Šta Znači Sanjati na Slovo “J”

Sanjati Jabuke

Videti u snu jabuke koje rastu na drvetu simbolizuje mudrost i veliki prosperitet. Dobro zarađene nagrade vas čekaju u budućnosti. Uzmite u obzir i uobičajenu frazu „jedna jabuka na dan odvraća doktora“ što može značiti da morate bolje da vodite računa o svom zdravlju. Sanjati da jedete jabuku znači harmoniju, zadovoljstvo i plodnost.

U biblijskom smislu, jedenje jabuke simbolizuje vaš seksualni apetit i svest i požudne želje povezane sa jabukom u Rajskom vrtu. Videti jabuke razbacane po zemlji u snu ukazuje na to da lažni prijatelji rade na tome da vas prevare i naškode. Videti trule ili pojedene jabuke u snu znači da ono čemu težite možda neće biti ispunjeno, pa čak i štetno za vas. To takođe može predstavljati vašu nepažnju.

Sanjati Javnu Kuću

Sanjati da ste u javnoj kući pokazuje nezadovoljstvo i uskraćenost u vašoj emocionalnoj ili seksualnoj vezi. Vaši fizički nagoni zahtevaju pažnju.

Sanjati Jagode

Videti ili jesti jagode u snu ukazuje na vaše senzualne želje i iskušenja. Jagode se često povezuju sa ženskim kvalitetima i ženskom seksualnošću. Alternativno, videti jagode u snu pokazuje da se vaše ideje i ciljevi uskoro ostvaruju.

Sanjati Jaguara

Videti jaguara u snu predstavlja brzinu, agilnost i moć.

Sanjati Jazavca

Videti jazavca u snu ukazuje na vašu upornost i konačnu pobedu nad protivnicima. San može takođe biti igra reči o mučenju i ogorčenju drugih.

Sanjati Jaja

Videti ili jesti jaja u snu simbolizuje plodnost, rođenje i vaš kreativni potencijal. To pokazuje da će se nešto novo dogoditi. Pronaći gnezdo ispunjeno jajima u snu ukazuje na neku finansijsku dobit; što su jaja obilnija i veća, dobitak je značajniji. Videti u snu napukla ili razbijena jaja znači da ćete patiti od mnogih razočaranja i nesreća. To ukazuje na krhko stanje u vašem životu i osećaj ranjivosti. Alternativno, možda izlazite iz svoje ljuske i osećate se prijatno sa onim što jeste. Videti jaja svetle boje u snu simbolizuje proslavu srećnog događaja. Sanjati pokvarena jaja ukazuje na gubitak. Možda ste dozvolili da se neka situacija pogorša. Videti riblja jaja u snu predstavlja ideju koja je izašla iz vašeg nesvesnog.

Sanjati Jaknu

Videti ili nositi jaknu u snu predstavlja sliku koju želite da predstavite i projektujete u spoljašnji svet. Alternativno, simbolizuje vašu zaštitnu i odbrambenu ličnost. Skloni ste da distancirate svoja osećanja i kao rezultat toga, možda se izolujete. Uzmite u obzir i boju, izgled i tip jakne za dodatni značaj.

Sanjati Jarak

Videti jarak u snu, unapred upozorava da postoji nešto u vašem budnom životu što morate da izbegavate. Smatrajte da je simbol takođe igra reči i kao izraz vaše krivice što ste napustili školu, posao, sastanak, itd. Sanjati da padate u jarak pokazuje da ste možda u zamci.

Sanjati Jaram

Videti jaram u snu ukazuje na vašu nespremnost da se povinujete običajima i željama drugih. Sanjati da uprežete volove, pokazuje da će vaš savet biti prihvaćen od strane prijatelja ili člana porodice. Sanjati da niste uspeli da uprežete volove, pokazuje da ste zabrinuti za nekoga u vašem životu.

Sanjati Jarebice

Videti jarebicu u snu ukazuje na nezavisnost i ističe vaše liderske sposobnosti. Alternativno, predstavlja prevaru i iskušenje.

