Šta Znači Sanjati na Slovo “L”

sanjati na slovo l znacenje

Sanjati Lavirint

Sanjati da ste u lavirintu znači da morate da se bavite zadatkom na direktnijem nivou. Vi otežavate situaciju nego što zaista jeste. Alternativno, lavirint može da simbolizuje vaš život i njegove preokrete.

Sanjati Laboratoriju

Sanjati da ste u laboratoriji ukazuje na to da eksperimentišete sa svojim unutrašnjim osećanjima, uverenjima i strahovima i testirate sebe. Alternativno, možda prolazite kroz neku vrstu transformacije.

Sanjati Labuda

Videti labuda u jezeru ili ribnjaku dobar je znak, signalizirajući budućnost prestiža i bogatstva. Labudovi su simbol milosti, lepote i dostojanstva.

Sanjati Lance

Videti lance u snu ukazuje na vašu potrebu da se oslobodite rutine, stare ideje ili veze. Ako ste vezani lancima, onda je neki deo vas nasilno pod kontrolom.

Sanjati Laktove

Videti sopstvene laktove u snu, pokazuje da morate da napravite prostor za sebe. Vaš san može izraziti oklevanje ili strah u stvaranju sopstvenog prostora zbog straha da ćete biti pod prevelokom pažnjom. Ako sanjate da vam je lakat ranjen, to ukazuje na vašu nesposobnost da funkcionišete u nekoj budnoj situaciji. Takođe se može odnositi na neku seksualnu anksioznost. Desni lakat se odnosi na moralna i etička pitanja, dok levi lakat predstavlja pasivnost i vaše nerazvijene karakteristike.

Sanjati Lava

Videti lava u snu ukazuje na izraz besa koji ste neko vreme držali u sebi. Sanjati lava u snu simboliše veliku snagu, agresiju i moć. Savladaćete svoje emocije i/ili poteškoće. Kao kralj džungle, lav takođe predstavlja kraljevstvo, vođstvo, ponos i dominaciju. Imate veliki uticaj na druge. Možda ćete takođe morati da budete uzdržani u svom ličnom i društvenom životu. Sanjati da vas je napao lav pokazuje da morate savladati mnoge prepreke. Morate se odupreti sili koja vas vodi u samouništenje.

Sanjati Lavinu

Videti lavinu u snu ukazuje na vaše besne emocije koje su dugo suzdržavane i potiskivane. Možda se niste nosili s njima na produktivan način i sada će vaše emocije izbiti u nasilni bes. Alternativno, simbolizuje neizbežne stresove i pritiske u vašem životu.

Sanjati Lavež

Čuti lajanje u snu predstavlja vašu sklonost da lajete na ljude umesto da pitate ili ljubazno razgovarate. To takođe može ukazivati na to da nervirate druge, da ste mrzovoljni ili nervozni. Videti psa koji radosno laje u snu simbolizuje zadovoljstva i mnogo društvenih aktivnosti. Ako pas žestoko laje, onda to predstavlja vašu naviku da nepotrebno lajete na ljude i situacije oko vas. To može značiti i neprijateljske saputnike.

Sanjati Laganje

Ako sanjate da vas neko naziva lažovom, to znači da će vas iznervirati neka lažljiva osoba. Sanjati da lažete sugeriše da pokušavate da se zavarate da verujete u nešto što je protiv vaših prirodnih instinkta ili dugo održavanih vrednosti. Zapitajte se šta krijete od sebe ili od drugih. Sanjati da je neko lažov pokazuje vaše sve veće nepoverenje prema toj osobi. Možda ste izgubili veru u tu osobu. Alternativno, to sugeriše da više niste toliko samouvereni. Ako sanjate da je vaš ljubavnik lažov, to unapred upozorava da će vaše neprijatno raspoloženje odbiti cenjena prijateljstva.

Sanjat Lakiranje

Sanjati da lakirate nameštaj ukazuje na vašu pobedu u bitci, ali neuspeh u ratu. Sanjati da vidite nekoga kako lakira nameštaj znači gubitak i pretnju od opasnosti.

