Šta Znači Sanjati na Slovo “K”

sanjati na slovo k znacenje

Sanjati Kaiš

Videti kaiš u snu ukazuje na ograničen protok životne energije i pitanja morala. Možda se osećate konfliktno između onoga što mislite (vašeg intelektualnog rasuđivanja) i onoga što osećate (vaše instinktivne prirode). Alternativno, pojas može simbolizirati kaznu i disciplinu.

Sanjati Kabinu

Sanjati da se nalazite ili vidite kabinu u snu, pokazuje da ste uspeli sopstvenim sredstvima. To sugeriše da ste samopouzdani i nezavisni, a da ipak ostajete skromni. Više volite jednostavnije stvari u životu.

Sanjati Kabl

Videti izlizani ili polomljeni kabl u snu, upozorava na neposrednu opasnost na neočekivanom mestu.

Sanjati Kaciga

Videti kacigu u snu znači da morate pažljivo čuvati svoje misli i ideje.

Sanjati Kaktus

Videti kaktus u snu sugeriše da se osećate napadnutim. Vaš prostor je natrpan i osećate se kao da ste ugušeni. Bodljikave bodlje kaktusa predstavljaju vašu želju da uspostavite granicu vašeg ličnog prostora i privatnosti. Možda ste se našli u teškoj situaciji.

Alternativno, kaktus može biti simbol vaše potrebe da se na neki način branite. Videti kaktus u snu takođe može značiti vašu potrebu da prilagodite postojeće okolnosti umesto da pokušavate da ih promenite.

Sanjati Kafu

Sanjati da pijete ili vam je potrebna kafa, sugeriše da bi trebalo da steknete uvid i znanje pre nego što donesete odluku ili se uhvatite u koštac sa nekim projektom/vezom. Možda se ponašate prenagljeno i morate da usporite. Alternativno, to može značiti potrebu da promenite svoju rutinu.

Sanjati da pijete kafu sa nekim pokazuje da možda imate osećanja prema toj osobi. Videti džezvu za kafu u snu ukazuje na gostoprimstvo i deljenje znanja, nada, briga i/ili ideja. Takođe može predstavljati susedstvo, udobnost i druženje.

Sanjati  Kafeteriju

Ako sanjate da ste u kafeteriji, to znači da će vas možda iznutra „izjedati“ mnogo problema.

Sanjati Kavez

Sanjati da ste u kavezu znači da doživljavate neke inhibicije i nemoć u nekim oblastima svog života. Možda ćete se osećati ograničeno i uzdržano u trenutnoj vezi ili poslovnom dogovoru. Neko vas možda drži na kratkoj uzici gde vam nedostaje sloboda da delujete nezavisno.

Sanjati da stavljate divlju životinju u kavez ukazuje na to da ćete uspeti da pobedite svoje rivale i strahove. Takođe je simbolično da možete da kontrolišete svoj životinjski bes. Videti pticu u kavezu sugeriše da se osećate ograničeno u izražavanju i nagli gubitak slobode. Možda doživljavate frustracije i inhibiranu duhovnost. San takođe može značiti da se osećate kao „ptica u kavezu“.

Sanjati Kantu

Videti ili nositi kantu u snu, pokazuje poboljšanje u vašoj trenutnoj situaciji. Ako je kanta napunjena, to ukazuje na obilje, ljubav i bogatstvo. Ako je kanta prazna, to ukazuje na to da ćete prebroditi neki gubitak ili sukob.

Sanjati Kalkulator

Videti kalkulator u snu sugeriše da morate dobro da razmislite o nekom problemu i pažljivo procenite svoje izbore. Morate da napravite neku vrstu plana ili nacrta. Simbol takođe može biti metafora za nekoga ko je proračunat, lukav i spletkari.

Sanjati Kaleidoskop

Videti kaleidoskop u snu ukazuje na raznolikost i fragmente ili različite aspekte koji se spajaju. Takođe predskazuje da ćete imati poteškoća u izboru karijere.

Sanjati Kalendar

Videti kalendar u snu znači da ste dobro organizovani i dobro pripremljeni. Sanjati da vam neko daje kalendar ukazuje na veliko razočarenje za vas u narednoj nedelji.

Sanjati Kamilu

Videti kamilu u snu znači da morate biti konzervativniji; nosite previše problema na svojim plećima. Skloni ste da se držite svojih emocija umesto da ih izražavate i oslobađate. Morate naučiti da oprostite i zaboravite. Alternativno, predstavlja potencijal za rešavanje velikih problema, odgovornosti i tereta.

Sanjati Kamin

Videti upaljeni kamin u snu simbolizuje zadovoljstvo, toplinu i udobnost. Ako sanjate da palite kamin, to ukazuje na goruću želju ili potrebu da dođete do srži stvari/situacije. Videti neupaljeni kamin ukazuje na nisku energiju, nezainteresovanost ili obeshrabrenost.

Sanjati Kamenje

Videti kamenje u snu simbolizuje snagu, jedinstvo i nepopustljiva uverenja. Uzmite u obzir uobičajenu frazu „urezano u kamen“ koja sugeriše trajnost i nepromenljive stavove. Neki kamenčići takođe nose sveta i magijska značenja.

Alternativno, kamenje se može odnositi na pitanja moralnog suda i/ili krivice. Sanjati da nosite vreću kamenja, odnosi se na vašu unutrašnju snagu i hrabrost koju tek treba da oslobodite i otkrijete drugima.

Videti grubo kamenje u snu predstavlja vašu potragu za prepoznavanjem i razvojem vašeg identiteta. Deo ove potrage je da postanete svesni svojih nesvesnih i potisnutih misli.

Za različite kulture kamenje ima duhovni značaj. Uzmite u obzir Crni kamen Meke za koji Muslimani veruju da omogućava direktnu komunikaciju sa Bogom. Za Irce, Blarni kamen se smatra darom elokvencije.

Sanjati Kameru

Videti kameru u snu ukazuje na vaše želje da se uhvatite i/ili živite u prošlosti. Alternativno, to može predstavljati da morate da se fokusirate na određenu situaciju. Možda treba da dobijete jasniju sliku ili ideju.

Sanjati Kamion

Videti kamion u snu implicira da ste prezaposleni. Možda preuzimate previše zadataka i odgovornosti i opterećuju vas. Uz napomenu, trudnice često sanjaju kamione. Ovo može biti metafora tereta koji nose ili izraz njihovih tela koja se menjaju.

Sanjati Kamper

Sanjati da živite u kamperu pokazuje da morate da nastavite dalje u vezi sa nekim aspektom svog života. Možda razmišljate o nekoj situaciji i vreme je da krenete napred. Alternativno, možda izražavate želju da budete nezavisniji i samodovoljniji.

Sanjati Kampovanje

Sanjati da kampujete ukazuje na potrebu za opuštanjem i davno zasluženim odmorom. Možda želite da budete više u kontaktu sa prirodom i za jednostavniji život. Alternativno, to se odnosi na vaš društveni krug i grupu za podršku. Morate imati osećaj pripadnosti, ali u isto vreme biti samodovoljni i nezavisni.

Sanjati Kampus

Sanjati da ste u kampusu pokazuje vašu potrebu da proširite svoje razmišljanje/znanje i izazovete sebe mentalno.

Sanjati Kanibalizam

Videti kanibalizam u snu simbolizuje destruktivnu i zabranjenu želju ili opsesiju. U bukvalnom smislu, kanibali gutaju ljudske živote, zajedno sa njihovom energijom. Ovaj san tada može označavati aspekt vašeg života (karijera, veza, deca…) koji konstantno crpi vaš entuzijazam i vitalnost.

Sanjati da ste žrtva kanibalizma ukazuje na to da osećate da se „živi hranite“ poslom, vezom ili situacija u vašem budnom životu.

Sanjati Kanjon

Videti kanjon u snu predstavlja vaš nesvesni um i skrivena osećanja. To može ukazivati na emocije i odnose koje niste prepoznali.

Sanjati Kapu

Videti kapu u snu ukazuje na završetak nekog zadatka ili misije koja je obavljena. Videti kapuljaču u snu ukazuje na to da se krijete i klonite neke osobe ili situacije.

Sanjati Kapiju

Videti ili proći kroz kapiju u snu ukazuje na to da prolazite kroz novu fazu života. Videti zatvorenu kapiju u snu ukazuje na vašu nesposobnost da prevaziđete trenutne poteškoće. Ako niste u mogućnosti da otvorite kapiju, to pokazuje da će vaš naporan rad biti viđen kao nezadovoljavajući.

Sanjati da zaključavate kapiju znači uspešne poduhvate i pouzdane prijatelje. Videti ljuljajuću kapiju u snu predskazuje da ćete se baviti nekim praznim zadovoljstvima.

Sanjati Kaput

Videti ili nositi kaput u snu simbolizuje vašu zaštitničku i odbrambenu ličnost. Ukazuje na ravnodušnost drugih prema vama. Uzmite u obzir i boju, izgled i tip dlake za dodatni značaj. Sanjati da je kaput star, pohaban sugeriše da se osećate loše.

Videti ili nositi bundu u snu simbolizuje prosperitet i luksuz. Takođe pokazuje vašu potrebu za pažnjom i potrebu da vam se dive. Sanjati da pozajmljujete kaput znači da će greške stranaca uticati na vas i prouzrokovati vam nesreću.

Sanjati Kapljice

Sanjati da nešto kaplje, sugeriše da polako gubite duhovnu volju. Doživljavate nešto uznemirujuće što utiče na vašu psihu i dobrobit.

Sanjati Karte

Sanjati da igrate karte znači da ste uspešno koristili veštine blefa, strategije i tajminga u svom svakodnevnom životu. Konkretno, karo pokazuju bogatstvo, tref ukazuju na rad, srca ukazuju na sreću u ljubavi, a pik ukazuje na to da su u vašoj bliskoj budućnosti teška vremena.

Sanjati Karanfil

Videti karanfile u snu simbolizuje lakoću, vitalnost i radost. Alternativno, može predstavljati neženje.

Sanjati Karneval

Sanjati da ste na karnevalu predstavlja laž i prevaru. Ako posmatrate čudne prizore, to znači da u vašem kućnom životu nedostaje harmonije. Mnogo tuge će se pojaviti u vremenima za koje se smatralo da su prijatni.

Ako sanjate da ste na karnevalskoj vožnji, to sugeriše da se vrtite u krug. Takođe može da simbolizuje jeftina uzbuđenja. Sanjati da bežite sa karnevalom znači da ćete biti uključeni ili blisko povezani sa poljem zabave.

Sanjati Kasu

Videti kasu u snu predstavlja finansijske brige. S druge strane, možete očekivati novčanu dobit.

Sanjati Kasniti

Sanjati da kasnite znači vaš strah od promena i vašu ambivalentnost u vezi sa iskorištavanjem prilike. Možda se osećate nespremnim, nedostojnim ili bez podrške u trenutnim okolnostima. Pored toga, možda ćete biti preopterećeni ili u sukobu sa odlukama o svojoj budućnosti.

Sanjati Katastrofu

Sanjati da ste u katastrofi predskazuje da ste u opasnosti da izgubite imovinu ili da budete pogođeni ozbiljnom bolešću. Sanjati da ste u nesreći na moru ukazuje na gubitak. Ako sanjate da ste u železničkoj nesreći, to ukazuje da će neki rođak ili prijatelj doživeti nesreću.

Sanjati Kauboja

Videti ili sanjati da ste kauboj simbolizuje muževnost, grubost i čvrstinu.

Sanjati Kazino

Sanjati da se nalazite u kazinu ukazuje na osobu koja preuzima rizik u vama. Ako ste rezervisana ili pasivna osoba, onda san sugeriše da biste trebali rizikovati. Ako niste, onda to implicira da morate da donesete informisaniju odluku umesto da se oslanjate na sudbinu.

Sanjati  Kamenolom

Videti kamenolom u snu znači da će naporan rad dovesti do napretka u vašem sadašnjem poslu. Alternativno, možda ste se ukopali u emocionalnu rupu. Sanjati prazan kamenolom ukazuje na razočarenje i neuspeh, a možda i na smrt.

Sanjati Karantin

Sanjati da ste stavljeni u karantin simbolizuje vašu bespomoćnost od strane lažnog prijatelja koji širi zlonamerne tračeve. To takođe može značiti vašu potrebu da se udaljite od drugih ili situacije. Sanjati da viđate bolesnog prijatelja u karantinu znači da je prijatelju očajnički potrebna vaša pomoć, ali se plaši da zatraži.

Sanjati Kanalizaciju

Videti kanalizaciju u snu ukazuje na trula stanja i stare odnose. To sugeriše da nešto treba očistiti ili odmah promeniti.

Sanjati Kanap

Videti kanap u snu upozorava na komplikacije u vašem poslu koje će biti teško rešiti.

Sanjati Kancelariju

Sanjati svoju radnu kancelariju pokazuje da ne možete da napustite svoj posao u kancelariji. Možda ste prezaposleni ili imate previše na umu. Alternativno, simbolizuje vaš status, dostignuća i vaše mesto u svetu. Sanjati da obavljate javnu funkciju simbolizuje da vas vaše težnje mogu odvesti na opasan put, ali će vaša hrabrost biti nagrađena uspehom.

Sanjati Kandže

Videti kandže u snu ukazuje na osećaj ranjivosti i/ili neprijateljstva. Osećate potrebu da branite ili zaštitite sebe ili svoju okolinu. Takođe morate biti oprezni sa svojim rečima i delima.

Sanjati Kartu (ulaznicu)

Videti kartu u snu ukazuje na početak novog poduhvata. Odlučili ste za svoj put i ciljeve u životu. Sanjati da gubite kartu znači konfuziju i nejasnoće u pravcu vašeg života.

Sanjati Kacu (bure)

Videti kacu u snu znači tugu, bol i nevernost.

Sanjati Kašiku

Videti kašiku u snu značiti da osećate da se vama ili nekome daje poseban tretman.

Sanjati Kašljanje

Sanjati da kašljete predstavlja vaš strah ili nezadovoljstvo budućnosti. Morate da napravite distancu između sebe i drugih. Alternativno, to pokazuje da ste napravili negativan izbor u nekoj važnoj stvari.

Sanjati Kvar

Ako sanjate da vam se vozilo pokvari, to sugeriše da se možda previše gurate i prelazite svoje granice. U opasnosti ste da se dovedete do fizičkih poteškoća pa čak i bolesti. Morate bolje da se brinete o sebi ili da ponovo procenite svoje izbore i alternative.

Sanjati Kvartet

Sanjati da ste u kvartetu ukazuje na to da ćete imati prijatan život ispunjen mnogim pratiocima. Možda tražite i saputnike i partnerstva kako biste zajedno radili na harmoničan način. Videti kvartet u koji ne možete da se pridružite ukazuje na vaš pokušaj da obavite posao koji je van vaših mogućnosti.

Sanjati Kvarc

Videti kvarc u snu ukazuje na krutost i nepopustljivu ličnost. Alternativno, kvarc može simbolizirati zajednicu muške i ženske energije. Neka situacija konačno postaje jasna.

Sanjati Kvasac

Videti kvasac u snu pokazuje duhovnu potragu. Možda ćete morati da istražite dušu i/ili da se samousavršite. Alternativno, kvasac je simbol vaše obnovljene energije ili povećanog entuzijazma za ideju/projekt.

Sanjati Kej (luku)

Videti mnogo brodova koji pristaju na keju, ukazuje na ispunjenje vaših želja. Videti mnoge brodove kako se istovaruju dok stojite na keju, predskazuje da ćete krenuti na dugo putovanje okeanom.

Sanjati Kengura

Videti kengura u snu, odnosi se na zaštitu majke i oca. Možda izražavate svoju negu i majčinsku prirodu. Alternativno, kengur može simbolizirati agresiju. Ako sanjate da vas kengur napada, to predskazuje da će lažne optužbe oštetiti i ugroziti vašu reputaciju.

Sanjati Kecelju

Videti kecelju u snu sugeriše da se vi ili neko obavezuje da ćete raditi na nekom zadatku, posebno ako je u pitanju porodični. Takođe simbolizuje zaštitu i tajnost.

Sanjati Kidnapera

Sanjati da ste kidnapovani znači osećaj da ste zarobljeni i ograničeni. Neko ili neka situacija možda odvraća vašu koncentraciju i pažnju od vaših ciljeva.

Sanjati da je neko kidnapovan pokazuje da ne dozvoljavate da se aspekti i karakteristike te osobe izraze u vama. Pokušavate da obuzdate i/ili potisnete te kvalitete kidnapovane osobe.

Sanjati da ste kidnaper ukazuje na to da se držite za nešto što morate da pustite. Možda namećete svoje stavove i mišljenja drugima.

Sanjati Kikiriki

Videti kikiriki u snu simbolizuje potrebu da se dođe do istine ili srži nečega. Možda ćete takođe morati da počnete da se trudite i da koristite svoj puni potencijal, smatrajte da je kikiriki u snu igra reči za novac i ono malo što imate od toga. To može predstavljati vaše finansijske poteškoće.

Sanjati Kiriju

Sanjati da plaćate kiriju ukazuje na zadovoljavajuće finansije. Sanjati da ne možete da platite kiriju je loš znak zbog kojeg ćete videti mnogo neuspeha u trgovini. Sanjati da iznajmljujete kuću znači nove i profitabilne poslove.

Sanjati Kiselinu

Videti otrovnu kiselinu u snu predstavlja osećanje mržnje, besa i/ili osvete. Sanjati da pijete kiselinu pokazuje da ste emocionalno paralizovani i da morate da naučite kako da se izrazite.

Sanjati Kišu

Ako sanjate da ste pokisli od kiše, to ukazuje na to da ćete uskoro biti očišćeni od svojih nevolja i problema. Kiša takođe simbolizuje plodnost i obnovu.

Videti i čuti kišu kako pada, simbolizuje oprost i milost. Sanjati da gledate kišu sa prozora pokazuje da vam se duhovne ideje i uvidi donose svesnost. Takođe može da simbolizuje sreću i ljubav.

Čuti tapkanje kiše po krovu znači da vam na pamet dolaze duhovne ideje i blagoslovi. To takođe može sugerisati da ćete dobiti mnogo radosti u svom kućnom životu.

Sanjati Klavir

Sanjati da svirate klavir pokazuje vašu potragu za harmonijom u vašem životu. Razmislite o tome gde je klavir postavljen kao trag o tome koji aspekt vašeg života treba da bude usklađen. Sanjati da čujete zvuk klavira sugeriše harmoniju u vašem životu. Zadovoljan si načinom na koji teče život.

Sanjati da klavir treba da se podesi, pokazuje da je neki aspekt vašeg života u neskladu. Morate obratiti više pažnje na neku situaciju. Možda ćete takođe morati da popravite ili posvetite više vremena vezi, porodičnim obavezama, projektu ili drugoj situaciji.

Sanjati Klatno

Videti klatno napred-nazad, sugeriše da doživljavate neke poteškoće/zbrku u donošenju važnog izbora u svom životu. Možda se plašite promena. Ljudi oko vas sa nestrpljenjem očekuju vašu odluku.

Sanjati Klaustrofobiju

Ako sanjate da imate klaustrofobiju, to ukazuje na osećaj krivice. Plašite se da ćete biti kažnjeni za postupke iz prošlosti.

Sanjati Klanjanje

Sanjati da se klanjate simbolizuje poštovanje, čast, poniznost i poštovanje. Morate biti podložniji tuđim željama.

Sanjati Klizanje na Ledu

Sanjati da vi ili drugi klizate na ledu sugeriše da morate da verujete sebi i svojim postupcima. San takođe može ukazivati na to da morate pažljivo da uđete u neku situaciju ili vezu.

Sanjati da se klizate simbolizuje vašu sposobnost da održite ravnotežu u svom životu. Vi koristite sopstvenu energiju, odlučnost i volju da napredujete kroz svoj životni put i radite ka svom cilju.

Sanjati da kližete na ledu pokazuje zadovoljstvo trenutnim projektom. Uzmite u obzir i frazu „klizanje na tankom ledu“ kako biste sugerisali da ste možda na ivici da prekoračite svoje granice u nekoj situaciji.

Sanjati Klovna

Videti klovna u snu simbolizuje apsurd, bezbrižnost i detinjastu stranu vašeg karaktera. Lice klovna je odraz vaših sopstvenih osećanja i emocija. Bilo da se radi o srećnom klovnu ili tužnom klovnu koji će vam pomoći da saznate kako se osećate. Postupci klovna označavaju vašu nesputanu prirodu. Alternativno, to je pokazatelj vaših nepromišljenih postupaka.

Ako imate strah ili fobiju od klovnova, klovn može predstavljati misterioznu osobu u vašem životu koja vam nanosi štetu. Neko koga poznajete možda nije onakav kakav izgleda. Ili se neko pretvara da je neko ko nije i krije se ispod fasade.

Sanjati Klupu

Videti ili sedeti na klupi ukazuje na vašu sklonost da odugovlačite i ostavljate stvari po strani. Takođe sugeriše da često preuzimate pasivnu ulogu umesto da preuzmete inicijativu.

Sanajti Ključ

Videti ključ u snu simbolizuje mogućnosti, pristup, kontrolu, tajne ili odgovornosti. Možda zaključavate svoja unutrašnja osećanja i emocije. Sanjati da gubite ključeve ukazuje na vaš strah od gubitka položaja ili statusa u životu. Možda ste izgubili kontrolu nad sobom. Takođe može da predskazuje neočekivane promene i neprijatne avanture.

Ako date svoj ključ, to sugeriše da ste odustali od kontrole neke situacije ili odgovornosti. Sanjati da pronađete ključeve ukazuje na to da ste pronašli rešenje za problem. Videti polomljene ključeve u snu ukazuje na mnoge svađe i moguće raskid.

Čuti zvuk zveckanja ključeva pokazuje da imate ispravan stav prema životu. Idete u pravom smeru i postavljate sva prava pitanja u procesu. To je takođe znak odlučne akcije.

Sanjati Ključaonicu

Ako sanjate da virite kroz ključaonicu, to upozorava da ćete biti u opasnosti da povredite dobrog prijatelja otkrivanjem tajne. Ako sanjate da hvatate druge kako vire kroz ključaonicu, to znači da treba da budete oprezni prema ljubomornim prijateljima koji pokušavaju da ukaljaju vašu reputaciju. Sanjati da ne možete da pronađete ključaonicu u mraku ukazuje na to da ste nesvesno povredili osećanje prijatelja.

Sanjati Koalu

Videti koalu u snu predstavlja vašu vezu sa fizičkim svetom, nesvesnim i duhovnim carstvom. Koala takođe simbolizuje sigurnost, negu, zaštitu i/ili ženske kvalitete. Možda izražavate želju da se vratite u infantilnu zavisnost i pobegnete od svojih svakodnevnih obaveza ili problema.

Sanjati Kovčeg

Videti kovčeg u snu pokazuje da je vreme da prekinete situaciju ili vezu. Pored toga, simbolizuje završetak projekta ili životnog stila i početak drugog. U tom smislu, ovaj simbol može predstavljati nove mogućnosti.

Sanjati Kovčeg sa Blagom

Videti kovčeg sa blagom u snu predstavlja vaše skrivene talente. Takođe predstavlja osećaj sigurnosti i pripadnosti. Zadovoljni ste u kojoj se situaciji ili vezi nalazite. Sanjati da tragate za kovčegom s blagom sugeriše da pokušavate da povratite nešto vredno iz svoje prošlosti.

Sanjati Kovača

Videti kovača u snu predstavlja unutrašnju snagu i izdržljivost.

Sanjati Kovertu

Videti kovertu u snu ukazuje na iščekivanje ili priliku. Videti neotvorene koverte, pokazuje tužne vesti i propuštene prilike.

Sanjati Kobilu

Videti kobilu ili nekoliko kobila u snu predstavlja vašu intuiciju. Videti belu kobilu u snu simbolizuje duh i kreativnost.

Sanjati Kožu

Videti kožu u snu ukazuje na uspešan posao i povoljne veze sa suprotnim polom ili vašom partnerkom. Doživećete mnogo sreće i pronaći vernost u ljubavi.

Sanjati da ste obučeni u kožu znači da ćete imati sreće u kockanju. Sanjati svoju kožu, predstavlja zaštitu ili štit vašeg unutrašnjeg ja. Ona služi kao fizička granica i koliko blizu dopuštate drugima da vam priđu.

Alternativno, to može ukazivati na to da ste previše površni ili plitki. Sanjati da vam je koža prekrivena osipom ili drugim deformitetom kože ukazuje na vaš strah od suočavanja sa surovom stvarnošću.

Sanjati Kokice

Videti kokice u snu sugeriše da ste puni ideja. To takođe može ukazivati na to da ste upoznati sa određenim istinama/činjenicama.

Sanjati Koplje

Sanjati da bacate koplje pokazuje da svoju volju i moć gurate u situaciju koja vam je pri ruci. To je izjava vaše snage i posvećenosti.

Sanjati Kornjaču

Videti kornjaču u snu sugeriše da morate da rizikujete da biste napredovali u životu. Otvorene su vam mogućnosti za napredovanje, ali morate da napravite sledeći korak. Videti kornjače u snu sugeriše da ćete polako, ali sigurno napredovati. To može ukazivati na to da morate usporiti.

Sanjati Kondom

Videti upakovan kondom u snu predstavlja vaše jednostrano gledište i ne dozvoljava drugima da iznesu svoje mišljenje. Takođe simbolizuje seksualne mogućnosti. Videti otpakovan kondom u snu pokazuje seksualnu frustraciju.

Pored toga, to takođe može ukazivati na to da ste zabrinuti zbog trudnoće ili polno prenosivih bolesti. Sanjati da vi ili vaš partner nosite kondom sugeriše da se osećate emocionalno zaštićeno.

Sanjati Konac

Videti konac u snu predstavlja vezivanje, koheziju i spajanje. Može se odnositi na snagu vaše uključenosti u projekat, situaciju ili vezu. Možda ste zabrinuti zbog održavanja neke veze zajedno. Alternativno, san može ukazivati na vašu potrebu da iskoristite svoju poziciju da biste dobili ono što želite. Sanjati da vezujete konac pokazuje nešto što ste zaboravili da uradite.

Sanjati Konopac (uže)

Videti uže u snu predstavlja neku vezu ili način da povežete / držite stvari zajedno. Sanjati da hodate po užetu znači da ćete se upustiti u sumnjivu investiciju, ali će se ona pokazati uspešnim.

Sanjati da se penjete uz konopac pokazuje vašu odlučnost da uspete i prevaziđete nevolje. Takođe može predstavljati vaš uspon na vrh.

Ako se spuštate niz konopac, to pokazuje da doživljavate razočarenje i pad u nekoj poslovnoj aferi. Sanjati da ste vezani užadima ukazuje na to da ćete dozvoliti svom srcu da vas vodi suprotno vašem boljem rasuđivanju.

Sanjati Kontaktna Sočiva

Videti ili nositi kontaktna sočiva u snu sugeriše da se morate fokusirati na zadatak koji imate. Morate više da obratite pažnju na situaciju pre nego što reagujete na nju. San takođe može značiti da morate da stupite u kontakt sa nekim. Ako u snu imate poteškoća sa stavljanjem kontaktnih sočiva, to pokazuje da imate problema sa obraćanjem pažnje.