Sanjati Jasmin Cvet

Videti jasmin u snu ukazuje na ljubav i zaštitu. To je takođe pokazatelj kratkotrajnih zadovoljstava.

Sanjati Jastuk

Videti jastuk u snu predstavlja udobnost, relaksaciju, lakoću i/ili luksuz. To može pokazati lenjost ili, s druge strane, potrebu da se olako pomirite sa sobom. Sanjati da ležite na jastuku sugeriše da vam je potrebna mentalna podrška.

Sanjati Jato

Videti jato ptica u snu predstavlja nedostatak objektivnosti u vašem procesu donošenja odluka i razmišljanja.

Sanjati Jahtu

Videti jahtu u snu simbolizuje bogatstvo, zadovoljstvo i luksuz. Vi ste bezbrižni i vodite lak život. To takođe može ukazivati na vašu želju da posvetite više vremena rekreativnim aktivnostima.

Sanjati Jegulju

Ako sanjate da ne možete da se uhvatite za klizavu jegulju, to predskazuje da će vam bogatstvo izmaći. Sanjati da možete da zadržite svoj stisak na jegulji ukazuje na sreću. Videti mrtvu jegulju znači da ćete pobediti svoje neprijatelje.

Sanjati Jedenje

Sanjati da jedete sami ukazuje na gubitak, usamljenost i depresiju. Možda se osećate odbačeno, isključeno i odsečeno od društvenih/porodičnih veza. Jelo može biti zamena za druženje i pružiti vam udobnost. Alternativno, samo jedenje može odražavati nezavisne potrebe. Uzmite u obzir i igru reči „šta te izjeda“? u vezi sa anksioznošću koju možda osećate. Sanjati da jedete sa drugima znači prosperitetne poduhvate, ličnu korist i veselo raspoloženje.

Sanjati da previše jedete ili da ne jedete dovoljno ukazuje na vašu potrebu i nedostatak duhovnosti i ispunjenosti u vašem budnom životu. Hrana može predstavljati ljubav, prijateljstvo, ambiciju, seks ili zadovoljstvo u vašem životu. Stoga se na hranu gleda kao na metaforu za ispunjavanje i zadovoljenje naše gladi ljubavi i želja. Sanjati da neko sklanja hranu pre nego što završite sa jelom, predskazuje da ćete imati probleme od onih zavisnih od vas.

Sanjati Jedno Oko

Sanjati da imate jedno oko pokazuje vaše odbijanje da prihvatite drugu tačku gledišta. To sugeriše da ste jednostrani u svom načinu razmišljanja.

Sanjati Ježa

Videti ježa u snu sugeriše da ste preterano osetljivi. Skloni ste da sve shvatate previše lično. Alternativno, to se odnosi na gubitak duše.

Sanjati Jezik

Videti svoj jezik u snu ukazuje na stvari koje govorite i izražavate. Možda ste rekli previše ili ćete morati da se izrazite. Videti tuđi jezik u snu ukazuje na skandal od kojeg ćete pobeći.

Sanjati Jelena

Videti jelena u snu simbolizuje milost, nežnost i prirodnu lepotu. Takođe predstavlja nezavisnost i muževnost. Videti jelena u snu predstavlja gracioznost i okretnost. Uzdigćete se na poziciju velikog statusa. Osećaćete se duhovno uzdignuto.

Sanjati Jogu

Sanjati da vežbate jogu simbolizuje smirenost i kontrolu uma i tela. Imate veliku samodisciplinu.

Sanjati Jogurt

Videti ili jesti jogurt u snu sugeriše da morate da naučite da se ponašate na odgovarajući način u različitim situacijama i okolnostima u kojima se nalazite.

Sanjati Jorgan

Videti jorgan u snu ukazuje na harmoniju, zaštitu, toplinu i prijatne i udobne okolnosti. Videti prljav jorgan u snu ukazuje na nemarnost u oblačenju i ponašanju.

Sanjati Jupiter

Videti Jupiter u snu simbolizuje uspeh, optimizam. Velikodušnost i ekstravagancija.

Slični Članci