Šta Znači Sanjati na Slovo “Š”

Sanjati Šavove

Sanjati da imate šavove predstavlja vašu odgovornost u održavanju/držanju situacije ili veze zajedno. Možda se plašite da se ova situacija/odnos raspada i da treba da se popravi. Uzmite u obzir i simboliku gde su šavovi na telu za dodatne tragove.

Sanjati Šal

Videti šal u snu simbolizuje samoograničenja. Možda previše kontrolišete svoje emocije umesto da ih izražavate. Ili možete osetiti da vam je glas prigušen. Sanjati da nosite šal sugeriše da odvajate svoj um od tela. Možda se previše oslanjate na to kako razmišljate, a ne na to kako se osećate ili obrnuto.

Sanjati Šalu

Sanjati da pričate vic znači da vas ne shvataju ozbiljno i kao rezultat toga da se osećate frustrirano. S druge strane, možda ne shvatate problem ozbiljno. Čuti šalu u snu ukazuje na to da radite nešto što je ili besmisleno ili smešno. To takođe može značiti oslobađanje od napetosti koja vas je mučila.

Sanjati Šamar

Sanjati da ste ošamareni pokazuje nepažnju. Ili se osećate necenjeno ili izdano. Sanjati da ste nekoga ošamarili sugeriše da gajite duboku ljutnju i potisnuti bes.

Sanjati Šampon

Videti ili koristiti šampon u snu pokazuje da treba da očistite svoje stare stavove i stare načine razmišljanja. Možda ćete takođe morati da zauzmete drugačiji pristup nekoj situaciji ili vezi. Alternativno, predstavlja samorast i želite da drugima predstavite novu sliku o sebi.

Sanjati Šah

Videti ili igrati šah u snu pokazuje da morate pažljivo razmisliti o situaciji pre nego što donesete odluku.

Sanjati Ševu Pticu

Videti ševe kako lete u snu simbolizuje visoke težnje. Ako padnu tokom leta, to pokazuje da ćete biti obuzeti očajem usred vašeg zadovoljstva i radosti. Čuti pevanje ševa u snu predskazuje uspeh u poslu. Naći ćete sreću u promeni sredine. Videti ranjenu ili mrtvu ševu u snu znači tugu i sumor. Sanjati da ubijate ševu ukazuje na gubitak nevinosti kao rezultat popuštanja vašim nagonima i željama.

Sanjati Šegrta

Sanjati da ste šegrt znači da ćete se boriti da se dokažete i izborite mesto među svojim saradnicima.

Sanjati Šećer

Videti ili jesti šećer u snu predstavlja uživanje i zadovoljstvo u vašoj bliskoj budućnosti. Sanjati da pravite nešto sa šećerom pokazuje izdaju.

Sanjati Šećernu Trsku

Sanjati da jedete šećernu trsku dobar je znak koji signalizira vitalnost u zdravlju i prestižu u vašem društvenom krugu.

Sanjati Šefa

Videti svog šefa u snu, predstavlja šefovsku ili autoritativnu stranu vaše ličnosti. Vaš šef može otkriti samopouzdanje i pouzdan aspekt vas samih. To govori o vašim pitanjima kontrole i autoriteta. Alternativno, videti svog šefa u snu može ukazivati na vašu preteranu uključenost ili opsednutost poslom.

Negativno, šef u vašem snu može simbolizirati vaša ograničenja i nedostatak slobode/originalnosti. Sanjati da se plašite svog šefa pokazuje vaš strah od autoriteta. Možda osećate da neko drugi upravlja vašim životom ili diktira šta možete, a šta ne možete.

Sanjati Šešir

Videti šešir u snu ukazuje na to da nešto prikrivate. Alternativno, može predstavljati ulogu koju igrate ili odgovornosti koje imate u životu. Sanjati da nosite šešir znači vaše težnje za bogatstvom.

Sanjati Šivanje

Sanjati da šijete sugeriše da pokušavate da se iskupite drugima. Možda postoji situacija ili odnos koji treba da se popravi. Možda stvarate novu sliku o sebi i preuzimate novi stav. Alternativno, predstavlja plodnost, rast i emocionalnu zrelost.

Sanjati Šišanje

Sanjati da vas neko šiša znači da osećate smanjen osećaj moći. Možda osećate da ste nepravedno kritikovani.

Sanjati Škampe

Videti škampe u snu sugeriše da se osećate nadmoćno i beznačajno.

Sanjati Školicu Igru

Sanjati da igrate školice predstavlja vaše detinjasto i/ili nezrelo ponašanje. Alternativno, to može ukazivati na vašu tendenciju da skačete sa zadatka na zadatak ili ne možete da ostanete na jednom mestu.

Sanjati Školu

Sanjati da ste u školi ukazuje na osećanja neadekvatnosti i nesigurnosti u detinjstvu koje nikada nisu rešene. Može se odnositi na zabrinutost oko učinka i sposobnosti. Možda prolazite i kroz iskustvo „duhovnog učenja“. Alternativno, san koji se dešava u školi može biti metafora za lekcije koje učite iz svog budnog života.

Sanjati Škorpiona

Videti škorpiona u snu predstavlja situaciju u vašem budnom životu koja je možda bila bolna ili štetna. To takođe ukazuje na destruktivna osećanja, „žaljive“ primedbe, gorke reči i/ili negativne misli koje izražavate ili su usmerene protiv vas. Vaš san upozorava na samodestruktivni i samoporažavajući put.

Sanjati Školjku

Videti zatvorenu školjku u snu sugeriše da ste emocionalno hladni. Možda isključujete druge i ne dozvoljavate im da vide ono što osećate. Videti školjke u snu predstavlja sigurnost i zaštitu. Ne pokazujete svoje pravo ja ili prava osećanja. U zaštiti sebe od povrede i kao rezultat toga, emocionalno ste zatvoreni.

Sanjati Šlag

Jesti šlag u snu, pokazuje da cenite manje i slatke stvari u životu.

Sanjati Šlic

Videti šlic u snu implicira seksualnost i neprijatan nagoveštaj ili sugestija nečeg lošeg. Videti pokvaren šlic u snu ukazuje na vašu frustraciju zbog nemogućnosti da rešite situaciju ili problem.

Sanjati Šljive

Videti ili jesti šljivu u snu simbolizuje mladost i vitalnost. Šljiva takođe može predstavljati vašu sliku o sebi i način na koji se osećate prema svom telu.

Sanjati Šljunak

Videti šljunak u snu predstavlja manje poteškoće i smetnje u vašem životu. Sanjati da bacate kamenčiće sugeriše da se osećate povređeno, bilo da su to male stvari koje se mogu činiti beznačajnim. To je simbol kritike i ogovaranja.

Sanjati Šmirglu

Videti šmirglu u snu sugeriše da morate da izgladite neke grube tačke u vašoj situaciji ili vezi.

Sanjati Šolju za Kafu

Videti šolju u snu predstavlja negu i matericu. Takođe može značiti isceljenje, podmlađivanje i izlečenje. Alternativno, pokazuje transcendenciju u carstvo više svesti. Da li je šolja polupuna ili poluprazna? Da li gledate na život sa optimistične ili pesimističke tačke gledišta.

Videti šolju sa slomljenom drškom pokazuje da se osećate neadekvatnim i zabrinuti zbog nemogućnosti da se nosite sa određenom situacijom. Videti razbijenu šolju u snu znači osećanje nemoći, krivice i/ili niskog samopoštovanja. Možda se osećate nekvalifikovano ili neadekvatno u suočavanju sa situacijom.

Sanjati Šoping

Sanjati da kupujete pokazuje vaše potrebe i želje. Razmislite šta kupujete i koje potrebe pokušavate da ispunite. Konkretno, sanjati da kupujete hranu i namirnice ukazuje na vaš skriveni pokušaj da privučete pažnju drugih.

Sanjati Šorts

Sanjati da nosite šorts pokazuje da ste spremni da budete otvoreniji i da se izložite. Alternativno, to se odnosi na vaš mladalački imidž i razigrani stav.

Sanjati Špagete

Videti ili jesti špagete u snu pokazuje da se osećate upleteno u neku neurednu vezu. Možda niste sigurni kako da okončate vezu ili situaciju. Možda ćete se naći u neprijatnom položaju.

Sanjati Šparglu

Videti špargle u snu znači prosperitetna vremena.

Sanjati Špijuna

Sanjati da ste špijun pokazuje vaše nepoverenje prema drugima i sklonost da mešate u svačija poslova. Možda ste nedavno naišli na neke informacije koje nisu bile namenjene vašim očima.

Sanjati da vas neko špijunira predstavlja vaše impulsivno ponašanje. Ovaj san takođe može poslužiti kao upozorenje da vas posmatraju, istražuju ili procenjuju.

Sanjati Špric

Videti špric u snu ukazuje na to da morate da unesete više entuzijazma, zabave ili odlučnosti u svoj život. Uzmite u obzir i sadržaj šprica i kako bi to uticalo na vas. Iz Frojdovske perspektive, igla i njen sadržaj predstavljaju penis i snošaj.

Sanjati Šraf

Videti šraf u snu predstavlja vaše osećanje da ste iskorišćeni ili da ste zabrljali. To takođe može značiti da ste prevideli male detalje koji sve čuvaju i drže na okupu. Alternativno, to može biti metafora za seks.

Sanjati Šrafciger

Videti šrafciger u snu pokazuje potrebu da neku situaciju ili vezu držite zajedno. Uzmite u obzir i da li u vašem životu postoji neko ko je emocionalno poremećen, neurotičan ili kome bi voleo da „zavrneš šrafove“?

Sanjati Štake

Sanjati da ste na štakama ukazuje na vašu potrebu da se oslonite na druge za pomoć. Možda se ponašate bespomoćno da biste se izvukli iz neke situacije ili obaveze.

Sanjati Štetočine

Videti štetočine kako puze u snu ukazuje na bolest i nevolje. Takođe možete biti suočeni sa mnogim razočarenjima i preprekama.

Sanjati Štit

Videti štit u snu simbolizuje emocionalnu i duhovnu zaštitu, kao i fizičku zaštitu. Možda se osećate ranjivo i potrebna vam je uteha.

Sanjati Šumu

Sanjati da šetate šumom pokazuje da će vam se teškoće isplatiti i dovesti do uspeha i prosperiteta. Sanjati da ste izgubljeni u gustoj šumi ukazuje na to da tražite kroz svoje nesvesno da bolje razumete sebe.

Sanjati Šunku

Sanjati da jedete šunku ukazuje na veselje i zajedništvo. Videti šunku u snu pokazuje da doživljavate neke emocionalne poteškoće.

Sanjati Šuplje

Sanjati nešto što je šuplje, predstavlja matericu i negu. Takođe može da simbolizuje vaše skrivene tajne. Alternativno, to može ukazivati na to da se osećate prazno, bezvredno ili beznačajno u svom budnom životu.

Slični Članci