Šta Znači Sanjati na Slovo “Z”

sanjati na slovo z znacenje

Saznajte šta znači ako ste sanjali nešto određeno a počinje na slovo „Z“. Na primer zmija ili zubi su jedni od najčešćih snova koji ljudi sanjaju. Pogledajte i druge reči koje počinju na slovo Z a mogu se naći u snovima.

Sanjati Zabavu

Sanjati zabavu ispunjenu muzikom i plesom znači zdravlje, prosperitet i prijatne vesti. Sanjati da ste na zabavi sugeriše da morate više da izađete i uživate. Ako je zabava loša, to pokazuje da niste sigurni u svoje društvene veštine.

Sanjati Zabavni Park

Videti ili biti u zabavnom parku u svom snu, pokazuje da morate da odvojite malo vremena za slobodno vreme i više uživanja u svom životu. Zamislite kako je sve u parku izraz nekog aspekta vašeg ja.

Alternativno, možda ćete biti previše lako ometeni u poslednje vreme. Sanjati da je zabavni park prazan ili napušten sugeriše da se morate otvoriti za više zabave i avanture.

Sanjati Zaboravljanje

Sanjati koje stalno zaboravljate znači da se vaša podsvest manifestuje u snu da ste možda zaboravili ugovoreni sastanak.

Sanjati Zavođenje

Sanjati o zavođenju je izraz vaših seksualnih želja. Alternativno, možda se osećate namamljenim da uradite nešto što inače ne biste uradili. Možda se odričete svoje moći izbora.

Sanjati Zavese

Sanjati da zatvarate zavese ukazuje na tajnost i potiskivanje misli. Prikrivate ličnu stvar ili neki aspekt sebe. Sa druge strane, sanjati da otvarate zavese pokazuje da ste spremni da otkrijete nešto skriveno. Sanjati da zatvarate zavese sugeriše da blokirate vanjske brige i probleme. Štitiš se od sveta.

Sanjati Zavist

Sanjati da zavidite drugima ukazuje na to da ćete steći tople prijatelje svojim nesebičnim poštovanjem prema željama drugih. Sanjati da vam drugi zavide znači neprijatnosti od prijatelja koji su previše nestrpljivi da vam udovolje.

Sanjati Zavoje

Sanjati da imate zavoje pokazuje vašu potrebu za izlečenjem. Možda se osećate emocionalno povređeno i pokušavate da pokrijete/zaklonite svoju povredu od drugih. Razmotrite gde je na telu bio zavoj da biste dobili još dodatnih tragova.

Sanjati Zaglavljeni

Sanjati da ste zaglavljeni predstavlja bespomoćnost i osećaj nemogućnosti da pobegnete od životnih problema/stresa.

Sanjati Zagrljaj

Sanjati da grlite svog ljubavnika predskazuje svađe, nesuglasice i optužbe zbog neverstva. Sanjati da grlite stranca ukazuje na neželjenog gosta. Sanjati da grlite rođake ukazuje na njihovu bolest i nesreću.

Sanjati Zaključano

Sanjati da ste zaključani sugeriše da se osećate otuđeno ili neprihvaćeno. Imate poteškoća da stupite u kontakt sa svojim osećanjima. Razmislite šta i gde ste zaključani.

Sanjati Zalazak Sunca

Videti zalazak Sunca u snu pokazuje kraj ciklusa ili stanja. To je period odmora, obnavljanja i evaluacije.

Sanjati Zaljubljenost

Sanjati da ste zaljubljeni u nekoga bukvalno je odraz vaše privlačnosti i fascinacije za tu osobu. Videti svoju zaljubljenost u snu predstavlja vašu trenutnu zaljubljenost u njega ili nju. Ako sanjate da se neko zaljubio u vas, onda to predstavlja vaš sopstveni osećaj vrednosti i poštovanja.

Sanjati o bivšoj simpatiji se odnosi na taj određeni period u vašem životu i na ono što ste osećali. Bivša zaljubljenost predstavlja trenutak u vremenu kada ste se prvi put zaljubili u tu osobu.

Ako sanjate da ste zaljubljeni, to sugeriše intenzivna osećanja preneta iz budne veze. To podrazumeva sreću i zadovoljstvo onim što imate i gde ste u životu. S druge strane, možda ne dobijate dovoljno ljubavi u svom svakodnevnom životu. Prirodno, čeznemo za osećajem da pripadamo i da budemo prihvaćeni.

Sanjati da vodite ljubav u javnosti ili na različitim mestima, odnosi se na neki otvoreni seksualni problem ili potrebu. Vaš san vam možda govori da morate da se izrazite otvorenije.

Alternativno, predstavlja vaše percepcije o sopstvenoj seksualnosti u kontekstu političkih i društvenih normi. Možda preispitujete svoja osećanja o seksu, braku, ljubavi i rodnim ulogama.

Sanjati Zamak

Videti zamak u snu ukazuje na nagradu, čast, priznanje i pohvalu za vaša dostignuća. Predviđa da će vaša budućnost biti srećna, okružena ljubavlju svoje dece, velikodušnošću komšija i utehom prijatelja. Predodređeni ste za položaj moći, bogatstva i prestiža.

Sanjati da živite u zamku ukazuje na vašu potrebu za sigurnošću i zaštitom do tačke u kojoj se možda izolujete od drugih.

Sanjati Zamku

Sanjati da postavljate zamku ukazuje na to da ćete koristiti podmukle i lukave metode da izvršite svoje planove. Sanjati da ste uhvatili životinju u zamku označava uspeh u karijeri koju ste izabrali. Videti praznu zamku u snu ukazuje na neuspeh u poslu ili bolest u porodici.

Sanjati da ste uhvaćeni u zamku znači da se osećate ograničeno u poslu, karijeri, zdravlju ili ličnom odnosu. To takođe može značiti da će vas rivali nadmudriti.

Sanjati Zamrzivač

Videti zamrzivač u snu znači da imate hladna osećanja. Previše ste frigidni. Alternativno, to sugeriše da čuvate svoje ideje i energiju kako biste im kasnije mogli pristupiti.

Sanjati Zamrznuto

Sanjati da je nešto zamrznuto predstavlja nešto što je potisnuto, odbačeno ili poricano.

Sanjati Započeti

Sanjati da nešto započnete u snu pokazuje da je dragoceno vreme izgubljeno kroz odlaganje. Morate nastaviti sa životom i pokrenuti svoje planove.

Sanjati Zastavu

Videti svoju državnu zastavu u snu ukazuje na mir i/ili prosperitet. Videti zastavu stranog naroda, znači narušavanje poverenja između prijatelja.

Sanjati Zasedu

Sanjati da ste napadnuti iz zasede upozorava na opasnost koja vreba u vašoj blizini. Vaša situacija se neočekivano pogoršala ili ste bili sprečeni ili blokirani da postignete svoje ciljeve ili odredište. Sanjati da ležite u zasedi ukazuje na to da ćete nemilosrdno biti prevari od strane svojih prijatelja.

Sanjati Zatvor

Sanjati da ste u zatvoru ukazuje na to da ste pod cenzurom i da vam nije dozvoljeno da se izrazite. Nesreća će te proganjati. Sanjati da je neko drugi u zatvoru ukazuje na aspekt sebe koji ne možete slobodno da izrazite.

Sanjati da ste vi ili neko pušteni iz zatvora znači da morate da napravite velike promene u svom budnom životu. Na kraju ćete prevazići svoju nesreću.

Sanjati Zatvorena

Sanjati da su vrata zatvorena predstavlja aspekt vašeg života ili priliku koja vam je zatvorena. Takođe se može odnositi na seksualne tajne ili aktivnosti.

Sanjati da je prodavnica zatvorena pokazuje vašu nesposobnost da razmotrite druge alternative i druga gledišta. Možda ste pristrasni u svom sudu i mišljenju. Takođe predstavlja osećaj neadekvatnosti i frustracije.

Sanjati Zatvor (opstipaciju)

Sanjati da imate zatvor znači da niste voljni da se rastanete sa svojim starim običajima. Nastavljate da se hvatate za svoje stare puteve i ne uspevate da otpustite, oprostite i zaboravite. Možda razmišljate o prošlim problemima i prethodnim poteškoćama.

Sanjati Začin

Sanjati začin ukazuje na vašu potrebu za raznolikošću u vašem životu. Morate sagledati situaciju/odnos iz drugačije perspektive/ugla.

Sanjati Zaštitne Naočare

Videti zaštitne naočare u snu upozorava na sumnjive prijatelje koji će vas izmanipulisati da im pozajmite novac.

Sanjati Zvezde

Videti zvezde u snu simbolizuju visoke ideale, duh, sudbinu i sreću. To takođe ukazuje na vašu želju za slavom i bogatstvom.

Sanjati Zvezdu Padalicu

Videti zvezdu padalicu u snu je znak samoispunjenja i napredovanja. Zvezda padalica je takođe simbol novog rođenja i promena u vašem životu.

Sanjati Zvečarku

Videti zvečarku u snu predstavlja protok vremena.

Sanjati Zvečku

Videti bebu kako se igra sa zvečkom u snu ukazuje na spokoj i zadovoljstvo u domu. Sanjati da zveckate bebi ukazuje na nesrećna ulaganja.

Sanjati Zvono

Čuti zvono za uzbunu u snu, ukazuje na situaciju koja vam daje veliku anksioznost. Ova situacija može nastati neočekivano kada se od vas traži da krenete u akciju.

Sanjati Zvona

Čuti zvono u snu, predstavlja upozorenje ili poziv na red. To takođe može biti signal iz vašeg nesvesnog da vas pripremi za sve što se sledeće dešava. Ako zvono zvoni i nikada ne prestaje, onda to sugeriše da doživljavate ekstremnu anksioznost.

Sanjati Zebru

Videti zebru u snu predstavlja savršenu ravnotežu, jedinstvo, harmoniju i privlačnost suprotnosti. Alternativno, to ukazuje na to da trošite previše vremena na trivijalne i različite stvari koje su vam potrebne da biste uspostavili način razmišljanja i postavili temelj za čvrstu stabilnost.

Sanjati Zevanje

Videti nekoga kako zeva u snu, predskazuje da će dobar prijatelj biti u jadnom stanju; bolest će ih sprečiti u uobičajenoj rutini. Sanjati da zevate ukazuje na vašu uzaludnu potragu za ljubavlju i zadovoljstvom; morate sniziti svoje kriterijume kada tražite ljubav i druženje ili ćete se suočiti sa razočarenjima.

Sanjati Zemlju

Videti zemlju u snu ukazuje na celovitost i globalnu svest. Takođe može da simbolizuje osećaj „prizemljenosti“ i vašu potrebu da budete realni.

Sanjati Zemljište

Videti ili biti u kontaktu sa zemljom u snu simbolizuje rast i plodnost. Takođe predstavlja čvrstu osnovu za život. Svojim ciljevima morate pristupiti praktično.

Sanjati Zemljotres

Ako sanjate zemljotres, to sugeriše da doživljavate veliku „potresu“ koja ugrožava vašu stabilnost i temelje. San vam ukazuje na nesigurnost, strahove i osećaj bespomoćnosti.

Ako nađete zaklon od zemljotresa, prevazići ćete ove izazove. Ako ostanete zarobljeni ili povređeni tokom zemljotresa, pretrpećete gubitak svog poslovanja i imovine.

Sanjati Zenit (vrhunac)

Sanjati da gledate u zenit simbolizuje vaš potencijal. Pomerate svoje granice i prevazilazite prepreke u potrazi za svojim ciljevima. Sanjati da ste dostigli zenit svoje profesije, pokazuje da ste u ćorsokaku i da vam je potrebna promena karijere.

Sanjati Zečeve

Videti zeca u snu predskazuje sreću, magiju i povoljan razvoj događaja i pozitivnu perspektivu u vašim budućim poduhvatima. Alternativno, zečevi simbolizuju vašu seksualnu aktivnost. Videti belog zeca u snu simbolizuje vernost ljubavnika.

Videti mnogo zečeva kako skakuću po livadama, ukazuje na plodnost i da će vam deca doneti mnogo radosti.

Sanjati Zodijak

Ako sanjate da proučavate zodijak, to znači da ćete se istaknuti u svojim obrazovnim aktivnostima ili u poslu. Gledanje zodijaka na neobičan način ukazuje na neprijatan događaj koji lebdi oko vas. Sanjajući o određenom horoskopskom znaku, pogledajte određene osobine i atribute povezane sa datim znakom.

Sanjati Zološki Vrt

Sanjati da ste u zoološkom vrtu simbolizuje gubitak slobode, a vaše sposobnosti i talenti ostaju neprimećeni. Vi ili neki aspekt vašeg života se osećate kao zatvoreni.

Zoološki vrt takođe može predstavljati haos i konfuziju kao što se podrazumeva uobičajenom frazom „ovo mesto je zoološki vrt“! Možda ćete morati da sredite neku situaciju u svom životu.

Sanjati Zombie

Sanjati da ste zombi znači da ste fizički i/ili emocionalno odvojeni od ljudi i situacija koje vas trenutno okružuju. Vi ste van kontakta. Alternativno, to može ukazivati na to da se iznutra osećate mrtvo i jednostavno prolazite kroz pokrete svakodnevnog života.

Sanjati Zoru

Videti zoru u snu ukazuje na podmlađivanje, prosvetljenje i vitalnost. Možda izlazite iz nove faze u životu, imate novo razumevanje ili imate novi početak u životu.

Sanjati Zgradu

Videti zgradu u snu predstavlja sebe i telo. Koliko ste visoko u zgradi pokazuje rastući nivo razumevanja ili svesti. Ako se nalazite na nižim nivoima zgrade, onda se to odnosi na iskonske stavove i/ili seksualnost.

Videti zgradu u ruševinama ili oštećenu, pokazuje da je vaš pristup situaciji ili odnosu pogrešan. Morate se promeniti. Vaša sopstvena slika o sebi je možda pretrpela i nanela neki udarac.

