Muškarac Strelac: Neosvojivi Avanturista!

kakav je muskarac Strelac

Muškarac Strelac ima tendenciju da bude avanturista, pun života, optimista, spontan, drag, nezavisan i onaj koji će ustati i boriti se za neki cilj, za plemenitu svrhu ili za veći cilj uopšte.

Želja za istraživanjem leži duboko u njegovom srcu kao i želja da bolje razume svet. Upravo ta želja za istraživanjem ga uvlači u nove horizonte i stoga se pojavljuje njegova prividna pokretljivost. S druge strane, muškarac Strelac duboko želi da ga ljudi poštuju, želi da bude oslonac društva.

Kada je zaljubljen, muškarac Strelac je romantični idealista koji dozvoljava svojoj izabranici da veruje da je ona najzanimljivija žena. On na svaku vezu gleda kao na korak učenja na svom putu emocionalne zrelosti i uglavnom želi iskusnu ženu. Viteštvo Strelca lako dolazi do velikodušnosti, preplavljujući tako svoju dragu posebnim gestovima i skupim poklonima. On je privlačan partner, zanimljiv i energičan, ali mu vrlo lako dosadi.

Muškarac Strelac ima dvostruku prirodu; osećajući stalno provlačenje između konformizma i anarhije. Ponekad muškarac Strelac može proći kroz obe faze, poput šerifa iz perioda zlatne groznice, koji odustaje od svega i odlazi u potragu za El Doradom, ili kao avanturista koji u jednom trenutku odluči da se skrasi i na kraju postaje šerif grada u kojem se nastanio.

Ljubavne Osobine Muškarca Strelca

U svom ljubavnom životu, muškarac Strelac treba da se oseća složno sa voljenom osobom i deli sa njom ideje, projekte i ukus za avanturu i kretanje. Muškarac Strelac je više senzualan nego sentimentalan. Pod uticajem Jang principa, nadaren je strasnom i ekspanzivnom prirodom. Ali ako je on zapravo podložan strastima, one su obično kratkog trajanja.

Njegova radoznalost i njegova potreba za slobodom guraju ga da ima samo prolazne ljubavne priče. Ako je oženjen, možda je isto, ali njegove vrednosti i savest ga sprečavaju da paradira sa svojim povremenim partnerima. Diskrecija je obeležje muškarca Strelca.

On mrzi simulacije, laž i licemerje i nije u stanju da glumi osećanja koja zaista nema. Kada njegova osećanja nestanu, muškarac Strelac ne okleva da napusti svog partnera. Ipak, on će pokazati delikatnost i ljubaznost potrebne u ovoj vrsti situacije jer ne želi da njegova bivša pati.

Kada nekoga zaista voli, muškarac Strelac je potpuno uložen u vezu: on je veoma komplementaran, nežan i odan ljubavnik. Ali kada više ne voli tu osobu, nemojte očekivati da će se truditi da se pretvara da njegova osećanja nisu nestala. Drugim rečima, on ima tu sposobnost da se prilično brzo reši veze.

Muškarac Strelac je pouzdani vođa porodice. Svoj autoritet nameće glatko, a ne pada mu ni na pamet da bi mogao biti osporavan u svojoj kući. Na kraju krajeva, muškarac Strelac jednostavno želi da izgradi srećnu porodicu oko sebe tako da nema dobrog razloga da se osporava njegovo vođstvo.

U njemu postoji dualnost, što rezultira iz dva aspekta njegove ličnosti: s jedne strane, muškarac Strelac se oseća sigurnim kada slatka rutina daje ritam njegov život. S druge strane, voli da pozove prijatelje na večeru ili izađe sa njima, i vodi život daleko od kuće koji je manje-više tajan.

