Vazdušni Znaci u Horoskopu

vazdusni znaci u horoskopu

Element Vazduh je povezan sa znakovima Blizanci, Vaga i Vodolija. Kroz proces razmišljanja razvijamo ideje. Pod uticajem ovog elementa učimo da komuniciramo. Kroz Vazduh stičemo i delimo znanje.

Vazduh doprinosi inventivnosti, originalnosti i svestranosti ličnosti. Daje taj osećaj slobode i nevezanosti, dopire do mentalnog sopstva. Uživajte u tom osvežavajućem blagom povetarcu, dozvolite mislima da slobodno teku i negujte kreativni trenutak.

Vazduh izražava ljubav prema ljudima, sposobnost da se intelektualizuje, da se cene različitosti ljudi. Prihvatanje različitih perspektiva, bez kojih bi nedostajala vizija i ljudska interakcija.

Misli su stalna sila u našim životima. Vazduh je povezan sa meditacijom, gde je duboko disanje od suštinskog značaja za postizanje tog nivoa mirnoće, energije i opuštanja.

Vazduh se koristi za transport, letenje i plovidbu. Pustite svoje misli da se uzdignu kako biste dosegli vaše intelektualne potrage i ostvarili svoj puni potencijal.

Preterano izražavanje uticaja vazduha može se posmatrati kao život u svetu snova sa nerealnim ciljevima i letovima mašte. Vazduh treba da nastoji da održi praktičnost i razvije doslednost u ophođenju sa stvarnim svetom.

Slabosti Vazdušnih Znakova u Horoskopu: nedostatak emocija, depresija, nedostatak veze sa višim „Ja“, preaktivan um koji blokira unutrašnji mir i harmoniju.

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Blizancima vlada planeta Merkur i simbolizuju ih Blizanci. Vazdušni znak, Blizanci je povezan sa komunikacijom. Imaš dar sa rečima. Vi ste dobri u flertovanju i zadirkivanju i možete biti veoma slatkorečivi.

Zbog vašeg uticaja „blizanaca“, vi ste pametni u prilagođavanju svog stila tako da odgovara zavođenju. Možete biti duhoviti i pametni i lako vas privlače dobri sagovornici.

Volite moć sugestije i korišćenje dvostrukog stava. U stvari, vi ih vešto koristite kada flertujete sa drugima, bilo da se radi o romantičnim interesima ili samo prolaznim maštarijama. Lako se prilagođavate većini situacija i volite da delite energiju ljudi, mesta i iskustava, koje vešto koristite da biste izazvali interesovanje onoga koga želite.

Pošto ste toliko raspoloženi za komunikaciju, možete videti obe strane situacije. Znate da uvek postoje najmanje tri strane u svakom sukobu. Strane svake uključene strane i istina; koje imate talenta za otkrivanje.

Možete biti plodan pisac. Ljubavna pisma, poezija i beleške se lako koriste za zavođenje predmeta vaše naklonosti. Internet sobe za ćaskanje i forumi izazivaju vaše interesovanje. Ko zna, možda ćete čak pronaći svog budućeg partnera na internetu.

Poznato je da imate dobar telefon i uživate u dugim razgovorima koji se vrte oko romantike i seksualnih nagoveštaja. Flert vam je druga priroda i skoro ste besramni kada je u pitanju vežbanje vašeg stila flertovanja. Zbog njihovog ponekad kratkog trajanja pažnje, ljubitelji Blizanaca će verovatnije ostati u blizini ako se osećaju mentalno stimulisanim.

Vaga (23. septembar – 23. oktobar)

Vagom vlada Venera. Vaga je vazdušni znak, povezana sa društvenim odnosima, a njen simbol su vaga. Poznati kao diplomata svojim najbližima, imate neverovatan osećaj objektivnosti i tražite harmoniju i ravnotežu u odnosima i životu.

Najsrećniji kada ste zaljubljeni, možete biti slatki i osetljivi. Volite da pričate o stvarima koje se odnose na ljubav i romansu kao što su romani, filmovi ili pesme. To je vaš način flertovanja sa objektom vaših želja.

Vi ste šarmantan, ljubazan i pažljiv ljubavnik i možete prilagoditi svoj stil da privučete onoga koga želite. U stvari, volite da budete partneri u većini aspekata života i naći ćete načine da u svoje planove uključite one koje volite i kojima se divite, bilo da se radi o poslu, kući ili igri.

Iako vam se čini da vam gomila ljudi ne smeta, više volite da provodite vreme sa svojim ljubavnim interesom sami, a ne u grupnom okruženju. Možda ćete početi na velikoj gala večeri ili žurci, ali ćete potražiti odgovarajuće vreme da pobegnete kako biste vas dvoje mogli da provedete vreme sami zajedno.

Vi ste pažljiv partner i ljubavnik i posvećujete punu pažnju svom partneru. Poklanjanje nepodeljene pažnje je vaš način flertovanja. Imate veliko interesovanje za druge i možete dati uho ili rame za plakanje.

Volite da se udvarate i/ili da vam se udvara predmet vaše naklonosti. Srca i cveće igraju veliku ulogu u romantičnoj areni vašeg života. Vage ne vole da se njima manipuliše, fer plej je apsolutno obavezan.

Vodolija (21. januar – 21. februar)

Vodolijom vlada Uran. Vazdušni znak, Vodolija je veoma društven, a simboliše ga vodonoša.

Pronalazača u srcu, drugi vas mogu videti kao malo „čudnog“ koji često gravitira ka budućnosti i napretku čovečanstva. Smatrate se vizionarom i otvorenim umom koji tražite manje konvencionalne načine postojanja i delovanja od drugih znakova.

Generalno se ne slomite pod pritiskom vršnjaka, više voliš da se razlikuješ od drugih. Veoma ste voljeni i okruženi prijateljima jer znate kako to biti.

Humanitarac, žudite za društvenim reformama i preferirate one koji dele vaša razmišljanja o životu u odnosu na one koji se lako prilagođavaju društvenim pritiscima. Skloni ste da vas više privlači čudno nego onaj koji izgleda i ponaša se kao svi ostali. Ponekad vas smatraju „buntovnikom sa ciljem“ i bićete privučeni partnerom koji deli vašu želju da promenite svet.

Vi ste slobodnog duha kome je potreban sopstveni prostor, ali nemate ništa protiv da taj prostor delite sa predmetom vaše naklonosti, sve dok ne budete gurnuti u ćošak. Uživate da delite svoju viziju budućnosti sa onim koga želite i smatrate to svojim načinom flertovanja.

Ponekad izgledate povučeno ili neemocionalno, što neke može odbiti. Ne brinite, pravoj osobi će biti privlačno i znatiželjno da zna šta se krije ispod te odvojene spoljašnjosti. Čini se čudnim načinom „flerta“, ali može biti privlačan onima koji su radoznali i imaju slično ponašanje. To je igra „intrige“ koja često može nekoga napaliti i naterati ga da sazna više.

Vodolija je kreativan i maštovit ljubavnik i često će zavesti objekat svoje želje na neobične načine (i mesta).

Blizanci, Vaga i Vodolija predstavljaju energiju koja je direktno povezana sa intelektom i komunikacijom. Oni se intelektualno odnose prema drugima i svi su uvek puni ideja. Oni su intelektualci.

Oni su radoznali i veoma kreativni. Potrebna im je intelektualna stimulacija ili će patiti od dosade. Razmišljaju pre nego što osete. Ponekad su emocionalno odvojeni. Ne možete držati vazduh u ruci što može otežati držanje vazdušnog znaka. Oni su pametni i genijalni i dobri u društvenim situacijama. Veoma prilagodljivi, mogu biti život zabave.

Oni posmatraju, postavljaju pitanja, konceptualizuju, kombinuju delove znanja u nove oblike izražavanja, sintetizuju, procenjuju i saopštavaju rezultate. Vole da budu priznati za svoju intelektualnu stručnost.

Vazdušni znaci mogu postati rasuti, napeti, nelogični i nestalni.

Vatreni znaci dobro funkcionišu sa vazdušnim znacima. Vatri je potreban vazduh za stvaranje toplote. Vatre stimulišu i pomažu da se vazdušni znakovi motivišu u nove ideje. Vazdušni znaci se najmanje mešaju sa vodenim znacima.

Slični Članci