Slaganje Horoskopskih Znakova

Kompatibilnost Horoskopskih Znakova

Razumevanje kompatibilnosti između različitih znakova zahteva osnovno poznavanje elemenata u astrologiji.

Postoje četiri elementa:

Vatra, Zemlja, Vazduh i Voda – u svakom elementu postoje tri horoskopska znaka, a to su:

Vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac

Zemljani znaci: Bik, Devica i Jarac

Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga i Vodolija

Vodeni znaci: Rak, Škorpija i Ribe

Da biste utvrdili kako će jedan znak odgovarati onom drugom, prvo razmislite kako se elementi mešaju u prirodi, a zatim razmislite šta svaki element predstavlja.

VATRA- predstavlja nagon i ambiciju, hrabrost, entuzijazam, avanturu, snalažljivost, smelost, potragu za uzbuđenjem, energiju, strast, impulsivnost, životnu želju, bujnost i pogled na život.

ZEMLJA – predstavlja praktičnost, ozbiljnost, uzdržanost; pogled na zemlju, emocionalnu rezervu, želju za sigurnošću, poštovanje tradicije, uspostavljanje korena, stabilnost, osećaj odgovornosti, organizovanost, odanost, postojanost, izdržljivost, temeljnost, detaljnost, introspekciju, zemaljske strasti i realan odnos prema životu.

VAZDUH – predstavlja komunikaciju, srdačnost, ljubaznost, čoveka. Promenljivost, nemir, logika, otvorenost, tolerancija, pamet, svestranost, radoznalost, sloboda, nezavisnost, koketnost, razigranost, neuhvatljivost, nežnost, lakomislenost, vedrina i taj pogled na život koji se igra po sluhu.

VODA – predstavlja emocionalnu dubinu, osetljivost i složenost. Intuicija, mašta, inspiracija, kreativnost, duhovnost, porodična orijentacija, potreba za emocionalnom sigurnošću, saosećanje, empatija, senzualnost, negovanje, razumevanje, briga, snažne želje, sentiment i sklonost da se živi život od srca.

Najpovoljnija mešavina za znak je sa jednim od istog elementa: vatra sa vatrom, zemlja sa zemljom, vazduh sa vazduhom i voda sa vodom. Međutim, komplementarna mešavina je sledeći izbor kao što je navedeno u nastavku:

Vatra sa vazduhom – Vatreni pogon i energija žarko sagorevaju inteligentnim idejama vazduha. U međuvremenu, vatrena želja za životom u kombinaciji sa razigranošću vazduha može rezultirati sjajnim zajedniđkim trenutcima.

Vatra sa zemljom – Kombinacija vatrene ambicije i organizacije zemlje često će rezultirati materijalnim uspehom. Međutim, može doći do sukoba u načinu na koji oba znaka to rade.

Vatra i voda – Biće vruće strasti između njih dvoje, ali i vrlo emotivnih sukoba.

Zemlja i Vazduh – Ovde postoji mentalna tačka susreta i ovo dvoje će poštovati jedno drugo. Ali zemlja se može osećati nesigurno zbog promenljivosti i nepouzdanosti vazduha, a vazduh može da nađe zemlju „kao štap zaglavljen u blatu“ tj kao osobu koja ne voli raditi nove stvari ili se zabavljati.

Zemlja i voda – voda se oseća podržana stabilnošću i postojanošću zemlje. Dok se zemlja hrani emocionalnom toplinom i brigom vode.

Vazduh i voda – uz maštu vode i idejama vazduha, ovo dvoje će zajedno imati velike snove. Potreba vazduha za emocionalnim prostorom može da učini vodu nesigurnom, a potreba vode za blizinom i mirovanjem može ugušiti vazduh.

Slaganje horoskopskih znakova je neophodno na najmanje dva načina. Prvo, ako dva horoskopska znaka nisu kompatibilna, zaključuje se da dvoje ljudi funkcionišu u dva potpuno različita emocionalna registra. Neki znaci su emocionalni. Stoga oni definišu svoje živote iz emocionalne perspektive, dok drugima nije baš prijatno da analiziraju i izražavaju svoja osećanja.

Međutim, biti kompatibilan ili nekompatibilan sa drugim ne znači da život treba gledati crno-belo. Čovek će se manje truditi da razume kompatibilne znakove, a više će se truditi da razume horoskopske znakove sa kojima je naizgled nekompatibilan. Nikad ne reci nikad, zar ne?


Ovan Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Ovan. Kako se Ovan slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Ovan i Ovan

Dva kapetana na jednom brodu mogu potopiti brod ako jedan od njih ne popusti (što je malo verovatno). U početku su privučeni jedno drugom, na kraju im nije suđeno da se slažu ni duhovno ni seksualno.

Ovan i Bik

Oni su kompatibilni samo profesionalno. Inače, prvi je previše impulsivan, a drugi previše oprezan i povučen. Ako Bik dopusti Ovnu da preuzme kontrolu, možda će imati šansu, barem za svoj seksualni život.

Ovan i Blizanci

Nestabilna veza koja obično ne traje. Ovan je previše nekonformistički za konvencionalne Blizance, a impulsivna ljubav prvog ne rezonuje sa drugim.

Ovan i Rak

Jaka seksualna hemija nije dovoljna; njihov odnos je osuđen na propast. Ovan bi mogao nesvesno da povredi preosetljivog Raka, koji je za partnera Ovna mnogo introvertiran i sentimentalan.

Ovan i Lav

Idealna utakmica. Ovan će u Lavu naći partnera potpuno otvorenog za njegove/njene ideje o životu iz bilo koje perspektive. Oba znaka su emotivna. Generalno, Lav će biti glavni, ali će morati da upravlja sklonošću Ovna da stavi nogu na vrata.

Ovan i Devica

Loša hemija. Ovan je previše vatren za hladnu Devicu, a Devica previše oprezna prema pomalo ekstravagantnim idejama drugog. Ego Ovnova će biti duboko poremećen beskrajnom sposobnošću Device za hiperkritičnost i ironiju.

Ovan i Vaga

Neizvesno. S jedne strane, oni se mogu svideti jedno drugom i mogu imati dobru seksualnu hemiju, ali postoje slučajevi kada prvobitni osećaj jednostavno nestane, jer je Ovan previše nagao za staloženu Vagu.

Ovan i Škorpija

Nasilni sukobi. Oni su fizički privučeni jedno drugom, ali nikada ne uspevaju da odluče ko će preuzeti odgovornost i uvek zanemarujući veoma cenjenu nezavisnost drugog. Oni se međusobno poštuju i dive, ali samo sa distance.

