Šta Znači Sanjati Odeću?

Sanjati svoju odeću simbolično je za vaš budan život i kako vas doživljavaju. To je indikativno za čin koji ste izveli pred drugima. Odeća je takođe pokazatelj vašeg stanja i statusa u životu.

Dakle, ako nosite odeću koja vam ne pristaje ili koju inače ne biste nosili, onda to sugeriše da se postavljate i pokušavate da prevarite druge. Nešto u vašem životu je „nepodobno“. To može biti simbol licemerja i biti neko ko niste. Alternativno, to takođe može značiti da otkrivate skriveni deo sebe svetu.

Sanjati Novu Odeću

Sanjati da nosite potpuno novu odeću označava nove stavove i novu ličnost. Pronalazite drugačiji način izražavanja. Ako su etikete sa cenama i dalje vezane za odeću, onda to sugeriše da se previše trudite da se prilagodite ovom novom stavu. Možda to nije ono što zaista jeste i ne uklapate se baš u to.

Sanjati da se stalno presvlačite predstavlja potrebu za promenom i vašu potrebu da se uklopite u novu situaciju ili ulogu. Morate uspostaviti novu sliku o sebi.

Sanjati da vam odeća previše pristaje znači da se osećate ograničeno na neki način. Možda se osećate sputano u vezi ili sputani na poslu.

Sanjati da vam odeća prelabavo stoji ili da je prevelika znači da se osećate neadekvatno. Možda patite i od niskog samopoštovanja. Na neki način pokušavate da se sakrijete od sveta.

Ako nosite neprikladnu odeću za situaciju, onda to znači da niste spremni za zadatak koji je pred vama.

Sanjati da vam je odeća zaprljana i da pokušavate da je očistite označava vaše pokušaje da promenite nešto u svom karakteru. Možda ćete morati da promenite svoje stare navike i stare načine razmišljanja.

Sanjati da vam je odeća pocepana ukazuje na to da postoje neki nedostaci u vašem razmišljanju ili procesu razmišljanja. Tvoja logika nema smisla. Morate da promenite svoje obrazloženje i date jači argument.

Sanjati da Kupujete Odeću

Sanjati da kupujete odeću predstavlja vašu zabrinutost zbog pokušaja da se uklopite ili da budete „prikladno obučeni“ za svoju trenutnu ulogu.

Sanjati da je odeća obučena naopačke predstavlja vaš nekonformistički stav. Volite da idete protiv onoga što svi drugi kažu. Ako u snu okrenete svoju odeću naopačke, to sugeriše da pokušavate da se zaštitite od nečega. Ne želiš da budeš povređen.

Sanjati da svi drugi nose potpuno istu odeću osim vas znači da se u nekoj situaciji osećate kao autsajder. Osećate da su drugi protiv vas ili da se izdvajate iz gomile na negativan način. Alternativno, san znači da ste glas razdora i da idete protiv popularnog mišljenja.

Sanjati Belu Odeću

Sanjati da vam je sva odeća u ormanu bela sugeriše da morate da se razvedrite. Možda ste se nedavno osećali malo depresivno. Možda prolazite kroz neku krizu. Vreme je da krenemo dalje i promenite svoj stav. Morate bolje da savladate svoje unutrašnje emocije.

Sanjati Crnu Odeću

Sanjati da nosite samo crnu odeću odnosi se na vaše želje da se uklopite. Možda predstavljate svoju ličnost iz senke i izražavate svoje podsvesne misli. Ako inače nosite crnu odeću u budnom životu, onda san može jednostavno biti odraz vas samih.

Način na koji vas percipiraju ili čin koji možda oblačite pred drugima može se odraziti na vrstu odeće koju nosite u snu. Odeća u snovima takođe predstavlja vaše stanje ili status u oblasti vašeg budnog života.

Sanjati Parno Odelo

Sanjati da nosite odelo ukazuje na to da želite da budete priznati i prepoznati za svoje sposobnosti i veštine. Ne želite da vaša moć ostane neprimećena.

Sanjati Smoking Odelo

Videti ili nositi smoking u snu predstavlja kulturu, sofisticiranost i/ili gracioznost. Odnosi se na kultivisanu strast i vaše želje za finijim stvarima u životu. Alternativno, smoking sugeriše da želite nešto da postignete u svom životu. Želite da steknete ime i uspostavite svoju reputaciju.

Sanjati Ghillie Maskirno Odelo

Videti ili nositi maskirno odelo u snu predstavlja vašu želju da se stopite u masu i da ne budete primećeni. Možda pokušavate da se sakrijete od nekoga. Alternativno, san ukazuje na to da želite da budete jedno sa prirodom.

Sanjati Odelo za Ceremoniju Dodele Diplome

Nositi kapu i haljinu za dodelu diplome u snu ukazuje na to da prelazite na viši nivo u svom životu. Spremni ste da pređete na sledeću fazu.

Videti nekoga u odelo za ceremoniju dodele diplome u snu simbolizuje vaše uspehe i dostignuća.

Sanjati Teksas Odelo

Videti ili nositi teksas u snu označava robusnost i izdržljivost. San može biti analogan vašoj sposobnosti da izdržite težak period u vašem životu. Alternativno, san simbolizuje vaš opušten i ležeran stav.

Sanjati Odelo od Somota

Sanjati da nosite somot označava odlikovanje i čast. Takođe predstavlja vašu senzualnost i emocije.

Sanjati da nosite somotne pantalone označava vašu senzualnu stranu.

Sanjati Odelo od Flanela

Videti ili nositi flanel u snu predstavlja udobnost, opuštanje i toplinu. San bi mogao da vam govori da ste na udobnom mestu u svom životu. Uzmite u obzir boju ili vrstu flanela za dodatni značaj.

Sanjati Mokro Odelo

Videti ili nositi odelo za aktivnosti u i na vodi u snu sugeriše da polako i bezbedno istražujete svoja unutrašnja osećanja i emocije. Vi ste u poziciji u kojoj vam je prijatno da priznate svoju ranjivost i osećanja.

Sanjati Odelo za Wingsuit Letenje

Videti ili nositi wingsuit u snu predstavlja vaše uzvišene težnje i bezbrižan stav. Puštaš da te vetar nosi gde god da duva.

Sanjati Pantalone

Videti pantalone u snu označava iskušenje ili seksualnu privlačnost. Alternativno, san sugeriše da preispitujete svoju ulogu u nekoj situaciji.

Sanjati da ste obukli pantalone na pogrešan način označava vašu gravitaciju za neobičnošću i posebnošću.

Sanjati Farmerke

Nošenje farmerki u snu može jednostavno biti odraz vašeg budnog Ja i nema nikakav dodatni značaj. Međutim, ako je poseban fokus na farmerkama, onda san znači da morate opuštenije pristupiti nekoj situaciji. Ako u snu nosite ili kupujete dizajnerske farmerke, to znači da imate opušten stav o novcu i drugim finansijskim stvarima.

Sanjati da su vam farmerke preuske sugeriše da su vam ideali postavljeni previsoko. Alternativno, san znači da se osećate uzdržano u nekoj vezi ili situaciji. Nedostaje vam slobode.

Videti poderane farmerke u snu znači da ste previše nerado raspoloženi prema situaciji ili problemu. San takođe označava da se u nekoj situaciji ponašate neprikladno.

Sanjati da isprobavate farmerke ukazuje na to da se trudite da se uklopite sa drugima.

Sanjati Šorts

Sanjati da nosite šorts znači da ste spremni da budete otvoreniji i otkrijete nešto više o svojoj unutrašnjoj ličnosti. Alternativno, slika šortsa se odnosi na vašu mladost i razigrani stav. San može značiti da nekoga u budnom životu ne smatrate vrednim ili dobrim koliko on-ona zaslužuje.

Sanjati Odeću za Bebe

Videti odeću za bebe u snu sugeriše da se izražavate na suptilniji način. Alternativno, odeća za bebe predstavlja vaš nekadašnji način razmišljanja ili stare navike koje ste prerasli.

Sanjati Haljinu

Videti ili nositi haljinu u snu predstavlja ženski pogled ili ženstvenu perspektivu na situaciju. Slobodno izražavate svoju ženstvenost. Ako ste muškarac i sanjate da nosite haljinu sugeriše da drugi dovode u pitanje vašu seksualnost. Ili da se osećate seksualno nesigurno.

Sanjati da nosite belu haljinu znači da želite da izgledate čisti i anđeoski prema drugima. Možda pokušavate da izgledate „nevino“. Sanjati da nosite ljubičastu haljinu odnosi se na vašu odanost supružniku ili partneru. Ako je haljina druge boje, potražite određenu boju za dodatni značaj.

Sanjati Večernju Haljinu

Videti ili nositi večernju haljinu u snu predstavlja uživanje, društvena zadovoljstva, gracioznost i kulturu. Takođe predstavlja sliku koju projektujete drugima. Uzmite u obzir boju i dizajn haljine za dodatni značaj.

Ako je haljina veoma otmena ili ukrašena, onda ona označava razrađen i luksuzan način života. Ako je haljina obična ili jednostavna, onda to sugeriše pojednostavljen način života. Alternativno, sanjati da nosite večernju haljinu ukazuje na to da tražite ili pokušavate da postignete neki osećaj sreće.

Sanjati Baletsku Haljinu

Videti ili nositi baletsku haljinu u snu simbolizuje vašu ženstvenost ili probleme sa vašom ženskom stranom. Borite se sa rodnim ulogama i onim što je prihvatljivo.

Sanjati Suknju

Sanjati da nosite suknju predstavlja signale i skrivene poruke koje prenosite ili šaljete. Takođe simbolizuje ženstvenost i vaš osećaj seksualnosti. San takođe može značiti da zaobilazite nešto i ne suočavate se direktno.

Ako ste muškarac i sanjate da nosite suknju, onda to ukazuje na to da morate da priznate emocionalne aspekte svoje ličnosti.

Sanjati Hula Suknju

Videti ili nositi hula suknju u snu označava vašu potrebu za više slobodnog vremena ili želju da pobegnete. To je sinonim za Havaje. Možda vam je potreban odmor.

Sanjati Podsuknju

Sanjati da nosite podsuknju predstavlja vašu nevoljnost da otkrijete nešto o sebi. Skromni ste ili konzervativni po pitanju nekog aspekta svog života.

Sanjati Čarape

Sanjati da nosite čarape označava toplinu i udobnost. Alternativno, videti čarape u snu ukazuje na to da ste skloni da popuštate tuđim željama. Vi ste fleksibilni i sa razumevanjem u svom razmišljanju.

Videti jednu čarapu u snu je igra reči da nekoga udarite ili da vas udare. Ili možda san znači da ste dobili neke iznenađujuće informacije ili vesti.

Nošenje čarapa u snu predstavlja vaš osećaj razumevanja. Dobro ste utemeljeni i podržani od strane onih oko vas. Ako su čarape pocepane ili su spale, onda to znači nedostatak samopoštovanja i smanjeno samopouzdanje.

Videti nekoga kako obuva čarape odnosi se na neku seksualnu situaciju.

Sanjati Mrežaste Čarape

Videti ili nositi mrežaste čarape u snu simbolizuje seksualnost, požudu i privlačnost. San vam možda govori da morate biti odvažniji.

Sanjati Grejače za Noge

Videti ili nositi grejače za noge u snu sugeriše da ste krenuli u pravom smeru u životu.

Sanjati Krzno

Videti ili nositi krzno u snu predstavlja prosperitet, status i luksuz. Zaštićeni ste od hladnoće ili od siromaštva. Za druge, krzna mogu značiti okrutnost i mučenje. Alternativno, san može takođe biti simbol vaše životinjske i instinktivne prirode.

Ako ste protiv nošenja krzna u stvarnom životu, ali sanjate da nosite krzno sugeriše da neko nije ono što ste mislili da jeste. Ili ste manje nego ponosni na sebe sa nečim što ste uradili.

Sanjati Kravatu

Videti ili nositi kravatu u snu predstavlja vaše obaveze i veze. San može biti i igra reči o osećanju vezanosti za situaciju ili vezu. Ako vam kravata labavo pristaje oko vrata, to sugeriše da imate neki nedovršeni posao. Ako je kravata previše zategnuta, to znači da se osećate zarobljeni ili ugušeni u nekoj situaciji ili stanju.

Sanjati Šal

Videti šal u snu simbolizuje samoograničenja. Možda previše kontrolišete svoje emocije umesto da ih izražavate. Alternativno, osećate da vam je glas prigušen.

Sanjati da nosite šal sugeriše da odvajate svoj um od tela. Možda se previše oslanjate na to kako razmišljate, a ne na to kako se osećate ili obrnuto. Alternativno, san znači da morate da kažete sebi da je um nad materijom, koristite snagu volje za prevladavanje svojih problema.

Sanjati Rukavice

Videti ili nositi rukavice u snu predstavlja način na koji postupate sa stvarima. Slažete se sa problemom. Razmislite o frazi „Rukovati nečim u dečijim rukavicama“ i o tome kako treba da budete oprezniji u nekoj situaciji. Ili ste možda previše oprezni. Alternativno, nošenje rukavica može značiti da su vaše kreativne sposobnosti još uvek skrivene. Morate priznati i izraziti tu kreativnu stranu.

Sanjati da skidate rukavice simbolizuje poštovanje.

Sanjati da nosite radne rukavice predstavlja tešku situaciju koja vam može zaprljati ruke. Ako nosite vozačke rukavice, onda to znači da morate da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Ako nosite bokserske rukavice, to ukazuje da ste umešani u neku vrstu sukoba. Da li postoji nešto u vašem životu sa čime se borite? Nositi bele rukavice u snu označava luksuz i bogatstvo.

Sanjati da bacate rukavicu na pod sugeriše da morate da izazovete ili da se obratite nekome o problemu koji vas muči.

Sanjati Rukavicu sa Palcem

Videti ili sanjati da nosite rukavica sa dva dela, jedan za palac, a drugi za sva četiri prsta sugeriše da postupate sa stvarima na detinjast način.

Sanjati Muf Grejač za Ruke

Sanjati da nosite muf označava čvrstu osnovu bogatstva. Alternativno, to odražava vašu sklonost da radite stvari u trenutku bez razmišljanja.

Sanjati Šešir

Videti ili nositi šešir u snu predstavlja vaše zaštićene ideale i staromodna verovanja. Vaša zatvorenost ograničava vašu viziju i planove.

Videti ili nositi šešir u snu ukazuje na to da skrivate neki aspekt sebe ili da nešto prikrivate. Alternativno, predstavlja vaš stav ili različite uloge i odgovornosti koje imate u svom budnom životu.

Sanjati da nosite različite šešire simbolizuje mnoge različite uloge koje imate u svom budnom životu. Možda osećate da nemate dovoljno vremena ili novca da radite ono što želite i preopterećeni ste svakodnevnim obavezama.

Sanjati da menjate šešire predstavlja promenu mišljenja i misli.

Sanjati Cilindar Šešir

Videti ili nositi cilindar u snu označava mušku eleganciju, formalnost i/ili blistav njuh. Pokušavate da se povežete sa elegancijom prošlosti. Alternativno, cilindar se odnosi na vaše težnje za bogatstvom i statusom.

Sanjati Fedora Šešir

Nošenje fedora šešira u snu simbolizuje hladnoću. Ne dozvoljavate da vas stres i pritisak dođu do vas. Ako u snu vidite nekoga ko nosi fedora šešir, to ukazuje da postoji određena mistika ili misterija u vezi sa njima. Možda postoji nešto što pokušavaju da sakriju.

Sanjati Bluzu

Nositi ili kupiti bluzu u snu ukazuje na to da pokušavate da izrazite svoje emocije. Uzmite u obzir boju bluze za dodatni značaj. Takođe obratite pažnju na kroj i stil bluze za dodatne tragove o vašem emotivnom stanju.

Sanjati Košulju

Sanjati košulju se odnosi na vaše emocije ili neku emocionalnu situaciju. Košulja koju nosite otkriva vaš stav i nivo svesti o određenoj situaciji. Konkretno, ako u snu nosite košulju bez rukava, onda to implicira da morate biti agresivniji u svom pristupu problemu, zadatku ili situaciji.

Sanjati da nekome dajete košulju može biti metafora za „davanje košulje sa leđa“ uradićete sve da pomognete nekome. Odnosi se na vašu samopožrtvovanost i velikodušnost.

Sanjati da ste bez košulje ili da ste izgubili košulju znači finansijsku brigu, novčani gubitak ili rizičan poduhvat.

Sanjati Havajsku Košulju

Videti ili nositi havajsku košulju u snu predstavlja vaš opušten stav. Takođe ukazuje na vašu toplinu i pristupačnost. Imate gostoljubivo držanje.

Sanjati Ludačku Košulju

Videti ili nositi ludačku košulju u snu ukazuje na to da se osećate ograničeno ili sputano u nekom aspektu svog života. Osećate se bespomoćno.

Sanjati Kožnu Odeću

Videti ili nositi kožu u snu predstavlja čvrstinu i robusnost. To može ukazivati da ste „debelokožac“ kritike i neprijatnost vas ne uznemirava tako lako. Ili možda tražite zaštitu od elemenata. Alternativno, san se odnosi na vašu instinktivnu i životinjsku prirodu. Takođe može imati seksualne konotacije.

