Šta Znači Sanjati na Slovo “B”

Sanjati Babu i Dedu

Videti baku i deku u snu simbolizuje ljubav, sigurnost, mudrost i zaštitu. Sanjati da ste izgubili i tražite svoju babu i dedu ukazuje na vašu potragu za ljubavlju i zaštitom. Možda se vraćate na potrebe iz detinjstva.

Sanjati Baku

Videti svoju baku u snu predstavlja negu, zaštitu i bezuslovnu ljubav. Razmotrite kvalitete i karakteristike koje postoje u vašoj baki.

Sanjati Baklju

Videti baklje u snu simbolizuje mnogo prijatnosti i uspeh na poslu. Sanjati da nosite upaljenu baklju ukazuje na uspeh u ljubavi.

Sanjati Barku

Videti barku u snu pokazuje očuvanje i zaštitu nečeg vrednog. To je simbol celine.

Sanjati Bademe

Videti bademe u snu ukazuje na to da ćete nakon dugog perioda besparice doživeti veliko bogatstvo. Imaćete vremena za razmišljanje i razonodu. Ako sanjate da jedete sveže bademe, to predskazuje da ćete imati mnogo uspeha i finansijske dobiti. Videti drvo badema u snu ukazuje na sreću. Blaženstvo u braku je takođe u vašoj bliskoj budućnosti.

Sanjati Badminton

Igranje ili gledanje badmintona u snu pokazuje da morate brzo da donesete odluku ili će prilika proći. Morate naučiti da idete u korak sa vremenom.

Sanjati Babune

Videti babuna u snu sugeriše da morate da budete izražajniji u svojim osećanjima. Morate biti direktniji kada drugima kažete kako se osećate. Sa druge strane, to bi moglo značiti da se izražavate na neprikladan način.

Sanjati Badnjak

Videti badnjak u snu ukazuje na pozitivan razvoj događaja u narednoj godini. Ako sanjate da palite badnjak, to upozorava da ne treba da se postavljate previsoko.

Sanjati Balet

Sanjati da gledate balet simbolizuje ravnotežu, saradnju i harmoniju. Videti ili nositi baletske cipele u snu predstavlja vaše razumevanje principa ravnoteže i gracioznosti. Nosite se sa puno ravnoteže i dobro se slažete sa drugima.

Sanjati Balon

Videti balone u snu pokazuje opadanje nade u potrazi za ljubavlju. Situacija u vašem životu će se okrenuti naniže. Baloni takođe predstavljaju aroganciju i naduvano mišljenje o sebi. Videti balon koji se uzdiže u snu ukazuje na frustrirajuće uslove u vašem životu u kojima želite da se uzdignete iznad. Pozitivno, baloni simboliziraju proslavu i svečanosti. Videti ili sanjati da se nalazite u balonu na vrući vazduh sugeriše da je vreme da prevaziđete svoju depresiju. San može biti metafora koja ukazuje na to da gubite tlo pod nogama ili uporište u nekoj situaciji/problemu. Alternativno, predstavlja proces individuacije i vašu potragu da ispunite neke duhovne potrebe. Osećate potrebu da budete uzdignuti u nečijim očima.

Sanjati Bambus

Videti bambus u snu simbolizuje pouzdanost, snagu i otpornost. Lako se vraćate na uspeh i napredak od neuspeha i razočaranja u svom životu. Alternativno, to se odnosi na jake veze i pošteno poslovanje.

Sanjati Banane

Videti banane u snu može biti metafora za potisnute seksualne nagone i želje. Ako sanjate da jedete banane, to znači da će vaš naporan rad biti dočekan sa malo nagrade i dobiti.

Sanjati Bandu

Sanjati da ste član bande ukazuje na vašu potrebu da postignete stvari putem sile i zastrašivanja. Sanjati da vam se banda suočava ili da vam preti ukazuje na okolnosti ili situacije u vašem budnom životu i osećate da su vas napali.

Sanjati Banju

Sanjati da ste u banji sugeriše da morate da odvojite malo vremena i odmorite se. Možda treba da se očistite i operete stare tajne, bol ili krivicu. Vreme je da pustite svoje emocije napolje i započnete proces lečenja. Počni iznova.