Sanjati Komičara

Videti komičara u snu sugeriše da morate da budete bezbrižniji. Osećate se preopterećeni svakodnevnim problemima i potreban vam je izlaz da oslobodite svu tu napetost. Morate naučiti da se smejete sebi i ne shvatate sebe tako ozbiljno.

Sanjati Kometu

Videti kometu u snu pokazuje da morate da nastavite dalje i da se oslobodite emocionalnog i fizičkog opterećenja. Krenite napred ka svojim ciljevima.

Sanjati Kompas

Videti kompas u snu, način je vaše podsvesti da vam pokaže put. To može biti indikacija da preispitate pravac u svom životu i da ponovo razmislite o putu kojim idete.

Sanjati Komšiju

Ako sanjate da imate dobrog komšiju, to ukazuje na uživanje i mir u kući. Ako sanjate da imate ljutog komšiju, to ukazuje na svađe, nesuglasice i moguće preseljenje iz vašeg doma.

Sanjati Komšiluk

Sanjati o svom komšiluku predstavlja osećaj zajednice i potrebu da budete aktivniji. Izražavate potrebu za razvojem novih prijatelja i novih veza. Razmotrite svoja budna osećanja prema komšijama.

Sanjati Konfete

Videti ili baciti konfete u snu, predstavlja uspeh. Postigli ste viši nivo rasta i učenja. Došli ste do prekretnice u svom životu. Alternativno, simbolizuje mnogo svečanosti i zabave. Možda slavite radost, pobedu i slobodu od ograničenja.

Sanjati Konfuziju

Sanjati da ste zbunjeni može odražavati vaše istinsko zbunjeno stanje uma i besmislene događaje iz vašeg sna. Izolujte jedan element u snu koji vas zbunjuje i analizirajte značenje tog određenog simbola. Alternativno, snovi o konfuziji ukazuju na to da vas vuku u suprotnim pravcima ili da ne znate koje je gledište ispravno.

Sanjati Kompliment

Sanjati da dajete kompliment sugeriše da morate da budete uporni i da ne dozvolite drugima da dovode u pitanje vaš autoritet i stav o stvarima. Sanjati da vam se daju komplimenti odnosi se na vašu želju za romantikom i ljubavlju.

Sanjati Kokošku

Videti kokošku u snu simbolizuje tračeve i nesreću. Imate tendenciju da se hvalite malim stvarima.

Sanjati Kolena

Sanjati svoja kolena simbolizuje nivo podrške koji možda dobijate. To takođe pokazuje da se osećate veoma emotivno. Osećaj neadekvatnosti i pitanja moći/kontrole takođe dolaze u igru. Možda imate više nego što možete da podnesete.

Sanjati Kolibu

Videti ili živeti u kolibi u snu, predstavlja osnovne potrepštine i udobnost. Morate da pojednostavite svoj život i vratite se na osnovne osnove. Prihvatite ono što već imate i znajte da je to dovoljno.

Sanjati Kolibri

Videti kolibrije u snu sugeriše da male ideje/koncepti mogu imati mnogo potencijala i moći. Alternativno, demonstrira vaše poletne misli i neozbiljne ideje. To može biti metafora za vašu nesposobnost da se posvetite vezi.

Sanjati Kolevku

Videti kolevku u snu, simbolizuje zavisnu vezu. Možda osećate potrebu da budete zaštićeni i zbrinuti. Vaš san vam možda govori da povratite kontrolu i nezavisnost u svom životu. Alternativno, predstavlja novi projekat ili novi početak.

Sanjati Kolačiće

Sanjati da jedete, dajete, primate ili kradete kolačiće ukazuje na to da ćete dozvoliti da vas nerviraju trivijalni problemi i manji sporovi. Sanjati da pečete kolačiće ukazuje na osećaj optimizma ili povećanje produktivnosti. Takođe možete doživeti porast statusa.

Sanjati Komarca

Videti komarce u snu sugeriše da vam neka situacija ili neko oduzima energiju i resurse. Alternativno, to ukazuje na to da ćete uzalud pokušavati da se oduprete napadima drugih. Sanjati da ubijate komarce znači da ćete na kraju prevazići svoje prepreke i uživati u sreći i bogatstvu.

Sanjati Konja

Videti konja u snu predstavlja snažnu, fizičku energiju. Morate ukrotiti divlje sile. San može ukazivati na to da ste jurili okolo. Ili možda treba da budete manje arogantni i „siđite sa svog visokog konja“.

Videti crnog ili tamnog konja u snu ukazuje na misteriju, divljinu i nepoznato. Možda rizikujete ili se kockate u nekom nepoznatom području. Možda čak predstavlja okultne sile. Ako je konj beo, to ukazuje na čistoću, prosperitet i sreću.

Videti mrtvog konja u snu pokazuje da je nešto u vašem životu što vam je u početku nudilo snagu sada nestalo. Ovo se može odnositi na vezu ili situaciju. Videti krdo divljih konja u snu ukazuje na osećaj slobode i nedostatak odgovornosti/dužnosti. Možda to takođe može ukazivati na vaše nekontrolisane emocije.

Ako sanjate da jašete konja, to znači da ćete postići uspeh podmetnutim sredstvima. Nedostaje vam integritet. Ako jašete konja koji je van kontrole, ukazuje na to da vas zanose strasti. Videti oklopnog ili srednjovekovnog konja u snu, odnosi se na vašu žestinu, agresiju, moć i/ili krutost.

Sanjati Kopanje

Sanjati da kopate ukazuje na to da previše radite pokušavajući da otkrijete istinu u problemu koji vas proganja. Takođe možete biti preokupirani pokušajem da saznate nešto o sebi, svojoj reputaciji i sopstvenom identitetu.

Sanjati da kopate rupu i pronađete nešto sjajno, ukazuje na povoljan preokret u vašem bogatstvu. Sanjati da kopate rupu i punite je vodom, to znači da, bez obzira koliko se trudite, vaši napori neće učiniti da stvari idu kako treba. Morate naučiti da pravite kompromise.

Sanjati Koprive

Sanjati da hodate među koprivama, a da vas ne ožare, ukazuje na blagostanje za vas. Sanjati da hodate među koprivama i da vas ožare, ukazuje na nezadovoljstvo i nesreću za vas i druge oko vas. Za mladu ženu sanjati da prolazi kroz koprive predskazuje da će imati mnogo predloga za brak od različitih muškaraca.

Sanjati Korake

Videti korake u snu predstavlja vaše napore u postizanju svojih ciljeva, ambicije i materijalne dobiti. San vam možda govori da uzimate stvari jednu po jednu. Ili da treba da iskoristite šansu i napravite prvi korak ka svojim ciljevima/snovima.

Sanjati Korale

Videti korale u snu simbolizuje lepotu života. Priznavanje svojih osećanja je ključ za srećan i nagrađivan život. Alternativno, predstavlja pročišćenje.

Sanjati Korenje

Videti korenje drveća ili biljaka u snu simbolizuje dubinu i srž vašeg nesvesnog uma i duše. Predstavlja vaše vrednosti i sistem verovanja. Alternativno, to znači vaše porodične veze i korene. Možda tražite svoju prošlost.

