2024 Godišnji Horoskop Lav

godisnji horoskop lav 2024

Osobe koje su rođeni u horoskopskom znaku Lav treba da očekuju pozitivne stvari u 2024 godini. Tokom cele godine, Saturn će biti u vašoj sedmoj kući, jačajući vaš brak i pomažući vašem partneru da se podvrgne pozitivnim promenama karaktera koje će ih oblikovati u ljude jake volje.

Štaviše, ne može se poreći da su vaša poslovna nastojanja pokazala stabilan rast, a možda čak i razmišljate o tome da ga povećate. 2024 godina je obećavajuća za duga putovanja, a mogu se pojaviti i prilike za međunarodna putovanja.

Jupiter će početkom godine ući u deveto polje, što će biti od velike pomoći prilikom donošenja odluka. Doći će do porasta vašeg interesovanja za verske i duhovne aktivnosti, a planovi za okupljanje kod kuće su neizbežni.

Nakon toga, 1. maja, Jupiter će se preseliti u deseto polje, pojačavajući odnos između vaše karijere i porodičnog života. U 2024 moraćete pomno da pazite na svoje zdravlje.

Prema predviđanju Lava za 2024. godinu, možda ćete se početkom godine suočiti sa preprekama u svom romantičnom životu. Peta kuća je mesto gde se nalaze Sunce i Mars, tako da može doći do problema u vašem romantičnom životu.

Međutim, Jupiterov spor pristup iz devete kuće vraćaće harmoniju malo po malo, omogućavajući vam da ojačate svoje veze sa drugima.

Na profesionalnom planu, uspeh se čini dostižnim, a pojedinci koji se bave poslovnim poduhvatima trebalo bi da imaju uspešnu 2024 godinu.

Temperamentno jake planete mogu uticati na vaše zdravlje i dovesti do promena u vašem okruženju, što bi moglo ometati vaše navike. Ovo daje objašnjenje za potencijalne smetnje u nekim sferama života.

Sa Suncem u petoj kući, Marsom u sedmoj, Saturnom u osmoj zdravstveni aspekt može biti blago ranjiv početkom godine. Fizičke tegobe mogu se pojaviti iznenada, pa je važno da budete oprezni i da ne budete nepažljivi na bilo koji način.

Pozitivno, vaša porodica će doživeti povoljne planetarne kombinacije koje podstiču harmoniju i dobru volju. Održavanje zdravih odnosa sa sobom, svojim životnim partnerom i poslovnim partnerima trebalo bi da bude vaš glavni prioritet tokom prve polovine godine.

Možete biti sigurni da je pred vama zdrava godina tako što ćete održavati disciplinu i obraćati pažnju na svoje zdravlje.

2024 Ljubavni Horoskop Lav

Prema predviđanju, Lavovi bi u novoj 2024 godini mogli doživeti neke rane poteškoće u svojim romantičnim vezama. Sunce i Mars, dve planete sa energijom, biće u petoj kući. Vaša romantična veza će napredovati uprkos svim preprekama.

Savetuje se da ostanete hladni i da provedete dovoljno vremena da se upoznate kako biste razjasnili svaku zabunu i ojačali svoju vezu tako što ćete razgovarati o svemu.

Venera i Merkur će poboljšati romansu i dublju naklonost između partnera, prema horoskopu Lava. Vaša veza će rasti kao rezultat ovoga. Preporučljivo je da budete oprezni u avgustu i septembru jer bi moglo da dođe do problema sa vašim partnerom i pritiskom porodice spolja koji bi mogli negativno uticati na vašu vezu.

To implicira da ćete posle septembra imati povoljne okolnosti. Kako vaše zajedničko putovanje bude napredovalo, vi i vaš partner ćete doživeti potpuno blaženstvo vaše ljubavne veze i raditi na tome da joj date smisleno ime.

2024 Karijera Horoskop Lav

Saturn će biti tu za vas tokom cele godine, donoseći uspeh u karijeri. Vaš položaj na poslu će biti ojačan, a plodovi vašeg rada će biti impresivni. Početkom godine Merkur i Venera su u vašem desetom polju, što će vam svakako pomoći da uspete u poslu.

Do 1. maja, Jupiter će i dalje biti u vašoj devetoj kući, što može dovesti do promene posla ili premeštaja. Postoji mogućnost da budete premešteni ako budete radili za vladu u prva dva meseca godine.

Štaviše, ako ste u potrazi za novim poslom, prvi kvartal u godini bi mogao ispuniti vašu želju da promenite posao.

Nakon promene posla, Marsova pozicija može vam pružiti dobru priliku za posao. Radno mesto će biti užurbano i dinamično tokom jula meseca.

Možda ćete imati priliku da se preselite u drugu državu ili grad tokom ovog vremena, ili ćete možda morati da putujete zbog posla.

Period od 31. jula do 25. avgusta može predstavljati određene poteškoće, pa je od ključne važnosti da i dalje budete savesni i vredno radite tokom ovog perioda.

S druge strane, trebalo bi da očekujete odlične uslove za rad od oktobra do novembra. Pored toga, postoji šansa da ćete ponovo promeniti posao u poslednjem mesecu u godini.

Dakle, može se zaključiti da posedujete kapacitet da obezbedite dobru ulogu u svom sadašnjem zaposlenju i uspete da napravite nesmetan prelazak na novu poziciju tokom godine.

2024 Finansije Horoskop Lav

Ove godine treba da budete veoma pažljivi kako procenjujete svoje finansijsko stanje. Iako imate mogućnost da generišete prihod, planetarno poravnanje vas ne podržava u potpunosti jer će postojati stalni troškovi.