Sanjati Bandži Skakanje

Sanjati da skačete bandži predstavlja vašu sposobnost da se vratite od nedaća i neuspeha u svom životu. Važno je da ste preuzeli početni rizik.

Sanjati Balegu

Videti balegu u snu ukazuje na to da će profit i bogatstvo doći iz najneočekivanijih izvora. Za samca znači da ćete se odlično udati/oženiti.

Sanjati Balkon

Sanjati balkon znači neprijatne vesti o odsutnim prijateljima. Za ljubavnike sanjati da se tužno pozdravljate na balkonu ukazuje na dugo ili konačno razdvajanje.

Sanati Banku

Videti banku u snu znači vaše želje za finansijskom sigurnošću. Vaš san može poslužiti da vas uveri da su vaši strahovi od finansijske nestabilnosti neosnovani. Sanjati da pljačkate banku ukazuje na to da trošite previše energije i da ste u opasnosti da iscrpite svoje unutrašnje resurse.

Sanjati Bateriju

Videti bateriju u snu simbolizuje životnu energiju. Ako je baterija prazna, to sugeriše da ste emocionalno iscrpljeni ili da se osećate slabo.

Sanjati Barbi Lutku

Videti Barbi lutku u snu predstavlja ideale društva. Možda osećate da niste u stanju da ispunite očekivanja drugih. Alternativno, Barbi lutka se odnosi na želju da se pobegne od svakodnevnih obaveza.

Sanjati Bakar

Videti bakar u snu predstavlja moć lečenja. Takođe pokazuje tok ideja i informacija.

Sanjati Baštu

Videti povrtnjak u snu simbolizuje povećani prosperitet koji će vam doći kroz marljivost i brigu. Takođe ukazuje na stabilnost i unutrašnji rast. Videti cvetni vrt u snu predskazuje spokoj, udobnost, pravu ljubav i srećan dom u vašoj budućnosti. Videti zaraslu baštu punu korova znači da ste zanemarili svoje duhovne potrebe. Videti baštu u snu, odnosi se na tajne koje čuvate. Postoje neki aspekti vašeg života koji ostaju skriveni od pogleda.

Sanjati Bebu

Videti bebu u snu ukazuje na nevinost, toplinu i nove početke. Možda će vam u bliskoj budućnosti cvetati ljubavna veza. Takođe ćete steći nove i zabavne prijatelje. Bebe mogu simbolizirati nešto u vašoj unutrašnjoj prirodi što je čisto, ranjivo i/ili neiskvareno. Sanjati bebu koja plače ukazuje na deo vas koji je lišen pažnje i treba mu malo negovanja. Alternativno, predstavlja vaše neostvarene ciljeve i osećaj nedostatka u vašem životu. Sanjati o gladnoj bebi predstavlja vašu zavisnost od drugih. Doživljavate neki nedostatak u svom životu koji zahteva hitnu pažnju i zadovoljstvo. Videti mrtvu bebu u snu simbolizuje završetak nečega što je deo vas. Alternativno, sanjanje bebe može biti majčinsko i značiti vašu želju da zatrudnite.

Sanjati Bezbojan San

Sanjati bezbojan san ukazuje na depresivno raspoloženje i osećaj tuge. Možda se otuđujete od drugih.

Sanjati Bezdan

Sanjati bezdan ukazuje na prepreku koju morate da savladate u svom životu. Možda vam to stvara anksioznost. Plašite se i/ili niste sigurni šta ćete otkriti o sebi i svojim skrivenim osećanjima i strahovima. Sanjati da padate u provaliju simbolizuje dubine vašeg nesvesnog. Bezdan takođe može predstavljati vaše iskonske strahove i osećanja od „padanja u jamu očaja“.

Sanjati Da Ste Bez Kože

Sanjati da ste vi ili neko drugi bez kože sugeriše da imate poteškoća da osetite svoj emocionalni i psihološki svet. Doživljavate anksioznost zbog toga kako vas drugi doživljavaju. Morate pogledati dalje od površnog i pronaći osetljivu istinu o sebi i o drugima.