Sanjati Lale

Videti lale u snu pokazuje nove početke. Ti voliš život! Lale su takođe simbol vere, milosrđa i nade.

Sanjati Laser

Videti laser u snu simbolizuje jasnoću i istinu. Vidite i razumete stvari mnogo jasnije.

Sanjati Lebdenje

Sanjati da lebdite znači prihvatanje, otpuštanje svojih problema ili briga i jednostavno kretanje tokom. Vi doživljavate novopronađenu slobodu. To takođe ukazuje da ćete se pokazati kao pobednici u svojim preprekama koje trenutno mogu izgledati neodoljive. Sanjati da lebdite u vazduhu simbolizuje slobodu od ograničenja. Možda ste pobegli ili se izvukli iz teške situacije ili veze.

Sanjati Led

Videti polomljen ili prljav, mutan led ukazuje na nevolje i loše osećanja između prijatelja ili zlonamerne osobe koje su motivisane ljubomorom spremaju zaveru protiv vas. Ako vidite čisti led, to znači da vam nedostaje protok ideja, misli i emocija. Napredak je stao. Možda se osećate emocionalno paralizovano ili ukočeno.

Sanjati Leđa

Sanjati o vašim leđima, predstavlja vaše stavove, snage, terete i stav u svetu. Takođe se može odnositi na stres i pritisak koji neko vrši na vas. Videti gola leđa u snu simbolizuje tajne koje ste možda krili od drugih ili aspekte sebe koje ste skrivali i zaklanjali. Razmislite o igri reči, „pazite ko vam radi iza leđa!“; ovaj san vam možda govori upravo to. Tradicionalno, videti leđa u snu, unapred upozorava da nikome ne treba da pozajmljujete novac. Videti osobu koja vam okreće leđa znači da ćete biti duboko povređeni zbog zavisti i ljubomore.

Sanjati Lek

Ako sanjate da drugima dajete lekove, to ukazuje na to da ćete planirati da naudite nekome ko vam veruje. Sanjati da uzimate lekove predstavlja period emocionalnog i/ili duhovnog isceljenja. To takođe pokazuje da su nevolje koje doživljavate samo privremene.

Sanjati da posedujete ili uzimate lekove ukazuje na vašu potrebu za „brzim rešenjem“. Možda se okrećete potencijalno štetnoj alternativi kao trenutnom bekstvu od svojih problema. Zapitajte se zašto su vam potrebni lekovi. Šta se nadate da će vam lekovi postići?

Sanjati Lenjivca

Videti lenjivca u snu pokazuje vašu pasivnost u situaciji. Morate pokazati svoje prisustvo. Lenjivac je takođe simbol nežnosti, lenjosti ili nedostatka ambicija.

Sanjati Lepak

Videti lepak u snu pokazuje strah da ćete biti zarobljeni u nekoj situaciji i da nećete moći da izađete iz nje. Možda se plašite partnerstva ili posvećenosti i opšteg nepoverenja u ljude oko vas. Sanjati da nešto lepite, sugeriše da spajate aspekte sebe i priznajete one ranije odbačene delove.

Sanjati Leptira

Videti leptira u snu znači da imate potrebu da se smirite. Leptiri takođe označavaju kreativnost, romantiku, radost i duhovnost. Možda prolazite kroz transformaciju u novi način razmišljanja. Videti prelepog šarenog leptira u snu znači pozitivan utisak koji ćete ostaviti na nekom budućem društvenom skupu.

Sanjati Letenje

Sanjati da letite ukazuje na osećaj slobode gde ste se u početku osećali ograničeno. Sanjati da letite sa crnim krilima ukazuje na gorka razočarenja.

Sanjati Leto

Sanjati o letu predstavlja rast, znanje i zrelost. Pokazujete toleranciju i širite svoje područje razumevanja.

