Šta Znači Sanjati o Hrani?

sanjati hranu znacenje

Videti hranu u snu predstavlja fizičku i emocionalnu ishranu i energiju. Različite vrste hrane mogu simbolizirati širok spektar stvari. Generalno, voće simbolizuje senzualnost, meso predstavlja životinjske želje, a povrće se odnosi na zdrave aktivnosti.

Smrznuta hrana u snu se može odnositi na vaše hladne emocije. Jedenje određene hrane se takođe odnosi na kvalitete koje morate da ugradite u sebe.

Sanjati da jedete određene vrste kuhinje zavisi od vaših ličnih asocijacija na to. Kineska, Italijanska ili Meksička hrana može biti utešna hrana za vas, dok može biti podsetnik na vaš kućni život ili na mamin kuvanje.

Ako sanjate da jedete hrana koja pruža utehu ili osećaj blagostanja, povezana sa detinjstvom ili kuvanjem kod kuće, to znači da tražite utehu na pogrešnim mestima.

Sanjati da gomilate ili skladištite hranu ukazuje na strah od lišavanja. Ne verujete u ono što već imate.

Videti ili jesti ustajalu hranu u snu sugeriše da se osećate usporeno i emocionalno iscrpljeno. Morate biti okrepljeni i revitalizovani. Jesti hranu lošeg ukusa ukazuje na neku kiselost ili ogorčenost u vašem emocionalnom stanju uma.

Sanjati Bademe

Videti ili jesti bademe u snu predstavlja uspeh i bogatstvo.

Videti drvo badema u snu označava sreću. Blaženstvo u braku je takođe u vašoj bliskoj budućnosti.

Sanjati Jabuke

Videti jabuke kako rastu na drvetu u snu simbolizuje znanje, mudrost i veliki prosperitet. Nagrade su vam na pomolu. Uzmite u obzir i uobičajenu frazu „jedna jabuka na dan doktor vam nije potreban“ što može značiti da morate bolje da vodite računa o svom zdravlju. Možda treba da odete kod doktora.

Sanjati da jedete jabuku označava harmoniju, zadovoljstvo i plodnost. U biblijskom smislu, jedenje jabuke simbolizuje vaš seksualni apetit, požudne želje i seksualnu svest kao što je povezano sa jabukom u Rajskom vrtu.

Videti zelene jabuke predstavlja razvoj ljubavi ili ljubav koja tek treba da procveta.

Videti trule ili pojedene jabuke u snu znači da ono čemu težite i čemu žudite možda neće biti ispunjeno, pa čak i štetno za vas. To takođe može predstavljati vašu nepažnju.

Sanjati Kajsije

Videti kajsije u snu ukazuje na to da nešto nije ono što izgleda. Možda nešto poričete.

Sanjati da jedete kajsiju upozorava na približavanje nesreće. Ako drugi jedu kajsije, to sugeriše da ćete biti okruženi neprijatnošću.

Sanjati Špargle

Vidjeti špargle u snu označava prosperitetna vremena.

Sanjati Slaninu

Videti slaninu u snu simboliše osnovne stvari, osnovne namirnice i zalihe za život. To takođe može biti igra na uobičajenu fazu „doneti kući slaninu“ koja se odnosi na zarađivanje za život.

Videti slaninu koja je užegla u snu ukazuje da se nalazite u nekoj neprijatnoj situaciji.

Sanjati Banane

Videti banane u snu može biti metafora za potisnute seksualne nagone i želje.

Sanjati da jedete banane znači da će vaš naporan rad biti ispunjen malim nagradama ili dobicima.

Videti koru od banane u snu znači da morate paziti da se ne okliznete i napravite grešku. Ako kore od banane trunu, onda to predstavlja neku nepovratnu grešku.

Sanjati Rođendansku tortu

Videti rođendansku tortu u snu ukazuje na to da će vam se želje ostvariti. Takođe predstavlja vašu spremnost da pustite ljude unutra i podelite svoj život sa drugima.

Sanjati Borovnice

Videti borovnice u snu predstavlja vašu mladost i želju da ponovo uhvatite aspekte svoje mladosti. Simbol je večnosti i optimizma budućnosti. Alternativno, može da prikazuje vaše depresivno raspoloženje i tužno stanje uma.

Sanjati Doručak

Sanjati o doručku ukazuje na početak novog projekta ili početak nove faze u vašem životu. Alternativno, vaš um možda već razmišlja unapred o tome šta da pripremite za doručak ujutru. Nije neuobičajeno da se vaše prolazne misli ugrade u vaš san.

Sanjati Hleb

Videti hleb u snu predstavlja osnovne životne potrebe. Hleb može označavati pozitivne kvalitete i velike stvari koje ste naučili na svom životnom putu. Alternativno, to sugeriše da morate da se izdignete iznad situacije ili da se uzdignete za tu priliku.

Sanjati Maslac

Videti ili okusiti puter u snu sugeriše da tražite da budete zadovoljni u nekoj oblasti svog života. Morate se prepustiti životnim zadovoljstvima.

Sanjati Kupus

Videti baštu kupusa, upozorava da ćete upasti u loše i negativne poslove sa nekretninama. Kupovina imovine u ovom trenutku zadaće vam više problema nego što vredi.

Ako sanjate da jedete kupus, to predskazuje svađe sa članovima porodice.

Sanjati da kuvate kupus upozorava na probleme sa zubima.

Sanjati Tortu

Videti tortu u snu znači da morate da naučite da delite i raspoređujete svoj posao umesto da pokušavate da sve radite sami. Kolači takođe simbolizuju sebičnost ili osećaj da ne dobijate pravičan deo. Još pozitivnije, san može predstavljati vaša dostignuća i dostignuća. Uzmite u obzir i metaforu „parče kolača“.

Videti delimično pojedenu tortu u snu znači propuštene i izgubljene prilike.

Sanjati da kupujete tortu znači da ste prihvatili nagradu i priznanje koje dobijate za vaš rad. Učite da se osećate udobno u centru pažnje.

Sanjati Slatkiše

Videti ili jesti slatkiše u snu simbolizuje radosti i posebne poslastice u životu. Takođe predstavlja prepuštanje, senzualnost i/ili zabranjeno zadovoljstvo.

Sanjati Šargarepe

Videti šargarepu u snu znači obilje. Takođe može da simbolizuje mamac za nekoga kao u igri reči „maši šargarepom“. Pokušavaš da nekoga nagovoriš na nešto tako što ćeš mu ponuditi nagradu.

Sanjati Sir

Videti sir u snu simbolizuje dobitke i profit. Alternativno, san može biti metafora za nešto što je „sirasto“ jeftino, neprijatno ili očigledno neautentično.

Sanjati Trešnje

Videti trešnje u snu simbolizuje iskrenost i istinitost ili slatkoću i sreću. Alternativno, san vam možda govori da je „život kao činija trešanja“. Drugim rečima, ne shvatajte život tako ozbiljno; polako.

Sanjati Čokoladu

Videti čokoladu u snu označava ljubav, slavlje i samonagradu. To takođe označava da ste možda previše neumereni u nečemu i da morate da praktikujete izvesnu uzdržanost.

Sanjati Kokos

Videti kokos u snu predskazuje da ćete dobiti neočekivani poklon u novcu.

Sanjati Kolačiće

Sanjati da jedete, dajete, primate ili kradete kolačiće ukazuje na to da dopuštate da vas trivijalne stvari i manji problemi nerviraju.

Sanjati da pečete kolačiće znači osećaj optimizma i rasta. Takođe možete doživeti porast statusa. Ako sanjate da je sveže pečena serija kolačića van domašaja, to znači da neko drugi pokušava da požnje vaše nagrade.

Drugim rečima, neko pokušava da pripiše zasluge za vaš naporan rad. Ako ste u mogućnosti da uzmete nazad kolačiće, to znači da ste svesni svog okruženja i ljudi oko sebe. Vraćate kontrolu.

Videti ili jesti kolačiće sa komadićima čokolade simbolizuje vašu krivicu. Ako pečete čokoladne kolačiće, onda to predstavlja vašu vezu sa nekim na intiman i emotivan način.

Sanjati da jedete ovseni kolačić sugeriše da je u redu da se s vremena na vreme prepustite.

Sanjati Kukuruz

Videti kukuruz u snu znači obilje, rast i plodnost.

Sanjati Desert

Videti ukusan desert u snu predstavlja uživanje, slavlje, nagradu ili iskušenje. Uživate u dobrim stvarima u životu.

Sanjati Jaja

Videti ili jesti jaja u snu simbolizuje plodnost, rođenje i vaš kreativni potencijal. Nešto novo će se dogoditi. Ako su jaja kajgana, onda san predstavlja vašu posvećenost. To takođe može značiti da morate da prihvatite posledice svojih postupaka.

Pronaći gnezdo ispunjeno jajima u snu označava neku finansijsku dobit; što su jaja obilnija i veća, dobitak je značajniji.

Videti napukla ili razbijena jaja u snu predstavlja osećaj ranjivosti ili krhko stanje u vašem životu. Razmotrite frazu, hodanje po ljusci jajeta. Alternativno, možda izlazite iz svoje ljuske i prijatno vam je to što jeste.

Videti jaja svetle boje u snu simbolizuje proslavu srećnog događaja.

Sanjati pokvarena jaja znači gubitak. Možda ste dozvolili da se neka situacija pogorša. Alternativno, san vam govori da nešto može izgledati dobro spolja, ali kako zadubite dublje, otkrićete da nije ono što izgleda.

Možda je nešto previše dobro da bi bilo istinito.

Videti riblja jaja u snu predstavlja ideju koja je izašla iz vašeg nesvesnog.

Sanjati Smokve

Videti ili jesti smokve u snu predstavlja pozitivan preokret događaja. Smokve se takođe često povezuju sa seksom, začećem i erotizmom.

Sanjati Lešnik

Videti lešnike u snu označava mir, harmoniju i profitabilne poslovne poduhvate.

Sanjati da jedete lešnike znači da imate prave prijatelje.

Sanjati Ribu

Sanjati da jedete ribu simbolizuje vaša verovanja, duhovnost, sreću, energiju i ishranu. To je hrana za dušu.

Sanjati da kuvate ribu ukazuje na to da svoja nova saznanja ugrađujete u svoja duhovna osećanja i znanje.

Sanjati da čistite ribu sugeriše da menjate svoj emocionalni izraz na način koji će biti uočljiv drugima. Vi cenzurišete sebe i ne izražavate kako se u potpunosti osećate.

Videti riblje kosti u snu se odnosi na stare uvide, misli ili poglede koji su već izneti na videlo. Obradili ste ove ideje i stekli znanje iz toga.

Sanjati Brašno

Videti brašno u snu simbolizuje štedljiv, ali srećan način života. To takođe ukazuje na naporan rad.

Sanjati Voće

Videti voće u snu označava rast, obilje i finansijsku dobit. Oni takođe simbolizuju požudu i seksualnost. Konkretno, zeleno voće u vašem snu označava vašu brzopletost i razočarenje. Morate raditi više i duže da biste postigli svoje ciljeve. Ako su plodovi zreli, onda to predstavlja plodnost i začeće. Želite dete ili ste spremni da imate dete.

Videti ili jesti trulo/gorko voće predstavlja vaše propuštene prilike za rast i zadovoljstvo. Alternativno, to ukazuje na situaciju ili vezu koja se prerano završila. Izražavate malo žaljenja.

Sanjati da kupujete ili prodajete voće znači da su vaši napori uzaludni u besplodnom poduhvatu.

Sanjati Beli luk

Sanjati da jedete beli luk označava vašu praktičnost i osećajnost u ljubavi; tražiš sigurnost u vezi.

Videti čen belog luka u snu ukazuje na zaštitu od neke opasnosti. Savladaćete svoje barijere.

Sanjati Ogrozd

Brati ili sakupljati ogrozd u snu označava srećnu i vedru perspektivu. Uspešno ste prevazišli svoje probleme.

Videti ili jesti ogrozd u snu sugeriše da uživate u slobodnom vremenu.

Sanjati Grejpfrut

Videti ili jesti grejpfrut u snu predstavlja osećaj blagostanja i osveženo stanje uma. Doživljavate podizanje duha i podmlađivanje tela.

Videti drvo grejpfruta u snu je simbol vaših talenata, sistema verovanja i dobrih dela. Takođe može predstavljati plodove vašeg rada.

Sanjati Grožđe

Videti vinovu lozu u snu simbolizuje raskoš, bogatstvo i dekadenciju. Takođe ukazuje na hrabrost i vašu sposobnost da drugima ponudite sreću.

Videti ili jesti grožđe u snu predstavlja bogatstvo i prosperitet. Na kraju, vaš trud će se isplatiti i bićete nagrađeni za svoj trud. Alternativno, to se odnosi na besmrtnost i žrtvovanje.

Sanjati da berete grožđe, znači profit i ostvarenje vaših želja.

Sanjati Sos

Sanjati da jedete sos simbolizuje vašu sposobnost da uživate u jednostavnijim stvarima u životu. Alternativno, san takođe ukazuje na to da koristite neku situaciju.

Sanjati Šunku

Sanjati da jedete šunku ukazuje na to da morate da sačuvate svoju energiju.

