Šta Znači Sanjati na Slovo “M”

Sanjati Magarca

Videti magarca u snu predstavlja vašu tvrdoglavost i nepopustljivu ličnost. Ne želite da sarađujete sa drugima. Ako je magarac mrtav, to znači da će vaš srčani stav dovesti do neobuzdanog nemorala. Sanjati da padate ili ste bačeni sa magarca, pokazuje nesklad u ljubavi koji će dovesti do razdvajanja. Sanjati da vas udara magarac, sugeriše da ste umešani u nedozvoljene radnje, što će vam doneti veliku zabrinutost i strah da ćete biti uhvaćeni. Sanjati da vodite magarca na ularu, ukazuje na vaše vođstvo u svakoj situaciji i na vaš način da ubedite ljude.

Sanjati Magiju

Sanjati da izvodite magiju ukazuje na mnoga prijatna iznenađenja. Takođe može predstavljati kreativan um i da će događaji ispasti onako kako ste se nadali. Videti druge kako izvode magiju u snu znači unosne poduhvate. Ako sanjate crnu magiju, to znači da ste podmetnutim trikovima ostvarili svoje želje i ciljeve. Takođe simbolizuje zlo i izdaju.

Sanjati Maglu

Sanjati da prolazite kroz gustu maglu ukazuje na mnogo konfuzije, nevolja, skandala i briga. Možda ne vidite stvari onakve kakve zaista jesu ili ste možda izgubili smisao za život. Sanjati da ste uhvaćeni u magli ukazuje na zbrku i nesreću u vašem porodičnom životu i neizvesnu sreću. Morate da vidite stvari jasnije. Videti druge uhvaćene u magli, ukazuje na to da ćete imati koristi od nesreće drugih.

Sanjati Magnet

Videti magnet u snu simbolizuje negativne sile koje vas vuku ka putu sramote i propasti.

Sanjati Maženje

Sanjati da se mazite sa nekim pokazuje vašu potrebu za fizičkim i/ili emocionalnim kontaktom. Nemojte zanemariti očigledno značenje ovog sna koje ukazuje na želju vašeg srca za tom određenom osobom. Takođe razmotrite simboliku te osobe sa kojom se mazite i odredite kako treba da priznate, prihvatite i ujedinite te kvalitete u sebi.

Sanjati Mazgu

Videti mazgu u snu predstavlja tvrdoglavost. Možda ste ponekad prepotentni. Ako sanjate da jašete mazgu, to znači da preuzimate obaveze koje će vam zadati veliku zabrinutost. Sanjati da vas je mazga šutnula, predskazuje razočarenja u ljubavi i braku. Videti mrtvu mazgu u snu ukazuje na prekršena obećanja i pad društvenog statusa. To je takođe pokazatelj vaših dugih patnji.

Sanjati Majku

Videti svoju majku u snu predstavlja negujući aspekt vašeg sopstvenog karaktera. Majke nude utočište, udobnost, život, vođstvo i zaštitu. Neki ljudi mogu imati problema da se oslobode svojih majki i tako traže sopstvenu individualnost i razvoj. Sanjati da razgovarate sa majkom znači da je stvar zaokupila vaš um i niste sigurni kako da se nosite sa tim u svom budnom životu. To pokazuje nerešene probleme koje još uvek treba da rešite sa vašom majkom. Čuti kako vas majka zove u snu znači da ste bili nemarni u svojim obavezama i odgovornostima. Vi idete pogrešnim putem. Čuti majku kako plače u snu znači neku bolest ili nevolju.

Sanjati Majmune

Videti majmune u snu pokazuje prevaru, nestašnost i laž. Alternativno, može se odnositi na to da ste vi ili neko postali „majmun“. Morate se smiriti. Majmun se takođe može odnositi na vašu divlju unutrašnju prirodu, posebno na vašu seksualnu prirodu. Majmuni takođe simbolizuju razigranu i nestašnu stranu vaše ličnosti ili nezreo stav. Videti majmuna kako visi ili se ljulja sa drveta znači da vas muče deca. Sanjati da hranite majmuna znači da vas je izdao neko za koga ste mislili da brine o vašim interesima.

