Šta Znači Sanjati Psa?

Psi mogu predstavljati naše prirodno „Ja“, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu simbola. Međutim, san o psima može predstavljati niz različitih metafora od trčanja sa čoporom koje mogu simbolizirati potrebu da ostanete anonimni i pridružite se gomili, do lojalnosti, zlostavljanja, upornosti, prijateljstva ili čak iscrpljenosti.

Psi se takođe, kao u drevnim vremenima, mogu povezati sa životinjama koje su čuvale podzemni svet i mogu biti glasnici nesvesnog uma. Opet, kao i kod mnogih snova, simboličko značenje psa se u velikoj meri oslanja na ton i teksturu vašeg sna.

sanjati psa znacenje

Sanjati psa je obično prilično dobar znak. Pas koji radosno laje pokazuje da ćete imati prijatan društveni život. Prijateljski, srećan pas pokazuje da imate mnogo dobrih prijatelja.

Pas koji laje i žestoko reži na vas pokazuje da imate neprijatelja, a takođe, ako je pas iz snova veliki i moćan, kao i prijateljski raspoložen, pokazuje da imate veoma moćnog zaštitnika.

Sanjati da vas pas liže znači veliki dobitak.

Sanjati da posedujete psa sa dobrim kvalitetima znači da ćete imati solidno bogatstvo.

Ako sanjate da vas lovački pas prati, verovatno ćete pasti u neko iskušenje, u kojem postoji velika opasnost.

Sanjati da vas pas ujede predskazuje vam svadljivog saputnika u braku ili poslu.

Mršavi, prljavi pas ukazuju na neuspeh u poslu, kao i na bolest dece.

Čuti u snu lavež pasa, predskazuje vesti depresivne prirode. Poteškoće će verovatno uslediti.

Videti pse kako jure lisice i drugu krupnu divljač, označava napredak u svim poslovima.

Osećati veliki strah kada vidite velikog psa u snu, znači da ćete doživeti neprijatnosti zbog napora da se izdignete iznad osrednjosti. Ako žena ovo sanja, udaće se za mudrog i humanog čoveka.

Čuti usamljeno lajanje psa predskazuje smrt ili dugo razdvajanje od prijatelja. Čuti pse kako režu i svađaju se, znači da će vas neprijatelji savladati, a život će vam biti ispunjen depresijom.

Videti pse i mačke u snu u naizgled u prijateljskim odnosima, a iznenada se okreću jedni protiv drugih, pokazujući zube i posle čega dolazi do opšte tuče, doživećete nesreću u ljubavi, osim ako ne uspete da ugušite svađu.

Ako sanjate da vam se približava prijateljski beli pas, to vam predstavlja pobedu bilo u poslu ili u ljubavi. Za žensku osobu, ovo je znak ranog ulaska braka.

Ako sanjate o psu sa više glava, pokušavate da održite previše grana poslovanja u isto vreme. Čovek koji želi da uspe u bilo čemu treba da bude upozoren ovim snom.

Ako sanjate o pobesnelom psu, vaši najteži napori neće doneti željene rezultate, a bolest može da se se iznenada pojavi. Ako pobesneli pas uspe da vas ugrize, to je znak da ste vi ili neka voljena osoba na ivici i može se desiti žalosna tragedija.

Sanjati da putujete sami, sa psom koji vas prati, predskazuje nepokolebljive prijatelje i uspešne poduhvate.

Sanjati o psima koji plivaju znači da ćete lako doći do sreće i bogastva.

Ako sanjate da pas ubije zmiju u vašem prisustvu, znak je sreće.

Sanjati psa ili pse simboliše nekoga za koga osećate da je odan saputnik. Obično se odnosi na vašeg partnera, ali može biti i prijatelj ili saradnik. Takođe može predstavljati nešto prema čemu imate lojalnost, nešto čega se morate držati, kao što je vaša kondicija, prestanak pušenja, bolja ishrana itd.

Pas bi takođe mogao da simbolizuje strah ako se plašite pasa. Takođe može da simbolizuje vašu potrebu ili želju da se zakopčate i obučite se da se ponašate. Pogledajte vrstu psa u svom snu. Po čemu je ta vrsta psa poznata?

Nemački ovčar: Najpoznatiji po tome što je pas čuvar ili policijski pas. Da li ste ili morate da budete oprezni kada je u pitanju određena veza? Da li ste previše zaštitnički nastrojeni? Haski: Najpoznatiji kao pas za sanke. Da li nosite težak teret? Odugovlačite li problem predugo? Dalmatinac: Da li postoji ‘požar’ ili hitna situacija koju treba da ugasite?

Sanjati Psa Psihološko Značenje

Psi su pomagali čoveku da lovi i čuva stado. Stoga su simbol ispravnog unutrašnjeg odnosa između vas i vaše životinjske prirode. Oni takođe mogu da simbolizuju lojalnost i vođstvo.

Alternativno, ako je pas divlji, onda imate unutrašnji sukob sa životinjskom stranom vaše prirode. Pas koji napinje svoj povodac može ukazivati na to da su vaše emocije na „kraju lanca“. Možda treba da izrazite svoj bes zbog problema koji vas uznemirava?

Obratite pažnju na snove o psima, jer oni često donose važne poruke. Pseći snovi koji su pozitivni znače da sanjar ima sreće u prijateljstvu. Preteći pas označava nelagodu u velikim društvenim grupama.

Sanjati Štene

Simboliše vašu razigranost i bezbrižnu prirodu. Takođe predstavlja cvetajuće prijateljstvo. Videti leglo novorođenih štenaca u snu predstavlja količinu vremena koje se razvija ili će trebati da se ideja razvije. Pogledajte broj štenaca da biste dobili toliku količinu vremena.

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci