Muškarac Lav

muskarac rođen u znaku lav

Ljudi rođeni od 23. jula do 22. avgusta pripadaju horoskopskom znaku Lav. Lavom vlada Sunce koje simbolizuje moć i energiju i koje je odgovorno za sav život na ovoj planeti. Lav je takođe povezan sa elementom vatre, što doprinosi njegovoj vatrenoj prirodi. Osim toga, to je fiksni znak i simbol za ovaj znak je, naravno, moćni Lav.

Muškarac Lav Osobine

Verni Lavovoj povezanosti sa Suncem i vatrom, muškarci rođeni pod ovim znakom zvezde imaju moćnu ličnost i rođeni su vođe. Ali oni su takođe blagosloveni velikim srcem i veruju u davanje, a ne na uzimanje. Oni su žestoko nezavisni i ne razmišljaju dvaput pre nego što preuzmu rizik. Ne oskudevaju u ambiciji i hrabri su do srži.

Ali loša strana svega ovoga je u tome što ih njihova želja da dominiraju može pretvoriti u nasilnike i njihovo egoistično ponašanje može biti previše za podnošenje. Vrlo često se ispostavi da su previše tvrdoglavi i da se oslanjaju na maltretiranje na putu do vrha.

Muškarac Lav Atributi

  • Oni su srdačni i saosećajni prema svojim bližnjima.
  • Oni su kreativnog načina razmišljanja i pioniri su u bilo kojoj oblasti u koju odluče da uđu.
  • Imaju jaku ličnost i veoma su uporni u svojim naporima da postignu uspeh.
  • Ne plaše se neuspeha i veoma su entuzijastični.

Muškarac Lav Slabosti

  • Veoma su pompezni i vole da uživaju u svojoj slavi.
  • Oni su veoma dominantni u prirodi i stalno narušavaju nezavisnost drugih.
  • Veoma su nepopularni zbog svoje sujete i ohole prirode.
  • Ponekad mogu biti vrlo agresivni i netolerantni.

Muškarac Lav je u osnovi srdačan, veliki romantičar, voli da bude u centru pažnje u krugu svojih prijatelja.

Muškarca Lava više privlači tip žene koja se ističe svojim izgledom i popularnošću. Glamurozna žena na koju može da se ponosi, da se pohvali i čije društvo se odražava na njega.

Muškarci Lavovi imaju tendenciju da očekuju lojalnost, imaju jaku potrebu da se osećaju cenjeno i želju da budu primećeni. Muškarac Lav je u osnovi odan, veran i pažljiv čovek. Vatra i strast gore u njihovom umu i telu.

Imaju snažan seksualni nagon i snažno prisustvo koje može biti neodoljivo seksi! Oni zrače ekstremnim samopouzdanjem i vole da preuzmu odgovornost u krevetu.

Muškarac Lav može biti strastven i uporan muž. Njegova žena nikada neće imati dosadan trenutak i, kao otac, njegova deca će mu mnogo značiti.

Iako je pomalo impulsivan lik koji izluđuje, većina žena smatra da je muškarac Lav simpatična osoba. Možda je ambiciozan i samozadovoljan, ali nije zao i rado će podeliti svoje bogatstvo sa svojim voljenima.

Muškarci Lavovi, sa svojim uvažavanjem veličine i moći, uglavnom teže uzvišenijim položajima u životu. Oni čine dobre vođe, advokate, sudije, bankare, brokere itd… kao i lidere u aktivnostima manjeg zanimanja.

Muškarac Lav ne može a da ne bude u centru pažnje, zahvaljujući svojoj ličnosti koja je veća od života, zaraznom pozitivnom stavu i inherentnim kvalitetima za vođstvo, istinu i pravdu. Tamo gde postoji dogovor koji treba zaključiti ili utakmica koju treba dobiti, generalno ćete videti da Lav grupa prevlada.

Ekstroverti i topla srca muškarci rođeni u znaku Lava često imaju, poput njihovog imenjaka Kralja džungle, kraljevsku auru koja ih okružuje. Muškarac Lav je stoga odličan prijatelj i zbog činjenice da Lav takođe pokazuje veliku velikodušnost, Lav je odličan romantični partner. Ponos i samopouzdanje su obeležja Muškarca Lava.

Muškarac Lav ne voli da ga se zanemaruje i zato može postati malodušan. Muškarac Lav ima tendenciju da se povuče ako oseti da se ne pokazuje dovoljno interesovanja za njega. Muškarac Lav veruje (i generalno je u pravu) da zaslužuje takvu pažnju. U celini, muškarci u znaku Lava gledaju na svetlu stranu stvari i Lav pokušava da u svemu vidi pozitivno kad god je to prikladno.

Ponekad je muškarac Lav previše samouveren u svoje sposobnosti i na taj način Lav može delovati previše sujetno i samouvereno. Negativna strana Lava se, međutim, lako nadoknađuje Lavovom opštom sunčanom prirodom i to uveliko nadoknađuje Lavove nedostatke. Na ovaj način nikada nije loša ideja imati muškarca Lava u blizini u kakvoj god situaciji da se nađete.

Muškarac Lav ima tendenciju da bude spremniji da rizikuje od onih iz drugih znakova kao rezultat Lavovog samopouzdanja i entuzijazma za stvari. Nažalost, ovo često može dovesti Lava u nevolje. Još jedan kvalitet koji muškarac Lav ima je velika harizma, međutim, ovo generalno spašava Lava od prevelike reakcije kada stvari ne idu po planu na način na koji je Lav prvobitno nameravao.

Muškarac Lav Zdravlje

Srce i gornji deo leđa su oni delovi tela koji se generalno povezuju sa znakom Lava. Za muškarca Lava je važna i kičma u celini. Srce u kome tradicionalno leži hrabrost nalazi se u ovom kraju što Lavu dobro pristaje.

Muškarac Lav je energičan i atletski lik i pod uslovom da se Lav drži dobre ishrane i dovoljno spava, Lav treba da ostane zdrav.

Zbog činjenice da muškarac Lav ima zdrav apetit za većinu stvari – posebno za hranu – Lav mora paziti da ne preteruje. Ako Lav zanemari ovaj savet, može doći do problema sa težinom. Ako se to dogodi, Lav takođe može biti podložan dijabetesu kasnije u životu ako njihova težina izmakne kontroli.

Sve u svemu, muškarac Lav ima tendenciju da bude robustan kada je u pitanju zdravlje. Međutim, povezanost srca sa Lavom znači da ona hrana koja doprinosi srčanim oboljenjima ne bi trebalo da bude prečesto u Lavovoj ishrani. Ako Lav može da se izbori sa ovim i da se drži razumne dijete, onda bi sve trebalo da bude u redu.

Hrana sa visokim sadržajem masti trebalo bi da se smatra samo retkim poslasticama za muškarca Lava. Nažalost, muškarac Lav ima veliku naklonost prema neprikladnim namirnicama, tako da treba uzeti u obzir i njihovu snagu karaktera kako bi se osiguralo da Lav ostane zdrav.

Muškarac Lav Novac/Karijera

Muškarac Lav uživa u zarađivanju i trošenju. Lavova ekstrovertna priroda znači da Lav veoma lako menja svoj novac za skupu odeću i drugu opremu, jer veruje da će privući više pažnje. Lav nije poznat po tome što dobro upravlja ličnim finansijama.

Međutim, kada Lav upadne u finansijske teškoće, Lavova snaga karaktera znači da Lav neće dugo ostati tamo. Lav mrzi neuspeh, a takođe i da ga vide kao neuspeh, a to znači da će muškarac Lav pomeriti nebo i zemlju da se oporavi od bilo koje takve privremene poteškoće.

U situaciji kada se radi o zaposlenju, muškarac Lav voli da zna svoj zadatak i ako se to dogodi, Lav će generalno biti veoma dobar šef, menadžer ili poslodavac. Međutim, Lavova harizma je takva da im se često nameću rukovodeća mesta kada to ponekad nije potvrđeno znanjem. Međutim, kada muškarac Lav shvati šta treba da uradi, onda može biti veoma dobar šef.

Muškarac Lav u Ljubavni

Za muškarca Lava se najčešće kaže da ostvaruje najbolje romantične veze sa znakovima Ovna i Strelca. Baš kao i Lav, ovo su Vatreni znaci. Znaci koje treba izbegavati ako Lav traži dugoročnog partnera su vodeni znaci (Rak, Škorpija i Ribe). Međutim, ovo ne treba potpuno isključiti, posebno ako Lav oseća da se stvara snažna veza.

Muškarac Lav je odličan ljubavnik zbog činjenice da je Lav generalno senzualan i strastven pojedinac. Ali da bi se postigao uspeh kod Lava, njihovi partneri moraju da im posvete dovoljno pažnje. Međutim, kada je Lav obožavan, onda Lav odgovara – Lav će ponuditi ogromnu podršku i emocionalnu i materijalnu onima koji poštuju Lava i tretiraju ga u skladu s tim.

Ako ste se ludo zaljubili u muškarca Lava i on takođe oseća isto prema vama, onda je ovo meč koji će sigurno uspeti u pitanjima romantike. Muškarac Lav se trudi. Dobićete isto ako ponudite Lavu svoje srce, ali ako vaša posvećenost nije puna, muškarac Lav neće dobro reagovati i stvari se mogu pogoršati.

Muškarci Lavovi vole preuzimanje rizika i kockanje, a to se za Lava proteže i na pitanja ljubavi. Romantično, Lav je više nego spreman da rizikuje. Lav čak voli život u celini, pa čak i ako stvari ne budu uspešne od početka, Lav neće biti previše malodušan, ali Lav će brzo ustati i potražiti drugu priliku.

Činjenice o Vezi sa Lavom

Zabavljanje sa muškarcem Lavom nije šetnja parkom, ali se definitivno možete radovati uzbudljivoj zabavnoj večeri sa Lavom. Lavovi su kraljevi džungle. Oni će lutati po svojoj teritoriji sa prirodnim vođstvom. Nije iznenađenje da su Lavovi najtopliji znak jer njihov znak pada u sredinu zodijačkog kalendara, što je najtoplije doba godine, letnje vreme!

Muškarac Lav smatra da je ljubav centralna tema univeryuma. On to smatra dramatičnim, spektakularnim i radosnim. On uživa da voli i da bude voljen. On je vatreni ljubavnik, veoma privržen erotskom i estetskom kvalitetu seksualne veze, potpuno se „daje“ u svakoj vezi. On je romantičan i velikodušan, nudi mnogo poklona svojoj dragoj. Ovi pokloni će biti skupi, egzotični, teško dostupni.

Divni i velikodušni gospodin Lav voli da čuva svog partnera; boriće se za nju i rizikovaće, baš kao u viteškim legendama. Zauzvrat, ona će morati da mu pruži posvećenost i trajno divljenje, tako da može da natera druge da zavide što ima tako odanu, lepu i elegantnu ženu u naručju. U zaključku, muškarcu Lavu je potrebno da njegov partner bude dostojan njegovog prestiža.

Muškarac Lav Kompatibilnost

Koji znaci odgovaraju Muškaracu Lavu? S kim se Muškarac Lav slaže i zašto?

Muškarac Lav i Vodolija

Vatrena priroda muškarca Lava podstiče maštu Vodolije. Sa oba znaka koji se direktno bore sa svetom, ovo je aktivna uzbudljiva kombinacija.

U ovoj kombinaciji suprotnosti, Lav donosi svoje tople, strastvene kvalitete, dok Vodolija teži hladnom i bezličnom. Takve razlike mogu stvoriti duboku vezu između znakova.

Svaki znak inspiriše drugog i oni će se odlično provesti zajedno. Vremenom, međutim, analitička strana Vodolije neće uspeti da obezbedi dodvoravanje koje je potrebno Lavu i, zauzvrat, dominantni stav Lava guši pogled Vodolije na život.

Ovo dvoje mogu završiti više iznervirano jedno na drugo, a ne zaljubljeno jedno u drugo. Budite oprezni.

Muškarac Lav i Ovan

Oba znaka treba da budu voljena i poštovana i sve dok to nastavljaju da daju jedni drugima, u spavaćoj sobi i drugim oblastima života biće mnogo vrućih aktivnosti.

Izuzetno atraktivna kombinacija donekle zasnovana na snažnoj fizičkoj privlačnosti koju znakovi osećaju jedni prema drugima.

Jedini problem je što muškarac Lav može biti sklon previše flertovanju, ali nema veze oni to rade samo da bi im se divili.

Oba znaka su lideri sa željom da dominiraju, tako da moraju da nauče veštinu kompromisa i neguju strpljenje, samokontrolu prema drugom. Tamo gde se ovo postigne, ova kombinacija se može očekivati izuzetna budućnost.

Muškarac Lav i Rak

Brižna, nežna priroda Raka pronalazi savršenu romantičnu vezu u Lavu koji, zauzvrat, uživa u obožavanju drugih.

I Rak i Lav imaju moćne emocionalne kvalitete koje kada se kombinuju stvaraju mešavinu koja, kao i kod vatre i vode, izgleda krajnje malo verovatna.

Međutim, oni mogu biti izuzetno kompatibilni.

Ovo može postati jednosmerno društvo divljenja, osim ako se pažnja ne posveti većem deljenju.

Ovo dvoje su često očarani jedno drugim kao prijatelji, ali nailaze na dosadne nesporazume u dubljim vezama.

Muškarac Lav i Jarac

Rezervisana, tajnovita priroda Jarca neće ceniti Lavovu žeđ za slavom, niti će zauzeti pozadinu, faktor koji bi mogao da razbesni muškarca Lava.

Dve podjednako tvrdoglave osobe koje bi se lako mogle pretvoriti u bitku za prevlast. Ambicije svakog od njih su radikalno različite i moraju se sukobiti.

Lavova impulsivnost i samozadovoljstvo ne uklapaju se u sigurnost Jarca.

Iako mogu imati sjajne planove za budućnost i snagu volje da ih ostvare, tamo gde nisu u stanju da nauče da povremeno ustupe mesto jedno drugom – što nijedno verovatno neće učiniti – ova kombinacija može se pokazati kao kratkotrajna.

Muškarac Lav i Blizanci

Intelektualna strana Blizanaca pružiće nove poglede na život Lavu čiji će ekstrovertni energetski nagon, zauzvrat, inspirisati Blizance.

Ovde kombinacija dva znaka koji vole slobodu udružuju snage i, tamo gde svaki može da se pokaže osetljivim na tuđi pristup životu, onda se mogu odlično slagati.

Za ovaj par nema mnogo sporova na vidiku i, tamo gde do njih dođe, biće brzo rešeni. Ovo bi mogla biti veoma srećna kombinacija.

Muškarac Lav i Lav

Dva spektakularna Lava – ambiciozni par zainteresovani za obožavanje jedno drugog kao i za pažnju drugih.

Ovo dvoje ne mogu a da ne budu primećeni, a ovo je odlično za njihov ego sve dok svako može da se nosi sa činjenicom da slavu mora da dele podjednako.

Ovo se može pokazati teškim za dominantnog, samovažnog lika Lava koji će teško dati prostora tuđem egu.

Ako ovo dvoje mogu da nauče veštinu kompromisa, onda njihova strastvena veza može biti odlična, međutim, budite spremni na tešku vrućinu u ovoj kombinaciji, kako u ljubavi tako iu ratu.

Muškarac Lav i Vaga

Lavova strast će se svideti šarmantnoj i ljubaznoj Vagi, tako da će se njihov ljubavni život verovatno sastojati od neke vruće, ljubavne akcije.

Zajedno će istraživati koncepte i ideje koje su za oboje nove i zanimljive.

Vagini komplimenti su uvek iskreni i predstavljaće hranu za laskanje Lavu koji nikada neće moći da se zasiti!

Najbolje od svega, Vaga će podržati muškarca Lava, diviti se njihovim idejama, ohrabrivati ih da ih ispune i skoro se slagati sa svime što kažu, čak i kada su potpuno preterani.

Nijedan od ovih veoma društveno aktivnih znakova ne može posvetiti dužnu pažnju finansijskim stvarima do prelomnog vremena. Rekavši to, međutim, ovo je romantična kombinacija koja bi trebalo da bude dobra.

Muškarac Lav i Ribe

Dok se u početku strast Lava može blaženo spojiti sa poetskom stranom Riba, pre ili kasnije Lavova aktivna ekstrovertna priroda će se sukobiti sa introspektivnom, mističnom prirodom Riba.

Neobičan meč koji bi mogao da testira strpljenje svakog od njih.

Lav – socijalizator, strastven, bezosećajan i samovažan u poređenju sa Ribama – privatan, požrtvovan, osećajan i poetičan.

Sa dve tako različite ličnosti, ovo bi mogao da bude prilično gore-dole odnos i da se pokaže kao težak za preživljavanje tokom dužeg vremena.

Muškarac Lav i Strelac

Kada se ovo dvoje spoji, rezultat može biti eksplozivan. Vole druženje, ples, smeh i zabavu. Oboje su harizmatični i šarmantni tako da prijatelji vole da ih imaju u blizini.

Ovo je odličan spoj, spajanje dva lična i samouverena znaka. Jedan od najzabavnijih astroloških parova od kojih svaki poseduje entuzijazam i poverenje koji su potrebni drugima.

Sve dok se oboje dive i poštuju jedno drugo, ova kombinacija će trajati.

Muškarac Lav i Škorpija

Međutim, veoma strastven par, Škorpijinu intenzivnu ljubomoru će sigurno izazvati Lavova ekspanzivna, dominantna ličnost.

Zauzvrat, Lava će pogoršati Škorpijino tvrdoglavo odbijanje da nahrani njihov ego.

Oboje su veoma lojalni znakovi, često veoma posesivni jedni prema drugima, i gde svako nauči da razume potrebe drugog, kombinacija može da napravi odličan tim.

Međutim, početna snažna fizička privlačnost može zamreti, jer su oba znaka eksplozivna i svađajuća, tako da pre ili kasnije, veza može propasti jer svaki traži drugo romantično interesovanje.

Muškarac Lav i Bik

Odanost Bika podržava ambicije Lava, a zauzvrat; Lav će privući Bika u životne poglede i aktivnosti o kojima možda nikada nisu ni razmišljali.

Vrline stabilnosti i privrženosti karijeri dele oba znaka i stoga mogu formirati snažnu vezu između ova dva – plus njihove mnoge suprotne kvalitete takođe mogu donekle uravnotežiti jedni druge.

Oboje vole da žive dobrim životom, ali osnove veze su ozbiljno naporan rad.

Osim ako muškarac Lav ne može da obuzda njegov osećaj sopstvene važnosti, a Bik svoju tvrdoglavost, ova kombinacija može da se pretvori u borbu suprotnosti.

Muškarac Lav i Devica

Međutim, češće će uzdržana i intelektualna priroda Device smatrati arogantnu i blistavu prirodu Lava besnim i rezultirati kritikama i sukobima.

Ponekad će kombinacija ambiciozne kockarske prirode Lava i jasne vizije praktične prirode Device prerasti u uravnotežen odnos.

Ova kombinacija u početku može naći malo zajedničkih interesa. Međutim, kako se stvari razvijaju polako i postepeno i otkrivaju više o interesima jedni drugih, možda će naći više zajedničkog nego što su prvo mislili.

Zabavljanje sa Muškarcem Lavom

Pokušajte da izgledate što zadivljujuće možete, ali sa dobrim ukusom i stilom. Imajte samouveren, ali graciozan stav – muškarac Lav neće čak ni da gleda ženu savijenih ramena, a biće užasnut ako izgledate kao vojnik. Očarajte ga veličanstvenim osmehom i sa entuzijazmom pitajte o njegovoj zanimljivoj temi, dok se vaša ruka kreće na njegovim grudima, oko srca, na sekund, ili na leđima, između lopatica i na srednjoj strani.

Otkrijte čoveka Lava za koga nikada niste videli da mu neko poput njega daje pažnju. Ako želite da budete priznati slavnom viteštvu gospodina Lava, ponašajte se kao princeza, a ne kao ranjiva žena u ograničenjima. Budite posvećeni, ne budite mu zavist i ne varajte ga! Zauvek će ga boleti i učinićete ga veoma ludim, a njegov tinjajući bes, iako kratak, može biti štetan.

Ako pobedite time što imate srce muškarca Lava, možda ćete morati da nastavite i povećate svoj šarm ako želite da on bude vaš, zauvek. Definitivno ćete ga izgubiti ako se nekako ugojite, nosite lepljive majice, spavate u pidžami, mirišete na ručak ili nosite bledi lak za nokte. Ako dođete do suprotnih mišljenja, izbegavajte direktnu optužbu kroz mudru reč. Nemojte se slagati sa njim i izrazite svoju tačku, veoma taktično.

Otkrijte svoje vrline i dostignuća na takav način da ne biste učinili da muškarac Lav oseti da se takmičite protiv njega ili da želite da mu postanete rival. Čak i kada imate svoje sukobe, poštujte njegov ego i budite mudri. Tretirajte muškarca Lava kao kralja, ali ne dozvolite mu da ignoriše da ste i vi kraljica!

Slični Članci