Sanjati Lečenje

Sanjati o lečenju predstavlja vašu potrebu za emocionalnim i/ili fizičkim lečenjem. Morate pronaći moć da ispravite stvari u svom životu i brinete o njima.

Sanjati Lešinare

Videti lešinare u snu predskazuje događaje koji mogu da vam nanesu štetu.

Sanjati Lignje

Videti lignje u snu sugeriše da se nesvesno osećate ugroženo. Vaše rasuđivanje takođe može biti pomućeno. Možda trenutno ne vidite stvari previše jasno. Alternativno, simbolizuje pohlepu. Uvek se radi o tome šta želite.

Sanjati Lim

Videti lim u snu predstavlja mentalnu i intelektualnu ekspanziju. Proširujete svoj um i otvarate se novim iskustvima.

Sanjati Limuzinu

Videti limuzinu u snu pokazuje da imate preterani osećaj sopstvene vrednosti i važnosti. Možda ćete takođe osetiti potrebu da se pokažete i impresionirate druge. Pored navedenog, ako je limuzina crne boje, to sugeriše da niste voljni da pravite promene ili popuštate drugima. Alternativno, može da simbolizuje prestiž, bogatstvo i moć.

Sanjati Liticu

Sanjati da stojite na ivici litice znači da ste došli do povećanog nivoa razumevanja, nove svesti i nove tačke gledišta. Možda ste dostigli kritičnu tačku u svom životu i možda se plašite da izgubite kontrolu.

Sanjati Lisice (policajske)

Videti par lisica u snu ukazuje na bolest i nesreću. Sanjati da ste u lisicama sugeriše da nešto ili neko koči vaš uspeh. Prilike su vam zatvorene. Doživljavate gubitak snage i efikasnosti. Videti druge u lisicama u snu znači da ćete pobediti svoje protivnike.

Sanjati Lisicu

Videti lisicu kako vreba u snu, predstavlja pamet i snalažljivost. Morate koristiti svoj uvid i intelekt da biste rešili neki problem. Možda treba da sakrijete svoje misli i/ili da ćutite. Alternativno, pokazuje period izolacije ili usamljenosti. To je dobar način da iskoristite ovo vreme za razmišljanje.

Sanjati Lift

Sanjati da se penjete u liftu ukazuje na to da ćete brzo napredovati do statusa i bogatstva. Možda ste se podigli na viši nivo svesti i gledate na svet sa uzvišenije tačke gledišta. Silazak u liftu znači da će vas nesreće zgnječiti i obeshrabriti. Akcija lifta nagore i nadole može predstavljati uspone i padove vašeg života koji izlaze iz vaše podsvesti i uranjaju u vašu svest. Sanjati da je lift u kvaru ili da vas ne pušta, simbolizuje da su vam emocije izmakle kontroli.

Sanjati Lišće

Videti lišće u snu ukazuje na novu sreću i poboljšanje u vašim poslovima. Posebno videti sveže zeleno lišće znači da ćete sresti bogatog saputnika za koga ćete se udati. Videti smeđe ili uvelo lišće u snu ukazuje na pale nade, očaj i gubitak.

Sanjati Lobanju

Videti lobanju u snu simbolizuje opasnost, zlo i smrt. Alternativno, predstavlja tajne uma. Možda držite stvari skrivenim.

Sanjati Lov

Sanjati da lovite znači da tražite ili težite da ispunite neke unutrašnje želje, bilo emotivne ili fizičke. Možda ste u potrazi za rešenjem ili u potrazi za seksualnim osvajanjem. Sanjati da lovite i ubijate životinju ukazuje na to da pokušavate da potisnete ili uništite instinktivni deo sebe.

Sanjati Losa

Videti losa u snu simbolizuje snagu i izdržljivost. To je pokazatelj da treba da provodite više vremena sa prijateljima i da jedete zdravije.

Sanjati Lomaču

Videti lomaču u snu sugeriše da morate pronaći novi put i krenuti ka drugom cilju.

