Šta Znači Sanjati na Slovo “H”

Sanjati Halucinaciju

Imati halucinaciju u snu simbolizuje sliku iz vašeg nesvesnog. Oni takođe mogu predstavljati potisnute emocije i osećanja sa kojima ne želite da se suočite. Vaš san vam možda govori da budete budniji i da se jasnije izražavate. Alternativno, to se odnosi na samoobmanu. Šta pokušavaš da sakriješ?

Sanjati Haljinu

Videti ili nositi haljinu u snu predstavlja ženski pogled ili ženstvenu perspektivu na situaciju. Slobodno izražavate svoju ženstvenost. Sanjati da nosite belu haljinu sugeriše da želite da izgledate čisti i anđeoski prema drugima.

Sanjati Hamburger

Videti ili jesti hamburger u snu sugeriše da vam nedostaje neka emocionalna, intelektualna ili fizička komponenta koja vam je potrebna da biste se ponovo osećali celim. Možda se osećate nezadovoljno nekom situacijom ili vezom. Takođe je simboličan za vaša iskustva i kako treba da učite iz njih.

Sanjati Harfu

Videti ili svirati harfu u snu predstavlja duhovnu harmoniju. To je simbol isceljenja.

Sanjati Harmoniku

Čuti muziku harmonike znači da će vam neka zabava i radost skrenuti misli sa tužnih i depresivnih stvari. Sanjati da svirate harmoniku znači intenzivne emocije koje vam izazivaju fizički napor i umor.

Sanjati Helikopter

Videti helikopter u snu predstavlja vaše ambicije i dostignuća. U potpunosti ste u potrazi za svojim ciljevima. Sanjati da ste u helikopteru pokazuje da živite iznad svojih mogućnosti. Treba da usporite i ne pokušavajte da ugodite svima. Alternativno, možda doživljavate viši nivo svesti, novootkrivenu slobodu i veću svesnost.

Sanjati Herkulesa

Videti Herkula u snu sugeriše vašu individualnu borbu za slobodu i besmrtnost.

Sanjati Heroja

Sanjati da ste heroj ukazuje na vašu unutrašnju snagu i slabosti. To može biti reprezentativno za to kako se hrabro suočavate sa tajnama vašeg nesvesnog i izazivate ih.

Sanjati Hijeroglife

Videti hijeroglife u snu znači da ćete se suočiti sa mnogim preprekama dok pokušavate da shvatite svoj životni put.

Sanjati Hobotnicu

Videti hobotnicu u snu ukazuje na to da ste upleteni u neku tešku stvar ili situaciju. Ili to može značiti da ste previše posesivni i previše privrženi u vezi.

Sanjati Hodanje na Vrhovima Prstiju

Sanjati da hodate na prstima naglašava vašu gracioznost i staloženost u situaciji ili okolnostima. Simbolizuje vaše pažljivo razumevanje manjih detalja u vašem životu. Alternativno, to može ukazivati na vašu rezervu i oklevanje u potrazi za nekim putem.

Sanjati Hodnik

Videti hodnik u snu simbolizuje početak puta kojim idete u životu ili putovanje u nepoznato i samoistraživanje. Predstavlja duhovne, emocionalne, fizičke ili mentalne prolaze u vašem životu. To ukazuje na prelaznu fazu u vašem životu.

Sanjati da hodate dugim hodnikom ukazuje na vaš očaj u pokušaju da pobegnete od situacije koja se ponavlja ili šablona ponašanja. Morate se osloboditi ovog ponavljanja i hodnik se posmatra kao prolaz iz jedne faze u drugu u vašem životu.

Sanjati Hodočasnike

Videti hodočasnika u snu pokazuje duhovno putovanje. Težite boljem razumevanju i svesti o tome ko ste i u kom svetu živite.

Sanjati Horizont

Videti horizont u snu simbolizuje novi početak ili sumorni završetak. Horizont predstavlja vaše ciljeve i buduće planove. Vi ste u stalnom stanju rasta, ponovnog rađanja i regeneracije.

Sanjati Hranu

Videti hranu u snu predstavlja fizičku i emocionalnu ishranu i energiju. Različite vrste hrane mogu simbolizirati širok spektar stvari. Generalno, voće simbolizuje senzualnost. Smrznuta hrana može ukazivati na vaše hladne emocije i frigidnu prirodu. Sanjati da gomilate ili skladištite hranu pokazuje strah od siromaštva. Ne verujete u ono što već imate. Videti ili jesti ustajalu hranu u snu sugeriše da se osećate usporeno i emocionalno iscrpljeno. Morate biti okrepljeni i revitalizovani.

Sanjati Hrista

Videti Hrista u snu predstavlja savršenstvo sebe i duhovne istine. Samoispunjenje morate postići ljubavlju. Ovaj simbol ima mnogo ličnih asocijacija za vas, u zavisnosti od vašeg uverenja. Sanjati o Hrišćanstvu, odnosi se na vaša lična uverenja i verska iskustva. To je znak unutrašnjeg rasta i razvoja prave prirode. Alternativno, može se odnositi na osobu u vašem životu koji je „Veliki“ Hrišćanin.

Sanjati Hrta

Videti hrta u snu simbolizuje bogatstvo, prijatna iznenađenja i prijateljstva.

Sanjati Hijenu

Videti hijenu u snu sugeriše da ste preplavljeni obavezama. Osećate da se neko previše oslanja na vas. Alternativno, hijena može predstavljati nekoga u vašem budnom životu sa smislom za humor.

Sanjati Hitnu Pomoć

Videti vozilo hitne pomoći u snu pokazuje da vaše nemarne aktivnosti i nesmotrenost mogu dovesti do velikih problema i komplikacija. Ovaj san može takođe proizaći iz vašeg sopstvenog straha od pogoršanja zdravlja ili da ste se zarazili nekom bolešću. Sanjati da je nekoga udarila hitna pomoć, sugeriše da je neki aspekt vaše psihe povređen i da mu je potrebna hitna nega i pažnja.

Sanjati Hladnoću

Sanjati da vam je hladno pokazuje da doživljavate napredak u nekoj oblasti u vašem životu. Alternativno, možda se osećate izolovano. Vaš osećaj hladnoće može odražavati vaša osećanja prema toj osobi. San se takođe može pojaviti kao rezultat vašeg neposrednog okruženja u kojem vam je zaista hladno. Videti reč hladno u snu sugeriše da morate da budete neutralniji ili objektivniji u donošenju odluka. Morate ostati emocionalno odvojeni.

Sanjati Hleb

Videti hleb u snu, predstavlja osnovne životne potrebe. Hleb može označavati pozitivne kvalitete i velike stvari koje ste naučili na svom životnom putu.

Sanjati Hot Dog

Videti ili jesti hot dog u snu je falični simbol koji predstavlja muškost, seksualnu energiju i snagu.

Slični Članci