Šta Znači Sanjati na Slovo “C”

sanjati na slovo c znacenje

Sanjati Caricu/Cara

Videti caricu u snu znači da ćete biti veoma počastvovani, ali će vas ponos učiniti veoma nepopularnim. Videti cara u snu predstavlja završetak i kreativnost.

Sanjati Ceremoniju

Sanjati da prisustvujete ceremoniji simbolizuje žrtvu i predanost neophodnu za uspeh. Možda prolazite kroz ključni trenutak u svom budnom životu koji zahteva vašu posvećenost. Vreme je za samoposmatranje, samootkrivanje i unutrašnje promene.

Sanjati Celer

Videti ili jesti celer predstavlja vašu potrebu da se očistite, bilo fizički ili emocionalno.

Sanjati Cigana

Videti cigana u snu ukazuje na vašu želju da slobodno lutate bez odgovornosti i obaveza. Alternativno, ovaj simbol može ukazivati na vašu potrebu da gledate u budućnost.

Sanjati Ciglu

Videti ciglu u snu predstavlja vaše individualne ideje i misli. Iskustvo i/ili slomljeno srce su vas možda očvrsnuli. Sanjati da gradite zid od cigle ukazuje na zid koji postavljate da biste se zaštitili od povreda. To takođe može ukazivati na to da ste možda tvrdi spolja, ali i dalje osetljivi iznutra.

Sanjati Cinije (baštensku biljku)

Videti cinije u snu simbolizuje smeh, prijateljstva i radost. To je takođe demonstracija letnjih užitaka.

Sanjati Cik-cak

Videti cik-cak u snu predstavlja vašu neodlučnost i/ili neumereno ponašanje. To takođe može ukazivati na to da se branite od nečega.

Sanjati Cink

Videti cink u snu ukazuje na to da će vaše poslovne ili obrazovne aktivnosti proći kroz proces pozitivne obnove i energičnog napretka. Sanjati da konzumirate cink, vaša podsvest vam govori da vam nedostaje esencijalni vitamini ili minerali. Budite svesni razvoja zdravstvenih problema.

Sanjati Cipele

Generalno, cipele predstavljaju vaš pristup životu. To sugeriše da ste dobro utemeljeni ili da ste prizemljeni. Ako menjate cipele, onda se to odnosi na vaše promene uloga. Zauzimate novi pristup životu. Ako zaboravite cipele, to sugeriše da ostavljate stege iza sebe. Odbijate da se povinujete nekoj ideji ili stavu.

Videti stare i pohabane cipele u snu ukazuje na to da ćete kroz marljivost i naporan rad postići uspeh. To takođe može značiti da ste se uhvatili u koštac sa prihvatanjem onoga što jeste. Videti nove cipele u snu sugeriše da ste previše samouvereni u svoj uspeh. Alternativno, možda ste na životnom putu koji vam nije poznat.

Sanjati Cirkus

Sanjati da se odlično provodite u cirkusu ukazuje na vaše zadovoljstvo trenutnim okruženjem. Sanjati da ste deo cirkusne predstave znači da ste na neki način pogrešno shvaćeni. Odajete pogrešan utisak na druge. Sanjati da je haos u cirkusu ukazuje na to da je vaš život izmakao kontroli.

Sanjati Creva

Videti creva u snu ukazuje na zlo, katastrofu i ekstremnu nesreću.

Sanjati Crevo za Vodu

Videti crevo za vodu u snu predstavlja obnavljanje, podmlađivanje i čišćenje. Morate da izlečite te emocionalne rane da biste mogli da nastavite da rastete kao osoba.

Sanjati Crtanje

Sanjati da crtate može biti izraz vaših skrivenih kreativnih i umetničkih sposobnosti.

Sanjati Crtani Film

Sanjati da je vaš stvarni život prikazan u svetu crtanog filma, ukazuje na to da svet doživljavate na komičan i neozbiljan način. Ovaj san može poslužiti i kao bekstvo od stresne stvarnosti vašeg života. To je vaš način da dobijete trenutke bezbrižnosti i zabave.

Pored toga, možda ćete morati da naučite da se smejete sebi i svojim greškama. Sanjati da gledate crtane filmove pokazuje da život ne shvatate ozbiljno.

Sanjati Crkvu

Videti crkvu spolja u snu ukazuje na svetost i duhovnu hranu. To je predstavnik vašeg sistema vrednosti i stvari koje smatrate svetim.

Ako u snu vidite unutrašnjost crkve, to ukazuje na to da ćete možda doživeti neke manje zastoje. Međutim, ono što izgleda kao smetnja ispostaviće se kao prikriveni blagoslov.

Sanjati Cveće

Videti šareno cveće u snu ukazuje na ljubaznost, saosećanje, nežnost, zadovoljstvo, lepotu i dobit. Takođe je simbol savršenstva i duhovnosti. To može biti izraz ljubavi, radosti ili sreće. Alternativno, cveće označava određeno vreme ili godišnje doba. Ako je cveće belo, onda to simbolizuje tugu.

Videti uvelo ili mrtvo cveće u snu znači razočaranja i sumorne situacije. Možda ne koristite svoj puni potencijal i talente. Sanjati da dobijate buket cveća predstavlja poštovanje, odobravanje, divljenje i nagradu.

Sanjati cveće kako cveta na neplodnom tlu, ukazuje na to da će vam energija i vesela priroda omogućiti da prevaziđete svoje nezadovoljstvo.

Sanjati Cvrčke

Sanjati da cvrčci napadaju vaš dom znači siromaštvo. Ubiti cvrčka u snu znači da će vaše siromaštvo biti kratkotrajno. Čuti zvuk cvrčka ukazuje na tužne vesti u vezi sa udaljenim prijateljem.

Sanjati Cunami

Videti cunami u snu predstavlja da ste preplavljeni nekim potisnutim osećanjima ili nesvesnim materijalom koji se izdiže na površinu. Doživljavate neku nesreću i emocionalnu nestabilnost u nekoj budnoj situaciji.

Sanjati Curenje

Videti curenje u snu ukazuje na veliki gubitak i nevolju za vas. Trošite energiju na beskorisne poduhvate. Alternativno, san može ukazivati na neka potisnuta osećanja koja izlaze iz vašeg nesvesnog.

Slični Članci