Sanjati Lopatu

Videti lopatu u snu sugeriše da tražite svoj identitet, znanje, uvid i unutrašnji intelekt. Vi ste u potrazi za novim razumevanjem svog budnog života i istinskog Ja. Alternativno, možda se previše trudite da pronađete istinu o problemu.

Sanjati Lopova

Sanjati da ste lopov ukazuje na mnogo neprijatnosti u vašem društvenom životu i nevolje u vašem poslu. Možda takođe prelazite svoje granice. Sanjati da ste u poteri ili uhvatili lopova znači da ćete pobediti svoje rivale. Sanjati da ste svedok krađe pokazuje da drugi troše i kradu vaše vreme, energiju i ideje.

Sanjati Loptu

Ako sanjate da igrate loptu, to znači da ćete čuti dobre vesti. Sanjati da gledate utakmicu sa loptom znači da morate da prevaziđete svoju stidljivost. Ponekad ste previše samosvesni.

Sanjati Loše Varenje

Ako sanjate loše varenje, to simbolizuje nezdravo i sumorno okruženje. Možda ste doneli odluku ili postoji situacija u koju ste uključeni i koja vam ne odgovara.

Sanjati Ludi

Sanjati da ste ludi predskazuje loše zdravlje ili katastrofalne rezultate za nove poduhvate. Videti lude ljude u snu znači da vas okružuju patnja i siromaštvo.

Sanjati Luk (povrće)

Videti luk u snu ukazuje na to da ćete zbog svog uspeha biti meta ljubomore, inata i zavisti. To takođe može značiti da postoje duboki slojevi kroz koje morate da prođete i otkrijete u vezi sa problemom ili situacijom. Sanjati da jedete luk simbolizuje da ćete prevazići sve suprotnosti. Videti prženi luk, znači manji dobitak u poslu.

Sanjati Luk (na gradjevini)

Videti luk u snu ukazuje na vaš uspon ka uspehu kroz vaše nepopustljive teške napore. Sanjati da prolazite ispod luka ukazuje na to da će drugi tražiti vaš savet. Videti pali luk u snu simbolizuje jadnu situaciju i pale nade.

Sanjati Luk i Strelu

Videti luk i strelu u snu predstavlja kombinaciju ženske i muške energije. Može se odnositi na vaš libido ili neku seksualnu energiju/želju. Alternativno, simbolizuje bes, agresiju ili napetost. Ovaj simbol iz snova takođe može biti metafora da težite savršenstvu.

Sanjati Lulu

Videti lulu u snu pokazuje da ste otvoreni za nove ideje. Takođe može predstavljati vašu vezu sa onima oko vas. Sanjati da pušite lulu u snu znači znanje ili svest o božanskom koje prevazilazi intelekt, često u skladu sa molitvom ili meditacijom.

Sanjati Lupu

Gledanje kroz lupu u snu ukazuje na neuspeh da svoj posao obavite na zadovoljavajući način.

Sanjati Lutku

Videti lutku u snu sugeriše da dozvoljavate drugima da vas kontrolišu. Lako vas pokolebaju drugi i osećate da se ne možete zauzeti za sebe. Sanjati da lutka oživljava ukazuje na vašu želju da budete neko drugi i da pobegnete od sadašnjih problema i odgovornosti. Lutke mogu poslužiti kao sredstvo za ostvarivanje vaših želja. Videti lutku u snu simbolizuje detinjsku nevinost i veselu zabavu. Sanjati da se igrate sa lutkom predstavlja nedostatak komunikacije između vašeg svesnog i nesvesnog uma. Možda imate i nezreo stav prema suprotnom polu.

Sanjati Lutriju

Sanjati da igrate lutriju sugeriše da se previše oslanjate na sudbinu umesto da preuzmete odgovornost za svoje postupke/odluke. Morate ponovo da razmotrite neki problem/situaciju pre nego što se posvetite tome. Sanjati da dobijate na lutriji predstavlja vašu unutrašnju želju da živite bez brige o finansijskim i materijalnim nevoljama.

Slični Članci