Sanjati Makaze

Sanjati da koristite makaze znači odlučnost i kontrolu u vašem budnom životu. Alternativno, to može sugerisati da morate da se rešite nečega u svom životu. Takođe predstavlja vašu sposobnost da izbacite stvari ili ljude iz svog života.

Sanjati Maline

Videti maline u snu ukazuje na opasne, ali zanimljive poslove. Sanjati da jedete maline znači uznemirenost zbog nekog zlonamernog trača koji se o vama širi.

Sanjati Mamac

Videti mamac u snu znači da možda tražite dogovor ili kompliment. To takođe može ukazivati na vašu želju da nekoga namamite ili upecate.

Sanjati Manastir

Sanjati da ste u manastiru pokazuje da morate da naučite i istražite više o sebi.

Sanjati Mango

Videti ili jesti mango u snu simbolizuje plodnost, seksualne želje i požudu.

Sanjati Manekena

Ako sanjate manekenku, to znači da trošite novac na društvena zadovoljstva zbog kojih ćete se kasnije kajati. Sanjati da ste maneken znači da ćete biti upleteni u nesređenu ljubavnu vezu.

Videti manekenku u snu predstavlja produžetak vašeg sopstvenog ja koji projektujete. Možda osećate da ne igrate dovoljno aktivnu ulogu u nekoj situaciji. Razmislite kako je maneken obučen da biste saznali šta biste možda želeli da odglumite.

Sanjati Manikir

Sanjati da pravite manikir predstavlja glamur i lepotu. Tražite nagradu za posao koji ste obavili. Možda kroz svoj rad izražavate i nešto lepo i pozitivno.

Sanjati Manire

Videti dobro vaspitane osobe, ukazuje na prijatan i povoljan preokret u onome što ste mislili da je sumorna situacija. Videti osobe lošeg vaspitanja znači da će sukobi i neslaganja sa saradnikom ili saigračem dovesti do neuspeha u izvršavanju zadatka.

Sanjati Mapu

Sanjati da vidite ili proučavate mapu ukazuje na to da ste vođeni u pravcu koji će ispuniti vaše potrebe i ciljeve. To takođe znači novu promenu u vašem poslovanju koju će pratiti privremena razočaranja, a zatim i stabilan profit.

Sanjati Mapu sa Blagom

Sanjati mapu blaga označenu velikim X pokazuje da su vaši ciljevi na vidiku i da ćete uskoro biti veoma nagrađeni.

Sanjati Market

Sanjati da ste u marketu predstavlja neku emocionalnu fizičku potrebu koja vam trenutno nedostaje u životu. Možda će vam trebati nega i malo ispunjenja. Razmislite o konkretnim artiklima koje kupujete. Alternativno, market ukazuje na štedljivost. Videti prazan market u snu ukazuje na depresiju i sumornost. Postoji praznina u vašem životu.

Sanjati Markice (poštanske)

Videti markice u snu predstavlja potrebu za komunikacijom. Razmotrite šta je prikazano na markici i količinu. Videti kolekciju markica u snu ukazuje na probleme i brige oko novca i/ili bezbednosti.

Sanjati Marširanje

Sanjati da marširate u ritmu muzike ukazuje na timski rad. To takođe znači vaše težnje da postanete vojnik ili nosilac javne funkcije. Videti ljude kako marširaju u snu znači da želite da se družite sa ljudima na javnim pozicijama.

Sanjati Masažu

Sanjati da idete na masažu sugeriše da vam nedostaje senzualna ili seksualna stimulacija u vašem budnom životu. Možda ćete takođe morati bolje da brinete o svom telu. Takođe predstavlja negu i udobnost. Alternativno, to sugeriše da morate da se prepustite i prestanete da budete tako odbrambeni.