Sanjati Bezubost

Sanjati da ste bezubi ukazuje na vašu nesposobnost da postignete svoje ciljeve i napredujete ka svojim interesima.  Videti druge bezube u snu znači da vaši rivali pokušavaju da sruše vaše dobro ime. Njihovi pokušaji će biti uzaludni.

Sanjati Bekstvo

Sanjati o bekstvu je uglavnom nepovoljno i ukazuje na razočarenja u ljubavi. Sanjati da je vaš ljubavnik pobegao sa nekim drugim simbolizuje njihovu nevernost. Za oženjene, sanjanje o bekstvu ukazuje na to da zauzimate položaje kojih niste dostojni.

Za muškarca sanjati o bekstvu pokazuje prevaru od strane saradnika. Za ženu sanjati o bekstvu, unapred upozorava da treba da pazi da se ne zaljubi na prvi pogled. Budite oprezni kome i gde posvećujete svoje naklonosti.

Sanjati da bežite iz zatvora ili nekog mesta zatočeništva ukazuje na vašu potrebu da pobegnete iz restriktivne situacije ili stava. S druge strane, to može značiti da zauzimate stav bekstva i da odbijate da se suočite sa problemima koji ne nestaju. Sanjati da bežite od životinje ili iz bilo koje situacije ukazuje na vaše dobro zdravlje i prosperitet. Doživećete povoljan razvoj događaja.

Sanjati Bele Rade

Videti belu radu u snu simbolizuje svežinu, lepotu, nevinost, jednostavnost, ljubaznost i čistoću. Sanjati da vam neko daje buket bele rade simbolizuje tugu i/ili izgubljenu ljubav. Sanjati da hodate po polju belih rada, predstavlja sreću i prosperitet. Neko će biti tu da vam pruži ruku pomoći i smernice za vaše probleme.

Sanjati Beli Luk

Sanjati da jedete beli luk ukazuje na vašu praktičnost i osećajnost; tražiš sigurnost u ljubavi. Ako u snu vidite komadić belog luka, to predskazuje vaš uspon do bogatstva i istaknutosti u vašem poslu.

Sanjati Berbu

Sanjati da berete useve znači da još uvek morate da pređete deo puta pre nego što u potpunosti razvijete svoju karijeru i ciljeve.

Sanjati Bes

Sanjati da ste mnogo ljuti, upozorava da ćete biti upleteni u strašnu i napetu situaciju. Vaši voljeni će vas izneveriti i razočarati. Takođe upozorava da će se čvrste veze jednom prekinuti. Biti ljut u snu možda je prenet iz vašeg budnog života. U svom snu, možda imate siguran izlaz da izrazite takve emocije. Možda imate neku potisnutu ljutnju i agresiju koju niste svesno priznali. Sanjati da su drugi ljuti na vas ukazuje na vašu borbu da povratite njihovu trajnu naklonost i prijateljstva.

Sanjati Beskućnika

Sanjati da ste beskućnik pokazuje da se osećate nesigurno. Niste sigurni u sebe i kuda ste krenuli.

Sanjati Bendžo

Sanjati da svirate bendžo simboliše da će vam vreme provedeno sa prijateljima biti najcenjenije i prijatnije. Videti nekoga kako svira bendžo u snu, predskazuje ludoriju. Upoznaćete novu uzbudljivu ljubav i bićete uvučeni u divnu aferu.

Sanjati Da Ste Bespomoćni

Ako sanjate da ste ili se osećate bespomoćno, to sugeriše da imate poteškoća u suočavanju sa situacijom ili odnosom. Osećate da niste u stanju da preuzmete odgovornost za sebe.

Sanjati Beton

Videti beton u snu, predstavlja vaše čvrsto i jasno razumevanje neke situacije. Videti mokri beton u snu sugeriše da neko pitanje ili neki aspekt vašeg života i dalje ostaje nerešen.

