Šta Znači Sanjati na Slovo “P”

sanjati na slovo P značenje

Mnogi simboli koji počinju na slovo „P“ mogu se pojaviti u snu poput psa, pauka, poklona, prstena, pečurki. Napravili smo listu najčešćih stvari koje možete sanjati a njihovo ime počinje na slovo P i šta oni zapravo znače kada ih sanjate.

Sanjati Padobran

Sanjati da se nalazite u padobranu ukazuje na to da imate zaštitu i sigurnost tokom vremena u kojem vas okružuju mnogi rizici i previranja.

Alternativno, to takođe može da implicira da je vreme da se izvučete iz situacije ili napustite staru ideju/naviku.

Ako sanjate da imate poteškoća sa padobranom, to znači da će vas izneveriti neko na koga ste se oslanjali i kome ste verovali.

Sanjati da skačete padobranom predstavlja vaše visoke ideale. Ponekad ćete možda morati da ugrozite ove ideale i budete realističniji u pogledu svojih očekivanja.

Sanjati Pakao

Ako sanjate pakao, to znači da možda patite od naizgled neizbežne situacije. Možda ste svoju odluku ili način delovanja stavili u tuđe ruke. Alternativno, možda imate mnoge unutrašnje strahove i potisnuta osećanja krivice. Vreme je da prestanete da kažnjavate sebe i da se opustite neko vreme.

Sanjati Paket

Videti paket u snu predstavlja skrivenu kreativnu energiju, veštine i/ili osećanja. Ako primite paket, to pokazuje da priznajete određena osećanja ili stičete nove resurse. Ako dajete ili šaljete paket, onda to sugeriše da svoja osećanja projektujete na drugog i da se ne bavite njima.

Sanjati Pakovanje

Ako sanjate da se pakujete, to ukazuje na velike promene koje su pred vama gde će stari problemi ili odnosi biti stavljeni na počinak ili ostavljeni iza sebe.

Sanjati Palatu

Videti luksuznu palatu u snu predskazuje siguran uspon do statusa važne ili slavne osobe i bogatstvo. Sanjati da ste vlasnik palate ukazuje na to da vam je uspeh na dohvat ruke.

Sanjati Palac

Videti palac u snu pokazuje da morate da se uhvatite u koštac sa stvarima. To je simbol moći i sposobnosti. Sanjati da nemate palčeve znači siromaštvo i usamljenost. Sanjati da imate nenormalno veliki palac ukazuje na brz uspon ka uspehu.

Sanjati Palačinke

Praviti ili jesti palačinke u snu predstavlja zadovoljstvo u vašoj trenutnoj situaciji. To takođe može značiti da uživate u svom poslu. Pogledajte još i šta znači sanjati hranu.

Sanjati Palme

Videti palme u snu znači spokoj, visoke težnje, pobedu i nade.

Sanjati Pamuk

Sanjati da berete pamuk sugeriše da ćete imati male koristi od svog dugog napornog rada. Sanjati da nosite pamuk simbolizuje jednostavnost.

Sanjati Paniku

Sanjati da ste u panici pokazuje nedostatak kontrole i moći u vašem životu. Možda se osećate bespomoćno u nekoj situaciji ili ne možete da donesete jasnu odluku.

Sanjati Pantalone

Videti ili nositi pantalone u snu sugeriše da preispitujete svoju ulogu u nekoj situaciji. Uzmite u obzir materijal i boju pantalona za dodatno tumačenje. Sanjati da nosite somotne pantalone ukazuje na vašu senzualnu stranu.

Videti pantalone u snu ukazuje na iskušenje i da ćete biti namamljeni u nečasne aktivnosti. Sanjati da ste pogrešno obukli pantalone ukazuje na vašu težnju za neobičnošću i posebnošću.

Sanjati Panj

Videti panj u snu predstavlja stara sećanja, ideale, nade i stare emocije. To može ukazivati na probleme i osećanja sa kojima se niste bavili. Videti deblo drveta ukazuje na vaš unutrašnji osećaj blagostanja i ličnosti.

Ako je deblo debelo i veliko, onda to znači da ste jaka, čvrsta i izdržljiva osoba. Ako je deblo tanko i usko, onda to sugeriše da ste veoma osetljiva osoba.

Sanjati Papagaja

Videti papagaja u snu predstavlja tračeve. Poruka vam se prenosi. To takođe može značiti da se vi ili neko ponavljate. Alternativno, papagaj može označavati osobu u vašem budnom životu koja je ekscentrična ili odvratna.

Sanjati Papir

Videti prazan beli papir u snu ukazuje na vašu želju da počnete iznova u svom životu. Može predstavljati vašu želju da se izrazite kroz pisanje ili umetnost. Videti hrpu papira u snu znači ogromne odgovornosti i stres sa kojima se morate nositi.

Sanjati Papu

Videti papu u snu predstavlja vaše duhovno vođstvo, uverenja i duhovno ja. San služi da bude inspiracija. Alternativno, to može ukazivati na vašu sopstvenu pravednost, uskogrudost i svetije stavove od vas.

Sanjati Papučicu Gasa

Videti papučicu gasa u snu pokazuje da ćete sopstvenim naporima postići svoje ciljeve. Sanjati da je gas zaglavljen ili pokvaren pokazuje gubitak kontrole.

Sanjati Papuče

Videti ili nositi papuče u snu sugeriše da se osećate tromo i/ili nesigurno. Osećate da nemate čvrsto uporište u nekoj situaciji. Alternativno, predstavlja domaćinstvo, lakoću, udobnost i/ili opuštanje. Ovaj simbol sna može značiti da se morate opustiti. Ili se previše opuštate i lenji ste.

Sanjati Paradu

Sanjati da gledate paradu pokazuje da ste skrenuli sa puta ili ste ometeni od postizanja svojih ciljeva. Zbog straha od neuspeha, možete se sprečiti da čak i sledite svoje ciljeve i želje.

Alternativno, parada simbolizuje cikluse, protok vremena ili poseban događaj u vašem životu. Uzmite u obzir i simboliku bilo kojih figura/životinja na paradi. Oni mogu odražavati potrebu da posedujete ili kontrolišete te atribute.

Sanjati Paradajz

Videti paradajz u snu simboliše domaću sreću i harmoniju. Sanjati da jedete paradajz predskazuje dobro zdravlje.

Sanjati Paralizu

Sanjati da ste paralizovani može odražavati trenutno stanje vašeg tela dok sanjate. Tokom REM stanja sna zaista ste nepokretni i paralizovani. Koliko god simbolično, sanjati da ste paralizovani može značiti da se osećate bespomoćno ili prikovano u nekom aspektu ili okolnostima vašeg budnog života.

Možda se osećate nesposobnim da se nosite sa situacijom ili da ne možete ništa da uradite ili promenite. Alternativno, možete se osećati emocionalno paralizovano. Možda ćete imati poteškoća u izražavanju.

Sanjati Paranoju

Sanjati da ste paranoični pokazuje vaše oklevanje da krenete napred u nekoj situaciji ili vezi. Niste spremni za taj veliki korak u svom životu i obuzeti ste strahom i sumnjom.

Sanjati Parazite

Videti parazite u snu ukazuje na gubitak vitalnosti i osećaj fizičkog iscrpljivanja. Postajete previše zavisni od drugih. To je takođe pokazatelj da uzimate bez vraćanja.

Sanjati Park

Sanjati da ste u parku predstavlja privremeni beg od stvarnosti. Pokazuje obnovu, meditaciju i duhovnost. To je takođe pokazatelj perioda prilagođavanja nakon ozbiljnog ličnog sukoba ili završetka strastvene afere.

Sanjati da ste izgubljeni u parku pokazuje vašu borbu sa karijerom, vezom ili drugim problemom. Možda se osećate otuđenim od društva.

Sanjati Paru (vodenu)

Videti ili čuti paru u snu znači vaše emocionalno stanje u vezi sa problemom ili situacijom. To može ukazivati na to da ste tvrdoglavi. To takođe može ukazivati na to da ste ljuti na nekoga ili nešto.

Sanjati Psa

Videti psa u snu ukazuje na veštinu koju ste ignorisali ili zaboravili, ali treba da je aktivirate. Alternativno, psi mogu simbolizirati intuiciju, lojalnost, velikodušnost, zaštitu i vernost. Vaše sopstvene vrednosti i namere će vam omogućiti da idete napred u svetu i uspete.

Ako je pas opak i/ili reži, onda to ukazuje na neki unutrašnji sukob u vama. To može ukazivati na izdaju i nepoverljivost.

Ako je pas mrtav ili umire, to pokazuje gubitak dobrog prijatelja. Alternativno, to predstavlja pogoršanje vaših instinkta. Videti psa koji radosno laje u snu simbolizuje zadovoljstva i mnogo društvenih aktivnosti.

Ako pas žestoko laje, onda to predstavlja vašu naviku da postavljate zahteve ljudima i kontrolišete situacije oko sebe. To može značiti i neprijateljske saputnike.

Sanjati Pasoš

Videti pasoš u snu ukazuje na vaš identitet i sposobnost da prolazite kroz različite situacije. Možda ćete proći kroz period pronalaženja sebe i otkrivanja ko ste.

Sanjati da gubite pasoš pokazuje da pokušavate da pronađete sebe i steknete osećaj ko ste. Alternativno, možete osećati da su vam dobre prilike blizu.

Sanjati Pastira

Videti pastira u snu simbolizuje vaš aspekt negovanja. Predstavlja vođstvo, pravac i ujedinjenje.

Sanjati Pastrmku

Videti pastrmku u snu simbolizuje sve veći prosperitet. Sanjati da jedete pastrmku ukazuje na vaš vedar stav prema životu. Sanjati da hvatate pastrmku ukazuje na zadovoljstvo. Ako padne nazad u vodu, onda će vaša sreća biti kratkog veka.

Sanjati Pastuva

Videti pastuva u snu simbolizuje moć, snagu, hrabrost i nezavisnost. Ako jašete pastuva, to znači da ćete ili ste dostigli ove vrline.

Sanjati Patike

Videti ili nositi patike u snu sugeriše da se kroz život nositr sa lakoćom i malim preprekama. To takođe znači udobnost i zadovoljstvo sobom i onim što jeste. Alternativno, san pokazuje da vodite aktivan život i da ste uvek u pokretu.

Sanjati Patuljka

Videti patuljka u snu sugeriše da ste dobro utemeljeni i povezani sa prirodom i zemljom. Alternativno, patuljak može značiti vaš aspekt koji nije u potpunosti razvijen ili je potisnut. Možda se osećate inferiorno ili beznačajno.

Sanjati Pauka

Videti pauka u snu pokazuje da se u nekoj situaciji osećate kao autsajder. Ili da možda želite da se držite na distanci i klonite se privlačne i primamljive situacije. Pauk je takođe simbol ženske moći.

Alternativno, pauk se može odnositi na moćnu silu koja vas štiti od vašeg samodestruktivnog ponašanja. Ako ubijete pauka, to simbolizuje nesreću i opštu lošu sreću.

Videti pauka kako u snu pletu mrežu ukazuje na to da ćete biti nagrađeni za svoj trud. Uskoro ćete biti unapređeni u svom poslu ili ćete biti priznati za uspeh u teškom zadatku. Pauci su simbol kreativnosti zbog zamršenih mreža koje predu.

Negativno, pauci mogu ukazivati na osećaj da su upleteni ili zarobljeni u vezi. Predstavlja neku zamku i kontrolnu silu. Možda osećate da neko ili neka situacija isisava život iz vas.

Sanjati pauka kako se penje uz zid u snu znači da će se vaše želje uskoro ostvariti. Sanjati da vas je ujeo pauk predstavlja sukob sa majkom ili nekom dominantnom ženskom figurom u vašem životu. San može biti metafora za majku koja proždire ili žensku moć posedovanja i zarobljavanja.

Sanjati Pauna

Videti pauna u snu predstavlja proleće, rođenje i novi rast. To je dobar znak, signalizira prestiž, mnogo uspeha i zadovoljstva vašom karijerom. To takođe može da govori o vašem samopouzdanju, pa čak i aroganciji nad vašim uspehom.

Sanjati Pacova

Videti pacove u snu ukazuje na osećanja sumnje, krivice i/ili zavisti. Imate nedostojne misli koje zadržavate za sebe, ali vas izjedaju iznutra. Alternativno, to znači odbojnost. San može biti i igra reči nekoga ko je pacov.

Videti crnog pacova predstavlja prevaru i prikrivene aktivnosti. Videti belog pacova u snu znači da ćete u vreme nevolje dobiti pomoć iz neočekivanog izvora.

Sanjati Pevanje

Pevati u snu predstavlja sreću, harmoniju i radost. Podižete druge svojim pozitivnim stavom i vedrim raspoloženjem. Pevanje je način da proslavite, komunicirate i izrazite svoja osećanja.

Sanjati Pevača

Videti poznatog pevača u snu predstavlja harmoniju i neki božanski uticaj ili vibracije. To pokazuje veličanje ljudskog duha.

Sanjati Peglanje

Sanjati da peglate ukazuje na udobnost i urednost u kući. Možda pokušavate da „ispeglate bore“ iz svog života. Sanjati da opečete ruke dok peglate ukazuje na gubitak mira, bolest ili ljubomoru.

Sanjati Pelikana

Videti pelikana u snu predstavlja negu i brigu za druge.

Sanjati Pepeo

Videti pepeo u snu ukazuje na gorke promene. Pepeo može predstavljati neuspelu vezu ili propast poslovnog poduhvata. Možda osećate da su dobra vremena prošla i da u vašem životu nije ostalo ništa od vrednosti. Alternativno, možda se previše bavite prošlošću. Morate naučiti da pustite.

Sanjati Petla

Videti petla u snu pokazuje da se vi ili neko razmeće. To je pokazatelj drskosti i arogancije. Imate malo ili nimalo poštovanja prema drugima. Čuti petla u snu simbolizuje hvalisanje i samoveličanje. Videti petlove kako se bore u snu ukazuje na rivalstvo i svađu.

Sanjati Penjanje

Sanjati da se penjete na nešto ukazuje na to da pokušavate ili ste prevazišli veliku borbu. Takođe sugeriše da su vaši ciljevi konačno nadohvat ruke. Penjanje takođe znači da ste se podigli na nivo istaknutosti u društvenoj ili ekonomskoj sferi.

Sanjati Pečenje

Sanjati da se pečete predskazuje napredovanje ili podizanje vašeg društvenog statusa. Sve u svemu, pred vama je sjajna perspektiva i dobićete mnoge pogodnosti.

Sanjati Pečurke

Videti pečurke u snu ukazuje na nezdrava zadovoljstva i nerazumnu žurbi u sticanju bogatstva, jer ono može nestati u tužbama i ispraznim zadovoljstvima.

Sanjati da jedete pečurke znači da ćete biti poniženi i osramoćeni u ljubavlju. Imaćete mnogo teških bitaka i izazovnih situacija i odnosa.

Sanjati Pepeljaru

Videti ili koristiti pepeljaru u snu sugeriše da pokušavate da se oslobodite bivših osećanja/sećanja i svojih starih načina. Simbolizuje odnose koji su ugašeni i više nisu bitni.

Alternativno, to može biti povezano sa osećanjem anksioznosti ili povezano sa vašom navikom pušenja, posebno ako pokušavate da prestanete.

Sanjati Perje

Sanjati perje koje lebdi u vazduhu ukazuje na život u lagodnosti, udobnosti, toplini i finansijskim dobicima. Može opisati vašu lakoću i uživanje u životu. Alternativno, oni mogu predstavljati zbunjenost, ishitrenost i gubitak dostojanstva.

Konkretno, videti pileće perje u snu ukazuje na manje smetnje. Orlovo perje predstavlja ostvarenje vaših ciljeva i težnji.

A videti paunovo, nojevo ili bilo koje drugo ukrasno perje znači napredovanje na društvenoj lestvici. U budućnosti ćete imati mnogo uspeha. Sanjati da prodajete ili kupujete perje simbolizuje štedljivost.

Sanjati Pero

Videti pero u snu znači uspeh, društveni status, sofisticiranost i prestiž. Za ženu sanjati da stavlja pero na šešir, ukazuje na to da će pokušati da ostvari mnogo toga, a njen uspeh zavisi od njenog šarma.

Sanjati Perut

Sanjati da imate perut pokazuje da zloupotrebljavate svoju energiju. Možda ste bili pod velikim stresom i napetošću. Trebalo bi da ponovo razmislite o načinu na koji pristupate bilo kom od svojih trenutnih problema. Alternativno, ovaj san može ukazivati na nedostatak samopoštovanja.

Sanjati Perle

Videti perle u snu pokazuje vašu sklonost da udovoljite drugima i stavljate njihove potrebe ispred svojih. Sanjati da nižete perle sugeriše da ste postavili temelje za svoj uspeh. Bićete prepoznati i/ili nagrađeni za svoja dostignuća. Sanjati da brojite perle simbolizuje zadovoljstvo i radost.

Sanjati Peršun

Videti peršun u snu predstavlja uspeh. Vaša dostignuća će biti priznata.

