Kakav je Muškarac Škorpija u Ljubavi? Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima!

kakav je muskarac rodjen u znaku Skorpije

Prepoznavanje muškarca Škorpije je prilično lako, prodoran, misteriozan i očaravajući izgled, pogled koji bi mogao da očara bilo koga. Muškarac Škorpija ima izuzetnu sposobnost koja prevazilazi njegov dobar izgled i blagosloven je izuzetnom intuicijom.

Muškarac Škorpija je izuzetno tvrdoglav i kada se odluči na nešto, pobrine se da postigne svoj cilj. Ako se bolje pogleda, može se primetiti da se napor muškarca Škorpije da uspe ne odnosi na novac ili moć, već na neku vrstu takmičenja sa samim sobom, on ima čudnu želju da prevaziđe sebe.

Muškarac Škorpija može se lako povrediti i najčešće je sumnjičav prema osećanjima drugih, često je usamljen. Međutim, muškarac Škorpija traži potpunu, nepopustljivu ili večnu zajednicu. Iz tog razloga je veoma pažljiv prema osobi kojoj dozvoljava da vidi njegovu unutrašnju prirodu, ne može svako da dopre do njega i dotakne njegovu dušu.

Vođen svojom snažnom seksualnošću i izuzetnom požudom, muškarac Škorpija je podložan mnogim ljubavnim aferama. Muškarac Škorpija traži ženu koja ima sposobnost stvaranja i orginalnog razmišljanja, koja ga može naterati da stigne do neba na najegzotičniji način. Samo žena iste prirode ili žena koja će savršeno razumeti njegov unutrašnji mehanizam biće dovoljno jaka da stane na njegovu stranu.

Ljubavne Osobine Muškarca Škorpije

Odmah se mora reći da je muškarac Škorpija strastveno biće. Ali njegova strast nije laka. Teško njoj koja upadne u njegovu zamku ne znajući čemu se izlaže, odnosno suptilnim igrama između dželata i žrtve. Muškarac Škorpija voli suze žene koju voli.

Sviđa mu se „moć života ili smrti“ koju ima nad njom, ova umetnost da je gurne u dubine očaja ili da je dovede do vrhunaca ljubavnog uzbuđenja. Njegovi odnosi su često uzastopni sukobi, sporovi, radosti i krici mržnje ili strasti. U suštini, muškarac Škorpija voli tobogane!

Ženama nije uvek lako da znaju tačnu prirodu njegovih osećanja. Muškarac Škorpija ispoljava svoj šarm snažnom snagom zavođenja. Fizička ljubav igra glavnu ulogu u njegovom sentimentalnom ponašanju. Može se dobrovoljno voditi svojim instinktima, a uskoro se u njegovom srcu rađaju ljubavna osećanja, čak i strast.

Osetljivost muškarca Škorpije takođe može da ga natera da pati, dovede ga do ljubavnih razočaranja. Ali kada se njegov izbor obavi, pod uslovom da dominira samim sobom, biće veoma lepo podeliti život sa njim.

Muškarac Škorpija može se zaljubiti nekoliko puta u životu. Njegov temperament ga ne inspiriše uvek da obuzda svoje prirodne impulse. Njegov bračni život može da pati od ove osobine ličnosti, posebno ako se ženi mlad.

Muškarac Škorpija ima osećaj za porodicu i želi da ima potomstvo. Uživa u porodičnom životu, a porodični odmori neće da mu smetaju. Uloga vođe porodice ili čak poglavice klana veoma se uklapa u njegovu ličnost. Ali poželjno je da mu deca nisu previše tvrdoglava i neposlušna ili bi mogao da reaguje burno, verbalno ili fizički.

Muškaraca Škorpija Kompatibilnost

Škorpija pripada elementu voda, isto kao Rak i Ribe. Ali to ne znači nužno da je Škorpija posebno kompatibilna sa njima, ili u tom smislu nekompatibilna sa, recimo, vatrenim znacima Ovnom, Lavom i Strelcem. Treba uzeti u obzir sve karakteristike svakog znaka.

Uopšteno govoreći, Škorpija je stvorenje duboke i zapanjujuće strasti. Veza mora biti erupcija vulkana, ili to jednostavno ne radi za Škorpiju. Seksualnost, ljubomora, ljubav koja žari srce i razdire dušu. Nećete to videti na Škorpiji, koja je majstor za skrivanje emocija, ali ćete to osetiti.

Čak i ako se čini da je obična, ljubavna afera sa Škorpijom je nešto što se pamti doživotno takođe ako je to samo veza za jednu noć. Škorpija uspeva u svemu što je emocionalno – anksioznost, čežnja, strah, privlačnost, zadovoljstvo.

Škorpija traži razbijanje svojih granica kako bi postigao stanje jedinstva. On je onaj koji zna zamke samostalnog života, što je za njega doživotna robija. Muškarci Škorpije su rođeni sa urođenim osećajem da duboko gledaju u život i veze su im neophodne za lični rast. On je najhrabriji kada je u pitanju intimnost i sigurno će je pronaći.

Pročitajte o slaganju Škorpije sa drugim znakovima horoskopa:

Muškarac Škorpija i Žena Ovan

Između ovog para postoji trenutna privlačnost koja može zahtevati napor da se razvije u zdravu vezu. Žena Ovan voli da bude dominantna i njeno koketno ponašanje može biti dobro prihvaćeno od strane njenog muškarca Škorpije. Žena Ovan će se zaljubiti u zbunjujući i šarmantan karakter svog muškarca Škorpije.

Strasti će verovatno biti nabrijane i divlje. Ona je, međutim, spremna da uskoči u ovu vezu, dok Škorpija može da se bavi seksom i još uvek nema previsok nivo posvećenosti. Za to je potrebno vreme. On će je stavljati kroz test za testom i ona možda neće imati izdržljivost koja mu je emocionalno potrebna da podnese sve ovo.

Ona može postati veoma nestrpljiva sa njegovim igrama, intrigama i nedostatkom poverenja. U svakom slučaju, to nije sjajna kombinacija. Oboje imaju visok seksualni nagon koji vodi do kratkoročne sreće jer će se oboje zasititi. Ali problem je tekuća bitka za dominaciju između njih dvoje u ostatku veze. Žena Ovan želi da bude vođa, ali muškarac Škorpija ne prihvata kontrolu i žestoko će se odupreti Ovnovom nadmoćnom ponašanju.

Muškarac Škorpija i Žena Bik

Ako se žena Bik sprema da bude u vezi sa muškarcem Škorpijom, bolje je da bude spremna da se sagne i pravi kompromise. Jaka glava je uobičajena osobina ličnosti ova dva horoskopska znaka i ako nijedan od njih nije spreman na ustupke, njihov ljubavni spoj neće nikuda otići.

Štaviše, muškarac Škorpija po prirodi često krije svoja osećanja, što može izazvati sumnju kod žene Bika koja je izuzetno posesivna i ponekad ljubomorna. Povrh svega, muškarac Škorpija teško da će joj reći „volim te“, što može da izazove vatromet između njih dvoje, jer ženi Bik stalno treba sigurnost, stabilnost i uveravanja partnera.

Da bi ova ljubavna veza uspela, oboje će morati da nauče da poštuju i prihvate ličnost onog drugog. Ako nijedno od njih dvoje nije spreman na kompromis, možete biti sigurni da njihova veza neće biti ništa drugo nego duga svađa!

Muškarac Škorpija i Žena Blizanci

Ljubav ne može dugo zadržati ženu Blizanca i muškarca Škorpiju u vezi. Iako će se njena inteligencija svideti njegovom ukusu, njena prevrtljiva, ekstrovertna priroda, zajedno sa njenim nemirom i đavolskim stavom nisu po njegovom ukusu.

Iako u početku može biti hemije i žena Blizanci i muškarac Škorpija moraju da budu oprezni ako traže nešto ozbiljnije. Bilo bi preporučljivo da ostanu u vezi samo ako su oba partnera spremna da daju i uzmu kako bi stvari funkcionisale. Sve u svemu, ako muškarac Škorpija i žena Blizanci ne ulože napore i kompromise vrlo su male šanse da ovaj ljubavni spoj uspe.

Blizanci vole mističnost Škorpije i biće fascinirani. Ako može pronaći laganu notu u njegovoj psihi, onda će ostati s njim. Međutim, ako je on mračni zamišljen tip Škorpije, ona bi se mogla povući. U osnovi ova dva znaka nisu u harmoniji, ali se ipak mogu naći.