Sanjati Biber

Videti biber u snu pokazuje da morate da unesete malo više začina i raznolikosti u svoj život. Alternativno, možda postoji nešto što vas muči ili iritira i vaš san možda pokušava da ukaže na izvor.

Sanjati Bibliju

Videti ili čitati Bibliju u snu simbolizuje istinu, veru, inspiraciju i znanje. Tražite neki oblik utehe. Biblija se takođe može odnositi na vaš osnovni sistem verovanja. Možda bi trebalo više da se okrećete bibliji.

Sanjati Biblioteku

Sanjati da ste u biblioteci ukazuje na potragu za znanjem i glad za idejama. Možda pokušavate da tražite nova značenja u životu ili morate da proučite i procenite svoju situaciju pre nego što preduzmete akciju. Videti biblioteku u snu simbolizuje znanje koje ste akumulirali godinama.

Sanjati Bivola

Videti bivola u snu simbolizuje preživljavanje. San može upozoriti da silazite sa svog životnog puta. Videti povređenog ili ubijenog bivola, unapred upozorava da ne smete prihvatiti nikakve nove poduhvate. Videti krdo bizona u snu ukazuje na spokoj i obilje.

Sanjati Bivšeg Dečka/Devojku

Sanjati svog bivšeg dečka/devojku ili bivšeg muža/ženu sugeriše da nešto ili neko u vašem trenutnom životu izaziva slična osećanja koja ste osećali tokom veze sa bivšim. San može biti način da vas upozori na isto ili slično ponašanje u trenutnoj vezi. Ono što ste naučili iz tog prethodnog odnosa možda će biti potrebno primeniti na sadašnju kako ne biste ponovili istu grešku. Alternativno, prošli ljubavnici često ističu pozitivna iskustva koja ste imali sa tom osobom. Konkretno, videti svog bivšeg muža/ženu u snu, pokazuje da se nalazite u situaciji u kojoj ne želite da budete. To sugeriše da doživljavate sličnu vezu ili situaciju zbog koje se osećate nesrećno i neprijatno . Videti svog bivšeg u snu takođe ukazuje na aspekte sebe koje ste precrtali ili zanemarili.

Sanjati Bicikl

Sanjati da vozite bicikl ukazuje na vaše želje da postignete ravnotežu u svom životu. Morate da uskladite posao i zadovoljstvo da biste uspeli u svojim trenutnim poduhvatima. Ako imate poteškoća sa vožnjom bicikla, onda to sugeriše da ste zabrinuti. Videti bicikl u snu pokazuje da morate da posvetite vreme ležernim aktivnostima i rekreaciji.

Sanjati Bitku

Biti u ili videti bitku u snu sugeriše da ste prezaposleni. Morate se odmoriti. Postoji sukob između vašeg racionalnog razmišljanja i vaših iracionalnih impulsa. Alternativno, predstavlja erotiku. Možda ste previše stimulisani ili pokušavate da potisnete svoje instinktivne nagone.

Sanjati Bikini

Sanjati da nosite bikini sugeriše da se osećate izloženo. Možda se osećate nezaštićeno emocionalno. To takođe može signalizirati povratak nevinosti ili mladosti. Alternativno, pokazuje površne želje.

Sanjati Bika

Videti bika u snu simbolizuje tvrdoglavost, snažnu volju, snagu i moć. Vreme je da preduzmete nešto i budete odlučniji. Alternativno, pokazuje bogat, prosperitetan i imućan život. Razmislite o igri reči, „jak kao bik“. Možda ćete morati da napravite mali kompromis u situaciji. Bikovi su takođe simbol potisnute seksualne energije, plodnosti i muževnosti. Videti neukroćenog, razjarenog bika predstavlja da su vaše strasti možda izmakle kontroli.

Sanjati Bilbord

Videti bilbord u snu je znak ili poruka koju treba da uzmete u obzir na svom putu ka svojim ciljevima. Razmislite koje savete bilbord pokušava da vam prenese.

Sanjati Bilje

Sanjati bilje pokazuje vašu potrebu da zauzmete novi pristup nekoj situaciji ili vezi. Treba da sagledate stvari iz drugačije perspektive i da živite život sa nekim žarom.

Sanjati Bisere

Videti bisere u snu ukazuje na mudrost u vašim novim poduhvatima ili idejama. Takođe simbolizuje ljudsku dušu.

Sanjati Blago

Sanjati da pronalazite blago ukazuje na to da ste otkrili neku skrivenu veštinu ili talenat. Takođe ćete dobiti očekivanu ruku pomoći na svom putu ka uspehu. Sanjati da gubite blago znači lošu sreću u poslu i gubitak prijatelja.

Sanjati Blato

Sanjati da hodate po blatu sugeriše da se osećate opterećeno situacijom, problemom ili vezom. Videti druge kako hodaju po blatu u snu predskazuje da će zlobne glasine o vašim prijateljima ili saradnicima dopreti do vaših ušiju. Na vama će biti da li ćete verovati takvim glasinama ili ne. Sanjati da vam je blato na odeći ukazuje na to da je vaša reputacija napadnuta i dovedena u pitanje.

Sanjti Blender

Videti blender u snu simbolizuje vašu sposobnost da mešate različite ideje u harmoničnu celinu.

Sanjati Blizance

Videti blizance u snu ukazuje na ambivalentnost, dualnosti i suprotnosti. Takođe predstavlja sigurnost u poslu, vernost i zadovoljstvo životom. To takođe može značiti da ste ili u harmoniji sa idejama i odlukama ili u sukobu između njih. Videti blizance kako se bore u snu predstavlja sukob između suprotnosti vaše psihe. Jedan blizanac ukazuje na pojavu nesvesnog materijala i potisnutih osećanja, dok drugi blizanac predstavlja svesni um. Postoji neka situacija sa kojom se ne suočavate.

Sanjati Blokadu Puta

Videti blokadu na putu u snu ukazuje na prepreke u vašem poslovnom ili privatnom životu. Možda ćete biti uporniji i marljiviji u pokušaju da prevaziđete prepreke koje vam se nađu na putu.

Sanjati Bolest

Sanjati da ste vi ili drugi bolesni znači nesklad i nevolje u vašem životu. To takođe može signalizirati delu vas koji treba da se izleči, bilo fizički ili mentalno. Možda se valjate u sopstvenom samosažaljenju. Morate prestati da sažaljevate sebe. Sanjati da ste zaraženi nekom bolešću predskazuje da ćete se malo prehladiti. Ponekad ste u snovima u stanju da uočite bolest pre nego što ste svesni simptoma.

Sanjati Bolnicu

Videti bolnicu u snu simbolizuje vašu potrebu da izlečite ili poboljšate svoje fizičko ili mentalno zdravlje. Morate se vratiti u tok svakodnevnog života.

Sanjati Bolove

Sanjati da imate bolove ukazuje na to da pokazujete previše oklevanja u potrazi za svojim poslovnim dogovorima i da će neko drugi profitirati od vaših ideja. Sanjati da vas boli znači da ste previše strogi prema sebi u vezi sa situacijom koja je bila van vaše kontrole. To takođe može biti pravi odraz pravog bola koji postoji negde u vašem telu. Snovi mogu otkriti i upozoriti na zdravstvene probleme.

Sanjati Boga

Videti Boga u snu ukazuje na vašu duhovnost i izražavanje vaših osećanja prema božanstvu. Bog takođe simbolizuje nedodirljiv i nedostižan pojam savršenstva. Stoga takav san može istaći vaše borbe i pokušaje da pokušate da budete savršeni. Sanjati da obožavate Boga ukazuje na pokajanje za svoje postupke i greške. Sanjati da vam Bog govori ukazuje na osećanje krivice, večne kazne i prokletstva.

Sanjati Bogatstvo

Sanjati da imate bogatstvo ukazuje na srećne poduhvate i da ćete biti povezani sa bogatim ljudima.

Sanjati Bogorodicu

Videti Devicu Mariju u snu ukazuje na duhovnu harmoniju i/ili idealno majčinstvo. Alternativno, Devica Marija predstavlja potisnuti strah od seksualnosti ili poteškoća u odnosima.