Takođe je uobičajeno da muškarac Strelac naizmenično menja ova dva načina života. Uprkos malim mogućim aferama, muškarac Strelac zna da bude dobar muž i otac. Ima osećaj odgovornosti i šta god da se desi, nikada neće napustiti svoju porodicu. Čak i nakon razvoda, on čuva duboku nežnost i naklonost prema bivšoj ženi.

Muškarac Strelac Slaganje sa Drugim Horoskopskim Znacima

Muškarac Strelac je uvek u potrazi za nečim zanimljivim, a njegovi energetski resursi su neverovatni. On ima mnogo sjajnih ideja, ali, nažalost, nema vremena i strpljenja da ih stvarno sprovede.

Oseća se srećnim kada ima mogućnost da putuje na nova mesta i upoznaje nove ljude. Dakle, prilično mu je teško da se skrasi i oženi. Jedan važan uslov je nezavisnost. Ovi muškarci su obično srcolomioci, a u njihovom krugu prijatelja ima mnogo lepih žena. Monogamija je nešto sa čim je Strelcu teško da živi.

Osetljiva žena nikada ne bi mogla biti srećna sa takvim muškarcem. Naravno, on može da je uteši i nadoknadi kao niko drugi, ali to nije dovoljno da se veza nastavi. Ali kada mu se nađe snažna i jednako avanturistička žena, muškarac Strelac može čak odlučiti da bude sa njom do kraja života.

Ono što ga privlači je nepoznato, a takva žena treba da učini svoj svet njegovom novom avanturom.

Muškarac Strelac i Žena Ovan

Strelac i Ovan zajedno čine odličan par sa divnom hemijom. Oboje veruju da imaju avanturističku romantičnu vezu u kombinaciji sa puno poleta i energije. U njihovoj romansi uvek ima laganog humora i male nestašnosti i poštuju ponašanje jedni drugih. Ovan je zaintrigiran Strelčevom snagom i pokušava da je poboljša na svaki način. Sa druge strane, Strelac ne utiče na žestoku prirodu svog partnera. Na taj način se međusobno usklađuju i balansiraju u svim aspektima.

Muškarac i Žena iz ovih horoskopskih znakova biće veoma uravnoteženi i mentalno i duhovno. Oboje su spontani donosioci odluka, što ih ponekad može učiniti neodgovornim. Biti avanturistički nastrojen dodaje mnogo smisla njihovom životu i vole da istražuju nove i različite stvari i mesta.

Muškarac Strelac ponekad može biti drzak prema svojoj ženi Ovnu što može da utiče na nju emocionalno. On, međutim, nadoknađuje ovo ponašanje svojim divnim i prirodnim humorom. Par može imati odličnu vezu zajedno sa vrlo minimalnim problemima. Međutim, oni moraju da osiguraju da postoji život osim njih dvoje i da imaju vremena i za svoje voljene.

Muškarac Strelac i Žena Bik

Horoskopski znaci Bik i Strelac imaju nekoliko zajedničkih karakteristika, ali i jednak broj suprotnih osobina ličnosti. Strelac je životinja za zabavu i zakleta je društvena osoba. S druge strane, Bik je introvert i voli udobnost doma.

Horoskopski znak Strelac može imati tendenciju da dosadi monotonim aktivnostima Bika i to može dovesti do varnica. Dopunjujući ovu negativnu osobinu kompatibilnosti, Bik bi mogao biti rastrojen zbog prevrtljive prirode horoskopskog znaka Strelca.

Ova ljubavna utakmica najbolje funkcioniše kada se odlučite za kratkoročne veze. To je zato što se žena Bik udvara muškarcu Strelcu, zbog njegove ekstrovertne prirode. Ovo će delovati magično samo na kratko, jer ženi Bik neće dugo trebati da shvati da ovo nije njena šolja čaja.

Ponekad bi muškarac Strelac mogao da pogreši i učini da se njegova žena Bik oseća sigurno i tako veza može izgubiti ravnotežu. Dok muškarac Strelac više voli da bude napolju u svakom trenutku, žena Bik bi želela da ostane kod kuće većinu vremena. Iz svih ovih razloga, ovaj ljubavni spoj horoskopa je najpogodniji za kratkoročne veze i ne može se smatrati ništa više od povremene veze.

Muškarac Strelac i Žena Blizanci

I Blizanci i Strelac imaju strastveni entuzijazam za život. Oni su osobe u stalnom pokretu koji su uvek u akciji. Teško im je ostati mirni i vezati se za jednu osobu na duži rok. Štaviše, ova dva horoskopska znaka su nezaustavljiva sila koja neprestano putuje suočavajući se sa nepredvidivim događajima u životu.

Blizanci i Strelac dele želju da svakodnevno isprobavaju različite stvari, često se sele na nova mesta. Štaviše, praviti ustupke da bi se prilagodili novim situacijama je osobina ličnosti koja je zajednička ova dva horoskopska znaka i na osnovu koje njihov spoj može učiniti uzbudljivim.

Ako ništa drugo ne uspe, žena Blizanci i muškarac Strelac uvek mogu da se oslone na sposobnost da slobodno i predano razmenjuju svoje stavove. Ova dva horoskopska znaka su nadarena za izuzetno duhovit pogled na životne događaje i mogu se zaokupiti zajedničkim svrsishodnim razgovorom.

Žena Blizanci ume da bude veoma stidljiva i nije iznad toga da koristi zavođenje da bi se snašla sa muškarcima; osobina koja uzbuđuje jadnog čoveka Strelca. Intelektualna veza se lako uspostavlja; međutim, snažnijim osećanjima je potrebno mnogo vremena da se zadovolje za oba znaka zodijaka.

Svako spoljašnje ispoljavanje njihove naklonosti predstavlja prepreku sa kojom se zajednički suočavaju, što često predstavlja opterećenje za njihovu harmoniju i ljubav. Ozbiljan pokušaj rešavanja njihovih sporova može rezultirati potpunom prelepom simfonijom muškarca Strelca i žene Blizanca.

Muškarac Strelac i Žena Rak

Ljubavna veza Raka i Strelca bila bi natezanje konopca. Rak bi povukao Strelca u vezu, a Strelac bi se borio za slobodu. Strelac je poznat po svojoj slobodnoj volji i impulsivnoj prirodi, često bezbrižan za drugog. S druge strane, Rak je više orijentisan na porodicu, deluje kao sidro i održava par u kontaktu sa porodicom i prijateljima.

Ovo bi moglo biti teško da se održi, posebno kada je Strelac stalno u potrazi za novitetima u svim sferama svog života. Flert je u njegovoj prirodi i to čini Raka nesigurnim jer osobe ovog horoskopskog znaka ulaze u vezu sa žarom koji se najbolje može opisati željom za trajnim utočištem u naručju svog ljubavnika.

Uparivanje slobodoumnog muškarca Strelca sa poslušnijom i romantičnijom ženom Rakom u stvari nije najbolji par, i bolje je izbegavati takav horoskopski ljubavni spoj. Početna strast koju oseća čvrst i spontan muškarac Strelac postepeno će se pretvoriti u ljutnju i kasniju ogorčenost dok prelazi sa jednog novog interesovanja na drugo.

Njegovo razuzdano ponašanje neće prestati ni kada bude privržen svojoj ženi Raku. S tim treba pažljivo postupati, a žena Rak, koja zauvek traži stabilnost i zaštitu, možda i nije najbolja osoba koju treba staviti u ovu situaciju.

Muškarac Strelac i Žena Lav

Par Strelca i Lava je obično ljubavni spoj sa značajnom količinom topline i romantike. Oba ova znaka horoskopa su živahna, entuzijastična, energična i puna gušta i poleta. Dakle, kada se takve dve osobe spoje, rezultat je pozitivno živ. Ljubavna kompatibilnost Lava i Strelca generalno osigurava sreću.

Lagani i razigrani stav Strelca dobro funkcioniše u suočavanju sa povremenom ljutom mračnom stranom Lava tako što je ne shvata previše ozbiljno. Međutim, lakomisleno ponašanje Strelca može izazvati probleme u teškim situacijama i na taj način narušiti ponos Lava.

Ono što ženu Lava privlači muškarcu Strelcu je njegova duhovitost, živahnost i polet. Pošto su oboje bez napora vatreni i strastveni, uvek bi održavali hemiju između sebe. Ovo će osigurati trajnu romansu. Žena Lav će definitivno morati da nauči da drži pod kontrolom koketno ponašanje muškarca Strelca, jer bi to moglo da bude osnova za izbijanje problema.

Ovaj ljubavni meč između muškarca Strelca i žene Lava ima mali broj prepreka, koje bi, ako bi se rešile, stvorile veoma uspešnu ljubavnu vezu. Inače, to je jedna od najuzbudljivijih i najradosnijih veza koja bi emanirala bujnost i stalno uzbuđenje.

Muškarac Strelac i Žena Devica

Šta se dešava kada se vatreni horoskopski znak sretne sa zemljanim znakom? Šta se dešava kada se živahna osoba, koja voli život na ivici, sukobi sa racionalnom i pragmatičnom osobom? Ove opozicije sažimaju odnos između Strelca i Device: nestabilna osoba u suprotnosti sa praktičnom osobom!

Zona udobnosti Device leži u osnovnoj rutini i razumno strukturiranom načinu života. Međutim, Strelcu možda neće biti tako lako da se zaljubi u razborite i monotone načine. Zajedno kao tim rade dobro i u tandemu. Oni se međusobno dopunjuju i bolje su postavljeni jedno uz drugo nego pojedinačno.

Ljubavnu kompatibilnost ovog para je veoma teško formirati jer žena Devica i muškarac Strelac stoje u potpunom kontrastu i na suprotnim polovima. Koketna nastrojenost i arogancija muškarca Strelca mogu povrediti osećanja žene Device jer je ozbiljna i praktična u odnosima, kao iu životu uopšte.

Muškarac Strelac možda neće ispuniti očekivanja žene Device o predvidljivom i sigurnom životu. Žena Devica se može osećati uznemirenom, njena potreba za lojalnošću bi se sukobila sa muškim Strelčevim uvredljivim ponašanjem i ostavila je pod stresom. Ovaj ljubavni meč bi bio uspešan samo ako ona pokuša da upravlja njegovim odnosom prema njoj.

Muškarac Strelac i Žena Vaga

Ko ne bi želeo partnera koji voli da provodi vreme sa vama, ali vam takođe daje prostor koji vam je potreban. Pa ovo je moguće samo između Vage i Strelca. Oba Sunčeva znaka su veoma strastveni u pogledu svoje ljubavi, kao i društvenog života. Upoznavanje i interakcija sa novim ljudima je hobi oba znaka.

Jedina noćna mora za spoj žene Vage i muškarca Strelca je velika reč „posvećenost“. Oba ova znaka horoskopa su previše uplašena da uđu u ovu složenu situaciju. Ali kada to urade, možete ih nazvati kao Romeo i Julija. Žena Vaga i muškarac Strelac se sjajno dopunjuju tako što dele stavove o različitim pitanjima. Nikada im ne bi dosadilo da budu jedno sa drugim.

Kreativne misli žene Vage dobro su poboljšane od strane muškarca Strelca. Ovaj ljubavni meč nikada ne nedostaje u pogledu zabavnog elementa u njihovoj vezi. Nivo intelekta koji dele žena Vaga i muškarac Strelac su veoma slični i razumljivi za oboje, pa će njihove interakcije jedna sa drugom biti interesantne i možda nikada neće imati razloga za svađu.

Muškarac Strelac i Žena Škorpija

Ova dva horoskopska znaka su različita po prirodi, ovaj ljubavni spoj je kombinacija vodenog i vatrenog znaka. Strelac je potpuna suprotnost Škorpiji.

Strelac je društvena osoba koja je šarmantna, privlačna, druželjubiva, simpatična, zanimljiva, simpatična, fina i prijatna. Rođeni Strelac nikada ne kopa duboko da bi saznao istinu o bilo kojoj stvari. Zanimaju ga razne teme i ima mnogo prijatelja. Štaviše, ličnost Strelca je koketna i dobro se druži sa suprotnim polom.

Potreba žene Škorpije za stabilnošću nikada neće odgovarati neozbiljnoj, nemarnoj prirodi muškarca Strelca. Muškarac Strelac nikada ne voli granice koje nameće njegova žena Škorpija i teško će prihvatiti njenu posesivnost. Njena dubina i njegova lakoća nikada se ne poklapaju.

Muškarac Strelac uživa u druženju i upoznavanju, što žena Škorpija ne voli i nikada ne dozvoljava svom partneru. Bezobzirnost muškarca Strelca uvek će biti u suprotnosti sa potrebom žene Škorpije za stabilnošću i sigurnošću. Osim ako oboje nisu spremni za saradnju i kompromis, ovaj astrološki ljubavni spoj ne može dugoročno funkcionisati.

Muškarac Strelac i Žena Strelac

Nema ograničenja za količinu radosti i uzbuđenja koje dva Strelca mogu imati kada su u društvu jedno drugog. Njihov ljubavni meč doneće mnogo zabave i razonode. Kada su zajedno, dva Strelca imaju veoma uspostavljeno prijateljstvo i mnoga zajednička interesovanja. Romantično, njihov par je napravljen od harmonije i doslednosti.

Zajedničko putovanje, otkrivanje skrivenih regiona, upoznavanje ekscentričnih pojedinaca na putu i ​​fantastična vožnja celim putem je ono što povezuje dva Strelca. Njihovo žestoko odbijanje da ostanu ukorenjeni na mestu ih na kraju dovodi do još jednog uzbudljivog izazova. Kada su povezani brakom ili društvom, Strelci uvek očekuju najbolje od svog sveta i puni su živahnosti.

Garantovano je postizanje nedostižnih vrhunaca u bilo kojoj oblasti života koju odaberu jer osobe Strelčevi vole reforme i napredak. To se može postići samo uz određeni stepen koncentracije. Raznolikost je uvek začin života Strelca, a njegov entuzijazam za putovanja i otkrića uvek im daje zadivljujuće postojanje.

Međutim, ono što je potrebno je i skromna priroda u kojoj Strelac nije zanesen sopstvenom važnošću. Imaju racionalan način razmišljanja i orijentisani su na specifičnu viziju koju drugi možda ne dele, što može dovesti do poteškoća. Kada su dva Strelca iskrena jedni prema drugima i kada su sva pitanja ostavljena neotkrivena, čak i njihove suprotne istine mogu se rešiti na definitivan način.

Muškarac Strelac i Žena Jarac

Da li ste ikada videli novčić sa dve strane? Naravno, svi smo to videli; isto važi i za par Strelac i Jarac. Dve osobe ovih horoskopskih znakova su prilično različite jedna od druge i stoga su šanse da budu zajedno na duge staze sumorne.

S jedne strane imamo Jarca koji voli da ostane u svom prečniku kruga i shvata život previše praktično, dok je Strelac potpuno zabavan i uživa u svakom proživljenom trenutku u životu. Strelac je uvek pozitivan prema životu, ali i prema svom partneru.

Prvih nekoliko dana veze između žene Jarca i muškarca Strelca biće puni ljubavi i zabave, ali će sigurno stvarati probleme na duge staze. Da bi njihova veza funkcionisala glatko, muškarac Strelac i žena Jarac moraju da daju komplimente jedno drugom, što se dešava veoma retko.

