Žena Devica u Ljubavi: Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

kakva je zena rodjena u znaku Device

Devica je možda najneshvaćeniji znak zodijaka, a žene ovog znaka se doživljavaju kao naivne, ona koja izbegava i veoma rezervisane. Samo je njena samoposesivnost, osećaj strasti kontrolisan disciplinom koji se pogrešno shvata kao izbegavajući i nepristupačan.

Kao zemaljski znak, poput Bika i Jarca, Devica je takođe zanimljiva kombinacija senzualnosti i konzervativizma. Žena Devica nije protiv muškaraca, ali voli da odvoji vreme verujući im i stoga joj može trebati neko vreme da uđe u vezu. Njen najveći strah je da bude zarobljena u dugotrajnoj vezi sa pogrešnim muškarcem. Zaljubljivanje može potrajati, ali što više napreduje u vezi, to joj se više posvećuje.

Veoma je izbirljiva kada je u pitanju izlazak sa muškarcem. Svakako bi ostala kod kuće i čitala dobru knjigu nego da bi izašla na sastanak sa pogrešnim muškarcem. Međutim, to nije pokazatelj da ona misli da je vođenje ljubavi loša zamena za dobru knjigu. Samo čeka da se pojavi pravi muškarac. Kada konačno odluči da se pojavi, naći će iza njene hladne i staložene prirode, toplu i osetljivu ženu koja ga čeka.

Ljubavna priroda žene Device može se razumeti ako se setite da ona čvrsto veruje u pravu ljubav. Njene inhibicije nisu problem kada je u pitanju prava ljubav. Ovo nije žena koju možete uzeti zdravo za gotovo. Nije lak zadatak osvojiti je i što je još važnije ugoditi joj i zadovoljiti je. Ako to uspete, onda biste pored sebe imali ženu koja vam zauvek čuva leđa i koja vam vraća ljubav odanošću, srećom i ljubavlju.

Kada je u pitanju vođenje ljubavi, Devica može biti malo spora u učenju. Međutim, kada se zanat savlada, onda može doći do eksplozije sirove strasti kojoj može potrajati neko vreme da se ohladi.

Poput Device Marije, žena Devica predstavlja čednost. To nije zbog činjenice da je takva rođena, već zato što je obrazovana tim duhom. To je ono što je kod nje najšarmantnije. Ona se plaši greha, ali i čini isto tako lako. Sve je to deo njenog šarma.

Ako je žena Devica erotski stimulisana, otkrićete čistotu njene duše. U njoj ćete naći nekoga ko je spreman da se žrtvuje u ime bilo koje vrste unapred stvorenih ideja koje možda imate. Ona bi se u potpunosti posvetila tebi i učinila da se osećaš ništa manje od Boga svih zadovoljstava koja su ljudska.

Jedan pogled na skladne noge žene Device, njena bedra koja mame neprijatne dodire, njen struk sa privlačnim pojasom, njene savršeno oblikovane grudi koje nisu ni previše detinjaste ni previše zrele, njen dugi vrat i njene renesansne kovrče koje mogu da izazovu leptiriće u stomaku će vam reći da je ona lek za svu patnju čovečanstva. Ona otkriva neku vrstu ženstvenosti koja je još više divlja od one žene Ovna.

Ako potpuno podivlja jer ste izašli na sastanak sa izgužvanom košuljom – dozvolite joj. Ovo je samo njen način da vam kaže koliko joj je stalo i koliko ljubavi ima prema vama. Takođe, ne postoji ništa više što žena Devica želi nego da budete vi bolja polovina para nego ona.

Ljubavne Osobine Žene Device

Tipična žena Devica je prilično rezervisana kada je u pitanju ljubav. Njene emocionalne impulse često ometa njen razum ili kritički osećaj. Žena Devica se instinktivno drži podalje od ekscesa strasti. Jednom se u njenoj ličnosti može videti mešavina cinizma i kompleksa inferiornosti, od kojih se brani i štiti ironijom i ravnodušnošću.

Njena skromnost, njeno nepoverenje i njena ljubav prema tišini ne podstiču komunikaciju na koju se žena Devica često čini nevoljnom. Ako ona govori, to svakako nije za debatu o intimnim ili osetljivim stvarima. Žena Devica se brani od svakog upada i plaši se da od nje traže spoljašnje manifestacije, za šta nije sposobna.

S druge strane, ova žena nije spremna da pristane na „bilo šta“. Veoma selektivna, više voli samoću nego druženje sa partnerom sa kojim se ne slaže. Žena Devica nije alergična na brak po ubeđenju, ali čeka idealnog partnera da bi se zauvek družila s njim. Ponekad će ipak, suprotno svojim ustaljenim navikama, umnožavati kratke afere dok čeka veliku ljubav.

Kada je udata, žena Devica teži da živi pored svog muža, ali ne i sa njim. Naravno, ona obavlja svoj deo bračnih obaveza i brine o obrazovanju svoje dece. Ali postoje stvari koje ona ne deli. Opasnost od braka sa ženom Devicom je u tome što u određenim godinama ona može da deli sa mužem samo TV večeri…

Veoma skromna i internalizovana, žena Devica ne može a da ne pomisli da veliki izlivi nežnosti imaju nešto pomalo smešno. Ipak, s vremena na vreme, moćni planetarni uticaji će razneti njene normalne bezbednosne barijere i naterati je da se zabavlja. U ovim trenucima, ako ne nalazi zadovoljstvo i blagostanje sa svojim partnerom, žena Devica može biti neverna čak i ako to nije jedna od njenih navika.

Ali u svakom slučaju, žena Devica će ovekovečiti svoja neverstva u dubokoj tajnosti. Ona se pravda time što osigurava da ne želi da njen partner pati. To je zato što ona duboko poštuje svog partnera, ili barem njegovu preostalu fasadu. Međutim, ona može zauvek voleti istog čoveka ako on ima sposobnost – ili voli – da joj se divi i stalno jača njeno samopouzdanje, i da joj pruži ugodan i zaštićen život.

Žena Devica Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

Žena Devica voli davati jednako kao što voli primati obilje radosti i strasti. Ona zna kako doista učiniti da se njen partner oseća posebnim pa se može očekivati prilično vruća scena u spavaćoj sobi. Žena Devica je žestoko odana i podržava svoj odnos s potpunom iskrenošću i ne dopušta da ljubomora izađe na videlo.

Žena Devica ne voli previše lako. Ljubav im dolazi vrlo polako i pažljivo. Imaju želju da nauče sve o svom ljubavniku i to one rođene u ovom znaku čini idealnim ljubavnikom.

Žena Devica i Muškarac Ovan

Muškarac Ovan voli da se drži sebe i prilično je nezavisan u svom razmišljanju i ponašanju. Upad i mešanje njegove žene Device mogu da ga uznemire jer ne voli da ga upućuju. Njena uporna iritantna priroda može uticati i dovesti do neslaganja i svađa. Ako žele da svoju vezu ojačaju, oboje moraju da rade na svom ponašanju i da se postaraju da to ne utiče na njihovog partnera.

Žena Devica i Muškarac Bik

Muškarac Bik i žena Devica u vezi, pokazali bi veliku hemiju i bili bi savršeni jedno za drugo. Oni dele ista uverenja prema životu, ali se razlikuju samo na emotivnom planu. Dok je muškarac Bik strastven i glasan u vezi sa svojim osećanjima, žena Devica to suprotstavlja kontrolisanoj prirodi. Muškarac Bik pokušava da izazove uspavanu vatru u njoj, a žena Devica savladava i kontroliše svoje kritične udarce kako bi veza održala jaku. Njih dvoje bi bili lojalni i odani jedno drugom – savršeno se slažu, uz nekoliko štucanja.

Žena Devica i Muškarac Blizanci

Par će se zaljubiti do ušiju na prvi pogled, a stvari će im funkcionisati dobro od samog početka. To muškarcu Blizancima i ženi Devici ne daje nikakvu sigurnost da će stvari zauvek biti glatke. Iako će obe osobe pogoditi prave akorde jedna drugoj, neće biti lako pronaći srodnu dušu u svom partneru.

Bezopasna zafrkancija muškarca Blizanca (sa drugim ženama) će zapaliti plamen zavisti u njegovoj ženi Devici. Muškarcu Blizancima takođe mogu biti iritirajuća i dosadna mišljenja i saveti njegove žene Device o tome kako da uradi stvari najbolje. Sa pozitivne strane, oba partnera će instinktivno razumeti misli i osećanja jedno drugog, savršeno se dopunjujući.

Žena Devica i Muškarac Rak

Lojalnost nikada neće biti problem u ovoj ljubavnoj utakmici između žene Device i muškarca Raka. Oboje će biti zajedno još dugo – retkost u današnjim prevrtljivim vremenima. Muškarac Rak i žena Devica biće izuzetno sigurni jedno sa drugim. Tajna leži u njihovim individualnim osobinama ličnosti. Intimnost i ljubav će biti u izobilju dok će muškarac Rak pokazivati svoju ljubav na beskrajne načine.

Zaštita koju pruža muškarac Rak omogućiće da se žena Devica oseća kao kod kuće i opušteno u vezi. Pošto su oboje povezani da budu verni, neće biti mesta za ljubomoru i strah u ovoj ljubavnoj vezi sa razumevanjem. Međutim, ekstremi njihovih ličnosti mogu predstavljati problem za par i oboje će morati da vladaju ovim da bi imali srećnu vezu zajedno.

Žena Devica i Muškarac Lav

Ljubavna veza muškarca Lava i žene Device ima bolje prilike za sreću nego veza žene Lava i muškarca Device. Žena Devica je preterano izbirljiva, ona čiji bi dom uvek u svakom trenutku bio besprekoran, neko ko bi se uznemirio kada bi ugledao mokri peškir na podu. Ženi Devici su prirodno potrebni njeni veliki napori da bi bila priznata, što bi muškarac Lav lako prevideo.

Štaviše, muškarac Lav je takođe prilično uporan na stvarima dok je ona navikla da kritikuje. Preovlađujuća priroda muškarca Lava ne bi bila uzeta u prijateljski žar i svađa će neizbežno izbiti u nekom trenutku. Ove razlike povećavaju jaz između njih i izazivaju nevolje u vezi.

Žena Devica i Muškarac Devica

Dakle, da bi vodili miran život, trebalo bi da imaju kontrolu nad svojim emocijama; inače će stvari početi da izgledaju loše ako nastave da kritikuju jedni druge po svakom pitanju. Pošto oba partnera dele slične osobine ličnosti, bilo da je negativna ili pozitivna, hemija između njih dvoje će funkcionisati veoma dobro.

Device veruju u donošenje praktičnih odluka. Ova zajednička osobina im pomaže da zajedno donesu sve odluke. Obe osobe će biti veoma lojalne i verne jedna drugoj, tako da se sumnja u nevernost nikada ne pojavljuje u takvoj vezi. Oni zavise jedno od drugog za sve i svašta.

Ljubavna veza dve Device ima velike šanse da se završi kao srećna trajna veza. Oboje će slepo verovati jedno drugom i nikada neće sumnjati jedno u drugo ni pod kojim okolnostima. Pošto su prilično praktični, neće biti ni posesivni, jer vrlo dobro razumeju činjenicu da će to izazvati probleme. Sve što treba da imaju na umu je da ne treba da krive ili pronalaze mane jedni u drugima ni za šta.

Žena Devica i Muškarac Vaga

Izuzetno je teško da ovaj ljubavni meč funkcioniše. Žena Devica je previše pesimistična prema životu i to može ići na živce muškarca Vage. Muškarac Vaga je previše osetljiv prema životu i on ne može da toleriše njenu izuzetno praktičnu prirodu.

Jedini način na koji ova dva horoskopska znaka mogu da reše ova pitanja i nadaju se da će voditi srećan život je da razgovaraju jedni sa drugima i da provedu maksimalno vreme tako da se razlike mogu rešiti. Žena Devica vidi sve u životu previše praktično tamo gde emocionalno razmišlja muškarac Vaga. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto njihov odnos može biti veoma težak.

Žena Devica i Muškarac Škorpija

Ovaj par može voditi veoma zadovoljan život zajedno. Uvek ih možete naći dobre volje i srećne u društvu. Strastveni muškarac Škorpija će istaći romantičnu karakteristiku žene Device. Muškarac Škorpija će se postarati da svoju ženu Devicu razume u potpunosti i iznenadiće je mnogim stvarima. Ovaj pokušaj će zapečatiti njihov odnos predanošću i lojalnošću jedno prema drugom.

Žena Devica će imati veoma praktičan pristup u svom životu koji će uravnotežiti emocionalnu prirodu muškarca Škorpije. Iako ponekad mogu da se ne slažu oko određenih pitanja, to se rešava kada neko odustane i prepusti drugoj osobi poslednju reč. Ljubavni spoj žene Device i muškarca Škorpije je sjajan!

Žena Devica i Muškarac Strelac

Ljubavnu kompatibilnost ovog para je veoma teško formirati jer žena Devica i muškarac Strelac stoje u potpunom kontrastu i na suprotnim polovima. Koketna nastrojenost i arogancija muškarca Strelca mogu povrediti osećanja žene Device jer je ozbiljna i praktična u odnosima, kao iu životu uopšte.

Muškarac Strelac možda neće ispuniti očekivanja žene Device o predvidljivom i sigurnom životu. Žena Devica se može osećati uznemirenom. Njena potreba za lojalnošću bi se sukobila sa muškim Strelčevim uvredljivim ponašanjem i ostavila je pod stresom. Ovaj ljubavni meč bi bio uspešan samo ako ona pokuša da upravlja njegovim odnosom prema njoj.

Žena Devica i Muškarac Jarac

Zajednica između žene Device i muškarca Jarca je najbolji spoj među svim horoskopskim znacima. Hemija između muškarca Jarca i žene Device je vredna divljenja i oni dele snažnu vezu koja je stvorena da traje. I muškarci Jarac i žene Devica su toliko kompatibilni jedni sa drugima da ponekad ne moraju ni da govore o svojim potrebama i osećanjima; druga osoba bi razumela i pre nego što je izgovoreno.

Muškarac Jarac će dati svu podršku svojoj ženi Devici i dati joj slobodu da ostvari sve svoje snove; ona bi mu zauzvrat pomogla da se popne na lestvici uspeha svom ljubavlju i brigom prema njemu. Par koji čine žena Devica i muškarac Jarac sigurno će biti zajedno doživotno.

Žena Devica i Muškarac Vodolija

Vrlo rana privlačnost može se pojaviti iz ljubavnog meča između muškarca Vodolije i žene Device. Ali osim toga, gotovo da ne postoji nijedan ohrabrujući aspekt koji bi mogao dati snagu vezi. Muškarca Vodolije možda privlači pamet žene Device i njen razuman stav prema postojanju. Zauzvrat, ona voli ovog nekonformističkog čoveka.

Ali nakon nekog vremena, negativne osobine njihovog sindikata će se pokazati. U ovoj ljubavnoj vezi, ova dva horoskopska znaka će morati da razumeju i prihvate temperament jedni drugih jer se nijedan od njih neće savijati i promeniti.

Žena Devica i Muškarac Ribe

Žena Devica ima organizovan pristup životu i na nju se može osloniti na mnogo različitih načina i to privlači muškarca Ribe. Žena Devica je u suštini mirna, dok je muškarac Riba maštovit, sanjar, pa čak i mističan. Žena Devica može biti privučena muškarcu Ribama jer deli intelektualni i logičan način gledanja na svet.

Međutim, on je i sanjar koji mnogo vremena provodi razmišljajući o budućnosti i jureći za divljim idejama da vidi kuda vode. U međuvremenu, žena Devica je zaglavljena radeći sve praktične stvari. Ova ljubavna veza biće uspešna u zavisnosti od intenziteta napora koje ulažu i muškarac Riba i žena Devica da razumeju i prihvate međusobne razlike.

Saveti da Zavedete i Zadržite Ženu Devicu

Veoma skromna i internalizovana, žena Devica je uzdržano biće koje je vrlo često u defanzivi. Mrzi da širi svoja osećanja i ne može a da ne pomisli da javni izlivi ljubavi i nežnosti nisu prirodni. Ako se nadate da će vaša žena Devica bukvalno skočiti na vas kada se uveče vratite sa posla ili nekoliko dana odsustva, možda ćete čekati jako dugo!

Međutim, možete računati na nju da će sačuvati svoju energiju za vaš dom. Ali ona nema veliku fizičku snagu i, pošto je i dalje veoma aktivna, žena Devica može biti jako živčana. Nažalost, u vreme stresa ili umora, teško joj je da kontroliše svoj zdrav razum i da ostane mudra kao i obično! Zbog svog sjajnog smisla za posmatranje, ona zna kako da povredi nekoga… a njeni ljubavnici su joj često omiljene mete!

Da biste održali ljubav u svom odnosu sa ženom Devicom, bolje je da stvari idu skladno, posebno kada će, s vremena na vreme, moćni planetarni uticaji eksplodirati bezbednosne kapije vaše žene Device i naterati je da se malo ljuti. Ako ne nađe zadovoljstvo i blagostanje kod vas, možda će otići da potraži idealnog ljubavnika negde drugde.

Slični Članci