Sanjati Kosu

Videti kosu u snu ukazuje na seksualnu muževnost, zavodljivost, senzualnost, sujetu i zdravlje. To je indikativno za vaše stavove.

  • Ako vam je kosa zapetljana ili zamršena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da pravilno razmišljate.
  • Ako sanjate da se šišate, to sugeriše da osećate gubitak snage. Možda osećate da neko pokušava da vas cenzuriše. Alternativno, možda preoblikujete svoje razmišljanje ili ambicije i eliminišete neželjene misli/navike.
  • Sanjati da češljate, mazite ili stilizujete kosu sugeriše da preuzimate i procenjujete novu ideju, koncept, pogled ili način razmišljanja. Možda dovodite svoje misli u red i razjasnite svoje činjenice. Doslovnije tumačenje ukazuje na vašu zabrinutost u vezi sa svojom slikom o sebi i izgledom.
  • Sanjati da imate dugu kosu pokazuje da dugo i pažljivo razmišljate pre nego što donesete neku odluku. Koncentrisani ste na neki plan ili situaciju.
  • Sanjati da gubite kosu znači da ste zabrinuti zbog ideje da starite i da gubite seksipil/muževnost. Zaokupljeni ste starenjem i svojim izgledom. Gubitak kose takođe ukazuje na nedostatak snage i da nemate moć da uspete u poduhvatu. Možda se osećate slabo i ranjivo.
  • Sanjati da neko miriše vašu kosu, pokazuje seksualnu radoznalost i vašu potrebu za nekom senzualnom stimulacijom. Morate mnogo da naučite o vezi. Način na koji vaša ili tuđa kosa miriše može vas podsetiti na određenu osobu.
  • Sanjati da posežete za nečijom kosom sugeriše da pokušavate da se povežete sa tom osobom na duhovnom ili intelektualnom nivou. Takođe se odnosi na simpatiju, zaštitničko ponašanje i bratsku ljubav.
  • Sanjati da vam vetar duva kroz kosu ukazuje na slobodu izražavanja nesputanih osećanja. Vi „puštate kosu“.
  • Sanjati da vam je kosa bela ili postaje bela pokazuje da vam je nešto važno upravo postalo poznato. To je simbol mudrosti i uvida.

Sanjati Kosilica za Travu

Videti kosilicu u snu sugeriše da je potrebno da ta negativna razmišljanja usmerite u pozitivnu energiju. Morate da držite svoj temperament i stav pod kontrolom.

Sanjati Kosti

Videti kosti u snu sugeriše otkrivanje vaših ličnih, porodičnih ili kulturnih tajni. To je takođe simbol vaše osnovne snage koje još niste prepoznali. Sanjati slomljene kosti ukazuje na to da ste otkrili ili shvatili da postoji slabost u vašim planovima ili u vašem razmišljanju. Vaš san može zahtevati da odmah obratite pažnju na određenu situaciju ili vezu.

Sanjati Kostim

Sanjati da nosite kostim ukazuje na to da postavljate fasadu prema drugima. Vaše pravo „Ja“ se ne otkriva i niste potpuno iskreni prema ljudima oko sebe.

Sanjati Kofer

Videti kofer u snu pokazuje da ste veoma društvena osoba. Držite stavove i ponašanje pod kontrolom. Alternativno, simbolično je za preko potreban odmor ili pauzu. Potrebne su vam neke promene u svom životu.

Sanjati Kockanje

Ako sanjate da se kockate, to sugeriše da učestvujete u nekim aktivnostima koje preuzimaju rizik. Možda se takođe oslanjate na sudbinu i ne preuzimate odgovornost za svoje odluke. Ako niste kockar i sanjate da se kockate, to znači da morate da rizikujete ili prepustite sebi.

Sanjati Kockice

Videti kockice u snu ukazuje na nesreću, bedu i očaj. One predstavljaju slučajnost i sudbinu. Videti svog ljubavnika kako baca kockice, simbolizuje njegovu nedostojnost.

Sanjati Kokos

Videti kokos u snu predskazuje da ćete dobiti neočekivani poklon u novcu.

Sanjati Kopito

Videti kopito u snu predstavlja ravnotežu, gracioznost i disciplinu. Sanjati da je kopito slomljeno pokazuje da niste u stanju da uravnotežite različite aspekte svog života. Možda vam takođe nedostaje disciplina.

Sanjati Kočiju

Videti staromodnu kočiju u snu ukazuje na to da morate voditi računa da se zaštitite od zlonamernih tračeva. Sanjati da se vozite u kočiji znači da ćete biti stavljeni u nezgodan položaj. Vaša prošla veza će se možda vratiti da vas proganja.

Sanjati Kočnice

Sanjati da pritiskate kočnice ukazuje na to da bi trebalo da usporite u svojim poslovnim i/ili ličnim poslovima. Živeli ste u brzoj traci i morate polako. Sanjati da su vam kočnice otkazale, upozorava da vam nedostaje bilo kakva stabilnost u životu. Tvoj život je van kontrole.

Sanjati Košnicu

Videti košnicu u snu znači da postoji mnogo prilika da napredujete u životu i da im ne dozvolite da vam pobegnu iz ruku. Simbolizuje naporan rad i važnost timskog rada. Možda vas čeka promocija.

Videti praznu košnicu ukazuje na tugu zbog ljubavnih veza i gubitak prihoda. Sanjati da uništavate košnicu simbolizuje gubitke i privremeno siromaštvo.

Sanjati Kravu

Videti kravu u snu ukazuje na vašu poslušnost. Simbolizuje vašu pasivnu i poslušnu prirodu. Alternativno, predstavlja majčinske instinkte ili želju da budete zbrinuti. Za neke kulture, krava predstavlja božanske kvalitete plodnosti, ishrane i majčinstva. Videti stado krava, pokazuje vašu potrebu da pripadate.

Sanjati Kravatu

Videti ili nositi kravatu u snu predstavlja vaše obaveze. San može takođe biti igra reči o osećanju vezanosti za situaciju ili vezu. Ako sanjate opuštenu kravatu oko vrata, to ukazuje na to da imate nedovršeni posao. Ako sanjate kravatu koja steže, to znači da se osećate zarobljenim u nekoj situaciji ili stanju.

Sanjati Kratkovidost

Sanjati da ste kratkovidi ukazuje na to da su vaši napori i energija previše usmereni na kratkoročne ciljeve, a ne na pripremu za dugoročnu budućnost. Ovaj san takođe može značiti neočekivane i nepoželjne posetioce.

Sanjati Kralja

Videti kralja u snu ukazuje na veliki uspeh i prestiž koji će biti na vašem putu. To je simbol moći i kontrole. Sanjati da ste kralj ukazuje na to da ćete se izdići iznad svojih vršnjaka. Za ženu sanjati kralja predskazuje da će se udati za čoveka koga će se bojati. Videti kralja u krpama ukazuje na to da zlonamerni tračevi o vašim privatnim poslovima mogu naneti ličnu štetu.

Sanjati Kraljicu

Videti kraljicu u snu simbolizuje intuiciju i lični rast. Kraljica je takođe simbol vaše majke. Za ženu sanjati da je kraljica pokazuje vašu želju za povećanjem statusa i moći. Alternativno, to može ukazivati na to da morate da slušate druge.

Sanjati Kreditne Kartice

Sanjati o kreditnim karticama se odnosi na vašu vrednost i/ili kredibilitet. U zavisnosti od vašeg budnog iskustva, kreditne kartice mogu simbolizirati dug i vaše stavove o novcu, poslu i štedljivosti.

Sanjati da gubite svoje kreditne kartice pokazuje vašu nemarnost u nekom aspektu vašeg budnog života. Sanjati da vam neko krade kreditne kartice sugeriše da vam nešto ili neko oduzima vitalnu energiju.

Sanjati Kremaciju

Sanjati da je neko kremiran predstavlja pročišćenje i vašu težnju ka savršenstvu.

Sanjati Krekere

Videti ili jesti kreker u snu sugeriše da ste skloni da brinete o potrebama drugih osim o svojim. Provodite svoje vreme tražeći druge ljude i kao rezultat toga zanemarujete svoje potrebe. Možda pokušavate da navedete nekoga da otkrije određene informacije ili tajne.

Sanjati Kredu

Videti komad krede u snu se odnosi na školu i učenje. Vaša sposobnost i znanje su dovedeni u pitanje.

Sanjati Kremu

Videti ili naneti kremu za lice u snu, predstavlja lepu i istinsku dušu. Takođe može označavati karakter i ličnost koju prikazujete drugima u vašem budnom životu.

Sanjati Krzno

Sanjati da ste obučeni u krzno ukazuje na prosperitet i da ste zaštićeni od siromaštva.

Sanjati Krštenje

Videti kako se beba krsti u snu, predstavlja obnovu i novi način postojanja, novi stav prema životu ili novi pristup drugima. Uranjanje u vodu predstavlja smrt, a izlazak ukazuje na vaskrsenje i novi život. Oslobodili ste se svog starog negativnog sebe i ovaj novi ćete verovatno biti uspešan.

U duhovnom smislu, ovaj san ukazuje na vašu obnovljenu veru u Boga i na to da se približavate samospoznaji i duhovnom ispunjenju.

Sanjati Krevet

Videti svoj krevet u snu, predstavlja vaše intimno ja i otkrivanje vaše seksualnosti. Ako spavate u svom krevetu, onda to znači sigurnost i obnovu vašeg uma. Tražite domaće blaženstvo i mir.

Sanjati da idete u krevet sa strancem sugeriše da prebrzo sklapate prijateljstva. Morate biti oprezniji. Sanjati da spavate na otvorenom na krevetu ukazuje na uspeh.

Sanjati Krov

Videti krov u snu simbolizuje barijeru između dva stanja svesti. Predstavlja zaštitu vaše svesti, mentaliteta i uverenja. To je pregled kako vidite sebe i ko mislite da ste.

Sanjati da ste na krovu simbolizuje bezgranični uspeh. Ako padnete sa krova, to sugeriše da nemate čvrst stisak i čvrstu osnovu na svom naprednom položaju.

Sanjati da krov prokišnjava predstavlja smetnje, probleme i neželjene uticaje u vašem životu. To takođe može ukazivati na to da će vam sinuti nove informacije. Alternativno, to može sugerisati da vam nešto konačno dolazi. Možda vam neko nameće svoje misli i mišljenja.

Sanjati da se krov obrušava, pokazuje da se vaši visoki ideali obrušavaju na vas. Možda niste u stanju da ispunite svoja visoka očekivanja.

Sanjati Krokodila

Videti krokodila u snu upozorava na skrivenu opasnost. Neko u vašoj blizini daje vam loš savet i pokušava da vas navede na loše odluke. Krokodil može biti aspekt vas samih i vašeg agresivnog i „oštrog“ stava. Ili možda otkriva da ste ispoljili neke lažne emocije i prolili „krokodilske suze“. Sanjati da vas juri ili ujede krokodil znači razočaranja u ljubavi i poslu.

Sanjati Krofne

Videti krofnu u snu sugeriše da se možda osećate izgubljeno i da još uvek pokušavate da pronađete sebe i svoju svrhu u životu. Alternativno, to se odnosi na rast, razvoj i negovanje.

Sanjati Krv

Videti krv u snu predstavlja život, ljubav i strast, kao i razočarenja. Ako u snu vidite napisanu reč „krv“, to se može odnositi na neku situaciju u vašem životu koja je trajna i ne može se promeniti.

Sanjati da krvarite ili gubite krv ukazuje na to da patite od iscrpljenosti ili da se osećate emocionalno iscrpljeno. Takođe može označavati ogorčene sukobe između vas i vaših prijatelja. Vaši prošli postupci su se vratili da vas progone.

Žene često sanjaju krv ili nekoga ko krvari neposredno pre ili tokom menstruacije i kada su trudne. Sanjati da pijete krv pokazuje da imate novi nalet vitalnosti i snage.

Sanjati Krug

Videti krug u snu predskazuje da ćete imati fantastičnu sreću u obezbeđivanju svog bogatstva i sreće. Krug simbolizuje savršenstvo, potpunost i celinu. Sa manje pozitivne strane, to takođe može značiti da se vrtite u krug u određenoj situaciji.

Videti nesavršen krug u snu ukazuje na to da ćete se suočiti sa mnogim preprekama u postizanju svojih ciljeva. Na kraju ćete prevazići ove prepreke i otkrićete da je vaša borba bila vredna toga.

Videti krug sa krstom, simbolizuje zemlju. Takođe može poslužiti kao smernica ka centru i samoorijentaciji.

Sanjati Krušku

Videti krušku u snu simbolizuje matericu, plodnost i stoga se može odnositi na neku ženu u vašem životu.

Sanjati Krst

Videti krst u snu ukazuje na patnju, mučeništvo, smrt i/ili žrtvu. Možda vam san govori da morate da ponesete krst. Zapitajte se šta vam uzrokuje patnju ili šta vam stvara velike poteškoće.

Sanjati Knjige

Videti knjige u snu pokazuje smirenost. Napredovaćete ka svojim ciljevima sporim i stabilnim tempom. Knjige takođe simbolizuju znanje, intelekt, informacije i mudrost. Razmotrite vrstu knjige. To može predstavljati značajan poziv u određeno polje rada.

Videti prašnjave knjige u snu znači zaboravljeno znanje ili prethodna „poglavlja“ vašeg života.

Videti dečje knjige u snu, uspomene i zbirku ličnih uspomena iz sopstvenog detinjstva. To takođe može ukazivati na vašu želju da pobegnete od stvarnosti i povučete se u neki svet mašte.

Sanjati Knjigovođu

Sanjati da ste knjigovođa predstavlja potrebu da vaš život bude u ravnoteži i harmoniji. Alternativno, to može ukazivati na to da bi trebalo da budete odgovorni za neko stanje ili okolnost.

Sanjati Kuvanje

Sanjati da kuvate za druge ljude ukazuje na to da imate želju da utičete na druge na način da ćete im se dopasti ili postati zavisni od vas. Razmislite šta se „kuva“ u vašem životu?

Sanjati Kuvara

Sanjati da ste kuvar sugeriše da imate sposobnost i talente da izaberete svoj pravac delovanja i izaberete svoj životni put. Naučili ste iz svojih prethodnih životnih iskustava i napredovali ste na produktivan način. Videti kuvara u snu predstavlja transformaciju i promene.

Sanjati Kugu

Sanjati kugu pokazuje da se suočavate sa veoma širokim problemom, kao što je intimna veza ili situacija u karijeri.

Sanjati Kuglanje

Sanjati da kuglate odnosi se na udarce, pogotke i promašaje u vašem životu. Možda izražavate žaljenje ako igrate lošu igru. Sanjati da bacate kuglu, sugeriše da ste zaglavili u kolotečini i da morate nešto promeniti u tome kuda ide vaš život.

Alternativno, kuglanje i kuglane takođe mogu biti metafora za seksualno osvajanje. Kugle za kuglanje mogu se posmatrati kao muški simboli.

Sanjati Kupanje

Sanjati da se kupate ukazuje na čišćenje vašeg spoljašnjeg i unutrašnjeg ja i pranje teških vremena. Ovaj san takođe može biti simbol oslobađanja od starih ideja, pojmova, mišljenja i drugih negativnosti. Vaš san možda ukazuje na oprost.

Sanjati Kupine

Videti ili jesti kupine u snu sugeriše da postajete nemarni. To je takođe izraz vaših skrivenih seksualnih želja.

Sanjati Kupovinu

Sanjati da vi ili neko nešto kupujete predstavlja vaše prihvatanje ideje, stanja ili situacije. Razmotrite koju stavku kupujete za dodatnu analizu.

Sanjati Kutiju

Videti kutiju u snu ukazuje na vašu instinktivnu prirodu i destruktivne impulse. Alternativno, možda pokušavate da sačuvate i zaštitite neki svoj aspekt. Kutija takođe može da simbolizuje vaša ograničenja.

Sanjati da otvarate kutiju znači da se o vama otkrivaju stvari koje su nekada bile skrivene. Razmotrite svoja osećanja dok otvarate kutiju. Možda ćete otkriti aspekte sebe zbog kojih se osećate anksiozno. Uzmite u obzir i igru reči, „biti zatvoren u kutiju“.

Sanjati Kutiju za Nakit

Videti kutiju za nakit u snu predstavlja vaš osećaj sopstvene vrednosti i potencijala. Morate da oslobodite svoj sačuvani potencijal i prestanete da ga skrivate.

Sanjati Kupolu

Videti kupolu u snu ukazuje na to da nikada nećete u potpunosti postići svoje ciljeve. Sanjati da se nalazite u kupoli zgrade ukazuje na neku čast koja će vam biti ukazano.

Sanjati Kupus

Videti baštu sa kupusom, upozorava da ćete upasti u loše i negativne poslove sa nekretninama. Kupovina imovine u ovom trenutku zadaće vam više problema nego što vredi. Ako sanjate da jedete kupus, to predskazuje svađe sa članovima porodice. Sanjati da kuvate kupus upozorava na probleme sa zubima.

Sanjati Kukuruz

Videti kukuruz u snu ukazuje na obilje, rast i plodnost.

Sanjati Kult

Sanjati da ste u kultu sugeriše da ste u nekoj destruktivnoj i/ili manipulativnoj vezi. Vi ste iskorišćavani. Pozitivnije rečeno, imate želju da težite boljem sebi. To podrazumeva predanost i osećaj zajedništva.

Videti kult u snu pokazuje da vam nedostaje duhovna sloboda. Sanjati da ste vođa kulta ukazuje na vaš autoritarni stav. Niko ne treba da dovodi u pitanje vaše motive ili izbore.

Sanjati Kutiju za Igračke

Videti kutiju za igračke u snu pokazuje da ostavljate svoj detinjast iza sebe. Alternativno, san može predstavljati vašu potrebu da rešite nerešene probleme iz detinjstva.

Sanjati Kuću

Videti svoj dom u snu ukazuje na sigurnost, osnovne potrebe i vrednosti. Možda ćete se osećati kao kod kuće na svom novom poslu ili ćete se konačno osećati smireno i udobno u novom okruženju.

Videti svoj dom iz detinjstva posebno sugeriše vaše sopstvene želje za izgradnjom porodice. Takođe odražava aspekte vas koji su bili istaknuti ili razvijeni tokom vremena kada ste živeli u tom domu. Možda ćete doživeti neka osećanja ili nedovršeno izražavanje emocija koje sada izaziva budna situacija.

Sanjati da ne možete da pronađete put kući pokazuje da ste izgubili veru u sebe. To takođe može značiti veliku tranziciju u vašem životu.

Sanjati kuću predstavlja vašu sopstvenu dušu i sebe. Određene sobe u kući ukazuju na specifičan aspekt vaše psihe. Generalno, potkrovlje predstavlja vaš intelekt, podrum predstavlja nesvesno, itd.

Ako je kuća prazna, onda pokazuje osećaj nesigurnosti. Ako se kuća pomera, onda to sugeriše da prolazite kroz neke lične promene i menjate svoj sistem verovanja.

Sanjati Kuću na Točkovima

Sanjati da živite u kući na točkovima sugeriše da morate da nastavite dalje u vezi sa nekim aspektom svog života. Možda se previše bavite situacijom i vreme je da krenete napred. Alternativno, možda izražavate želju da budete nezavisniji i slobodniji.

Sanjati Kućicu za Lutke

Ako u snu vidite ili se igrate sa kućicom za lutke, to simbolizuje vaše idealističke predstave o porodičnom životu. Alternativno, kućica za lutke u vašem snu može poslužiti kao indirektan način za rešavanje budnih problema sa članovima porodice.

Sanjati Kuhinju

Videti kuhinju u snu ukazuje na vašu potrebu za duhovnom ishranom. Takođe upozorava da će vas dočekati neke depresivne vesti.

Sanjati Kucalo na Vratima

Videti ili koristiti kucalo u snu simboliše prilike i dobrodošla očekivanja. Možda tražite pomoć i duhovno vođstvo. Negativno, videti kucalo u snu ukazuje na potisnute misli. Smrt i strašna očekivanja.

Sanjati Kucanje

Čuti kucanje u snovima sugeriše da vaše nesvesno pokušava da privuče vašu pažnju na neki aspekt sebe ili na neku situaciju u budnom stanju.

Sanjati Kucanje na Tastaturi

Sanjati da kucate na tastaturi ili telefonu ukazuje na poteškoće u verbalnom izražavanju svojih misli.

Slični Članci