Koji Horoskopski Znaci se Najbolje Slažu sa Škorpijom?

koji horoskopski znak je idealan partner za skorpiju

Kada posmatramo koji horoskopski znak je dobar za Škorpiju, moramo se fokusirati na 3 ključna odnosa:

Škorpija i Ribe,
Škorpija i Rak,
Škorpija i Jarac.

Iako nije nemoguće da se Škorpija dobro slaže sa drugim horoskopskim znakovima, Ribe, Rak i Jarac predstavljaju najbolje parove za Škorpiju.

Slaganje Škorpija i Ribe

Ova dva zvezdana znaka često mogu doživeti susret „ljubav na prvi pogled“, jer obično postoji snažna međusobna privlačnost između njih, što može da stvori odličnu seksualnu hemiju i veoma strastvenu dugoročnu romansu.

Neodlučne Ribe će dočekati snažnu, dominantnu i posesivnu Škorpiju u svoj život, čineći da se osećaju voljeno i željeno. Ribe nude nežnu ljubaznost i simpatiju, čemu se Škorpija i divi i ceni.

Škorpija i Ribe su vodeni znakovi, što znači da mogu dobro da razumeju jedni druge i da se često nalaze u prirodnoj i neobjašnjivoj kompatibilnosti. Ali nisu previše slični da bi stvorili sukobe ličnosti, jer je Škorpija fiksni znak, a Ribe promenljiv (nestalan) znak, tako da mogu da uče jedni od drugih. Od Škorpije, Ribe mogu naučiti da se fokusiraju na jedan po jedan projekat, dok Ribe mogu naučiti Škorpiju vrednosti fleksibilnog pristupa.

Škorpija često može biti tajanstvena, tajanovita i povučena, ali Ribe imaju tendenciju da se povuku u sopstveni um, pa mogu da saosećaju sa ovom osobinom Škorpije. Ribe imaju sanjivu energiju koja može omekšati Škorpijine tvrde ivice, dok Škorpionova emocionalna dubina privlači Ribe njihovoj strastvenoj, osetljivoj prirodi. Škorpija i Ribe se divno dopunjuju i mogu da uživaju u dugotrajnoj vezi pune ljubavi.

Slaganje Škorpija i Rak

Snažna, koja ume da predvodi Škorpija je dobar par za tihog, stidljivog Raka, a Škorpijna potreba da dominira je upravo ono što nesigurni Rak traži. Dominantna posesivnost Škorpije učiniće da se Rak oseća voljeno i zaštićeno. Rak želi snagu Škorpije, dok Škorpija pozdravlja Rakovu emocionalnu posvećenost njihovoj vezi. Rak će pokazati potpunu odanost Škorpiji, što će zadržati Škorpijnu žestoku ljubomoru.

Rak i Škorpija su vodeni znaci, dele mnoge zajedničke osobine i interesovanja. Oboje imaju veliku emocionalnu dubinu i uvlačiće jedno drugo sve dalje i dalje u duboku, strastvenu, emocionalnu vezu. Oni su žestoko lojalni jedni drugima, što je proizvod njihove zajedničke želje za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću. Oboje su zabrinuti za dom i pokazaće intenzivnu lojalnost prema porodičnoj zajednici koju zajedno stvaraju.

Škorpijom vladaju Mars i Pluton, dok Rakom vlada Mesec. Ova kombinacija je veoma intenzivna, ali pruža dobar, zdrav balans muške i ženske energije. Mesec i Mars dobro idu zajedno – oboje se bave ponovnim rođenjem, dok Mesečeva negujuća ljubav dopunjuje strast Marsa. Rak je magnetski privučen gorućim intenzitetom Škorpije, nudeći obožavanje koje Škorpija uživa.

Škorpija može biti povučena i tajnovita, dok Rak često pokazuje stidljivost, tako da za ovo dvoje može potrajati da uspostave pravu vezu. Ali kada se povežu i nauče da veruju jedno drugom, mogu stvoriti snažnu, trajnu, neraskidivu vezu za ceo život.

Slaganje Škorpija i Jarac

Kada se Škorpija i Jarac spoje, u prvim fazama veze često će nedostajati magnetski intenzitet veze Škorpija-Riba. Stidljivost, privatnost i nepoverenje u druge ljude mogu umanjiti početni uticaj ove veze. Za ovo dvoje treba vremena da se otvore i osećaju prijatno jedno s drugim, ali kada nauče da veruju i brinu jedno o drugom, veza će biti jaka i sigurna.

Škorpija i Jarac su prirodno kompatibilni, ali razlike između njih čine partnerstvo tako jakim i glavni razlog što su strastveno privučeni jedno drugom. Obično slabašni Jarac je u stanju da doživi svaku moćnu emociju o kojoj je ikada sanjao sa Škorpijom, dok će Škorpija osećati da može da preuzme više rizika i postigne sve što želi kada pored sebe ima stabilnu ličnost poput Jarca.

Jarac može naučiti emocionalnu dubinu od Škorpije i naučiti ih prednostima hladnog, smirenog pristupa životu. Snažna odlučnost Škorpije i Jarčeva disciplinovana, organizovana stabilnost mogu stvoriti i uspešna poslovna partnerstva i divne brakove.

Kada i Škorpija i Jarac shvate međusobne snage i slabosti, mogu stvoriti zaista fantastičan odnos koji je obostrano koristan i nagrađivan. Oboje dele iste vrednosti, a ipak mogu da nauče jedni druge toliko toga. Oboje neguju svoje kućno okruženje i biće posvećeni njemu i jedni drugima. Mentalno i fizički kompatibilni, ova dva znaka savršeno zadovoljavaju potrebe jedni drugih.

Dakle, na pitanje koji horoskopski znak je dobar za Škorpiju, imamo tri odgovora… Ribe, Rak i Jarac.

Naravno da je moguće da Škorpije uspostave dobre odnose sa drugim znakovima horoskopa, ali ako želite astrološke Bogove na vašoj strani i dati sebi najbolje šanse za sreću, fokusirajte se na ova tri.