Šta Znači Sanjati na Slovo “R”

Sanjati Radio

Sanjati da slušate radio simbolizuje vašu svest i intuiciju prema određenoj situaciji. Ono što čujete preko radija takođe predstavlja poruke iz vašeg nesvesnog. Moguće je da je u pitanju telepatska komunikacija. Sanjati da je radio isključen pokazuje da imate sposobnost da pomognete u nekoj situaciji, ali odbijate da to učinite.

Sanjati Radni Sto

Ako sanjate da sedite za svojim stolom, to znači da je pred vama neočekivana loša sreća. Videti novac na svom stolu predskazuje neočekivane poteškoće.

Sanjati Radost

Sanjati da ste radosni znači harmoniju među prijateljima i voljenim osobama.

Sanjati Raj

Videti raj u snu ukazuje na vaše želje da pronađete savršenu sreću. Možda pokušavate da pobegnete od teškoća koje doživljavate u svom životu. A vaš san služi kao medij u kojem možete vratiti svoju veru, optimizam i nade. Sanjati da ste u raju simbolizuje vašu želju da postignete duhovno savršenstvo. Možda pokušavate da se povučete od stresa stvarnog sveta.

Sanjati Razvod

Sanjati da se razvodite pokazuje da morate da pravite razliku između stvari u svom životu i da im date prioritet. Alternativno, to može značiti da imate strah od razdvajanja. Takođe možda niste zadovoljni svojom sadašnjom vezom. Snovi o razvodu mogu odražavati događaje iz stvarnog života i stres koji to donosi. Možda se pitate da li ste pogrešili u nekoj situaciji ili odluci. Snovi o razvodu sugerišu prelaznu fazu ili vreme da promenite svoje stare navike.

Sanjati Razdvajanje

Sanjati o razdvojenosti predstavlja budnu situaciju ili vezu koja se raspada. Možda doživljavate anksioznost odvajanja. Alternativno, to pokazuje da se osećate rastrgano i podeljeno. Vaša osećanja vas vuku u suprotnim pravcima.

Sanjati Razmena

Sanjati o razmeni bilo koje vrste ukazuje na profitabilnu dobit i smatra se povoljnom.

Sanjati Razočarenje

Sanjati o razočarenju, pokazuje iskustva iz stvarnog života stalnog razočaranja. Takvi snovi često odražavaju potisnuta razočarenja nagomilana tokom određenog vremenskog perioda. Vaš san služi kao emocionalni izlaz koji može pružiti lakoću uma.

Sanjati Rak

Sanjati da imate rak znači beznađe, tugu, samosažaljenje i oproštaj. Osećate da gubite život. Ovaj san takođe predstavlja oblasti u vašem životu koje vas muče, uznemiravaju i povređuju na neki emotivni način. Sanjati da neko ima rak pokazuje da morate da promenite svoj negativan način razmišljanja pre nego što on stvori rak u vama. Počnite da budete pozitivniji.

Sanjati Raka Životinju

Videti raka u snu ukazuje na vašu istrajnost i upornost. Ekstremno, možda ste previše privrženi i zavisni i držite se beznadežnog poduhvata. Rakovi takođe simbolizuju vašu razdražljivu ličnost.

Sanjati Raketu

Videti raketu kako se u snu diže u vazduh ukazuje na vernost u braku ili osvajanje srca vaše simpatije. Vaši planovi ili ideje takođe mogu da napreduju i brzo postižete uspeh. Videti raketu koja se spušta iz vazduha u snu znači nesrećnu vezu.

Sanjati Rakuna

Videti rakuna u snu ukazuje na prevaru, lopovluk i lažne prijatelje koji tajno kuju zavere protiv vas.

Sanjati Ranac

Videti ranac u snu znači da ćete najveće užitke naći van kruga svojih prijatelja.

Sanjati Rane

Sanjati da imate rane na telu sugeriše da se zadržavate u nekim negativnim emocijama i stavovima koje treba osloboditi i izraziti. Razmotrite simboliku dela tela gde se nalaze rane. Možda je san pokazatelj da se još uvek osećate bol i ogorčeni zbog neke situacije ili veze.

