Sanjati Kišu Značenje

Ležerno hodanje pod kišom u snu obično je pokazatelj prijatnog i mirnog trenutnog stanja u vašem životu. Ako vas u snu uhvati velika oluja s kišom i ne možete da nađete sklonište, to znači da ste uznemireni i zabrinuti zbog velikog poduhvata ili neke obaveze. Ako sedite u svom domu i gledate kako kiša pada kroz prozor, to ukazuje da se osećate zaštićeno od opasnosti spoljašnjeg sveta.

Sanjati Da Ste Na Kiši

Sanjti da ste napolju na kiši znači da ćete uživati u zadovoljstvu sa žarom mladosti i da će vam doći blagostanje.

Ako sanjate da kiša pada iz sivih oblaka, osećaćete se uznemireni u stvarnom životu zbog nekog od svojih poduhvata ili na poslu.

Da vidite i čujete u snu kako se približava kiša, a vi izbegnete da budete mokri, uspećete u svojim planovima, a vaši napori će brzo doneti korist.

Videti u snu kako pada kiša na druge, predskazuje da ćete izgubiti poverenje u nekog prijatelja.

Za mladu ženu da sanja da svoju odeću pokvasi i zaprlja dok je napolju na kiši, to znači da će se videti sa nekom osobom tajno i da će trpeti sumnje prijatelja zbog nerazumnog prepuštanja budalastim uživanjima.

Sanjati Da Ste u Kući Tokom Kiše

Sanjati da sedite u kući i vidite kroz prozor pljusak kiše znači da ćete imati bogatstvo, a strastvena ljubav će biti uzvraćena.

Čuti pljusak kiše na krovu u snu označava ostvarenje domaćeg blaženstva i radosti. Sreća će doći u malim stvarima.

Sanjati da vam kuća prokišnjava tokom kiše, ako je voda bistra, predskazuje da će vam nedopušteni užitak doći prilično neočekivano, ali ako je prljava ili blatnjava, možete očekivati obrnuto.

Da osećate da se ​​kajete u snu zbog neke neizvršene dužnosti dok slušate kišu, znači da ćete tražiti zadovoljstvo na račun tuđeg osećaja za pristojnost i pravdu.

Sanjati da pada kiša na farmi, predskazuje razočarenje u poslu i neprijatnost u društvenim krugovima. Olujne kiše su uvek nesrećne.

Sanjati Kišu Psihološko Značenje

Kiša obično predstavlja čišćenje i pročišćavanje. Takođe može predstavljati oslobađanje napetosti koje dolazi nakon oluje ili perioda plača.

Kiša dopunjuje i donosi plodnost, tako da takođe može da simbolizuje da se otvarate novoj fazi ličnog rasta u svom životu. Vaš san kaže „Ne brinite jer će uskoro sivi oblaci nestati i svetlost će ponovo zasijati u vašem životu“.

Sanjati Kišu Mistično Značenje

Sanjati o kiši se generalno smatra dobrim znakom, osim ako kiša naravno ne pada na stoku, jer to znači neki poslovni gubitak.

Emocionalni pljusak, suze, tuga. Kiša je element čišćenja pa je možda vreme za dobro emocionalno čišćenje.

Sanjati Kabanicu

Sanjati kabanicu odražava vašu potrebu da zaštitite sebe od tuge ili depresije.

Ako je u snu kabanica pocepana ili ne pristaje ili ne možete da je pronađete, verovatno vam je teško u budnom životu, da sačuvate nešto privatno ili imate poteškoća da se zaštitite od emocionalnog pljuska.

Sanjati Dugu

Videti dugu u snu znak je da možete da očekujete lep period ili da se u vašem životu trenutno dešavaju neobični i lepi događaji.

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci