Šta Znači Sanjati na Slovo “Nj”

Sanjati Njakanje

Čuti njakanje u snu, znači neželjene vesti. Ako se čuje rikanje magarca koje zvuči veoma tužno, onda će vam doneti bogatstvo i osloboditi vas neprijatnih veza.

Sanjati magarca koji vam riče u lice znači da ćete biti javno uvređeni od strane razvratne i beskrupulozne osobe.

Sanjati Njive

Sanjati da lutate praznin njivama sugeriše neku vrstu otvorenosti u susretu sa budućnošću, gde ideje mogu da se uzdignu kao inspiracija. Bez obzira šta radite na njivi, to je simbol širenja vaše svesti. Bujne njive mogu da simbolizuju plodnu baštu koja raste u vama.

Njiva je dvosmislen simbol gde morate obratiti pažnju, pre svega, na sledeće karakteristike:

Neobrađena njiva uglavnom označava promašaje koje morate sebi pripisati, jer niste pravilno odradili svoju njivu. Međutim, simbol nije sasvim nepovoljan, jer uspeh možete dobiti ili vratiti sopstvenim trudom.

Obrađena njiva može obećati bogatu žetvu za trud. Njiva je puna cveća ili bogata plodovima, to može ukazivati na početak jednog posebno plodnog perioda života.

Požnjevena njiva ukazuje na problem koji sanjar može da prevaziđe samo istrajnom marljivošću i održivim radom.

Ko sa puno snage obradi njivu, s ljubavlju će doći do cilja. Njiva vas podseća na vaše dužnosti i obaveze.

Sanjati Njusku

Ako u snu vidite njušku, to znači da ćete morati da uradite nešto protiv svoje volje. Moguće je da će neke promene uticati na vašu kompaniju ili posao, pa ćete o određenim lošim vestima morati da obavestite svoje kolege. To će vam biti teško, ali ćete preuzeti odgovornost, s obzirom da je to vaš posao. Mnogi će vam zameriti što se više niste zalagali za njih, ali će vam svest biti mirna jer znate da ste pokušali sve što je bilo u vašoj moći.

Sanjati Pseću Njušku

Kada u snu vidite pseću njušku, to znači da ćete se rešiti problema koji vas muči već duže vreme. Vaši prijatelji i porodica će vam pomoći u tome jer će vam zaista pružiti podršku. Bićete im zahvalni, pa ćete naći način da uzvratite uslugu.

Sanjati Njušku Konja

Ako sanjate konjsku njušku, to znači da vam se trud neće isplatiti. Uložićete mnogo vremena i energije u posao koji će doneti profit drugim ljudima. To će vas frustrirati i poželećete da budete sami sebi šef. Bićete svesni rizika kojima se izlažete, ali ćete ipak odlučiti da pokrenete sopstvenu kompaniju, kako biste izvukli koristi od svojih talenata, veština i truda.

Sanjati Njušku Bika

Ako sanjate njušku bika, to znači da ćete morati da odustanete od hrane koja ne odgovara vašem telu. Verovatno već neko vreme osećate neke simptome koji vas zabrinjavaju. Kada konačno odlučite da posetite lekara, verovatno će vam biti rečeno da morate da promenite svoju ishranu. To će vam biti teško, ali bićete svesni posledica ako nešto ne promenite. Budite fizički aktivniji, jer će to pozitivno uticati na vaše telo i um.

Sanjati Njuškanje

Ako nešto njušite u snu, to je upozorenje da će vam se dogoditi nešto loše.

Sanjati Njihalo (klatno)

Videti njihalo u snu znači da možete očekivati tračeve i svađe.

Sanjati Njega

Kada sanjate o nekome, to je obično odraz onoga što osećate prema njemu u svom budnom životu. Vaš san vam možda govori da obratite pažnju na tu osobu u svom budnom životu. Vaša podsvest možda pokušava da poveže tačke na nečemu i treba joj vaš svesni um da im pomogne da to shvate.

Slični Članci