Bik Muškarac

Kakav je muskarac rodjen u znaku bika

Gledajući osnovne karakteristike Bika, može se reći da muškarac Bik i njegove osobine uglavnom naginju ka introverziji.

U vezi, oni imaju tendenciju da budu verni….i prilično poštuju svog partnera….ali samo dok im ne nagrize živce.

Dve osnovne stvari koje treba da znate o muškarcima rođenim u ovom znaku su:

 • Muškarci Bikovi imaju jako pojačana čula….i sklonost da se češće bave senzualnim stvarima.
 • Često preduzimaju dodatne mere kako bi osigurali sigurnost… to može uključivati posesivnost.

Muškarac Bik Karakteristike

Sada, pogledajmo različite aspekte karakteristika muškaraca Bika.

Vernost

Muškarci Bikovi poseduju karakteristike vernih i velikodušnih prijatelja sa velikom sposobnošću za naklonost. Prijatelji i porodica mogu da se oslone na njih. Veruju u stabilnost i sigurnost.

Ako nešto treba da se uradi, onda se možete osloniti na muškarce Bikove da to urade… ali može potrajati jer ih je teško motivisati.

Posesivnost

Muškarci Bikovi vole da se čvrsto drže svojih ličnih stvari. Prirodno su privučeni akumulacijom materijalnog i takođe su tvdoglavo motivisani da zaštite ono što zarade ili akumuliraju. Ukratko, većina muškaraca Zodijaka više voli da bude slavna nego bogata, ali to nije slučaj za muškarce Bikove.

Muškarci Bikovi, kojima vlada praktični element Zemlje, uvek će radije „zahtevati novac“. Međutim, postoji rizik da muškarac Bik postane pohlepan i previše materijalista kao rezultat ove osobine.

Sigurnost

Ovi muškarci visoko cene svoju potrebu za sigurnošću. Ići će na sve da zaštite ono što već imaju, a čak je poznato da stavljaju svoje odnose na test da vide da li mogu da izdrže pritisak.

Muškarac Bik ceni stabilnost i doslednost, kao i želju za tradicionalnim vrednostima i povremeno zastarelim načinom života.

Tvrdoglavost

Još očiglednija karakteristika muškarca Bika je česta tvrdoglavost koja pokazuje stav „ili kako ja kažem ili ništa“, i mogu imati tendenciju da se zaglave na svom putu, verujući da su uvek u pravu.

Muškarac Bik U Ljubavi

Osnovne karakteristike zaljubljenog muškarca Bika su sledeće:

 • U ljubavi, muškarac Bik će biti uporan i željan da udovolji partnerki.
 • On će stvoriti toplo, gostoljubivo okruženje puno ljubavi, topline, brige i pažnje.
 • Neće zaboraviti vaš rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi romantični događaj.

Istina je da muškarac Bik nije posebno nadaren da izrazi svoja osećanja voljenoj osobi rečima, već radije pokazuje svoju naklonost svojim postupcima.

Iako se zaljubljeni muškarac Bik na površini možda ne čini mnogo privrženim, to je samo zato što u potpunosti veruje svom partneru. I, naravno, pretpostavlja da je takav partner dobro svestan njegovih osećanja.

Strastvenost

U ljubavi, muškarac Bik ima urođenu potrebu da izrazi svoja osećanja i učiniće sve da svoje emocije i ljubav prenese partneru. Uživa da obasipa svoju dragu sa raskošnim senzualnim užicima, poklonima i ukusnim obrocima. Jednom u posvećenoj vezi, ovaj muškarac se retko žali na svoj život u porodici. Biće veoma dobar seksualni partner jer se lako uzbuđuje.

Vernost

Muškarac Bik je dosledno dostojan poverenja i odan svom partneru. Nikada više neće hteti da bude neženja, niti će se žaliti zbog gubitka slobode koju nikada nije cenio. On je dobar spoj za svakoga ko ceni tradicionalne odnose.

Velikodušnost

Kada je muškarac Bik zaljubljen, može biti neverovatno velikodušan. Svoju ljubavnicu će obdariti malim životnim luksuzom, kao što su divan dom, ukusna umetnička dela, skupa garderoba i skupi automobili. Ovaj čovek će najverovatnije pripremati skupu hranu i praviti raskošne žurke za nekoga do koga mu je stalo. Međutim, on može prekoračiti svoje granice.

Zaštita

Zaljubljeni muškarac Bik obično je veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj partnerki. Ići će na sve da usreći voljenu osobu, i nijedna žrtva neće biti prevelika da bi postigao taj cilj. Želi da se uveri da je hipoteka plaćena, da su bankovni računi puni i da ima dovoljno hrane na trpezarijskom stolu. Jednostavno rečeno, on često ide predaleko kako bi osigurao sigurnost voljene osobe, iako bi to neki mogli shvatiti kao kontrolu.

