Sanjati Seks Značenje

Seksualni snovi se odnose na spajanje suprotnih aspekata vas samih. Morate da ugradite određene kvalitete u svoj karakter. Konkretan seksualni čin je paralelan sa aspektima vas koje želite da izrazite. Neposrednije, seksualni snovi se odnose na seks i vašu želju za fizičkom vezom.

Sanjati Seks

Sanjati o seksu se odnosi na integraciju i stapanje suprotnih aspekata vas samih. Predstavlja psihološki završetak. Morate biti prijemčiviji i uključiti aspekte svog seksualnog partnera iz snova u svoj karakter.

Razmotrite prirodu vođenja ljubavi. Da li je bilo strastveno? Da li je bilo sporo? Da li je bilo divlje? Seksualni čin je paralelan sa aspektima vas koje želite da izrazite.

Direktnije tumačenje sna može biti način na koji vam vaš libido kaže da je prošlo predugo otkako ste imali seks. To može ukazivati na potisnute seksualne želje i vaše potrebe za fizičkom i emocionalnom ljubavlju.

Sanjati Seks u Javnosti

Ako tražite mesto za seks, onda san može biti analogan vašoj potrazi za intimnošću i bliskošću. Želite da obnovite neku vezu. Ako sanjate da imate seks na javnom mestu, onda san implicira da drugi govore o vašoj privatnoj vezi.

Sanjati da vodite ljubav u javnosti ili na različitim mestima odnosi se na neki otvoreni seksualni problem ili potrebu. Vaš san vam možda govori da morate da se izrazite otvorenije. Alternativno, predstavlja vaše percepcije o sopstvenoj seksualnosti u kontekstu političkih i društvenih normi. Možda preispitujete svoja osećanja o seksu, braku, ljubavi i rodnim ulogama.

Sanjati Seks sa Nekim ko Nije Vaš Muž

Sanjati o seksu sa nekim drugim a ne sa supružnikom ili nekom drugom značajnom osobom ukazuje na nezadovoljstvo fizičkom stranom vaše veze. S druge strane, to može biti bezopasna fantazija. U takvim situacijama možete otkriti da ste manje seksualno inhibirani (nesposoban da deluje opušteno i prirodno zbog samosvesti ili mentalne sputanosti). Možda treba da unesete isti osećaj avanture u svoju postojeću vezu.

Sanjati Seks sa Bivšim

Sanjati da imate seks sa bivšim ili nekim ko nije vaš trenutni partner znači da ste rezervisani prema ulasku u novu vezu ili situaciju. Možda se osećate nervozno zbog izlaganja sebe i osećate oživljavanje onih starih emocija i osećanja koje ste osećali kada ste vi i vaš bivši bili zajedno.

Ako se približavate datumu venčanja, onda nije neuobičajeno da doživite posebno erotične avanture sa partnerima koji nisu vaš supružnik. Ovo može biti zbog intenziteta seksualne strasti sa vašim verenikom. Takođe se odnosi na nove uloge koje ćete preuzeti i neizvesnost koju to može doneti.

Sanjati Seks sa Strancem

Sanjati da imate seks sa strancem predstavlja neizvesnost o tome šta je pred vama. Alternativno, san vam omogućava da slobodno eksperimentišete bez ikakvih prekida, emocionalnog prtljaga ili unapred stvorenih ideja povezanih sa osobom koju poznajete. U takvom scenariju, vi ste u mogućnosti da se oslobodite i izrazite svoje želje, strasti i emocije.

Sanjati Seks sa Više Partnera

Konkretno, ako sanjate da imate seks sa više partnera u isto vreme, to znači da se osećate odvojeno u svom ličnom odnosu. Osećate da je seks samo čin lišen ikakvih emocija ili strasti. Možda je vaš seksualni život postao previše automatizovan.

Sanjati Seks sa Prijateljem

Sanjati da imate seks sa prijateljem odnosi se na bliskost koju delite sa svojim prijateljem. Pošto vas dvoje toliko delite jedno s drugim i znate toliko jedno o drugom, um koji sanja ovu bliskost može prikazati kao seks. Alternativno, takav san ukazuje na nivo privlačnosti između vas i vašeg prijatelja, ali se previše plašite da biste to uradili. Tako se vaše želje manifestuju u snu.

Sanjati Seks sa Istim Polom

Ako ste heteroseksualac i sanjate da imate seks sa nekim istog pola, onda to predstavlja izraz veće ljubavi prema sebi i prihvatanja. Morate biti bolje u kontaktu sa svojom ženskom ili muškom stranom. San ne podrazumeva nužno homoseksualnu želju.

Sanjati Seks sa Slavnom Ličnosti

Sanjati da imate seks sa slavnom ličnošću ukazuje na vašu želju da budete uspešni. Težiš priznanju. Razmislite sa kojim filmovima povezujete ovu slavnu ličnost da biste saznali gde i u čemu želite da postignete uspeh.

Sanjati Druge u Seksualnom Činu

Videti druge kako se seksaju u snu odnosi se na vaše sopstvene želje da budete avanturističkiji u svom seksualnom životu.

Sanjati Roditelje u Seksualnom Činu

Videti svoje roditelje kako se seksaju u snu ukazuje na to da vidite slične aspekte između njihove i vaše trenutne veze. Većina se naježi na pomisao da vaši roditelji imaju seks, tako da ova slika iz snova zaista pokušava da privuče vašu pažnju. Razmotrite zajednički stvarni životni odnos vaših roditelja i šta možete naučiti iz njega.

Sanjati da ste suprotni pol sugeriše da morate da ugradite određene kvalitete suprotnog pola. Zapitajte se kako se osećate kao muškarac ili žena? Na koje načine možete da ugradite ta osećanja u svoj budan život.

Sanjati Preljubu

Sanjati da činite preljubu označava vaše seksualne nagone i želje koje žude da budu izražene. Alternativno, to ukazuje na samoizdaju iz vaše podsvesti. Možda ćete se naći upleteni u situaciju koja nije u vašem najboljem interesu, možda čak i protivzakonita.

Sanjati da vas vaš partner, supružnik ili značajna osoba vara naglašava vašu nesigurnost i strah da ćete biti napušteni. Osećate da vas uzimaju zdravo za gotovo. Možda ćete osetiti nedostatak pažnje u vezi ili da su on ili ona manje ljubazni. Alternativno, možete osećati da ne ispunjavate očekivanja drugih.

Sanjati Sidu

Sanjati da imate SIDU ukazuje na napad na vaš psihički integritet. Niste u stanju da odbranite svoj stav u nekoj stvari.

Sanjati da vaš partner ima SIDU sugeriše da bi veza mogla biti destruktivna.

Sanjati Analni Seks

Sanjati o analnom seksu predstavlja potčinjavanje. Možda se plašite da popustite svojim željama i željama drugih.

Sanjati Biseksualca

Ako niste biseksualac ​​i sanjate da jeste, to može ukazivati na seksualnu represiju. Možda pokušavate da nadoknadite nedostatak seksualnog izražavanja. Alternativno, može predstavljati opštu seksualnu konfuziju.

Sanjati Grudi

Videti grudi u snu simbolizuje primarnu ishranu i vašu potrebu da budete negovani. Predstavlja majčinstvo, negu i zavisnost od dece. Alternativno, grudi predstavljaju seksualno uzbuđenje i sirovu energiju.

Videti gole grudi takođe može značiti osećaj izloženosti i narušavanja privatnosti. Konkretno, za ženu, san može ukazivati na zabrinutost oko toga da postane žena/majka.

Sanjati Javnu Kuću

Sanjati da ste u javnoj kući ukazuje na nezadovoljstvo i uskraćenost u vašem emocionalnom ili seksualnom odnosu. Vaši fizički nagoni zahtevaju pažnju.

Sanjati Kastraciju

Sanjati o kastraciji označava vaše ogromne strahove da ste izgubili muškost ili osećanje seksualnog pritiska. Alternativno, to predstavlja nedostatak kreativnosti.

Sanjati Celibat

Sanjati da ste u celibatu predstavlja vaše strahove od intimnosti. Možda pokušavate da blokirate svoju seksualnu energiju.

Sanjati Pojas Čednosti

Videti ili nositi pojas čednosti u snu označava vaše stavove i osećanja prema seksu. Alternativno, san može biti metafora koja ukazuje na to da ste previše zaštitnički nastrojeni. Možda je vaš način razmišljanja zastareo.

Sanjati Kondom

Videti umotan kondom u snu predstavlja vaše jednostrano gledište. Ne dozvoljavate drugima da iznesu svoje mišljenje. Takođe simbolizuje seksualne mogućnosti.

Videti neumotani kondom u snu ukazuje na seksualnu frustraciju. Pored toga, to takođe može ukazivati na to da ste zabrinuti zbog trudnoće ili polno prenosivih bolesti.

