Šta Znači Sanjati na Slovo “U”

Sanjati Ubijanje

Sanjati da ste ubili nekoga, pokazuje da veliki stres može dovesti do toga da izgubite živce i samokontrolu. Identifikujte karakteristike osobe koju ste ubili i zapitajte se da li osećate bilo kakav bes prema toj osobi u svom budnom životu. Možda izražavate neki bes ili mržnju prema ovoj osobi.

Ovaj san takođe može predstavljati deo vas ili vašeg života za koji biste želeli da vas ostavi na miru i prestane da stvara smetnju. Ubijanje može predstavljati ubijanje starih delova sebe i starih navika.

Sanjati Ubistvo

Sanjati da ste ubijeni predstavlja beznadežnu situaciju koja zahteva vašu hitnu pažnju i akciju. Nemojte zanemariti naizgled beznačajne stvari u životu. Takođe možete imati neku potisnutu agresiju ili bes na sebe ili na druge. Biti svedok ubistva u snu upozorava na približavanje tuge zbog postupaka drugih. Sanjati da ste ubijeni ukazuje na to da imate rivale koji potajno kuju zaveru da vas unište.

Sanjati Ubicu

Videti ubicu u snu sugeriše da je suštinski aspekt vaših emocija odsečen. Osećate da gubite svoj identitet i svoju individualnost. Alternativno, ovaj san može predstavljati pročišćenje i proces lečenja. Zauzimate se za sebe i dramatično stavite tačku na nešto.

Sanjati Ubod

Sanjati da ste izbodeni ukazuje na vašu borbu sa moći. Možda imate osećaj neadekvatnosti i defanzivnosti. Alternativno, možda se osećate izdano, kako kaže popularna fraza, „biti uboden u leđa“. Sanjati da nekoga izbodete pokazuje vaš strah od izdaje i vašu nepoverljivu prirodu. Možda ste previše u defanzivi.

Sanjati Uvredu

Sanjati da ste uvređeni ukazuje na to da će neka zlonamerna osoba iskoristiti vaše neznanje i čak vas može dovesti u kompromitujuću situaciju.

Sanjati Ugovor

Sanjati da potpisujete ugovor predskazuje porast ugleda i statusa. Očekuje se unapređenje na poslu. Sanjati da sklapate loš ugovor ukazuje na to da dvaput razmislite o obavezivanju u vezu. Pažljivo ispitajte u šta se upuštate.

Sanjati Udarce

Sanjati da udarate nekoga ili nešto, predstavlja skriveni bes i agresiju. Takođe može biti simbol moći i vaše sposobnosti da crpite snagu iz sebe. Sanjati da ne možete da zadate udarac pokazuje da se osećate bespomoćno. Možda imate problema sa samopoštovanjem i samopouzdanjem.

Sanjati Udicu

Videti udice u snu sugeriše da ćete biti uhvaćeni zbog svoje nestašnosti i prevare. Takođe pokazuje vašu potragu za materijalnim dobitkom ili osećanjem uskraćenosti. Sanjati da nešto hvatate udicom sugeriše da morate da priznate i ugradite neki aspekt ili karakteristiku u svoju sliku o sebi. Alternativno, može se odnositi na vašu ljubavnu ili seksualnu vezu i pitanja intimnosti.

Sanjati Uzdržanost

Sanjati da se uzdržavate od pića, seksa ili bilo koje druge vrste senzualnog iskušenja je upozorenje da ne budete previše poverljivi.

Sanjati Ujaka

Videti ujaka u snu predstavlja neki aspekt vašeg porodičnog nasleđa i osobina. Takođe može da simbolizuje nove ideje i svest u nastajanju.

Sanjati Ujede

Videti ujede u snu upozorava na opasnost od nekoga ko vam je želeo zlo, bilo fizičko ili novčano. Pazite na ljude koji vas okružuju. Sanjati da vas ujede predstavlja vašu ranjivost u vezi sa vašim nerešenim pitanjima emocija. Možda vam smeta problem ili prepreka.

Sanjati da vas ujede vampir ukazuje na vašu potrebu da isključite osobu iz svog života koja vas je koristila. Vreme je da otvorite oči i zauzmete se za sebe. Ne dozvolite da budete izmanipulisani i izigrani kao budala.

Sanjati da nekoga ujedete u snu ukazuje na pritisak koji vršite na neke ljude koji vam nanose veliku nevolju. Možda imate neizražena, možda čak i detinjasta osećanja ljutnje ili ogorčenosti koja morate prepoznati. Ovaj san je poruka za vas da se razvedrite i ublažite stres koji stavljate na druge.

Sanjati Ukletost

Sanjati da ste ukleti pokazuje neprijatne traume i potisnuta osećanja/sećanja. Doživljavate neki strah ili krivicu zbog svojih prošlih aktivnosti i misli.

Sanjati Ukrštene Reči

Ako vidite ili popunjavate ukrštenicu, to sugeriše da ste suočeni sa mentalnim izazovom.