Sanjati Pesak

Videti pesak u snu ukazuje na promenu perspektive ili promenu vašeg stava. Uzmite u obzir i poznatu frazu, „pesak vremena“ u kojoj možda sugeriše da gubite vreme ili puštate da vam vreme prođe. Videti mokri pesak u snu pokazuje da vam nedostaje osećaj ravnoteže u vašem životu.

Sanjati Pesmu

Čuti ili pisati pesme u snu pokazuje da na stvari gledate iz duhovnog ugla. Vaš budući put je srećan sa dobrim zdravljem i mnogo bogatstva. Razmotrite reči pesme o kojima sanjate za dodatne poruke.

Sanjati Pesnicu

Videti pesnicu u snu simbolizuje bes, moć i agresiju. To takođe ukazuje na vašu spremnost da se borite i branite.

Sanjati Petorke

Videti petorke u snu predstavlja pet čula: vid, miris, ukus, sluh i dodir. Takođe može da simbolizuje suštinsko i osnovno ljudsko biće. Alternativno, predstavlja vezu između žene i muškarca.

Sanjati Pećinu

Sanjati pećinu ili da hodate u mračnoj pećini ukazuje na utočište ili nesvesni um. To takođe znači da doživite neku neočekivanu nesreću ili neslaganje.

Sanjati Pećnicu

Videti usijanu peć u snu simbolizuje da će vas prijatelji i porodica voleti zbog vaše odanosti i nesebične prirode. Alternativno, simbolizuje matericu. Možda ste u iščekivanju ili se plašite da ćete imati decu. Sanjati da vam je pećnica pokvarena ukazuje na mnoge nevolje od dece.

Sanjati Pecivo

Videti ili jesti pecivo u snu odnosi se na uživanje, senzualno zadovoljstvo. Uživate u životu i žanjete njegove plodove.

Sanjati Pečat

Videti pečat u snu pokazuje vašu razigranost i vašu sposobnost da koristite i ugradite različite ideje i misli u situaciju. Pečati su simbol sreće, uspeha i duhovnog razumevanja. Takođe ukazuje na prosperitet, verne prijatelje i sigurnost u ljubavi. Simbol sna takođe može biti igra reči i ukazuje na to da morate da zapečatite neku situaciju.

Sanjati Peškir

Videti ili koristiti peškir u snu sugeriše da morate da se nosite sa svojim emocijama kako biste krenuli napred u svom životu. Morate pronaći neku vrstu rešenja. Alternativno, predstavlja završetak, novi početak i novu tranziciju.

Sanjati Peščanu Dinu

Videti peščanu dinu u snu ukazuje na vašu želju da budete zaštićeni od gorčine stvarnosti.

Sanjati Peščani Sat

Videti peščani sat u snu znači da vam vreme ističe. Ovo može biti rok koji morate da ispunite za školu ili posao. Alternativno, predstavlja situaciju koja se okreće naglavačke.

Sanjati Piti

Sanjati da pijete vodu predstavlja duhovno osveženje. Rešenje ćete pronaći gledajući u sebe i svoju prošlost. Sanjati da pijete alkohol znači da tražite ili zadovoljstvo ili bekstvo.

Sanjati Pijavice

Videti pijavice u snu ukazuje na to da će vaši rivali stvoriti velike probleme vama i vašim planovima. Sanjati da vas je ugrizla pijavica upozorava na opasnost na neočekivanim mestima.

Sanjati Pijanstvo

Ako sanjate da ste pijani od žestokog pića, to predskazuje da ćete biti osramoćeni. Ne vidite situaciju jasno. Videti druge pijane u snu ukazuje na mnogo nesreće za vas i one oko vas.

Sanjati Pik Kartu

Videti keca pika u snu simbolizuje spontanost, nestašnost i/ili bezdušnost. Takođe predstavlja autoritet i ekstremnu konkurentnost. Plašite se gubitka.

Sanjati Pikado

Videti pikado u snu pokazuje da osećate neprijateljstvo od nekoga. Morate da izrazite svoj bes i osećanja direktnije. Alternativno, pikado može simbolizirati cilj kojem težite. Morate pokušati nešto novo i da prevaziđete strah od neuspeha.

Sanjati Piknik

Sanjati da ste na pikniku ukazuje na radostan i miran porodični život. Videti korpu za piknik u snu pokazuje priliku da naučite i podelite svoje ideje i mišljenja.

Sanjati Pilota

Sanjati da ste pilot pokazuje da potpuno kontrolišete svoje odredište u životu. Vi ste sigurni i samouvereni u svoje odluke i dostignuća.

Sanjati Pilule

Videti pilulu u snu ukazuje na obnovu unutrašnje harmonije. To je period izlečenja i kraj negativnih ideja u vašem umu.

Sanjati Pingvina

Videti pingvina u snu ukazuje na to da vaši problemi nisu tako ozbiljni kao što mislite. Služi kao podsetnik da se ohladite i da ostanete prisebni.

Alternativno, pingvin koji vidite u snu sugeriše da ste opterećeni svojim emocijama ili negativnom situacijom. Morate pronaći neku ravnotežu i unutrašnju harmoniju.

Sanjati Pincetu

Videti pincetu u snu znači da vam je neprijatna situacija u kojoj ste bili izloženi od strane vaših saputnika izazvala mnogo nezadovoljstva i nesreće.

Sanjati Piramidu

Videti piramide u snu ukazuje na to da će se za kratko vreme dogoditi mnoge nove i velike promene. Simbol je dugovečnosti, stabilnosti i čvrste osnove.

Sanjati Pirane

Videti pirane u snu sugeriše da nešto izjeda vaše nesvesno. Morate da se oslobodite nekih od tih skrivenih osećanja i suočite se sa tim problemima koji izazivaju mnogo unutrašnjih sukoba.

Sanjati Pirinač

Videti zrna pirinča u snu simbolizuje uspeh, prosperitet, sreću, plodnost i topla prijateljstva. Sanjati da jedete pirinač znači sreću i spokoj u kući. Sanjati da kuvate pirinač ukazuje na to da će vam nove obaveze doneti mnogo radosti.

Videti pirinač pomešan sa prljavštinom u snu ukazuje na bolest i odvajanje od prijatelja.

Sanjati Pisaćau Mašinu

Videti pisaću mašinu u snu pokazuje da morate da otvorite linije komunikacije sa nekim u svom životu.

Sanjati Pismo

Sanjati da dobijate pismo ukazuje na novu priliku ili izazov. Alternativno, pismo predstavlja poruku iz vašeg nesvesnog uma. Sadržaj pisma vam može ponuditi neke smernice u trenutnoj situaciji.

Sanjati Pitu

Videti pitu u snu simbolizuje da će za vaš trud biti neka nagrada. To takođe pokazuje da možda prevazilazite svoje sposobnosti. Alternativno, to može biti metafora za dobijanje poštenog udela, vaše „parče kolača“.

Sanjati Pitanje

Dovoditi u pitanje nešto u snu ukazuje na vaše sumnje prema ljubavnoj osobi. Postavljanje pitanja u snu predskazuje da ćete nastojati da postignete istinu. Biti ispitivan u snu znači da ćete biti nepravedno optuženi.

Sanjati Picu (hranu)

Videti ili jesti picu u snu predstavlja obilje, izbore i raznolikost. To takođe može ukazivati na to da vam nešto nedostaje ili da se osećate uskraćeno.

Sanjati Pištolj

Videti pištolj u snu simbolizuje agresiju, bes i potencijalnu opasnost. Možda imate posla sa pitanjima pasivnosti/agresivnosti i autoriteta/zavisnosti. Alternativno, pištolj može predstavljati penis i muški seksualni nagon. Tako pištolj može značiti moć i nemoć.

Ako sanjate da punite pištolj, to upozorava da treba da budete oprezni da ne dozvolite da vam temperament izmakne kontroli.

Sanjati da nekoga pucate iz pištolja znači vaša agresivna osećanja i skriveni bes prema toj osobi. Ako sanjate da vas neko puca iz pištolja, to sugeriše da doživljavate neki sukob u svom budnom životu. U nekoj situaciji možete se osećati žrtva.

Sanjati Plavu Pticu

Videti plavu pticu u snu simbolizuje i sreću i tugu. To je takođe pokazatelj pročišćenja i razrešenja suprotstavljenih sukoba/paradoksa u vašem životu.

Sanjati Plažu

Videti plažu u snu simbolizuje susret između vaša dva stanja uma. Pesak je simbol racionalnih i mentalnih procesa, dok voda ukazuje na iracionalne, nestabilne i emocionalne aspekte vašeg ja. To je mesto prelaza između fizičkog/materijalnog i duhovnog.