Sanjati Bodljikavu Žicu

Videti bodljikavu žicu u snu predstavlja poteškoću u prenošenju svoje tačke gledišta nekome. Sanjati da ste uhvaćeni u bodljikavu žicu sugeriše da se osećate zarobljeno i ograničeno u nekoj vezi.

Sanjati Bodež

Sanjati da vas je neko napao bodežom upozorava na fizičku povredu od neprijatelja ili pljačkaša. Možda osećate da vas je neko ubo nožem u leđa. Sanjati da uzimate bodež iz nečije ruke znači da ćete prevazići nevolje i nesreću.

Sanjati Božić

Sanjati o Božiću simbolizuje porodično zajedništvo, ponovna okupljanja i proslavu. Takođe predstavlja nove početke. Razmislite i o svojim asocijacijama na ovaj praznik.

Sanjati Bokal

Videti napunjen bokal u snu ukazuje na ponovno okupljanje prijatelja. Videti prazan bokal u snu predskazuje otuđenje prijatelja zbog vašeg ponašanja. Videti polomljen bokal u snu ukazuje na bolest i neuspehe u poslu.

Sanjati Bonsai Drvo

Videti bonsai drvo u snu pokazuje ograničenja vašeg sopstvenog svesnog uma. Morate uzeti u obzir šta vam instinkti govore.

Sanjati Borbu

Sanjati da učestvujete u tuči pokazuje unutrašnji nemir. Neki aspekt vašeg uma je u sukobu sa drugim aspektom vas. Možda se nerešeni ili nepriznati deo bori za svoje pravo da bude saslušan. To takođe može biti paralelno sa borbom kroz koju prolazite u svom budnom životu. Videti druge kako se bore u snu sugeriše da niste voljni da priznate sopstvene probleme i nemire. Ne preuzimate nikakvu odgovornost ili inicijativu u pokušaju da rešite probleme u svom budnom životu. Sanjati da se borite do smrti pokazuje da niste voljni da priznate budni sukob ili sopstveni unutrašnji nemir. Ne želite i odbijate da promenite svoje stare stavove i navike.

Sanjati Borovnice

Videti borovnice u snu predstavlja vašu mladost i želju da ponovo uhvatite aspekte svoje mladosti. Simbol je večnosti i optimizma budućnosti. Alternativno, može da prikazuje vaše depresivno raspoloženje i tužno stanje uma.

Sanjati Boje

Boje u snovima predstavljaju energiju, emocije i vibracije. Prvo razmislite šta ta jedna boja u vašem snu znači za vas i vaše lične asocijacije i odnos sa tom bojom.

Sanjati Bojice

Videti bojice u snu, predstavlja neka sećanja iz detinjstva ili period kada ste bili bezbrižniji. Takođe je simbol kreativnosti. Možda ćete morati da razmišljate van redova na nekonvencionalnije misli i načine da radite stvari. Razmotrite simboliku boje bojice.

Sanjati Boks

Sanjati da boksujete sugeriše da doživljavate neku unutrašnju borbu ili sukob. San možda sugeriše da ograničavate sebe i svoje ciljeve/ideje. To takođe može ukazivati na to da svoje emocije držite unutra.

Sanjati Bombu

Videti bombu u snu ukazuje na to da možda prolazite kroz potencijalno eksplozivnu i tešku situaciju u svom budnom životu. Bomba bi mogla predstavljati potisnute želje i neizražene emocije koje će verovatno eksplodirati ako se uskoro ne pozabavite time. To može biti nešto u vama, kao što je želja da eksplodirate od besa zbog problema koji vas pogađa. Ako sanjate pretnju bombom, to sugeriše da doživljavate neki unutrašnji bes i/ili pritiske koji su na ivici da eksplodiraju u nasilje.

Sanjati Bosonog

Sanjati da ste bosi predstavlja vaše razigrane stavove i opušten, bezbrižan stav. Imate čvrsto shvatanje i dobro razumevanje situacije. Alternativno, to znači da ukazuje na siromaštvo, nedostatak mobilnosti ili nerazumevanje.

