Šta Znači Sanjati na Slovo “T”

Sanjati Tablu

Videti tablu predstavlja učionicu i poteškoće koje ste možda iskusili u školi. Iz ovog sna treba izvući pouku. Možda osećate da ste stavljeni na test. Razmotrite šta je napisano na tabli. Alternativno, to ukazuje na vaše dugove.

Sanjati Tajnu

Sanjati da vi ili neko imate tajnu, predstavlja skrivenu moć. To sugeriše da nešto treba da izađe iz vašeg nesvesnog.

Sanjati Talac

Sanjati da ste talac pokazuje da se osećate žrtva i nemoći. Možda se takođe osećate ograničeno u svojim izborima ili ste fizički imobilisani. Možda ovaj san predstavlja paralelu sa nekom situacijom/teškoće u vašem svakodnevnom životu ili vezi. Alternativno, to sugeriše da deo vašeg „Ja“ nije u potpunosti izražen.

Sanjati Tamnicu

Sanjati da ste u tamnici ukazuje na to da ćete kroz neku borbu i svoju mudrost moći da savladate prepreke u svom životu.

Sanjati Tvrđavu

Sanjati da ste zatvoreni u tvrđavi ukazuje na to da će neprijatelji uspeti da vas dovedu u nepoželjnu situaciju. Sanjati da stavljate druge u tvrđavu ukazuje na vašu sposobnost da vladate poslom i suprotnim polom. Sanjati da branite tvrđavu pokazuje da uvek morate da budete na oprezu i da se stalno branite. Sanjati da napadate i zauzimate tvrđavu ukazuje na pobedu nad vašim rivalima.

Sanjati Testeru

Videti ili koristiti testeru u snu pokazuje da morate da prestanete da radite nešto. Videti električnu testeru u snu ukazuje na vašu sposobnost da se spustite u srž problema. Znate kako brzo doći do suštine stvari.

Sanjati Tetku

Videti svoju tetku u snu, predstavlja porodične karakteristike i vrednosti. To je veza sa vašim sopstvenim nasleđem. Tetka takođe može predstavljati aspekte vas koji vam se sviđaju ili ne sviđaju. Može se posmatrati i kao zamena majke.

Sanjati Tamu

Ako sanjate da se tama spušta, to ukazuje na neuspeh u poslu. Tama je sinonim za neznanje, nesvesno, zlo, smrt i strah od nepoznatog. Pobedićete svoj neuspeh ako sunce probije tamu. Sanjati da ne možete da nađete nekoga u mraku ukazuje na to da morate da držite svoj temperament pod kontrolom. Imate tendenciju da dozvolite da vaše emocije izmaknu kontroli i izgubite živce.

Sanjati da ste izgubljeni u tami znači osećanje očaja, depresije ili nesigurnosti. Sanjati da pipate okolo u mraku simbolizuje da nemate dovoljno informacija da donesete jasnu odluku. Istražite i ne žurite sa donošenjem izbora.

Sanjati Taksi

Sanjati da se sami vozite u taksiju znači prijatnost i zadovoljstvo onim što život nudi. Sanjati da se vozite u taksiju sa drugima znači skandal i tračeve. Ako sanjate da vozite taksi, to ukazuje na to da ste u ćorsokaku i da ćete imati male šanse za napredovanje. Vreme je da pogledate više ciljeve.

Sanjati Tvora

Videti tvora u snu sugeriše da možda vozikate ljude ili ih odbijate. Alternativno, to pokazuje da su svi mirni u vezi sa određenom situacijom, ali vam se ona nužno ne sviđa ali se slažete sa njom.

Sanjati Teglu

Videti praznu teglu u snu ukazuje na osiromašenje i nevolje. Videti punu teglu u snu simbolizuje uspeh i pobedu. Videti razbijenu teglu u snu znači bolest i slomljeno srce.

Sanjati Telefon

Videti ili čuti telefon u snu ukazuje na poruku iz vašeg nesvesnog ili neku vrstu telepatske komunikacije. Možda ćete biti primorani da se suočite sa problemima koje ste pokušali da izbegnete. Sanjati da ne želite da se javljate na telefon koji zvoni pokazuje nedostatak komunikacije. Postoji situacija ili veza za koje se obavezujete da se držite na distanci. Ako sanjate da imate problema sa slušanjem preko telefona, to ukazuje da ste u središtu zlonamernih tračeva.

Sanjati Telepatiju

Sanjati da imate telepatiju ukazuje na ličnu i visoko duhovnu poruku iz vašeg nesvesnog. Vaše telepatske sposobnosti sugerišu da treba da obratite više pažnje na ono što vam ljudi govore i pokušavaju da vam prenesu.

Sanjati Telo

Sanjati o sopstvenom telu ukazuje na vaš nivo samopoštovanja i samopouzdanja. Često ovi kvaliteti zavise od vašeg fizičkog izgleda ili od toga kako sebe doživljavate. Telo iz snova takođe odražava vaš svesni identitet. Telo je takođe reprezentativno za vaše zdravstveno stanje.

Sanjati Temelj

Videti temelj zgrade, predstavlja vaš sistem verovanja. Dobro ste pripremljeni za svaku situaciju koja je pred vama. Sanjati da se temelji pomeraju sugeriše da menjate svoja uverenja o nečemu.

Sanjati Tepih

Videti tepih u snu predstavlja vaš način da se zaštitite od surove životne stvarnosti. Alternativno, tepih simbolizuje luksuz, udobnost ili bogatstvo. Razmotrite stanje i dizajn tepiha. Da li nešto kriješ i meteš pod tepih? Sanjati magični tepih implicira vaše želje i želje da pobegnete iz situacije, veze ili odgovornosti.

Sanjati Termometar

Čitati termometar u snu znači nezadovoljavajuće poslovne dogovore i svađe u porodici. Videti slomljeni termometar u snu upozorava na bolest. Videti kako se živa u termometru diže znači da ćete uspeti da izbegnete nesreću u svom poslu. Videti da pada, znači da ćete biti u velikoj nevolji u svom poslu.

Sanjati Tetovažu

Sanjati da imate tetovaže ukazuje na to da će vas neki hitni i teški poslovi povući iz kuće na duže vreme. To takođe može signalizirati novu fazu u vašem životu. Videti tetovaže na drugima u snu znači da ćete biti predmet ljubomore. Sanjati da ste umetnik tetovaža ukazuje na to da će vaš čudan životni stil otuđiti vaše prijatelje i porodicu.

Sanjati Termite

Videti termite u snu ukazuje na privremeno povećanje bogatstva u kratkom vremenskom periodu.

Sanjati Tiganj

Videti tiganj u snu simbolizuje vaše stavove i stav o određenoj situaciji. Takođe može predstavljati kritiku i bes. Ako je tiganj staklen, to znači da ste svesni određene situacije. Videti tiganj u snu predstavlja zadovoljstvo u ljubavi. Alternativno, to sugeriše da morate da počnete da prihvatate posledice svojih postupaka. Možda ste se našli u neizbežnoj situaciji.

Sanjati Tigra

Videti tigra u snu simbolizuje potisnuta osećanja ili emocije koje vas plaše. Alternativno, tigar predstavlja žensku seksualnost, agresiju i zavođenje. Ako je tigar u kavezu, to sugeriše da su ta potisnuta osećanja/emocije na ivici da isplivaju na površinu. Sanjati da vas je napao tigar ukazuje na veliku mračnost i razočaravajuće neuspehe. Možda ćete biti uznemireni i izmučeni od strane rivala.

Sanjati da odbijate ili ubijate tigra ukazuje na to da ćete biti izuzetno uspešni u svim svojim poduhvatima. To je pokazatelj vašeg dobrog zdravlja, vitalnosti i snage. Videti ćilime od tigrove kože, simbolizuje život luksuza i lakoće.

Sanjati Tirkiz

Videti tirkiz u snu simboliše sreću i bogatstvo. Rečeno je da tirkizni dragi kamen odvraća zlo. Pored toga, poseduje isceljujuću energiju i deluje na ujedinjenje sila između duhova zemlje i vazduha. Kao boja, tirkiz je simbol isceliteljske moći i prirodne energije. Često se povezuje sa suncem, vatrom i muškom moći.

Sanjati Tisa (drvo)

Videti drvo tise u snu, sanjaru predviđa mnogo bolesti, nesreće ili porodičnog haosa. Videti mrtvo drvo tise u snu predskazuje tugu i gubitak u porodici.

Sanjati Tinejdžera

Ako ste izvan svoje adolescencije i sanjate da ste tinejdžer, onda to može ukazivati na to da ste se ponašali nezrelo. Možda će nekom vašem aspektu još uvek biti potrebno malo razvijanja da bi se postigao cilj ili ispunjenje. Alternativno, možda se borite za svoju nezavisnost i autonomiju.

Sanjati Tifus

Ako sanjate da bolujete od tifusa, to ukazuje na to da morate da budete oprezni sa okolinom i da budete na oprezu za rivale koji će vam naneti štetu.

Sanjati Toalet

Videti toalet u snu simbolizuje oslobađanje emocija ili otklanjanje nečega u životu što je beskorisno. Videti zapušen toalet u snu ukazuje na to da se zadržavate svoja osećanja za sebe. Vaše emocije su predugo zadržane. Videti prepun toalet u snu znači da želite da u potpunosti izrazite svoje emocije.

Sanjati Tobogan

Sanjati da ste vi ili neko na toboganu pokazuje da doživljavate neku nestabilnost u svom budnom životu. Možda ste izgubili kontrolu nad situacijom ili vezom.

Sanjati Tone

Sanjati da vi ili nešto tone sugeriše da se osećate preopterećeno i da vas neko ili nešto vuče nadole. Možda imate smanjeno samopouzdanje. Alternativno, neka važna i značajna faza u vašem životu se možda bliži kraju. Razmotrite šta tone i kakav je njegov značaj.

Sanjati Top

Videti top u snu sugeriše da postoji nešto drastično što treba odmah da se uradi.

Sanjati Topaz

Videti topaz u snu ukazuje na zabavne i živahne prijatelje i rastuće bogatstvo. Sanjati da gubite topaz znači da ljubomorni prijatelji kuje zaveru protiv vas.

Sanjati Toplotu

Osećati toplotu u snu pokazuje osećaj stida ili zbunjenosti. Alternativno, predstavlja čistoću i kreativnu energiju.

Sanjati Toranj

Videti kulu u snu ukazuje na velike nade i težnje. Ako gledate dole sa tornja, onda to ukazuje na vašu percipiranu superiornost nad drugima. Vaš ego takođe može biti naduvan. Videti vodotoranj u snu sugeriše da držite svoje emocije unutra. Možda nećete moći da izrazite svoja osećanja, posebno osećanja ljubavi. Alternativno, pokazuje lažni osećaj sigurnosti. Sanjati da se penjete na toranj znači da tražite duhovnost i nesvesne ideje koje se možda pojavljuju.

Sanjati Torbu

Videti torbu u snu predstavlja obaveze koje nosite. Ako je torba pocepana, to pokazuje da nosite veliki teret. Sanjati torbu punu smeća simboliše da ste opterećeni brigama i problemima; morate pronaći način da rasteretite deo ovog tereta.

Sanjati Torbicu

Sanjati da nosite torbicu ukazuje na tajne koje se pomno čuvaju. Sanjati da ste izgubili torbicu znači gubitak moći i kontrole nad imovinom. Takođe sugeriše da ste možda izgubili kontakt sa svojim stvarnim identitetom.

Sanjati Torzo

Primetiti svoj ili tuđi torzo u snu predstavlja naglasak na vašem osećanju i emocijama. Takođe simbolizuje ponos i samopouzdanje.

Sanjati Tornado

Videti tornado u snu sugeriše da doživljavate neke ekstremne emocionalne izlive i bes. Da li postoji situacija ili veza u vašem životu koja može biti potencijalno destruktivna? Sanjati da ste u tornadu ukazuje na to da se osećate preplavljeno i van kontrole. Sledeće nedelje će vas dočekati niz razočarenja. Vaši planovi će biti ispunjeni komplikacijama.

Sanjati Torta

Videti tortu u snu znači nešto što se mora podeliti ili dodeliti. Da li dobijate svoj jednak udeo? To takođe predviđa da ćete uspeti u svim novim projektima u koje odlučite da se upustite. Kolači takođe mogu da simbolizuju sebičnost ili, pozitivnije, uživanje u sopstvenim dostignućima i slavlju. Videti delimično pojedenu tortu u snu ukazuje na propuštene i izgubljene prilike.

Sanjati Trava

Videti zelenu travu u snu ukazuje na brz napredak i uspeh u bilo kom poduhvatu koji ste izabrali da preduzmete. Sanjati da sadite travu ukazuje na velike finansijske dobiti kao rezultat vašeg napornog rada i napora. Videti zelenu travu u snu ukazuje na zanimljivu novu aferu koja će vam zaokupiti um.

Sanjati Tragediju

Sanjati o tragediji, upozorava na nesporazume i razočarenja.

Sanjati Tražiti

Sanjati da tražite nešto ukazuje na potrebu da pronađete nešto što nedostaje ili je potrebno u vašem životu. Možda tražite rešenje za problem.

Sanjati Trajekt

Sanjati da čekate trajekt ukazuje na to da nepredviđene okolnosti mogu ometati vaše želje. To takođe može značiti da prolazite kroz neke prelazne faze u svom životu.

