Šta Znači Sanjati Bivšeg

Zadovoljni ste životom, možda započinjanjete novu vezu ili pomeranjem trenutne veze u novu fazu, kada se iznenada prošlost preplavi u snu o stvarima vezanim za bivšeg dečka ili muža.

Šta se dešava? Da li još uvek gajiš osećanja prema njemu? Šta to znači?

Šta Znači San Vezan za Bivšeg Dečka?

Osim ako ste nedavno prekinuli vezu, u tom slučaju san sugeriše da se još niste pozabavili prtljagom i nastavili dalje, sanjanje bivšeg dečka je verovatno upozorenje.

Vaša podsvest vas podseća da se određeni obrasci ponavljaju. U većini slučajeva ovi obrasci nisu svi dobri, ili je malo verovatno da bi se prethodna veza završila.

Sanjati o svom bivšem dečku/devojki ili bivšem mužu/ženi, da se vi i vaš bivši ljubite/svađate ili da ste se vi i vaš bivši ponovo zajedno sugeriše da nešto ili neko u vašem trenutnom životu izaziva slična osećanja koja ste doživeli tokom te veze sa bivšim.

San može biti način da vas upozori na slične obrasce ponašanja u vašoj trenutnoj vezi. Ono što ste naučili iz tog prethodnog odnosa možda ćete morati primeniti na sadašnju vezu kako ne biste ponavljali iste greške.

Alternativno, možda razmišljate o pozitivnim iskustvima i dobrim trenutcima koje ste podelili sa prošlom ljubavlju. Snovi o tome da ste opet sa svojim bivšim ili o tome da vaš bivši želi da ponovo bude zajedno sa vama ne moraju nužno biti odraz stvarnosti. Ovaj san može biti izazvan nekom velikom promenom u vašoj trenutnoj vezi i koliko ste daleko otišli ​​od tih prošlih veza.

Sanjati da vam nedostaje bivši dečko ili bivša devojka sugeriše da vam „nedostaje“ neki aspekt te prošle veze. Situacija u vašem trenutnom životu možda vas podseća na vaš odnos sa bivšim. Alternativno, san može značiti da ste nastavili sa svojim životom. Pojam da nedostaješ bivšem može žnačiti da je on „propustio“ svoju priliku ili „propustio“ svoju šansu sa vama.

Videti bivšeg partnera u snu sugeriše da ga upoređujete sa sadašnjim. San vam govori da ne pravite iste greške u vezi koje su prekinule tu vezu.

Sanjati da je vaš bivši umro znači da su vaša osećanja prema bivšem sada potpuno mrtva. San je metafora kako ste se oslobodili prošlosti i spremni ste da krenete dalje i potpuno se posvetite novim vezama.

Metaforički, videti svog bivšeg u snu takođe može značiti aspekte sebe koje ste izbacili ili zanemarili.

Sanjati Bivšeg Dečka

Videti starog bivšeg dečka iz detinjstva u snu se odnosi na slobodniju, manje opterećenu vezu. San služi da vas vrati u vreme kada odgovornosti odraslog doba (ili braka) nisu ometale spontanost romanse. Morate da povratite uzbuđenje, slobodu i vitalnost mladosti koja nedostaje vašoj sadašnjoj vezi.

Ako vas bivši dečko povredi ili ignoriše, onda vam san govori da nastavite sa svojim životom i prestanete da razmišljate o svom bivšem. Ako sanjate da želite nazad svog bivšeg dečka, onda san može odražavati budna osećanja da ga zapravo želite nazad. Alternativno, to znači da vam nedostaje da ste u vezi i da se osećate poželjenom.

Sanjati da vam bivši dečko daje savete o vašoj trenutnoj vezi sugeriše da vam vaša podsvest govori da ne ponavljate iste greške koje ste napravili sa ovim bivšim dečkom.

Sanjati da vas bivši dečko masira sugeriše da morate da se oslobodite neke od te defanzivnosti koju ste isticali kao rezultat prethodne veze. Možda ste postavili zid ili oklop oko sebe. Morate ponovo da naučite da verujete ljudima.