Mogući Razlozi Sukoba Sa Muškarcem Bikom U Ljubavi

Iako je potrebno mnogo da bi se zaljubljeni muškarac Bik razbesneo, nevera je obično odlučujući faktor. Ovo je čovek kome je potrebno mnogo vremena da se veže i još duže da se odvoji.

Drugim rečima, raskidi se vuku večno. Čak i ako zatvori svoje srce, male su šanse da će se ponovo otvoriti.

Većina problema će proizaći iz:

 • Ljubomore
 • Posesivnosti
 • I nesposobnosti da se promeni na fundamentalan način

Kakvu Ženu Traži Muškarac Bik?

Koji tip žene preferira muškarac Bik je često postavljano pitanje. Odgovor je sledeći:

Muškarac Bik preferira ženu koja se ne plaši da pokaže naklonost bezrezervno, i uzvraća mu divljenje i flert. Njegova idealna žena mora težiti stvaranju stabilne porodice pune ljubavi.

Trebalo bi da se oblači sa ukusom, ali izbegava da troši na modernu odeću.

Što je još važnije, on redovno žudi za „zemaljskim“ zadovoljstvima.

Zapravo, muškarac Bik preferira ženu za koju misli da dobro izgleda, dobro govori, dobro miriše i ume da pripremi dobru hranu.

Muškarac Bik Sa Drugim Znakovima

Kada je u pitanju kompatibilnost Bika sa drugim horoskopskinm znakovia, istina je da svaka dugoročna veza zahteva temeljno razumevanje njegove ličnosti. Da, ovo je muškarac koji je praktično nepomičan, posebno ako se oseća prinuđenim da nešto uradi.

Poznavanje njegovih osobina i ohrabrenje da postepeno, ali postojano prihvata bilo kakve promene, obezbediće vezu koja se kreće napred i ostaje živa.

Slede neki saveti o kompatibilnosti muškaraca Bika sa drugim znacima zodijaka:

 • Ako izabere partnera Devicu, gotovo nikada neće pogrešiti.
 • Kada je reč o Vodoliji, možda nedostaje kompatibilnost između ova dva znaka.
 • Sa Ribama je ili veoma dobar par ili veoma stresan par.

Muškarac Bik i Žena Ovan

Ovaj spoj je u osnovi vezan za ravnotežu, ili njen nedostatak. Ovnovi imaju sklonost da idu prebrzo, dok Bikovi imaju sklonost da idu sporo. Kao rezultat toga, uz malo truda sa obe strane, ovo uparivanje bi trebalo da pronađe zajednički jezik. Pošto je muškarac Bik inherentno tvrdoglav i odbija da se požuruje, takvo ponašanje može dovesti do toga da se partner Ovan ljuti, vrišti i viče, a sve to će muškarac Bik potpuno ignorisati.

Bez obzira na to, muškarac Bik će imati koristi od entuzijazma i energije partnera Ovna.

Muškarac Bik i Žena Rak

Pošto je žena Rak po prirodi sanjar, ona će muškarca Bika postaviti na pijedestal i od njega očekivati ništa manje od savršenstva. Kao rezultat toga, kada se pojave mane, žena Rak će postati nezadovoljna i povući će se u svoju dobro poznatu ljušturu. Bik nije najdiplomatičniji horoskopski znak, pa će nespretno pokušavati da izvuče Raka iz skrivanja, što će dovesti do toga da se partner Raka još više povuče.

Rak zahteva mnogo saosećanja, obično preterano, a muškarci Bikovi imaju instinkt za brigom da obezbede sve svojoj partnerki. Kao rezultat toga, ovaj par će se možda slagati bolje nego što bi se moglo očekivati.

Muškarac Bik i Žena Devica

Devica i Bik su dva najvrednija znaka zodijaka. Devica ceni pažljivo, metodično i dosledno delovanje, a svaki muškarac Bik, koji je slične prirode, poštovaće i diviće se svom partneru Devici. I Devica i Bik su zemljani znaci, tako da bi trebalo da bude dosta harmonije u kući.

Provešće sate razmenjujući pažljivo sročene šale, retko mrseći jedni drugima perje. Muškarac Bik i žena Devica brzo će otkriti da su stvoreni jedno za drugo, da vole šetnje plažom i jednostavno provode vreme zajedno.

Muškarac Bik i Žena Ribe

U suštini, žena Riba teško donosi odluke. Partner Bik mora prihvatiti ove mane kako bi ova veza potrajala. S druge strane, psihička sposobnost žene Riba će joj omogućiti da oseti osećanja muškarca Bika i, kao rezultat, deluje i reaguje sa njim kako bi osigurala sreću.

U romantično fizičkom smislu, partner Riba će biti svesna svih nijansi želja muškarca Bika i uložiće mnogo truda da bi partner Bik bio srećan. Ovo bi mogao biti dobar spoj ako muškarac Bik ne traži, ili očekuje ženu koja je fizički jaka.

Muškarac Bik i Žena Vodolija

Slobodoljubiva i ekscentrična žena u paru sa praktičnim i rutinski orijentisanim muškarcem je verovatno najbolji način da se opiše ovaj spoj. Na većinu načina, muškarac Bik će ženu Vodolije doživljavati kao nekonvencionalnu, što može izazvati neugodnost u raznim situacijama.

Žene rođene pod znakom Vodolije, s druge strane, generalno su jedinstvene, što će muškarci Bikovi verovatno teško prihvatiti. Pošto oba znaka imaju jake ličnosti, sukob između muškarca Bika i žene Vodolije je skoro neizbežan.

Muškarac Bik i Žena Blizanac

Koketna i poletna žena Blizanac u ovoj vezi, u kombinaciji sa užurbanim društvenim rasporedom, može biti previše uznemirujuće za svakog miroljubivog muškarca Bika. On želi mir i tišinu sa malo prekida. S druge strane, svaki dom koji vodi žena Blizanac biće preplavljen posetiocima tokom vikenda. Bez obzira na to, ispod svoje tvrdoglave spoljašnjosti, muškarac Bik uživa u društvu drugih i uživa u finoj hrani i raskošnim poklonima koji se često povezuju sa „društvenim vrtlogom“ žene Blizanaca.

Fizički aspekt ove zajednice postepeno će biti pod uticajem raspoloženja Blizanaca, koja su notorno nestalna. Blizanci mogu biti nestašni i razigrani jednog minuta, a zatim postati bazični i životinjski.

Muškarac Bik i Žena Lav

I muškarac Bik i žena Lav su sposobni da zarađuju za pristojan život. Ako muškarac Bik veruje da bi žena Lav trebalo da uradi nešto da podstakne emocionalnu kompatibilnost, ili ako žena Lav pokaže nedostatak brige za osećanja i/ili emocionalne potrebe muškarca Bika, mogu se pojaviti problemi. Ako se ovaj stav prenese u romantično carstvo, muškarac Bik će najverovatnije biti hladnog ramena, što će izazvati veliku nelagodnost vatrenoj i zaljubljenoj Lavici.

Svaki partner u ovoj vezi mora da teži da fizička aktivnost između njih bude živa i zdrava kako bi se postigao makar privid mira i harmonije.

Muškarac Bik i Žena Vaga

U ovoj vezi oba znaka imaju vladajuću planetu Veneru. Kao rezultat toga, oboje su obdareni osećajem lepote i sposobnošću da privlače druge. Žena Vaga, s druge strane, mora da razume da muškarac Bik želi lepe stvari koje može da ceni i neguje.

Zbog otvorenosti ličnosti Vage za nove ideje i spremnosti da daju i udovolje drugima, mogu nastati problemi u ovoj vezi. Takvu osobu može lako da iznervira neko ko se sporo menja i često je nepokolebljiv u svojim uverenjima.

Muškarac Bik i Žena Škorpija

Bik i Škorpija su oboje fiksni znakovi. Žena Škorpija preferira strukturirano okruženje i sledi niz pravila. Kao rezultat toga, žena Škorpija u ovoj vezi biće nezadovoljna kada jednako sebični muškarac Bik odbije da uradi bilo šta osim na njegov način. Ova dva horoskopska znaka su dijametralno suprotna u Zodijaku i imaju vrlo malo zajedničkog.

Muškarac Bik će se osećati veoma bezbedno u domu žene Škorpije, pre svega zato što ceni dosledan način života. Bez obzira na to, pošto su i Škorpija i Bik rođeni sa sposobnošću da budu osetljivi jedni na druge, često se upravo iz tog razloga razvija veza između muškarca Bika i žene Škorpije.

Muškarac Bik i Žena Strelac

Žena Strelac koji voli avanture pokušaće da u ovoj vezi uvede nove ideje i iskustva svom muškarcu Biku koji voli bezbednost i sigurnost. Ne samo da muškarac Bik prezire promene, već mu je potrebno mnogo vremena da prihvati bilo šta novo u svom životu. Ovo može biti veoma otežavajuće za ženu Strelca, koja prezire rutinu na kojoj njen partner insistira.

U ovoj vezi, obe strane imaju mnogo toga da nauče, ako mogu da prihvate da imaju veoma različite poglede na život. Nemirnom partneru Strelcu, muškarac Bik može da obezbedi stabilnost. Zauzvrat, njegov saputnik Strelac može mu pomoći da na život vidi više kao avanturu.

Muškarac Bik i Žena Jarac

Kombinacija muškarca Bika i žene Jarca biće kompatibilna. Pošto u oba znaka vlada element zemlje, oni će biti praktični, razumni i imati snažnu želju za materijalnom sigurnošću. Muškarac Bik rado poštuje granice partnera Jarca jer se tako oseća sigurnijim. Štaviše, partner Jarac je neko na koga muškarac Bik zna da se može osloniti.

Život ovog para može ići glatko, ali će verovatno doći do sukoba ako muškarac Bik učini nešto ekstravagantno što može da poremeti opreznu prirodu Jarca.

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci