Šta Znači Sanjati na Slovo “O”

sanjati na slovo O značenje

Sanjati Oazu

Sanjati da tražite oazu simbolizuje unutrašnje strahove, nesigurnost i nepovoljne uslove. Sanjati da se odmarate u oazi ukazuje na uspeh u poslovnim i finansijskim stvarima. Možda će vam biti potreban i odmor.

Sanjati Obilazni Put

Videti zaobilaznicu u snu ukazuje na to da ste naišli na prepreku u nekom aspektu svog života. Možda ne želite da se direktno suočite sa nečim i stoga morate da pokušate da nađete način da to zaobiđete.

Sanjati Oblake

Videti pahuljaste bele oblake u snu predskazuje uspešan izgled u vašim nastojanjima. Problem u vašem budnom životu se možda razjašnjava.

Videti sive i tmurne oblake u snu znači kamenit i turbulentan put ka ostvarenju vaših ciljeva. Takođe može ukazivati na depresiju ili bes. Vaše odluke mogu biti zamagljene na neki način.

Ako u snu vidite preteće ili olujne oblake, to pokazuje predstojeću erupciju emocija. To takođe predstavlja nedostatak mudrosti ili konfuzije u nekoj situaciji.

Sanjati Obraze

Videti svoje obraze u snu simbolizuje posvećenost, intimnost i bliskost. Takođe otkriva snagu vašeg karaktera i vaše mišljenje. Alternativno, obrazi takođe mogu biti sleng za zadnjicu.

Videti ružičaste obraze u snu ukazuje na životnu energiju, entuzijazam i vitalnost.

Sanjati Obrve

Primetiti obrve u snu predstavlja izraz čuđenja, neverice, iznenađenja ili sumnje. To takođe može ukazivati na zabrinutost ili neodobravanje.

Sanjati Oblačenje

Sanjati da imate problema sa oblačenjem ukazuje na to da će vam neka zla osoba zaokupiti um do te mere da nećete moći da uživate u svakodnevnom životu i njegovom zadovoljstvu.

Sanjati da ste obučeni u belo, predskazuje da ćete imati dugovečnost i dobro zdravlje tokom celog života.

Sanjati Ovna

Videti ovna u snu ukazuje na agresiju, energiju i impulsivnost. Možda sledite odluku kojoj treba pristupiti s više takta i obzira.

Takođe može da simbolizuje jake i moćne prijatelje koji će iskoristiti svoj uticaj i najbolje napore za vaše dobro. Sanjati da vas proganja ovan ukazuje na pretnju nesrećom.

Sanjati Ogledalo

Ako vidite svoj odraz u ogledalu, to sugeriše da razmišljate o mislima o svom unutrašnjem ja. Odraz u ogledalu je način na koji doživljavate sebe ili kako želite da vas drugi vide. Možda razmišljate o jačanju i promeni aspekata vašeg karaktera.

Ogledala simbolizuju maštu i vezu između svesnog i nesvesnog. Zbunjeni ste u svojim ciljevima u životu i možda imate nedostatak jasnoće.

Sanjati Ognjište

Videti ognjište u snu ukazuje na negu i porodične vrednosti.

Sanjati Ogradu

Videti ogradu u snu ukazuje na prepreku ili barijeru koja vam može stajati na putu. Možda ćete se osećati ograničeno u izražavanju. Da li se osećate ograđeno? Alternativno, može da simbolizuje potrebu za privatnošću. Možda želite da isključite ostatak sveta.

Sanjati da se penjete na vrh ograde znači uspeh. Ako se popnete preko ograde, to pokazuje da ćete svoje želje ostvariti ne tako legitimnim sredstvima. Sanjati da gradite ogradu ukazuje na čvrstu osnovu za buduće bogatstvo kroz vaš ekonomičan i marljiv karakter.

Sanjati da padate sa ograde znači da ste u nedoumici oko nekog projekta sa kojim niste u stanju da se nosite. Videti životinje kako skaču preko ograde u ograđeni prostor, predskazuje da ćete dobiti pomoć iz neočekivanog izvora. Videti ih kako iskaču, ukazuje na gubitak u trgovini.

Sanjati Ogradjenost

Sanjati da ste u ograđenom prostoru pokazuje da ste u odbrambenom režimu. Neka situacija u vašem budnom životu vas je stavila na oprez i budi potrebu da se zaštitite/odbranite.

Sanjati da se nalazite u zatvorenom prostoru koji se smanjuje pokazuje da se osećate uzdržano i ograničeno u nekim okolnostima. Predstavlja stvarna ili uočena ograničenja. Morate početi da testirate svoje granice da biste rasli.