Sanjati Trambolinu

Sanjati da skačete na trambolini predstavlja vašu otpornost i sposobnost da se vratite iz teških i emotivnih vremena. Videti trambolinu u snu simbolizuje uspone i padove u životu.

Sanjati Transseksualca

Sanjati da ste transseksualac ​​simbolizuje vašu anksioznost ili ambivalentnost u pogledu muških/ženskih uloga ili pasivnog/agresivnog ponašanja. Možda nerado rešavate ove probleme. Ako razmišljate ili čekate transseksualnu operaciju, onda san može predstavljati vašu anksioznost i strahove u vezi sa operacijom, oporavkom i životom nakon operacije. Videti transseksualca u snu pokazuje da su muški i ženski aspekti vašeg „Ja“ oštećeni. Možda niste voljni da se suočite sa svojom senkom.

Sanjati Transformaciju

Sanjati da prolazite kroz transformaciju pokazuje potrebu za promenom ili odstupanje od vaše uobičajene rutine. Takođe sugeriše vašu proširenu svest i dubok razvoj ličnosti.

Sanjati Trapez

Videti čin trapeza u snu ukazuje na bezbrižan stav prema životu. Možda želite da pobegnete od svakodnevnih obaveza i odvojite malo vremena da se opustite. Sanjati da se ljuljate na trapezu ukazuje na želju za seksualnom raznolikošću / avanturom.

Sanjati Tračeve

Sanjati da ste centar tračeva predskazuje neko prijatno iznenađenje. Sanjati da ste zainteresovani ili zaokupljeni tračevima ukazuje na to da će vaše preterano samopouzdanje u maloletne poznanike dovesti do ponižavajućih nevolja za vas.

Sanjati Trgujete

Sanjati da trgujete znači osrednji uspeh u poslu.

Sanjati Trezor

Videti trezor u snu upozorava da treba da čuvate svoje bogatstvo od onih koji bi mogli ukrasti ili prevariti. Simbolično, trezori predstavljaju vaše unutrašnje skladište psihološkog potencijala. Nalazite se u trenutku kada treba da počnete da koristite svoje unutrašnje rezerve veštine i energije i da prestanete da ih zaključavate i čuvate. Videti otvoren trezor, unapred upozorava da ne treba da se razmećete svojim bogatstvom.

Sanjati Trenirate

Sanjati da trenirate za nešto sugeriše da vam nedostaje samopouzdanje i da ste zabrinuti zbog svojih sposobnosti. San može takođe odražavati želju da promenite svoj status ili poziciju u životu.

Sanjati Trepavice

Sanjati da vam rastu trepavice znači da će vas dobro zdravlje i sreća pratiti.

Sanjati Tresete

Ako sanjate da se tresete, to sugeriše da se oslobađate svojih starih navika i nekadašnjeg načina razmišljanja. Treba da se oslobodite starog da biste dočekali novo i bolje. Protresite malo stvari. Alternativno, drhtanje je simbol straha.

Sanjati Trešnja

Videti trešnje u snu simbolizuje iskrenost i istinitost ili slatkoću i sreću.

Sanjati Trozubac

Videti ili koristiti trozubac u snu simbolizuje Boga mora. Zbog odnosa prema moru, možda biste želeli da razmotrite simboliku vode i okeana. Alternativno, to takođe ukazuje na vašu kreativnu energiju i osetljivost.

Sanjati Tricikl

Videti tricikl u snu pokazuje lakoću u vašem životu. Takođe može da simbolizuje jednostavnost i bezbrižnu prirodu.

Sanjati Trku

Sanjati da ste u trci znači da su drugi zavidni na vašim dostignućima i da to žele za sebe. Ako pobedite u trci, to znači da ćete pobediti svoje konkurente. Alternativno, ovaj san može biti indikacija da usporite ili krenete drugačijim tokom u životu. Često ovaj san može otkriti vašu takmičarsku prirodu i kako ste skloni da se merite sa drugima.

Sanjati Trnje

Videti trnje u snu ukazuje na nezadovoljstvo i zle sile koje će vas sprečiti da napredujete ka vrhu. Morate da podignete svoju odbranu. Alternativno, možda žrtvujete svoje dobro za druge.

Sanjati Trojke

Videti trojke u snu ukazuje na to da ćete biti uspešni u situacijama za koje ste pretpostavili da se očekivao neuspeh. Za muškarca ako sanja da ima ljubavnu trojku, to ukazuje na to da će se preteća svađa završiti prijatno i prijateljski. Za ženu sanjati da rađa trojke simbolizuje da će uspeti u poslu i bogatstvu, ali ne i u ljubavi. Čuti ili videti trojke koje plaču u snu ukazuje na brzo pomirenje.