Ovan i Strelac

Mešovita veza, sa snažnom promenom harmoničnog ispunjenja. Obojica su borci, dinamični karakteri, a Ovan može Strelcu ponuditi tonično osećanje nade u teškim vremenima.

Ovan i Jarac

Retko postaju par, a kada to učine, svako od njih mora da bude veoma taktičan. Svako može da nauči druge nove stvari i oni su toga svesni. S druge strane, prvi je otvoren, dinamičan i impulsivan, a drugi uzdržan, spor i oprezan. Ako uspeju da prevaziđu neizbežne nesuglasice, imaju pravo da se nadaju plodnoj saradnji i dobrom zajedničkom životu.

Ovan i Vodolija

Bizarna kombinacija koja može ispasti ispravna – sve zavisi od njih. Ovan mora da poštuje potrebu Vodolije za slobodom i ne bi trebalo da se oseća prevaziđeno ako ova druga ima sofisticiraniji način razmišljanja – tada će Vodolija početi da ceni kvalitete Ovna, posebno njihov duh zajedništva.

Ovan i Ribe

Postoje slučajevi prihvatljivih brakova, ali sve u svemu, oni su veoma različite prirode i, osim erotske mašte, nemaju mnogo toga zajedničkog. Ribe su romantične, osetljive, sanjive i žele delikatan pristup, dok starosedeoci Ovnovi jake volje stavljaju nogu na vrata od samog početka i nisu previše zadovoljni životom zašećerenih osećanja. Oni ponekad mogu sklopiti uzajamno koristan pakt ako su dovoljno mudri da naprave kompromise i uče jedni od drugih.

Bik Slaganje

Slaganje horoskopskih znakova sa Bikom. Kako se horoskopski znak Bik  slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Bik i Ovan

Iako različitog temperamenta, imaju šansu za zajednički život ako se prilagode jedno drugom. Generalno, Bik je previše spor i konstantan za impulsivnog i često nepredvidivog Ovna.

Bik i Bik

Veza može uspeti, s obzirom na slične ideje o životu i sposobnost da se krize rešavaju taktično. Oboje su praktični, vole lepo i vole porodicu.

Bik i Blizanci

Blizanci su previše rasipni i neorganizovani za štedljive i proračunate Bikove. Ovi drugi mogu neko vreme voleti živahnu inteligenciju prvih, pre nego što ih uskoro vide kao lažne, površne i sujetne.

Bik i Rak

Srećna veza i brak. Vezuje ih velika simpatija i veliko razumevanje jedni prema drugima. Oboje vole domaći život, moraju da se osećaju sigurno, proračunati su, topli i sentimentalni.

Bik i Lav

Bik uživa u Lavovoj ličnosti i glamuru prilikom druženja, a fizički su veoma privučeni jedno drugom. Nevolje počinju kada Lav želi da bude u centru pažnje – Lavova napetost tera Bika da se predomisli.

Bik i Devica

Potencijalno dobar odnos – oprezni su, proračunati i rigorozni. Bik može  Device učiniti fleksibilnijim, a drugi uživa u snazi i strpljenju prvog. Ipak, u jednom trenutku, Bik možda više neće želeti da prihvati zajedljivu kritiku i pobegne od svih prigovaranja.

Bik i Vaga

Često u dobrim odnosima, jer su oboje pod uticajem Venere, pri čemu cene sve što je lepo i dobro u životu. Ipak, postoji mnogo, ako je moguće, neusklađenosti koje mogu dovesti do oholosti: dok Bika nervira Vagin nedostatak tačnosti, Vaga može smatrati Bika pomalo nepristojnim, ako je moćan.

Bik i Škorpija

Između njih je nešto posebno. Da li će potrajati, otvoreno je pitanje. Oboje su jaki i mogu zauzvrat biti jednako čvrsti ili podjednako osetljivi. Oni se dive jedno drugom i seksualno se slažu. Trebalo bi da se zaštite od ljubomore, koja može dovesti do katastrofe ako se ostavi da eksplodira.

Bik i Strelac

Napeta veza – Bik je previše posesivan za razigranog Strelca, a ovaj drugi ima mnogo drugačije ideje o nezavisnosti – što možda neće dobro pristajati ljubomornom Biku. Malo šanse da veza ili brak opstane.

Bik i Jarac

Možda će postati harmoničan par – Jarac će možda delovati hladno i prigušeno, ali Bik će znati da pogleda iza zavese. Oboje su jaki, uporni i mogu učiniti čuda kada udruže snage.

Bik i Vodolija

Ovo nije trajna veza, sa retkim izuzecima i većim kompromisima. Vodolija je previše društvena i nepredvidiva za domaćeg, privrženog i miroljubivog Bika. Oboje su tvrdoglavi, što može dovesti do problema.

Bik i Ribe

Mogu se jako dobro slagati, posebno ako Bik Ribama da sitniš da izađu iz svoje ljušture. Tada će Bik otkriti nekoga sentimentalnog, intuitivnog, senzualnog i sklonog kućnom životu, što ne može biti prijatnije. U zamenu, Bik će ponuditi Ribama sve što im je potrebno, posebno zaštitu i pouzdanost bez kojih je ova druga jako poremećena.

Blizanci Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Blizanci. Kako se Blizanci slažu sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Blizanci i Ovan

Kompatibilnost Blizanaca i Ovna nije jako jaka. Iako će osoba Ovan biti veoma privučena osobom Blizanci, šef Ovan će uskoro okrenuti osobu Blizanca i veza neće napredovati. Ako se krene napred, u ovoj vezi će postojati stalne svađe, osim ako osoba Ovan ne shvati kako da ublaži šefa i postane strpljivija.

Blizanci i Bik

Slaganje Blizanaca i Bika može biti jako u početku, ali onda brzo nestaje kada zaljubljenost nestane. To je zato što osoba rođena u znaku Blizanci ne žudi za domaćinstvom i radije bi bila u druženju. I partnerstvo Blizanci i Bik imaju mnogo toga da ponude jedno drugom, ali biće potrebno mnogo rada. Ako se vreme ne uloži u ovu vezu, ona nikada neće trajati.

Blizanci i Blizanci

Kompatibilnost Blizanaca i Blizanaca je ona koja bi trebalo da traje ako su oboje spremni da ulože vreme da rade na vezi. Oboje će se razumeti, i biće veoma kompatibilni intelektualno. Glavna stvar koja može da sruši ovu vezu je da Blizanci imaju nezrelu stranu, tako da to može dovesti do mnogih rasprava.