Sanjati Raspravu

Ako sanjate da se svađate, to sugeriše da pokušavate da rešite neki unutrašnji konflikt ili neki nerešeni problem u svom budnom životu. Razmotrite simboliku o kojoj se raspravljate i oko čega se svađate. Kako on ili ona odražavaju neku osobu ili neki aspekt vas u vašem budnom životu?

Sanjati Raspadanje

Videti da se nešto raspada u snu ukazuje na degradaciju situacije ili okolnosti. Takođe može predstavljati smrt stare situacije pre ponovnog rođenja u novu fazu.

Sanjati Raskrsnicu

Sanjati da se nalazite na raskrsnici ukazuje na to da ste došli do tačke u svom životu u kojoj imate nekoliko opcija za izbor od kojih će vas svaka odvesti na različite destinacije. Ovaj san ukazuje na vašu potrebu da donesete ovu važnu odluku.

Sanjati Račvanje na Putu

Videti račvanje na putu u snu predstavlja važnu odluku koju treba da donesete. To može ukazivati na vaše izbore ili pomešania osećanja u vezi sa nekom situacijom. Alternativno, račvanje simbolizuje zajednicu suprotnosti. Videti hrast na račvanju puta ukazuje na odluku koja može da promeni život.

Sanjati Račun (priznanica)

Videti račun u snu pokazuje da prihvatate ili priznajete neki svoj aspekt. To je odraz vaše otvorenosti i iskrenosti. Čemu služi račun? Alternativno, to sugeriše garantovani uspeh i bolja vremena koja su pred nama.

Sanjati Reku

Ako u snu vidite bistru reku koja teče mirno, to znači da dopuštate svom životu da otpliva i da je vreme da preuzmete odlučniju inicijativu u upravljanju svojim životom. Reka takođe simbolizuje radosna zadovoljstva, mir i prosperitet. Videti divlju reku ukazuje na to da se vaš život oseća van kontrole. Videti mutnu reku ukazuje na burna vremena i ljubomoru u vašem životu. Videti isušenu reku u snu upozorava na bolest i neočekivanu lošu sreću.

Sanjati Reklame

Sanjati da gledate reklame ukazuje na to da ćete biti poraženi od svojih rivala. Sanjati da postavljate reklamu znači da se ne plašite malo fizičkog rada da biste stekli svoje bogatstvo i promovisali svoja interesovanja.

Sanjati Rezanci

Videti rezance u snu ukazuje na nenormalan apetit i želju.

Sanjati Rezbarenje

Sanjati da rezbarite komad drveta simbolizuje duhovnu i kreativnu energiju. Metaforički, vi transformišete nesvesnu energiju u svesnu svest. Razmislite da li je rezbarija čisto ornamentalna ili korisna i praktičnia, a ne privlačna. Sanjati da rezbarite životinju pokazuje da pokušavate da se oslobodite određenih osećanja. Možda se distancirate od svojih emocija i analizirate ih sa objektivnog stanovišta. Alternativno, neka osoba ili situacija narušava neki aspekt vašeg života.

Sanjati Rezervoar

Videti rezervoar napunjen vodom u snu ukazuje na prosperitet i zadovoljstvo iznad vaših očekivanja. Videti rezervoar koji curi ili je prazan u snu znači da ćete pretrpeti gubitke u poslu i/ili ljubavi.

Sanjati Reflektor

Videti reflektore u snu simbolizuje vašu želju da se otvorite tako da sve bude otvoreno i razumljivo. Videti kako reflektor pregoreva simbolizuje da vas drže u mraku u vezi sa određenim pitanjima.

Sanjati Rep

Videti samo rep životinje u snu ukazuje na smetnje i komplikacije u situacijama u kojima je zadovoljstvo sigurno bilo očekivano. Sanjati da vam je izrastao rep životinje, upozorava da će vas vaši zli i manipulativni načini sustići, zadajući vam mnogo nevolja i problema. Sanjati da odsecate rep životinji, simbolizuje da ćete pretrpeti nesreću kao rezultat vaših nepažljivih postupaka.

