Šta Znači Sanjati na Slovo „A“

Sanjati Abortus

Za ženu sanjati o abortusu predskazuje da razmišlja o takvoj odluci. Ili je možda prošla kroz abortus i sanja o tome. Iako ovaj san može biti uznemirujući za sanjara, on je način lečenja od traume i rada ka samoprihvatanju. Ovaj san može biti i poruka za vas da vodite računa o svom zdravlju. Ako muškarac ima ovaj san, ukazuje na neuspehe u finansijama i ljubavi.

Sanjati Akrobatu

Videti akrobatu u snu ukazuje na to da ćete biti ometani i sprečeni da izvršite svoje zadatke zbog drugih. Ako sanjate da izvodite akrobaciju, to znači da će spletke vaših rivala postati prilično nepodnošljive.

Sanjati Adama i Evu

Videti Adama i Evu u snu ukazuje na događaj u vašem životu koji će uzrokovati da izgubite nade i šanse za uspeh.

Sanjati Agresiju

Sanjati da u snu pokazujete agresiju znači potisnute seksualne potrebe. To je takođe odraz sukoba u vašem budnom životu.

Sanjati Agoniju

Sanjati da ste u agoniji ukazuje na to da će zadovoljstvo biti prekinuto velikom brigom.

Sanjati Avion

Videti avion u snu predskazuje da ćete prevazići svoje prepreke i uzdići se na novi nivo istaknutosti i statusa. Možda ćete doživeti višu svest, novopronađenu slobodu i veću svesnost. Sanjati da se vozite avionom implicira važnu prelaznu fazu u vašem životu koja će vas odvesti od planiranog puta. U vašem životu će se desiti promene koje će vas odvesti u nove pravce i nove visine. Sanjati da se avion srušio znači da ste sebi postavili previsoke i nerealne ciljeve i da ste u opasnosti da se srušite. Alternativno, vaš nedostatak samopouzdanja, samoporažavajući stav i sumnja u ciljeve koje ste sebi postavili predstavljaju avion koji se srušio; ne verujete u svoju sposobnost da postignete te ciljeve. Gubitak moći i nesigurnost u postizanju vaših ciljeva takođe su označeni. Sanjati da je avion otet ukazuje na uznemirujuća osećanja i prošle emocije u vašem nesvesnom umu.

Sanjati Advokata

Sanjati da ste advokat znači da ćete biti uspešni u profesiji koju ste izabrali. Sanjati da ste na bilo koji način povezani sa advokatom ukazuje na to da ćete se naći usred skandala koji će dovesti do pogrdnih kritika.

Sanjati Aerodrom

Videti prometan aerodrom u snu ukazuje na želju za slobodom, visokim idealima, ambicijama i nadama. To je pokazatelj da se bližite novom poglavlju u vašem životu. Neka nova ideja se razvija ili je spremna za poletanje. Možda doživljavate novu vezu, novu karijeru ili novu avanturu. Sanjati napušteni aerodrom pokazuje da će vaši planovi putovanja biti promenjeni ili odloženi.

Sanjati Ajkulu

Videti ajkulu u snu predstavlja osobu koju vidite kao pohlepnu i beskrupuloznu. Ova osoba ide za onim što želi bez obzira na dobrobit i osetljivost drugih. Ajkula takođe može biti aspekt vaše ličnosti koja pokazuje ove kvalitete. Alternativno, možda prolazite kroz težak, bolan ili neprijatan emocionalni period. Ajkula simbolizuje osećanja besa, neprijateljstva i žestine. Možete biti emocionalna pretnja sebi ili drugima.

Sanjati Alat

Videti ili koristiti alat u snu predstavlja vaše samoizražavanje, veštine i sposobnosti. Koristite resurse koji su vam dostupni. Možda treba da krenete ka drugom pravcu. Alternativno, to sugeriše da je situaciji ili vezi potrebna određena kontrola. Prema Frojdu, alati su simboli penisa i stoga su alati koji se koriste simbolični snošaj.

Sanjati Albatrosa

Videti albatrosa u snu simbolizuje ranjivost i rizik od izlaganja. Ako u snu vidite umirućeg ili mrtvog albatrosa, to ukazuje na teške uslove i neposrednu lošu sreću pred vama.

Sanjati Albino Osobu

Videti albina u snu predstavlja čistotu ili večni život. Morate biti prihvatljiviji i tolerantniji. Sanjati da se plašite albino figure sugeriše da ste iracionalno zabrinuti za dobrobit voljene osobe. To takođe može značiti poricanje.

Sanjati Album

Videti album u snu pokazuje da ste okruženi pravim prijateljima. Sanjati da gledate slike u foto-album sugeriše da niste voljni da napustite svoja sećanja i prošlost. Vi idealizujete o prošlosti.

Sanjati Alkohol

Sanjati da umereno uživate u alkoholu znači zadovoljstvo u odlukama koje ste doneli. Šanse za uspeh su verovatne. Sanjati da previše konzumirate alkohol ukazuje na osećanje neadekvatnosti i žaljenja. Gajite strah da ćete biti otkriveni kakvi ste zaista. Alkohol vam može poslužiti kao način da pobegnete ili izgovor za nešto što ste uradili.