Blizanci i Rak

Slaganje Horoskopskih znakova Blizanaca i Raka nije ona koja ima velike šanse za sigurnu budućnost. Ljudi Rakovi vole da budu kod kuće, a Blizanci vole da budu napolju u svetu. Ovo može izazvati neke sukobe i dovesti do mnogih rasprava. Ljudi Rakovi imaju tendenciju da žive svoje živote zasnovane na emocijama, a Blizanci imaju tendenciju da žive svoje živote zasnovane na umu.

Blizanci i Lav

Ljudi Blizanci i Lavovi mogu biti veoma kompatibilni. Lavovi vole da stvari urade kako treba, ali pošto su Blizanci tako prilagodljivi, obično su spremni na kompromis i to može da se reši samo od sebe. Lavovi ponekad mogu biti lenji, ali to nikada ne traje dugo. Sve dok su Blizanci voljni da dopuste da ova lenja faza prođe u razumnom vremenu, sve bi trebalo da bude u redu. Ljudi Lavovi imaju tendenciju da žive svoje živote zasnovane na emocijama, a Blizanci imaju tendenciju da žive svoje živote na osnovu uma, tako da će biti potrebno ponuditi neki kompromis da bi ova veza funkcionisala.

Blizanci i Device

Blizanci i Device možda nemaju kompatibilnost za dugotrajnu vezu. Blizanci su veoma nekonvencionalni i razmišljaju van okvira, dok su Device veoma razumne. Device takođe mogu biti veoma kritične i nisu u stanju da vide ovu osobinu u sebi. Da bi ova veza potrajala, obe strane će morati da odvoje vreme da se razumeju, ali će to biti veoma retka veza Blizanaca i Device koja će trajati.

Blizanci i Vaga

Blizanci i Vage mogu biti veoma kompatibilni jer oba znaka imaju slična osećanja i intelekt. Oboje vole slobodu i aktivan društveni život, ali Vaga za tim žudi čak više od Blizanaca. Ovo će biti veoma uzbudljiva i nikada dosadna veza.

Blizanci i Škorpija

Ljudi Blizanci i Škorpija nisu baš kompatibilni. Blizanci vole da žive veoma zaposlenim životom, a Škorpije vole da se iznutra fokusiraju na sebe. Ljudi Škorpije mogu postati veoma ljubomorni na Blizance, jer su Blizanci veoma društveni i vole da imaju mnogo prijatelja. Nije tako za ljude Škorpije. Blizancima ovo može biti veoma ograničeno. Dugoročna veza je moguća, ali za postizanje će biti potrebno mnogo rada.

Blizanci i Strelac

Blizanci i Strelac mogu biti kompatibilni dugoročno. Oba znaka vole da posmatraju i uče, a i Blizanci i Strelac su nezavisni. Sve dok se obe strane susreću i razumeju od početka, ova veza ima dobre šanse da opstane dugoročno.

Blizanci i Jarac

Ljudi Blizanci i Jarac uopšte nisu kompatibilni. Jarčevi su planeri i zato razmišljaju i planiraju budućnost; Blizanci vole da žive u trenutku. Ljudi Jarčevi su takođe veoma metodični i tvrdoglavi, dok su ljudi Blizanci fleksibilni. Pošto je ovo tako čudno uparivanje, obe strane će zaista morati da rade na sebi da bi razumele drugu osobu. Ako se to dogodi, veza može da funkcioniše.

Blizanci i Vodolija

Ljudi Blizanci i Vodolija su veoma kompatibilni. I Blizanci i Vodolija su intelektualno veoma radoznali, tako da će veza biti ispunjena zanimljivim dijalozima i debatama. Oba ova znaka su energična, pametna i kreativna. Biće to veoma uzbudljiva veza.

Blizanci i Ribe

Ljudi Blizanci i ljudi Ribe mogu biti kompatibilni, ali ljudi Blizanci će morati najviše da odustanu u vezi. Osoba Blizanci će morati da se odrekne većine svojih spoljnih interesa kako bi se fokusirala na osobu Ribu. Ako osoba Blizanci to ne želi, velike su šanse da veza neće potrajati. Međutim, ovaj odnos će funkcionisati kratkoročno, a obe strane će se fantastično provesti.

Rak Slaganje

Slaganje horoskop znakova sa Rakom. Kako se horoskopski znak Rak slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Rak i Ovan

Oni su različite prirode i obično nemaju hemiju. Ovan je previše agresivan za osetljivog Raka, neće imati vremena i zapravo neće znati kako da zaštiti njegovu osetljivost. Ne preporučuje se.

Rak i Bik

Dobra veza koja se vremenom može poboljšati. Obojica vole udobnost porodičnog okruženja, nežni su i dobro se emotivno povezuju. Jedna stvar je potrebna: da Bik ne podgreva sumnju Raka.

Rak i Blizanci

Možda postoji šansa za neku vrstu zadovoljavajućeg ishoda, ali je prilično neizvesna. Prvi znak je previše domaći, stabilan, posesivan i dosledan za drugog, čak i ako ceni šarm i humor potonjeg. Takođe, Blizanci su previše nemirni, nadzor i prizvuk varljivi za ozbiljnog, ozbiljnog Raka!

Rak i Rak

Oni razumeju prirodu jedni drugih i mogu biti ujedinjeni na ovoj osnovi. Njihova dobro poznata tvrdoglavost se u ovom slučaju može dobro iskoristiti. Međutim, mogli bi se stati jedni drugima na put kada su suočeni sa depresivnim stanjima jedni drugih, i zaključali bi se u svoje male čahure.

Rak i Lav

Ovo može ići na bilo koji način. S jedne strane, prvi je previše mrzovoljan za drugog, a Lav je previše agresivan i arogantan za Raka. S druge strane, Lav može da pruži Raku energiju i toničan osećaj samopoštovanja, dok Rak može doneti stabilnost u kući.

Rak i Devica

Oni su na istoj talasnoj dužini i profesionalno i što se tiče ekonomičnosti. Međutim, Devica može u nekom trenutku zaista povrediti Raka svojom beskrajnom kritikom, uzrokujući moguće nepopravljive pukotine u njihovoj vezi.