Postoje dobre šanse za finansijsku dobit tokom perioda april–avgust, što bi moglo rezultirati povoljnim finansijskim ishodima. Ali za sada, morate razumno koristiti svoje resurse da biste stvorili finansijsku stabilnost. Ako to ne uradite, to može dovesti do problema tokom cele godine.

Povećan oprez je neophodan tokom prve polovine godine, posebno kada je u pitanju izbegavanje bilo kakvih investicija od marta do juna jer bi mogle da dovedu do gubitaka i izazova. Ali ako idete oprezno napred, drugi deo godine se čini obećavajućim, jer nudi šanse da izgradite bogatstvo i ojačate svoju finansijsku poziciju.

Moguće je da ćete postati izuzetno puni novca između juna i avgusta. Ovo bogatstvo će vam koristiti i više je orijentisano na nepokretnu imovinu. Za to vreme biće povoljni uslovi za profitabilne transfere bogatstva, što će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Tokom ovog perioda, moći ćete da iskoristite svoje sposobnosti da uložite više novca i kupite imovinu.

2024 Poslovni Horoskop Lav

2024. će biti veoma dobra godina za vašu kompaniju ili privatan posao. Saturn, vladar sedme kuće, ostaće u sedmoj kući tokom cele godine, što će favorizovati dugoročne dobitke.

Iako će vaš biznis rasti sporije, sve što vam Saturn daje doći će vam prirodno i postepeno, garantujući značajne rezultate. U godini će vaša kompanija imati napredak i rast.

Pošto su Mars i Sunce u vašoj šestoj i sedmoj kući, prvi deo godine bi mogao biti nešto slabiji. Vaši profesionalni odnosi mogu se suočiti sa poteškoćama u ovom trenutku. Međutim, vaše poslovanje će napredovati do kraja godine ako budete u mogućnosti da uspešno prevaziđete ove izazove.

Videćete velike promene koje će pomoći vašem poslovanju da raste i značajan napredak koji će se posebno desiti između jula i oktobra.

Oni koji su zaposleni mogu doživeti povoljne promene u karijeri koje dovode do povećanja plata i drugih finansijskih beneficija.

2024 Porodični Horoskop Lav

Početak 2024 godine može izazvati probleme u vašoj porodici i uništiti vaše odnose. S druge strane, užitke i udobnost vašeg porodičnog života poboljšaće Venera i Merkur u vašoj četvrtoj kući.

Vaš dom će biti srećno i mirno mesto za život, a vaša porodica će vas podržavati. Pogodnosti vašeg doma i opšti nivo zadovoljstva će se poboljšati. Biće lepa atmosfera kod kuće.

Jupiter, božanski učitelj, ući će u vaše deseto polje sredinom godine, 1. maja, i pružiti pronicljive informacije o vašoj drugoj i četvrtoj kući. Sreća i spokoj vaše porodice će se povećati kao rezultat toga.

Izgradićete harmonične i pozitivne odnose sa braćom i sestrama u prvoj polovini godine, a pozitivne odnose sa roditeljima u drugoj polovini. Vaša porodica će vas bez greške novčano ispomagati tokom cele godine, što će stvoriti jaku vezu uzmeđu vas.

Veoma je važno da zdravlje bližeg člana porodice stavite na prvo mesto između marta i juna jer se on može razboleti tokom tog vremena.

Biće izvesne stabilnosti između aprila i avgusta, nakon čega ćete videti sporadične znake poboljšanja u pogledu vaše dece. Oni će napredovati i dobro se prilagoditi svojim izabranim putevima. Vest da je neko od njih dobio odgovarajuću ponudu za brak obradovaće vaše ukućane.

2024 Bračni Horoskop Lav

Za one u braku, Saturn će celu godinu provesti u njihovoj sedmoj kući. To implicira da će njihovi životni partneri imati čvrsta uverenja i da će naporno raditi da sprovedu svoje odluke. 2024 doneće izvesnu podršku tazbine, iako može biti obeshrabrujući ako ne održe uvek svoju reč.

Konkretno, horoskop Lava savetuje da oni u braku budu oprezni od februara do juna. Mars će za to vreme proći kroz sedmu i osmu kuću, koje trenutno zauzima Saturn, ovo može izazvati zdravstvene probleme životnog partnera. Sukobi parova takođe mogu postati intenzivniji, a odnosi sa tazbinom takođe mogu postati napeti.

Ljubav će početi da cveta u vašem braku u julu, a vi i vaš partner ćete postepeno osećati obnovljeno osećanje naklonosti jedno prema drugom. Imaćete veoma povoljan period od avgusta do novembra, koji će vam doneti mnogo sreće u bračnom životu.

Ako ste slobodni, vaša porodica će raspravljati i razmotriti stupanje u brak u prvom i drugom kvartalu godine, a postoji mogućnost da će vaš predlog biti prihvaćen.

2024 Zdravlje Horoskop Lav

Tokom prvog dela 2024 godine možete doživeti lošije zdravlja. S obzirom na to da je Sunce u petom polju, Saturn u sedmom polju, ključno je biti oprezan kada je u pitanju zdravlje.

Ove godine bi se mogle pojaviti fizičke bolesti, može doći do naglog pojavljivanja prolaznih zdravstvenih problema koji kratko vreme izazivaju nelagodnost.

Predviđa se da će vaše zdravlje biti relativno slabije u prvoj polovini godine, a tokom ovog perioda mogu se pojaviti problemi povezani sa krvlju. Takođe je preporučljivo da pazite na povremene probleme kao što su glavobolja, groznica i bolovi u stomaku.

Ove godine je preporučljivo da drastično promenite svoj dnevni raspored. Disciplinovan život će vam pomoći da se držite podalje od mnogih fizičkih bolesti. Možete uspešno izbeći mnoge probleme obraćajući veliku pažnju na svoju ishranu i aktivnost.

Slični Članci