Sanjati Masku

Sanjati da nosite masku ukazuje na privremene nevolje kao rezultat nekog nesporazuma i pogrešnog tumačenja vaših postupaka i ponašanja. Alternativno, možda se pretvarate da ste neko ko niste ili krijete svoja prava osećanja. Videti druge kako nose masku u snu znači da ćete se boriti protiv prevare, laži i ljubomore. Videti druge kako razotkrivaju masku u snu simbolizuje neuspeh u zadobivanju divljenja i/ili poštovanja nekoga.

Sanjati Masline

Sanjati da jedete masline simbolizuje zadovoljstvo i verne prijatelje. Videti maslinovu grančicu ukazuje na pomirenje, mir i nadu. Takođe možete pronaći rešenje za svoje konflikte i sa sebe skinuti teret.

Sanjati Masona

Sanjati da ste mason ukazuje na uspon u vašim trenutnim okolnostima i na zadovoljavajuće društveno okruženje.

Sanjati Mast

Videti mast u snu ukazuje na proces zarastanja. To takođe podrazumeva stvaranje novih prijateljstava koja će se pokazati korisnim i prijatnim.

Sanjati Mastilo

Videti mastilo proliveno po odeći, simbolizuje gorčinu, inat i zavist. Videti mastilo na prstima ukazuje na ljubomoru i bes prema nekome. Videti boce sa mastilom u snu sugeriše da će rešenje vašeg problema uskoro postati očigledno.

Sanjati Masturbaciju

Sanjati da masturbirate predstavlja vaše nepriznate i neizražene seksualne potrebe/želje. To takođe može ukazivati na to da morate da se brinete o sebi na senzualan ili emocionalan način koji nije nužno seksualan. Možda ćete morati da uložite malo više truda u vezu. Videti druge kako masturbiraju u svojim snovima znači da ste zabrinuti zbog vaših inhibicija. To takođe može biti odraz da nešto u vašem budnom životu nije tako zadovoljavajuće kao što bi moglo biti. Imajte na umu da ovaj san ne mora nužno predstavljati seksualne inhibicije ili zadovoljstvo, ali može biti analogan nekoj situaciji ili vezi.

Sanjati Mafine

Sanjati da pečete mafine znači da ste vredni radnik i da ćete ubirati plodove svog rada. Sanjati da jedete mafine ukazuje na vaš ukus za izuzetne i skupe stvari u životu.

Sanjati Mač

Sanjati da rukujete mačem predstavlja vašu ambiciju, takmičarsku prirodu, odlučnost i snagu volje. Nastojite da zadržite poziciju prestiža, autoriteta i razlikovanja. Alternativno, mač se može posmatrati kao falični simbol i tako predstavlja mušku moć.

Sanjati Mače

Videti belo mače u snu ukazuje na prevaru i nevolje. Videti ne-bele ili zaprljane mačiće, pokazuje vam nevolje koje su pred vama.

Sanjati Mačku

Videti mačku u snu ukazuje na mnogo nesreće, izdaje i loše sreće. Međutim, za ljubitelje mačaka, mačke označavaju nezavisni duh, žensku seksualnost, kreativnost i moć. Ako je mačka agresivna, to sugeriše da imate problema sa ženskim aspektom sebe. Sanjati da terate mačku ukazuje na to da ćete prevazići svoje prepreke. Videti belu mačku u snu znači da prolazite kroz teška vremena. Videti crnu mačku u snu pokazuje da doživljavate neki strah od korišćenja svojih psihičkih sposobnosti i verovanja u svoju intuiciju. Možda ćete pogrešno povezati crnu mačku sa zlom, uništenjem i lošom srećom.

Sanjati Med

Videti med u snu znači da morate biti manje krotki i pošteniji u komunikaciji sa drugima. Morate da se potvrdite i da budete saslušani. S druge strane, videti med u snu predstavlja slatkoću, mir i radost.

Sanjati Medalju

Videti medalje u snu ukazuje na to da ćete napornim radom postići neku čast.

Sanjati Medicinsku Sestru

Sanjati da ste medicinska sestra ukazuje na to da ćete steći veliko poštovanje drugih. Videti medicinsku sestru u snu znači da morate biti zbrinuti i vreme za izlečenje, bilo mentalno, fizičko ili duhovno.

