Žena Blizanac – Sve Što Ste Ikada Želeli da Znate

kakva je zena rođena u znaku blizanac

Žena Blizanac generalno predstavlja nezavisnu i otvorenu ličnost. Većina žena Blizanaca uživa u druženju, jednostavno vole da se zabavljaju, zato je većina njih zainteresovana za organizaciju događaja. One su velikodušne u ponudi svog prijateljstva ljudima. Imaju taj dar za brbljanje, što ih čini dobrim sredstvom u svakom društvenom krugu, kao i na poslu.

Žena Blizanac može žonglirati sa više zadataka, a da nakon toga ne izgleda umorno. Što se tiče komunikacija, čoveku nikada ne može biti dosadno kad god je u blizini žene Blizanca. Žena koja je rođena u ovom znaku često vodi razgovor bez obzira koliko joj to izgleda dosadno.

Možda najzanimljiviji kvalitet žena Blizanaca leži u tome što su dobre u ubeđivanju ljudi. Koristeći svoju sposobnost da efikasno komuniciraju, lako mogu dobiti ono što su želeli od osobe. Žene Blizanci su takođe prirodno harizmatične. Zbog toga većina ljudi pada na njih čak i ako ne nameravaju da udovolje svima.

Međutim, pošto se niko ne rađa savršen, žene Blizanci takođe imaju neke mane u svojoj ličnosti. Jedna je da su površne. One imaju tendenciju da sude o stvarima, ljudima ili okolnostima prema onome što vide tamo i tada, a ne prema onome što može da stoji iza toga.

One su takođe impulsivne, što znači da deluju na osnovu onoga što se dešava u sadašnjosti, čak ni ne razmišljajući o tome šta bi njihovi postupci mogli da dovedu. Štaviše, one su nemirni i prevrtljive. Lako im postane dosadno, zato se osećaju kao da moraju da idu okolo i da se sele sa jednog mesta ili jedne osobe na drugu.

Žene Blizanci su takođe neodlučne. Ako postoji bilo šta da žene Blizanci imaju problema sa donošenjem, to su odluke. Imaju tendenciju da previše razmišljaju što im otežava izbor da urade određenu stvar. Niko ne može tačno da kaže odakle potiče njihova neodlučnost, ali to važi za većinu žena Blizanaca.

Misli žene Blizanca imaju tendenciju da se menjaju svakih 15 minuta, iako bi to bilo malo preterivanje. Iako su duhovite, ima i trenutaka kada ne mogu jednostavno da se odluče; posebno ako se čini da ih ta stvar uzbuđuje. One vole novine i promene, ali u oblastima koje se tiču ljubavi i karijere, ova ličnost možda neće raditi za njihovo dobro.

Žena Blizanac Život, Posao, Prijateljstvo

U suštini, u životu, žene Blizanci su uvek u potrazi za znanjem. Vole da budu smeštene u mentalno stimulativne situacije koje često zahtevaju analitičko razmišljanje. Imaju veliki entuzijazam u pokušaju da reše probleme; međutim, kada im dosadi, napuštaju određenu situaciju i prelaze na sledeću.

Takođe, žene Blizanci vole avanturu zbog preplavljene energije koju imaju. Uvek vole da se upuštaju u nove stvari i mrze da idu uz tok. Ne plaše se da budu i vole da budu u centru pažnje. Štaviše, žude za nezavisnošću i doživljavaju njene radosti i izazove. Većinu vremena imaju tendenciju da budu neustrašive.

Kada su uključene u posao, žene Blizanci imaju tendenciju da pokažu veliki entuzijazam u završavanju zadataka na ili pre vremena koje im treba. Međutim, zbog svoje energične prirode, one imaju tendenciju da preusmere svoj fokus na druge stvari u procesu i verovatnije će obavljati više zadataka.

U trenucima kada su potpuno zainteresovane za posao, rano završe zadatke i daju zadovoljavajuće rezultate, ali kada ih obuzme nezainteresovanost, na kraju odugovlače i traže druge stvari koje će zaokupiti njihova interesovanja. Zato žene Blizanci mogu da pređu sa jednog posla na drugi. Pored toga, zbog svojih odličnih komunikativnih i ubedljivih veština, žene Blizanci su dobri prodavci, menadžeri ili bilo šta što je na rukovodećim pozicijama.

U vezama, posebno kada neko namerava da bude prijatelj sa ženom Blizancem, ne bi imao problema da se nosi sa njom. To je zato što žene Blizanci generalno imaju tendenciju da budu otvorene i zaista odlične u davanju saveta zbog svoje prirodne sposobnosti da budu dobri komunikatori.

