Sanjati Pećinu Značenje

sanjati pecinu znacenje

Pećine su za istraživanje. Obično pećina u snu predstavlja istraživanje vašeg unutrašnjeg „Ja“, otkrivanje onoga što vas pokreće.

Da li je bilo strašno u tvojoj pećini iz snova? Ako je tako, to može značiti da postoji nešto što ste zakopali duboko u sebi sa čime se plašite da se nosite.

Pećina u snu takođe može biti igra reči „urušavanje“. Da li ćete vi ili će neko oko vas pokleknuti i odustati?

Pećina u snu obično predstavlja mesto u vašem umu gde se čuvaju uznemirujuća sećanja, misli i emocije.

Ako u snu naiđete na ulaz u pećinu, vaš um vas ohrabruje da istražite bolne misli, osećanja i sećanja.

Iako se u početku možda plašite da uđete u pećinu, istraživanje pećine može biti znak da pokušavate da bolje razumete sebe, uključujući delove sebe koji vam se ne sviđaju.

Sanjati da vidite pećinu kako zeva na čudnoj mesečini pred vama, snaći će vas mnoge nedoumice i sumnjiv napredak zbog protivnika. Rad i zdravlje su ugroženi.

Biti u pećini predskazuje promenu. Verovatno ćete se udaljiti od onih koji su vam veoma dragi.

Da mlada žena šeta pećinom sa svojim ljubavnikom ili prijateljem, znači da će se zaljubiti u negativca i da će pretrpeti gubitak pravih prijatelja.

Sanjati da hodate u mračnoj pećini označava utočište nesvesnog uma. Takođe označava da će te doživeti neku neočekivanu nesreću ili neslaganje.

Možda sanjate o pećini kada imate problem u stvarnom životu. Vaš san je znak da ćete možda moći da rešite svoj problem tako što ćete bolje razumeti sebe; da je vaš problem uzrokovan ili pogoršan ličnim problemima koje ste izbegavali.

Sanjati Pećinu Psihološko Značenje

Pećina može predstavljati matericu ili žensku seksualnost. Ono što nađete u pećini ili ono što izlazi iz nje su novi kvaliteti koje nesvesno rađate. Pećina takođe može biti ulaz u drevni um i gde možete otkriti drevnu mudrost koja je skrivena u vama.

Sanjati Pećinu Mistično Značenje

U mitologiji zmajevi i čudovišta su često živeli u pećinama i ponekad čuvali veliko blago u svojoj vatrenoj jazbini. Ovo je simbol kako prvo moramo da prevaziđemo strah od nesvesnog pre nego što možemo da osvojimo duhovno blago. U nekim slučajevima čudovište koje čuva pećinu predstavlja traumatično iskustvo iz detinjstva koje je proterano iz svesti.

Slični Članci