Sanjati Medveda

Sanjati da vas proganja ili napada medved znači agresiju, ogromne prepreke i takmičenje. Možda ćete se naći u pretećoj situaciji. Alternativno, medvedi simbolizuju ciklus života i smrti i obnove. Može signalizirati period introspekcije i razmišljanja. Videti polarnog medveda u snu ukazuje na ponovno buđenje.

Sanjati Meduze

Videti meduzu u snu predstavlja bolna sećanja koja izranjaju iz vašeg nesvesnog. Možda postoji skriveno neprijateljstvo ili agresija u nekom aspektu vaše budne veze ili situacije. Alternativno, to može ukazivati na osećaj neadekvatnosti i nedostatak samopoštovanja. Možda postoji situacija u kojoj niste u stanju da se izborite.

Sanjati Merdevine

Sanjati da se penjete uz merdevine sugeriše da ste dostigli novi nivo dostignuća i višu svest. To ukazuje na prosperitet, naporan rad i uspeh. Možda takođe gledate na stvari iz drugačije perspektive. Alternativno, može ukazivati na meditaciju i molitvu. Krećete na duhovni put. Sanjati da se spuštate niz merdevine sugeriše da bežite od svojih duhovnih obaveza. To je pokazatelj velikog razočarenja. Sanjati da padate sa merdevina znači teškoće, rizike ili neuspehe sa kojima se suočavate u svojim nastojanjima.

Sanjati Mermer

Sanjati da glancate mermer predstavlja vaše trajne napore i istrajnost.

Sanjati Meteor

Videti meteor u snu sugeriše da ćete doživeti uspeh u nekom projektu. Pokušavate da ostvarite svoje najveće želje. Videti kišu meteora u snu ukazuje na romantične misli i idealističke ideje.

Sanjati Metke

Videti metak ili metke u snu pokazuje bes i agresiju usmerenu na vas ili nekog drugog. Morate biti oprezni u pogledu onoga što govorite i činite. Vaše radnje i reči se lako mogu pogrešno protumačiti. Sanjati da ste pogođeni metkom sugeriše da morate istrajati i izdržati teška vremena.

Sanjati Metlu

Videti metlu u snu znači da je vreme da počistite svoj um i rešite svoje probleme iz prošlosti. Morate da odbacite ono što vam više nije korisno. Alternativno, metle simbolizuju domaćinstvo i uspostavljanje domaćinstva. Takođe, metle se ponekad povezuju sa vešticama i stoga se metle mogu odnositi na vaš ženski aspekt.

Sanjati Mećavu

Ako sanjate mećavu, to sugeriše da se osećate emocionalno hladno i frigidno. Osećate se isključeno i izostavljeno. To može ukazivati na nedostatak ljubavi i odsustvo topline u krugu vaše porodice.

Sanjati Mesara

Videti mesara u snu predstavlja vaše grube emocije ili neko nemoralno ponašanje. Možda testirate granice svoje fizičke snage.

Sanjati Mesec

Videti mesec u snu predstavlja nešto skriveno, misteriju i ženski aspekt vas samih. Konkretno, pun mesec ukazuje na završetak, dok mlad mesec simbolizuje nove početke. Sanjati da je Mesec na bilo koji način čudan ukazuje na neverstvo vašeg ljubavnika i razočarenja u poslu.

Sanjati Metenje

Sanjati da metete znači da čistite svoj um od emocionalnog i mentalnog nereda. Zauzimate novi stav i imate novi stav prema životu. Alternativno, možda ignorišete neke važne činjenice ili idete protiv onoga što vam intuicija govori.

Sanjati Mehaničara

Videti mehaničara u snu predskazuje promenu mesta stanovanja i unapređenje na poslu.

Sanjati Mehuriće

Videti mehuriće u snovima predstavlja veselje, zabavu i radosti iz detinjstva. Takođe može da simbolizuje želje ili nerealna očekivanja. Prilikom dešifrovanja ovog simbola sna, uzmite u obzir i frazu „pucati kao mehur“.

