Šta Znači Sanjati Sveću?

Videti upaljenu sveću u snu znači da će vam sreća i nada stizati u malim i stalnim količinama. Vi ste u ugodnoj fazi svog života i možda tražite duhovno prosvetljenje. Upaljene sveće su takođe simbol intelekta, prosvetljenja, svesti ili potrage za istinom.

Videti neupaljenu sveću u snu znači da imate osećanja odbacivanja ili razočarenja. Takože ne koristite svoj puni potencijal.

Ako u snu vidite kako se sveća gasi, to znači da se predajete značajnom aspektu sebe. Otpuštate nešto što vam je nekada bilo važno.

Gledati kako sveća dogoreva u snu, označava vaše strahove od starenja i umiranja ili strah od seksualne impotencije.

Videti sveće u snu kako gore jasnim i postojanim plamenom, označava postojanost onih oko vas i dobro utemeljeno bogatstvo.

Ako devojka sanja da oblikuje sveće, to znači da će imati neočekivanu ponudu za brak i prijatnu posetu daljim rođacima. Ako pali sveću u snu, tajno će sresti svog ljubavnika zbog prigovora roditelja.

Da vidite u snu kako sveća brzo gori na promaji ili vetru, neprijatelji šire štetne vesti o vama.

Ugasiti sveću u snu, predstavlja tužne vesti. Prijatelji mogu doživeti bolest ili su u nevolji.

Sanjati sveću može se odnositi na plamen strasti koji osećate prema nekome. Takođe može da simbolizuje vaše unutrašnje svetlo ili unutrašnje svetlo nekoga oko vas.

Zapaljena sveća predstavlja početak nečega u vama: nove strasti, kreativne ideje, itd. Ugašena sveća znači kraj nečega kao što je veza.

Sanjati Vosak Sveće

Videti vosak od sveće u snu ukazuje na to da se u vašem životu dešava previše aktivnosti. Možda ćete morati da usporite i odahnete. Alternativno, može da simbolizuje protok vremena koje je davno prošlo.

Sanjati Sveću Psihološko Značenje

Upaljena sveća može predstavljati prosvetljujuću svetlost intelekta. Slično, može da simbolizuje prosvetljenje ili potragu za istinom putem razmišljanja ili meditacije. Takođe može da sugeriše protok vremena i vaše misli o starenju.

Sanjati Sveću Mistično Značenje

Ako plamen gori postojano, vaši prijatelji će vas podržati, ali ako treperi ili se ugasi, neprijatelji će vam nauditi. U prošlim vremenima je izmišljen čitav sistem proricanja sudbine zasnovan na treperenju plamena sveće.

Slični Članci