Sanjati Repu

Videti ili jesti repu u snu pokazuje da ćete prevazići svoje trenutne probleme. Simbol je saosećanja, bogatstva ili svetle perspektive.

Sanjati Restoran

Sanjati da ste u restoranu sugeriše da se osećate preplavljeni odlukama/izborima koje morate da donesete u svom životu. Alternativno, to pokazuje da tražite emocionalnu ishranu izvan vašeg sistema socijalne podrške.

Sanjati Recept

Sanjati recept simbolizuje vašu kreativnost, talente i uživanje u životu. Morate iskoristiti životna zadovoljstva. Razmotrite za šta je recept. Deserti sugerišu da imate potrebu da se prepustite životu i posvetite malo vremena slobodnom vremenu. Recept za pripremu mesa uglavnom predstavlja vašu želju za fizičkim/emocionalnim zadovoljstvom.

Sanjati Reči na Nebu

Videti letelicu da izbaci poseban dim tokom leta, da leti u određenim obrascima koji stvaraju pisanje čitljivo sa zemlje u snu predstavlja duhovnu poruku. To ukazuje na vezu i sjedinjenje između duhovnog i fizičkog carstva. Tražite neku sigurnost.

Sanjati Rečnik

Sanjati da koristite rečnik ukazuje na to da se previše oslanjate na mišljenja drugih u upravljanju sopstvenim poslovima.

Sanjati Ribe

Videti ribu kako pliva u snu, ukazuje na uvide iz vašeg nesvesnog uma. Dakle, uhvatiti ribu, predstavlja uvide koji su izvučeni na površinu. Riba je takođe drevni simbol hrišćanstva i hrišćanskih verovanja.

Uzmite u obzir i uobičajene fraze „hladan kao riba“, „kao riba iz vode“ ili nešto što je „riblje“ u vezi sa situacijom. To takođe može značiti klizavu ili neuhvatljivu situaciju.

Sanjati da jedete ribu simbolizuje vaša verovanja, duhovnost, sreću, energiju i ishranu. To je hrana za dušu. Videti mrtvu ribu ukazuje na razočarenje i gubitak moći/bogatstva. Sanjati da kuvate ribu pokazuje da svoja nova saznanja ugrađujete sa svojim duhovnim osećanjima i znanjem.

Ako sanjate da čistite ribu, to sugeriše da menjate svoj emocionalni izraz na način koji će biti uočljiv drugima. Vi cenzurišete sebe i ne izražavate kako se u potpunosti osećate.

Sanjati Ribnjak

Videti čist, dobro snabdeven ribnjak, predskazuje profitabilna preduzeća i velika zadovoljstva. Videti blatnjavi ribnjak u snu znači bolest. Ako vidite prazan ribnjak, to ukazuje na to da neprijatelji vrebaju.

Sanjati Rivala

Sanjati da imate rivala ukazuje na to da previše oklevate u traženju svojih prava i zalaganju za sebe. Zbog toga ćete izgubiti naklonost nekih uglednih ljudi. Sanjati da vas je nadmudrio rival ukazuje na to da ste zanemarili svoje dužnosti i poslove zbog provoda i opuštanja. Vaše zanemarivanje ovih stvari će se pokazati štetnim. Sanjati da ste nadmudrili rivala znači da ćete pronaći ljupkog saputnika. Takođe ćete napredovati na višu poziciju.

Sanjati Ringišpil

Sanjati da ste na ringišpilu pokazuje strah od ponovnog proživljavanja detinjstva. Možda osećate da ne idete nikuda ili da ste u stanju stagnacije. Ili možda izražavate zabrinutost zbog svog prelaska u odraslo doba. Alternativno, to sugeriše da ste u početnim fazama romantične ljubavi. Videti vrtešku u snu predstavlja dečju radost.

Sanjati Robota

Videti robota u snu pokazuje da se krećete u životu na mehanički i krut način. Izgubili ste sposobnost da izrazite svoja osećanja. Alternativno, robot može simbolizirati način na koji gledate na svoj radni vek.

Sanjati Rovove

Videti rovove u snu ukazuje na to da morate biti oprezni sa strancima jer vam preti gubitak i izdaja.

