Šta Znači Sanjati Svadbu?

sanjati svadbu znacenje

Simbolika sna o venčanju tj. svadbi govori o novim počecima, promenama i tranzicijama. Nisu svi snovi o venčanju pozitivni i takođe mogu odražavati gorčinu, tugu, strah ili čak smrt. Direktnije, stres planiranja venčanja često može dovesti do snova o vašem venčanju.

Naprimer ako žena sanja da se udaje za starog, oronulog muškarca, naboranog lica i sede glave, to znači da će imati ogromnu količinu nevolja i bolesti.

Ako, dok je ceremonija u snu u toku, njen ljubavnik prođe, obučen u crno i gledajući je prekorno, biće dovedena do očaja hladnoćom i nedostatkom simpatija prijatelja.

Da mlada žena sanja da je nevesta, nesrećna ili ravnodušna, predskazuje razočaranja u ljubavi, a verovatno i sopstvenu bolest. Trebalo bi da pazi na svoje ponašanje, jer su neprijatelji blizu nje.

Ako mlada žena sanja da vidi nekoga na svom venčanju obučenog u žalost, to znači da će imati samo nesreću u svom bračnom životu. Ako je na tuđoj svadbi, tugovaće zbog nepovoljne sreće nekog rođaka ili prijatelja. Može doživeti nezadovoljstvo ili bolest tamo gde je očekivala sreću i zdravlje. Putovanja drugih ili njezina, posle ovog sna, mogu biti u velikoj meri neprijatna.

Ako sanjate da sklapate brak, imaćete neprijatne vesti od odsutnih.

Ako ste pratilac na venčanju, doživećete mnogo zadovoljstva od pažljivosti voljenih, a poslovni će biti neobično obećavajući.

Sanjati Venčanje

Videti svadbu u snu simbolizuje novi početak ili tranziciju u vašem sadašnjem životu. Venčanje odražava vaša pitanja posvećenosti i nezavisnosti. Alternativno, vaš san o svadbi odnosi se na osećanja gorčine, tuge ili smrti. Takvi snovi su često negativni i naglašavaju neku anksioznost ili strah. Ako sanjate da svadba pođe po zlu ili se završi katastrofalno, to sugeriše da morate odmah da se pozabavite nekim negativnostima.

Sanjati da vidite svadbu označava veliko uživanje, ako svatovi dolaze u veselim bojama i srećni, ako su obučeni u crno ili druge mračne nijanse, sanjara će čekati žalost i tuga.

Ako sanjate da prisustvujete svadbi, razmislite kako se osećate na venčanju. Ako ste uznemireni ili tužni, to znači da ste nesrećni zbog trenutnog statusa svog života. Ako ste srećni, onda prihvatate novu promenu u svom životu.

Sanjati da se ponovo venčavate sa trenutnim supružnikom predstavlja vaše bračno blaženstvo i sreću. Ističe vašu snažnu posvećenost jedni drugima. To takođe može značiti novu fazu (kao što je roditeljstvo, novi dom, itd.) u koju ulazite u svom životu.

Sanjati da planirate svadbu sa nekim koga nikada niste upoznali je metafora koja simbolizuje spoj vaše ženske i muške strane. Predstavlja prelaznu fazu u kojoj tražite neku vrstu ravnoteže između svoje agresivne i emocionalne strane. San takođe može ukazivati na to da se dva prethodno suprotstavljena aspekta spajaju u jedan.

Ako uskoro planirate svadbu i sanjate o svom venčanju, onda to naglašava stres organizovanja venčanja. Sukobi oko detalja o venčanju, napetosti sa porodicom i tazbinom, strah od posvećenosti i gubitak nezavisnosti mogu izazvati brige o venčanju. Istraživanja su pokazala da čak 40% nevesta i mladoženja sanja o njihovoj ceremoniji venčanja.

Sanjati Godišnjicu

Sanjati o svojoj godišnjici predstavlja prihvatanje ili uvažavanje nekog aspekta sebe. Razmotrite vrstu godišnjice. Ako je godišnjica venčanja, onda simbolizuje proslavu ljubavi. Morate prihvatiti ljubav u svoj život. Ako je godišnjica smrti ili neka svečana prilika, onda to sugeriše novi početak. San može jednostavno značiti podsetnik na neki važan datum.

Sanjati Ugovoreni Brak

Sanjati da ste u ugovorenom braku sugeriše da se osećate primorani da uradite nešto što ne želite. Nevoljno prelazite u novu fazu svog života. Osećate da nemate glasa ili izbora u nekoj situaciji. Razmislite koja budna situacija može učiniti da se tako osećate.

Sanjati Neženju

Sresti neženju u snu sugeriše da tražite slobodu u svom ljubavnom životu. Da muškarac sanja da je neženja ukazuje na to da ima poteškoća da stekne sopstveni osećaj sebe ili slobode u vezi. Alternativno, neženja predstavlja vašu mušku stranu.

Sanjati Nevestu

Videti mladu u snu simbolizuje zajednicu ili partnerstvo. Konkretno, videti ili sanjati da ste odbegla mlada znači da niste spremni da se posvetite nekoj važnoj promeni ili odluci. Niste spremni za sledeću fazu svog života.

Ako ste slobodni i sanjate da ste mlada, onda to predstavlja vaše želje za brakom. Alternativno, može predstavljati najženstvenije kvalitete o vama. San takođe može da simbolizuje čistoću i devičanske kvalitete.

Sanjati da ljubite mladu označava srećno pomirenje između prijatelja. Da mlada ljubi druge, predskazuje vam mnogo prijatelja i ako vas ljubi sa zadovoljstvom, znači da ćete uživati u zdravlju i otkriti da će vaš dragi naslediti neočekivano bogatstvo.

Poljubiti mladu i videti da izgleda umorno i bolesno, znači da ćete biti nezadovoljni svojim uspehom i postupkom svojih prijatelja.

Sanjati Mladoženju

Ako ste žensko i vidite mladoženju u snu, onda to predstavlja vašu želju da budete u posvećenoj vezi ili da budete u braku. Vi tražite partnerstvo.

Sanjati Deveruše

Sanjati da ste deveruša znači nadolazeću romansu. Uzmite u obzir i staru poslovicu „uvek deveruša, nikad nevesta“. Možda izražavate svoju želju da budete u posvećenoj vezi.

Sanjati Veridbu

Sanjati da ste vereni predstavlja seksualne potrebe ili potrebe u vezi. Možda pokušavate da rešite svoja osećanja usamljenosti. Alternativno, simbolizuje vaše obaveze i želje za bezbednošću. Još direktnije, ako niste u braku, san može ukazivati na vaše želje za nekim oblikom posvećenosti.

Ako sanjate da ste vereni sa svojim ocem, to znači da tražite očinsku figuru. San ne znači da zaista želite da se udate za svog oca. Možda vaš otac nije mnogo tu i samo želite više veze sa njim. Alternativno, san može značiti da želite nekoga ko je dobar prema vama kao vaš otac.

Sanjati da ste raskinuli veridbu označava ishitrenu i nemudru odluku u nekoj važnoj stvari.

Sanjati Verenički Prsten

Sanjati verenički prsten znači da razmišljate o nekoj dugoročnoj posvećenosti i braku. To je simbol ljubavi. Ako razmišljate da zaprosite nekoga, onda sanjanje vereničkog prstena može ukazivati na vašu nervozu zbog toga.

Sanjati Burmu

Videti burmu u snu predstavlja potpunost i večnu ljubav. Ako niste u braku i nađete burmu, onda to znači da je vaš lični odnos dostigao novi nivo.

Sanjati da gubite burmu znači problem ili nerešene sukobe u vašem braku.

Sanjati Podvezicu

Videti ili sanjati da nosite podvezicu predstavlja zavođenje i uzbuđenje. Tražite da budete više seksualni avanturista.

Sanjati Venčanicu

Nošenje venčanice u snu ukazuje na to da procenjujete i ocenjujete svoj lični odnos.

Ako vi ili neko nosi venčanicu u neprikladnoj situaciji, to sugeriše da se osećate inferiorno ili nedostojno.

Ako mlada žena sanja da je nevesta, to predskazuje da će uskoro dobiti nasledstvo koje će joj se veoma svideti, ako bude zadovoljna kako izgleda u venčanici. Ako joj se venčanica u snu ne svidi, ona će doživeti razočarenje u svojim očekivanjima.

Sanjati Smoking

Videti ili nositi smoking u snu predstavlja kulturu, sofisticiranost i/ili gracioznost. Odnosi se na kultivisanu strast i vaše želje za finijim stvarima u životu. Alternativno, smoking sugeriše da želite nešto da postignete u svom životu. Želite da steknete ime i uspostavite svoju reputaciju.

Sanjati Veo

Sanjati da vi ili neko nosi veo predstavlja nešto što želite da sakrijete ili držite podalje od tuđih očiju. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju. Konkretno, ako ste muškarac i sanjate da nosite veo, onda to označava ženske aspekte vašeg karaktera. Možda treba da priznate svoju ženstvenu stranu. Alternativno, veo simbolizuje poniznost, stidljivost ili nevinost.

Sanjati Svadbenu Tortu

Videti ili seći svadbenu tortu u snu simboliše harmoniju i blaženstvo. Uživate u životu i pred vama je svetla, srećna budućnost.

Jesti svadbenu tortu u snu označava vašu senzualnost.

Sanjati Medeni Mesec

Sanjati da ste na medenom mesecu ukazuje na to da izražavate neki strah u svom seksualnom životu. Možda takođe izražavate želju za nekim novim uzbuđenjem u vašoj vezi. Možda ste nervozni zbog nekog novog zaokreta u vezi. Alternativno, san može predstavljati vaše želje za medenim mesecom iz snova. Radujete se tome.

Sanjati Brak

Sanjati brak označava posvećenost, harmoniju ili prelaze. Vi prolazite kroz važnu razvojnu fazu u svom životu. San takođe može predstavljati ujedinjenje ranije odvojenih ili suprotnih aspekata vas samih. Konkretno, to je sjedinjenje muških ili ženskih aspekata vas samih. Uzmite u obzir kvalitete i karakteristike osobe sa kojom se venčavate. Ovo su kvalitete koje treba da ugradite u sebe.

Sanjati ponudu za brak sugeriše da će se neka situacija pogoršati.

Sanjati da se venčavate sa svojim bivšim sugeriše da ste prihvatili aspekte te veze i da ste naučili iz prošlih grešaka. Alternativno, to znači da trenutna veza deli nešto zajedničko sa vašom prethodnom vezom sa vašim bivšim. Međutim, pošto ste svesni sličnosti, znate da ne pravite iste greške.

Sanjati Prosidbu

Sanjati da ste zaprošeni ukazuje na to da spajate ranije nepoznati aspekt sebe Neposrednije, san može značiti da razmišljate o braku ili nekoj ozbiljnoj dugoročnoj posvećenosti/projektu/situaciji. Da li razmišljate o tome da zaprosite nekoga? Vaša reakcija na ponudu ukazuje na vaša prava osećanja u vezi sa brakom ili posvećenošću.

Sanjati Da se Ponovno Udajete/Ženiti

Sanjati da ponovo stupate u brak označava izlečenje i prihvatanje novog sebe. To takođe podrazumeva da sebi date drugu šansu. Rešili ste svoje probleme posvećenošću.

Sanjati Ženu

Videti svoju ženu u snu označava razdor i nerešene probleme. Obratite pažnju na to kako se osećate u snu jer to može naglasiti osećanja koja ne izražavate u svom budnom životu. Ako zapravo nemate ženu, onda vaša žena iz snova simbolizuje ženske aspekte vas. Možda čak i izražavate želju da budete u posvećenoj vezi. Ili san može biti samo odraz vašeg budnog života i nema pravog značaja.

Sanjati o pokojnoj ženi svog muža sugeriše da pokušavate da se povežete sa svojim mužem na isti način na koji se ona povezala sa njim. Ne možete a da se ne uporedite sa njom.

Sanjati Muža

Videti svog muža u snu označava budni odnos sa svojim mužem i podsvesna osećanja koja gajite prema njemu. San možda pokušava da se fokusira na skrivene elemente kojima se ne bavite u svom budnom životu.

Sanjati da imate muža (ali ga nemate u životu) simbolizuje neku vrstu partnerstva i/ili posvećenosti. Često, vaš muž iz snova predstavlja kvalitete vašeg oca u kojima ste projektovali na ovu figuru ili mušku stranu svoje ličnosti.

Sanjati da vaš muž nema zube ili da nosi protezu znači da on nije iskren, pošten ili čestit u vezi sa nekim stvarima. Možda on nešto krije.

Sanjati da tražite svog muža znači da osećate da on nije uvek tu za vas. Osećate se nepovezano i zanemareno, i emocionalno i fizički.

Slični Članci