Sanjati Bradu

Videti dugu bradu u snu predstavlja starost, pronicljivost i mudrost. Ako ste žena i sanjate da puštate bradu, to ukazuje na vaš muški aspekt vaše ličnosti. Želite da budete primećeni i da imate više moći.

Sanjati Branu

Videti branu u snu ukazuje na potisnute emocije ili osećanja koja se moraju osloboditi. Ako sanjate branu koja puca, to znači da ste izgubili kontrolu nad svojim besom i da ste preplavljeni emocijama.

Sanjati Brata

Videti svog brata u snu može da simbolizuje neki aspekt vašeg odnosa sa njim. Takođe može poslužiti da vas podseti da neko u vašem budnom životu ima određene karakteristike/ponašanje slično kao kod vašeg brata. Ako nemate brata i sanjate da ga imate, onda on može da simbolizuje karakteristike koje morate da priznate u sebi. Brat u vašem snu takođe može biti sinonim za bliskog prijatelja ili drugara. Brat takođe ima verske implikacije i stoga predstavlja duhovna pitanja. Uzmite u obzir i poznatu frazu „veliki brat te posmatra“ koja ukazuje da se vaš san mora suočiti sa pitanjima autoriteta i ugnjetavanja.

Sanjati Brašno

Videti brašno u snu simbolizuje štedljiv, ali srećan način života. Takođe pokazuje naporan rad.

Sanjati Brdo

Sanjati da se penjete na brdo ukazuje na vaše borbe u postizanju cilja. Sanjati da stojite na vrhu brda ukazuje na to da ste uspeli u svojim nastojanjima ili da sada imate resurse da izvršite neki zadatak.

Sanjati Breskvu

Videti breskvu u snu predstavlja zadovoljstvo i radost, uživate u manjim, trivijalnim stvarima u životu.

Sanjati Brijanje

Sanjati da se brijete sugeriše da donosite manju odluku koja će vam promeniti život. Neki aspekti vaše dnevne rutine se menjaju. Alternativno, to može predstavljati vaš ozbiljan stav ili samokažnjavanje. Sanjati da vas neko brije nogu predstavlja gubitak vaše nezavisnosti. Oslanjate se na druge da vam pomognu u teškim trenucima. Morate da izgradite svoje samopouzdanje i samopoštovanje.

Sanjati Brkove

Sanjati da imate brkove, a zapravo ih nemate, ukazuje na to da krijete jedan aspekt sebe. Stavljate masku ili pokazujete drugačiji aspekt svoje ličnosti. Sanjati da brijete brkove znači da otkrivate svoje pravo ja. Ne morate više da se krijete pod nekom maskom ili nekim štitom. Alternativno, pokušaćete da se vratite na položaj časti i statusa i napustite svoje veze sa nedozvoljenim zadovoljstvima i zlim saputnicima.

Sanjati Brod

Videti brod u snu znači da istražujete aspekte svojih emocija i nesvesnog uma. Stanje broda ukazuje na vaše emocionalno stanje. Ako je u pitanju brod za krstarenje, onda sugeriše prijatna raspoloženja. Ako je u pitanju ratni brod, onda doživljavate osećanja agresije. Sanjati da plovite otvorenim morem u brodu to znači da stojite visoko u vremenima emocionalnih previranja.

Sanjati Brojeve

Vidjeti brojeve u snu ukazuje na nesređene uslove u poslovanju koji rezultiraju nelagodom i nezadovoljstvom.

Sanjati Bršljen

Videti otrovni bršljen u snu sugeriše da imate osvetničke ili prevrtljive misli. To ukazuje na ozlojeđenost, ljubomoru i osvetu. Alternativno, to može predstavljati situaciju ili stanje koje bi trebalo da izbegavate.

Sanjati Bube

Videti bubu u snu pokazuje da neki destruktivni uticaji mogu biti na delu u vašem budnom životu. Takođe možete osećati da su vaše vrednosti i uverenja ugroženi.