Veza između njih će se zasnivati na razlikama, a ne na sličnostima. Lagana naspram teška, površno naspram duboko, glad za znanjem nasuprot gladi za moći, intelektualno aktivan naspram emocionalno pronicljiv. Glupo je praviti generalizacije i svako može da voli drugog duboko i smisleno kada se sve kaže i uradi kako treba.

Muškarac Škorpija i Žena Rak

Žena Rak ima tendenciju da bude zatvorena knjiga koju samo njen ljubavnik može da čita. Ljubavna veza između žene Raka i muškarca Škorpije bila bi oličenje razumevanja jer će oboje biti vatreni jedno prema drugom.

Ova avanturistička veza će imati mnogo strastvenih trenutaka. Muškarac Škorpija će biti branilac, a žena Rak će ga postaviti na postolje i dati mu do znanja njegovu ključnu poziciju u njenom životu.

Muškarac Škorpija brine o žaru i entuzijazmu koji su potrebni da bi veza bila sveža, a žena Rak će dodati tradicionalnu nežnost koju žena obično unosi u vezu. Sve u svemu, ova ljubavna veza može biti ljubavni čamac koji se ne može ljuljati osim ako se jedra ne ostave potpuno nezbrinuti.

Prema astrologiji Sunčevih znakova, ovde imamo harmoničnu mešavinu na kojoj svi zavide. Međutim, raspoloženje i osetljivost Raka mogu da izazovu neprijateljstvo Škorpije. Njegovo ispitivanje njenog emocionalnog stanja moglo bi je na kraju dovesti do toga da se još više povuče u svoju školjku.

Ako oboje poštuju potrebu jedno drugog, onda će se zaljubljivati iznova i iznova. Ako ne, onda je emotivna drama obeležje ove zajednice.

Muškarac Škorpija i Žena Lav

Strpljenje muškarca Škorpije definitivno nije njegova pobednička slava. Žena Lav je previše navikla da izaziva bes, što se ne uklapa u dobar ukus muškarca Škorpije. On nije vidljivo privržen i žena Lav ne bi bila u stanju da isporuči intenzitet i dubinu koju muškarac Škorpija traži u vezi.

Svako ima nepopravljivu želju da dominira i kontroliše događaje i nijedno ne može da podnese da bude pokoreno. Čini se da je jedini ključ da muškarac Škorpija i žena Lav dele zajednički život da svako treba da kompromituje svoju dominantnu prirodu i pokuša da smiri vatrene strasti.

Lav i Škorpija su moćni zajedno, ali nisu previše prijatni. Svako je fiksiran u svojim mišljenjima. Ono što se dešava da ovo uspe je poštovanje granica ili će doći do velikih borbi. Ni jedan ni drugi ne mogu lako da priznaju da su pogrešili i braniće svoje pozicije ili će se povući i kasnije to izneti.

Ono što rade jedni za druge jeste da uče nevezanosti i vrednosti harmonije. Ovoj vezi je potrebno vreme da postane lepa poput bisera zaglađenog peskom.

Muškarac Škorpija i Žena Devica

Ovaj par može voditi veoma zadovoljan život zajedno. Uvek možete da ih nađete raspoložene i srećne u društvu drugih. Strastveni muškarac Škorpija će istaći romantičnu karakteristiku žene Device. Muškarac Škorpija će se postarati da svoju ženu Devicu razume u potpunosti i iznenadiće je mnogim stvarima. Ove će zapečatiti njihov odnos predanošću i lojalnošću jedno prema drugom.

Žena Devica će imati veoma praktičan pristup u svom životu koji će uravnotežiti emocionalnu prirodu muškarca Škorpije. Iako ponekad mogu da se ne slažu oko određenih pitanja, to se rešava kada neko odustane i prepusti drugoj osobi poslednju reč. Ljubavni spoj žene Device i muškarca Škorpije je sjajan!

Škorpija traži duboku samoanalizu. Devica traži besramno samousavršavanje. Svako ima mnogo toga da ponudi drugom. Zajedno su neverovatno pronicljivi čitaoci ljudske prirode i imaju mnogo sposobnosti isceljenja za druge i za sebe. Zajedno, količina rada na sebi biće bez presedana. Imaju mnogo toga da podele i tako obezbede prijateljsku vezu.