Vole da se druže sa ljudima koji su takođe avanturistički nastrojeni, ali im je lako dosaditi kada se zaglave sa monotonom i običnom osobom. Ono što je dobro u prijateljstvu sa ženom Blizancima je to što joj nikada ne ponestaje tema za razgovor. Upravo zato, ako neko namerava da bude ispunjen najnovijim tračevima, žene Blizanci su neko kome je najidealnije potrčati.

Ljubavne Osobine Žene Blizanaca

U društvu, žena Blizanac je šarmantna, komunikativna, ali u ljubavi, ona se oseća mnogo manje prijatno. Njena dvojnost bukvalno užasava jedan deo njene ličnosti zbog ideje o posvećenosti, dok drugi deo teži da upozna nekoga ko bi mogao da je pokrene u emocionalnom smislu. U svojim sentimentalnim odnosima, žena Blizanac voli da se ponaša kao večiti adolescent. I tako privlači osobe koje žele da je zaštite, čak i da joj budu kao drugi „otac“, i da je dovedu u situaciju emocionalne zavisnosti.

Ona nema visok osećaj vernosti i dozvoljava svom partneru da ima afere – ali samo ako je sigurna da će joj se on uvek vraćati. Ova dvosmislenost ponekad čini stvari komplikovanim. U svakom slučaju, nestalnost je svojstvena emocionalnom životu žene Blizanaca. Generalno, žena Blizanci je povoljnija za ljubavne odnose između prijatelja, a ne za strastvene ljubavne priče. Od partnera traži veselje, jake veze i raznolikost. Nije ljubomorna ili posesivna, a njeni iskazi naklonosti nisu baš demonstrativni.

Kada stekne određeni stepen zrelosti, žena Blizanac se zainteresuje za brak sa muškarcem kojeg ceni. U njoj će naći vrednog savetnika, inteligentnu, lucidnu, veoma intuitivnu ženu. Ali ona će od njega tražiti da je ne nervira prečesto niti da od nje traži velike iskaze naklonosti.

Žena Blizanac Kompatibilnost

Žena Blizanac se brzo umori od partnera koji ne znaju kako da magnetiziraju njenu prirodnu radoznalost. Intelektualna razmena joj je potrebna koliko i – ako ne i više – sentimentalna i senzualna razmena. Njena sklonost novostima i iznenađenjima podstiče je da živi bezbrižno. Ona definitivno voli ovaj način života jer će stabilnost staviti tačku na ovo divno stanje neizvesnosti gde je sve moguće.

Štaviše, voli da se oseća dostupnom za nova iskustva. To znači da je prilično prevrtljiva u ljubavi i ravnodušna prema bolu koji može da nanese drugima. Ukratko, žena Blizanac je slobodna ptica, tako da mrzi da se oseća zarobljenom u vezi.

Žena Blizanac i Muškarac Ovan

Ljubavna kompatibilnost između muškarca Ovna i žene Blizanaca može zaljuljati čamac kao nijedan drugi par! Zabava, zabava, zabava i divan haos okružuju ovaj par u magli koja ih prati svuda. Imajući vrlo malo šansi da se dosade, mogu da zaokupljaju jedno drugo satima kada su zajedno.

Iako je svađa s vremena na vreme deo njihove ličnosti, pa čak i ako strastvene svađe nikada ne traju predugo, jer je veza koju dele previše jaka da bi bila razbijena, ova dva horoskopska znaka bolje je da nauče da tolerišu razlike svog partnera kako bi sklopili svoju zajednicu. Spontanost žene Blizanaca daje muškarcu Ovnu malo vremena za razmišljanje, jer on često brzo reaguje na svaki njen postupak. Ovo je sigurno neverovatan ljubavni spoj, jer zajedno mogu imati veliko zadovoljstvo u društvu jedno drugog.

Žena Blizanac i Muškarac Bik

Iako će varnice u početku leteti, diskutabilno je da li će veza funkcionisati ili ne na duge staze. Sa pozitivne strane, muškarac Bik će biti očaran željom za životom žene Blizanaca, njenim prirodnim ekstrovertnim ponašanjem i samopouzdanjem. Međutim, kako veza postaje ozbiljnija, muškarac Bik bi očekivao da njegova žena Blizanac bude malo prizemnija i da pokazuje pitomiji stav. Njena penušava priroda mogla bi se ugušiti njegovom kontrolom. Ali ako uspeju da nađu ravnotežu, njihov ljubavni spoj će biti savršen. Žena Blizanac će dati dašak boje njegovom trezvenom životu, a muškarac Bik će joj pomoći da ukroti svoju divlju prirodu.

Žene Blizanac i Muškarac Blizanac

Obe osobe, iako su se u početku možda okupile zbog ljubavi prema promenama i želje da urade nešto uzbudljivo, uskoro će propustiti normalan život. Teško je naći rešenje za ovaj problem, jer ako im život nije avanturistički i užurban, postaće previše dosadan i očigledan – nešto sa čime Blizanci ne mogu da se izbore. Čak i van njihovih veza, Blizancima će biti teško da zauzmu stalno mesto u svom profesionalnom ili ličnom životu. Ova osobina ličnosti Blizanaca ima tendenciju da nagne ravnotežu u vezi, posebno kada postoje razlike u mišljenjima. To ne olakšava nijednom partneru jer su oboje više praktični nego romantični, što bi moglo poremetiti prijateljske odnose između partnera

Ako oba ljubavnika Blizanaca traže intelektualne razgovore, duhovitost i igru rečima, ne može biti boljeg ljubavnog spoja. Ali ako nameravaju da imaju dublju, ozbiljniju vezu, onda moraju biti oprezni. Emocionalno ispunjenje biće teško za dva Blizanca u vezi jer bi bili previše zauzeti jurnjavom za avanturama i dobrim provodom da bi svoje odnose podigli na dublji i ozbiljniji nivo.

Žena Blizanac i Muškarac Rak

Vatreni, strastveni, posvećeni muškarac Rak će oboriti koketnu ženu Blizanca s nogu… i započeće nemir. Dok muškarac Rak ceni i poštuje vernost, njen fokus nije na dugotrajnoj vezi. I dok ženu Blizanca prirodno privlače brojni muškarci oko nje, muškarac Rak može postati nepoverljiv i oprezan. To bi moglo izazvati male sukobe u vezi koji bi mogli na kraju istisnuti sreću i ljubav iz nje. Ljubav i pažnja su ključevi za zadržavanje muškarca Raka i ako žena Blizanac želi da ova veza funkcioniše, mora obasipati svog muškarca Raka puno ljubavi i strasti.

Žena Blizanac i Muškarac Lav

Postoji veoma velika mogućnost da se žena Blizanci i muškarac Lav veoma dobro povežu. Oba ova znaka horoskopa su otvorene osobe koji vole da slave i druže se. Ženu Blizanca će oboriti s nogu galantnost muškarca Lava, njegova velikodušnost i njegova raskošna priroda. Zauzvrat, vedrina, preduzimljivost i bujnost žene Blizanaca učiniće da se muškarac Lav lako zaljubi u nju. Paru nikada neće nedostajati ljubavi ili uzbuđenja. Međutim, postoji jedna stvar koju moraju imati na umu: oba partnera moraju podržavati i biti jedno uz drugo i ne vući u suprotnim pravcima bez obzira na situaciju.

Žena Blizanac i Muškarac Devica

I žena Blizanac i muškarac Devica će primetiti emocionalne i mentalne zahteve jedni drugih. Često su muškarac Devica i žena Blizanci istog mišljenja o mnogim stvarima, pre svega o pojmovima poput politike, životne sredine i tako dalje. Kada su u pitanju oni sami kao pojedinci u vezi, čeka ih težak period.

Da bi zadržali hemiju u vazduhu, oba partnera će morati da budu veoma jasni, posebno kada su u pitanju kritike. Žena Blizanci će takođe morati da bude taktičnija, a muškarac Devica mora da nauči da manje pronalazi greške.

Žena Blizanac i Muškarac Vaga

I žena Blizanac i muškarac Vaga uživaju u pokušaju novih stvari, gazeći granice na koje se niko ranije nije usudio da uđe, i potpuno su otkačeni u svom pristupu životu. Na vrhu, žena Blizanac je druželjubiva, uzbudljivo pametna i skače pre nego što pogleda okolo. Njihovoj romansi sigurno neće nedostajati želja, idilična romansa, i ona će sve vreme pucati.

Muškarac Vaga će uvek biti zadovoljan u ovom astrološkom ljubavnom meču. Oni će jedno drugom dati neophodan prostor bez gušenja svog ljubavnika. Aspekt na koji žena Blizanci i muškarac Vaga moraju da paze je njihova ekstravagancija u finansijskim stvarima jer su oboje skloni da budu prilično rasipni. Još jedan negativan element ovog ljubavnog spoja je to što se teško mogu opustiti i pružiti svojoj vezi mirne trenutke.

Žena Blizanac i Muškarac Škorpija

Ljubav ne može dugo zadržati ženu Blizanca i muškarca Škorpiju u vezi, jer iako je duboko u svojoj ljubavi, on je takođe sveobuhvatan, zavidan drugim muškarcima, tvrdoglav i igra se onim što smatra ispravnim. Iako će se njena inteligencija svideti njegovom ukusu, njena prevrtljiva, ekstrovertna priroda, zajedno sa njenim nemirom i đavolskim stavom, nisu po njegovom ukusu.

Iako u početku može biti hemije, i žena Blizanac i muškarac Škorpija moraju da budu oprezni ako traže nešto ozbiljnije. Bilo bi preporučljivo da ostanete u vezi samo ako su oba partnera spremna da daju i uzmu kako bi stvari funkcionisale. Sve u svemu, ako muškarac Škorpija i žena Blizanci ne ulože napore i kompromise, vrlo su male šanse da ovaj ljubavni spoj uspe.

Žena Blizanac i Muškarac Strelac

Ako ništa drugo ne uspe, žena Blizanac i muškarac Strelac uvek mogu da se oslone na sposobnost da slobodno i predano razmenjuju svoje stavove. Ova dva horoskopska znaka su nadarena za izuzetno duhovit pogled na životne događaje i mogu da se zaokupe zajedničkim svrsishodnim razgovorom. Žena Blizanci ume da bude veoma stidljiva i nije iznad toga da koristi zavođenje da bi se snašla sa muškarcima; osobina koja uznemirava jadnog čoveka Strelca.

Intelektualna veza se lako uspostavlja; međutim jača osećanja treba mnogo vremena da se smire za oba znaka zodijaka. Svako spoljašnje ispoljavanje njihove naklonosti predstavlja prepreku sa kojom se zajednički suočavaju, što često predstavlja opterećenje za njihovu harmoniju i ljubav. Ozbiljan pokušaj rešavanja njihovih sporova može rezultirati potpunom prelepom simfonijom muškarca Strelca i žene Blizanca.

Žena Blizanac i Muškarac Jarac

Žena Blizanac je bezbrižna i avanturistička. Ona najviše ceni svoju slobodu i neće mnogo brinuti o tome šta drugi misle o njoj. Žena Blizanci voli da izlazi i uživa u životu punim plućima. Ovo možda neće baš dobro proći kod muškarca Jarca koji ima relativno ozbiljan pogled na svoj život. Dok će muškarac Jarac u njoj tražiti načine da se opusti, žena Blizanac će na njega gledati kao na izvor inspiracije. Ako je to slučaj, odnos između dva znaka zodijaka može biti nebeski. Inače će biti pakleno.

Žena Blizanac i Muškarac Vodolija

Muškarac Vodolija je jedna od onih retkih osoba koje uspevaju da žive sa ženom Blizancima. Njihova kompatibilnost je intelektualna i mentalna. Oboje imaju impulsivnu prirodu i uživaju u novinama. U stvari, oboje traže promenu i raznolikost. U ljubavnom životu oboje hvale spontanost. I Vodolija i Blizanci postaju iznervirani kada su obavezni da poštuju pravila i planove. Muškarac Vodolija i žena Blizanci potpuno se poklapaju jedno sa drugim i jednim pogledom razaznaju osećanja svog partnera.

Žena Blizanac i Muškarac Ribe

Ljubavna veza između žene Blizanca i muškarca Ribe zahtevaće ogroman trud i kompromis obe strane. Neopisiva tuga i stidljivost koja je deo muškarca Riba isprovociraće ženu Blizanca da napravi prvi korak u gotovo svim okolnostima. Neće proći mnogo vremena pre nego što će razlike u njihovim ličnostima izazvati probleme.

Lakoća sa kojom žena Blizanac komunicira da bi izrazila svoje najdublje emocije biće u ratu sa nesposobnošću muškarca Riba da verbalizuje svoja osećanja. Žena Blizanac se izražava kiselim tonom koji bi mogao da ga ostavi sa velikim osećajem žalosti. Samo njena stalna pažnja i uveravanje i njegov pokušaj da se unapredi u dugim smislenim diskusijama učiniće da ova horoskopska ljubav odgovara zadovoljavajućoj zajednici.

Ono što ženu Blizanca čini najzanimljivijim među horoskopima je to što ona poseduje odlične osobine. Uzbudljivo je ono što najbolje opisuje Blizance jer im nikada nije dosadno. One takođe prave odlične prijatelje kada su nekome preko potrebni saputnici i lako mogu da daju sjajne uvide i savete o životu ili kad god imate probleme. One su intelektualna bića, njihovi briljantni umovi mogu lako da apsorbuju delove informacija i lako mogu da nauče stvari koje su im nedavno predstavljene.

Slični Članci