Rak i Vaga

Veza će vrlo verovatno propasti. Iako Rak ceni glamur Vage, a ova druga nalazi utehu u Rakovoj brizi za zaštitu kućnog blaženstva, mogu se naći u žestokim sukobima zbog njihovih temperamentnih razlika.

Rak i Škorpija

Idealna veza i brak. Posesivna, dominirajuća i strastvena Škorpija biće odličan par za osetljivog Raka, koji će upijati energiju Škorpije. Iako su najnepoverljiviji zvezdani znaci, vremenom će naučiti da se oslanjaju jedno na drugo i njihova veza će cvetati u harmoniji.

Rak i Strelac

Raka nervira nepostojan i neorganizovan Strelac, dok ovaj drugi može nesvesno da zagrize u Rakovu osetljivu dušu. Ako se ne zaštite, neće biti nade; ako nekako uspeju da to urade, šanse da njihova veza funkcioniše i dalje su male.

Rak i Jarac

Da li traje nije izvesno, iako na prvi pogled imaju mnogo toga zajedničkog (upornost, negovanje domaćeg ambijenta, umeće). Možda su na istom tlu što se tiče porodice, ali kada su u pitanju emocije i seks, slika postaje mutna – Jarac može izgledati previše hladan i nereaguje na Raka.

Rak i Vodolija

Možda su prijatelji – ali ništa više. Rak može da uguši i izludi Vodoliju svojom posesivnošću, dok ovaj drugi, usamljenik „par excellence“, može nesvesno da povredi osetljivog Raka. Ovaj spoj se ne preporučuje.

Rak i Ribe

Generalno dobar odnos. Ribe su najmanje osetljive kao i Rak, dozvoliće da im dominiraju i teško da će ih uvrediti. Male svađe zbog nesposobnosti Riba da upravljaju finansijama i biraju svoju pratnju.

Lav Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Lav. Kako se Lavovi slažu sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Lav i Ovan

Verovatno veoma dobar spoj – oboje su jaki i strastveni. Lav se divi agresivnosti Ovna i može ga/nju navesti da svoje postupke dovede do rešenja. Ovan, međutim, mora pustiti Lava da preuzme odgovornost u vezi.

Lav i Bik

Šanse su da ovo uspe, pod uslovom da svako dobro razume kvalitete i mane drugog. Bik mora Lavu dati više slobode. Fizički se jako dobro slažu.

Lav i Blizanci

Oni će ceniti šarm jedno drugog i odlično će se slagati neko vreme – Lav neće imati ništa protiv Blizančeve razigranosti, a Blizanci će prepustiti Lavu da preuzme odgovornost u vezi. Ako Blizanci postanu previše nedosledni i neozbiljni za sentimentalnijeg Lava, postoji velika nevolja.

Lav i Rak

Ovo može biti dobro ili loše, u zavisnosti od njihove sposobnosti da nađu zajednički jezik i ne izazovu sukobe koji mogu uništiti jedno od njih dvoje. Lav će ceniti Rakovu naklonost i nežnost, a Raka će osvežiti Lava energija.

Lav i Lav

Generalno se ne preporučuje, osim ako se radi o profesionalnom odnosu. Oboje su previše egoistični i oboje žele da dominiraju.

Lav i Devica

Devica je previše kritična za Lava i ovo je poslednje što Lavu treba. Postoje šanse, koliko god bile male, da Devica bude toliko impresionirana Lavom da mu dodeli glavnu ulogu u vezi, ali rizici su veliki i pitanje je da li se to zaista isplati.

Lav i Vaga

Uz kompromise na oba dela, odnos može da funkcioniše. Oboje imaju ukus za luksuz, druženje i umetnost. Vaga mora da laska Lavu, a ovaj uvek mora da stavi tačku na Vagu da bi oba njihova ega bila zadovoljna.

Lav i Škorpija

Oboje su briljantni na svoj način, ali previše različiti. Škorpija je previše ljubomorna i neće laskati Lavovom egu koliko bi ovaj drugi želeo. Seksualno se savršeno slažu, ali generalno veza eksplodira. Međutim, retki su slučajevi kada se slažu.

Lav i Strelac

Savršen spoj. Oboje vole promene, nova iskustva i uvek su entuzijastični. Ipak, moraju se truditi da ne podstiču jedni drugima nezavisni duh – to može dovesti do ozbiljnih problema.

Lav i Jarac

Jarac je previše spor, previše introvertan za aktivnog i impulsivnog Lava. Oni su previše različiti da bi ovo moglo da funkcioniše.

Lav i Vodolija

Neizvesno. Seksualno su savršeno kompatibilni, ali osim toga biće problema. Lav mrzi iznenađenja – Vodolija je majstor iznenađenja. Ovaj drugi je takođe duboko analitičan, što je udar na samopoštovanje prvog. S druge strane, Lav je nagao i može zastrašiti Vodolije i pokušati da dominira nad njima, što je u očiglednoj suprotnosti sa slobodnom prirodom ove druge.

Lav i Ribe

Osobe Ribe su veoma osetljivi i lako se mogu povrediti. Iako polaskan potrebom Riba da se osloni na njih, Lav može postati veoma iznerviran tuđim primedbama i potpunim nedostatkom ega.

Devica Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Devica. Kako se Devica slažu sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Devica i Ovan

Ovo neće raditi na duge staze. Prvi je ljubazan i proračunat; ovaj drugi je impulsivan i diktatorski i nikada neće izdržati Devičine stalne kritike. Takođe nije seksualno kompatibilan.

Devica i Bik

Veoma dobar spoj – oboje su zemaljski znakovi, pa stoga pragmatični i efikasni. Devica se divi Bikovoj snažnoj volji i strpljenju i oni će biti stimulisani. U ovom slučaju celina znači više od svakog dela odvojeno.

Devica i Blizanci

Duhovno plodna veza – oboje su umetnički nastrojeni i vole da budu moderni. Međutim, postoje emocionalne razlike – Blizanci su previše nedosledni za stabilnu i postojanu Devicu, i malo je verovatno da će predugo izdržati Devičinu stalnu kritiku.

Devica i Rak

Ovo bi moglo da funkcioniše ako Devica pokuša da bolje razume Rakovu osetljivu i sentimentalnu prirodu i da ublaži ironiju i prigovaranje – što je prilično teško zamisliti. Na manje dubokom nivou, Rak se može osećati bezbedno pored realističke i oprezne Device.

Devica i Lav

Uz malo sreće ovo bi mogla biti dobra kombinacija. Lav je topliji i tolerantniji i ublažiće oštre ivice Device. Devica će ublažiti kritike i tokom druženja će biti ponosnija na Lava.