Muškarac Strelac voli način na koji je žena Jarac jaka i čvrsta u svojim odlukama, ali jedina mana može biti njen introvertan stav koji može stvoriti gomilu problema. Ako oboje žele da se njihov odnos stabilizuje na duge staze, potrebni su zajednički napori obe strane i od mnogo toga se treba odreći.

Muškarac Strelac i Žena Vodolija

Vodolija i Strelac imaju toliko slične ličnosti da se čini da je kompatibilnost njihovog ljubavnog spoja veoma prirodna. Ova dva horoskopska znaka su veoma druželjubiva, i imaju želju za uzbudljivim i novim iskustvima. Da u životu nije bilo zabave, bili bi strašno uništeni i ne bi mogli da shvate smisao postojanja. Naravno, oni su bezbrižni, opušteni i mirni.

I Vodolija i Strelac vole da prate trenutnu modu, bilo da se radi o odeći, politici, književnosti ili umetnosti. Ipak, Strelac je racionalniji od Vodolije. Imaju važne diskusije i kada su zajedno, razvijaju svoju inteligenciju.

Brak ili bar dugotrajna veza i sreća je najverovatniji rezultat ljubavnog meča između žene Vodolije i muškarca Strelca. Hemija između dva horoskopska znaka je izuzetna i savršeno se razumeju. Oboje žele raznolikost u svom postojanju i tako je kao da su stvoreni da budu zajedno jer oboje pružaju ono što drugi žele.

Muškarac Strelac će podsticati originalnost žene Vodolije, a ona će ga zauzvrat mentalno motivisati. Kada su zajedno, nikada ne prestaju da razgovaraju i vole se dok su živi. Ukratko: savršen spoj!

Muškarac Strelac i Žena Ribe

Za početak, Strelac je uvek u pokretu i nikada ne prestaje da se opusti. S druge strane, Ribe su sušta suprotnost jer retko troši previše energije na bilo koju od svojih aktivnosti. Za horoskopski znak Strelca, potreba za kontinuiranim angažovanjem pruža izlaz za svu dodatnu snagu koja teče kroz njegovo telo. Stoga će ga neaktivna priroda Riba znatno iznervirati.

Još jedna komplikacija u njihovom ljubavnom odnosu je ekstremna osetljivost Riba. Zbog toga će Strelčevi direktni i grubi verbalni napadi biti bolni za Ribu, iako se to nikada ne radi namerno. Njihov odnos nema pravila jer ništa nije jednostavno među njima. Ponekad će njihov ljubavni spoj biti lepo komplementaran, a ponekad će biti potpuno neprikladni jedno za drugo.

Osobina koja neće zadovoljiti Strelca je nestabilan pristup Riba, koji je zauvek sklon promenama. Strelac treba da rukuje partnerom Ribom sa somotnim rukavicama, što može biti gotovo nemoguće jer Strelac nema saosećanja ili obzira prema osećanjima drugih.

Diskusije koje vode biće pametne i začinjene humorom, ali nikada neće postići konsenzus u svojim debatama. Da bi ova ljubavna utakmica uspela, moraće da se uloži mnogo vremena, strpljenja, truda i rada. Ako Strelac ovlada finim funkcionisanjem uma Riba, dok Riba nauči da bude nezavisna poput Strelca, njihov ljubavni meč može dostići uspeh.

Pokazalo se da je romansa između žene Ribe i muškarca Strelca previše teška da bi bila dugotrajna. U ranoj fazi njihove veze, moraju se rešiti fundamentalne razlike, jer ignorisanje ovih varijacija može dovesti do romantične propasti.

Vibracije između muškarca Strelca i žene Ribe će biti blistave. Žena Riba živi u svetu mašte u kome nema mesta za previše ljudi. Muškarac Strelac napreduje u svakodnevnim aktivnostima u kojima razgovara sa ljudima, i čini da se njegovo prisustvo oseti i odobri svima. Njegov uglađeni način govora i nesposobnost da bude vezan ostaviće ženu Ribu nesigurnom, dok će njena lepljiva priroda ugušiti muškarca Strelca dovoljno da stvori distancu između njih.

Zabavljanje sa Muškarcem Strelcem

Poznato je da muškarac Strelac odmah odgovara ženi koja je puna energije i seksualnosti. Privlačenje muškarca Strelca je kao da pošaljete izviđača na misiju. Sve što treba da uradite je da se doterate i pokrijete sa malo šminke, mnogo se smejete i zračite optimizmom i muškarac Strelac će se verovatno zaljubiti u vas.

Pusti ga. Pustite ga da vas otkrije, prati, iznenadi, to je misija za muškarca Strelca, i on to voli. Slušajte ga pažljivo i tek onda mu postavljajte pitanja. Muškarci Strelci u prošlosti su bili poznati po svom konjaništvu i strasti prema konjima, koji su se sa promenom vremena uvek premestili na automobile, pa ga zainteresujte i pozovite negde po mogućstvu kolima i usput ga pohvalite za njegove vozačke veštine. Nađite razloge za smeh pored njega, predložite da zajedno odete na fascinantna mesta.

Čovek Strelac ceni svoju slobodu, pa mu je dajte i izbegavajte da ljubomora i prekor uđu u vezu. Muškarac Strelac mrzi odgovornost, pa izbegavajte da mu kažete šta vam duguje. Izbegavajte da se majčinski brinete o njemu jer ga to nervira i nikada mu nemojte reći da još nije odrastao.

Prijatelji su mu veoma važni, zato budite topli i prijateljski raspoloženi prema njegovim prijateljima i što je najvažnije prihvatite ih. To će ga duboko zadovoljiti. Podržite ga u ostvarenju njegovih snova, podelite njegov entuzijazam i nikada mu nemojte reći da su njegovi ciljevi nemogući ili nerealni.

Saveti Da Zavedete i Zadržite Muškarca Strelca

Ovaj entuzijastičan, topao i ekspanzivan čovek voli akciju, pokret i ne podnosi da ostane na istom mestu. Da bi osetio olakšanje, muškarcu Strelcu je potreban prostor i sloboda u bilo kom uzrastu.

Ako želite da uspostavite dobre odnose sa muškarcem Strelcem, neophodno je da poštujete njegovu potrebu za slobodom. Nepotrebno je reći da ovaj horoskopski znak nije baš pogodan za sasvim uobičajen život! Ali samo ako poštujete njegovu nezavisnost, zadržaćete ga.

Kada je srećan, muškarac Strelac zrači i pruža mnogo radosti oko sebe. Vi ćete biti prvi koji će imati koristi od toga. Da biste održali ovu atmosferu veselja i entuzijazma, nikada ne dozvolite da rutina i navike upravljaju vašim zajedničkim životom. Zapamtite da čak i ako voli udoban i miran način života, muškarcu Strelcu su potrebne promene s vremena na vreme u ovoj dvostrukoj ličnosti. Zato, kad god je moguće, provedite vikend negde van stalnog boravište ne mora da posećuje rajska ostrva da bi osetio pejzaž. I njemu prija selo.

Bolje pokažite maštu da biste promenili dnevnu žurku. Ponekad vaš muškarac Strelac oseća potrebu da uspori vezu, a ako mu pružite monoton život bez iznenađenja, budite sigurni da neće biti zadovoljan! Dobar način da ojačate svoj odnos i saučesništvo s njim je da pomognete u sprovođenju projekata do kojih mu je stalo.

Svaki par ima svoje sukobe, ali kod muškarca Strelca, razlike u stavovima koje uključuju verska ili ideološka ubeđenja su izuzetno opasne. Sa ovim horoskopskim znakom koji je vezan za intelektualne i moralne vrednosti, izvestan paralelizam između vas i njega je neophodan.