Sanjati Rog

Videti ili čuti rog u snu ukazuje na potrebu da obratite pažnju na svoje unutrašnje glasove i intuiciju. Alternativno, možda se hvalite i „trubite u svoj rog“. Videti rogove životinje u snu predstavlja sukob i konfrontaciju. Vi ste u sukobu sa nekim. To takođe može ukazivati na to da ste prekaljeni.

Sanjati Rodu

Videti rodu u snu simbolizuje novo rođenje i/ili plodnost. Rođenje može biti plod neke ideje.

Sanjati Roditelje

Videti svoje roditelje u snu simbolizuje moć, sklonište i ljubav. Možda izražavate svoju zabrinutost i brigu o svojim roditeljima. Alternativno, predstavlja spajanje ženskog i muškog aspekta vašeg karaktera.

Sanjati Rođake

Videti svog rođaka u snu, predstavlja nešto ili neki aspekt vašeg karaktera koji vam je donekle poznat. Možda ćete morati da provedete više vremena u kultivaciji i razvoju neke nove sposobnosti ili karaktera. Videti svoje rođake u snu ukazuje na porodične probleme ili osećanja. Oni predstavljaju neki aspekt vašeg sopstvenog ja.

Sanjati Rolerkoster

Sanjati da se vozite rolerkosterom ukazuje na to da doživljavate stvari koje ste izazvali sami ili neka situacija. U svom budnom životu doživljavate česte uspone i padove.

Sanjati Ronjenje

Sanjati da ronite u čistoj vodi ukazuje na kraj neprijatne situacije. Iako ćete možda doživeti neke privremene zastoje, stvari će se sigurno popraviti. Pored toga, ovaj san može značiti da pokušavate da dođete do dna trenutne situacije i korena svojih problema ili osećanja. To takođe može da se odnosi na istraživanje vašeg nesvesnog.

Sanjati da ronite u mutnoj vodi ukazuje na to da ćete patiti od anksioznosti na putu vaših poslova. Videti druge kako rone u snu, predstavlja psihološku i emocionalnu ravnotežu. Videti životinje kako rone u snu sugeriše da istražujete svoje instinktivne i seksualne nagone koje ste prethodno potisnuli u svoje nesvesno.

Sanjati Ruke

Videti svoje ruke kao naglasak u snu, pokazuje vašu stranu nege i vašu sposobnost da doprete do ljudi i brinete o njima. Alternativno, može predstavljati borbe i izazove u vašem životu. Razmislite o igri reči „naoružajte se“ koja podrazumeva da se morate zaštititi, biti agresivniji i zauzeti čvršći stav o stvarima.

Sanjati da vam je ruka povređena ukazuje na vašu nesposobnost da brinete o sebi ili na vašu bespomoćnost u pružanju ruke drugima. Možda ste se osećali ograničeno u pogledu svoje slobode ili aktivnosti.

Desna ruka ukazuje na vašu odlazeću prirodu i povezana je sa muškom energijom, dok vaša leva ruka ukazuje na vašu prirodu podrške ili nege i povezana je sa ženskim kvalitetima. Gubitak bilo koje ruke može ukazivati na to da ne prepoznajete njene karakteristike.

Sanjati o vašim rukama predstavlja vaš odnos prema onima oko vas i način na koji se povezujete sa svetom. Ruke služe kao oblik komunikacije. Možda treba nekome da pružite ruku pomoći.

Konkretno, leva ruka simbolizuje vašu gracioznost i ženstvene, prijemčive kvalitete. A desna ruka simbolizuje muške, aktivne atribute. Sanjati da se sa nekim držite za ruke predstavlja vašu vezu sa tom osobom. Vaš san takođe može odražavati zabrinutost zbog gubitka kontakta sa njim/njom ili zbog toga što se udaljavate.

Sanjati da su vam ruke povređene znači napad na vaš ego. Sanjati da su vam ruke sklopljene ili zatvorene ukazuje na jedinstvo, potpunost, prihvatanje ili slaganje. Sanjati da imate neobično velike ruke znači mnogo uspeha u postizanju svojih ciljeva. Sanjati da su vam ruke dlakave ili grube znači da niste nežni u ophođenju sa drugima. Možda ste previše drski i abrazivni.

