Šta Znači Sanjati na Slovo “Lj”

Sanjati Ljubičice

Videti ljubičice u snu ukazuje na radost i moguće bračno blaženstvo.

Sanjati Ljubomoru

Sanjati da ste ljubomorni na tuđu sreću ukazuje na nesreću i poteškoće u usponu na društvenoj lestvici. Sanjati da ste ljubomorni na drugu osobu ukazuje na to da se takva osećanja mogu preneti iz vašeg budnog života. Ovaj san vam može otkriti nesvesna osećanja ljubomore prema toj određenoj osobi.

Sanjati Ljuljašku

Sanjati da ste na ljuljašci, predstavlja izraz velikog zadovoljstva i slobode. Takođe simbolizuje cikluse i kretanje. Alternativno, to ukazuje na želju za seksualnom raznolikošću. Videti ljuljašku u snu pokazuje uspomene iz detinjstva. Možda ćete osetiti potrebu da pobegnete od svojih trenutnih obaveza i opustite se. Sanjati da se ljuljate sugeriše da se krećete napred-nazad u nekoj situaciji i da morate da se odlučite.

Sanjati Ljude

Videti ljude koje poznajete u snu ukazuje na kvalitete i osećanja tih ljudi koje želite za sebe. Videti ljude koje ne poznajete u snu znači skrivene aspekte sebe sa kojima se morate suočiti. Videti ljude iz svoje prošlosti u snu odnosi se na vašu senku i druge nepriznate aspekte vas samih. Može predstavljati budnu situaciju koja izaziva slična osećanja kao i vaši prošli odnosi.

Sanjati Ljutu Papriku

Videti ili jesti ljutu papriku u snu simbolizuje vašu ljutu narav. Rasprava ili svađa postaju žustri. Alternativno, to sugeriše da morate dodati malo vatre i začina u vašu vezu.

Slični Članci