Sanjati da ste na plaži i gledate ka okeanu, pokazuje nepoznate i velike promene koje se dešavaju u vašem životu. Razmotrite stanje okeana, da li je miran, prijatan, zabranjujući, itd.

Sanjati da gledate ka plaži sugeriše da se vraćate onome što vam je poznato. Alternativno, možda se prilagođavate ili prihvatate promene i okolnosti u vašem životu.

Sanjati da se opuštate na plaži ukazuje na to da će naredne nedelje za vas biti mirne i spokojne. Vaš stres će se ublažiti i naći ćete mir.

Sanjati da radite na plaži ukazuje na poslovni projekat koji će vam oduzeti većinu vremena.

Sanjati Plafon

Videti plafon u snu predstavlja mentalnu ili duhovnu perspektivu.

Sanjati Plamen

Sanjati da se borite sa plamenom ukazuje na to da ćete morati da uložite sve svoje napore i energiju na putu ka uspehu i bogatstvu.

Sanjati Planetu

Videti planetu u snu ukazuje na kreativnost, istraživanje i nove avanture.

Sanjati Planine

Videti planine u snu ukazuje na mnoge velike prepreke i izazove koje morate da savladate. Ako ste na vrhu planine, to znači da ste postigli i ostvarili svoje ciljeve. Alternativno, planine označavaju više carstvo svesti, znanja i duhovne istine.

Sanjati da se penjete na planinu ukazuje na vašu odlučnost i ambiciju. Sanjati da padate sa planine sugeriše da ste u žurbi da uspete, a da ne razmislite o svom putu ka uspehu. To takođe znači da imate tendenciju da odustanete ili pobegnete iz zahtevnih situacija.

Sanjati Plakanje

Sanjati da plačete ukazuje na oslobađanje negativnih emocija koje je verovatnije uzrokovano nekom budnom situacijom, a ne događajima iz samog sna. Vaš san je način da povratite emocionalnu ravnotežu i način da bezbedno izbacite svoje strahove i frustracije.

U svakodnevnom životu imamo tendenciju da ignorišemo, poričemo ili potiskujemo svoja osećanja. Ali u našem stanju snova, naši odbrambeni mehanizmi više nisu na oprezu i na taj način omogućavaju oslobađanje takvih emocija.

Da biste se probudili plačući, sugerišite tugovanje svoje duše i da morate da promenite svoje načine na koji pristupate stvarima.

Sanjati Platinu

Videti platinu u snu simbolizuje uspeh, prosperitet i bogatstvo. Vaša dostignuća se pripisuju vašoj odlučnosti i naporu. Nikada ne verujte da su vaši ciljevi nedostižni. Alternativno, pokazuje hladnoću ili čvrstinu vašoj spoljašnjoj ličnosti.

Sanjati Plaćanje

Sanjati da nešto plaćate pokazuje cenu koju plaćate za svoje odluke i postupke.

Sanjati Plašt

Sanjati da nosite ogrtač ukazuje na potrebu za sigurnošću, toplinom i osećajem da ste dobro zaštićeni. To takođe može značiti da pokušavate da nešto prikrijete ili sakrijete. Ako u snu vidite pocepani ili odrpani ogrtač, to ukazuje na razdvojenost između vas i prijatelja ili ljubavnika.

Sanjati Plašljivost

Sanjati da se plašite da nastavite u nekoj situaciji ukazuje na nevolje u kući i neuspeh u poslu. Videti druge uplašene u snu znači da će neki prijatelj biti previše zaokupljen sopstvenim problemima da bi vam pomogao sa nekom uslugom.

Sanjati Ples

Sanjati da plešete ukazuje na slobodu od ograničenja i harmoniju/ravnotežu sa sobom. Radite u saradnji sa sobom. Takođe predstavlja neozbiljnost, sreću, gracioznost, senzualnost i seksualne želje.

Alternativno, to može značiti intimnost i sjedinjenje vašeg muškog i ženskog aspekta. Sanjati da idete na ples pokazuje proslavu i vaše pokušaje da postignete sreću.

Razmotrite frazu „ples života“ koja sugeriše stvaranje, ekstazu i rad sa onim što vam život nudi. Videti decu kako plešu u snu znači da ćete u budućnosti imati udoban dom i zdravu, dobro vaspitanu decu.

Videti ritualni ples u snu znači da imate potrebu da stupite u kontakt sa duhom u sebi.

Sanjati Pletenje

Sanjati da pletete ukazuje na miran i pun ljubavi kućni život. Takođe se može odnositi na nekoga u vašem životu (prošlom ili sadašnjem) koga povezujete sa pletenjem. Alternativno, simbolizuje vašu kreativnost, dostignuća ili potrebu da odvojite vreme od uobičajene rutine.

Sanjati Pletenicu

Sanjati da vam je kosa u pletenicama predstavlja vaš uredan način razmišljanja. Simbolizuje vašu odlučnost i snažan način razmišljanja.

Sanjati Plivanje

Sanjati da plivate prema obali ukazuje na povećanje vašeg finansijskog stanja. Sanjati da plivate u bazenu znači mnogo sreće u ljubavi. Generalno, snovi o plivanju ukazuju na istraživanje vašeg nesvesnog uma i emocija.

To je uobičajena slika iz snova za ljude koji prolaze kroz terapiju. Ako sanjate da učite nekoga da pliva, to ukazuje na to da ćete biti blagosloveni srećom.

Sanjati Plišanu Životinju

Videti plišanu životinju u snu predstavlja nezreo stav. Možda pokušavate da pobegnete od svojih svakodnevnih obaveza i problema. Alternativno, to može ukazivati na vašu potrebu da se opustite i budete manje ozbiljni. Morate dozvoliti svom umu i telu da se podmlade.

Sanjati Plišanog Medu

Videti ili primiti plišanog medveda u snu ukazuje na regresiju. Simbolizuje izgubljenu sigurnost, udobnost, druženje i implicira da morate biti sigurni i zbrinuti. Možda se prisećate sećanja iz ranog detinjstva. Alternativno, plišani medved ukazuje na nezrelu vezu.

Sanjati Plodove Mora

Videti ili jesti morsku hranu u snu pokazuje prepoznavanje i stapanje vaše duhovnosti sa vašim svesnim bićem. Priznajete i ispunjavate potrebe svog nesvesnog.

Sanjati Plug

Videti plug u snu predstavlja rast, širenje i negovanje novih ideja i projekata

Sanjati Pluton

Videti Pluton u snu simboliše smrt i uništenje. Takođe može ukazivati na ponovno rođenje ili transformaciju.

Sanjati Pljačku

Sanjati da ste opljačkani znači da doživljavate krizu identiteta ili patite od nekog gubitka u svom životu. Alternativno, možete osećati da je neko ukrao vaš uspeh ili da je preuzeo zasluge za nešto što ste uradili.

Sanjati Pljuvanje

Pljuvanje u snu ukazuje na jedan aspekt sebe kojeg treba da se rešite. Alternativno, pljuvanje može predstavljati bes i prezir.

Sanjati Povraćanje

Sanjati da povraćate pokazuje da morate da odbacite ili izbacite aspekt svog života koji je odvratan. Postoje neke emocije ili koncepti sa kojima se morate suočiti, a zatim ih pustiti. Videti druge kako povraćaju u snu ukazuje na lažna pretvaranja ljudi koji pokušavaju da vas iskoriste.

Sanjati Povrće

Videti povrće u snu ukazuje na vašu potrebu za duhovnom ishranom. To takođe može da predskazuje da vam nedostaje ta hranljiva materija. Videti uvelo povrće u snu znači tugu.

Sanjati Pogubljenje

Videti pogubljenje u snu znači da ćete pretrpeti neku nesreću zbog nepažnje drugih. Sanjati da ste nekim čudom izbegli sopstveno pogubljenje ukazuje na to da ćete pobediti svoje neprijatelje i uspeti da steknete bogatstvo.

Sanjati Pod

Videti pod u snu, predstavlja vašu podršku. Takođe može predstavljati podelu između nesvesnog i svesnog. Ako u snu vidite uglačan drveni pod, to pokazuje da ste potpuno svesni svog nesvesnog i da ga držite potisnutim.

Videti kosi pod u snu, predskazuje da se previše udaljavate od svojih prvobitnih planova i ciljeva.

Sanjati Podmornicu

Videti podmornicu u snu pokazuje da oprezno istražujete svoje emocije i ispitujete svoja nesvesna osećanja. I dalje ste oprezni u vezi sa određenim emocionalnim problemima.

Alternativno, podmornica pokazuje da morate da prilagodite drugačiju perspektivu i razumevanje. Možda ćete morati da se spustite u srž neke situacije ili problema.

Sanjati Podnožje

Videti podnožje u snu sugeriše da morate da naučite da tražite pomoć da biste napredovali u životu.

Sanjati Podrum

Sanjati da se nalazite u podrumu predstavlja deo vaše podsvesti u kome ste skrivali svoje strahove i probleme. Sanjati da idete u podrum ukazuje na to da kopate duboko po sopstvenoj prošlosti i da se suočavate sa svojim strahovima.

Sanjati Podrigivanje

Sanjati da podrigujete pokazuje da prolazite kroz neke promene i počinjete da gledate na stvari drugačije kako starite i stičete više iskustva. Čuti podrigivanje u snu ukazuje na napredak u vašim ličnim borbama. Savladali ste barijere i otpor. Više vas ne zadržavaju.

Sanjati Poeziju

Slušati ili čitati poeziju u snu ukazuje na inspiraciju i idealističke ideje. Takođe sugeriše da morate da poboljšate komunikaciju sa nekim.

Sanjati Pozorište

Sanjati da ste u pozorištu ukazuje na to da ćete imati mnogo zadovoljstva od novih druženja. Razmislite i o tome kako su performanse paralelne situacijama u vašem budnom životu. Posmatrajte kako se likovi odnose prema vama i kako mogu predstavljati vaš aspekt. Možda ćete preuzeti novu ulogu.

Sanjati da se smejete i/ili aplaudirate u pozorištu pokazuje da ste skloni da izaberete zadovoljstvo umesto rada na budućim ciljevima. Sanjati da pozorište gori znači da će svi novi projekti koje preuzmete biti rizični.

Sanjati Policiju

Videti policiju u snu pokazuje neuspeh u izvršavanju ili poštovanju obaveza. Policija takođe simbolizuje strukturu, pravila i kontrolu. Direktnije tumačenje da vidite policiju u snu upozorava da treba da izbegavate nepromišljeno ponašanje.

Sanjati da vas je policija uhapsila sugeriše da se osećate seksualno ili emocionalno sputano zbog krivice. Sanjati da ste policajac predstavlja vaš sopstveni osećaj morala i savesti. San može poslužiti da vas vodi pravim putem.

Sanjati Popravljanje

Sanjati da nešto popravljate ukazuje na to da prolazite kroz period oporavka od uznemirujuće situacije. Predmet koji popravljate ukazuje na oblast u vašem životu na kojoj radite.

Sanjati Poslužavnik

Videti poslužavnike u snu ukazuje na besmislenu potrošnju.

Sanjati Posuđe

Videti posuđe u snu predstavlja ideje, koncepte i stavove. Ako je posuđe prljavo i neoprano, onda to ukazuje na nezadovoljstvo i neperspektivnost. Možda ste prevideli neke probleme u svom životu ili se niste suočili sa svojim emocijama.

Sanjati da perete sudove, sugeriše da idete dalje i planirate sledeću stvar koja vam se nađe na putu.

Videti police sa uglačanim posuđem sugeriše da dajete sve od sebe i izvlačite najbolje iz situacije. Pokušavate da ostavite dobar utisak.

Videti polomljeno posuđe u snu ukazuje na osećaj siromaštva, nedostatka i neadekvatnosti. Možda osećate da ne ispunjavate očekivanja drugih.

Sanjati Poznanike

Videti poznanika u snu ukazuje na pozitivna dešavanja u poslu i harmoniju u vašem kućnom životu. Takođe predskazuje da ćete ih videti ili čuti ubrzo nakon ovog sna.

Ako sanjate da ste u svađi sa poznanikom, to znači da ćete se uskoro naći u ponižavajućoj situaciji.

Sanjati Poklon

Sanjati da dajete poklon ukazuje na vašu velikodušnost prema drugima. Alternativno, možda pokušavate da izrazite neko osećanje ili imate nešto neprijatno da kažete što mora biti pažljivo upakovano.

Sanjati da dobijate poklon znači da ćete imati ogromnu sreću u bogatstvu i ljubavi. Bili ste nagrađeni za dobro obavljen posao i veoma ste cenjeni od strane onih oko vas.

Sanjati Pokretne Stepenice

Videti pokretne stepenice u snu pokazuje kretanje između različitih nivoa svesti. Ako se krećete gore pokretnim stepenicama, to sugeriše da se bavite emocionalnim problemima i da se suočavate sa njima. Vi se krećete kroz svoje duhovno putovanje sa velikim napretkom i lakoćom.

Ako se spuštate pokretnim stepenicama, onda to podrazumeva potiskivanje i silazak nazad u vaše nesvesno. To može biti znak zastoja.

Sanjati Pokretni Most

Videti pokretni most u snu predstavlja zaštitu. Možda osećate da je neka veza ili situacija previše invazivna. To takođe može značiti da povlačite liniju i stvarate granice.

Sanjati Polarnu Svetlost

Videti severno svetlo u snu predstavlja obnovljenu energiju, vitalnost i mladost. Situacija ili veza vam je konačno razjašnjena. Alternativno, pokazuje da znate šta treba da uradite, ali da ste možda previše lenji ili previše uplašeni da pređete u akciju.

Sanjati Polovinu

Sanjati o polovini nečega pokazuje da je nešto u vašem budnom životu nepotpuno ili nerešeno. To takođe može ukazivati na to da samo delimično priznajete svoja osećanja. Vi ili neko drugi vas ograničava ili sputava.

Alternativno, san može sugerisati da morate da budete otvoreni za kompromis i da se sastanete na pola puta.

Sanjati Poludeli

Ako sanjate da ste poludeli, to sugeriše da ste izgubili iz vida svoje ciljeve. Možda osećate da više ne možete da zavisite od nekoga. Alternativno, možete osećati da se vaša mišljenja, stavovi ili odluke ne prihvataju ili ignorišu. Možda se osećate kao autsajder.

Sanjati Polumesec

Videti polumesec u snu predstavlja pojavu vašeg ženskog karaktera. Takođe pokazuje svestranost i promene.

Sanjati Polje

Videti zelena polja u snu simbolizuje veliko obilje, slobodu i sreću. Možda prolazite i kroz period ličnog rasta. Alternativno, ovaj san može jednostavno biti izraz vaše ljubavi prema prirodi.

Videti sveže izorana polja u snu ukazuje na rast, rani uspon do bogatstva i srećno napredovanje do mesta časti. Videti mrtva ili neplodna polja, ukazuje na nedostatak, pesimizam i vaše iscrpljene izglede za budućnost.

Sanjati Poljubac

Sanjati poljubac znači ljubav, naklonost, spokoj, harmoniju i zadovoljstvo. Videti druge kako se ljube u snu sugeriše da ste previše uključeni u njihove lične živote i vezu. Morate im dati malo prostora. Sanjati da nekome ljubite ruku ukazuje na poštovanje.

Sanjati da ljubite nečijeg dečka ili devojku pokazuje da želite da budete u vezi i da iskusite energiju ljubavi. Možda ćete takođe morati da probudite svoju strast. Alternativno, to pokazuje nedostatak integriteta sa vaše strane.

Sanjati da ljubite neprijatelja ukazuje na izdaju, neprijateljstvo ili pomirenje sa ljutim prijateljem. Uzmite u obzir i izreku „poljubac smrti“.

Sanjati Pomorandže

Videti drveće pomorandže u snu ukazuje na zdravlje i prosperitet. Sanjati da jedete pomorandže znači negativne vibracije, nezadovoljstvo u vašim poslovnim krugovima, bolest u porodici ili razdvajanje/gubitak ljubavnika.

Sanjati Pomoć

Sanjati da nekome pružate pomoć ukazuje na to da ćete biti voljeni i naklonjeni. Sanjati da vam se pruža pomoć znači da ste okruženi brižnim prijateljima.

Sanjati da nekome pomažete, pokazuje vašu spremnost da ugrozite svoja uverenja u cilju većeg postignuća. Takođe predstavlja vaše napore da kombinujete svoje talente ili energiju da biste postigli zajednički cilj.

Sanjati da zovete ili signalizirate pomoć sugeriše da se osećate izgubljeno, preopterećeno i/ili neadekvatno.

Sanjati Pomračenje Sunca

Sanjati o pomračenju sunca upozorava na preterano uživanje u životu. Previše žurki i previše pića će dovesti do velikih zdravstvenih problema. Doživećete privremeni neuspeh u poslu.

Sanjati pomračenje meseca ukazuje na to da neki skriveni aspekt vašeg ja izlazi na površinu.

Sanjati Poplavu

Videti poplavu sa blatnjavim krhotinama znači da ćete imati mnogo uznemirujućih događaja i nevolja u životu. Vaše potisnute emocije mogu da vas preplave.

Sanjati da vas je odnela poplava upozorava da neko pokušava da vas iskoristi. Videti blagu poplavu, pokazuje da će vaše brige oko određene stvari uskoro biti zbrisane.

Sanjati Popodne

Videti oblačno i kišno popodne u snu ukazuje na razočarenje i sumor. Videti toplo i prijatno popodne u snu predskazuje dugotrajna prijateljstva.

Sanjati Porodicu

Videti svoju porodicu u dobrom raspoloženju u snu, simbolizuje harmoniju i sreću. Videti ih sumorne, predskazuje razočaranje i tugu.

Sanjati Poruku

Sanjati da šaljete poruku znači da ćete biti dovedeni u neprijatnu situaciju. Sanjati da primate poruku ukazuje na promene u vašim poslovima.

Sanjati Posao

Ako sanjate da ste izgubili posao, to znači da nećete imati strah od gubitka posla, jer ste od velike pomoći.

Sanjati da dajete posao drugima, ukazuje na gubitak za sebe.

Sanjati da tražite posao ukazuje na vašu sreću u pronalaženju odličnog posla ili napredovanju u sadašnjem poslu.

Sanjati o svom trenutnom poslu ukazuje na to da ste prezaposleni ili previše angažovani u svom poslu.

Sanjati Posetioca

Ako imate posetioca u snu, to znači da će vam stići dobre vesti. Takođe predskazuje nove uslove ili promene. Videti tamno obučenog posetioca, upozorava na bolest ili nesreće koje bi mogle da se zadese vas ili nekoga koga poznajete.

Sanjati Potezanje Konopca

Sanjati da igrate potezanje konopca sugeriše da morate da uravnotežite različite aspekte svoje ličnosti. Morate naučiti da pravite kompromise.

Sanjati Poteru

Sanjati da vas jure znači da izbegavate situaciju za koju mislite da je neosvojiva. Često je metafora nekog oblika nesigurnosti. Konkretno, sanjati da vas proganja životinja predstavlja vaš sopstveni neizraženi i nepriznati bes koji se projektuje na tu životinju.

Alternativno, možda bežite od prvobitnog nagona ili straha. Sanjati da nekoga jurite znači da pokušavate da savladate težak cilj ili zadatak. Možda izražavate i neka agresivna osećanja prema drugima.

Sanjati Potok

Videti potok u snu predstavlja vaš lični tok energije i postojano emocionalno oslobađanje. Videti presušeni potok pokazuje da ste odsečeni od svog duhovnog bića i da ste van dodira sa samim sobom. Takođe se možete osećati fizički ili emocionalno iscrpljeno.

Videti potok u snu ukazuje na to da ćete naići na tok svežih i dubokih ideja. Videti zaleđeni potok u snu pokazuje da su vaše emocije postale hladne. Ovo može odražavati vaša povređena osećanja sa kojima se morate suočiti i sa kojima se morate izboriti.

Sanjati Potkrovlje

Videti potkrovlje u snu predstavlja skrivena sećanja ili potisnute misli koje se otkrivaju. Takođe simbolizuje vaš um, duhovnost i vašu vezu sa višim „Ja“.

Alternativno, to ukazuje na poteškoće u vašem životu koje će vas ometati da postignete svoje ciljeve i težnje. Međutim, na kraju ćete ih, nakon dugog perioda borbe, savladati.

Videti pretrpani tavan znak je da organizujete svoj um i misli. Videti u snu jarko osvetljen tavan ukazuje na sreću u ljubavi i bračno blaženstvo.

Sanjati da spavate na tavanu znači da nećete uspeti da pronađete sreću u trenutnoj situaciji.

Sanjati Potomstvo

Videti svoje potomstvo u snu simbolizuje vedrinu i radosne trenutke.

Sanjati Potres Mozga

Sanjati da imate potres mozga sugeriše da ne koristite svoj puni potencijal. Morate više da reagujete na druge, umesto da samo sedite i čekate da se stvari dese.

Sanjati Porotu

Videti porotu u snu sugeriše da ste pod lupom drugih. Osećate da drugi osuđuju vas i vaše postupke. Sanjati da ste deo porote pokazuje da imate tendenciju da sudite drugima.

Sanjati Posekotinu

Sanjati da imate posekotinu sugeriše da ste iznevereni ili potkopani. Alternativno, to se odnosi na žensku seksualnost i ženski stav prema seksu.

Sanjati Poštu

Sanjati da ste u pošti ukazuje na važnu poruku iz vašeg nesvesnog ili unutrašnje mudrosti. Može se odnositi na vašu potrebu da doprete i komunicirate sa drugima.

Sanjati Pravdu

Sanjati da zahtevate pravdu ukazuje na to da vam preti sramota zbog lažnih izjava i optužbi. Sanjati da drugi traže pravdu od vas znači da su vaše ponašanje i reputacija dovedeni u pitanje.

Sanjati Pražnjenje Creva

Sanjati da imate pražnjenje creva ukazuje na to da se uspešno oslobađate svojih starih navika/načina i obrazaca razmišljanja. Obično je analogno oslobađanju jakih emocija, kao što je bes.

Sanjati Praznike

Sanjati praznike, predstavlja potrebu za predahom ili vreme za odmor. Izražavate želju da pobegnete od svojih obaveza. U zavisnosti od aktivnosti vezanih za praznik, san može ukazivati i na porodične probleme, lične stavove ili neke poteškoće.

Sanjati Pratite

Sanjati da pratite nešto ili nekoga sugeriše da morate da stupite u kontakt sa nekim aspektom sebe. San može biti igra reči za neki cilj, osobu ili ideale o kojima ste izgubili pojam.

Sanjati da vas prate pokazuje da morate biti oprezniji i zauzeti se za sebe. Morate biti na oprezu i u defanzivi.

Sanjati Prašinu

Videti prašinu u snu, sugeriše da su vaši aspekti ignorisani ili zanemareni. Sanjati da ste prekriveni prašinom ukazuje na to da će neuspeh drugih negativno uticati na vas.

Sanjati da brišete prašinu simbolizuje da raščistite sve svoje greške iz prošlosti i da počinjete iznova.

Sanjati Prebijanje

Sanjati da ste pretučeni pokazuje da morate da napravite neke suštinske promene u sebi. Morate napraviti neka svesna prilagođavanja i procene.

Videti druge kako ih tuku sugeriše da je neki deo vašeg života van ravnoteže.

Sanjati Prevaru

Sanjati da prevarite osobu ukazuje na to da ste niskog karaktera koji se upušta u ponižavajuća zadovoljstva i da ćete prevariti i iskoristiti druge za svoju korist.

Sanjati da je protiv vas počinjena prevara ukazuje na to da se osećate prevarenim od onoga što s pravom zaslužujete.

Sanjati Prevrtanje

Sanjati da se prevrćete ukazuje na nemarnost. Videti druge kako se prevrću znači da će nemar drugih značiti vašu dobit i profit.

Sanjati Prepelicu

Videti živu prepelicu u snu simboliše sreću. Videti mrtvu prepelicu u snu simboliše lošu sreću, posebno u kockanju.

Pucati u prepelicu u snu predskazuje svađu sa najboljim prijateljem. Jesti prepelice u snu upozorava na opasnost od ekstravagantne potrošnje.

Sanjati Prerušavanje

Sanjati da ste prerušeni označava da se krijete od nečega ili nekoga u svom budnom životu. Vreme je da se suočite sa stvarnošću i prestanete da se krijete iza fasade.

Sanjati Preskakanje

Sanjati da preskačete ukazuje na potrebu da budete bezbrižniji. Možda ćete morati da zauzmete prijateljski pristup situaciji. Alternativno, san može ukazivati na to da ste preskočili nešto važno.

Sanjati Pretvaranje u Životinju

Sanjati da se pretvarate u obličje životinje pokazuje da postajete manje civilizovani i suzdržani i postajete slobodniji i instinktivniji. Možda izražavate svoju novu pronađenu slobodu/nezavisnost i osećate nedostatak granica.

Alternativno, uzimanje oblik životinje sugeriše da vaše iskonske želje i/ili potisnuti seksualni nagoni izlaze na površinu i da ih treba zadovoljiti. Uzmite u obzir i životinju u koju se pretvarate.

Sanjati Privezak

Videti privezak u snu predstavlja vaše odnose i želju za bezuslovnom ljubavlju. Osećate se povezanim sa nekim. San takođe može pokazati da se osećate emocionalno dirnutim nekom situacijom ili nekim.

Sanjati Prijem

Sanjati da prisustvujete prijemu ukazuje na mnogo prijatnih angažmana i društvenih okupljanja.

Sanjati Princa

Sanjati da ste princ ukazuje na vašu potrebu da se osećate važnim i potrebnim. Možda se divite sebi i svojim dostignućima.

Videti princa u snu znači da će vam biti uručena čast i priznanje. Alternativno, pokazuje vaše želje za romantikom i upoznavanjem sa šarmantnim princom ili princom na belom konju.

Sanjati Princezu

Sanjati da ste princeza pokazuje da prepoznajete svoj puni potencijal. Još uvek morate da rastete više i da razvijete svoj puni karakter. Alternativno, možda ste previše zahtevni i možda se ponašate kao razmaženo derište.

Za muškarca, videti princezu u snu predstavlja njegovu sestru ili važnu žensku figuru u vašem životu. Takođe sugeriše vaše želje za idealnom ženom.

Sanjati Pristanište

Videti ili sanjati da se nalazite na pristaništu predstavlja procenu i preispitivanje sopstvenih emocija. Spremni ste da istražujete i rastete kao pojedinac. San signalizira emocionalni i duhovni rast.

Sanjati Prihvatanje

Sanjati o prihvatanju pokazuje probleme samopoštovanja i merenja prema očekivanjima drugih. Postoji budna situacija u kojoj tražite prihvatanje i želite da budete deo.

Sanjati Privatnost

Sanjati da nemate privatnost sugeriše da se osećate izloženo i nezaštićeno. Šta pokušavaš da sakriješ? Alternativno, to pokazuje da potiskujete svoje emocije i ne dozvoljavate im da se u potpunosti izraze. Brinete se da će drugi videti pravog vas i kritikovati.

Sanjati Prijatelje

Videti svoje prijatelje u snu ukazuje na aspekte vaše ličnosti koje ste odbacili, ali ste spremni da integrišete ovaj odbačeni deo sebe. Odnosi koje imate sa onima oko sebe važni su za učenje o sebi. Pored toga, ovaj simbol predskazuje srećne vesti od njih i dolazak dobrih vesti.

Videti svoje prijatelje, tužne i uznemirene, u snu, ukazuje na bolest i nevolju za njih.

Videti svog prijatelja iz detinjstva u snu, ukazuje na regresiju u prošlost gde niste imali odgovornosti i stvari su bile mnogo jednostavnije i bezbrižnije. Možda želite da pobegnete od pritisaka i stresa odraslog doba. Razmotrite odnos koji ste imali sa ovim prijateljem i lekcije koje ste naučili.

Alternativno, prijatelj iz detinjstva možda sugeriše da ste se ponašali detinjasto i da morate da počnete da se ponašate kao odrasla osoba.

Sanjati Pripitost

Sanjati da ste pripiti ukazuje na vašu bezbrižnu prirodu i veselu narav. Videti druge pripite u snu znači da treba da budete oprezni sa kim se družite. Njihovi postupci se mogu odraziti na vaš karakter.

Sanjati Prirodu

Sanjati prirodu znači slobodu, spokoj, restauraciju i obnovu. To može predstavljati da su vaši unutrašnji instinkti doživljeni i izraženi.

Sanjati Prevaranta

Videti prevaranta u snu ukazuje na prevaru ili okrutnu i ciničnu stranu vašeg karaktera.

Sanjati Predivo

Ako u snu vidite zamršeno i čvoravo predivo, to ukazuje na emocionalnu nevolju ili konfuziju koju možete imati u vezi sa situacijom.

Za neudatu ženu videti pređu u snu znači da će postati žena bogatog i dostojnog čoveka. Za muškarca videti pređu u snu, pokazuje da će njegov sadašnji partner biti dobar saputnik i/ili žena.

Sanjati Preljubu

Sanjati da činite preljubu ili imate ljubavnu vezu, izraz je seksualnih nagona ili samoizdaje iz vaše podsvesti. To takođe pokazuje da ćete biti upleteni u situaciju koja nije u vašem najboljem interesu, možda čak i protivzakonita.

Sanjati da vas vaš bračni drug, supružnik ili druga osoba vara, pokazuje vaš strah da ćete biti napušteni. Možda ćete osetiti nedostatak pažnje u vezi. Alternativno, možete osećati da ne ispunjavate očekivanja drugih.

Ako sanjate da činite preljubu sa prijateljem vašeg supružnika, to znači da se osećate zanemareno od strane svog supružnika.

Sanjati Pretnju

Ako sanjate da pretite drugima, to znači da morate da se potvrdite i zauzmete za sebe u svom budnom životu. Sanjati da vam prete ukazuje na to da imate neki strah od neadekvatnosti koji treba da se reši.

Sanjati Prljavo

Sanjati da ste vi ili nešto prljavo predstavlja vašu anksioznost i osećanja prema seksu. San proizilazi iz niskog samopoštovanja i osećanja nedostojnosti. Treba da pročistite svoj um, srce i telo.

Sanjati Prljavštinu

Videti prljavštinu u snu simbolizuje štedljivost. Prljavština je takođe reprezentativna za situacije u kojima ste bili manje nego časni i možda ste se ponašali na podmukao način.

Sanjati da vas neko baca prljavštinu znači da će neprijatelji pokušati da napadnu vaš karakter i naškode vašoj reputaciji.

Sanjati da vam je odeća zaprljana prljavštinom ukazuje na zaraznu bolest kojom ste pogođeni.

Sanjati Probu

Sanjati da idete na probu sugeriše da se spremate za život ili da uđete u stvarni svet.

Sanjati Prodavnicu Kućnih Ljubimaca – Pet Shop

Videti ili sanjati da se nalazite u prodavnici kućnih ljubimaca, predstavlja obaveze koje nosite. Uzmite u obzir i simboliku kućnog ljubimca kojeg vidite ili kupite i kako ćete možda morati da ugradite određene kvalitete životinja u sebe.

Sanjati Proleće

Sanjati o sezoni proleća ukazuje na nove početke i kreativne poduhvate. Takođe je simbol muškosti i plodnosti.

Sanjati Pronalazača

Videti pronalazača u snu ukazuje na jedinstveno i časno dostignuće. Sanjati da ste pronalazač simbolizuje vaše težnje za bogatstvom i uspehom.

Sanjati Protezu

Sanjati da imate proteze pokazuje da ne biste trebali biti tako brzi u kritikovanju. Trebalo bi da prestanete da pričate previše i da slušate šta drugi imaju da kažu. To takođe može ukazivati na vašu drskost.

Sanjati Pronaći

Sanjati da ste pronašli nešto sugeriše da dolazite u kontakt sa nekim aspektom svoje psihe ili nesvesnim. Prepoznajete deo sebe koji je prethodno bio potisnut ili nerazvijen. Alternativno, predstavlja promenu.

Sanjati da ste pronašli nekoga pokazuje da identifikujete nove aspekte veze. Možda dižete odnos na novi nivo i/ili pravac. San može biti i metafora za pronalaženje sebe.

Sanjati Prosipanje

Sanjati da nešto prosipate po nekome, predstavlja vašu nemarnost i nezainteresovanost za osećanja drugih. Možda vređate i uznemiravate druge. Sanjati da prosipate hranu je indikacija da morate da izbacite tu hranu iz svoje ishrane.

Sanjati Prsa

Videti prsa u snu ukazuje na samopouzdanje, osvajanje i vitalnost. Alternativno, predstavlja osećaj preplavljenosti i opasnog suočavanja sa nečim. Uzmite u obzir i da li vam san govori da postoji nešto što treba da „skinete sa svojih prsa“. Sanjati da se tučete u prsa pokazuje trijumf i veliko dostignuće.

Sanjati Prskalicu za Zalivanje

Videti prskalice u snu pokazuje prosvetljenje. Uspeli ste da bacite malo svetla na situaciju ili vezu. Takođe predstavlja podmlađivanje i čišćenje. Te emocionalne rane počinju da zarastaju.

Sanjati Prskanje

Sanjati da vas prska voda predstavlja vašu potrebu da budete revitalizovani i izražajniji.

Sanjati Prsten

Videti prsten na prstu u snu ukazuje na vašu posvećenost vezi ili uspešnom novom poduhvatu. Takođe pokazuje vašu lojalnost svojim idealima, odgovornostima i uverenjima.

Videti slomljeni prsten u snu ukazuje na napad na vašu lojalnost. To ukazuje na razočaranja i razdvajanje.

Ako sanjate da gubite prsten ili da vam je neko ukrao prsten, to sugeriše da ćete izgubiti nešto ili nekoga ko vam je blizak i drag.

Sanjati Prste

Videti svoje prste u snu simbolizuje fizičku i mentalnu spretnost. Oni ukazuju na manipulaciju, akciju i neverbalnu komunikaciju.

Sanjati da su vam prsti povređeni ili odsečeni znači da ste zabrinuti u vezi sa svojom sposobnošću da izvršite neki zahtevni zadatak u nekoj budnoj situaciji. Sanjati prst koji upire u vas ukazuje na samookrivljavanje.

Sanjati o svom malom prstu predstavlja mentalnu moć, intelekt, pamćenje i moć komunikacije. Sanjati kažiprst ukazuje na autoritet, pravac, rasuđivanje.

Vaš san možda pokušava da ukaže na poentu. Sanjati srednji prst znači razboritost, praktičnost, oprez, odgovornost i naporan rad.

Alternativno, srednji prst može simbolizirati falus. Sanjati svoj prstenjak predstavlja uspeh, popularnost i kreativnost, takođe ima veze sa brakom, zajednicom i obavezama.

Sanjati Probuditi Se

Probuditi se u snu, predstavlja duhovno preporod. Možda priznajete i prihvatate i svoje ženske i muške aspekte sebe. Iskorištavate svoj puni potencijal.

Razmislite i ko ili šta vas je probudilo. Ovo je pokazatelj šta nedostaje u vašem životu. Sanjati da nekoga budite sugeriše da priznajete suštinske aspekte te osobe u sebi.

Sanjati Prokletstvo

Sanjati da ste vi ili neko pod prokletstvom sugeriše da ste uhvaćeni u sopstvenoj krivici. Takođe morate biti oprezni u nekoj situaciji ili vezi. Sanjati da vi ili neko proklinje, odnosi se na vaše unutrašnje strahove.

Sanjati Proricanje Sudbine

Sanjati da vam se proriče sudbina ukazuje na strahove i strepnje oko budućnosti. Imate problema sa kontrolom i željom da saznate nepoznato.

Sanjati Prostitutku

Sanjati da ste prostitutka pokazuje vaše želje za više seksualnog slobode/izražavanja i seksualne moći. Želite da budete manje konzervativni i da možda istražite druge oblasti seksualnosti. Vaš princip budnosti je previše krut.

Sa negativne strane, možda gajite osećanje krivice i negativan stav prema odnosima. Imate poteškoća sa integracijom ljubavi i seksualnosti.

Sanjati da ste sa prostitutkom sugeriše da se osećate seksualno lišeno/zanemareno. Alternativno, možda mislite da bi seksualni odnosi bili jednostavniji i bezbolniji.

Sanjati Pruge

Videti pruge u snu sugeriše da dajete smelu izjavu. Horizontalne pruge predstavljaju vašu direktnost, dok vertikalne pokazuju da ste nekonformista. Naročito, crno-bele vertikalne pruge označavaju vaš ograničeni način razmišljanja i bliskost.

Sanjati Psovanje

Sanjati da psujete sugeriše da morate prestati da dozvoljavate drugima da vas uznemiravaju. Drugi vas vide kao nekoga koga lako mogu iskoristiti.

Čuti druge kako psuju u snu pokazuje da ste prevideli hitnu stvar ili situaciju. Neko će možda čak morati da bude spasen iz nekih neobičnih okolnosti. Možda je vaš posao da ih zaštitite.

Sanjati Ptice

Sanjati ptice koje cvrkuću i/ili lete, predstavlja radost, harmoniju, ekstazu, ravnotežu i ljubav. To znači sunčan izgled u životu. Doživećete duhovnu slobodu i psihičko oslobođenje. Skoro kao da vam je teret skinut sa ramena.

Sanjati mrtve ili umiruće ptice predskazuje period nadolazećih razočaranja. Zabrinut ćete se zbog problema koji su vam stalno na umu.

Videti ptičja jaja u snu simbolizuje novac. Videti ptice kako se izlegu u snu simbolizuje odložen uspeh. Videti ptičje gnezdo u snu simbolizuje nezavisnost, utočište i sigurnost. Treba ti nešto na šta ćeš se osloniti. Alternativno, to može značiti prosperitetan poduhvat, nove mogućnosti i bogatstvo.

Sanjati Pticu Rugalicu

Videti ili čuti pticu rugalicu u snu predstavlja drskost, pamet ili nezavisnost. Možda preuzimate zasluge za rad drugih. Takođe imate tendenciju da dobijete ono što želite.

Sanjati Publiku

Sanjati da ste pred publikom predstavlja svet oko vas i obraćanje pažnje na vaše postupke. Alternativno, to ukazuje na vaše strahove od otkrivanja vaših ličnih osećanja i privatnih misli.

Sanjati Puža

Videti puževe u snu pokazuje da napredujete kroz život na spor, stabilan i uporan način. Možda se bolno polako krećete ka cilju.

Sanjati Puzanje

Sanjati da puzite pokazuje da se približavate svojim ciljevima sa pažljivim promišljanjem i pripremama. Alternativno, možda snižavate sebe i svoje standarde. Možda radite manje nego što možete.

Sanjati da izlazite iz olupine ili ruševina puzeći predstavlja vašu snagu volje. Sanjati da neko puzi prema vama ukazuje na vašu potrebu za moći, osvetom, superiornošću ili kontrolom.

Sanjati Punoglavca

Videti punoglavce u snu znači da će vam neizvesnost u nekom poslovnom poduhvatu izazvati mnogo anksioznosti i brige.

Sanjati Pustinju

Sanjati da hodate kroz pustinju ukazuje na gubitak i nesreću. Možda patite od napada na svoju reputaciju. Pustinje su takođe simbol neplodnosti, usamljenosti i osećaja izolacije i beznađa.

Sanjati Put

Hodati tihim, otvorenim putem ukazuje na jasnoću misli i mir uma. Takođe može da simbolizuje vaš napredak. Videti zakrčenu ili vetrovitu stazu znači da morate da posvetite ozbiljnu pažnju smeru kojim idete u svom ličnom i/ili poslovnom životu.

Takođe morate da odvojite vreme da razmislite o posledicama pre nego što postupite po svom izboru.

Videti put u snu pokazuje vaš osećaj za pravac i potragu za svojim ciljevima. Videti krivudavi i neravni put u snu ukazuje na to da ćete naići na mnoge prepreke i neuspehe ka svojim ciljevima. Možda ćete se suočiti sa neočekivanim poteškoćama.

Videti glatki put oivičen zelenim drvećem i cvećem znači stalan napredak i stabilan uspon na društvenoj lestvici. Ako je put ravan i uzak, onda to znači da vaš put do uspeha ide po planu.

Videti nepoznati put u snu ukazuje na to da će vaš novi projekat izazvati više tuge nego što vredi i gubljenje vremena.

Sanjati Putovanje Kroz Vreme

Sanjati o putovanju kroz vreme pokazuje vašu želju da pobegnete od sadašnjosti. Želite da se vratite u prošlost ili da skočite napred u budućnost u period u kojem se vaše nade ostvaruju.

Ovaj san takođe predstavlja vašu romantičnu prirodu ili želju da sve romantizujete.

Sanjati Putnika

Sanjati da ste putnik sugeriše da ne kontrolišete svoj život i da prepuštate drugima da odlučuju umesto vas. Videti druge putnike ukazuje na to da trošite previše energije na zadovoljstvo drugih. Možda ćete osetiti da vas drugi iskorišćavaju.

Sanjati Putovanje

Sanjati da idete na putovanje ukazuje na profit, samootkrivanje ili napredak. Pejzaž koji vidite na svom putovanju govori o vašim osećanjima i okolnostima koje možda trenutno doživljavate.

  • Sanjati da vaši prijatelji idu na putovanje ukazuje na divnu i dobrodošlu promenu i harmoniju.
  • Sanjati da u snu putujete predskazuje nasledstvo.
  • Sanjati o katastrofalnom putovanju simbolizuje nesposobnost i lažne ljubavi.
  • Sanjati da putujete ukazuje na putovanje ka vašim životnim ciljevima i putovanje kroz život uopšte. Da uživate u onome što radite i da u tome nalazite mnogo zadovoljstva.
  • Sanjati da putujete kroz nepoznato područje znači vrebanje vaših rivala.
  • Sanjati da putujete u automobilu prepunom ljudi ukazuje na to da ćete steći nove i zabavne prijatelje i uzbudljive avanture.
  • Sanjati da putujete automobilom sami ukazuje na zabrinjavajuće stvari koje su pred vama.

Sanjati Pucanje

Videti pucnjavu u snu pokazuje da imate postavljen cilj i da znate na šta ciljate u životu. Sanjati da pucate u osobu iz pištolja znači vaša agresivna osećanja i skriveni bes prema toj osobi.

Ako sanjate da vas neko puca iz pištolja, to sugeriše da doživljavate neki sukob u svom budnom životu. U nekoj situaciji možete se osećati kao žrtva.

Slični Članci