Sanjati Minđuše

Sanjati da vi ili neko nosite minđuše sugeriše da morate pažljivije da slušate i obratite pažnju. Videti slomljene minđuše u snu sugeriše da se o vama priča. Sanjati da kupujete minđuše predstavlja vašu želju za prihvatanjem i naklonošću.

Sanjati Mir

Sanjati o miru i spokoju pokazuje kraj ili rešenje emocionalnog problema ili unutrašnjeg sukoba. Može signalizirati i kraj ciklusa i pauzu pre početka novog poduhvata. Takođe sugeriše da ste dostigli novi nivo stabilnosti i smirenosti. Alternativno, izluđujuća tišina može se odnositi na zatišje pre oluje.

Sanjati Mirise

Osetiti miris u snu pokazuje sećanje ili prošlo iskustvo. Vaš san pokušava da prenese vaš lični osećaj i asocijacije na taj miris. Alternativno, miris može biti deo vašeg stvarnog okruženja koje ste ugradili u svoj san.

Sanjati Mistriju

Videti mistrija u snu ukazuje na to da ćete prevazići siromaštvo i doživeti povoljan obrt u poslu.

Sanjati Miš

Videti miša u snu pokazuje strah, krotost i nedostatak samopouzdanja. Posedujete osećaj neadekvatnosti i neumerenosti. Alternativno, može da simbolizuje manje iritacije i smetnje.

Sanjati Miševe

Videti miševe u snu simboliše kućne probleme, poslovne gubitke, prevaru i neiskrene prijatelje. Predstavlja manje probleme na kojima provodite previše vremena. Sanjati da ubijate miševe ukazuje na to da ćete pobediti svoje rivale. Sanjati da miševi skače na vas ili u vašu odeću predskazuje skandal u kojem ćete u velikoj meri učestvovati.

Sanjati Mišiće

Sanjati da imate dobro razvijene mišiće upozorava na čudan susret sa rivalima u kojem ćete izaći kao pobednik. Sanjati da su vam se mišići smanjili ukazuje na vaše teškoće i nesposobnost da uspete u svojim trenutnim projektima.

Sanjati Mišolovku

Videti mišolovku u snu znači da morate biti oprezni sa sumnjivim ljudima oko sebe koji imaju namere protiv vas. Sanjati da postavljate mišolovku ukazuje na to da ćete nadmudriti svoje protivnike. Videti miša uhvaćenog u zamku znači da ćete pasti u ruke svojih rivala.

Sanjati Mladost

Videti mlade ljude u snu simbolizuje kraj vašim brigama i steći ćete novi pogled na život. Takođe može predstavljati vaš mlađi aspekt. Sanjati da ste ponovo mladi simbolizuje vaše neuspele pokušaje da ispravite prošle greške i izgubljene prilike.

Sanjati Mlaznjak

Videti mlaznjak koji leti iznad glave u snu ukazuje na loše vesti od udaljenih prijatelja ili nesreću u poslu.

Sanjati Mlekaru

Sanjati da ste u mlekari je dobar znak. Mnogo bogatstva će vam doći na put i nikada nećete ostati bez osnovnih životnih potrepština.

Sanjati Mobilni Telefon

Videti ili koristiti mobilni telefon u snu pokazuje da ste prijemčivi za nove informacije. Takođe predstavlja vašu mobilnost.

Sanjati Modrice

Sanjati da imate modricu predstavlja stres i sve veći pritisak sa kojim se suočavate u svom budnom životu. To se takođe može odnositi na ponovno buđenje starih, porodičnih rana. Alternativno, morate prihvatiti posledice svojih postupaka. Uzmite u obzir simboliku određenog dela vašeg tela koji ima modrice.

Sanjati Moždani Udar

Sanjati da imate moždani udar pokazuje vašu nesposobnost da funkcionišete u određenoj situaciji vašeg budnog života. Možda imate posla sa pitanjima prihvatanja/odbijanja i odobravanja/neodobravanja. Videti nekoga ko pati od moždanog udara, ukazuje na vaše potisnute strahove. Razmislite o tome kako su aspekti te osobe potisnuti u vama.

Sanjati Mozak

Sanjati svoj mozak sugeriše da ste pod teškim intelektualnim stresom. Takođe može da simbolizuje vaše sposobnosti rešavanja problema i da morate da iskoristite te sposobnosti. Alternativno, to može značiti da vaše ideje ne dobijaju dovoljno pažnje i validacije. Zabrinuti ste da se vaše znanje i učenja ne prenose jasno.

Sanjati Molitvu

Sanjati da se molite ukazuje na potrebu da neku stvar predate višoj sili i pustite je. Morate naučiti da se prepustite i otpustite svoje brige. To takođe može biti indikacija da morate više da se molite.

Sanjati Moljca

Videti moljca u snu pokazuje da se nevidljive iritacije i oštećenja neće pojaviti dok ne bude prekasno. Važno je obratiti pažnju na manje detalje i predvideti stvari ili druge. Alternativno, moljac može simbolizirati vaše slabosti i mane.

Sanjati Monaha

Videti monaha u snu ukazuje na odanost, veru i duhovno prosvetljenje. Sanjati da ste monah simbolizuje introspektivni aspekt vas samih. Morate se emocionalno povući iz situacije i povratiti neku kontrolu i red.

Sanjati Monahinje

Videti monahinje u snu ukazuje na čistotu, čednost i poslušnost. To takođe pokazuje da morate da ispunite zavete i obećanja koja ste dali. Takođe predviđa da će materijalno bogatstvo i dobit ometati vašu duhovnost. Za ženu sanjati da je monahinja ukazuje na njenu nezadovoljstvo trenutnom situacijom i okruženjem. Videti mrtvu monahinju u snu znači siromaštvo i očaj zbog nevernosti voljenih.

Sanjati More

Videti more u snu predstavlja vaše nesvesno i vašu tranziciju između vašeg nesvesnog i svesnog. Takođe često predstavlja vaše emocije. Alternativno, san može ukazivati na potrebu da se smirite ili nekome ponudite sigurnost.

Sanjati Mornara

Sanjati da ste mornar ukazuje na dugo i prijatno putovanje u stranu zemlju. Videti mornara u snu ukazuje na vašu želju za avanturom i istraživanjem. Možda ste spremni da se upustite u dublje vode, posebno u ličnim odnosima. Za ženu sanjati da vas privlači mornar znači da će ljubomora vašeg ljubavnika osuditi vezu.

Sanjati Mornaricu

Sanjati da ste u mornarici simbolizuje vašu potrebu za organizacijom, disciplinom i strukturom u vašem životu. Sanjati da vas je spasila osoba iz mornarice predskazuje pomoć od autoritativnog izvora.

Sanjati Morsku Zvezdu

Videti morsku zvezdu u snu sugeriše period zarastanja i regeneracije. Alternativno, pokazuje da imate mnogo opcija za odmeravanje i donošenje odluka.

Sanjati Most

Sanjati da prelazite most ukazuje na važnu odluku ili kritičnu raskrsnicu u vašem životu. Ova odluka će se pokazati kao pozitivna promena sa prosperitetom i bogatstvom na horizontu. Mostovi predstavljaju prelazni period u vašem životu kada ćete preći na novu fazu. Sanjati srušeni most pokazuje da u ovom trenutku ne biste trebali razmišljati o velikim promenama u svom životu. Videti kako se u snu ruši most znači da ste propustili veliku priliku.

Sanjati Motor

Videti motor u snu predstavlja vaše srce i njegovu snagu. Sanjati da vam je motor pregoreo ili isključen, pokazuje da ste izdani.

Sanjati Motocikl

Videti ili voziti motocikl u snu simbolizuje vašu želju za slobodom i potrebu za avanturom. Možda pokušavate da pobegnete od neke situacije ili neke druge odgovornosti u svom budnom životu. Motocikl je takođe simbol sirove seksualnosti.