Muškarac Škorpija i Žena Vaga

Ženu Vagu će lako privući strast i briga muškarca Škorpije. Privlačnost i naklonost jedno prema drugom su jake ali su dugotrajne šanse oskudne. Ženi Vagi je potrebna njena sloboda, a muškarcu Škorpiji da bude potpuno posvećena njemu i vezi.

Za ženu Vagu, njen sopstveni imidž i nezavisnost su najvažniji i veza počinje da jenjava kada muškarac Škorpija pokuša da preuzme njenu nezavisnost. Nije da nikada ne mogu da se slažu, ali muškarac Škorpija i žena Vaga moraju da budu osetljivi prema potrebama i zahtevima jedni drugih. Par muškarac Škorpija i žena Vaga imaju mnogo stvari na koje treba obratiti pažnju pre nego što odluče da budu jedno.

Boginja ljubavi zahteva fer igru i eleganciju. Pluton koji vlada Škorpijom zahteva sirove emocije u obliku emocionalne predaje. Zajedno, ljubav i seks su alati za postizanje celovitosti i božanstva.

Vaga i Škorpija su znaci braka i intimne veze, odnosno seksa. Svaki od njih, iako nemaju afinitet jedni prema drugima zbog elementarnih razlika, nalaze se jedan pored drugog u horoskopu, tako da imaju više zajedničkog nego što su to obično Sunčevi znaci. Svaki doprinosi konceptu jedinstva na svoj način jer je svako rođen da doživi ovaj aspekt postojanja u potpunosti.

U najgorem slučaju, muškarac Škorpija može naterati ženu Vagu da se povuče kako bi preživela njegove dubinske emocionalne bombe, a on bi se mogao osećati isključeno i stoga će tražiti zelenije pašnjake.

Muškarac Škorpija i Žene Škorpija

Ljubavna veza između dve Škorpije biće gorko-slatko. I muškarac Škorpija i žena Škorpija imaju iste pozitivne osobine ličnosti i iste negativne osobine. Astrolozi znaju da je ovaj ljubavni odnos neverovatno intenzivan, jer Škorpije nikada ne želi da ulazi u vezu sa površnim osećanjima.

Nivo romantike u ovoj astrološkoj ljubavnoj utakmici je značajan i možda će završiti u dugoj vezi i braku. Oba partnera Škorpije su veoma strastveni prema svemu u svom životu a to uključuje i njihovog ljubavnika.

Kada je u ljubavnoj vezi, posesivnost, nepoverenje i ljubomora su glavne osobine Škorpije i ovaj horoskopski znak nikada ne prihvata da izda nekoga koga smatra svojim. Svaki put kada je umešan u ljubavnu vezu, horoskopski znak Škorpija je mnogo emocionalno uključen, iako će njegovom partneru možda trebati neko vreme da to shvati.

Ljubav nikada nije nešto što Škorpija neozbiljno shvata. Problem kompatibilnosti ljubavi sa ovim ljubavnim spojem je u tome što su oba partnera veoma tvrdoglava i nefleksibilna i može biti veoma komplikovano.

Možda ova dva znaka u drugom vide tačno ono što svaki traži, bilo da je to sparing partner ili srodna duša. Kada se isti znaci spoje, postoji prirodna slepa tačka koja izaziva pojačanje pozitivnih ili negativnih osobina. Ne samo to, već zbog lojalnosti Škorpiji, drugima izvan sindikata može biti teško da prodru u ovu tvrđavu solidarnosti. To je dobra vest.

Ali loša vest je da svako zna kako da pritisne dugme na drugom. To je njihov poziv: korišćenje moći za mir ili rat. Seksualna privlačnost će verovatno biti prilično visoka i koristiti se za emocionalno isceljenje a ne samo za fizičko oslobađanje.

Muškarac Škorpija i Žena Strelac

Veza između žene Strelca i muškarca Škorpije daleko je od toga da bude dobra u najmanju ruku! Neozbiljna priroda žene Strelca nikada ne odgovara muškarcu Škorpiji koji posvećuje mnogo vremena svojoj vezi, dok ona više voli da se zabavlja i upoznaje nove ljude.

Ljubavna utakmica između njih dvoje nikada nije glatka jer je puna stalnih sukoba, tuča, raskida i svađa. Ukratko, razigranost žene Strelca apsolutno nije kompatibilna sa žarom i strašću koju pokazuje muškarac Škorpija. A razlike među njima traju i traju.

Sve u svemu, ako ne možete da izbegnete ljubavnu vezu između muškarca Škorpije i žene Strelca, moraćete da se pripremite na mnogo svađa i da prihvatite mnoge kompromise. U suprotnom, vaša veza će biti potpuni neuspeh!

Međutim, pošto su njihovi znaci susedi, po svoj prilici imaju zajedničke planete. To znači da se on oslanja na njenu energiju, a ona na njegovu. Zajedno kombinuju vatru i vodu, entuzijazam za život i duboke izvore emocija. Kao iu svim kombinacijama vatra/voda postoji para, a to znači da se deli moćna seksualna energija. Ono što daje život zahteva ravnotežu sa praktičnošću i objektivnošću. Ako to mogu da postignu, onda imaju uspešnu vezu.

Muškarac Škorpija i Žena Jarac

Veza između ovog para može biti izuzetno jaka. Nema sumnje u to: čak i ako se žena Jarac i muškarac Škorpija mogu suočiti sa nekoliko problema, oni se mogu lako rešiti. Jedina prepreka između njih dvoje je njihov ego i teškoća u međusobnoj saradnji i prilagođavanju.

Međutim, muškarac Škorpija i žena Jarac bi bili divan par. Žena Jarac bi pokazala svoju potpunu privrženost svom muškarcu Škorpiji i to bi ga učinilo bližim njoj. Umetnost muškarca Škorpije da izvuče ženu Jarca iz njenog oklopa takođe ulepšava njihov odnos.

Par deli neverovatnu hemiju. Ljubav i strast između ova dva horoskopska znaka se jasno vide i to je snaga njihovog odnosa. Način na koji žena Jarac i muškarac Škorpija balansiraju jedno drugo na skali ljubavi je nešto što vredi živeti. Sve u svemu, to je sjajna ljubavna veza!

Muškarac Škorpija i Žena Vodolija

Nije dobar spoj. Vodolija je izuzetno otvorena i druželjubiva, dok je Škorpija tajnovit i rezervisan. Posesivna dominacija Škorpije će se sukobiti sa ljubavlju prema slobodi Vodolije. Vodolija se neće pokoriti Škorpijinoj snažnoj volji i Škorpija će smatrati da je Vodolija emocionalno odvojena. Pošto su oba znaka ustaljena, ni jedan neće prestati da vuku u suprotnim smerovima, obično prekidajući vezu.

Ovde se obećava izazovna veza. Osim kratkotrajne afere, ljubavni spoj žene Vodolije i muškarca Škorpije ima vrlo male šanse za kompatibilnost. Iako je hemija izuzetna i može biti osnova čvrste i stabilne zajednice, njihova ličnost je toliko različita da je gotovo nemoguće postići nešto značajno iz njihovog odnosa.

Ljubomora muškarca Škorpije i potreba za međusobnom zavisnošću razbesneće slobodnu ženu Vodoliju, a njena veoma društvena ličnost učiniće ga još ljubomornijim i zabrinutijim. Moj savet: klonite se ove rizične veze!

Muškarac Škorpija i Žena Ribe

Šta tu može poći po zlu? Opet, kao i kod Raka i ona je voda i takođe veoma osetljiva. Međutim, osetljivost Riba nije usmerena na sebe koliko na njeno okruženje. U tome muškarac Škorpija vidi ranjivost koju želi da zaštiti. Uživa u deljenju zapažanja o osjećajima i tako je potvrđen do te mere da joj poverava svoju najranjiviju stranu.

Muškarci Škorpije mogu biti posesivni, dominantni i kontrolisani. Sa njom saznaje da ne mora biti tako grub. On se opušta dok je ona prihvaćena kao iscelitelj njegove duše.

