Ljubavni Horoskop za Lava

horoskopski znak lav ljubavni horoskop

Lav na ljubav gleda kao na veliku avanturu, tako da voli izazove i želi da ima partnera kojeg je teško naći, koji ima mnogo sjajnih kvaliteta i neku misteriju. Takođe, Lav voli iznenađenja i malo nepredvidljivosti u ljubavi.

Lav voli veze u kojima on/ona mora da se bori za to, i što je borba teža, to će ishod biti bolji!

Lav se neće zaljubiti u osobu koja ne ceni sebe, koja nije samouverena i Lav ceni lepotu i šarm.

Lav će svoju ljubav obasipati pažnjom, toplim emocijama i poštovanjem. Međutim, ako se na horizontu pojavi još jedan potencijalni savršen partner, Lav će početi da juri za ovim novim plenom obraćajući sve manje pažnje na starog partnera.

Horoskopski znak Lav ima i druge osobine kao što su ljubomora, potreba da previše dominira, a to može dovesti do nesuglasica.

Ako vas je Lav ikada voleo, velike su šanse da to nikada nećete zaboraviti zbog duboke strasti koju ljubav za njih predstavlja. Ovo će kasnije možda biti teško pronaći kod drugih partnera.

Lav Ljubavni Život

Lavovi imaju tendenciju da se ističu među gomilom, uvek zahtevajući publiku, ali kada jednom zavole nekoga, nastaviće sa tim poduhvatom i doživeće ga do samog kraja. Pojedinci sa horoskopskim znakom Lav su veoma iskreni sa svojim osećanjima, a takođe i veoma strastveni. Daju sve od sebe i daju sve što mogu da ponude u potrazi za partnerom i ljubavlju.

Veoma su verni i svom ljubavnom životu. Osobe horoskopskog znaka Lav mogu smatrati Strelca, Vodolije, Bika i svog sopstvenog znaka Lava kao dovoljno i prikladno prihvatljive partnere.

Lav Tvrdoglav, Odan i Romantičan

Ako ikada sretnete Lava, videćete da je zaista tvrdoglav. Ali kada je u vezi biće veran. Žene vole da budu u vezi sa muškarcem koji pripada Lavu i koji je veoma zahtevan. On voli vaše druženje, vašu vernost i veliku pažnju.

Ljudi koji pripadaju Lavu su vatreno romantični. Oni vole sve takve romantične stvari koje uključuju sveće, mesečinu, parfem i cveće.

Muškarac Lav sigurno će vas obasuti svim vrstama romantičnih poklona koje niko drugi ne može učiniti za vas. Poklanja punu pažnju onome koga voli.

Muškarca Lava ćete naći kao osobu sa jakom voljom kada je zaljubljen. Iako će pokušati da uloži sve napore da zadrži svog partnera srećnim, ali on takođe ima tendenciju da postane dominantan.

Privucite Lavu Pažnju

Lav voli da bude primećen. Lav će vas lako primetiti ako se duboko usredsredite na njegove postupke. On je velikodušna osoba i ne morate da radite ništa posebno da bi vas primetio. Kada privuče njegovu pažnju, neka nastavi sa sjajem.

Muškarac Lav voli da ga hvale za svoje napore i ako mu pružite više naklonosti, oslobodićete vaše šanse da uspostavite jaku ljubavnu vezu. Ako pokušavate da ga kritikujete na bilo kojoj od njegovih grešaka, on to neće ceniti.

Ako ste tip žene koja želi da ukaže na svaku pronađenu grešku, Lav možda nije savršena osoba za vas da budete u vezi. A ako se radujete osobi koja vas i dalje zabavlja u vezi, Lav je idealna osoba za vas.

Svoj život možete učiniti avanturističkim kada ste u vezi sa Lavom. Pun je energije, strasti i ponekad može biti neukrotiv i divlji.

Lav Otvoreni Ljubavnik

Primetićete da kad god se Lav zaljubi u vas, neće se plašiti da izjavi da vas voli. On će celom svetu otvoreno reći da nekoga voli i da je zaista poseban za njega.

Horoskopski znak Lav nikada neće biti razočaran ili slomljen ako se u njegovom životu dogodi bilo kakav pad. On će nastaviti da gleda na situaciju pozitivno.

Ovo može biti prava prednost kada ste u vezi sa Lavom. Lav vas nikada neće izneveriti. Lavov polet i entuzijazam omogućavaju partneru da uživa u svemu u čemu i sam uživa. Sve se dešava prirodno bez ikakvog ubeđivanja.

Štaviše, Lav će svoju strast i kreativnost na bolji način izraziti u seksualnom životu, vešto. Oni započinju vezu dobrim tempom i nikada je ne ispuštaju iz ruku.

Kompatibilnost Horoskopskog Znaka Lav

Lav je prirodni broj jedan. Kao što je Sunce centar planetarnog sistema, Lav je centar zodijaka. Stoga Lav očekuje da bude u centru pažnje svog partnera. Veza sa Lavom će uvek biti živa bez ijednog dosadnog trenutka.

Priroda Horoskopskog Znaka Lav

Lavovi su srdačni i velikodušni ljubavnici. Lavovi mogu biti veoma zavodljivi i imaju skup ukus. Vole da im partner luksuzno mazi i daće isto zauzvrat. Rođeni su sa simpatičnim šarmom i mogu svaku vezu da pretvore u strastvenu vezu.

Oni imaju tendenciju da testiraju svoje ljubavnike tako što im često postavljaju pitanja o ljubavi. Međutim, uprkos tome, zaljubljeni Lav dobija topli sjaj koji se vidi.

Seksualna Kompatibilnost Lava

Lavovi su seksualno nabijeni i varnice lete kada upoznaju ljubav svog života. Ono što ih potpuno uzbuđuje je slušanje o tome kako su lepi i divni. Ovo donosi svu usijanu strast.

Oni uživaju u predigri i pošto su prilično narcisoidni po prirodi, dobra ideja je postavljanje ogledala na strateške tačke u spavaćoj sobi koje mogu da posmatraju dok vode ljubav.

Kompatibilni su sa Ovnom, Vagom, Blizancima i Strelcem. Lavovi zaista blistaju kada su zaljubljeni i uživaju da im se dive i maze. Oni vole da učine da se njihov partner oseća posebnim i mogu da prave velike romantične gestove.

Najbolji Par za Lava

Veličanstveni Lav voli moć i novac i životni cilj je da postigne i jedno i drugo. Najbolji par za Lava su Blizanci, a najgori Jarac. Vaga i Vodolija se takođe dobro slažu sa Lavom.

Lav Blizanci Kompatibilnost

Lav i Blizanci će odmah složiti. Imaju mnogo toga zajedničkog, oboje uživaju u društvenim krugovima, glamuroznom životu, zabavama i poslu. Ovaj par će imati mnogo veselih trenutaka i uživanja.

Blizanci imaju odličnu kombinaciju dobrog izgleda i inteligencije koja je izuzetno privlačna Lavu. Blizanci su blagosloveni bezgraničnom duhovitošću i Lav voli da se smeje sa Blizancima pored sebe.

Oboje imaju razigranu i veselu stranu koja se pojavljuje kada se oboje spoje. Blizanci žude za raznovrsnošću u krevetu, a Lav smatra da je uzbudljivo učestvovati u Blizančevim maštovitim seksualnim pričama.

Blizanci i Lav će odmah osetiti privlačenje magnetizma. Oboje dele zajedničku ljubav prema zabavi i prilično su dramatični. Oboje imaju zabavnu i razigranu stranu koja se dobro spaja.

Lav je ponosan i prilično osetljiv, dok Blizanci mogu biti nepopravljivi zadirkivači i to bi Lava ponekad moglo uvrediti.

Oba znaka će imati snažnu emocionalnu vezu i seksualnu privlačnost. Senzualne masaže su idealan način da započnete noć vođenja ljubavi.

Lav Vaga Kompatibilnost

Osobe u znaku Lava i Vaga će se dopunjavati jer Lavovi imaju tendenciju da budu prilično dominantni, ali Vage su spremne da to dobrodušno tolerišu. I jedni i drugi vole romantične gestove i pridaju veliku pažnju ličnom izgledom.

Veza će imati mnogo prijateljskih šala i komunikacije. Ogledala, ulja i igračke za spavaće sobe mogu igrati ključnu ulogu u seksualnoj stimulaciji između ovog para.

Vodolija Lav Kompatibilnost

Nežna i ljubazna priroda Vodolije veoma privlači Lava. Oboje su revolucionarni u svojim mislima i imaju divlju stranu. Osećanja između njih dvoje mogu se prilično brzo menjati, čineći to prilično zanimljivom aferom.

Vodolija ponekad može smatrati da je Lavov direktan pristup vođenju ljubavi prilično dosadnim.

Lavovi mogu biti divni partneri ako se razume njihova potreba za maženjem i pažnjom. Ovo može učiniti velike mačke srećnim i predeti kroz život.

Romantika i Horoskopski Znak Lav

Lavovi vole zavođenje i predigru i majstori su u igri ljubavi. Njihov seksualni nagon je intenzivan što ih tera da traže mnogo različitih partnera.

Verovatno će imati brojne ljubavne veze kako bi se prepustili svojoj ljubavi prema lepoti i strasti. Oni mogu biti veoma varljivi po prirodi što ne sluti dobro za brakove Lava, od kojih će se mnogi raspasti.

Slični Članci