Sanjati da se nalazite u staklenom ograđenom prostoru sugeriše da ste previše kritični prema osobi ili situaciji.

Sanjati Ogrlicu

Sanjati da ste izgubili ogrlicu upozorava da ćete uskoro tugovati za voljenom osobom. Sanjati da vam ljubavnik stavlja ogrlicu oko vrata označava ranu bračnu zajednicu ispunjenu ljubavlju.

Sanjati Odbijanje

Sanjati da nešto odbijate pokazuje da postoje osećanja ili situacije kojih želite da se rešite. Alternativno, možda odbijate da prihvatite situaciju koja vam se nameće. Sanjati da ste odbijenii ukazuje na nedostatak sopstvene vrednosti i otuđenje drugih.

Sanjati Odbojku

Sanjati da igrate odbojku predstavlja vašu neodlučnost i nesposobnost da preuzmete obaveze. Alternativno, pokazuje važnost saradnje i timskog rada. Morate naučiti da se oslanjate na druge umesto da sve radite sami.

Sanjati Odvod

Videti odvod u snu simbolizuje tok emocija. Ako je odvod začepljen, onda to ukazuje na potisnute ili prigušene emocije koje treba osloboditi i izraziti.

Sanjati Odeću

Sanjati svoju odeću simbolično je za vaše javno „Ja“ i kako vas doživljavaju. To je indikativno za čin koji ste izveli pred drugima. Odeća je takođe pokazatelj vašeg stanja i statusa u životu.

Sanjati da vam je odeća zaprljana i pokušavate da je očistite ukazuje na vaše pokušaje da promenite nešto u svom karakteru. Možda ćete morati da promenite svoje stare navike i stare načine razmišljanja.

Sanjati da se stalno presvlačite predstavlja potrebu za promenom i vašu potrebu da se uklopite u novu situaciju ili ulogu. Morate uspostaviti novu sliku o sebi.

Sanjati da vam odeća previše pristaje znači da se osećate ograničeno na neki način. Možda se osećate sputano u vezi ili sputani na poslu.

Sanjati da kupujete odeću predstavlja vašu zabrinutost zbog pokušaja da se uklopite ili da izgledate „prikladno“ u svojoj ulogi.

Sanjati Odjek

Čuti ili napraviti eho u svom snu, simbolizuje vašu potrebu da se ponovite kako biste bili saslušani i da bi vam drugi verovali. Takođe treba da obratite pažnju na snagu i uticaj sopstvenih reči. Čekate i nadate se reakciji onih oko vas. Takođe je simbol duše.

Sanjati Odlučnost

Sanjati da imate odlučnost predstavlja vašu ambiciju i ostvarenje vaših ciljeva. Odnosi se na vaš stav i ograničenja koja vam vi ili drugi nameću.

Sanjati Odnose

Sanjati o vašim budnim odnosima pokazuje ispunjenje želja. U svom stanju sna, možda ćete moći da se suočite sa problemima koje biste inače ignorisali ili se plašite da ih pokrenete.

Uporedite svoj odnos iz snova sa vezom u budnom stanju. Sanjati o odnosu sa strancem predstavlja različite strane vaše ličnosti.

Sanjati Odraz

Videti svoj odraz u snu predstavlja vaše pravo ja; vreme je da pogledamo unutra. Odraz može istaći i vaše mane i pozitivne atribute. Učite iz svojih mana i kako da ih poboljšate i istovremeno cenite svoje dobre osobine. Alternativno, vaš odraz bi takođe mogao da ukaže na to kako želite da vas drugi vide.

Sanjati Odsecanje Glave

Sanjati da vama ili nekom drugom odsecaju glavu ukazuje na lošu procenu ili lošu odluku koju ste doneli i zbog koje ste požalili.

Sanjati Oživljavanje

Sanjati da vas oživljavaju ukazuje na to da ćete imati velike gubitke. Sanjati da oživljavate nekog znači da će se steći nova prijateljstva koja će vam pružiti mnogo zadovoljstva.

Sanjati Ožiljak

Videti ožiljak u snu simbolizuje borbe i/ili bolna sećanja i loša osećanja koja možda nikada nisu u potpunosti zalečena i još uvek se zadržavaju u vašem umu. To sugeriše da vaša prošlost još uvek ima neki uticaj na vaš život.

Alternativno, ožiljak može predstavljati duboku nesigurnost koja vas može sputavati da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati Okean

Videti okean u snu predstavlja stanje vaših emocija i osećanja. To je pokazatelj nekog duhovnog osveženja, spokoja i obnove.

Sanjati Oklagiju

Videti ili koristiti oklagiju u snu predstavlja vašu kreativnu sposobnost. Osećate se produktivno i optimistični ste. Sanjati da koristite oklagiju kao oružje, pokazuje da ste prenagli i da ste na ivici da izgubite živce.

Sanjati Okliznete

Sanjati da se okliznete na nečemu ukazuje na to da se prisiljavate da radite stvari koje zapravo ne želite.

Sanjati Oklop

Sanjati da nosite oklop simbolizuje vaše odbrambene mehanizme i načine da se zaštitite od stvari koje vas mogu povrediti.

Sanjati Olovku

Videti olovku u snu pokazuje da privremeno utičete na situaciju. To takođe može sugerisati da veza možda neće dugo trajati. Videti olovku u snu ukazuje na samoizražavanje. Uzmite u obzir i frazu kako je pero moćnije od mača.

Sanjati Oltar

Videti oltar u snu simbolizuje da prinosite veliku ličnu žrtvu. Možda takođe izražavate zabrinutost u vezi sa svojom duhovnošću. Videti sveštenika pred oltarom u snu ukazuje na svađu i nesklad i na poslu i u kući.

Sanjati Oluju

Sanjati da vas je uhvatila oluja ukazuje na poslovne gubitke i vašu borbu protiv nekih problema. Videti oluju u snu ukazuje na ogromnu borbu, šok, razarajući gubitak i katastrofu u vašim ličnim poslovima.

Oluja takođe predstavlja neizražene strahove ili emocije, kao što su bes, ljutnja, nemir, itd. Što je pozitivnije, oluja ukazuje na uspon duha u sebi.

Ako sanjate da tražite zaklon od oluje, to predskazuje da će sve smetnje ili problemi koji se dešavaju u vašem životu brzo proći.

Sanjati Omlet

Videti omlet u snu ukazuje na izdaju, prevaru i laskanje koje će biti upotrebljene protiv vas.

Sanjati Omču

Videti omču koja visi sa drveta znači strah i anksioznost. Videti omču oko tuđeg vrata ukazuje na potisnuti bes i bes na tu osobu ili prema određenom stanju.

Sanjati Opal

Videti opal u snu odnosi se na vaš libido i seksualnu želju. San pokazuje da morate da budete strastveniji u svom ljubavnom životu.

Sanjati Opasnost

Sanjati da ste u opasnosti i da ste ranjeni ili ubijeni ukazuje na značajne gubitke u poslu i obeshrabrujući izglede u ljubavi. Morate biti oprezniji u nekim aspektima svog života.

Sanjati da bežite od opasnosti ukazuje na to da ćete se uzdići na visoko mesto i počasno mesto u svom poslovnom i društvenom krugu.

Sanjati Opekotine od Sunca

Sanjati da imate opekotine od sunca pokazuje da postoji emocionalna situacija ili problem koji više ne možete da izbegnete. Postoji neka hitna stvar koja vam bukvalno gori u duši i zahteva vašu hitnu pažnju.

Sanjati Operu

Ako sanjate da prisustvujete operi, to predskazuje prijatne posete prijatelja.

Sanjati Operaciju

Sanjati da ste vi ili neko drugi na operaciji, ukazuje na otvaranje vašeg Ja i/ili potrebu za emocionalnim isceljenjem. Nešto treba da „izrežete“ ili eliminišete iz svog života. Alternativno, osećate uticaj nekog autoriteta.

Doslovnije tumačenje ovog sna može odražavati vašu zabrinutost zbog predstojeće operacije ili vašeg zdravlja.

Sanjati Optužbu

Sanjati da ste optuženi za nešto pokazuje da se osećate krivim. To takođe može značiti da sumnjate u sebe i izbore koje donosite. Sanjati da optužujete druge ukazuje na to da ćete se svađati sa onima oko sebe.

Sanjati Orahe

Videti orahe u snu ukazuje na ludilo ili konfuziju. Može se odnositi i na nekoga ko je „lud“ ili nekoga ko vas izluđuje.

Možda potpuno pogrešno pristupate budnoj situaciji i morate je sagledati iz druge perspektive. Uzmite i orahe kao igru reči na „testisima“ i time aludirajte na neke seksualne insinuacije.

Sanjati da jedete orahe ukazuje na prosperitet i postizanje vaših želja. Možda pokušavate da dođete do srži stvari ili situacije.

Sanjati Oreol

Sanjati da imate oreol označava da ste perfekcionista.

Sanjati Orgija

Videti orgiju u snu ukazuje na potisnute želje vaše sopstvene seksualnosti i strasti.

Sanjati Orkestar

Sanjati da ste u orkestru predstavlja unutrašnju integraciju i harmoniju. Čuti muziku orkestra znači da će se pokazati da ste veoma voljena osoba.

Sanjati Orla

Videti orla u snu simbolizuje plemenitost, ponos, žestinu, slobodu, superiornost, hrabrost i moćnu intelektualnu sposobnost. Orlovi takođe ukazuju na samoobnavljanje. Žestoko i hrabro ćete se boriti da ostvarite svoje najveće ambicije i najveće želje.

Videti gnezdo mladih orlova u snu, ukazuje na vaš napredak ka vrhu društvene lestvice. Sanjati da ste ubili orla ukazuje na vašu nemilosrdnost. Nećete dozvoliti da vam ništa stane na put ambicijama i postizanju vaših ciljeva, čak i ako to znači povrediti one oko sebe.

Ako neko drugi ubije orla, to pokazuje da će vam slava, bogatstvo i moć biti nemilosrdno oduzeti. Sanjati da jedete meso orla pokazuje da ste snažan i moćan karakter koji će vas dovesti do velikog bogatstva i uticaja.

Sanjati Ormar

Videti ormar u snu simbolizuje žensko telo i/ili matericu. Alternativno, možda krijete neku porodičnu ili ličnu tajnu. Razmotrite sadržaj i stanje ormara za više tragova.

Sanjati Ormarić

Videti ili koristiti ormarić u snu ukazuje na aspekte sebe koje ste držali skrivene u sebi. Razmotrite koje stvari se nalaze u ormariću. Konkretno, sanjati školski ormarić znači skrivena osećanja, znanje i stavove koje morate naučiti i/ili priznati.

Sanjati Ormar za Dokumenta

Ako u snu vidite ormar sa dokumentima, to sugeriše da morate da svoje činjenice i informacije držite jasnim. Ormar za dokumenta takođe može predstavljati sećanja ili nepotrebne detalje koje čuvate u svom umu i koje morate povremeno da preuzmete.

Sanjati da su fioke ormara širom otvorene znači vašu otvorenost prema drugim stanovištima, mišljenjima, predlozima i kritikama. Sanjati da je ormar za dokumente zaključan pokazuje da postoji nešto što ne želite da se otkrije drugima.

Sanjati Oruđe

Ako sanjate oruđe, to ukazuje na nezadovoljavajuća ili lažna sredstva za obavljanje nekog posla. Videti polomljeno oruđe u snu znači neuspeh u poslu ili ozbiljnu bolest prijatelja ili rođaka.

Sanjati Osvetu

Sanjati da se svetite simbolizuje vaš slab karakter i ogorčeno srce, što će dovesti do gubitka prijatelja i izazvati još više problema. Sanjati da vam se drugi svete znači da ste okruženi neprijateljima i da imate razloga da se plašite.

Sanjati Osip

Sanjati da imate osip, pokazuje potisnuti bes, frustracije i uznemirenja. Možda zadržavate svoj bes i frustracije i ne otkrivate svoja negativna osećanja drugima.

Sanjati Osmeh

Sanjati da se vi ili drugi smejete znači da ste zadovoljni svojim dostignućima i da odobravate odluke koje ste doneli. Bićete nagrađeni za dobre stvari koje ste učinili za druge. Alternativno, možda tražite nešto ili nekoga što će vas usrećiti.

Sanjati Otapanje

Ako u snu vidite otapanje leda ukazuje na to da će vam problem koji vam je nekada zadavao veliku brigu uskoro doneti profit i zadovoljstvo. Videti kako se zemlja odmrzava nakon dugog smrzavanja ukazuje na prosperitetnu budućnost.

Sanjati Otiske Stopala

Videti otiske stopala u snu simbolizuje ponos i nasleđe. To takođe može da sugeriše da sledite nečije korake i da nagoveštava nedostatak originalnosti i inicijative. Alternativno, otisci stopala ukazuju na nešto ili nekoga što ste propustili. Možda neko nikada nije tu za vas.

Sanjati Otkrovenje

Sanjati da imate svetlo i prijatno otkrovenje ukazuje na pozitivan pogled na posao i/ili ljubav. Ako sanjate da imate sumorno otkrovenje, to znači da ćete se susresti sa mnogo obeshrabrujućih prepreka.

Sanjati Otkupninu

Sanjati da neko od vas traži otkup ukazuje na to da ste prevareni.

Sanjati Otmica ili Kidnapovanje

Sanjati o otmici pokazuje da vas kontrolišu vaše okolnosti ili neko. Sanjati da ste svedok otmice, predskazuje neočekivane vesti.