Sanjati Močvaru

Videti močvaru u snu simbolizuje aspekte vas koji su potisnuti i mračni. Možda se osećate nesigurno. San može biti i igra reči o osećaju preplavljenosti posla, veze ili drugog emocionalnog opterećenja. Sanjati da hodate kroz močvarno područje predskazuje da ćete se naći u nepovoljnoj situaciji. Razočarenja u ljubavi takođe mogu biti implicirana iz ovog simbola. Trpećete mnogo nezadovoljstva zbog nerazumnog ponašanja onih oko vas. Manje negativno, hodanje kroz močvaru znači da ćete doživeti prosperitet i zadovoljstvo, ali sa opasnim i intrigantivnim sredstvima. Sanjati da hodate močvarnim predelima ukazuje na to da će vaše neprestane brige i radoholičko ponašanje dovesti do zdravstvenih problema.

Sanjati Mravojeda

Videti mravojeda u snu upozorava da morate biti oprezni pre nego što uđete u bilo kakve poslovne sporazume.

Sanjati Mrežu

Videti mrežu u snu ukazuje na to da ste uhvaćeni u komplikovanu životnu situaciju.

Sanjati Mrave

Videti mrave u snu ukazuje na vaše opšte nezadovoljstvo u svakodnevnom životu. Osećate se zanemareno i beznačajno. Sitne stvari će vas nervirati tokom narednog dana. Naučićete da će saradnja biti jedini način da ostvarite svoje želje. Mravi takođe simbolizuju naporan rad, marljivost i istrajnost. Očekuje se povećanje poslovnih aktivnosti. Što je manje pozitivno, mravi simbolizuju društveni konformizam i masovnu akciju. S tim u vezi, možda ćete smatrati da je vaš život previše strukturiran i uredan. Prema biblijskim tumačenjima, mravi simbolizuju vašu tromost u pogledu Božjih stvari.

Sanjati Mrlju

Videti mrlju u snu pokazuje površnu i reverzibilnu grešku u vašem životu. Razmotrite i analizirajte supstancu i boju mrlje i lokaciju same mrlje.

Sanjati Mrtve

Videti mrtve u snu, unapred upozorava da ste pod uticajem negativnih ljudi i da se motate oko pogrešne gomile. Možete pretrpeti materijalni gubitak. Ovaj san može takođe biti način da rešite svoja osećanja sa onima koji su preminuli. Videti i razgovarati sa svojim mrtvim ocem u snu ukazuje na to da ćete ući u nesrećnu transakciju ili pokvaren posao. Temeljno razmislite o svojim odlukama pre nego što ih donesete.

Videti svoju mrtvu majku u snu ukazuje na vašu jadnu i zlobnu prirodu prema drugima oko vas. Videti svoje mrtve roditelje u snovima može značiti vaše strahove da ćete ih izgubiti ili način na koji se nosite sa gubitkom. Možda želite tu poslednju priliku da im kažete svoje poslednje zbogom.

Videti svog mrtvog brata, sestru, rođaka ili prijatelja, pokazuje da vam nedostaju i da pokušavate da oživite svoja stara iskustva koja ste imali sa njima. U pokušaju da održite korak sa tempom svog svakodnevnog budnog života, vaši snovi mogu poslužiti kao jedini izlaz u suočavanju i pomirenju sa gubitkom voljene osobe.

Sanjati Mrtvačka Kola

Videti mrtvačka kola u snu pokazuje da prelazite u novu fazu. Morate da ponesete i pustite sve nedovršene stvari. Počnite da preduzimate akcije i pravite neophodne promene koje će vas odvesti na ovaj novi prelazni nivo.

Sanjati Mrtvački Sanduk

Ako je mrtvački sanduk prazan, to sugeriše da imate neke nepomirljive razlike. Videti telo u mrtvačkom sanduku ukazuje na to da ćete proći kroz period depresije. Možda se osećate ograničeno i nemate ličnu slobodu. Možda postoji mrtva ili propadajuća situacija ili problem u vašem životu i ovaj san skreće pažnju na to. Vreme je da prekinete ovu situaciju ili vezu.