Devica i Devica

Split šanse. Ipak, veza može na kraju uspeti. Oboje su po definiciji analitični, organizovani, proračunati, diskretni itd. Ako shvate da su im jezici jednako oštri, uspeće. Ako ne, bolje je da se ne nalazite između dve Device!

Devica i Vaga

Nezdrav odnos – Devica je ogorčena površnošću Vage, a ova druga jednostavno ne može da podnese savesnost prve. Jedina stvar koja ih spaja je ukus za udobnost.

Devica i Škorpija

Mogu se dobro povezati, pod uslovom da Devica ne povredi osećanja ponosne Škorpije. Devici nedostaje Škorpijina intuicija i obim, i smatraće Škorpijino ponašanje fascinantnim i misterioznim. Škorpija neguje čistotu Device. Međutim, postoje velike razlike u njihovom seksualnom apetitu što može dovesti do određene napetosti.

Devica i Strelac

Imaju različite ideje o sličnom i svaka moguća početna privlačnost će brzo nestati, pošto je prva previše stabilna i domaća za Strelca.

Devica i Jarac

Velike šanse za srećan brak. Oba su zemaljski znaci, tačni, vredni i realni. Oni mogu da uče jedni od drugih. Devici će se diviti zbog spretnosti i takta u svakom pogledu, dok će Jarac biti cenjen zbog otpora i sposobnosti za neprekidan napor.

Devica i Vodolija

Fizička privlačnost, ali ništa više. Vodolija ima ukus za iznenađenja, što će izluditi konzervativnu Devicu, kao i potrebu Vodolije za slobodom (što će Devici delovati pomalo preuveličano).

Devica i Ribe

Rizici postoje, jer je Devica previše nesentimentalna i kritična za sanjive, osetljive Ribe. Devica može rečju da povredi Ribe. Dakle, sve zavisi od prvih da pokušaju da stvari uspeju, ako se osećaju sposobnim za to.

Vaga Slaganje

Slaganje horoskopskih znakova sa Vagom. Kako se horoskopski znak Vaga slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Vaga i Ovan

Savršena kombinacija, iako vaše porodično blaženstvo može biti prekinuto povremenim svađama i suzama. Dva znaka su komplementarna – prvi je istovremeno taktičan, strastven i racionalan, dok je drugi ponosan i impulsivan.

Vaga i Bik

Postoje šanse da ostanu zajedno, pod uslovom da Bik nije previše posesivan ili Vaga previše površan. Oni dele ukus za umetnost, stil i udobnost.

Vaga i Blizanci

Svi elementi su na mestu za dobar odnos: oba vazdušna znaka, Vaga i Blizanci su duhovni, komunikativni i društveni. Nikada im neće dosaditi zajedno i biće im dobar spoj čak i u njihovim neozbiljnijim trenucima.

Vaga i Rak

Rak je previše posesivan za Vagu, koja osim domaćih i sentimentalnih ima mnogo drugih interesovanja. Iako imaju zajedničke aspiracije, kao što je udobna i dobro opremljena kuća, neće se odupreti dugoročno i bolje je da ne insistiraju na nastavku već ugrožene veze.

Vaga i Lav

Ako Vaga uspe da bude vernija i dopusti Lavu da s vremena na vreme preuzme kontrolu, onda bi njihov brak mogao savršeno da funkcioniše. Oni će dugoročno biti savršeni jedno za drugo.

Vaga i Devica

Vremenom će Devica postati previše cinična za Vagu, koja neće moći da podnese Devičinu hiperkritičnost, štedljivost i proračunatost. Vaga će biti plitka za Devicu.

Vaga i Vaga

Odlično se slažu jer su dosta slični i po kvalitetima i po manama. Imaju iste aktivnosti i slede iste ciljeve. Ovo može prerasti u sjajan spoj.

Vaga i Škorpija

Ovaj odnos može da funkcioniše ili uopšte ne funkcioniše. Između njih svakako postoji seksualna hemija. Vaga je zaintrigirana misterioznom i strastvenom Škorpijom i polaskana Škorpijinim burnim emocijama. Škorpiju privlači Vagena ženstvenost i jasno, logično razmišljanje. Međutim, Vaga mora pokušati da se izbori sa Škorpijinim ponosom i posesivnošću.

Vaga i Strelac

Ako ovaj drugi zaista pristane na dugoročnu, jaku vezu, onda nema razloga za žalbu. Oboje vole da budu u društvu ljudi, da putuju i da se bave umetnošću. Ako uspeju da uguše svoje sklonosti ka neverstvu biće ok.

Vaga i Jarac

Oni se dive jedno drugom, ali im je teško da se zbliže od toga jer na život gledaju drugačije. Vaga se može smatrati previše površnom, društvenom i pokretnom, dok je Jarac previše povučen, pragmatičan i odan. Šanse za zdrav odnos su prilično male.

Vaga i Vodolija

Ova dva vazdušna znaka se savršeno slažu. Oboje žele slobodu, vole lepe stvari i imaju isto toliko prijatelja. Vaga je fascinirana genijalnom Vodolijom. Njihova velika duhovna hemija će postaviti temelje za čvrst, dubok odnos.

Vaga i Ribe

Početna privlačnost će polako nestati s vremenom. Ribe su sklone depresiji kao i mnogo su depresivne za Vage, koje neće uvek biti spremne da zaborave svoje obaveze.

Škorpija Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Škorpija. Kako se Škorpije slažu sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Škorpija i Ovan

Oni se dobro slažu i dive se jedno drugom, ali njihova veza može ići samo tako daleko. Obojica su pod uticajem Marsa i njihov dom će se vrlo verovatno pretvoriti u bojno polje. Međutim, postoje srećni izuzeci, ako su veoma retki.

Škorpija i Bik

Ovo ima velike šanse za uspeh, jer su slični u odnosu na ljubav, brak i svakodnevni život. Veoma su privučeni jedno drugom i dele zajedničke ideale. Moraju biti oprezni da ne dopuste da ih obuzme sumnja.

Škorpija i Blizanci

Ovo bi moglo da funkcioniše, ali najčešće prvi neće izdržati neozbiljnost i prevaru drugog. Blizanci će morati da ograniče svoju slobodu da bi se prepustili strastvenoj, posesivnoj Škorpiji. Ipak, ako se ove poteškoće prevaziđu, Blizanci će deliti Škorpionov ukus za akciju i misteriju.

