Šta Znači Sanjati na Slovo “V”

sanjati na slovo v znacenje

Sanjati Vaginu

Videti svoju vaginu u snu ukazuje na probleme sa vašom ženstvenošću i vašim seksualnim potrebama/nagonima.

Sanjati Vagu

Videti vagu u snu ukazuje na odluku koju treba da donesete. Alternativno, vaga može ukazivati na vašu potrebu da zauzmete uravnotežen pogled na situaciju i da ne budete toliko emotivni. Nemojte biti tako crno-beli i uzmite u obzir sivo u situaciji.

Sanjati Vazu

Sanjati da dobijate vazu na poklon ukazuje na ostvarenje želja vašeg srca. Za samca, upoznaćete svog partnera ili će vam biti učinjena ponuda za brak. Videti polomljenu vazu ukazuje na ljubavnu vezu koja će rezultirati tugom i bolom.

Sanjati Vazduh

Osećati hladan vazduh u snu ukazuje na nesklad u vašim kućnim odnosima i zastoje u vašim poslovima. Možda ste u opasnosti da izgubite kontakt sa stvarnošću. Sanjati da udišete vruć vazduh ukazuje na uticaj zla oko vas.

Sanjati Vakcinaciju

Sanjati da se vakcinišete sugeriše da morate da prevaziđete svoju ranjivost, takođe može značiti da ste podložni čarima osobe suprotnog pola. Sanjati da vidite druge kako se vakcinišu ukazuje na razočarenja u ljubavi i poslu.

Sanjati Vampira

Videti vampira u snu simboliše zavođenje, senzualnost i smrt. Vampir predstavlja kontrastne slike civilizovane plemenitosti i agresije/žestoće. Alternativno, videti vampira sugeriše da se osećate fizički ili emocionalno iscrpljeno.

Vampir takođe može biti simboličan za nekoga ko je zavisnik od lekova ili nekoga u opsesivnoj vezi. Sanjati da ste vampir ukazuje na to da usisavate životnu energiju drugih za svoju sebičnu korist.

Sanjati Varanje

Sanjati da varate svog supružnika, bračnog druga ili značajnu osobu sugeriše osećanje krivice i samoizdaje. Možda ste ugrozili svoja uverenja ili integritet i/ili gubili energiju i vreme na beskorisne poduhvate.

Alternativno, odražava intenzitet vaše seksualne strasti i istraživanje područja vaše seksualnosti. To je reafirmacija vaše posvećenosti.

Sanjati da vas vaš bračni drug, supružnik ili druga osoba vara, pokazuje vaš strah da ćete biti napušteni. Možda ćete osetiti nedostatak pažnje u vezi. Alternativno, možete osećati da ne ispunjavate očekivanja drugih. Ova ideja može proizaći iz pitanja poverenja ili samopoštovanja.

Sanjati Vanzemaljce

Sanjati da ste vanzemaljac simbolizuje neotkriveni deo vas samih. Vaša manifestacija kao vanzemaljaca može biti vaš način „bežanja“ od stvarnosti. Snovi ove prirode takođe simbolizuju vaše neobične ideje i vašu divlju maštu.

Sanjati da vas otimaju vanzemaljci pokazuje vaš strah od promene okruženja ili strah od gubitka kuće i porodice. Osećate da se narušava vaš prostor i/ili privatnost.

Videti vanzemaljce u snu ukazuje na to da imate poteškoća u prilagođavanju novom okruženju. Osećate se „otuđeno“ i napadnuto. Takođe imate poteškoća u tome kako da se nosite sa određenom situacijom ili osobom.

Na psihološkom nivou, viđenje vanzemaljaca može predstavljati susret sa nepoznatim ili zanemarenim aspektom sebe.

Sanjati Vatikan

Videti Vatikan u snu znači neočekivani dobitak usled delovanja drugih. Videti Vatikan napušten i u ruševinama ukazuje na gubitak prijatelja i nedostatak podrške.

Sanjati Vatru

U zavisnosti od konteksta vašeg sna, videti vatru u snu može da simbolizuje uništenje, strast, želju, prosvetljenje, transformaciju ili bes. Može sugerisati da nešto staro prolazi i da nešto novo ulazi u vaš život. Vaše misli i pogledi se menjaju.

Konkretno, ako je vatra pod kontrolom ili sadržana u jednoj oblasti, to je metafora vaše unutrašnje vatre i unutrašnje transformacije. Takođe predstavlja vaš nagon i motivaciju.

Sanjati da ste se opekli u vatri pokazuje da vam narav izmiče kontroli. Neki problem ili situacija vas spaljuju iznutra. Sanjati da gori kuća ukazuje na strast i ljubavne saputnike.

Sanjati da gasite vatru ukazuje na to da ćete mnogo rada i truda prevazići prepreke u svom životu.

Sanjati Vatrogasno Vozilo

Videti vatrogasno vozilo u snu ukazuje na brige u napetim i vanrednim situacijama. Sanjati da se vozite u vatrogasnom vozilu ukazuje na neprikladno i odvratno ponašanje. Videti pokvareno vatrogasno vozilo u snu predskazuje ozbiljan gubitak.

Sanjati Vatromet

Videti vatromet u snu simbolizuje entuzijazam, kreativnost i talenat. To takođe može ukazivati na to da se razmećete i pravite spektakl od sebe.

Sanjati Vaučer

Videti vaučer u snu predskazuje planove protiv vas koji mogu uticati na vaše bogatstvo. Sanjati da potpisujete vaučer znači da imate pomoć od poverenja onih oko vas.

Sanjati Vevericu

Videti veverice kako trče okolo, ukazuje na to da ste umešani u vezu bez ljubavi ili u neisplativ poslovni projekat. Veverice se takođe odnose na čin gomilanja. To može značiti ili da morate nešto da rezervišete ili može ukazivati na to da zadržavate previše i da morate da naučite da pustite.

Sanjati da hranite vevericu znači utehu kroz naporan rad, marljivost i razboritost. Videti veverice na drvetu, unapred upozorava da ćete se suočiti sa neprijatnom situacijom.

Sanjati Vežbanje

Sanjati da vežbate ukazuje na vaše brige za svoje zdravlje. Možda ste zabrinuti zbog uklapanja u društvene ideale lepote. Alternativno, san takođe može ukazivati na to da morate da iskoristite svoja prava i moć u nekoj situaciji.

Sanjati Vez

Sanjati da vezete simbolizuje vašu sposobnost da izvučete najbolje iz svega što vam se nađe na putu.

Sanjati Veliki Predmet/Osobu

Sanjati da je neko ili nešto veći od normalnog pokazuje da ili imate naduvano mišljenje o sebi ili o nekome. Možda izražavate želju da budete dominantniji u nekoj situaciji ili vezi. Videti veliku figuru u snu predstavlja autoritet i moć.

Sanjati Veličinu

Sanjati o veličini nečega predstavlja značaj koji pridajemo predmetima i osobi. Takođe se odnosi na stepen moći koju imate i moć koju drugi imaju na vas. Prema Frojdu, veličina predmeta ukazuje na veličinu nečijeg penisa.

Sanjati Vene

Videti svoju venu u snu ukazuje na to da ste zaštićeni od klevete. Sanjati da vam vene krvare predskazuje da ćete doživeti veliku i neizbežnu tugu. Sanjati da su vam vene natečene ukazuje na vašu brzopletost u poverenju.

Sanjati Veneru

Videti Veneru u snu simbolizuje ljubav, želju, plodnost, lepotu i ženstvenost.

Sanjati Veo

Sanjati da nosite veo simbolizuje da niste iskreni sa svojim ljubavnikom. Videti druge kako nose veo u snu ukazuje na to da ste ogovarani od strane očiglednih prijatelja.

Videti stari i pocepani veo, upozorava vas na prevaru i zlokobno planiranje. Videti svadbeni veo, predskazuje sreću i promenu na bolje.

Sanjati Verandu

Ako sanjate da ste na verandi, to ukazuje na uspeh u nečemu sto vas trenutno brine.

Sanjati Veridbu

Sanjati da ste vereni zbog braka predstavlja seksualne potrebe ili potrebe u vezi. Možda pokušavate da rešite svoja osećanja usamljenosti. Sanjati da prekidate veridbu znači ishitrenu i nemudru odluku u nekoj važnoj stvari.

Sanjati Veslanje

Sanjati da veslate pokazuje težak put ili naporno putovanje. Možda vam to govori da radite stvari na teži način. Alternativno, to može predstavljati vaš duhovni napredak i emocionalno putovanje.

Sanjati Vesti

Čuti dobre vesti u snu znači da ćete biti srećni u svojim nastojanjima i da ćete imati mnogo harmoničnih saputnika. Suprotno je ako sanjate da čujete loše vesti.

Sanjati Veterinara

Videti veterinara u snu pokazuje da morate da ukrotite svoje instinktivno ponašanje i nesvesnog sebe tako da to bude prihvatljivije u vašem budnom životu.

Sanjati Veče

Sanjati da je veče stiglo znači kraj ciklusa, starenje ili smrt. Takođe može biti simbol neostvarenih nada.

Sanjati Večeru

Sanjati da jedete sami, ukazuje na to da ćete morati ozbiljno da razmislite o svojim ciljevima i smeru u životu. Ako sanjate da večerate sa svojim ljubavnikom, to predskazuje izbijanje ljubavne svađe.

Sanjati da ste gost na večeri ukazuje na prijatna zadovoljstva sa bliskim prijateljima.

Sanjati Večernju Haljinu

Videti ili nositi večernju haljinu u snu predstavlja uživanje, društvena zadovoljstva, milost i kulturu. Alternativno, to sugeriše da tražite ili pokušavate da postignete neki osećaj sreće. Uzmite u obzir boju haljine za dodatni značaj.

Sanjati Vešanje

Gledanje vešanja u snu predstavlja vaše osećanje nesigurnosti. Razmotrite i sliku kao igru reči za nešto u svom životu što ste ostavili da visi ili nedovršeno. Ako sanjate da kačite odeću, to sugeriše da razjašnjavate svoje misli i da se uzdižete u novo stanje svesti.

Sanjati Video Igre

Sanjati da igrate video igricu predstavlja vašu sposobnost da manipulišete drugima da rade ono što želite da rade. Alternativno, to sugeriše da pokušavate da pobegnete i da se ne suočite sa stresom i problemima u svom stvarnom životu. Razmotrite vrstu video igre za dodatne uvide.

Videti ili sanjati da ste lik u video igrici sugeriše da se osećate kontrolisanim i manipulisanim od strane drugih. Osećate da nemate kontrolu nad svojim postupcima ili da ne preuzimate odgovornost za njih.

Sanjati Video Kameru

Sanjati da koristite video kameru sugeriše da morate da budete objektivniji u svojim odlukama. Usredsredite se na zadatak i pokušajte da ne dozvolite da vam emocije pomute rasuđivanje.

Sanjati da neko koristi video kameru pokazuje da se vraćate na svoja prošlost i stara sećanja. Možda pokušavate da naučite iz prethodnih grešaka ili ponovo proživite dobra i loša vremena.

Sanjati Videorekorder

Videti videorekorder u snu sugeriše da nešto treba ili je pažljivo dokumentovano. Možda je bilo nečega što ste predvideli. Odnosi se na sećanja i lekcije iz prošlosti i na uvide koje možete steći iz toga. San može takođe da skreće pažnju na utisak koji ostavljate za sobom i šta drugi mogu da misle o vama.

Sanjti Vidovnjaka

Sanjati da vidite vidovnjaka predstavlja vašu želju da saznate nepoznato, vašu sudbinu i nade. Možda ste zabrinuti zbog budućnosti i postizanja svojih ciljeva. Pored toga, možda ćete osetiti nedostatak kontrole na putu kojim vaš život ide. Sanjati da ste vidoviti pokazuje osetljivu stranu vaše ličnosti.

Sanjati Vidru

Videti vidre u snu simboliše sreću i ljubav. Naći ćete idealno uživanje ili nežnost sa voljenom osobom.

Sanjati Vikendicu

Videti vikendicu u snu predstavlja udobnost, mir i spokoj. Više volite život u jednostavnosti. Vikendica može predstavljati izmenjen osećaj stvarnosti i stoga može biti sredstvo za bekstvo od odgovornosti i problema koji mogu biti povezani sa vašim domom. Životnim teškoćama treba pristupiti jedan po jedan.

Sanjati Vilicu

Videti sopstvenu vilicu u snu predstavlja vašu tvrdoglavost, odlučnost i snagu. Možda ćete morati da imate više volje i snage u nekoj situaciji. Sanjati da su vam vilice stisnute pokazuje neizraženu ljutnju i druga snažna osećanja koja suzdržavate.

Sanjati Viljušku

Videti viljušku u snu ukazuje na proširenje vašeg dometa. Postavljate se u ostvarivanju svojih ciljeva. Da li osećate da ste prinuđeni ili prisiljeni?

Sanjati da ste izbodeni viljuškom pokazuje da ste previše izbirljivi sa idejama/predlozima koji vam se iznose. Videti nekoga kako jede viljuškom, znači da će sve njegove sadašnje brige biti rešene uz pomoć prijatelja.

Sanjati Viljuškar

Videti ili koristiti viljuškar u snu sugeriše da morate da preuredite neke od svojih ideala kako biste pronašli rešenje za problem. To takođe može značiti da morate da očistite svoje stare emocije i/ili sećanja.

Sanjati Violončelo

Videti ili čuti violončelo u snu predstavlja senzualna ili kreativna dostignuća. Pokazujete mnogo snage i stabilnosti.

Sanjati Viseću Mrežu

Videti viseću mrežu u snu sugeriše da morate da posvetite više vremena zadovoljstvu i ležernim aktivnostima.

Sanjati da ležite u visećoj mreži pokazuje da možda namerno odbijate ljude od sebe. Sanjati da padate sa viseće mreže sugeriše da svoje vredne prijatelje i voljene uzimate zdravo za gotovo.

Sanjati Visinu

Sanjati da ste na velikoj visini ukazuje na to da ste postigli jedan od svojih najviših ciljeva. Sanjati da se plašite visine znači da težite ciljevima koji vam se čine van domašaja.

Sanjati Visoravan

Sanjati da se nalazite na visoravni sugeriše da ste u kolotečini ili da odustajete od ubrzanog životnog tempa. Malo je uzbuđenja u vašem životu. Alternativno, visoravan simbolizuje visoko stanje svesti.

Sanjati Viteza

Videti viteza u snu ukazuje na zaštitu i sigurnost.

Sanjati Vilenjaka

Videti vilenjaka u snu označava neku neravnotežu i nesklad u vašem životu. Vilenjak često služi kao vodič duše. Alternativno, to sugeriše da morate da budete bezbrižniji, smireniji i radosniji.

Sanjati Vilinog Konjica

Videti vilinog konjica u snu simbolizuje promene. To takođe može ukazivati na to da se nešto u životu možda neće odvijati kako treba.

Sanjati da vilinski konjic sleće na vaše telo, predskazuje da ćete čuti fantastične vesti od udaljenog prijatelja ili rođaka. Videti mrtvog vilinog konjica, ukazuje na loše vesti.

Sanjati Vinograd

Videti vinograd u snu simbolizuje ljubav i povoljne izglede. Videti propao vinograd u neredu, znači razočaranja.

Sanjati Vinovu Lozu

Videti vinovu lozu u snu ukazuje na to da ste dostigli istaknuti položaj koji drugima daje mnogo sreće. To je simbol raskoši, bogatstva i dekadencije.

Videti ili jesti grožđe u snu predstavlja bogatstvo i prosperitet. Vaš trud će se isplatiti i uskoro ćete dobiti nagradu za svoj trud. Sanjati da berete grožđe ukazuje na profit i ostvarenje vaših želja.

Sanjati vinovu lozu predstavlja vaše ambiciozne misli ili ideje. To takođe može ukazivati na vašu privrženost drugima. Videti vinovu lozu u snu simbolizuje nagradu, prosperitet i duhovnost.

Sanjati Violinu

Videti ili čuti violinu u snu simbolizuje mir i harmoniju u porodici. Svirati violinu u snu znači čast i predskazuje da ćete dobiti raskošne poklone. Videti slomljenu violinu u snu ukazuje na razdvajanje, tugu i žalost.

Sanjati Vitaminine

Videti ili uzeti vitamin u snu pokazuje da treba da ojačate svoju snagu volje. Možda ćete takođe morati da se zauzmete za sebe. Alternativno, to može ukazivati na vaše budne navike u ishrani i potrebu da dodate određene hranljive materije svojoj ishrani.

Sanjati Vođu

Sanjati da ste vođa predstavlja vašu sposobnost da potvrdite svoje ideje i/ili ponudite smernice drugima. San vam takođe može govoriti da ste previše pasivni i da morate da preuzmete aktivniju ulogu u nekoj situaciji. Preuzmite više kontrole nad svojim životom i ponašanjem.

Sanjati Vozilo

Sanjati da se vozite u vozilu (automobilu, čamcu, vozu itd.) znači da vi kontrolišete svoj život ili da drugi vrše vlast nad vama u zavisnosti od toga ko je na sedištu vozača. Sanjati da ste izbačeni iz vozila simboliše ishitrene i neprijatne vesti.

Sanjati da vozite vozilo simbolizuje put i pravac vašeg života. Alternativno, to može ukazivati na to da se slažete sa tuđim planovima i idejama. Konkretno, sanjati da vozite bicikl, motocikl ili jašete konja simbolizuje ritam nekog seksualnog čina.

Sanjati Vojnika

Videti vojnika u snu ukazuje na vaše uporne stavove i kako možete nametnuti svoje mišljenje i osećanja drugima. Alternativno, možda se pripremate da se borite oko problema i branite svoje vrednosti i mišljenja.

Sanjati Vojsku

Videti vojsku u snu simbolizuje nadmoćnu silu koja radi protiv vas. Možda ćete se osećati brojčano nadmoćno ili pod pritiskom i nesposobni da se nosite/prevaziđete ovu situaciju. Sanjati da se pridružite vojsci ukazuje na vaša osećanja superiornosti. Osećate da vam niko nije dorastao.

Sanjati Vozačku Dozvolu

Videti svoju vozačku dozvolu u snu sugeriše da se suočavate sa krizom identiteta. Izgubiti vozačku dozvolu u snu pokazuje da ste izgubili svoj pravi identitet. Možda ste izgubili autonomiju da idete napred ka svojim ciljevima.

Sanjati Vožnju

Sanjati da vozite vozilo ukazuje na to da treba da budete oprezni sa svojim novcem, posebno ako planirate da rizikujete svoj novac u kockanju ili lutriji. Smanjite svoju ekstravagantnu potrošnju. Sanjati da vas neko drugi vozi znači bogatstvo i da ćete profitirati od svog superiornog znanja i domišljatosti.

Ako sedite na suvozačevom mestu, to sugeriše da pokušavate da steknete kontrolu nad putanjom kojom ide vaš život. Počinjete sami da donosite odluke. Sanjati da vozite taksi ili autobus simbolizuje loš rad sa malim mogućnostima za napredovanje.

Sanjati da vozite auto u rikverc, ukazuje na to da nećete moći da ostvarite svoje karijerne i finansijske ciljeve koje ste sebi postavili. Sanjati da vozite pijani pokazuje da je vaš život izmakao kontroli. Neka vas vodi ili neko dominira tobom.

Sanjati Vola

Videti vola u snu ukazuje na to da ćete biti ugledna osoba u svojoj zajednici i privući mnoge obožavatelje. Uzmite u obzir i poznatu metaforu, „tvrdoglav kao vo“.

Videti mrtvog vola simbolizuje tugu. Videti par volova u jarmu simbolizuje snažnu posvećenost vašeg ljubavniku ili srećan i bogat brak.

Sanjati Volontera

Sanjati da volontirate za nešto ili ste volonter, pokazuje vrednost pomoći drugima kojima je potrebna. To takođe podrazumeva dobročinstvo.

Sanjati Voće

Videti voće u snu ukazuje na period rasta, obilja i finansijske dobiti. Voće generalno predstavlja požudu i seksualnost. Posebno zeleno voće u snu znači vašu žurbi i napor. Morate raditi više i duže da biste postigli svoje ciljeve.

Videti ili jesti trulo/gorko voće sugeriše da ste propustili prilike za rast i zadovoljstvo. Sanjati da kupujete ili prodajete voće ukazuje na mnogo posla, ali malo profita u njima. Za više informacija pogledajte značenje o određenom voću.

Sanjati Voćnjak

Sanjati da prolazite kroz cvetni voćnjak ukazuje na srećan kućni život, dugovečnost, vernost i odanost. Videti olujom zatrpan ili neplodni voćnjak ukazuje na neželjene goste, dužnosti ili izgubljene prilike.

Sanjati Vrapca

Videti vrapca u snu predstavlja unutrašnje dostojanstvo. Nikada ne potcenjujte male ili one koji ne izgledaju moćni.

Sanjati Vranu

Videti vranu u snu predstavlja vaše dosadne navike i mračniji deo vašeg karaktera. Vrana vam može služiti kao glasnik iz vašeg nesvesnog.

Sanjati Vrat

Videti svoj vrat u snu ukazuje na odnos između uma/mentalnog i tela/fizičkog. Predstavlja snagu volje, samoograničenje i vašu potrebu da kontrolišete svoja osećanja i držite ih pod kontrolom. Rizikujete da izazovete kritiku ili ljutnju ako se ponašate ili govorite hrabro.

Sanjati da vam je vrat povređen, pokazuje razdvojenost između vašeg srca i uma. Ako sanjate debeo vrat, to ukazuje na to da postajete veoma goropadni i mrzovoljni.

Sanjati Vrata

Sanjati da ulazite kroz vrata ukazuje na nove mogućnosti koje će se pojaviti pred vama. Ulazite u novu fazu svog života i prelazite sa jednog nivoa svesti na drugi.

Konkretno, vrata koja se otvaraju ka spolja, ukazuju na vašu potrebu da budete dostupniji drugima, dok vrata koja se otvaraju ka unutra označavaju vašu želju za unutrašnjim istraživanjem i samootkrivanjem.

Videti otvorena vrata u snu simbolizuje vašu prijemčivost i spremnost da prihvatite nove ideje/koncepte. Konkretno, videti svetlo iza toga sugeriše da se krećete ka većem prosvetljenju/duhovnosti.

Sanjati da su vrata zaključana ukazuje na prilike koje su vam uskraćene i koje vam nisu dostupne ili koje ste propustili.

Konkretno, ako ste izvan zaključanih vrata, to sugeriše da imate neke antisocijalne tendencije. Ako ste unutar zaključanih vrata, onda to predstavlja teške lekcije koje treba naučiti.

Sanjati da zaključavate vrata sugeriše da se zatvarate od drugih. Oklevate da pustite druge unutra i otkrijete svoja osećanja. To ukazuje na neki strah i nisko samopoštovanje.

Videti rotirajuća vrata u snu sugeriše da se bukvalno krećete u krug i nikuda ne idete. Možda osećate da vaše mogućnosti i izbori vode u ćorsokak.

Sanjati Vrenje

Sanjati da nešto ključa, predstavlja transformaciju i/ili žrtvu. Postoji nešto čemu treba da se povinujete. Konkretno, ako sanjate da voda ključa, to sugeriše da izražavate neka emocionalna previranja. To takođe može značiti da se osećanja iz vašeg nesvesnog pojavljuju i spremna da budu priznata.

Sanjati Vrelinu

Sanjati da ste vrući ukazuje na strast i emocije. Žudite za nekim. Takođe može odražavati situaciju koja je potencijalno opasna. San takođe može predstavljati osobu koja odlično izgleda. Možda se osećaš prelepo.

Sanjati Vreme

Sanjati o vremenu pokazuje vaše strahove da nećete moći da se nosite sa pritiscima i stresovima svakodnevnog života. Sanjati da nemate dovoljno vremena ukazuje na stres, anksioznost i strah. Možda osećate da vreme ističe u poslovnom ili ličnom pitanju.

Sanjati Vreteno

Videti vreteno u snu predstavlja život i dugovečnost. To sugeriše da se istorija ponavlja, da ako se neko ponaša loše prema drugim ljudima, neko drugi će ga na kraju loše tretirati.

Sanjati Vrištanje

Sanjati da vrištite simbolizuje bes i strah. To je izraz vaših snažnih emocija koje ste držali u sebi. Ako pokušate da vrištite, ali se ne čuje zvuk, onda to sugeriše da se morate odmah suočiti sa nekom situacijom. Možda niste u stanju da precizno odredite svoje strahove ili osećanja.

Sanjati Vrtoglavicu

Sanjati da imate vrtoglavicu simbolizuje sumornost i gubitak u kućnoj sreći.

Sanjati Vršenje

Sanjati da vršete žito, ukazuje na napredak u poslu i radost u porodici.

Sanjati Vudu

Ako sanjate da praktikujete vudu, to sugeriše da nesvesno pokušavate da odagnate negativnu energiju koja vas okružuje. Videti vudu lutku u snu predstavlja primitivan i mračni aspekt vas samih.

Sanjati Vulkan

Videti vulkan u snu znači nasilne sporove ili potisnute misli. Vaše emocije će uskoro „izbiti“. Vaše poštenje i pošten karakter takođe mogu biti ugroženi ili napadnuti.

Sanjati Da Vučete

Sanjati da nešto vučete pokazuje da se borite sa postizanjem stvari. Može predstavljati vaše odgovornosti, odnose ili situacije koje biste trebali osloboditi i/ili otpustiti. Razmislite šta ili koga vučete.

Slični Članci