Sanjati Helanke

Nošenje helanke u snu znači da ste fleksibilni i otvoreni za promene. Možete se prilagoditi raznim situacijama.

Sanjati Donji Veš

Sanjati da nosite donje rublje predstavlja vaš seksualni identitet, sliku o telu i vaše samopoštovanje. Možda ćete konačno prepoznati i priznati aspekt sebe koji ranije nije bio izražen.

Sanjati da kupujete donji veš ukazuje na to da nadoknađujete svoja unutrašnja osećanja praznine. Možda pokušavate da ispunite neku seksualnu/emocionalnu potrebu. Alternativno, san znači da želite da promenite svoju sliku i stav. Možda se iznutra osećate na jedan način, ali spolja se ponašate drugačije.

Sanjati da ste u donjem vešu označava situaciju koja je dovela do gubitka poštovanja prema vama. Alternativno, simbolizuje neki vaš aspekt koji je privatan. Ako se stidite što vas vide u donjem vešu, onda to ukazuje na oklevanje da otkrijete svoja prava osećanja, stavove i druge skrivene navike/ideje. Ako vam ne smeta što ste u donjem vešu, onda to sugeriše da ste spremni da otkrijete ili razotkrijete nešto što je ranije bilo skriveno.

Sanjati da ne nosite donji veš znači strah da će vaše tajne biti otkrivene.

Sanjati da je neko u donjem vešu označava neprijatnu i neobjašnjivu situaciju. Alternativno, san znači da viđate ovu osobu onakvu kakva ona zaista jeste.

Videti prljavo ili pocepano donje rublje sugeriše da vam nije udobno u sopstvenoj koži i da imate osećaj neadekvatnosti. Neprijatno vam je zbog svoje seksualnosti i previše ste kritični prema sebi.

Sanjati Gaćice

Videti ili nositi gaćice u snu predstavlja vaše ženstvene stavove i osećanja. Odražava žensku tačku gledišta.

Sanjati da skidate gaćice označava vaše ideje o seksualnosti. To takođe može ukazivati na vašu potrebu da dođete do dna stvari. Možda želite da pronađete izlaz iz situacije.

Sanjati Tange

Videti ili nositi tange u snu predstavlja zadovoljstvo imidžom svog tela i seksualnošću. Alternativno, san označava vašu spremnost da razotkrijete ili otkrijete aspekt sebe koji je ranije bio privatan. Otvarate se drugima.

Ako vam se tange vide ispod pantalona, to ukazuje na nedostatak poštovanja ili ukusa. Činite neku indiskreciju.

Sanjati Grudnjak

Sanjati da nosite grudnjak znači podršku i zaštitu. Možda treba da podignete svoje raspoloženje. Alternativno, može predstavljati vašu negu i majčinska osećanja.

Sanjati da ne nosite grudnjak ukazuje na to da nemate disciplinu ili kontrolu. Alternativno, to može odražavati vašu seksualnu prirodu.

Sanjati Kupaći Kostim

Sanjati da nosite kupaći kostim sugeriše da se osećate izloženo ili emocionalno ranjivo. Razmislite kako se osećate u kupaćem kostimu. Ako vam je udobno, onda to znači život u lagodnosti, opuštanju i razonodi. Ako se osećate neprijatno, onda to predstavlja nedostatak samopouzdanja. Ako nosite kupaći kostim u neprikladnoj prilici, onda to ima sličan značaj kao da ste goli u snu.

Sanjati Bade Mantil

Videti ili nositi bade mantil u snu predstavlja vaše lične potrebe ili probleme privatnosti. Takođe se odnosi na seksualne/intimne situacije i vašu sposobnost da se suočite sa njima i da se nosite sa njima.

Sanjati Negliže

Videti ili nositi negliže u snu ukazuje na vašu sugestivnost. Možda osećate da ljudi mogu tačno da vide ko ste i vaše namere. Imate li tajnu za koju se plašite da će biti otkrivena? Simbol takođe može biti igra reči o vašem nemaru prema nekoj situaciji.

Sanjati Podvezice

Videti ili sanjati da nosite podvezicu predstavlja zavođenje i uzbuđenje. Tražite da budete više seksualni avanturisti.

Sanjati Spavaćicu

Sanjati da nosite spavaćicu sugeriše da priznajete i izražavate aspekte sebe zbog kojih vam je ranije bilo neprijatno.

Sanjati Pidžamu

Videti ili nositi pidžamu u snu sugeriše da se morate opustiti i odmoriti. Konkretno, ako sanjate da nosite pidžamu u javnosti, to znači da niste svesni nečeg važnog što se može nalaziti ispred vas. Lutate kroz život ne obraćajući pažnju na ono što se dešava oko vas.

Sanjati Jockstrap

Videti ili nositi jock strap muške gaćice u snu ukazuje na to da se osećate ranjivo ili slabo u nekoj seksualnoj situaciji. Alternativno, san sugeriše da treba da budete oprezni u nekoj vezi. Osećate potrebu da se zaštitite od emocionalne povrede.

Sanjati Kimono

Videti ili nositi kimono u snu simbolizuje Japan. Izražavate neku povezanost sa ovom zemljom. Kimono takođe predstavlja eleganciju, lepotu i poslušnost.

Sanjati Tkaninu oko Kukova

Nošenje parče tkanine koja pokriva genitalije u snu predstavlja sirovu mušku seksualnost.

Sanjati Pojas

Sanjati da nosite pojas sugeriše da se osećate ograničeno u izražavanju svojih ideja i osećanja. Alternativno, san ukazuje na vašu sklonost da podnosite bol kako biste udovoljili drugima.

Sanjati Jaknu

Videti ili nositi jaknu u snu predstavlja sliku koju želite da predstavite i projektujete u spoljašnji svet. Alternativno, simbolizuje vašu zaštitnu i odbrambenu ličnost. Skloni ste da distancirate svoja osećanja i kao rezultat toga možete da se izolujete. Uzmite u obzir i boju, izgled i vrstu jakne za dodatni značaj.

Sanjati Kaput

Nositi kaput u snu sugeriše da se štitite od životnih povreda. Mislite da ne možete da idete dalje, bilo zbog iscrpljenosti ili gubitka istrajnosti.

Sanjati Kombinezon

Sanjati da nosite kombinezon predstavlja vaše aljkave stavove i nepovezane misli. Ili to može značiti vaše opuštene stavove. Morate sagledati širu perspektivu.

Sanjati Kišni Mantil

Sanjati da nosite kabanicu sugeriše da se štitite od svojih emocija. Niste u stanju da se suočite sa nečim. Alternativno, nošenje kabanice u snu odnosi se na vaš pesimističan pogled i neprijatnost.

Sanjati Laboratorijski Mantil

Videti ili nositi laboratorijski mantil u snu simbolizuje vašu zaštitnu prirodu. Alternativno, san implicira vašu želju da sanirate situaciju. Možda čak pokušavate da to prikrijete.

Sanjati Uniformu

Sanjati da ste vi ili neko u uniformi označava vašu potrebu da pripadate ili budete deo grupe. Alternativno, san može sugerisati da se previše prilagođavate verovanjima drugih. Naučite da mislite svojom glavom i budite svoji.

Konkretno, videti uniformu medicinske sestre u snu ukazuje na čistoću, saosećanje i ispravnost. Videti školsku uniformu znači kako se identifikujete sa svojom školom i svojim drugovima iz razreda. To može skrenuti pažnju na neki problem koji imate u školi. Videti ljude u neobičnim uniformama znači remećenje i haos.

Sanjati Prsluk

Sanjati da nosite prsluk predstavlja vaše saosećanje prema drugima.

Sanjati Pancirni Prsluk

Nošenje pancira u snu sugeriše da se preterano štitite od emocionalne povrede. Ne želite ponovo da budete povređeni zbog lične veze.

Sanjati Skijašku Masku

Videti ili nositi skijašku masku u snu odnosi se na mračnu tajnu koju čuvate. Alternativno, to se odnosi na vašu želju za anonimnošću u situaciji.

Videti nekoga u skijaškoj maski predstavlja aspekt senke vaše ličnosti.

Sanjati Skafander

Sanjati da nosite skafander znači da pokušavate da se zaštitite od negativnosti. Štitite se od više emocionalne povrede. Alternativno, san ističe vaša fizička ograničenja i granice.

Sanjati Duksericu

Videti ili nositi duksericu u snu ukazuje na vašu potrebu da se opustite i pobegnete sa posla ili škole. Označava opušten stav.

Sanjati Džemper

Videti ili nositi džemper u snu simbolizuje toplinu i ljubav. Imate jaku vezu sa porodicom i kućnim životom. Alternativno, džemper predstavlja nevinost, nezrelost i/ili naivno razmišljanje.

Sanjati da pletete džemper simboliše vašu kreativnost. To takođe može ukazivati na to da vam je potrebno strpljenje.

Sanjati Majicu

Videti ili nositi majicu u snu sugeriše da se morate opustiti. Alternativno, predstavlja vaše poštenje i iskrenost, posebno u vašim ličnim odnosima. Takođe razmislite da li na majici postoji dizajn ili izreka.

Sanjati da neko baca majice u gomilu znači da morate usporiti i uživati u trenutku.

Sanjati Tregere

Videti ili nositi tregere u snu ukazuje na to da se trudite da se izdržite u nekoj situaciji. Alternativno, san može biti igra reči da ste izvisili.

Sanjati Burku

Sanjati da nosite burku sugeriše da se osećate seksualno potisnuto. Osećate da niste u stanju da se u potpunosti izrazite i budete ono što jeste.

Videti nekoga ko nosi burku ukazuje na to da se nešto drži podalje od vas. U mraku ste u vezi nekog pitanja ili stvari.

Sanjati Turban

Videti ili sanjati da nosite turban sugeriše da se osećate ograničeno onim što društvo smatra normalnim.

Sanjati Kacigu

Videti kacigu u snu simbolizuje zaštitu. To takođe ukazuje na to da svoje misli i ideje treba pažljivo čuvati.

Sanjati Šlem

Videti ili nositi šlem u snu znači da treba da zaštitite svoje ideje. Neko možda pokušava da pripiše zasluge za vaš rad. Alternativno, san vam može reći da ste tvrdoglavi.

Sanjati Vikinški Šlem

Videti ili nositi vikinški šlem u snu odnosi se na vašu želju da se izdvojite od ostalih. Tražite pažnju. Alternativno, san sugeriše da želite da izađete iz svoje ljuske.

Sanjati Kecelju

Videti kecelju u snu sugeriše da se vi ili neko obavezuje da ćete raditi na nekom porodičnom zadatku. Pokušavate da negujete neki projekat. Alternativno, kecelja simbolizuje zaštitu i tajnost.

Nošenje kecelje u snu ukazuje na to da ste u pokornom položaju. Dopuštate drugima da vam govore šta da radite.

Sanjati Venčanicu

Nošenje venčanice u snu ukazuje na to da procenjujete i ocenjujete svoj lični odnos.

Ako vi ili neko nosite venčanicu u neprikladnoj situaciji, to sugeriše da se osećate inferiorno ili nedostojno.

Sanjati Veo

Sanjati da vi ili neko nosite veo predstavlja nešto što želite da sakrijete ili tajite. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju. Konkretno, ako ste muškarac i sanjate da nosite veo, onda to označava ženske aspekte vašeg karaktera. Možda treba da priznate svoju ženstvenu stranu. Alternativno, veo simbolizuje poniznost, stidljivost ili nevinost.

Sanjati Traku za Kosu

Videti ili nositi traku za glavu u snu ukazuje na to da zadržavate neke informacije. Postoji tajna koju ne otkrivate. Alternativno, san se odnosi na neku intelektualnu stvar. Možda postoji nešto o čemu treba dobro razmisliti.

Sanjati Bandanu

Videti ili nositi bandanu u snu sugeriše da morate objektivnije da sagledate problem ili situaciju. Morate pažljivije da razmislite o svojim opcijama.

Sanjati Kapu

Videti kapu u snu označava neformalnost i lakoću. Takođe sugeriše da morate biti tolerantniji prema drugima.

Sanjati Kapuljaču

Nošenje kapuljača u snu označava toplinu i udobnost. Alternativno, nošenje dukserice sa kapuljačom implicira da se krijete od nečega ili nekoga. Pokušavate da prikrijete svoja prava osećanja u vezi sa nekim stvarima.

Sanjati Periku

Sanjati da nosite periku simbolizuje prevaru, nesposobnost, lažne utiske, pretencioznost i laž. Pokušavate da prenesete tuđe ideje, rad i mišljenja kao svoje. Morate početi da razmišljate svojom glavom.

Sanjati da gubite periku ukazuje na to da ste potpuno izgubili razum.

Slični Članci