Muškarac Ovan

Kakav je muškarac Ovan

Znak Ovna se snažno identifikuje sa elementom muškosti, a to predstavlja kvalitete moći i snage u telu, umu i karakteru. Kao rezultat takvih kvaliteta, većina muškaraca rođenih u znaku Ovna je obdarena snažnom, mišićavom i atletskom figurom koja označava moć i snagu.

Muškarac Ovan ima ratnički pogled na život i pokazaće hrabar i neustrašiv pristup prema svim životnim preprekama. Ovan muškarac voli uzbuđenja, avanture i uzbudljive aktivnosti i otvoreno će pristupiti novim stvarima kako bi obogatio svoja životna iskustva.

Muškarac Ovan Karakteristike

Sa svojom ratničkom prirodom i apsolutnim samopouzdanjem u sopstvene sposobnosti, ideje i mišljenja, muškarac Ovan će se verovatno identifikovati sa kvalitetom pobune. Kao rezultat toga, oni će verovatno uživati u izazivanju i/ili prkošenju onim autoritetima koje drugi spremno prihvataju.

Muškarci Ovnovi mogu biti veoma maštoviti i kreativni u formulisanju novih ideja, koncepata i načina rada. Oni su puni neverovatnih ideja, veoma progresivni u svom razmišljanju i aktivnostima, i obdareni vizionarskim pogledom izvan uobičajenog. Imaju perspektivu uma, ambiciju i posvećenost neophodne da bi sledili kurs za postizanje svojih ciljeva.

Ovan muškarac je veoma entuzijastičan u vezi sa svojim poslom i radnim ciljevima i primeniće veoma visok nivo motivacije za svaki zadatak koji preduzme. Oni mogu biti izvanredni u svojoj sposobnosti da se usredsrede na projekat kako bi postigli najbolje rezultate. Kao rezultat takvih kvaliteta, muškarac Ovan često može napredovati na korporativnoj lestvici brže od većine drugih horoskopskih znakova.

Muškarac Ovan Posao

Liderstvo je kvalitet koji se povezuje sa Ovnom i muškarci Ovnovi imaju tendenciju da budu dobri lideri bilo u sopstvenim poslovnim poduhvatima ili kada su zaposleni u velikim komercijalnim organizacijama. Muškarac Ovan ima veoma jak um, snažnu potpunu odlučnost, a sa svojom izuzetnom izdržljivošću i načinima obavljanja stvari ogromnu sposobnost da inspiriše i motiviše druge.

Kao poslodavac, muškarac Ovan će verovatno biti prilično poštena osoba za koju treba raditi. On će, naravno, od vas očekivati da radite i posvetite se isto toliko koliko i on, a mogao bi se pokazati da ste prilično neprijateljski ili agresivni u prilikama kada se ne slažete s njegovim razmišljanjem ili se opirete da uradite stvari na njegov način. Rekavši to, međutim, kada su ciljevi muškarca Ovna postignuti i sve je u redu, on može biti više nego velikodušan sa vašim platnim aranžmanom i to često, kada to najmanje očekujete.

Muškarac Ovan U Ljubavi

Ličnost muškarca Ovna identifikuje se sa osobom koja je veoma muško orijentisana i kada je u pitanju žena ili partner, on će sigurno preferirati ženstvenu ljubavnu partnerku koja je „potpuno žensko“.

Muškarac Ovan će verovatno favorizovati ženu koja je jaka u svom umu, ali i onu koja je pokorna njegovoj sopstvenoj snažnoj građi i prirodi. Drugim rečima, on će ceniti ženu koja je inteligentna, ali sigurno ne onu koja želi da „nosi pantalone“ i vlada u zajedničkom kraljevstvu.

Ne postoje polovične mere kada je u pitanju veza sa muškarcem Ovnom. Po prirodi su ili potpuno u vezi ili su potpuno nezainteresovani. Da bi Ovan muškarac bio srećan, žena će morati da bude potpuno organizovana osoba koja ima mnogo lične inicijative.

Malo je verovatno da će Ovan muškarac biti previše impresioniran samo fizičkim izgledom žene i ceniće onu koja je vizuelno pametna, praktična, prizemljenog izgleda i veoma ženstvena. Drugim rečima, ovo je momak koji će voleti da se njegova žena oblači u lepu odeću, a istovremeno je više nego sposobna da se bavi drugim stvarima kao što su da ima sopstvenu karijeru, da ima vozačku dozvolu i da se bavi svim organizacionim poslovima u kući.

Muškarac Ovan može biti šarmantan, pun zabave i svakako podložan laskanju. Laskanje može dobro funkcionisati kod Ovna jer on može da upije bilo koju količinu pod uslovom da ne postane sumnjičav da se to izražava jednostavno kao „crta“. Po svojoj prirodi, muškarac Ovan neće samo želeti, već će inherentno pretpostavljati da je on apsolutni centar pažnje svoje voljene osobe. Pazite, međutim, jer će verovatno imati mnogo žena oko sebe koje bi mogle da budu konkurencija svakom potencijalnom partneru.

Muškarci Ovnovi poseduju neuobičajen kvalitet strasti i romantike koji mogu da se izliju kada se sklone na svoju izabranu ljubav. Stoga se veza sa Ovnom muškarcem može pokazati više nego uzbudljivom za svaku ženu koja može da se prilagodi načinu života, potrebama, željama i preferencijama svog Ovna. Oni samo mogu da odustanu od toga što će Ovan po prirodi uvek zahtevati pažnju od svojih ljubavnika, a ponekad bi se to moglo pokazati kao previše nadmoćno za njihove partnere.

Muškarac Ovan Brak

Kao muž, muškarac Ovan bi trebalo da se pokaže kao partner pun ljubavi i muževnosti, iako ponekad pomalo zapovednički. Može se pokazati kao divan u braku u kojem njegov partner može pratiti njegov užurbani tempo života.

U kući će muškarac Ovan sigurno uživati u čekanju i verovatno će se pokazati kao roditelj pomalo strog u pogledu discipline, ali ne i neljubazan. Kao porodični hranitelj, on će vredno raditi i truditi se na sve moguće načine kako bi postigao najbolje rezultate za svoju ženu i porodicu.

Što se slaganja sa drugim horoskopskim znakovima tiče, najkompatibilniji horoskopski znaci za muškarca Ovna su: Strelac, Lav, Ovan, Blizanci i Vodolija.

Muškarac Ovan Kao Prijatelj

Muškarac Ovan je posesivan i ljubomoran u ekstremnom smislu. On je prirodni buntovnik, voli da prkosi naređenjima i voli da veruje da je rođen kao najbolji od drugih. Zbog svog stava „ja sam najbolji“, podložan je da padne na lice, ne samo jednom već više puta. Zbog njegove potrebe da vodi i odbijanja da bude sledbenik, muškarac Ovan je gurnut iza, i često mu drže lekciju o poniznosti od strane onih koji su u moćnijoj poziciji od njega. Onda dođe da traži svog partnera/najboljeg prijatelja sa svojim natučenim egom, i onda shvatiš da ispod ovog buntovnika leži malo dete koje traži utehu. Žena koja se nosi sa njegovim narušenim samopouzdanjem i delićima ega sa najvećom pažnjom i predanošću, biće beskrajno voljena i njegovo srce će zauvek biti njeno!

Ako ste prijatelji sa muškarcem Ovnom, nikada ne pokušavajte da pogledate drugu stranu bilo koje kontroverze. Morate voleti ono što on voli i mrzeti ono što on mrzi. Ako verujete u njegove snove, muškarac Ovan će biti nepobediv prijatelj i nesebično će vas štititi tokom svog života. On zahteva izuzetnu lojalnost, što pokazuje i u prijateljstvu i u ljubavi.

Ekstravagantnost Muškarca Ovna

Jedna osobina kojoj Ovan muškarac treba da posveti pažnju je sklonost ekstravaganciji. Ovo je čovek koji potpuno veruje u sopstvene sposobnosti da prevaziđe sve prepreke. On ima inherentnu sposobnost da naporno i nemilosrdno radi sa svim mogućim mogućnostima da zaradi mnogo novca u tom procesu. Međutim, može mu nedostajati sposobnost da zadrži finansijske rezerve za te crne dane ili čak potpuni neuspeh u optimističnom uverenju da ako dođe do zastoja, on će brzo moći da se oporavi.

Dakle, ako imate muškarca Ovna u svom životu, možete očekivati da ćete biti obasuti dijamantima i biserima kada sve bude dobro, ali ćete možda morati da ih nabavite kasnije da biste pomogli u finansiranju njegovog sledećeg projekta oporavka. Ovo je momak koji ima tendenciju da potroši mnogo novca na stvari koje možda nisu apsolutno neophodne u njegovom životu.

Muškarac Ovan Zdravlje

Što se tiče zdravlja, Ovnov stil života se fokusira na žurbi, aktivnosti i trošenju mentalne i fizičke energije. Kao rezultat toga, može biti podložan zdravstvenim problemima u vezi sa glavom, krvotokom i metaboličkim sistemima. Zbog velike potrošnje mentalne i fizičke energije, muškarac Ovan je sklon glavobolji, bolovima u mišićima u leđima, stomačnim tegobama, prezamoru i umoru. Ovo bi moglo postati teže u kasnijim fazama života.

Predhodni ČlanakSledeći Članak

Slični Članci