Videti šunku u snu ukazuje na to da doživljavate neke emocionalne poteškoće. Simbol takođe može biti metafora koja ukazuje na vašu želju za pažnjom.

Sanjati Sladoled

Videti ili jesti sladoled u snu znači sreću, zadovoljstvo, uspeh u ljubavi i zadovoljstvo svojim životom. Morate uživati u trenutku i uživati u njemu. Alternativno, san može sugerisati da se morate ohladiti i ne dozvoliti da vam temperament izmakne kontroli.

Sanjati da jedete loš ili kiseli sladoled znači tugu, razočaranje ili izdaju.

Videti kako se sladoled topi u snu simbolizuje neuspeh da ostvarite svoje nade i želje.

Sanjati Glazuru

Staviti glazuru na tortu ili pecivo znači da se ponašate površno. Nešto može izgledati dobro spolja, ali će se pokazati praznim ili nebitnim iznutra. Drugim rečima, izgled može da vara. Alternativno, san predstavlja završnu obradu u vašem životu koja donosi ispunjenje i završetak.

Videti ili jesti glazuru u snu sugeriše da će ono što se u početku čini dobrim, na kraju biti nezadovoljavajuće i neispunjavajuće.

Sanjati Džem/Pekmez

Sanjati da jedete džem znači prijatna iznenađenja, slatke stvari i nova otkrića. Alternativno, san može biti i igra reči koja je „uhvaćena u pekmez“. Da li ste u nevolji ili u teškoj situaciji?

Sanjati da pravite džem se odnosi na srećan kućni život.

Sanjati da mažete džem ukazuje na to da se možda previše razmazujete (pokušavati da radiš previše stvari u isto vreme, tako da ne možeš posvetiti dovoljno vremena ili pažnje bilo kojoj od njih). Imate previše odgovornosti i obaveza. Morate naučiti da kažete ne.

Sanjati Žele

Sanjati da jedete žele znači prijatna iznenađenja koja dolaze.

Sanjati Gumene bombone

Videti ili jesti gumene bombone u snu označava lakoću, pozitivnu energiju i radost. Osećate se zadovoljno i opušteno.

Sanjati Mahunarke

Videti mahunarke u snu simboliše male smetnje i manje probleme.

Sanjati Limunadu

Sanjati da pijete limunadu ukazuje na potrebu da se ohladite. Možda ste umešani u raspravu koja postaje žestoka.

Sanjati Limun

Videti limun u snu ukazuje na nešto lošijeg kvaliteta.

Jesti ili sisati limun u snu se odnosi na vašu potrebu za čišćenjem ili lečenjem.

Videti smežurane limune predskazuje da ćete vi i vaš ljubavnik ili supružnik proći kroz gorku razvod/raskid.

Sanjati Sočivo

Videti ili jesti sočivo u snu predstavlja vaše korene i vašu povezanost sa čovečanstvom. Alternativno, sočivo simbolizuje plodnost ili besmrtnost.

Sanjati Zelenu salatu

Videti kako salata raste u snu predstavlja obilje. To vas vraća u jednostavnije vreme.

Sanjati da jedete zelenu salatu označava vašu potrebu za duhovnom ishranom. To takođe može značiti da vam nedostaje određena hranljiva materija. Morate jesti uravnoteženiju ishranu.

Sanjati Limetu

Videti limetu u snu predstavlja privremene zastoje. Morate izdržati težak period pre nego što možete uživati u prosperitetnim vremenima.

Sanjati Lizalicu

Videti ili lizati lizalicu u snu ukazuje na iznenađenja, nova iskustva i avanture. Takođe predstavlja prepuštanje, senzualnost i prijatne aspekte života. Alternativno, lizalica može značiti da ste naivac i stoga sugeriše da morate da nastavite sa oprezom u nekoj vezi ili situaciji.

Sanjati Makarone

Sanjati da jedete makarone simbolizuje udobnost i lakoću. San možda pokušava da vas vrati u vreme kada su stvari bile mnogo jednostavnije.

Sanjati Mango

Videti ili jesti mango u snu simbolizuje plodnost, seksualne želje i požudu.

Sanjati Marmeladu

Sanjati da jedete marmeladu znači bolest.

Sanjati da pravite marmeladu označava nesrećan život u porodici.

Sanjati Obrok

Videti obroke u snu znači da se previše bavite trivijalnim stvarima i to će vam skrenuti pažnju sa važnijih obaveza i stvari.

Sanjati Meso

Videti sirovo meso u snu predstavlja prepreke i obeshrabrenja na koje ćete naići dok se krećete ka ostvarenju svojih ciljeva. Alternativno, može odražavati vašu neukroćenu, životinjsku prirodu i sirove emocije.

Jesti ili kuvati meso u snu sugeriše da ulazite u suštinu stvari. Prepoznajete i koristite svoju instinktivnu energiju. Alternativno, vidite da drugi postižu ono čemu vi još uvek težite.

Videti pokvareno meso u snu znači degradaciju vašeg fizičkog i psihičkog bića. San može biti metafora za neke zdravstvene probleme.

Sanjati Dinju

Ako u snu vidite ili jedete dinju, to znači da morate da se opustite i odmorite. Alternativno, san označava plodnost, senzualnost, proždrljivost ili vitalnost. Dinje mogu biti metafora za grudi.

Sanjati Mleko

Videti mleko u snu simbolizuje majčinske instinkte i majčinsku ljubav. Takođe označava ljudsku dobrotu i saosećanje. Alternativno, san može biti metafora da vas neko „muze“, bilo emocionalno ili finansijski.

Sanjati da pijete mleko znači kućno blaženstvo i unutrašnju ishranu. To takođe može značiti da morate da ojačate svoje veze i odnose sa drugima. Ako je mleko kiselo, nečisto ili lošeg ukusa, onda to sugeriše da morate da zadržite svoju podršku. Ako je mleko vruće, onda predstavlja udobnost i smirenost.

Prolivanje mleka u snu simbolizuje gubitak vere, mogućnosti i poverenja.

Sanjati da se kupate u mleku ukazuje na to da ste okruženi jakim vezama i čvrstim prijateljstvima. Alternativno, san sugeriše da vam je potrebno malo opuštanja.

Sanjati da se gušite mlekom ukazuje na to da ste previše zaštićeni. Možda se osećate ugušeno u nekoj vezi.

Sanjati Mafine

Sanjati da pečete mafine znači da ste vredni radnik i da ćete požnjeti plodove svog rada.

Sanjati da jedete mafine označava vaš ukus za izuzetne i skupe stvari u životu.

Sanjati Dudove

Videti ili jesti dudove u snu ukazuje na to da će neočekivana prepreka izazvati veliki neuspeh ka vašim ciljevima.

Sanjati Pečurke

Videti pečurke u snu znači nezdrava zadovoljstva i nerazumne odluke u vašem budnom životu. Stvari koje dolaze prebrzo imaju tendenciju da isto tako brzo nestanu. Naučite da cenite stvari koje imate.

Sanjati da jedete pečurke predstavlja vašu sposobnost liderstva. Imaš mnogo snage i moći.

Sanjati da berete ili sakupljate divlje pečurke odnosi se na potencijalno štetnu situaciju ili vezu. Možda izražavate sumnju u neki novi poduhvat, vezu ili situaciju.

Sanjati da vam pečurke rastu i množe se u ustima odnosi se na negativne emocije koje bukvalno rastu i šire se u vašoj podsvesti. Skloni ste da svoja osećanja držite unutra i morate da pronađete produktivan način da ih izrazite pre nego što ona izmaknu kontroli.

Sanjati Rezance

Videti rezance u snu simboliše dugovečnost i obilje. Alternativno, san ukazuje na to da tražite neku vrstu ishrane. San može biti i igra reči da treba da „iskoristite svoj mozak“. Drugim rečima, postoji nešto o čemu morate dobro razmisliti.

Sanjati Orahe

Videti orahe u snu, predstavlja ludilo ili konfuziju. Može se odnositi i na nekoga ko je „lud“ ili nekoga ko vas izluđuje. Možda potpuno pogrešno pristupate budnoj situaciji i morate je sagledati iz druge perspektive. Uzmite i orahe kao igru reči na „testisima“ i time aludirajte na neke seksualne insinuacije.

Sanjati da jedete orahe znači prosperitet i ostvarenje vaših želja. Možda pokušavate da dođete do srži stvari ili situacije.

Videti orahe u snu ukazuje na to da se previše mentalne aktivnosti troši na neki zadatak. Orasi takođe predstavljaju radost i obilje.

Sanjati da razbijate orah predskazuje da će se vaša očekivanja srušiti.

Sanjati Ovsenu kašu

Sanjati da jedete ovsenu kašu znači povećanje finansija.

Sanjati da kuvate i servirate ovsenu kašu znači da imate kontrolu nad sudbinom nekoga ko vam je blizak.

Sanjati Masline

Videti ili jesti masline u snu simbolizuje isceljenje i besmrtnost.