Škorpija i Rak

Idealna kombinacija. Oba vodena znaka, intuitivno se razumeju i dele kapacitet za transformaciju kroz ljubav, domaćinstvo, potrebu za emocionalnom i materijalnom sigurnošću. Oni će biti odlična dopuna jedno drugom, a njihova veza će vremenom postati neuništiva.

Škorpija i Lav

Malo je slučajeva kada se pokazalo da je to uspelo, jer će uprkos međusobnom poštovanju uvek pokušavati da nametnu sopstveno gledište na štetu drugog – posebno ekstrovertnijeg Lava. Škorpija neće tolerisati ovakvo ponašanje. Lav neće moći da razume Škorpionovu suptilnost i potrebu za misterijom. Potrebna je velika upornost od strane Lava da bi ovo uspelo.

Škorpija i Devica

Oboje su rigorozni i perfekcionisti i mogu da poštuju jedni druge zbog ovih kvaliteta. Devici će se posebno dopasti genijalno i inventivno razmišljanje Škorpije. Važno je da Devica ne preterano kritikuje Škorpiju, a da se ova druga trudi da ne šokira prve svojim strastvenim načinom izražavanja emocija. Ako Devica ne odgovori na pravi način na Škorpionove seksualne i emocionalne potrebe, veza bi trebalo da se okonča, inače će se pretvoriti u frustraciju i optužbe.

Škorpija i Vaga

Veoma dobar spoj – obojici su potrebni nežnost i naklonost, a posesivna Škorpija uspeva da zadovolji materijalne težnje Vage. Vagu privlači misterija koja okružuje Škorpiju, dok je ova druga opčinjena Vaginim očiglednim šarmom.

Škorpija i Škorpija

Njihova ekstremna priroda može se pretvoriti u izuzetan ili eksplozivan odnos. Oboje su strastveni, ljubomorni i posesivni. Njihova ljubav će biti vulkan. Ako ostanu zajedno, dostići će dubok nivo razumevanja jer poznaju želje i osobenosti jedni drugih kao svoj džep.

Škorpija i Strelac

Škorpija je previše zagušljiva i posesivna za slobodnog Strelca, a ovaj drugi je previše nepostojan i često previše sarkastičan za drugog. Njihova zajednica će biti niz sukoba. Ne preporučuje se.

Škorpija i Jarac

Diskrecija, rad, lojalnost, udobnost, pouzdanost – to je ono što dele i to je ono što ih spaja u veoma srećan par. Pomalo ćutljivi Jarac nije nikakva enigma za Škorpiju – što će prvi posebno ceniti. Oboje su praktični i mogu biti divni jedno drugom.

Škorpija i Vodolija

Veoma su privučeni jedno drugom i poštuju jedno drugo, ali se ne slažu dobro kao par. Vodolija će uvek misliti da Škorpija želi da im ograniči slobodu, dok će drugu nervirati nepredvidljivost Vodolije i interesovanje van domaćeg okruženja.

Škorpija i Ribe

Ljubav na prvi pogled. Međutim, ovo može ili ne mora izdržati test vremena. Iako naizgled ekscentričan, Škorpija će odlično razumeti Ribe, a ove će se osećati zaštićeno Škorpionovom snagom i borbenim duhom. Pomalo slatke emocije Riba mogu da iznerviraju Škorpiju, koja može oterati Ribe svojom dinamikom i nemirom.

Strelac Slaganje

Uporedni horoskop za horoskopski znak Strelac. Kako se Strelci slažu sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Strelac i Ovan

Ovo je srećna zajednica – oboje su vatreni znakovi, nagli i energični. Ovan može biti veoma dobar uticaj na neorganizovanog Strelca. Dive se međusobnoj hrabrosti i ukusu za iznenađenja. Ovan treba da bude glavni i Strelac će to uzeti u obzir.

Strelac i Bik

Prvi je previše zainteresovan za promene i slobodu, dok je drugi posesivan i potrebna mu je stabilnost. Ljubav neće trajati večno i ostaviće za sobom trag protivrečnosti. Isključivo profesionalni afiniteti.

Strelac i Blizanci

Ovo će verovatno prerasti u harmoničan odnos. Ujedinjuje ih želja za promenom, dinamičnost i prizvuk površnosti.

Strelac i Rak

Možda se čini da stvari funkcionišu na početku, kada su dobri prijatelji i saradnici. Ipak, razlike će postepeno isplivati na površinu i dovesti odnos u krizu koju će biti teško (ako ne i nemoguće) prevazići. Raku se neće dopasti kako Strelac vidi dom – ono što je utočište i sigurnosna mreža za Raka je više kao tranzitna stanica do Strelca.

Strelac i Lav

Kada se ponašaju u skladu sa pozitivnim osobinama svojih znakova – lojalni, pošteni, poletni – imaju sve šanse za trajnu zajednicu. Lav se mora polaskati i naterati da se povremeno oseća dobro u vezi sa sobom, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem za Strelca, iako to nije ono što on/ona može nazvati svojim pozivom. Veoma su dinamični i entuzijastični u svemu što zacrtaju.

Strelac i Devica

Ovo bi moglo da funkcioniše u veoma retkim situacijama kada su oboje veoma duhovni. U suprotnom, sukob između Devičine stalne kritike i Strelčevog dobro izraženog sarkazma će ih oboje slomiti. Strelac se divi Devičinoj pedantnosti i organizovanom umu, ali skoro želi da nestane u naletu dima ako oseti da mu je sloboda ugrožena. Ipak, između njih postoji velika fizička hemija.

Strelac i Vaga

Oni mogu međusobno da neguju osećaj za pravdu i ukus za luksuz i lepe stvari. Ponekad Strelac može da iznervira Vagu svojom površnošću; ipak, postoje realne šanse da njihova ljubav i brak opstanu.

Strelac i Škorpija

Njihovo početno međusobno poštovanje i fizička privlačnost jedno prema drugom ne mogu trajati. Oni su vrlo različita stvorenja: prvo je slobodno, naglo i plitko, dok je drugo posesivno, proračunato i duboko. Štaviše, Škorpija je ozbiljnija od njih dvoje, i želeće da zna sve što se može znati o drugom – što uvek uspe da sazna; Strelac je manje analitičan, a genijalnost prvog postaje bezgranična maštovitost kod Strelca.

