Seks sa Vagom: Uzajamno Davanje i Uzimanje Predigre i Orgazma

Vaga u Seksu

Za horoskopski znak Vagu, seks je samo deljenje. Dve osobe (nikad više) posvećene tome da drugu učine zadovoljnom, duboko zadovoljnom. Manifestacija radosti ravnoteže i harmonije, skoro kao da je religiozni ritual. Za Vagu, seks je da dve osobe postanu jedna.

Suština Vage je da suprotnosti pronalaze ravnotežu i na taj način postaju jedno, što ih čini potpunim. Kao ideal braka. Seksualni odnos je aktivnost u kojoj simboličko spajanje postaje fizičko. To je ono što Vagu pali, i to je ono što Vagu čini zadovoljnom. Požuda i instinkti su periferni i Vaga nema problema da ih ignoriše. Ali to topljenje zajedno je slatko. To je princip u telu.

Shodno tome, horoskopski znak Vaga želi da čin bude ravnopravan na svaki mogući način. Nijedan zavodnik, nijedan zaveden, već dve osobe koje su odlučile da se udruže na ovaj način i daju doprinos u istoj meri. Najvažnije je da se približite što je više moguće, licem u lice, telom uz telo, i čvrsto se uhvatite za ovaj položaj dokle god izdrže.

Pošto je seksualni čin nešto praktično sveto za Vagu, velika je pažnja posvećena detaljima. Retko počinje iz hira, ali dolazi nakon ozbiljnih priprema. Mora da bude uredno, čisto i osamljeno. To je predigra Vage.

Iako se predaje činu poput sveštenika na propovedi, Vaga ima malo strpljenja sa partnerom koji nije posvećen u istoj meri, ili je više zabrinut za lično zadovoljstvo nego za eskalirano zadovoljstvo drugog. Inače, kako bi mogli da postanu jedno? Vaga želi da se osećaju isto i u isto vreme.

Nije toliko neophodno da Vaga upozna partnera mnogo ranije. Ali kada vode ljubav, trebalo bi to da rade kao da je vreme stalo i prošlost kao i budućnost prestaju da se računaju. Ipak, ako ne uspe, Vaga je uskoro spremna da ponovo pokuša sa nekim drugim.

S druge strane, kada horoskopski znak Vaga doživi spajanje u jedno, to vodi do potpune i doživotne vernosti. Pa, sve dok se taj osećaj vraća kada vode ljubav.

Slični Članci