Odnos između muškarca Škorpije i žene Ribe je mešavina koja se sastoji od strasti, zaljubljenosti, entuzijazma, opsesije, žeđi, nagona, uzbuđenja, nasilja, vatre i entuzijazma. Trenutna privlačnost, razložena osećanja i katalizovana intimnost pojavljuju se u vrlo ranoj fazi ovog ljubavnog meča.

Nivo njihove strasti, razumevanja i hemije održavaju vezu čvrstom i ozbiljnom zauvek. Žena Riba i muškarac Škorpija mogu da se razumeju, a da ne izgovore ni reč. Ova vrsta razumevanja je veoma česta u ljubavnoj utakmici između horoskopskih vodenih znakova. Muškarac Škorpija može da razume ćutanje žene Ribe i obrnuto.

Da sumiramo, ljubavna veza između žene Ribe i muškarca Škorpije krunisan je velikom kompatibilnošću iako se mora voditi računa o posesivnosti. Zagarantovan je veoma pozitivan i nagrađivan odnos.

Saveti da Zavedete i Zadržite Muškarca Škorpiju

Ima nešto u vezi sa muškarcem Škorpijom. Evo nešto za početak. Ako želite da osvojite muškarca Škorpiju, prvo ćete morati da probudite i podstaknete njegove glavne instinkte. Kada se osećate neverovatno lepo, kao potpuni slatkiš za oči, pogledajte ga pravo u oči i krišom zračite.

Pozovite ga da izađete, ali ga ostavite diplomatski i iznenada nakon sat vremena. Uverite se da vaš sledeći sastanak sa njim bude kasna večera kod vas ili kod njega. Ovoga puta ga seksualno i ekspresivno očarajte pri svetlu sveće.

Ako volite i želite da zauvek zadržite muškarca Škorpiju, evo nešto što bi trebalo da uradite. Shvatite ga ozbiljno bez obzira na sve, mamite ga i zanosite se nad njim, ali činite to samo onoliko koliko da se oseća sigurnim u vašem društvu. Pitajte za njegovo mišljenje i visoko cenite njegovu stručnost. Ostavite povučenost i stidljivost po strani, obucite zategnutu odeću i nosite otmene parfeme.

Ono što čak i ne pomišljate da radite je flertovanje sa drugim muškarcima. Muškarac Škorpija je izuzetno dominantan i njegova ljubomora je dobro poznata osobina ovog znaka. Ni na koji način ga nemojte plašiti jer neće pokolebati da pretura po vašoj torbici kada niste u blizini.

Garantujte muškarcu Škorpiji svoju ljubav i autentičnost, ali ne dozvolite mu da vas preuzme. Svađajte se mirno i odlučno da biste postigli njegovo poštovanje. Ako napredujete i sve ide dobro, imaćete koristi od izuzetno izuzetne veze: promišljene i refleksivne, očaravajuće i zadivljujuće, večne i značajne.

Zabavljanje sa Muškarcem Škorpijom

Obdaren osećajem tajnovitosti gurnutim do krajnosti, vaš muškarac Škorpija nikada ne pokazuje svoju pravu prirodu, čak ni vama. Ovaj stav je uobičajen za Škorpije.

Vaš ljubavnik Škorpija misli da je misterija najbolji način da održite u životu svoje interesovanje i želju. Štaviše, zbog straha da bude napušten i da izgubi kontrolu nad svojim partnerom, on pažljivo odbija da prepozna kako je vezan za vas.

Muškarac Škorpija misli da ima apsolutnu moć nad svojim partnerom. Prema njegovim rečima, odnosi među ljudima su zasnovani na snazi, a on je spreman na sve da ostane onaj koji dominira nad drugim.

Međutim, pogrešili biste da igrate ovu igru sa njim. On pobeđuje sve vreme i ako izgubi, budite sigurni da vam možda nikada neće oprostiti ako osporite njegov autoritet! Pustite ga da igra ovu igru mačke i miša sam i pokušajte da pronađe lažne šeme kako biste ga naterali da odobri vaše gledište.

Kada ste zaljubljeni u muškarca Škorpiju, kladite se na autentičnost. Shvatiće da ga duboko volite, a onda ćete ga naterati da vam veruje. Ovaj stav je posebno važan u periodima kada muškarac Škorpija ima snažnu potrebu da živi u harmoniji sa vama, daleko od sentimentalnih komplikacija.