumu pokazuje rešenje za konflikt ili problem. Vaše nesvesno radi u skladu sa vašom svešću.

Sanjati Doručak

Sanjati o doručku pokazuje početak novog projekta ili početak nove faze u vašem životu. Alternativno, vaš um možda već razmišlja unapred o tome šta da pripremite za doručak ujutru. Nije neuobičajeno da se vaše prolazne misli ugrade u vaš san.

Sanjati Dojenje

Sanjati da dojite simbolizuje nežnost, ljubav, negovanje i majčinsku ljubav. Dobre stvari će vam biti na dohvat ruke. Za ženu sanjati da doji svoju bebu simbolizuje prijatnost i radost. Za muškarca sanjati da vidi svoju ženu kako doji bebu znači harmoniju u njegovim aktivnostima.

Sanjati Domara

Videti u snu besposlenog domara ukazuje na mnoge probleme i zastoje u vašim poslovnim poduhvatima. Videti zauzetog domara, predskazuje prijatne vesti.

Sanjati Domine

Sanjati da igrate domine i pobeđujete, predskazuje da ćete biti uvučeni u grešna zadovoljstva, koja će doneti mnogo nevolja vašoj porodici i rođacima. Sanjati da igrate domine i gubite znači da će vaša indiskretnost sa suprotnim polom doneti mnogo lakoće prijatelju koji se mnogo brine za vašu bezbednost.

Sanjati Dnevnu Sobu

Sanjati da ste u dnevnoj sobi predstavlja sliku koju prikazujete drugima i način na koji idete u svom životu. Reprezentuje vaša osnovna uverenja o sebi i tome ko ste.

Sanjati Dragi Kamen

Videti dragi kamen u snu ukazuje na zadovoljstvo i uspeh u poslu i ljubavi. Nije potrebno mnogo da biste bili srećni. Iako možda niste bogati, sasvim ste zadovoljni skromnim primanjima. Sanjati da gubite dragi kamen predskazuje prekinute veridbe i razočaranja u ljubavi.

Sanjati Dragulje

Videti ili nositi dragulje u snu ukazuje na vrednost u sebi ili drugima kojoj se divite i cenite. Takođe simbolizuje zadovoljstvo, bogatstvo, ambiciju i duhovnu zaštitu. Pronalaženje dragulja u snu ukazuje na brz napredak.

Sanjati Dramu

Sanjati da pišete dramu znači da ćete se iznenada naći u dugovima i nevoljama. Videti dramu u snu ukazuje na to da ćete se ponovo spojiti sa starim prijateljima.

Sanjati Drveće

Videti bujno zeleno drveće u snu simboliše nove nade, rast i želje. To takođe podrazumeva snagu i stabilnost. Koncentrisani ste na sopstveni samorazvoj i individualizaciju. Sanjati da se penjete na drvo ukazuje na to da ćete ostvariti svoje ciljeve u karijeri i dostići visoka mesta u društvu. Stepen težine do kojeg se penjete na drvo meriće brzinu vašeg postizanja ovih ciljeva. Sanjati da sečete drvo ukazuje na to da gubite energiju, vreme i novac. Videti drvo koje pada u snu pokazuje da ste van ravnoteže i da niste sinhronizovani. Skrenuli ste sa puta i krenuli ste u pogrešnom pravcu.

Sanjatu Drvo

Videti drvo u snu simbolizuje prosperitet i spokoj.

Sanjati Drugove iz Razreda

Videti stare drugove iz razreda u snu pokazuje da morate da se oslonite na svoje stare asocijacije sa svojim bivšim drugovima iz razreda da biste stekli uvid u neku trenutnu vezu. Predstavlja prošlu lekciju koju ste naučili i sada je primenljiva u nekim aspektima vašeg budnog života.

Sanjati Dvogled

Sanjati da gledate kroz dvogled sugeriše da morate dugo i pažljivo da pogledate situaciju. Morate pažljivo da procenite svoje izbore i odluke.

Sanjati Duboki Svemir

Sanjati o svemiru predstavlja vašu kreativnost. To takođe može ukazivati na to da je nešto ili neko došlo niotkuda.

Sanjati Dug

Sanjati da ste u dugovima ukazuje na borbu, brige i nevolje u poslu i ljubavi.

Sanjati Dugmad

Videti dugme u snu pokazuje bogatstvo i sigurnost. Sanjati da otkopčavate svoju odeću znači da se otvarate drugima, bilo na mentalnom, emocionalnom ili seksualnom nivou.

Sanjati Dugu

Videti dugu u snu ukazuje na mnogo nade, uspeha i sreće u obliku novca, prestiža ili slave. Duga je most između vašeg zemaljskog, prizemljenog ja i višeg, duhovnog ja. Za zaljubljenu osobu videti dugu simbolizuje ogromnu sreću od njihovog partnera.

Sanjati Dud

Videti dudove u snu ukazuje na to da će vam bolest biti velika prepreka u postizanju svojih ciljeva. Ili će vaša sopstvena bolest ometati vaš put ili ćete biti pozvani da brinete o bolesti drugih. Ako sanjate da jedete dud, to znači gorka razočarenja.

Sanjati Duha

Generalno, duhovi simbolizuju aspekte vas samih kojih se plašite. Ovo može uključivati bolno sećanje, osećaj krivice ili neke potisnute misli. Možda se plašite smrti i umiranja. Alternativno, duhovi predstavljaju nešto što se više ne može dobiti ili nadohvat ruke. To pokazuje osećaj nepovezanosti sa životom i društvom.

Ovaj san može biti poziv za vas da krenete dalje i napustite svoje zastarele načine razmišljanja i ponašanja. Ako u snu vidite duha živog rođaka ili prijatelja, to ukazuje da ste u opasnosti od zlonamernih postupaka te osobe. Videti duh mrtvog prijatelja/rođaka u snu sugeriše krivicu i žaljenje zbog prošlih odnosa sa tom osobom.

Sanjati da razgovarate sa nepoznatim duhom upozorava da neko pokušava da vas prevari. Generalno, ako je duh poznat i dobrodošao, to je znak velike sreće i/ili sreće u poslovnim poslovima.

Slični Članci