Sanjati Planinu Značenje?

Morate li sada biti utemeljeni u životu? Tumačenje vašeg snova o planini može otkriti uvid u vašu ličnost ili probleme u vašem budnom životu koje treba rešiti na kraju dajući samo ono što vam je potrebno.

Planine su veliki reljef koji se prostire preko okolnog zemljišta u uskom području, često u obliku vrha. Planina je obično strmija od obronka brda. Planine se formiraju tektonskim pritiscima ili vulkanima. Stoga se planinski simboli mogu prevesti u moćnu snagu i stabilnost u vašem životu. Duhovno bi to moglo da sugeriše viši stepen svesti i moći.

Videti planine u snu predstavlja brojne vodeće prepreke i izazove koje morate da rešite.

Ako ste na vrhu planine, to sugeriše da ste postigli i prepoznali svoje ciljeve.

Sanjati da se penjete na planinu simbolizuje vašu odlučnost i ambiciju.

Sanjati da ste pali sa planine odnosi se na vašu žurbu da napredujete, a da prvo ne razmislite o svom putu ka uspehu. Možda vas guraju u pravcu u koji ne želite da idete ili za koji niste spremni.

Pad sa planine takođe znači da ste skloni da se previše lako predate ili da bežite od zahtevnih okolnosti. Idete na jednostavan način.

Videti sneg na planini može otkriti osećaj izolacije od drugih u vašem budnom životu.

Sanjati da obilazite planinu ukazuje na to da se nosite sa nekom barijerom na zaobilazan način, ili pak da koračate. Uvek želite da se nađete na vrhu planine ili da se popnete na vrh jer to ukazuje na napredak i uspeh.

Ako je planina previše stenovita, a vi ne uspete da stignete do vrha, mogli biste da predvidite preokrete u svom životu i trebalo bi da pokušate da prevaziđete sve slabosti u svojoj prirodi. Kada se nalazite na nesigurnoj tački u usponu, to znači da ćete otkriti događaje koji se komplementarno menjaju kada izgledaju mračno.

Videti planinu Fudži u snu predstavlja komponentu vašeg života koja bi mogla biti varljivo mirna. To je oblast u kojoj se spajaju nebo i zemlja i vatra. Razmislite o aspektu svog života gde se borite sa svojom duhovnošću, svojom praktičnošću i svojim strastima.

Videti planinu Olimp u snu znači da ćete pobediti u svojim trenutnim borbama. Alternativno, san ukazuje na duhovnu vezu.

Sanjati planinu Sinaj se poistovećuje sa pravednošću, svetim mestom savršene duhovnosti, nečim čistim i neokaljanim.

Sanjati Planine Psihološko Značenje

Planine predstavljaju uzvišeni nivo svesti. To je oblast „Višeg Ja“, deo vas koji ima više, transcendentno znanje. Sanjati da ste na vrhu planine može pokazati kako se sada osećate da ste se uzdigli iznad uobičajenih rutina života i postigli nešto sa duhovnim smislom. Nasuprot tome, to može pokazati vašu želju da to uradite.

Planine takođe mogu ukazivati na to da ste u kontaktu sa višim dimenzijama stvarnosti ili razmišljate o njima. Naročito možda na pozitivan način razmišljate o smrti i zagrobnom životu.

Na više svetskom nivou, penjanje na planinu može da simbolizuje vaš osećaj postignuća i naporan rad potreban za dugoročan poduhvat. Nalazite se na klizavim stazama ka uspehu i imate samoopredeljenje da stignete do vrha.

Sanjati Planine Mističko Značenje

Ako sanjate da se penjete na planinu bez napora, onda će svi vaši poduhvati biti uspešni, ali ako ne uspete u svojim naporima da dođete do vrha, vaši planovi će propasti. Za neke  osobe planina može da simbolizuje nepokolebljivi mir koji dolazi od mirovanja uma tokom meditacije.

Slični Članci