Strelac i Strelac

Neprijatan odnos (ako je uopšte bio), omogućen posebno ako su njih dvoje iz istog društvenog okruženja i sa prilično sličnim kulturnim poreklom. Mrze duge svađe i ako uspeju da prevaziđu povremene nesporazume, imaju nadu u srećan život.

Strelac i Jarac

U principu, ovaj spoj se ne preporučuje, jer je izvor kontradiktornosti, optimizma – pesimizma, neznanja – zabrinutosti, plitkosti – dubine, mobilnosti – stabilnosti itd. Profesionalno su ipak odličan par – ako nekako uspeju da prošire međusobno profesionalno poštovanje i prenesu ga u domaće okruženje, njihov spoj će ipak uspeti.

Strelac i Vodolija

Dele dinamiku i ukus za zabavu i druženje, želju za promenom i putovanja. Njihovo razumevanje je spontano i odlična su dopuna jedni drugima, u nastojanju da se samousavrše. Velike šanse za srećnu, trajnu zajednicu.

Strelac i Ribe

Ribe su melanholične, restriktivne i zavise od veselog, razigranog, slobodnog Strelca. U teoriji, ovo bi bila interesantna veza, čak i ako će propasti. U praksi bi to moglo postati dramatično i iscrpljujuće.

Jarac Slaganje

Slaganje horoskopskih znakova sa Jarcem. Kako se horoskopski znak Jarac slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Jarac i Ovan

Oni se mogu slagati profesionalno i seksualno, ali ne mogu da se povežu emocionalno. Prvi je suviše spor, pedantan i proračunat za impulsivnog Ovna.

Jarac i Bik

Velike šanse za dobar spoj – i vredni su i metodični. Veza sa Bikom može doneti potrebno ispunjenje u profesionalnom, emocionalnom i seksualnom životu Jarca.

Jarac i Blizanci

Definitivno ne. Nestabilnost, površnost i duhovna nepostojanost Blizanaca do te mere će zbuniti Jarca da se neće ni setiti kako da se ponašaju zbunjeni. Oni su fundamentalno različiti; izgledaju kao da su na potpuno različitim planetama.

Jarac i Rak

Ponekad počinju sporije od drugih znakova, ali njihova zajednica će vremenom postati jača. Rakovo upozorenje i razumno ponašanje u domaćem okruženju ublažiće Jarčevu strogu, strogu prirodu. Obojica znaju šta znači naporno raditi, rade to sa ubeđenjem, za svoje zajedničke ideale.

Jarac i Lav

Ovo su obično loše vesti. Lav je poražen zbog Jarčeve trezvenosti i povučenosti, što ne može da parira Lavovoj želji da blista i da mu se dive. Obojica, na svoj način, žele da preuzmu kontrolu. Potrebno je mnogo kompromisa i takta da bi se očuvala trajna veza – dve stvari u kojima nijedna od njih ne ističe.

Jarac i Devica

One se dopunjuju: prvi je tačan, drugi perfekcionista. Brak je idealan, njihova veza je zdrava, a Devica uliva poverenje, a njena strogost desetostruko povećava snagu Jarca. Zauzvrat, Device će se osećati zaštićeno od važnih životnih briga.

Jarac i Vaga

Malo je verovatno da će ostati zajedno. Iako postoji početna privlačnost, Vagi će brzo dosaditi kruti Jarac i počinje da se pita gde su nestala sva njena mala uzaludna zadovoljstva, gde su sve zabave i luksuzi kojima se okružila. Ili obrnuto.

Jarac i Škorpija

Možda su na putu do velikih stvari, ako se njihove snažne ličnosti ne sukobe za prevlast u vezi. Oni mogu pomoći jedno drugom da odrastu i razvijaju se kao osobe i kao par. Stidljivost i sumnjičavost će uzrokovati spor početak i biće potrebno neko vreme da se otvore jedno drugom, ali kada se veza uspostavi, imaće jaku i stabilnu zajednicu.

Jarac i Strelac

Ovo je lutrija sa malim promenama dobitka. Strelac je previše ekstrovertan i optimističan za prećutnog i pesimističkog Jarca. Iako oboje cene slobodu, oni je vide drugačije i čine jedno drugom neprijatno. Strelac može postati savitljiviji zbog Jarca, ali pitanje je da li se isplati.

Jarac i Jarac

Ovo je najbolji spoj koji mogu da naprave. Odlično se razumeju, a komuniciraju slobodno i spontano. Oni su veoma slični i uspešno će ujediniti svoju emocionalnu i profesionalnu energiju, dostižući nivo zajedništva na kome će mnogi pozavideti.

Jarac i Vodolija

Bliska veza se ne preporučuje. Nepredvidljiva i budna, Vodolija će zbuniti proračunatog, sporog Jarca, a ovaj će se, zauzvrat, smatrati previše ograničenim u realizmu.

Jarac i Ribe

Biće sasvim u redu – Ribe se dive Jarčevom pragmatičnom smislu i stabilnosti. Jarčevi smatraju da su Ribe prikladne njihovom načinu života i cene njihovu osetljivost i oprez.

Vodolija Slaganje

Kako se horoskopski znak Vodolija slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni? Slaganje horoskopskih znakova sa Vodolijom

Vodolija i Ovan

Mogu se dobro slagati, pod uslovom da snažan i impulsivan Ovan ne ometa Vodolijin osećaj slobode. Oboje su veoma maštoviti i imaju odličnu seksualnu hemiju. Ipak, postoji rizik – Vodolija će uvek brinuti o nečemu ili drugom, a Ovan može postati nestabilan i nemiran – što može dovesti do ozbiljnijih problema.

Vodolija i Bik

Oni su u sukobu. Prvi je aktivan, nepredvidiv i sa previše interesovanja van para za ukus Bika; ovaj drugi je draži domu, stabilniji i sporiji. Bik je previše senzualan za Vodoliju. Dok Vodolija vidi svog supružnika kao prijatelja, Bik svog partnera gleda kao partnera za život.

Vodolija i Blizanci

Oni idu veoma dobro zajedno; nijedno od njih nije posesivno ili zagušljivo, niti pridaje seksu previše zasluga u vezi. Blizanci vole nepredvidljivost drugog i oboje vole promene.

Vodolija i Rak

Prvi je previše društven za Raka koji je više orijentisan na porodicu i rezervisan. Vodolija je takođe veoma poletna, što bi Rak smatrao gubitkom energije. Rak je veoma osetljiv, što dolazi u sukob sa Vodolijinim hladnim rasuđivanjem. Brak – ako ga bude – biće neravan put.

