Muškarac Devica Osobine i Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

kakav je muskarac rodjen u znaku Device

Muškarac Devica je prilično stidljiv i skroman. On je više sistematičan nego emotivan, i više intelektualac ​​nego romantičar. Izuzetno je racionalan i treba da zna svoju tačnu ulogu u svakoj situaciji i gde se nalazi.

Ovo je čovek koji je po prirodi veoma zahtevan i veoma kritičan. On ima neverovatnu sposobnost da uhvati nedostatke u nečemu ili tačnije nekome. To ga čini veoma selektivnim i izbirljivim. Muškarcu Devici je prilično teško da započne vezu jer ima taj stalni strah da će se umešati u situaciju koju ne može da kontroliše.

Muškarac Devica je veoma uredan i diplomatske prirode. On se, međutim, plaši da će intimnost biti narušena. Takođe oseća da se od njega očekuje da izrazi svoju ljubav gestovima, nešto u čemu nije dobar niti mu je prijatno. Osim toga, veoma je praktičan i ekonomičan. To znači da on može gledati na ljubav kao na gubljenje vremena i energije. Ovo čini Devicu znakom sa najvećim brojem neženja.

Ironično, čak i kada bi muškarac Devica lovio svog partnera, on u svom partneru traži upravo ono što mu nedostaje. Sve čega se plaši je ono što na kraju postaje fascinacija za njega kada je zaljubljen – nepredvidljivost, spontanost i čista energija koju samo ljubav može doneti. Kada se pojavi žena koja ima sve ove kvalitete, to je kao ponovno rođenje muškarca Device.

Pošto je ovo znak koji zahteva savršenstvo, možda im je teško da se odnose na promenljive situacije i ljude. To ne znači da se ne mogu prilagoditi njima. Moraju da nauče da ograniče svoju sposobnost pronalaženja grešaka jer čak i kritika koja je data u dobroj nameri može povrediti druge i neće biti dobro primljena.

Praktičnost i konzervativizam imaju jaku ulogu u ličnosti Device. Nisu ona vrsta koja se zalaže za javno iskazivanje naklonosti, ali mogu biti prilično senzualni i seksualno vođeni kada je u pitanju privatnost njihove spavaće sobe.

Muškarci Device imaju tendenciju da budu veoma organizovani i obraćaju pažnju na sitnice, a u isto vreme mogu biti šokantno neorganizovani kada su u pitanju neke druge stvari. Ovo može biti zbunjujuće za nekoga. Ovo su osobe koje brinu o svom zdravlju, njihova priroda da su preterano zabrinuti zbog nečega može da se razvije u hipohondriju.

Merkur, glasnik bogova, vlada Devicom i to ih ponekad čini izuzetno pričljivim i sklonim ogovaranju. Veoma su radoznali da znaju šta se dešava u njihovoj neposrednoj okolini. Ponekad može izgledati kao da su svuda u isto vreme. Ideje i projekti ih stalno zaokupljaju.

Opšte Ljubavne Osobine Muškarca Device

Horoskopski znak Devica pruža snažnu grupu usamljenih i slobodnih muškaraca. Nije slučajno. S jedne strane, muškarac Devica je nepoverljiv, sa druge strane, zahteva mnogo od svojih ljubavnika. Nije spreman da svoj život deli ni sa kim.

Štaviše, muškarac Devica se plaši da će biti prevaren, izdat i napušten. A možda se još više plaši da će biti obeščašćen, napadnut ili da njegov partner traži spoljašnje ispoljavanje osećanja, za šta on nije sposoban. Njegova skromnost, njegova ljubav prema tišini ne podstiču ga da lako komunicira sa svojom pratnjom.

Ako govori, to je da razgovara o svim temama osim onih koje su intimne i duboke. Muškarac Devica se štiti od svakog upada i odbacuje preteranu strast. Kako stari, njegova priroda se poboljšava i tada će početi da se više poverava svojim osećanjima.

Kada se oženi, muškarac Devica teži da živi pored svoje žene, a ne sa njom. Njegova je dužnost da obezbedi egzistenciju porodice i veoma je zabrinut za obrazovanje svoje dece. Ali postoje neke stvari o kojima ne možete razgovarati s njim. To čini žene frustrirane, nezadovoljne ljubavnike, sve dok mu kućanstvo ne eksplodira…

Muškarac Devica je vrlo često iskren, inače poteze čini u dubokoj tajnosti. Opravdanje koje daje za ove male tajne je da ne želi da njegova žena pati. To je zato što poštuje svoju porodicu i domaćinstvo. Međutim, muškarac Devica može da voli istu ženu veoma dugo ako ona ima sposobnost – ili voli – da mu se divi i stalno jača njegovo samopouzdanje, da stvori za par ugodan i zaštićen život.

Muškarac Devica Kompatibilnost

Najbolji prijatelji u krevetu za Devicu su Jarac, Bik, Rak, Škorpija. Otkrijte kako se muškarac Devica slaže sa drugim horoskopskim znacima.

Muškarac Devica i Žena Ovan

Oni lako mogu upasti u vezu, ali vatra se može vrlo brzo ugasiti jer su oboje kontrastne prirode. Muškarac Devica je veoma organizovan i metodičan, dok je žena Ovan impulsivna i neodgovorna. Muškarac Devica planira svoju budućnost, dok žena Ovan živi svoj život iz dana u dan. Ove razlike im ne pomažu da žive bez svađa i razlika.

Muškarac Devica i Žena Bik

Odnos između žene Bika i muškarca Device bio bi sasvim kompatibilan. Muškarac Devica bi bio u tandemu sa njenom planiranom i uređenom prirodom, dok bi žena Bik cenila njegovu potrebu za savršenstvom.

Žena Bik bi podstakla prigušenu strast muškarca Device, dok bi on ograničio njenu bespotrebnu rasipnost. Ljubavna veza između žene Bika i muškarca Device bio bi zaista blažen za oboje, jer bi bio pun posvećenosti i lojalnosti, baš kako oni žele.

Muškarac Devica i Žena Blizanci

I žena Blizanci i muškarac Devica će primetiti emocionalne i mentalne zahteve jedni drugih. Često su muškarac Devica i žena Blizanci istog mišljenja o mnogim stvarima, pre svega o konceptima poput politike, životne sredine i tako dalje. Kada su u pitanju oni sami kao pojedinci u vezi, čeka ih teško vreme.

Da bi zadržali hemiju u vazduhu, oba partnera će morati da budu veoma očigledna, posebno kada su u pitanju kritike. Žena Blizanci će takođe morati da bude taktičnija, a muškarac Devica mora da nauči da manje pronalazi greške.

Muškarac Devica i Žena Rak

Ono što je najvažnije u vezi je sigurnost i snaga veza. Ovaj kvalitet je u potpunosti prisutan u vezi između žene Raka i muškarca Device. Osećanja koja muškarac Devica i žena Rak gaje jedno prema drugom postoje na različite načine i to je ono što je najvažnije. To ih drži zajedno zaista dugo.

Njihovo poverenje jedno u drugo je neupitno. U odnosu žene Raka i muškarca Device neće nedostajati intimnosti i avanture. Žena Rak će biti izuzetno pouzdana, a muškarac Devica joj nikada neće dozvoliti da izgubi veru u njega. Ova veza može biti veoma uspešna jer su oboje nesvesno uvek tražili nekog sličnog.

Muškarac Devica i Žena Lav

Početak romantične veze između žene Lava i muškarca Device može biti prilično jednostavan i nekontroverzan, ali kasnije, kako razlike postaju uočljive, nevolje se prikradaju! Žena Lav će otvoreno obasuti svog muškarca Devicu svojom živom naklonošću, ali on teško da će to uzvratiti. Muškarcu Devici, pošto je relativno plašljiv, bilo bi teško da otvoreno prikaže svoja osećanja svojoj ženi Lavu, čime bi se ona osećala nevoljenom.

Muškarac Devica voli uniformnost i stabilnost, dok se žena Lav raduje novim uzbudljivim iskustvima i avanturama. Pored toga, žena Lav takođe ne bi bila krotka ili poslušna. Ova ljubavna veza takođe ima polarne razlike na finansiskom frontu, gde je muškarac Devica razborit u trošenju, a žena Lav, rasipnik.

Muškarac Device i Žene Devica

Kombinacija dve Device i njihova veza bi se završila kao previše savršena ili previše neuredna. Nema govora o tome da se odnos nalazi negde u sredini. Ili je na jednom ili drugom kraju. Obe osobe Device mogu da zabrljaju tako što su veoma pažljive u određenim pitanjima i istovremeno mogu biti previše ne pažljive u istim stvarima. Device su veoma odlučne osobe.

Dakle, kombinacija dve Device može mnogo postići. Biće izuzetno posvećeni svom poslu. Ali, s druge strane, zahtevanje marljivosti jedni od drugih u svim stvarima ponekad će dovesti do problema.

Problemi sa kompatibilnošću dolaze na scenu kada jedna Devica ne ispuni očekivanja druge. Device su prilično praktični ljudi. Ta posebna karakteristika će takođe vladati romantičnim elementom u njihovim životima. Oni izražavaju svoju ljubav radeći posebne stvari jedno za drugo.

Device vode računa i o sitnim detaljima u svakodnevnom životu i veoma su strukturisane. Što i nije tako dobro kao što zvuči jer će uneti monotoniju u sve, uključujući i njihov ljubavni život.

Muškarac Devica i Žena Vaga

Ljubavna veza između žene Vage i muškarca Device jedva da ima šanse da dugo plovi u istom čamcu. Muškarac Devica je previše praktičan prema životu i sve njegove odluke se donose sa najvišeg sprata, odnosno glave, dok je žena Vaga više prema mekšoj strani i njeno srce upravlja njenim umom.

Žena Vaga je slobodna u svemu što izražava i potpuno je bezbrižna prema svom muškarcu Devici, dok je on pomalo hladan i ne izražava se tako lako. Iako veza između žene Vage i muškarca Device ima potencijal da funkcioniše, može potrajati. Način na koji žena Vaga i muškarac Devica gledaju na život je potpuno drugačiji i to može stvoriti previše problema u kasnijim fazama.

Muškarac Devica i Žena Škorpija

Ljubavna kompatibilnost između muškarca Device i žene Škorpije može se pokazati prilično snažnom. Oba Sunčeva znaka imaju kvalitet da se međusobno cene što pomaže u razvoju dobrih odnosa. Žena Škorpija i muškarac Devica dele mnogo osobina ličnosti. Oboje su prilično inteligentni zbog čega im nikada neće ponestati intelektualnih i zanimljivih razgovora.

Kada je u pitanju romansa, muškarac Devica vodi, a žena Škorpija će takođe rado pratiti njega. Muškarac Devica će uložiti sve napore da joj se divi na svaki način i zauzvrat će dobiti poštovanje od žene Škorpije za sve uložene napore. Oni će imati puno poverenje jedno u drugo i biće veoma odani jedno drugom. Sve u svemu, ljubavni spoj muškarca Device i žene Škorpije je veoma kompatibilan.

Muškarac Devica i Žena Strelac

Pošto je povučena osoba, muškarac Devica ne uspeva da živi život punim plućima. Žena Strelac, međutim, ceni svaki trenutak života. Ona možda neće tolerisati njegov smireni stav, dok muškarca Device može odbiti društvena ličnost žene Strelca.

Kompromis i saradnja su ključne reči za izgradnju dugoročne kompatibilnosti. Ovaj ljubavni spoj će uspeti do željene kompatibilnosti tek kada se granice reše. Ljubavna veza između žene Strelca i muškarca Device bila bi veza na kojoj treba raditi da bi bila uspešna zajednica.

Muškarac Devica i Žena Jarac

Ovaj par je kao slatki par iz bajkovite zemlje. Oni ne samo da se lepo dopunjuju, već dele i snažnu vezu. Prvobitna privlačnost između žene Jarca i muškarca Device će se sigurno dogoditi i definitivno će trajati zaista dugo.

Žena Jarac ima veštinu da natera muškarca Devicu da se eksplicitno izrazi i iznese svoja skrivena osećanja. Muškarac Devica čini da se njegova žena Jarac oseća sigurno, a ona ga, s druge strane, zaista voli sa svom strašću i brigom koju može da ponudi.

Žena Jarac i muškarac Devica su veoma slični čak i po svom načinu života i po načinu na koji rešavaju nekoliko teških životnih pitanja. Stoga je ljubavna veza između muškarca Device i žene Jarca odlična.

Muškarac Devica i Žena Vodolija

Ako žena Vodolija i muškarac Devica traže zajedničku dugotrajnu vezu, moraju biti spremni na mnogo truda. Muškarac Devica je pesimista i veoma anksiozna osoba, dok je žena Vodolija opuštenija i pristupa životu kroz njegove zabavne aspekte.

Njihov sindikat ne može iskoristiti veliku hemiju, ali mogu izgraditi čvrste veze na osnovu svoje odlične intelektualne kompatibilnosti. Bez obzira na to, oni mogu da ohrabre jedni druge da ostvare sve svoje ambicije i ideje.

Muškarac Devica i Žena Ribe

Muškarac Devica je posebno motivisan da razume detalje, kategoriše i rešava probleme kroz racionalnu stručnost, dok je žena Riba zadovoljna mističnim mislima da bi donela te odgovore.

Pošto rade na dva potpuno različita plana, vrlo često će žena Riba biti izuzetno podložna povredi i nesporazumima jer njen muškarac Devica neće moći da razume njenu osetljivost. Vrlo često će se osećati tužno jer njen muškarac Devica neće moći da izgovori reči „volim te“.

Zabavljanje sa Muškarcem Devicom

Muškarac Devica definitivno nije lovac. U stvari, više voli da ga love. Stoga je na ženi da učini prvi korak kada je u pitanju uspostavljanje veze sa muškarcem Devicom.

Budite sigurni da prilazite muškarcu Devici sa planom. On je majstor detalja i ne želite da na kraju izgubite pred njim ako budete nepripremljeni. Izazovite ga na razgovor o vašoj dobro istraženoj temi i posmatrajte muškarca Devicu u njegovom elementu. On će biti oličenje talenta, kao i kompetencije.

Kada ste na sastanku s njim, nosite odeću koja je pametna i pristojna. Ne nosite previše šminke jer bi on mrzeo sve što je veštačko. Važno je doći na vreme – on nije vrsta koja toleriše kršenje tačnosti. Ako biste ga ikada pozvali kod sebe, uverite se da ste potrošili dovoljno vremena na čišćenje i pospremanje.

Neka se oseća emocionalno sigurnim. Nije mudro izazivati njegovu ljubomoru, jer ako ikada dobije osećaj da mora da se suprotstavi velikom broju konkurenata, najverovatnije bi povukao razočaran. Pobrinite se da se na neki način interesujete za njegovo zdravlje jer može postati malo hipohondar. Nikada se ne smej njemu ili njegovim ludim malim opsesijama. Slušajte ga – njegove beskrajne kritike drugih i pokušajte da ga umirite taktikom, a ne duhovitošću ili logikom.

Ovaj čovek nije tip koji bi se lako obavezao. Analiziraće svog partnera do smrti pre nego što donese odluku. Proveriće da li je finansijski stabilna, da li može da pruži podršku koja mu je potrebna u životu i da li može da bude dama udobnog i prijatnog doma. Veza možda ne gori od strasti, ali zauzvrat dobijate muškarca koji će učiniti da se osećate zaštićeno i bezbedno, štaviše, on bi vam čak pomogao u kućnim poslovima.

Saveti da Zavedete i Zadržite Muškarca Devicu

Veoma skroman i internalizovan, muškarac Devica je rezervisano biće koje često ima veoma odbrambenu ličnost. Mrzi da širi svoja osećanja pred svima i ne može a da ne pomisli da su veliki izlivi nežnosti smešni. Ako se nadaš da će te zagrliti i prekriti vrelim poljupcima kada padne noć, ili posle nekoliko dana odsustva, možda ćeš dugo čekati! Međutim, možete računati na njega da će sačuvati svoju energiju za vašu porodicu.

Ipak, muškarac Devica ne poseduje veliku fizičku snagu i kako je još uvek veoma aktivan, njegov nervni razum može da se slomi, što ga dovodi u veliku depresiju. Nažalost, u trenucima stresa ili iscrpljenosti, teško može da kontroliše svoj um i gubi kritički osećaj. Zbog svoje oštre sposobnosti zapažanja, ume da izabere žene koje će mu se svideti.

Bolje je da održavate harmoničnu klimu između muškarca Device i vas, posebno kada, s vremena na vreme, jaki planetarni uticaji teraju vašeg partnera na zabavu. Ako u ovim trenucima ne nalazi zadovoljstvo i blagostanje kod vas, mogao bi ih dobiti na drugom mestu…

Slični Članci