Videti krv na rukama ukazuje na to da doživljavate neku vrstu krivice. Sanjati da perete ruke predstavlja zabrinjavajuće pitanje koje morate da rešite. Alternativno, to sugeriše da više ne preuzimate odgovornost u nekim stvarima.

Sanjati Rogove

Videti rogove u snu predstavlja mušku seksualnost, mušku agresiju i asertivnost. Takođe može biti simbol trofeja.

Sanjati Rođenje

Ako sanjate da se porađate ili vidite da se neko drugi porađa, to sugeriše da rađate novu ideju ili projekat. Takođe predstavlja nove početke ili neki predstojeći događaj. Direktnije tumačenje ovog sna može predstavljati vaše želje/teskobe oko porođaja ili očekivanje da će se takav događaj dogoditi.

Sanjati da rađate neljudsko stvorenje ukazuje na veliki (neosnovani) strah za zdravlje vaše bebe. Preterano ste zabrinuti da vaša beba može imati urođene mane. Ova vrsta sna je uobičajena kod budućih majki u drugom tromesečju. Ako ne očekujete bebu, onda to sugeriše da se plašite ishoda neke odluke ili projekta.

Sanjati da majka umire tokom porođaja, predstavlja transformaciju. San predstavlja završetak jedne stvari (smrt) i novi početak druge stvari (rođenje). Možda pravite promene u životu ili se oslobađate svojih starih navika i načina. Sanjati o životinjama koje rađaju, upozorava na neprijatelje koji kuju zavere protiv vas.

Sanjati Rođendansku Tortu

Videti rođendansku tortu u snu pokazuje da će vam se želje ostvariti. Takođe predstavlja vašu spremnost da pustite ljude unutra i podelite svoj život sa drugima.

Sanjati Rubin

Videti rubin u snu simbolizuje strast, vitalnost i seksualnu želju. Morate da krenete na putovanje da biste otkrili ko ste kao osoba.

Sanjati Ropstvo

Sanjati da ste u ropstvu ukazuje na to da su aspekti vaših emocija i/ili karaktera previše strogo kontrolisani ili potisnuti. Možda ograničavate svoju potrebu za samoizražavanjem ili osećate da ste zatvorenik svojih okolnosti. U seksualnom smislu, snovi o ropstvu predstavljaju vaše želje da budete seksualno podložniji ili da imate nepriznate seksualne strasti.

Sanjati Rukavice

Ako u snu vidite ili nosite rukavice, to pokazuje kako se nosite sa stvarima ili kako možete da kontrolišete nešto. Alternativno, to ukazuje na vaše oprezno držanje i ekonomičan način u vašem ophođenju sa drugima. Sanjati da nosite radne rukavice predstavlja težak posao.

Sanjati Rukopis

Sanjati da pišete rukom predstavlja vaše samoizražavanje i kreativnost. Razmotrite simboliku onoga što pišete i kako se to odnosi na vaš budni život.

Sanjati Rupu

Videti rupu u zemlji znači skrivene aspekte vaših aktivnosti. S druge strane, to može značiti da se iznutra osećate šuplje ili prazno. Ovaj san može biti buđenje za vas jer morate da izađete i izložite sebe novim interesovanjima i aktivnostima. Sanjati da padate u rupu ukazuje na zamku u nekoj situaciji u vašem životu ili da ste zaglavljeni u rupi. Možda ste sami iskopali rupu i ne možete da izađete iz nje.

Sanjati Ruševinu

Videti ruševine u snu upozorava na raskid, loše poslovanje, uništenje useva i/ili imovine i narušeno zdravlje. Videti drevne ruševine u snu ukazuje na odsustvo prijatelja. Doživećete notu tuge na svojim putovanjima. Videti svoju imovinu u ruševinama nakon požara, ukazuje na to da će se desiti neka nepredviđena sreća iako možda nemate nade i želite da odustanete.

Slični Članci