Sanjati Tron

Sanjati da sedite na prestolu ukazuje na brz uspon slave i bogatstva. Videti druge na tronu u snu znači da ćete uspeti da se obogatite uz pomoć drugih.

Sanjati Trotoar

Sanjati da hodate trotoarom, ukazuje na vaš napredak i pravac u životu. Možda prelazite na nove sfere života. Ako je trotoar napukao, onda to ukazuje na manje i privremene zastoje koji vas sprečavaju da stignete na odredište. Vaš san može sugerisati da morate da promenite svoj kurs i da napravite neke promene u svom životu.

Sanjati Trougao

Videti trouglove u snu simbolizuje težnje, potencijal i istinu. Takođe je simbol duhovnosti: tela, uma i duha. Alternativno, može se odnositi na ljubavni trougao u vašem budnom životu.

Sanjati Trofej

Videti trofej u snu znači da ćete požnjeti deo bogatstva ili zadovoljstva od poduhvata drugih. Sanjati da poklanjate trofej znači sumnjivo zadovoljstvo i sumnjivo bogatstvo.

Sanjati Trubu

Videti trubu u snu ukazuje na iznenadnu novu preokupaciju koja je preuzela deo vašeg vremena. Sanjati da trubite to znači da ćete ostvariti svoje želje. Ili je to jednostavno način da vaša podsvest privuče vašu pažnju.

Sanjati Trudnoću

Sanjati da ste trudni simbolizuje vaš aspekt ili neki aspekt vašeg ličnog života koji raste i razvija se. Možda niste spremni da razgovarate o tome ili da delujete po tome. Ovo takođe može predstavljati rođenje nove ideje, pravca, projekta ili cilja.

Sanjati Trčanje

Sanjati da bežite od nekoga pokazuje problem koji pokušavate da izbegnete. Ne preuzimate i ne prihvatate odgovornost za svoje postupke. Konkretno, ako bežite od napadača ili bilo koje opasnosti, onda to sugeriše da se ne suočavate i ne suočavate sa svojim strahovima.

Sanjati da pokušavate da trčite, ali ne možete da naterate stopala da se kreću onoliko brzo koliko želite, ukazuje na nedostatak samopoštovanja i samopouzdanja. Takođe može odražavati vaše stvarno stanje REM paralize dok ste u stanju sna.

Sanjati da trčite sami ukazuje na to da ćete napredovati na višu poziciju i nadmašiti svoje prijatelje u trci za bogatstvom. Alternativno, možda bežite od neke situacije ili od iskušenja. Sanjati da trčite sa drugima ukazuje na praznična i prosperitetna vremena.

Sanjati Tugu

Sanjati da ste tužni ukazuje na pozitivan razvoj događaja. Obično je dobar san koji predviđa da će se dobre stvari dogoditi u vašoj bliskoj budućnosti.

Sanjati Tumor

Sanjati da vi ili neko imate tumor sugeriše da neko potisnuto sećanje ili osećanje ostaje nemirno i preti da se pojavi u vašoj svesti. Morate se suočiti sa ovim problemima. Razmotrite gde se u telu nalazi ovaj tumor radi dodatne simbolike.

Sanjati Tunel

Videti tunel u snu predstavlja vaginu, matericu i rođenje. Stoga se može odnositi na potrebu za sigurnošću i negovanjem. Sanjati da prolazite kroz tunel sugeriše da istražujete aspekte svog nesvesnog. Otvarate se potpuno novoj svesti. Alternativno, pokazuje vašu ograničenu perspektivu. Videti svetlo na kraju tunela, simbolizuje nadu.

Sanjati Turistu

Videti turistu u snu ukazuje na nesigurnost u ljubavi i nedovršene zadatke. Sanjati da ste turista znači da ćete otići na kratko i prijatno putovanje.

Sanjati Tuš

Sanjati da se tuširate u čistoj, slatkoj vodi znači duhovnu ili fizičku obnovu ili potrebu da isperete teret iz svog života. Takođe je simbol oproštaja. Sanjati da se tuširate u blatnoj, prljavoj vodi ukazuje na nesreću i manje gubitke.

Sanjati da se vi (ili neko) tuširate u odeći, sugeriše da iako vi (ili neko) menjate svoj spoljašnji izgled, to ne menja ono što ste iznutra. Alternativno, vaš san može ukazivati na to da ne želite da spustite svoj gard. Još uvek održavate zaštitnu barijeru između vas i drugih.

Slični Članci