Sanjati Otkriće

Sanjati otkriće u snu ukazuje na to da možda ulazite u novu fazu života ili novu fazu ličnog razvoja.

Sanjati Otvarač za Konzerve

Ako u snu vidite otvarač za konzerve, to pokazuje vašu spremnost da prihvatite nove ideje/koncepte. To takođe može biti simbol uveravanja i način da sebi kažete da „mogu“ nešto da uradim.

Sanjati Otvor

Videti otvor u snu ukazuje na novi uticaj ili novopronađenu inspiraciju koja ulazi u vaš život.

Sanjati Otkucaj Srca

Čuti otkucaje srca u snu sugeriše da se ne suočavate ili ne prepoznajete svoja osećanja. Morate pristupiti stvari direktno. Alternativno, otkucaji srca mogu simbolizirati život ili strah. Osećate se na neki način ugroženo.

Sanjati Otrov

Videti otrov u snu znači da morate da se rešite nečega u svom životu što vam izaziva mnogo bolesti, nevolja ili negativnosti. Sanjati da konzumirate otrov znači da u sebe unosite nešto što je štetno po vaše dobro. Ovo može biti osećaj gorčine, ljubomore ili druga loša osećanja koja vas izjedaju.

Sanjati Osvetljenje

Videti čudno osvetljenje u snu, predskazuje iskustvo nevolje i neuspeha. Videti osvetljeno lice ukazuje na nedovršeni posao koji se mora odmah rešiti.

Sanjati Ostrvo

Videti ostrvo u snu ukazuje na lakoću i udobnost nakon mnogo borbe. Sanjati da ste na ostrvu simbolizuje prijatna putovanja, mir, samoću. Videti neplodno ostrvo u snu znači gubitak sreće i novca.

Sanjati da ste nasukani na ostrvu ukazuje na to da ste u kolotečini i da ne znate šta da radite sa svojim životom. S druge strane, možda tražite samoću.

Sanjati Ostrige

Sanjati da jedete ostrige pokazuje seksualni nagon i zadovoljstvo. Ostrige ukazuju na to da ćete izgubiti sva čula i moral u potrazi za niskim zadovoljstvima i uživanjima. Videti ostrige u snu simbolizuje lepotu, poniznost, bogatstvo, mudrost i opuštenu atmosferu.

To takođe može ukazivati na to da imaju tendenciju da isključuju druge. Videti školjke od ostriga u snu ukazuje na to da ćete biti frustrirani u pokušaju da obezbedite tuđu sreću.

Sanjati Oca

Videti svog oca u snu simbolizuje autoritet i zaštitu. To sugeriše da morate biti samopouzdaniji. Razmislite i o svom budnom odnosu sa ocem. Sanjati da vam je otac mrtav znači da morate biti oprezni u obavljanju posla.

Sanjati Očajanje

Sanjati da ste u očaju ukazuje na to da ćete imati mnogo poteškoća i doživeti mnogo okrutnosti u radnom svetu. Sanjati da su drugi u očaju znači da će neki prijatelj ili rođak biti u velikoj nevolji i naći se u nesrećnoj situaciji.

Sanjati Oči

Videti svoje oči u snu predstavlja prosvetljenje, znanje, razumevanje i intelektualnu svest. Nesvesne misli mogu izaći na površinu. Levo oko je simbol meseca, dok desno oko predstavlja sunce.

Sanjati da imate nešto u oku, predstavlja prepreke na vašem putu. Alternativno, može predstavljati vaš kritički stav i način na koji ste skloni da vidite greške u drugima.

Sanjati da imate jedno oko pokazuje vaše odbijanje da prihvatite drugu tačku gledišta. To sugeriše da ste jednostrani u svom načinu razmišljanja.

Sanjati da imate treće oko simbolizuje unutrašnji vid i prosvetljenje. Morate početi da tražite u sebi. Videti lebdeće, bestelesne oči u svojim snovima, predskazuje sreću koja dolazi.

Sanjati da su vam oči povređene ili zatvorene sugeriše vaše odbijanje videti istinu o nečemu ili izbegavanje intimnosti. Možda izražavate osećanja povređenosti, bola ili saosećanja.

Ako sanjate da imate ukrštene oči, to znači da ne vidite ravno u vezi sa nekom situacijom. Možda mešate činjenice.

Sanjati tamne oči znači predstojeću romansu.

Sanjati Očnjake

Videti očnjake u snu pokazuje da ste izgovorili neke reči koje su povredile druge.

Slični Članci