Sanjati da vi ili vaš partner nosite kondom sugeriše da se osećate emocionalno zaštićeno.

Sanjati Kontracepciju

Videti ili koristiti kontracepciju u snu sugeriše da odbijate da dozvolite da vaša kreativnost izađe ispod površine. Sputavate neki aspekt sebe. Alternativno, to označava vašu zabrinutost zbog trudnoće ili polno prenosivih bolesti.

Sanjati Ejakulaciju

Sanjati da ejakulirate predstavlja vašu potrebu za oslobađanjem. Ne možete više da se obuzdate, ni emocionalno ni seksualno. Alternativno, to označava gubitak kontrole i moći.

Sanjati Erekciju

Sanjati da imate erekciju simbolizuje vašu kreativnu moć i energiju. Želite da preduzmete akciju. Alternativno, ako ste muškarac i sanjate erekciju, onda to ukazuje na strah od impotencije ili seksualne disfunkcije.

Sanjati Erotiku

Sanjati erotiku predstavlja vaše seksualne želje i seksualni apetit. San može biti i rezultat gledanja pornografije, erotskih filmova ili čitanja erotskih romana.

Snovi o erotici su uobičajeni snovi ako vam se približava dan venčanja. Ovo može biti zbog intenziteta vaše seksualne strasti prema vereniku. Takođe se odnosi na nove uloge koje ćete preuzeti i neizvesnost koju to može doneti. Ako se oporavljate od povrede, operacije, tuge ili bolesti, možda ćete doživeti i erotske snove. San može poslužiti kao dramatičan podsetnik na vašu vitalnost i živost.

Sanjati Fetiš

Sanjati da imate fetiš ukazuje na nedostatak zrelosti ili sposobnosti. Takođe može biti simbol straha.

Sanjati Predigru

Sanjati o predigri ukazuje na vaše neispunjene želje.

Sanjati Hermafrodita

Videti ili sanjati da ste hermafrodit predstavlja spoj suprotnosti i ravnoteže.

Sanjati Herpes

Sanjati da vi ili neko imate herpes, odnosi se na vašu seksualnu anksioznost i brige. Možda ste praktikovali nebezbedni seks i izražavate žaljenje.

Sanjati Homoseksualca

Sanjati da ste homoseksualac ​​(ali niste u svom budnom životu) predstavlja sjedinjenje sa aspektima vas samih. To je simbol samoljublja, samoprihvatanja i saosećanja. Ako vam homoseksualnost u snu nije prijatna, onda to ukazuje na neke strahove ili uznemirenost u vezi sa vašom muškošću (ako ste muškarac) i ženstvenosti (ako ste žensko). Možda doživljavate izvesnu nesigurnost u odnosima sa suprotnim polom.

Sanjati da je momak koji vam se sviđa u stvarnom životu gej predstavlja vašu zabrinutost i strah da mu se nećete dopasti. Da je gej, onda bi bilo lakše odbaciti svoja osećanja prema njemu. I lakše bi ti bilo da kažeš da sa njim nemaš šanse.

S druge strane, uobičajeno je da budući očevi sanjaju o homoseksualnim susretima.

Ako ste homoseksualac ​​u svom budnom životu, onda je san jednostavno odraz samog sebe.

Sanjati Impotenciju

Sanjati da ste impotentni označava strah od gubitka moći. Možda se plašite da se nećete meriti sa određenom osobom ili zadatkom u svom životu. Direktnije tumačenje sugeriše da možda imate problema sa seksom u svom budnom životu.

Sanjati Incest

Ako se ovaj san odnosi na iskustva iz stvarnog života sa incestom, onda morate da tražite profesionalni savet ili savetovanje.

Sanjati o incestuoznim praksama označava erotske želje. Takođe može predstavljati zajednicu između ženskog i muškog aspekta vas samih. Nalazite se u fazi svog života u kojoj niste sasvim dete i niste sasvim odrasli, pa stoga ovaj san može biti simbol spajanja deteta i odrasle osobe u vama samima.

Sanjati Neverstvo

Sanjati o neverstvu (bilo od vas ili nekog drugog) predstavlja probleme napuštanja i zanemarivanja u vezi. Ili se osećate emocionalno ograničeno i potreban vam je izlaz za svoja osećanja. Alternativno, san o neverstvu ukazuje na to da se osećate nezadovoljno svojom trenutnom vezom. Gajite krivicu zbog seksualnog odnosa ili tražite egzotičniji seksualni život.

Sanjati Mazohizam

Sanjati o mazohizmu sugeriše vašu potrebu da doživite i osetite stvari na ekstremnom nivou. Alternativno, san ukazuje na to da se žrtvujete. Osećate da morate da patite zbog svojih prošlih grešaka.

Sanjati Masturbaciju

Sanjati da masturbirate predstavlja vaše nepriznate i neizražene seksualne potrebe/želje. To takođe može ukazivati na to da morate da se brinete o sebi na senzualan ili emocionalan način koji nije nužno seksualan. Ili ćete možda morati da uložite malo više truda u vezu.

Videti druge kako masturbiraju u vašim snovima označava vašu anksioznost i zabrinutost zbog vaših inhibicija prepreka. To takođe može biti odraz da nešto u vašem budnom životu nije onoliko zadovoljavajuće koliko bi moglo biti. Imajte na umu da ovaj san ne mora nužno predstavljati seksualne inhibicije ili zadovoljstvo, ali može biti analogan nekoj situaciji ili vezi.

Sanjati Oralni Seks

Sanjati da dajete ili primate oralni seks označava vašu spremnost da pružite ili primite zadovoljstvo/radost. To je simbol vaše kreativne energije i potvrđuje da ste u pravom smeru u životu. San može biti i igra reči o „pričanju o seksu“. Možda morate da komunicirate sa svojim bračnim partnerom o svojim seksualnim potrebama i željama. Ili ispunjavate svoje seksualne želje.

Sanjati da obavljate oralni seks na sebi predstavlja vašu potrebu za samozadovoljstvom.

Sanjati Orgazam

Sanjati da doživite orgazam predstavlja uzbudljiv kraj nečega. Šta ste upravo završili u svom životu? Alternativno, san znači da ne dobijate dovoljno seksa. Morate osloboditi neke od svojih seksualnih tenzija.

Sanjati da ne postižete orgazam znači neku frustraciju u vašem životu. Nešto vas ostavlja neispunjenim i nezadovoljnim. Imajte na umu da frustracija ne mora nužno biti seksualno povezana.

Sanjati Orgije

Videti orgiju u snu označava potisnute želje vaše sopstvene seksualnosti i strasti. Možda ste previše konzervativni u svom seksualnom životu i morate da eksperimentišete. To takođe može značiti da postoji neka vrsta zabune u tome kako i gde distribuirate svoju energiju.

Sanjati Penis

Videti penis u snu označava seksualnu energiju, moć, agresiju i plodnost, posebno ako je penis u erekciji. Ako je penis mlohav, to ukazuje na seksualnu frustraciju.

Sanjati da neko kaže da vam je video penis znači da se bavite nekom seksualnom stvari na zaobilazan ili indirektan način.

Da muškarac vidi izuzetno veliki penis ukazuje na sumnje i zabrinutost u vezi sa seksualnim performansama, nagonom i libidom.

Da žena sanja o penisu simbolizuje otvorenu seksualnost i sirove seksualne želje.

Sanjati Perverznjaka

Videti perverznjaka u snu sugeriše da imate problema sa bliskošću u nekoj vezi. Pokušavate da držite distancu i izbegnete povredu.

Sanjati Prostitutku

Sanjati da ste prostitutka ukazuje na vašu želju za većom seksualnom slobodom/izražavanjem i seksualnom moći. Želite da budete manje inhibirani i da možda istražite druge oblasti seksualnosti. Vaš princip budnosti je previše krut.

Sa negativne strane, možda gajite osećanje krivice i negativan stav prema odnosima. Imate poteškoća sa integracijom ljubavi i seksualnosti. Alternativno, san može biti metafora koja sugeriše da se „prostituišete“ u nekoj situaciji emocionalno ili moralno. Prodajete li se na neki način?

Sanjati da ste sa prostitutkom sugeriše da se osećate seksualno lišeno/potrebno. Alternativno, možda mislite da su ovakvi seksualni odnosi jednostavniji i iskreniji.

Sanjati Stidne Dlake

Videti stidne dlake u snu sugeriše da stidljivo iznosite svoja seksualna osećanja do znanja.

Sanjati Silovanje

Sanjati da ste silovani sugeriše sadistički izraz seksualne želje. Možda izražavate nesvesnu želju da budete nasilni, osvojeni ili primorani na zabranjenu teritoriju. Neke žene imaju želju da budu seksualno nadjačane, ali ne i povređene. Takođe ukazuje na osećanja osvete prema suprotnom polu.

