Šta Znači Sanjati na Slovo “Ž”

sanjati na slovo ž znacenje

Sanjati Žabu

Videti žabu u snu predstavlja potencijal da se promenite ili učinite neočekivano. Žaba je možda prerušeni princ. Alternativno, žaba može ukazivati na nečistoću. Videti žabe kako skaču u snu može ukazivati na nedostatak posvećenosti. Imate tendenciju da skačete sa jedne stvari na drugu.

Alternativno, to može sugerisati da preduzimate velike korake ka nekom cilju. Sanjati da hvatate žabu ukazuje na vašu nemarnost prema svom zdravlju. Čuti zvuke žabe u snu znači da poseta prijateljima neće postići ništa što ste želeli.

Sanjati Žad

Videti žad u snu pokazuje isceliteljske moći, besmrtnost i istinu. Pored toga, on takođe predstavlja rast, oblikovanje i razvoj vaše ličnosti.

Sanjati Žeđ

Sanjati da ste žedni znači da preuzimate previše stvari nego što možete da podnesete i da težite ciljevima koji su vam van domašaja. Ako utoliš svoju žeđ, onda ćeš ostvariti svoje želje.

Sanjati Železničku Prugu

Videti prugu u snu ukazuje na to da ste postavili dobru stazu ka postizanju svojih ciljeva. Videti prepreku na pruzi znači da put ka vašim ciljevima neće biti lak. To takođe može ukazivati na to da ste izgubili pojam o svojim ciljevima. Sanjati da hodate pored železničke pruge ukazuje na veliku sreću zbog vašeg veštog izvršavanja zadataka.

Sanjati Ždrala

Videti ždrala u snu predstavlja vaše gestove dobre volje. Pazite na one koji su vam blizu i dragi.

Sanjati Ždrebe

Videti ždrebe u snu ukazuje na nove poduhvate i pojavu sveže energije.

Sanjati Žele

Videti ili jesti žele u snu predstavlja neku sumnju ili uvid u situaciju o kojoj se pitate. San može biti metafora za nešto što konačno dobija oblik. Došli ste do nekog razumevanja. Alternativno, to pokazuje da čuvate ili održavate slatku vezu.

Sanjati Živi Pesak

Sanjati da tonete u živom pesku ukazuje na to da će se vaša pretpostavka da ste na čvrstom tlu pokazati pogrešnom i da ćete se polako naći u neočekivanoj situaciji. Sanjati da vas je ljubavnik spasao iz živog peska ukazuje na dostojnog i vernog ljubavnika.

Sanjati Živu Ogradu

Videti živu ogradu u snu simbolizuje ograničenja i prepreke koje koče vaš napredak. Sanjati da šišate živu ogradu znači da prihvatate ograničenja sa kojima se suočavate i sada izvlačite najbolje iz negativne situacije.

Sanjati Životinje

Videti životinje u snu predstavlja vaše fizičke karakteristike, primitivne želje i seksualnu prirodu, u zavisnosti od kvaliteta određene životinje. Životinje u snu simbolizuju neukroćene i necivilizovane aspekte vašeg ja. Dakle, sanjati da se borite sa životinjom ukazuje na skriveni deo sebe koji pokušavate da odbacite i gurnete nazad u svoju podsvest. Pozovite se na određenu životinju u svom snu.

Sanjati da životinje mogu da govore, predstavlja superiorno znanje. Njegova poruka je često neki oblik mudrosti. Alternativno, životinja koja govori znači vaš potencijal da budete sve što možete biti.

Ako sanjate da spasavate život životinji, to sugeriše da uspešno prepoznajete određene emocije i karakteristike koje predstavlja životinja. San može takođe proizaći iz osećanja neadekvatnosti ili preopterećenosti. Videti laboratorijske životinje u snu sugeriše da je jedan aspekt vas potisnut. Osećate da niste u stanju da u potpunosti izrazite svoje želje i emocije. Alternativno, to sugeriše da morate da eksperimentišete sa svojim strahovima, izborima i uverenjima. Pokušajte da se ne ograničavate.

Sanjati Živinu

Videti živinu u snu znači privremenu brigu, bolest ili neslaganje sa prijateljima.

Sanjati Žir

Videti žir u snu simbolizuje snagu i izdržljivost. To ukazuje na male početke i manje ciljeve koji imaju veliki potencijal za rast. Sanjati da kupite žir sa zemlje ukazuje na to da ćete nakon dugog i napornog rada postići mnogo uspeha.

Ako sanjate da jedete žir, to znači da će se vaš trud isplatiti u budućnosti gde ćete uživati u lagodnom i zadovoljnom životu. Sanjati da tresete žir sa drveta pokazuje da imate značajan uticaj na druge.

Sanjati Žitarice

Videti žitarice bilo koje vrste u snu ukazuje na obilje, bogatstvo i sreću. Predskazuje dobar život.

Sanjati Žongliranje

Sanjati da žonglirate pokazuje da pokušavate da uradite mnogo u jednom trenutku.

Sanjati Žrtvu

Sanjati da ste žrtva upozorava da će vas neprijatelji tlačiti i nadvladati. Takvi snovi sugerišu da se osećate nemoćno i bespomoćno u situaciji u vašem budnom životu. Sanjati da žrtvujete druge, predskazuje bogatstvo nečasnim sredstvima.

Sanjati Žrtvovanje

Sanjati da ste žrtvovani ukazuje na vašu sklonost kažnjavanju. Takođe možete osećati da drugi ne cene vaše talente i napore. Alternativno, možda ćete morati da eliminišete određene uslove da biste napravili vremena i prostora za produktivnija i nagrađujuća iskustva.

Sanjati Žulj

Sanjati da imate žulj pokazuje da vam neka manja smetnja ili problem crpe energiju i vreme. Razmislite kako ste možda dobili žulj. Sanjati da ste dobili žulj od fizičkog i teškog rada pokazuje da morate da uložite više truda da biste prevazišli svoje male probleme. Sanjati da ste dobili žulj od opekotine sugeriše emocionalni problem ili problem u odnosima.

Takođe je značajno mesto gde se nalazi žulj. Ako vam je žulj na ruci, to sugeriše da imate problema u vezi sa moći i kompetencijom. Ako vam je žulj na nozi, to pokazuje probleme u vezi sa vašim identitetom, imidžom o sebi i samoidentitetom.

Sanjati Žurbu

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nespremni za situaciju. Postoji nedostatak u vašem planiranju stvari. Alternativno, možda se osećate neprikladno. Ovaj san može biti i bukvalni odraz vašeg svakodnevnog života u kojem osećate da ste uvek u žurbi i da nema dovoljno vremena da uradite sve što želite. San se može pojaviti zbog ove vrste stresa.

Sanjati Žutu Pticu

Videti žutu pticu u snu predskazuje sreću u finansijskim poslovima, ali ne tako dobro u poslovima srca. Videti kako žuta ptica sleće na vas znači nesreću. Videti mrtvu ili bolesnu žutu pticu predskazuje katastrofu u vašim poslovima.

Sanjati Žuticu

Ako sanjate da imate žuticu, to znači da ćete imati veliku sreću nakon perioda privremenog gubitka i sramote.

Slični Članci