Sanjati Ukrašavanje

Sanjati da ukrašavate neko područje ukazuje na povoljan zaokret u poslu ili studijama i povećana društvena zadovoljstva.

Sanjati Ulicu

Videti ulicu u snu simbolizuje vaš životni put. Stanje ulice odražava koliku kontrolu imate nad pravcem svog života. Postoji li ime na ulici koje može dati neki značaj ili nagoveštaje značenja sna. Videti sporedne ulice, odnosi se na potrebu za istraživanjem i vraćanjem na tradicionalnije načine. Takođe može predložiti i alternativni način života.

Sanjati Ulje

Videti ulje u snu ukazuje na potrebu da se stvari odvijaju glatko. Možda ćete morati da pokažete više ljubavi i saosećanja u svom životu. Videti ulje za bebe u snu pokazuje da morate da umirite dete u sebi. Morate s vremena na vreme osloboditi to dete u sebi. Videti sirovu naftu u snu ukazuje na veliko bogatstvo i uspeh. Alternativno, potrebno je više da se družite.

Sanjati Uljeza

Videti uljeza u snu predstavlja vaše osećanje krivice. Razmislite i o tome koja nepoznata osećanja ili misli mogu da probiju vaš duševni mir. Alternativno, uljez simbolizuje sebično ponašanje ili neželjenu seksualnu pažnju.

Sanjati Umetničku Galeriju

Sanjati da ste u umetničkoj galeriji ukazuje na razočaravajuća okupljanja. Borite se da pokažete srećan izgled, ali iznutra žudite da budete negde drugde.

Sanjati Umetnika

Sanjati da ste umetnik koji slika sliku ukazuje na kreativnu i intuitivnu stranu vašeg karaktera. Slika koju slikate u snu može da simbolizuje način na koji vizualizujete svoju trenutnu situaciju u svom budnom životu.

Sanjati Umor

Sanjati da ste umorni sugeriše da se osećate emocionalno iscrpljeno i pod stresom. Snovi o umoru obično odražavaju kako se zaista osećate u svom budnom stanju.

Sanjati Umiranje

Sanjati da umirete u snu simbolizuje unutrašnje promene, transformaciju, samootkrivanje i pozitivan razvoj koji se dešava u vama ili u vašem životu. Iako takvi snovi mogu izazvati osećaj straha i anksioznosti, to nije razlog za uzbunu i često se smatra pozitivnim simbolom.

Snovi o sopstvenoj smrti obično znače da su pred vama velike promene. Prelazite na nove početke i ostavljate prošlost iza sebe. Ove promene ne podrazumevaju nužno negativan razvoj događaja. Metaforički, umiranje se može posmatrati kao kraj ili prekid vaših starih načina i navika. Dakle, umiranje ne znači uvek fizičku smrt, već kraj nečega.

Negativno, sanjati da umirete može predstavljati umešanost u duboko bolne veze ili nezdravo, destruktivno ponašanje. Možda se osećate depresivno ili zadavljeno zbog neke situacije ili osobe u vašem budnom životu. Možda je vaš um zaokupljen nekim ko je smrtno bolestan ili umire. Alternativno, možda pokušavate da se izvučete iz neke obaveze, odgovornosti ili druge situacije.

Videti nekoga kako umire u snu ukazuje na to da su vaša osećanja prema toj osobi mrtva ili da se u vašem odnosu sa tom osobom dešava značajna promena/gubitak. Alternativno, možda želite da potisnete onaj aspekt sebe koji predstavlja osoba koja umire.

Sanjati da umirete ukazuje na to da neprijatelji koji su nekada doprineli vašem napretku i uživanju navijaju za vaš pad. Takođe može označiti opasnost od bolesti. Videti druge kako umiru u snu, predznačava lošu sreću vama i/ili vašim prijateljima. Videti umiruću divlju životinju u snu ukazuje na to da ćete pobeći od zlih uticaja.

Sanjati Unazad

Sanjati da hodate ili se krećete unazad ukazuje na to da ono što radite može biti kontraproduktivno. Čini se da se ono što tražite u životu udaljava od vas. Stoga možda osećate neuspeh ili verujete da niste u mogućnosti da postignete svoje ciljeve i težnje. S druge strane, kretanje unazad u snu može da simbolizuje da treba da se povučete iz situacije sa kojom se možda suočavate u svom budnom životu.

Sanjati Unuka

Videti svog unuka u snu, predstavlja obnovu života i odraz sopstvene prošlosti ako se odnosi na vašu porodičnu lozu, generacije i tradiciju, kao i na nevinost i čistotu. Alternativno, možda izražavate želju da pobegnete od svojih svakodnevnih obaveza i problema.

Sanjati Uplašenost

Sanjati da ste uplašeni znači da ćete biti povređeni kao posledica neke nesreće. Videti druge uplašene u snu znači da ćete se neočekivano suočiti sa uznemirujućom situacijom. Sanjati da ste uplašeni pokazuje da doživljavate sumnju u sebe i osećate nesposobnost. Možda osećate nedostatak kontrole. Ljutnja se često maskira kao strah, pa razmislite i o pitanjima zbog kojih ste ljuti u svom budnom životu.

Sanjati Uputstva

Sanjati da sledite uputstva predstavlja vašu potrebu ili sposobnost da prihvatite kritiku. Takođe se odnosi na vaša osećanja prema autoritetu. Sanjati da dajete uputstva odnosi se na vaše ciljeve i potragu za svrhom. Vi ste na putu ka samospoznaji.

Sanjati Uskrs

Ako sanjate Uskrs, to sugeriše da su vaši najgori problemi prošli. Ponovo ćete doživeti radost nakon perioda tame i tuge. Treba hodati uzdignute glave i prestati da se stidiš. Alternativno, san simbolizuje vaskrsenje.

Sanjati Usne

Videti usne u snu ukazuje na senzualnost, seks, ljubav i romansu. Oni se takođe vide kao sredstvo komunikacije kao u poznatoj frazi „čitaj mi sa usana“. Videti usta u snu ukazuje na vašu potrebu da se izrazite ili razgovarate o problemu koji vas muči. S druge strane, možda ste rekli previše i morate držati jezik za zubima.

Sanjati Usporeni Snimak

Sanjati da se krećete usporeno ukazuje na to da trenutno prolazite kroz teško vreme i da doživljavate veliki stres u svom budnom životu.

Sanjati Uslugu

Sanjati da tražite uslugu od bilo koga, ukazuje na to da ćete uživati u izobilju. Sanjati da dajete usluge ukazuje na gubitak.

Sanjati Usvojiti / Usvojen

Sanjati da vi ili drugi usvajate dete pokazuje da preuzimate nešto novo i drugačije. Zapitajte se šta nedostaje u vašem životu što bi vas učinilo srećnim. Sanjati da ste usvojeni sugeriše da žudite za detetom u sebi.

Sanjati Utapanje

Sanjati da se davite ukazuje na to da ste preplavljeni emocijama ili potisnutim problemima koji se vraćaju da vas progone. Možda nastavljate prebrzo u pokušaju da otkrijete svoje nesvesne misli. Ako se udavite do smrti, vaša veza će propasti ili ćete pretrpeti velike poslovne gubitke. Ako preživite utapanje, onda će vaša veza biti spasena nekom intervencijom. Uzdići ćete se na viši položaj bogatstva i časti.

Sanjati Utrobu

Sanjati ljudsku iznutricu (svoju ili tuđu), ukazuje na strašnu bedu i očaj i malo nade za sreću. Sanjati utrobu divlje životinje ili zveri znači poraz vašeg neprijatelja. Sanjati da kidate utrobu drugome ukazuje na vaše okrutne namere da unapredite sopstveni interes i dobit.

Sanjati Uhapšen

Sanjati da ste uhapšeni pokazuje probleme kontrole i uzdržanosti. Neki aspekt vašeg „Ja“ možda je bio sprečen da se u potpunosti razvije. Alternativno, to sugeriše osećanje krivice.

Sanjati Uhode

Sanjati da vas uhode pokazuju poteškoće i probleme sa kojima se ne suočavate. Vaše izbegavanje ovih problema ne čini da oni nestanu. Ako vas proganjaju u stvarnom životu, onda se ovaj strah može preneti u stanje vašeg sna.

Sanjati Ucenu

Ako sanjate da nekoga ucenjujete, to pokazuje vaše probleme moći i dominacije. Možda dopuštate da vaša takmičarska priroda izvuče najbolje od vas. Sanjati da ste ucenjeni predstavlja unutrašnje slabosti i bespomoćnost. Možda nemate poverenja u sopstvene sposobnosti.

Sanjati Učitelja

Videti svog učitelja (prošlog ili sadašnjeg) u snu sugeriše da tražite neki savet, smernice ili znanje. Krećete na novi životni put i spremni ste da učite na primeru ili iz prethodnog iskustva. Razmotrite svoja lična iskustva sa tim učiteljem. Koji predmet je predavao?

Alternativno, može se odnositi na probleme sa autoritetom i traženjem odobrenja. Možda prolazite kroz situaciju u svom budnom životu u kojoj osećate da vas tretiraju kao učenika ili u kojoj osećate da ste stavljeni na iskušenje.

Sanjati Uši

Videti uši u svojim snovima sugeriše da treba da budete osetljiviji ili prijemčiviji na uputstva i pomoć drugih. Možda se previše oslanjate na sopstvenu procenu i intuiciju. Morate pažljivije da slušate šta vam se govori. Alternativno, to ukazuje na vašu nezrelost i nedostatak iskustva.

Sanjati da čistite vosak iz ušiju sugeriše da ne slušate one oko sebe. Možda postoji nešto što odbijate da čujete. Ako sanjate bol u uhu, to pokazuje da ćete dobiti neke loše ili uvredljive vesti.

Slični Članci