Alternativno, to sugeriše da se na neki način osećate povređeno. Nešto ili neko ugrožava vaše samopoštovanje i emocionalno blagostanje. Osećate da vam se neko ili nešto nameće. Snovi o silovanju su takođe uobičajeni za one koji su stvarno bili silovani u svom budnom životu.

Videti silovanje u snu označava seksualnu disfunkciju ili nesigurnost.

Sanjati Sadizam

Sanjati o sadizmu ukazuje na potisnuti bes, često iz detinjstva. Možda pokušavate da kaznite sebe za svoja nedela ili prethodne postupke.

Sanjati Sex Igračku

Videti ili koristiti seks igračku u snu sugeriše da se osećate nezadovoljno u nekoj oblasti svog života, što se može, ali ne mora odnositi na seks. Postoji praznina u vašem životu. Alternativno, san može biti igra reči i da ne shvatate seks ozbiljno. Možda imate nezreo stav prema seksu. Direktnije, san ukazuje na vaše želje za zadovoljnijim i/ili uzbudljivijim seksualnim životom.

Sanjati Spermu

Videti spermu u snu simbolizuje muškost i/ili plodnost. Takođe ukazuje na potencijal za rast i razvoj.

Sanjati Transseksualca

Sanjati da ste transseksualac ​​simbolizuje vašu anksioznost ili ambivalentnost u pogledu muških/ženskih uloga ili pasivnog/agresivnog ponašanja. Možda nerado rešavate ove probleme. Ako razmišljate ili čekate transseksualnu operaciju, onda san može predstavljati vašu anksioznost i strahove u vezi sa operacijom, oporavkom i životom nakon operacije.

Videti transseksualca u snu ukazuje na to da su ženski i muški aspekti vašeg Ja oštećeni. Možda niste voljni da se suočite sa svojom senkom.

Sanjati Testise

Videti testise u snu simbolizuje sirovu energiju, moć, plodnost ili seksualni nagon. San se može odnositi na anksioznost zbog vaše seksualne sposobnosti. Alternativno, to ukazuje da će vam trebati mnogo živaca da biste postigli neki zadatak.

Sanjati Trojku

Sanjati da ste uključeni u trojku ukazuje na to da nedostaje komponenta u vašem seksualnom životu. Obratite pažnju na pol učesnika trojke. Ako je uglavnom žensko, onda san implicira da se komponenta koja nedostaje može odnositi na neki emocionalni aspekt seksa. Ako je uglavnom muško, onda san implicira da nedostaje neki fizički aspekt seksa. Imajte na umu da san ne znači nužno da želite trojku u svom budnom životu.

Sanjati Skidanje

Sanjati da se svlačite sugeriše da morate da otkrijete svoja prava osećanja i da budete otvoreni prema njima. Alternativno, to ukazuje na vašu vezu sa vašom seksualnošću.

Videti nekoga kako se svlači znači da morate biti svesni osećanja drugih ljudi. Ako svlačite nekog drugog, to sugeriše da pokušavate da bolje razumete tu osobu.

Sanjati Vaginu

Videti svoju vaginu u snu ukazuje na probleme sa vašom ženstvenošću i vašim seksualnim potrebama/nagonima.

Sanjati Vazektomiju

Ako ste muškarac i sanjate da imate vazektomiju, to znači da izražavate neko nezadovoljstvo svojim seksualnim životom. Alternativno, to sugeriše neke sumnje u sebe ili probleme sa imidžom o sebi.

Sanjati Polnu Bolest

Sanjati da imate polnu bolest ukazuje na neku vrstu kontaminacije, bilo fizičke ili emocionalne. Možda se osećate ranjivo u vezi. Alternativno, to označava strah od seksa ili neravnotežu seksualne energije.

Sanjati Devicu

Sanjati da ste devica simbolizuje čistoću i potencijal. Imajte na umu da san ne mora nužno značiti stvarnu fizičku nevinost, ali može predstavljati i emocionalnu nevinost. Konkretno, ako niste devica, ali sanjate da ste to, onda to označava prošlost ili kajanje. Morate prestati da razmišljate o prošlosti i da gledate u budućnost.

Sanjati da je neko devica ukazuje na integritet i poštenje. Možda imate ideal koji želite da postignete.

Sanjati o Razameni Žena

Sanjati o razmeni žena sugeriše da ste u nevolji i da želite da dodate malo začina svom seksualnom životu. Želite da budete seksualno avanturistički raspoloženi. Uzmite u obzir par sa kojim se menjate za dodatni značaj.

Slični Članci