Sanjati Aligatora

Videti aligatora u snu ukazuje na izdaju, prevaru i skrivene instinkte. To može biti signal za vas da zauzmete novi pogled na situaciju. Alternativno, aligator predstavlja isceliteljske moći i kvalitete.

Sanjati Auru

Videti auru oko sebe ili nekog drugog sugeriše da su vam neke važne informacije prenete u snu i da morate da obratite pažnju na poruku.

Sanjati Auroru Borealis

Videti auroru borealis (polarnu svetlost) u snu ukazuje na pozitivno duhovno iskustvo ispunjeno toplinom i ljubavlju.

Sanjati Autogram

Sanjati da tražite autogram pokazuje vašu želju da budete poput osobe čiji autogram tražite. Možda tražite neki oblik odobrenja. Sanjati da neko traži vaš autogram sugeriše da nekome dajete saglasnost ili odobrenje.

Sanjati Autopsiju

Videti autopsiju u snu sugeriše da ste odvojeni od svojih osećanja ili da ste lišeni emocija. Morate pažljivo proceniti posledice svojih postupaka.

Sanjat Astronauta

Videti ili sanjati da ste astronaut, pokazuje da proširujete svoju svest. Koristiš informacije koje imaš i koristiš ih na najbolji način.

Sanjati Azil

Sanjati da ste u azilu ukazuje na bolest i lošu sreću koja vas čeka. Bićete podvrgnuti nekom psihičkom naprezanju.

Sanjati Ananas

Videti ananas u snu predstavlja samopouzdanje, ambiciju i uspeh. Samouvereni ste u ono što radite. Alternativno, pokazuje seksualne probleme i probleme gubitka kontrole.

Sanjati Atletu

Sanjati da ste sportista sugeriše da ste se gurnuli do krajnjih granica. Postigli ste nešto za šta ste mislili da ne možete.

Sanjati Atlas

Sanjati da gledate u atlas ukazuje na to da ćete pažljivo nacrtati svoje planove pre nego što preduzmete bilo kakve promene ili putovanje.

Sanjati Atomsku Bombu

Sanjati nuklearnu bombu ukazuje na osećaj bespomoćnosti, pretnje i gubitak kontrole. Možda doživljavate veliko neprijateljstvo i bes do te mere da ste destruktivni. Alternativno, možda izražavate želju da izbrišete neki aspekt sebe. To takođe može biti indikacija da se nešto ključno i dragoceno za vas završilo i da će doći do važnih promena.

Sanjati Aukciju

Sanjati da kupujete na aukciji ukazuje na sreću, svetle izglede i obilje.

Sanjati Audiciju

Sanjati da ste na audiciji pokazuje osećanje nesigurnosti i problema sa izražavanjem. Osećate da ste stavljeni na iskušenje i da ste stavljeni u ranjivu situaciju. Stav i ponašanje publike će vas takođe voditi u tome kako mislite da vas drugi doživljavaju.

Sanjati Autobus

Sanjati da čekate autobus pokazuje privremeni zastoj u postizanju vaših ličnih ciljeva. Sanjati da ste na autobuskoj stanici sugeriše da ste dostigli neki novi nivo ili fazu u svom emocionalnom ili fizičkom životu. Sanjati da se vozite autobusom znači da idete zajedno sa gomilom. Nedostaje vam originalnosti i ne preuzimate kontrolu nad tim kuda ide vaš život. Sanjati da ste u saobraćajnoj nesreći u kojoj učestvuje autobus ukazuje na to da ćete se naći u neprijatnoj situaciji. Vaše finansije će biti pogođene na negativan način, što će uzrokovati veliku frustraciju.

Sanjati Auto

Sanjati da vozite automobil znači vašu ambiciju, vašu volju i vašu sposobnost da prelazite iz jedne faze svog života u drugu. Razmislite koliko je vožnja automobila glatka ili gruba. Bez obzira da li vozite automobil ili ste suvozač, ukazuje na vašu aktivnu ili pasivnu ulogu u vašem životu. Ako se nalazite na zadnjem sedištu automobila, to pokazuje da se spuštate i dozvoljavate drugima da preuzmu kontrolu. Ovo može biti rezultat niskog samopoštovanja ili niskog samopouzdanja. Sve u svemu, ovaj simbol sna je pokazatelj vaše zavisnosti i stepena kontrole koji imate nad svojim životom.

Videti parkirani automobil u snu sugeriše da morate da usmerite svoje napore i energiju na drugo mesto. Možda bespotrebno trošite svoju energiju na beskorisni poduhvat. Alternativno, parkirani automobil simbolizuje vašu potrebu da se zaustavite i uživate u životu. Sanjati da vas je skoro udario automobil sugeriše da su vaš životni stil, uverenja ili ciljevi možda u sukobu. Takođe može biti simbol potresnog iskustva ili povređenog ponosa.

