Seks sa Vagom: Uzajamno Davanje i Uzimanje Predigre i Orgazma

Vaga u Seksu

Vaga, kako i priliči znaku Vage, pre svega preokreće ravnotežu i harmoniju. Ako se to može postići sa partnerom, još bolje, jer Vaga vlada Kućom partnerstva i uživa u stvarima koje dolaze udvoje.

Vaga i Romantika

„Vodite ljubav, a ne rat“ je fraza koja mora da je skovana imajući na umu Vagu. Oni koji su rođeni pod ovim znakom vole da razgovaraju i nađu dogovor sa partnerom za razliku od ljutijih alternativa.

Romantika za ove ljude često može biti seksi natezanje, a Vaga dopušta nekome da se približi, ali ne previše. Udvaranje kada je Vaga u pitanju je prelepa stvar, kako i priliči nekome kojim vlada Venera, boginja ljubavi, lepote i zadovoljstva.

Dok Vage mogu izgledati hladne, smirene, čak i povučene prema ljubavniku, one su neverovatno razigrane i romantične kada se opuste. Ljubavnik koji igra pošteno je obavezan za Vagu.

Vaga Ljubav

Nema sumnje da Vage uživaju u ljubavi i seksi, blistavom sjaju koji ovo blagosloveno stanje može doneti. Ljubav je lepa stvar za Vage, a kao neko ko se divi lepoti u sebi i drugima i traži zadovoljstvo, teško je zamisliti bolje mesto za sebe.

Vage imaju tendenciju da preferiraju ljubavnika jačeg od njih, možda onog koji može da ih nauči o njima samima i da im pomogne da postanu razvijeniji ljubavnici. Sve je u skladu sa željom Vage da izgleda fer i uradi ono što je najbolje za sve.

Seks je često mentalan za vazdušne znakove, a Vaga nije izuzetak. Ovi sjajni komunikatori poseduju snažan intelekt, a ovi mentalni vatrometi često se manifestuju u temeljnom istraživanju ljubavnika. Samo hrabri moraju da se prijave!

Međutim, pošto Vage vole da budu u ravnoteži, često razmišljaju o tome šta žele oba partnera. Izraženo gađenje prema natecanju ponekad se može shvatiti kao nezainteresovanost sa strane Vage, ali je to češće samo duboka želja da se ugodi.

Vage vole predigru i mnogo razgovora koji vodi do neke vruće akcije. Ako je sve ovo postignuto u pravom, luksuznom okruženju, pazite! Vage koje su obavijene bogatstvom je zadovoljstvo gledati.

Vaga voli pomisao na darovitog i privlačnog partnera, jer osećaju da njihov partner prima upravo to. Može se reći da malo erotike ide daleko od Vaga, jer ove osobe mogu biti tako razigrani sa svojim igračkama.

Seks sa Vagom

Za horoskopski znak Vagu, seks je samo deljenje. Dve osobe (nikad više) posvećene tome da drugu učine zadovoljnom, duboko zadovoljnom. Manifestacija radosti ravnoteže i harmonije, skoro kao da je religiozni ritual. Za Vagu, seks je da dve osobe postanu jedna.

Suština Vage je da suprotnosti pronalaze ravnotežu i na taj način postaju jedno, što ih čini potpunim. Kao ideal braka. Seksualni odnos je aktivnost u kojoj simboličko spajanje postaje fizičko. To je ono što Vagu pali, i to je ono što Vagu čini zadovoljnom. Požuda i instinkti su periferni i Vaga nema problema da ih ignoriše. Ali to topljenje zajedno je slatko. To je princip u telu.

Shodno tome, horoskopski znak Vaga želi da čin bude ravnopravan na svaki mogući način. Nijedan zavodnik, nijedan zaveden, već dve osobe koje su odlučile da se udruže na ovaj način i daju doprinos u istoj meri. Najvažnije je da se približite što je više moguće, licem u lice, telom uz telo i čvrsto se uhvatite za ovaj položaj dokle god izdrže.

Pošto je seksualni čin nešto praktično sveto za Vagu, velika je pažnja posvećena detaljima. Retko počinje iz hira, ali dolazi nakon ozbiljnih priprema. Mora da bude uredno, čisto i osamljeno. To je predigra Vage.

Iako se predaje činu poput sveštenika na propovedi, Vaga ima malo strpljenja sa partnerom koji nije posvećen u istoj meri, ili je više zabrinut za lično zadovoljstvo nego za eskalirano zadovoljstvo drugog. Inače, kako bi mogli da postanu jedno? Vaga želi da se osećaju isto i u isto vreme.

Nije toliko neophodno da Vaga upozna partnera mnogo ranije. Ali kada vode ljubav, trebalo bi to da rade kao da je vreme stalo i prošlost kao i budućnost prestaju da se računaju. Ipak, ako ne uspe, Vaga je uskoro spremna da ponovo pokuša sa nekim drugim.

S druge strane, kada horoskopski znak Vaga doživi spajanje u jedno, to vodi do potpune i doživotne vernosti. Pa, sve dok se taj osećaj vraća kada vode ljubav.

Šta Vagi Treba

Partner koji može da podstakne Vagu da bude iskrena, otvorena, poverljiva i slobodna je na dobrom putu. Vage žude za nekim ko im može dati povratne informacije i podršku i potvrđuju da su blago za posmatranje. Obasipati ih poklonima može biti pravi stimulans.

Neki dugi razgovori, zajedno sa lekcijom davanja i uzimanja, takođe mogu učiniti čuda. Svako ko može da dovede Vagu u otvoreno stanje, ko može da ih natera da manje misle i osećaju više, biće nagrađen zahvalnim i strastvenim ljubavnikom.

Ljubavnik Vaga je harmonična duša koja obožava ljubav, lepotu i romantični ples. Svako ko može da prihvati ovaj princip zadovoljstva i učini ga zavodljivim mentalnim, sigurno će biti na vrhu Vagine liste.

Kako Uticati na Muškarca Vagu?

On ne voli da povredi ničija osećanja i može da nastavi vezu sa vama iako to ne želi. Naučite da čitate između redova.

Sklon je da voli lepotu koju procenjuje po privlačnosti oka, učinite sebe privlačnim za oko, odeću, kosu itd. Voli da daje savete i pomaže drugima u rešenjima njihovih problema koje racionalizuje u svom umu.

Pitajte ga za savet da nahranite njegovu sujetu. Više je zaljubljen u reč ljubav nego u samo iskustvo. Neka romantična vatra gori malim sentimentalnim stvarima i znakovima ljubavi.

Mrzi zbrku i razdor, pa održavajte atmosferu mira i spokoja, a to uključuje i uredan dom. On će na vas gledati kao na svoju osobu broj jedan, tako da ćete morati da zadržite taj status ili će se razočarati.

Nekoliko stvari koje ne treba

Ima sklonost ka prevrtljivosti što je proizvod njegovog neprestanog analiziranja stvari. Zato ne računajte da će bilo koja njegova odluka biti konkretizovana. On voli sve da analizira, pa nemojte dozvoliti da vam to smeta, ponekad dobro dođe.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vodolijom, Lavom, Ovnom, Devicom.

Ne slaže se dobro sa: Bikom, Jarcem, Škorpijom, Strelcem.

Neutralno: Rak, Vaga, Ribe.

Zavesti Muškarca Vagu

Tip žene koji privlači muškarca Vagu ima mnogo klase. Ona može biti na neki način sofisticirana, ali ne strašno zaglavljena, izbirljiva, ali ne previše posebna, ili bilo koja od brojnih kontradiktornih kategorija, sve dok je potpuno iskrena u svojoj pažnji i nema skrivenih planova za vezu.

Preferiraju šarm i lepotu, a glave im se lako mogu okrenuti prisustvom prave fatalne žene. Muškarci Vaga traže harmoniju u bilo kojoj vezi, ali njihova stvarna potreba je da stvore harmoniju, tako da ih zapravo mogu privući emocionalno nestabilniji partneri, što može predstavljati nove izazove za njihove talente za stvaranje mira.

Potpuno spokojan odnos je ono što traže, a ipak, kada se to postigne, muškarcima Vagama lako dosadi, tako da je određena količina poleta uvek neophodna.

Zavesti Ženu Vagu

Tip muškarca koji privlači ženu Vagu je šarmantan, ljubazan i dobro obučen – takođe pomaže ako je dobro izgleda, romantičan i pomalo staromodan.

Žene Vage lako mogu da budu očarane udvarajućim udvaračem i generalno ih privlače kreativni tipovi. Spokoj je ono što traže, ali im na kraju postane dosadno, pa i one vole da malo protresu stvari s vremena na vreme. Sve se održava u urednoj ravnoteži u njihovim životima.

Mame ih estetika i percepcija lepote, unutrašnje ili spoljašnje. One takođe mogu smatrati da je svađa uzbudljiva, sve dok ostane verbalna i ne postane fizički pretnja.

Slični Članci