Sanjati da vi ili neko pada sa zgrade sugeriše da se spuštate u carstvo nesvesnog. Učite o i priznajete aspekte svog nesvesnog. Alternativno, simbolizuje vaš strah da nećete moći da završite ili uspete u zadatku.

Sanjati Zlato

Pronalaženje zlata u snu znači da će vas vaše superiorne sposobnosti lako staviti ispred drugih. Videti poluge zlata i zlatnog nakita u snu ukazuje na vašu nemarnost u trošenju novca.

Videti zlatni pribor za jelo znači finansijsku dobit i stabilnost. Za trudnicu sanjati zlato predskazuje da će vaše očekivano dete biti devojčica.

Sanjati Zlatnu Ribicu

Videti zlatnu ribicu u snu predskazuje bogatstvo i mnoge uspešne poslove i prijatne avanture.

Sanjati Zlo

Sanjati da je neko ili nešto zao znači potisnuti i/ili zabranjeni aspekt vašeg ja. Ovaj deo vašeg „Ja“ možda traži priznanje. Alternativno, zlo može biti i odraz vaših jakih negativnih emocija poput mržnje, ljutnje itd.

Sanjati Zlostavljanje

Sanjati da nekoga zlostavljate predskazuje da ćete trpeti posledice od prijatelja prema kojima ste se ponašali manje nego časno. Sanjati da ste verbalno ili fizički zlostavljani, upozorava da ćete pasti u ruke neprijatelja.

Sanjati Zimzeleno

Videti zimzeleno u snu ukazuje na bogatstvo, sreću, besmrtnost i znanje. Pored toga, to takođe može značiti da ćete naći nadu usred očaja.

Sanjati Zmaja

Videti zmaja u snu ukazuje na to da ste skloni da se zanesete svojom strašću. Ovakvo ponašanje može da vas odvede u nevolje. Morate da vežbate samokontrolu. U istočnim kulturama, zmajevi se vide kao duhovna stvorenja koja simbolizuju sreću i bogatstvo.

Sanjati Zmaja za Puštanje

Sanjati da puštate zmaja ukazuje na to da će vam se vaša upornost na kraju isplatiti bez obzira koliko težak vaš trenutni zadatak može biti. Imate želju da preuzmete kontrolu nad okolnostima u svom životu.

Videti zmaja bačenog na zemlju, predskazuje razočarenje i neuspeh. Videti decu kako trče sa zmajevima u snu znači prijatnost i laganu zabavu.

Sanjati Zmajarstvo

Sanjati da letite zmajem simbolizuje slobodu u vašem ličnom životu. Takođe predstavlja poverenje i veru u sudbinu. Sanjati da srušite zmaja predstavlja gubitak vere.

Sanjati Zmiju

Videti zmiju ili biti ugrizen u snu ukazuje na skrivene strahove i brige koje vam prete. Vaš san o zmiji vas možda upozorava na nešto u vašem budnom životu čega niste svesni ili što još nije isplivalo na površinu. Zmija se takođe može posmatrati kao falična i tako simbolizuje opasnu i zabranjenu seksualnost.

Zmija se takođe može odnositi na osobu oko vas koja je bešćutna, nemilosrdna i kojoj se ne može verovati. Kao pozitivan simbol, zmije predstavljaju znanje i mudrost. Ako sanjate da bežite od zmije ili da je ubijate, to znači da ćete prevazići svoje borbe i izaći kao sjajni pobednik. Ovo je odlična prilika za obnovu i promene.

Sanjati Znak

Videti znak u snu pokazuje da vam je potrebna pomoć da vam je potreban neki pravac i smernice u vašem životu. Obratite pažnju na ono što znak kaže i na šta vas upućuje.

Sanjati Znoj

Ako sanjate da se znojite, to sugeriše da u svom životu doživljavate ogromnu anksioznost, stres, strah ili nervozu. Ovaj san može da vas podseti da da biste postigli uspeh, morate izdržati borbu i napore koji idu uz uspeh. Alternativno, to može značiti neku vrstu čišćenja ili oslobađanja od loše karme. Možda prolazite kroz period emocionalnog hlađenja.

Sanjati Zubara

Sanjati da ste kod zubara ukazuje na periodičnu sumnju u iskrenost i čast neke osobe. Možda imate neku anksioznost ili strah od bola, ali dugoročno će to biti za vaše dobro. Sanjati da zubar radi na tuđim zubima ukazuje na to da ćete biti šokirani skandalom u vašoj blizini.

Sanjati Zube

Ako sanjate da imate pokvarene ili trule zube, to znači da su vam zdravlje i/ili posao ugroženi. Možda ste izgovorili neke lažne ili uvredljive reči i te reči se vraćaju da vas progone. Sanjati da perete zube ukazuje na vaš nivo samopouzdanja, borbe i agresivnosti. Morate paziti na sebe i svoje interese. Snovi o zubima su prilično česti.

Slični Članci