Strelac u Krevetu: Pun Strasti ali Mu Brzo Dosadi!

kakav je strelac u seksu

Horoskopski znak Strelac je po prirodi neuhvatljiv, naizgled nevezan za čežnju, požudu i takva osećanja. Dakle, Strelca je teško zavesti, retko zavodnik, ali se ipak često smatra privlačnim zbog toga. Seks može biti brz, kao da ništa ne znači, ali ponekad, u trenutku, intenzivan kao šumski požar.

Uopšte nije neverovatno da druge osobe zauvek žude za Strelčevim zagrljajem, duboko padajući u neuzvraćenu ljubav. Ne mogu da se izvuku iz toga, čak i ako pokušaju što ne rade. Strelac možda neće ni primetiti, barem ne svesno.

Postoji neka pravda na svetu, jer u retkim prilikama kada se Strelac zaljubi do ušiju, to je često u nekoga van domašaja ili bar neugodno daleko. To ima veze sa Strelčevom fascinacijom emocijom zvanom čežnja. Bez čežnje, nema iskre u privlačnosti.

Dakle, može se desiti da je osoba beznadežno zaljubljena u Strelca, koji je takođe beznadežno zaljubljen u nekoga drugog. U tom slučaju, horoskopski znak Strelac nema problema sa povremenim ljubavnim aferama, samo da umire vatru. A to se može pokazati toliko uzbudljivim da ljubav zaista raste.

Međutim, čak i u strastvenoj vezi, Strelcu je potrebno mnogo slobode i samoće. Najviše od svega, Strelac se plaši mogućnosti da zaglavi, da bude uhvaćen u zamku obavezama i očekivanjima. To brzo hladi požudu, čak i ljubav prema partneru. Horoskopski znak Strelac ozbiljno sumnja da postoji veza za koju vredi žrtvovati lične težnje i snove.

Vodeći ljubav, horoskopski znak Strelac može izgledati udaljeno, kao da razmišlja o nečemu drugom ili žudi za nekim drugim. To nije nužno slučaj, iako se dešava. Ali Strelcu, seksualni čin jednostavno odvlači pažnju, čak i kada je vredan toga.

U trenucima može postati veoma intenzivan, zaista, samo da bi odjednom u sledećem trenutku bilo kao da nije ni počelo ili se davno završilo. Čak i ako je telo još uvek tamo u krevetu, Strelac je zaista negde drugde. Daleko.

Možda izgleda kontradiktorno gore navedenom, ali Strelac može kada ga pokreće impuls ili ta retka pojava privlačnosti biti vešt zavodnik, kojeg je veoma teško odbiti. To je učinjeno značajnim šarmom, koji proizilazi iz prividnog nedostatka interesovanja. Strelac dobija ono što Strelac želi, jednostavno tako što se ponaša kao da to ne želi.

Postoje načini da se zavede Strelac. Jedan je iskušati ga eksperimentima i neobičnim aktivnostima. To će privući pažnju Strelca, gotovo nezavisno od toga ko deli pozivnicu.

Drugi način da uhvatite ovo nemirno stvorenje je da ga neumorno pratite do kraja sveta, ako je potrebno. Strelac je u beskrajnoj potrazi, ali ne smeta mu saputnik. To može biti doživotno, ako je partner u stanju da drži korak sa tempom.

Slični Članci