Vodolija i Lav

Ovo je odnos previše kontradiktoran da bi bio siguran neuspeh ili sigurna pobeda. S jedne strane, Lav će voleti Vodolijinu nepredvidljivost. Takođe će poštovati jedni druge kvalitete. Ipak, u nekom trenutku mogu nastati sukobi uzrokovani Lavovom potrebom da preuzme vođstvo i željom drugog za slobodom.

Vodolija i Devica

Devica je previše uredna, precizna i sistematična za Vodoliju. Možda ima šanse ako dolaze iz istih kulturnih ili profesionalnih krugova. Možda postoji neka početna privlačnost između njih (bez ikakvog seksualnog sadržaja), ali će vremenom veza postati dosadna ili veoma napeta.

Vodolija i Vaga

Idealna veza i brak. Oboje vole druženje, luksuz, umetnost, zabave itd. Idealno se upotpunjuju, duhovno i fizički. Ponekad će, međutim, Vodolija morati da bude sama neko vreme, što će Vaga morati da razume. Obojica su intelektualci i centri pažnje u svojoj pratnji. Mnogi slavni parovi su Vodolija i Vaga.

Vodolija i Škorpija

Škorpija je previše strastvena i posesivna za hladnu i buntovnu Vodoliju. Postoji samo fizička privlačnost, duhovno se neće lako slagati – iako će se u nekim slučajevima na kraju naviknuti jedno na drugo. Brak je vrlo verovatno sklon sukobima.

Vodolija i Strelac

Oni su savršena zajednica – odmah vide osobenosti jedni drugih. Oboje vole promene, bilo da su emocionalne ili prostorne (putovanja). Oni su veoma fizički privučeni jedno drugom. Imaće dugu i srećnu vezu.

Vodolija i Jarac

Ovaj drugi je suviše spor, previše voli dom za nepredvidivu i sve samo ne-domaćinsku Vodoliju. Previše različiti likovi. Ništa dobro neće izaći iz ove veze.

Vodolija i Vodolija

Savršeno divan spoj. Oni su stvoreni jedno za drugo i živeće zajedno u savršenoj harmoniji. Superlativna veza kako god da pogledate.

Vodolija i Ribe

Oboje su saosećajni i dobrotvorni, što može biti dobra osnova. Ipak, Vodolija je duboko uznemirujuća za Ribe. Da li će veza propasti ili će postati sve veći uspeh zavisi od njih. Potrebno je samo malo finog podešavanja.

Ribe Slaganje

Kako se horoskopski znak Ribe slaže sa drugim znakovima? Koliko ste kompatibilni?

Ribe i Ovan

Ovo drugo je previše agresivno, brutalno i dinamično za osetljive, sofisticirane Ribe. Ovan svira prvu violinu u ovom paru. Seksualna hemija je prihvatljiva. Ako bi Ovan bio taktičniji sa partnerom Ribom, veza bi mogla opstati.

Ribe i Bik

Veoma dobar odnos, odgovaraju fizički i duhovno. Prvi je veoma kreativan i romantičan, dok je drugi pun ljubavi i zaštitnički.

Ribe i Blizanci

Ne poklapaju se dobro, iako se fizički jako privlače. Blizanci su previše površni i nestabilni za osetljive Ribe. Ovo neće otići nikuda.

Ribe i Rak

Ova dva vodena znaka će biti dobra jedno za drugo. Imaju istu ideju o tome kako treba da izgleda dom, o prijateljima i materijalnim stvarima. Lagani nesporazumi „u kuhinji“. Dobar seksualni život. Rak je taj koji preuzima odgovornost u vezi.

Ribe i Lav

Oni jednostavno ne mogu da se slažu. Lavovi su previše dinamični i impulsivni, dok su Ribe preosetljive i introvertne. Lav je previše glamurozan da bi primetio diskretan šarm drugog. Iako bi zavisnost Ribe od partnera Lava mogla da učini ovog drugog ponosnim, Lav će jedva moći da podnese Ribove napade depresije i reke suza. Ne preporučuje se.

Ribe i Devica

Nesiguran odnos. Ako oboje naprave kompromis tu i tamo, veza bi mogla imati šanse. Ne može se prevideti realnost da su Device previše stroge i kritične za Ribe, dok je ove druge previše senzualne za partnera Devicu. Obično takvo nerazumevanje dovodi do nepremostivih prepreka.

Ribe i Vaga

Iako su oboje ljubitelji luksuza i mrze naporan rad, veza se ne preporučuje. Uprkos početnoj privlačnosti, Vaga je previše druželjubiva za domaćinske i ekskluzivne Ribe, a Ribe neće preuzeti vođstvo samo da bi se Vaga osećala udobno. Nezadovoljavajući seksualni život.

Ribe i Škorpija

Ljubav na prvi pogled. Nažalost, to neće dugo trajati. Iako će ovaj drugi prirodno preuzeti odgovornost u paru – što prvom sasvim odgovara – i uprkos činjenici da su posesivni, zašećerena osećanja i ekskluzivnost Riba ne pristaju baš Škorpiji. Seks, međutim, može biti izuzetan. Sve u svemu, veza se neće pretvoriti u dugoročnu obavezu.

Ribe i Strelac

Seks može biti odličan, ali u duhovnom smislu Ribe su previše posesivne i konstantne za avanturističkog Strelca – ova suštinska nekompatibilnost neće dovesti ni do čega dobrog.

Ribe – Jarac

Obično odličan odnos. Ribe nude Jarčevima onu notu romantike koja je potrebna da osvetli pomalo mračnu fasadu ovih potonjih; Ribe će takođe pustiti Jarca da prirodno uđe u vodeću ulogu u paru. Jarčevi nude Ribama potrebnu zaštitu i uče ih da budu praktičniji. Ovo će biti srećna zajednica.

Ribe i Vodolija

Ovo bi moglo da funkcioniše veoma dobro ako se razumeju i koncesivne Ribe mogu da tolerišu društvenu, ekscentričnu Vodoliju. Sve zavisi od njih da stvari funkcionišu. Ako uspeju da prevaziđu povremenu napetost, nadamo se da će imati čvrst i skladan odnos.

Ribe i Ribe

Fizička utakmica. Iako se savršeno razumeju, previše su slični i odvojeni od stvarnosti da ne bi gazili jedni druge oko „teritorije“. Oni će imati sukobe praktične prirode – oblast u kojoj ni jedan ni drugi nisu dobri. Brak se obično ne preporučuje.

Slični Članci