Sanjati Muve

Videti muve u snu simbolizuje osećaj krivice ili neuspeh plana. Muve takođe mogu da upozoravaju na zaraznu bolest ili okruženje neprijatelja. Ako sanjate da ubijate ili istrebljujete muve, to znači da ćete povratiti svoju čast nakon što ste pali iz milosti i da ćete ponovo osvojiti srce koje ste nameravali.

Sanjati Muža

Videti svog muža u snu ukazuje na vaš odnos sa mužem i nesvesna osećanja koja gajite prema njemu. Sanjati da imate muža (ali ga nemate u životu), simbolizuje neku vrstu partnerstva i/ili posvećenosti. Često je takođe reprezentativan za kvalitete vašeg oca u kojima ste projektovali na ovu figuru ili mušku stranu svoje ličnosti.

Sanjati Muzej

Videti muzej u snu ukazuje na to da ćete proći kroz neka živopisna i raznolika iskustva u svom usponu na društvenoj lestvici. Pokazaće se da će vas vaš netradicionalni put ka uspehu učiniti jedinstvenim i izdvojiti se od drugih. Alternativno, muzej može predstavljati istoriju vas i vaše prošlosti.

Sanjati Muziku

Čuti harmoničnu i umirujuću muziku u snu je dobar znak prosperiteta, zadovoljstva i izražavanja vaših emocija na pozitivan način. Muzika služi za lečenje duše. Čuti neskladnu muziku u snu ukazuje na nesreću i nevolje u kući.

Sanjati Muzičke Instrumente

Videti muzičke instrumente u snu simbolizuje očekivanje zabave i zadovoljstva. Videti polomljene muzičke instrumente u snu znači da će užitke prekinuti zli prijatelji.

Sanjati Municiju

Videti municiju u snu ukazuje na to da će se vaš trenutni poduhvat na kraju pokazati plodonosnim.

Sanjati Munju

Videti munju u snu ukazuje na iznenadnu svesnost, uvid i pročišćenje. Alternativno, munja može značiti šokantan preokret događaja. To sugeriše da mnoge sile koje upravljaju vašim životom mogu biti van vaše kontrole. Sanjati da vas je udario grom simbolizuje nepovratne promene koje se dešavaju u vašem životu. To je svojevrsna transformacija.

Sanjati Mutno

Imati mutan san pokazuje da postoji nešto sa čime se ne suočavate ili odbijate da vidite. Takođe predstavlja tajne i zabunu. Možda mislite da neko pokušava da sakrije nešto od vas.

Sanjati Mucanje

Sanjati da mucate pokazuje vašu nesposobnost da se čujete ili da se jasno izrazite. Možda pokušavate da sakrijete kako se zaista osećate.

Sanjati Mučenika

Sanjati da ste mučenik ukazuje na to da će vam rivali u vašoj blizini verbalno povrediti. Videti mučenike u snu znači lažne prijatelje, porodične nemire i gubitak.

Sanjati Mučenje

Sanjati da vas muče pokazuje da se osećate žrtvom ili bespomoćno u nekoj vezi ili situaciji. Sanjati da mučite druge znači poteškoće u ostvarivanju svojih ciljeva i planova za uspeh.

Sanjati Mučnina

Ako sanjate da imate mučninu, to ukazuje na to da patite od bolesne situacije ili stanja iz kojeg pokušavate da se oslobodite.

Sanjati Muškarca

Videti muškarca u snu znači muški aspekt sebe – stranu koja je asertivna, racionalna, agresivna i/ili takmičarska. Ako vam je muškarac poznat, onda san može odražavati vaša osećanja i brige o njemu. Ako ste žena i sanjate da ste u zagrljaju muškarca, sugeriše da prihvatate i pozdravljate svoju jaču asertivnu ličnost. Takođe može naglasiti vaše želje da budete u vezi i vašu sliku idealnog muškarca. Videti starca u snu predstavlja mudrost ili oprost.

Slični Članci