Sanjati Bubašvabe

Videti bubašvabe u snu ukazuje na vašu potrebu za obnavljanjem, podmlađivanjem i samočišćenjem vašeg psihičkog, emocionalnog ili duhovnog bića. Morate ponovo da procenite glavne aspekte svog života.

Sanjati Bubnjeve

Sanjati da svirate bubnjeve ukazuje na to da ćete postići prestižnu poziciju i imati veliku slavu u životu. Videti bubnjeve u snu simbolizuje vaš prijateljski karakter i da ste veoma simpatična osoba. Čuti udarce bubnja u snu predskazuje da će vam prijatelj u nevolji pozivati u pomoć.

Sanjati Bubuljice

Sanjati da imate bubuljice odnosi se na probleme vašeg samopoštovanja i slike o sebi. Osećate se neprijatno ili neprikladno u nekoj situaciji ili vezi. Sanjati da vam iskaču bubuljice, pokazuje da negativne emocije u vezi koje trebaju da se izraze i priznaju. Te emocije koje suzdržavate su na ivici da izbiju.

Sanjati Buve

Videti buve u snu ukazuje na to da ćete biti isprovocirani na bes i izmanipulisani u odmazdi od strane nekoga ko vam je blizak. Ako sanjate da vas buve ujedu, to ukazuje da će zlobne glasine lažnih prijatelja oklevetati vaš karakter.

Sanjati Budu

Videti Budu u snu simbolizuje mudrost, uvid, saosećanje i unutrašnju duhovnost.

Sanjati Bujicu

Videti bujicu u snu ukazuje na neočekivane nevolje.

Sanjati Buket

Sanjati da primate ili dajete cvetni buket ukazuje na poštovanje, naklonost, odobravanje, ljubaznost, divljenje i ljubav. To ukazuje na neku isceljujuću energiju.

Sanjati Bumerang

Videti ili baciti bumerang u snu pokazuje da će vam se vratiti ono što radite drugima, bilo da je to pozitivno ili negativno.

Sanjati Budućnost

Sanjati da ste u budućnosti ukazuje na vaše nade ili strahove o tome kako će se stvari odvijati u zavisnosti od scenarija.

Sanjati Buku

Čuti čudnu buku u snu ukazuje na neočekivano i nepoznato. Možda izražavate neki strah ili zbunjenost u vezi sa određenom situacijom u vašem budnom životu. Buka u vašem snu može poslužiti kao način da privučete pažnju na to pitanje. Alternativno, buka može predstavljati napredak u vašim ličnim borbama. Možda ste probili barijeru otpora koja vas je dugo kočila.

Sanjati Buldožer

Videti buldožer u snu sugeriše da se osećate odgurnutim od onoga što želite. Ili vas skreću sa puta ka svojim ciljevima. Možda se osećate bespomoćno i maltretirano. Alternativno, to može ukazivati na to da morate da organizujete i očistite nered u svom životu.

Sanjati Bundeve

Videti bundevu u snu implicira otvorenost i vašu prijemčivost za nove ideje i iskustva. Bundeva je takođe simbol ženske seksualnosti. Alternativno, može se odnositi na popularnu bajku o Pepeljugi u kojoj se kočija pretvara u bundevu. U tom smislu, to može predstavljati neku situaciju u kojoj vreme ističe.

Sanjati Bure

Videti bure u snu simbolizuje vašu borbu protiv nevolja. Ako je bure puno, nastavite sa metodama koje koristite da biste pobedili u borbi, a ako je bure prazno, promenite svoje metode. Videti bure koje je napuklo ili slomljeno, ukazuje na porodične svađe ili razdvajanje porodice. Videti labavi obruč oko bureta, predskazuje raskid ili razvod ako ne preduzmete nešto da promenite svoju situaciju.

Sanjati Butine

Videti svoju butinu u snu simbolizuje izdržljivost i snagu. Odnosi se na vašu sposobnost da izvodite i radite stvari. Sanjati da se divite svojoj butini ukazuje na vašu avanturističku i smelu prirodu, ali morate biti pažljivi sa svojim ponašanjem.

Slični Članci