Videti maslinovu grančicu znači pomirenje, mir i nadu.

Videti ili nositi krunu od maslinovog lišća znači da ćete prevazići svoje prepreke i pronaći rešenje za sukob. Sa tebe će se skinuti teret i izaći ćeš kao pobednik.

Sanjati Omlet

Videti ili jesti omlet u snu ukazuje na sjajan početak vašeg dana. San vam govori da ste krenuli u pravom smeru. Razmislite o frazi „ne možete napraviti omlet bez razbijanja jaja“. Možda san pokušava da vam kaže da postoje određene žrtve koje morate da podnesete da biste postigli svoj cilj.

Sanjati Luk

Da vidite ili jedete luk u snu, predstavlja mnoštvo slojeva kroz koje treba da prođete da biste otkrili šta se zaista nalazi ispod. Morate malo dublje da kopate u situaciju ili problem. San može biti metafora za neko otkrovenje.

Sanjati da plačete od crnog luka znači da niste iskreni. Simbolizuje laž i prevaru.

Sanjati Pomorandže

Videti stabla pomorandže u snu označava zdravlje i prosperitet.

Sanjati da jedete pomorandže znači da ste zadovoljni sobom i gde se nalazite u svom životu. Vi ste na dobrom mestu.

Sanjati Ostrige

Sanjati da jedete ostrige znači da ćete izgubiti sva svoja čula i moral u potrazi za niskim zadovoljstvima i uživanjima.

Videti ostrige u snu simbolizuje lepotu, poniznost, bogatstvo, mudrost i opuštenu atmosferu. To takođe može ukazivati na to da se zatvarate i isključujete druge. Alternativno, san vam možda govori da je „svet vaša ostriga“. Morate izaći i krenuti za onim što želite i ostvariti želje svog srca.

Videti školjke od ostriga u snu znači da ćete biti frustrirani u pokušaju da obezbedite tuđu sreću.

Sanjati Testeninu

Pravljenje ili jedenje testenine u snu predstavlja vašu potrebu za energijom. Takođe uzmite u obzir oblik testenine i kako se on odnosi na situaciju budnog stanja. Testenina u obliku cilindra označava vašu usku perspektivu.

Rezanci za špagete simbolizuju zapetljanu situaciju. Zakrivljena testenina predstavlja vašu potrebu da se više fokusirate na sebe. A testenina u obliku spirale da je neki aspekt vašeg života izmakao kontroli.

Sanjati Breskve

Videti breskvu u snu predstavlja zadovoljstvo i radost, uživate u manjim, trivijalnim stvarima u životu. San takođe može da nagoveštava da je nešto u vašem životu samo „breskvasto“ i da ide dobro. Alternativno, breskva može ukazivati na požudu i senzualnost. Razmislite kako to može biti metafora za vašu dragu ili voljenu osobu.

Sanjati Biber

Sanjati o biberu znači da treba da unesete malo više začina i raznovrsnosti u svoj život. Alternativno, možda postoji nešto što vas muči ili iritira i vaš san možda pokušava da ukaže na izvor.

Sanjati Kisele krastavce

Videti kisele krastavce u snu označava neku anksioznost, strah ili spoznaju da ćete biti u nevolji.

Alternativno, kiseli krastavčić se može posmatrati kao simbol za penis. Seksualne poruke iz nesvesnog obično su prerušene u simbole.

Sanjati Pitu

Videti pitu u snu simbolizuje nagradu za vaš trud. Možda prevazilazite svoje sposobnosti. Ili bi to mogla biti metafora za dobijanje poštenog udela, kao vaše „parče kolača“.

Sanjati Ananas

Videti ananas u snu predstavlja samopouzdanje, ambiciju i uspeh. Samouvereni ste u ono što radite. Alternativno, ananas simbolizuje gostoprimstvo. To može značiti da se morate opustiti ili otići na odmor.

Jesti ananas ukazuje na seksualne probleme i probleme sa gubitkom kontrole.

Sanjati Picu

Videti ili jesti picu u snu predstavlja obilje, izbore i raznolikost. To takođe može ukazivati na to da vam nešto nedostaje ili da se osećate uskraćeno.

Sanjati Šipak

Videti šipak u snu znači plodnost, dobro zdravlje i dugovečnost. Takođe ukazuje na privlačnost/poziv na seksa.

Sanjati Kokice

Jesti ili praviti kokice u snu sugeriše pozitivan rast. Pun si ideja. To takođe može ukazivati na to da vam je neka važna činjenica ili istina poznata. Ako kokice nisu iskokane, onda simbolizuju potencijal.

Sanjati Svinjetinu

Videti ili jesti svinjetinu u snu označava vašu želju za normalnošću i rutinom. Alternativno, san može biti igra reči o prekomernoj potrošnji.

Sanjati Krompir

Da vidite krompir u snu, predstavlja vašu zemljanost i jednostavnost. Alternativno, on takođe može biti metafora da ste „kauč krompir“ osoba koja malo ili nimalo vežba i mnogo gleda televiziju ili da ste lenji.

Ako u snu vidite ili jedete pire krompir, sugerišete da ste zabrinuti zbog finansijskih pitanja.

Sanjati Čips

Videti ili jesti čips u snu simbolizuje vaše preterano uživanje u ponašanju.

Sanjati Perecu

Videti perecu u snu simbolizuje predanost i slatke životne nagrade. Vi prihvatate život i radite stvari koje zahtevaju napor se da biste pomogli drugima. Alternativno, to može ukazivati na to da ste zaokupljeni nekim složenim problemom i niste sigurni kako da ga rešite.

Sanjati Suve šljive

Videti suve šljive u snu simbolizuje emocionalnu ili kreativnu blokadu. Takođe može predstavljati starenje kao što se podrazumeva u metafori „naborano kao suva šljiva“.

Sanjati Rotkvice

Videti ili posaditi rotkvice u svojoj bašti znači obilje i prosperitet.

Sanjati da jedete rotkvu ukazuje na neku indiskreciju ili nepromišljenost sa vaše strane.

Sanjati Suvo grožđe

Sanjati da jedete suvo grožđe predstavlja neku negativnu silu koja radi protiv vas. San može takođe biti metafora za nešto ili nekoga ko je star i smežuran.

Sanjati Maline

Videti ili jesti maline u snu, predstavlja neku dragocenu ili delikatnu stvar.

Sanjati Pirinač

Videti zrna pirinča u snu simbolizuje uspeh, prosperitet, sreću, plodnost i topla prijateljstva.

Sanjati da jedete pirinač označava sreću i mir u kući.

Sanjati da kuvate pirinač znači da će vam nove obaveze doneti mnogo radosti.

Videti pirinač pomešan sa prljavštinom u snu označava bolest i odvajanje od prijatelja.

Sanjati Rum

Piti rum u snu ukazuje na nedostatak klase i morala. Živite život preteranog, zadovoljstva i preteranog uživanja.

Sanjati Raž

Videti raž ili polja raži u snu simbolizuje prosperitet u vašoj budućnosti.

Videti ili jesti raženi hleb u snu predskazuje veseo i miran dom.

Sanjati Šafran

Videti šafran kako raste u snu označava lažnog ljubavnika ili lažnog prijatelja.

Sanjati da koristite šafran u hrani znači mirno rešenje vaših problema i svađa.

Sanjati Žalfiju

Videti žalfiju u snu označava štedljivost i praktičnost.

Sanjati da koristite žalfiju u hrani znači da će vas vaš ekstravagantni način života na kraju ostaviti bez novca.

Sanjati Salatu

Videti ili jesti salatu u snu sugeriše da morate da izrazite svoja osećanja i prihvatite pozitivne uticaje u svom životu koji su potrebni za lični rast. Alternativno, san ukazuje na to da žudite za prirodom i dobrim zdravljem.

Sanjati da postoji buba u vašoj salati predstavlja brige za vaše zdravlje.

Sanjati Preliv za salatu

Videti ili jesti preliv za salatu u snu ukazuje na to da morate da dodate malo uzbuđenja u svoj život. Morate da oživite stvari u svomn životu. Uzmite u obzir vrstu i boju preliva za dodatni značaj.

Sanjati So

Videti ili okusiti so u snu predstavlja novo pronađeno bljesak u vašem budnom životu. Doživljavate povećanu vrednost i veći osećaj poleta i energije. Alternativno, so takođe simbolizuje pouzdanost, istinu i posvećenost.

Razmislite o frazi bacanja soli na otvorenu ranu i o tome kako san može izbeći neko bolno ili teško sećanje.

Sanjati da solite meso simboliše dugovečnost. Postoji nešto za šta želite da se držite i sačuvate.

Sanjati da bacate so preko ramena predstavlja zaštitu ili sreću.

Sanjati Sendvič

Videti sendvič u snu sugeriše da ste pod velikim pritiskom i stresom. Takođe odražava vašu sposobnost da radite dve stvari odjednom. Alternativno, sendvič je ponekad samo sendvič.

Videti ili pojesti riblji sendvič u snu ukazuje na sukob između vaših duhovnih uverenja i onoga što je praktično.

Sanjati Škampe

Videti škampe u snu sugeriše da se osećate nadmoćno i beznačajno.

Sanjati Začin

Sanjati začin ukazuje na potrebu za raznovrsnošću u vašem životu. Morate sagledati situaciju/odnos iz drugačije perspektive/ugla.

Sanjati Odrezak

Sanjati da jedete odrezak predstavlja vaše životinjske instinkte. San vam možda govori da verujete svojim instinktima ili da morate više da koristite svoje instinkte. San bi takođe mogao da bude igra reči o „ulogu“, kao da imate pravo na nešto.

Sanjati Jagode

Da vidite ili jedete jagode u snu, označavaju vaše senzualne želje i iskušenja. Jagode se često povezuju sa ženskim kvalitetima i ženskom seksualnošću. Alternativno, da vidite jagode u snu, ukazuje na to da će se vaše ideje i ciljevi uskoro ostvariti.

Sanjati Šećernu trsku

Sanjati da jedete šećernu trsku dobar je znak koji signalizira vitalnost u zdravlju i prestižu u vašem društvenom krugu.

Sanjati Sirup

Videti sirup u snu simbolizuje sentimentalnost i nostalgiju. Alternativno, možda ste se našli u nezgodnoj situaciji.

Sanjati Čaj

Sanjati da kuvate ili pijete čaj predstavlja zadovoljstvo i harmoniju u vašem životu. Odvajate svoje vreme u vezi sa nekom vezom ili situacijom.

Sanjati Paradajz

Videti paradajz u snu simboliše domaću sreću i harmoniju.

Sanjati da jedete paradajz predskazuje dobro zdravlje.

Sanjati Trifle

Videti ili pojesti trifle dezert u snu simbolizuje različite slojeve i višestruke dimenzije koje čine vaš život. Možda je san podsetnik da vaša ličnost ima mnogo dubina. Ili da vam treba još malo vitalnosti i glamura u životu.

Sanjati Repu

Videti ili jesti repu u snu ukazuje na to da ćete prevazići svoje trenutne probleme. Simbol je saosećanja, bogatstva ili svetle perspektive. Alternativno, san može sugerisati da će se „pojaviti“ šta god da tražite.

Sanjati da vam neko daje repu označava ponudu prijateljstva, saosećanja i ljubaznosti.

Sanjati Povrće

Videti povrće u snu označava vašu potrebu za duhovnom ishranom. To takođe može ukazivati na to da vam nedostaje određena hranljiva materija.

Videti uvelo povrće u snu označava tugu.

Sanjati Sirće

Sanjati da pijete sirće u snu predskazuje zabrinjavajuću i negativnu stvar. Možda ste predmet ljubomore.

Sanjati Napolitanke Oblatne

Sanjati da jedete napolitanku sugeriše da vam je potrebno više raznolikosti i spontanosti. Morate bolje da razumete različite aspekte svog života i da ih uključite zajedno. Alternativno, napolitanka može simbolizirati nešto ili neku situaciju sa kojom morate pažljivo postupati.

Sanjati Lubenicu

Videti lubenicu u snu predstavlja emocije ljubavi, želje, požude i vatrene strasti. Trudnice ili žene koje nemaju menstrualni ciklus često sanjaju o takvim plodovima, kao što su lubenice.

Sanjati Pšenicu

Videti zrna pšenice u snu ukazuje na prosperitet i obilje. Otvaraju se nove mogućnosti i vrata. Na putu ste da ostvarite svoje ciljeve. Alternativno, pšenica simbolizuje vaskrsenje, reinkarnaciju i plodnost.

Videti polje pšenice u snu znači uspeh u vašim ciljevima.

Sanjati Viski

Videti viski u flašama simbolizuje vašu budnost, opreznost i zaštitničku prirodu.

Sanjati da pijete viski sami, označava vašu sebičnost po cenu gubitka prijatelja.

Sanjati Vino

Sanjati da pijete vino simbolizuje veselje, slavlje, druženje, zadovoljstvo i uspeh. Zadovoljni ste načinom na koji vam život ide.

Konkretno, sanjati da pijete crno vino označava preteranost i senzualnost. Ako u snu pijete vino za pričešće, onda to predstavlja neku duhovnu proslavu ili ceremoniju.

Sanjati da razbijate boce vina znači preterano uživanje u vašim željama i strasti. Alternativno, simbolizuje muško.

Slični Članci