Sanjati Asteroid

Videti asteroid u snu predstavlja duhovnu poruku odozgo. Uskoro ćete biti prosvetljeni nekim znanjem. Alternativno, to ukazuje na razmišljanje, ideje i misli. Ako asteroid udari u Zemlju, to pokazuje da se vaše idealističke ideje pogoršavaju i da se razbijaju.

Sanjati Astmu

Sanjati da imate astmu znači nesigurnost i emocionalnu nestabilnost.

Sanjati Astrologiju

Sanjati o astrologiji sugeriše da ste zabrinuti za svoju budućnost. Vaša astrološka prognoza iz snova može ponuditi značajnu poruku koju treba pažljivo analizirati i kako se ona odnosi na vaš život.

Sanjati Aziju

Sanjati da ste u Aziji sugeriše da se morate prilagoditi nekoj situaciji. Ako putujete u Aziju ili razmišljate o poseti Aziji, onda vaš san može ukazivati na vaše očekivanje takvog putovanja. Videti Azijatsku osobu u snu predstavlja aspekt vašeg ličnosti koji vam je nepoznat. Pored toga, videti stariju Azijatsku osobu, predstavlja mudrost i znanje.

Sanjati Armadila

Videti oklopnika u snu ukazuje na vašu potrebu da budete odlučniji i da ne dozvolite drugima da vas pregaze. Takođe sugeriše da morate obratiti više pažnje.

Sanjati Aromu

Osećati slatke arome u snu predskazuje da ćete imati radosno zadovoljstvo ili ćete uskoro dobiti poklon.

Sanjati Artritis

Sanjati da imate artritis pokazuje da imate poteškoća u postizanju svojih ciljeva. Nedostaje vam motivacija i/ili želja da nastavite sa svojim planovima. Alternativno, osećate se bespomoćno da bilo šta uradite.

Sanjati Aktovku

Videti ili nositi aktovku u snu predstavlja vaš nivo ili spremnost u nekoj situaciji ili okolnostima. Takođe se odnosi na vaše brige i brige oko posla i putovanja.

Sanjati Akvarijum

Videti akvarijum u snu znači da ste priznali svoje emocije, ali se još niste suočili sa njima. Dakle, to se može odnositi na vaše nesvesne misli ili potisnute seksualne želje. Takođe, možete osećati da vaš život ne ide nikuda ili da osećate da se vrti u krug. Alternativno, akvarijum može ukazivati na to da morate da se smirite i odvojite malo vremena za sebe da se opustite i odmorite.

Sanjati Anksioznost

Sanjati da doživljavate neku anksioznost u vezi sa nekom aferom je odraz onoga što možda osećate tokom svog budnog života. Možda imate potisnute misli, neizražene emocije, ogorčenost i neprijateljstvo koji pokreću vaš anksiozni san. Ovaj san takođe znači da pogubno mešate posao sa zadovoljstvom.

Sanjati Apokalipsu

Sanjati apokalipsu ukazuje na emotivnu i dramatičnu promenu koja se dogodila u unutrašnjosti vas. San takođe može ukazivati na kraj jednog načina života i početak drugog.

Sanjati Animaciju

Sanjati da gledate animaciju sugeriše da možete pronaći humor i komediju u većini situacija. Skloni ste da stvari shvatate olako.

Sanjati Antilopu

Videti antilopu u snu simbolizuje da će se vaše visoke ambicije ostvariti velikim utroškom energije. Doživećete naglo poboljšanje u svom materijalnom stanju. Videti antilopu kako se u snu srušila znači da ste krivi za raskinutu ljubavnu vezu.

Sanjati Antikvitete

Sanjajući o antikvitetima, predstavljaju vaše vremenske vrednosti, tradiciju i mudrost. Simbolizuje nešto originalno ili dokazano. Ako ne volite ili ne cenite antikvitete, onda to sugeriše da se udaljavate od zastarelih uslova iz detinjstva ili starih načina razmišljanja. Negativno, možda odbacujete ili odbijate nešto vredno što biste zaista trebali prihvatiti i obratiti pažnju.

Sanjati Anđele

Videti anđele u snu ukazuje na neobične poremećaje u vašoj duši. Anđeli simbolizuju dobrotu, čistotu i zaštitu i utehu i utehu. Obratite pažnju na poruku koju anđeli pokušavaju da prenesu. Ove poruke služe kao vodič ka većem ispunjenju i sreći. Anđeli se mogu pojaviti u vašem snu kao rezultat vaših zlih i zlobnih aktivnosti. Ako u snu vidite anđela kako drži svitak, to pokazuje visoko duhovni san. Vaša budućnost i ciljevi su vam jasniji. Poruka na svitku je posebno značajna.

Sanjati Amputaciju

Sanjati da su vam amputirani udovi ukazuje na napuštene talente i ozbiljan, trajni gubitak. To pokazuje vaša osećanja frustracije, nemoći i bespomoćnosti. Ponekad amputacija takođe može predstavljati situaciju koju ste ignorisali i koja je konačno dostigla kriznu tačku. Konkretno, sanjati da su vam ruke amputirane sugeriše da vam nedostaje motivacija. Sanjati da su vam amputirane noge sugeriše da ste ograničeni u pokretima i kuda želite da idete u životu.

Slični Članci