Sanjati da vam bivši dečko daje prsten ili vas prosi znači da se zbog veze s njim osećate celovito i potpuno. San ne mora da znači da želite ponovo da budete zajedno sa njim, već da žudite za vezom u kojoj se osećate potpuno. Alternativno, san može odražavati konačni kraj nečega i početak nove faze. Spremni ste da nastavite dalje u životu. Ako vas on zaprosi, moć je na vašoj strani bilo da kažete da ili ne.

Sanjati da vam bivši dečko daje plišanu životinju sugeriše da tražite umirujuće i negovajuće aspekte veze. Ovo ne znači da želite nazad svog bivšeg dečka. Alternativno, san može predstavljati neku nezrelu vezu koja može opisati odnos koji ste imali sa svojim bivšim.

Sanjati da je vaš bivši dečko primljen u bolnicu znači da se još uvek nosite sa raskidom. Još uvek postoje neka nerešena pitanja. Ako je pušten iz bolnice, to znači da ste potpuno napustili vezu. Nastavili ste dalje. Ako sanjate da je vaš bivši dečko obučen u odelo u bolnici, to sugeriše da ste se pomirili sa tom vezom i da ste završili proces lečenja.

Sanjati da odlazite sa svojim bivšim dečkom ukazuje na to da vaša trenutna ljubavna interesovanja ne odgovaraju vašem bivšem dečku.

Sanjati da vas je kidnapovao bivši dečko sugeriše da vaš bivši još uvek oseća nešto prema vama.

Sanjati Bivšu Devojku

Sanjati da je vaša bivša devojka trudna zavisi da li je beba vaša ili ne. Ako sanjate da je beba vaša, onda to implicira vašu podsvesnu želju da se vratite bivšoj devojci. Ako beba nije vaša, onda to znači da ste u potpunosti prihvatili da je veza završena. Još uvek brinete o njoj iako vas dvoje više niste zajedno.

Videti majku svoje bivše devojke u snu ukazuje na neke nerešene probleme sa bivšom devojkom. Želite da doprete do njene majke kako biste došli do bivše devojke.

Sanjati o bivšoj devojci svog trenutnog dečka odražava vaša sopstvena osećanja nesigurnosti. Pitate se da li se možete da se merite sa  njom. Na neki način osećate da je ona još uvek deo vaše trenutne veze, bilo da je fizička ili psihička.

Sanjati Bivšeg Muža/Ženu

Konkretno, videti svog bivšeg muža/ženu u snu ukazuje na to da se trenutno nalazite u situaciji u kojoj ne želite da budete. To sugeriše da doživljavate sličnu vezu ili situaciju zbog koje se osećate nesrećno i neudoban. Alternativno, sanjati da ste zajedno sa svojim bivšim mužem/ženom implicira da podsvesno ponavljate iste stare obrasce iz te veze u vašoj trenutnoj vezi. Pravite iste greške i reagujete na isti način.

Dakle, šta je to što je pokrenulo vaš um da iskopate prošlost? Najočiglednije mesto za početak je vaša trenutna veza, ako ste u njoj.

Da li imate tendenciju da padnete na uglađenog šarmera, samo da on ne može da zadrži svoje uglađene, šarmantne pantalone u društvu drugih žena? Da li ste skloni sofisticiranim tipovima, onima koji hrane vaš ego i štite vas, samo da bi oni na kraju postali očinske figure, a ne ravnopravni partneri? Da li volite malo grubosti i spremnosti, osim što su prečesto napolju i izazivaju haos sa svojim prijateljima umesto da se podvrgnu vašim pokušajima da ih ukrotite?

Šta god da je, ako sanjate o bivšem, to znači da se obrazac ponašanja ponavlja. San vam govori da budete oprezni. Kakav je bio vaš bivši i da li postoji neko sličan u vašem životu u ovom trenutku? Šta je to što vas je nateralo da padnete na njih – i šta vas je razdvojilo?

Nagoveštaj je da je ovo san o vezi, a najverovatnije ste se tako osećali i ranije. Možda je vreme da se uči iz prošlih grešaka.

Možete naravno ovaj scenario preokrenuti. Snovi se odupiru lakim definicijama jer veliki deo njihovog značenja zavisi od pojedinca. Da li je bivši o kome sanjate onaj koga nikada niste trebali pustiti? Da li je on bio savršen muškarac u pogrešnom trenutku u vašem životu?

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci